Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nácik zavarták meg a Dörner elleni tüntetést 2012. február 1. szerda 20:25 | AN Forrás: Index, Népszabadság

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nácik zavarták meg a Dörner elleni tüntetést

Budapest/Brüsszel – A neohungarista csatornatöltelék a korábbi várakozásnak megfelelően kísérletet tett a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége ma délután öt órára, a színház Paulay Ede utcai épületéhez hirdetett tiltakozó demonstrációja megzavarására.

Csak a rendkívül erős rendőri jelenlétnek volt köszönhető, hogy nem fajult a tettlegességig a „Mocskos zsidók!” jelszót kiabáló mintegy száz szélsőjobboldali rendzavarása. A Betyársereghez és a Magyar Gárda utódjaként számon tartott Szebb Jövőért Polgárőr Egyesülethez tartozók azért jelentek meg körülbelül ötszázan, hogy támogatásukról biztosítsák az Új Színházban első munkanapját töltő Dörner György igazgatót, aki – noha érvénytelen pályázatot adott be – Tarlós István főpolgármester döntésének köszönhetően átvehette Márta Istvántól a Paulay Ede utcai teátrumot.

Egy korábbi performansz

A neohungaristák nem érték be azzal, hogy a számukra kijelölt helyen az ellentüntetést megtartsák, hanem kísérletet tettek arra, hogy a MEASZ-sokkal összevegyüljenek, számol be az Index. A két tüntető csoport között könnyen tettlegességig fajulhatott volna a feszültség, ha a rendőrség az antifasiszták kérésére szét nem választja őket. Az eredetileg 150-200 fős rendőrséghez fél hat körül tizenkét kisbusszal érkezett erősítés, majd harminc kutyás rendőr is megjelent. Több, magáról megfeledkezett nácit bilincsbe verve kellett elvinni a helyszínről.

Az antifasiszták arra szólították fel a kormányt, tartsa be Magyarországnak a párizsi békeszerződésben vállalt kötelezettségeit és tegyen meg mindent a náci propaganda újjáéledése ellen. Hanti Vilmos MEASZ-elnök a Dörnert kinevező Tarlós István főpolgármestert hibáztatta amiatt, hogy a nyilasok több mint hatvan évvel a második világháború után elfoglaltak egy újabb magyar intézményt. „Aki disznók között fetreng, ne csodálkozzon, ha sáros lesz”, mondta Tarlósról.

Magyarok a nácik ellen

A jelenleg a brüsszeli Operánál dolgozó Fischer Ádám karmester az uniós fővárosban adta át az Európa Parlament néppárti képviselőinek a Peter de Caluve-vel, a brüsszeli opera igazgatójával közösen tartott sajtóértekezleten tiltakozását az új színházbeli hatalomátvétel ellen. Levelében kitért arra: Dörner kinevezése a bizonyíték arra, milyen szinten játszik össze a magát mérsékeltnek mondó jobboldal a rasszistákkal.

Fischer a Népszabadságnak adott interjújában „megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy a Fidesz és a nyílt antiszemiták közötti cinikus együttműködés szörnyű vádját Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem is tagadja. Fischer arra kérte a képviselőket, hogy zéró toleranciát hirdessenek a szélsőjobbal szemben, ha nem akarják kockáztatni, hogy rasszisták a Fideszt és rajtuk keresztül az egész európai polgári jobboldalt meggyengítsék”, áll a lapban.

Fischer Ádám

„A brüsszeli opera egyébként csatlakozott ahhoz a Tolerancia Első Európai Színházi Napja elnevezésű nemzetközi akcióhoz, melynek keretében vélhetőleg ma este olvasnak fel egy memorandumot – többek között – majdnem minden osztrák színházban, köztük a bécsi Burgtheaterben, továbbá Belgiumban, Franciaországban, Görögországban, Lengyelországban, Németországban, Spanyolországban és Szlovéniában”, számol be a Népszabadság.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +31 ( 39 szavazatból)
Nácik zavarták meg a Dörner elleni tüntetést, 4.9 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Azt mondták hogy muszály fellépniük mert tűrhetetlen hogy az ” antifasiszta csürhe ” az uccán grasszáljon kedve szerint.
    Itt tartunk a nácizmus leverése után 67 évvel !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (66 szavazatból)
  2. Hanti Vilmos MEASZ-elnök remélhetően tudja, hogy Tarlós nem dönthetett volna úgy, ahogyan döntött, ha ov nem hagyja jóvá a döntését. De lehet, hogy az nem is csupán jóváhagyás volt…

    Fischer Ádám nagyszerű Ember és nagyszerű Művész. Köszönet neki a kiállásért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (64 szavazatból)
  3. Ez kevés lesz fiúk!!!!
    .
    “Helyszínen tartózkodó tudósítónk szerint a rendezvényen a rendőröknek többször intézkedniük kellett. Néhány méterre a színpadtól egy 20-30 fős szélsőjobboldali csoport dulakodni kezdett, közülük 3-4 embert a rendőrök letepertek a földre, és néhány pofon is elcsattant. A rendőrök közülük több embert is megbilincseltek és elvittek.”
    http://hvg.hu/itthon/20120201_uj_szinhaz_tuntetes
    .
    Az összest kellett volna!
    Legközelebb odafigyelni!!!
    Mit is írok!
    Nincs legközelebb!!
    Betiltani, megtiltani minden formába a megjelenésüket!
    A tiltás hatástalan, a megoldást megtanultátok!
    Alkalmazzátok!
    Na “vezír”, ki lehet állni a Brüsszelbe, verni az asztalt!
    Egy tábor, egy a zászló!!
    Lehet büszkének lenni!
    Miért, miért remeg a kezem!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (56 szavazatból)
  4. Viktor jobbszárnya! Gratulálunk hozzá! Előbb-utóbb a vezér is felveszi a karszalagot, oszt jó! Ez az ő produktuma!!! Vonát ugyanúgy ejti mint a korábbi szövetségeseit. Oszt jó!
    Ha nem teszünk semmit ellene….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (37 szavazatból)
  5. Moderálva. Moderálva. Moderálva.

    Bohém@ nekem a gyomrom is remeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  6. Ezeket a szarháziakat – akarom mondani vitézeket – nagyon rövid idő alatt beáldozhatja és gyűjthet vele néhány jó pontot. Oszt jó! Most még használja ezeket, holnap már nem lesz szüksége rájuk és mehetnek a zúzdába. Oszt jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  7. Bohém
    2012. február 1. szerda
    21:02
    “Miért, miért remeg a kezem!!!”
    Így nem tudsz pontosan célozni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  8. Ez az ország szégyene !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (30 szavazatból)
  9. A fasisztákra leginkább a zsebhorthynak van szüksége: az utcán káromkodó, lökdösődő nácik láttán sokan kívánhatják a rendpárti hatalom, a junta további megerősödését. A rezsimhű propagandisták nagy bajban lennének, ha már nem mutogathatnának a káosz kutyáira.
    .
    Az a véleményem, hogy ennek a cselnek nem szabad bedőlni. Nem igaz, hogy ha bukik a zsebhorthy, akkor a Jobbik jön. Az uniós zászló 10 nappal ezelőtti égetése Vonának sok szavazatába fog kerülni, mert még a politikailag közömbösek is tudják, hogy az Unióval szakítani több mint bűn: hiba. A Jobbik látszatellenzék, de nem azonos a Fidesszel. A két csapat akcióegységben dolgozik a demokrácia teljes lebontásán, az egyik nyíltan, a másik sunyin. Bárcsak a valódi ellenzéknek lenne ilyen összehangolt stratégiája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  10. Nem értem!
    A “béketüntetésen” nem volt zavargás, sőt, együtt vonultak a LUNGO DROM -mal.
    Ezek szerint a fasiszták nem fajgyűlölők? Vagy a fővezér közös?
    Ha igen, akkor most a vezér parancsára voltak ott?
    Költői kérdések, hiszen ismerjük a szélsőjobb megalakulásának körülményeit, még akkor is ha van néhány nehezebben kezelhető vadhajtása is. De ugye, minden párt, szervezet működtetéséhez komoly anyagi, és kapcsolati rendszer szükséges. Így a gondolatmenetet követve ……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  11. Követelni kell, hogy Orbán valljon szint!
    Nem valamelyik családi televíziójában, nem az ölebei vezette közszolgálatinak csúfolt és ma már jóérzésű ember által nem nézett és nem hallgatott médiában, nem valahol külföldön, sunyítva, háromfedelű szövegbe csomagolva, hanem a parlamentben. Élő egyenes adásban.
    Meg kell interpellálni, addig nyúzni, amíg nem válaszol az ország házában arra a néhány kérdésre, hogy:
    1. Miért tűri és támogatja a fasizmus újjáéledését?
    2. Hol maradnak a beígért pofonok?
    3. Tudja-e, hogy minden, a fasiszták által a jövőben elkövetett bűncselekményért egyedül őt tekinti a közvélemény felelősnek?
    4. Hogy érzi magát, miután kiírta magát az európai államférfiak klubjából és megvetett, lesajnált tahóként kezelik mindenütt?
    5. Tudja-e, hogy a lakosság 90%-a ma már nem tekinti legitim kormányfőnek?
    6. Tisztában van-e azzal, hogy az a nép, amely elsőnek Európában a diktatúra ellen a Szovjetunióval is szembeszállt, ha nem csinálja vissza antidemokratikus lépéseit, akkor őt családjával és briganti haverjaival egyetemben el fogja söpörni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  12. Geyza
    2012. február 1. szerda
    20:38
    Szíves engedelmeddel egy idézettel kezdem:
    .
    Geyza
    2012. február 1. szerda
    15:34
    Marcus Aurélius elhúzhatsz a véleményeddel a sárgába.
    Köszönöm.
    (Idézet vége)
    .
    Viszonzásul én is megpróbálok valami használhatót összeszedni:
    1. a „hogy” szó elé vesszőt szokás tenni
    2. „muszáj”, pontos j-vel írandó
    3. „uccán” helyesen „utcán” kivéve az infantilis jópofáskodást.
    A magyar kultúra iránti tiszteletünket ki kell fejeznünk a történelem dögkútjából felszivárgó légkör terjesztői elleni kiállásunkkal, de a szép magyar beszéddel-helyesírással is.
    (Azért én ezzel együtt se kívánlak el a sárgába. Nálad nagyobb (?) ember is esett már ilyesféle hibába :-D )
    Dörnernek és pártolóinak a „helyretételére” lehetőség szerint minden eszközt meg kell ragadni, de mivel demonstrációkkal a hatályos kinevezést nem lehet meg nem történtté tenni, igazából az lenne a dolog jóleső folytatódása, ha Dörner a színháza üzemeltetésében bukna meg. Magyarán: a színházlátogató közönség elég nagy hányadában kialakulna az a közelfogadottságra jutó nézet, hogy „az Új Színházba nem megyünk”. Lehet, hogy a Fidesz egy ideig kivezényelt iskolás osztályokkal el tudná kenni a helyzetet, és a színészekkel szemben is kényes dolog volna egy ilyen bojkott, de igazán mégis ez szégyenítené meg a színház új vezetését. (És tenné tarthatatlanná a helyzetét.) Hogy ez mennyire életszerű, azt persze én, még csak pesti sem lévén, nem tudom megítélni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (28 szavazatból)
  13. Visszakézből!

    Volt már olyan hogy Orbán bárki követelésére színt vallott!?
    Mint a kígyó úgy siklik ki mindenki kezéből!
    Ha csak el nem kapja valaki igazán a nyakát, vagy a tökeit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  14. Nem, nekem nincs igazam, tévedtem.
    Majd holnap olvashatjátok a facebukon, hogy aszongya Magyarországon
    és kiváltképp Budapesten demokrácia van. Ha nem is ezt,
    valami hasonlót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  15. Tarlós SzDSz-es óbuidai polgármester, előtte Tarlós elvtárs 89-ig, most meg már a fasiszták szálláscsinálója. Ezzel együtt rúgja ki hamarosan a felcsúti fasiszta Napóleon őt minden politikai tisztségből. Jön a szakonyfalui kis kocsis, Rogán főpolgármesternek. Züllik az ország, Dél-Balkán szintjén van máris.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  16. gusztavnagy
    “Ha csak el nem kapja valaki igazán a nyakát, vagy a tökeit!”
    .
    Ez akkor se.
    A patkány az úthenger alatt se kezd el nyávogni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  17. Tetszett a TÉT c. műsorban Gerő A. véleménye a jobbikról:
    Kérdezte, hogy mit keresett az iráni követ a kongresszusukon – szerinte, ha külföldről pénzelt párt képviselői ülnek a parlamentben, akkor az NBH-nak dolga van!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  18. Orbán évértékelőt fog tartani állítólag a jövő héten. Vajon ezt hogy értékeli?
    Mert értékelni valója ezen kívül nincs!
    Ideje lenne egyértelműsíteni, hogy az ő fészekaljából valók ezek a “magyar” gyerekek!
    Sőt! Ilyenné akarják nevelni a jövő ifjúságát is, azért einstandolták az iskolákat is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  19. Nyíljon ki a szemetek! Legszívesebben ott lett volna közöttük!
    Helyesbítek az élükön! Helyesbítek ő vezényelt volna biztonságból. ÉS MEG IS ÉRKEZTÜNK!……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  20. Így kezdődhet a polgárháború. Ez így még kicsiben.
    Kinek fáj ez?
    A kormánynak láthatóan nem. Az LMP-nek sem fog. A Jobbik még élvezi is, fel van készülve, serege van.
    Ki van még? Mszp, DK, Szolidaritás.
    Az utóbbi még nem párt, nagyon nincs fóruma, de a két másik igazán harcolhatna a parlamentben. Olyan kérdésekkel, mint amit Visszakézből felsorolt. Csak pontosabban, hisz Orbán úgy vág vissza a válaszaival, hogy csak sunnyognak . Mert nem képesek azt az aljas és cinikus stílust felvenni, a tiszteletteljessel pedig nem mennek semmire. Kuncze stílusa és ESZE volt csak alkalmas vitapartner vele, velük szemben. Ilyen, ilyenek nem találhatók a két pártban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  21. Kicsit lassan jöttem rá. Tehát ez után használom Dr.-t.
    Dr. Tóth Elek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  22. Elérkeztünk a fasizmushoz és rohamléptekkel haladunk a nyílt nácizmus felé! Ez gyorsabb lesz mint anno Hitler. Hol van ilyenkor az EU?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  23. Bohém. Miért, miért remeg a kezem!!! ?
    Mert rájöttünk!….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  24. Fischer Ádám előtt mélyen meghajlok: világosan beszélt az EU Néppárt gyalázatos quislingjeinek.
    .
    Ami viszont honi gylázatunk: ott voltam a tüntetésen, szétfagytunk, de nem mentünk haza, viszont nem láttam a magyar színházi élet nagyjait a helyszínen.
    .
    Ez előtt viszont nem hajlok meg. Sőt, rusztikusan fogalmazva: k..ja be az egész színházi szakma. Gyáva banda. Öreg nénik, akik talán átélték a nyilasok uralmát, ott tudtak lenni. Idős, bottal járó bácsit is láttam. Egy vak fiatalember is úgy érezte, ott a helye. A szinészek nem érezték úgy.
    .
    Hányok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  25. Vajon gondol ez leszerepelt és kétségbeesett maffiarch társaság már arra is , hogy zavaros uszításaival és tehetetlenségével a nyilasokat akár 33%-ra is fölhozhatja és ezáltal az általa hozott választási törvény alapján már a mandátumok többségét és az önálló kormányalakítás lehetőségét tartósan a jobbik szerezheti meg és rá még mint koalíciós partnerre sem lesz szüksége: akkor jön számukra az igazi elszámoltatás…Persze a tisztességes többségnek ez lenne a legkisebb baja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  26. Ébresztő!
    Kedves Na Ki!
    Ők a jobbik is! viktornak, vona a cipőjét sem tisztíthatja engedély nélkül…
    Ami Fischer Ádámot, Gustav Mahlert, Székely Mihályt , Nádasdy Kálmánt és sorolhatnám….
    Ma ókovács szilveszter….. miről beszélünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  27. Erősödik bennem a felismerés:mégis itt kell hagynom az országomat.Szomorú vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  28. Látom, megjelentek a sötét mínuszolók a fórumon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  29. Csak igy tovabb, verjuk egymast, mintha nem is egy Magyarorszag reszei lennenk. Hagy dorzsolje a markat Nagy Testver; csak hulljon a fergese…Igaz most se keletrol se nyugatrol nem jon testveri segitseg…Nem baj, majd mi agyonverjuk
    egymast. Semmi nem szamit…Magyarorszagon ahol a BAKSISnak olyan szepen
    bevett hagyomanya van, ahol a VI. kerulet budapesti onkormanyzati tisztviselonek TIZENNYOLC autoja lehet, ahol a kifestett elso emeletekre omlanak a rothado felso emeletek,… MIT VARUNK?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  30. No lám, no lám!
    A bunkó fasiszták is kezdik megtanulni a számítógép kezelését!
    A róluk szóló kommentek példa nélküli mennyiségű ellenszavazatot kapnak. :)))
    Egyem az érzékeny, finoman cizellált lelküket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  31. Sajnos mindig lesz annyi “hithű, igaz magyar”, hogy a kb. 996 fő befogadóképességű színház nézőtermét megtöltse. Ehhez még a vidékiek odabuszoztatása sem kell, a két milliós Budapesten bőven lesznek hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  32. Elbukik majd mind. Az alányalóik meg sunnyoghatnak megszégyenülve…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  33. Nem lesz még egy horthy-szálasi korszak. Nem hagyjuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  34. Az elsődleges felelősség ebben az ügyben Tarlósé.Nagyon bízom benne, hogy ezért még felelni fog. Mert ha őt utasították, akkor a legkevesebb, hogy emiatt LE KELLETT VOLNA MONDANIA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  35. Ezeket a szarházi nácikat nem lehet másképpen megfékezni, csak úgy, ha beleverik őket a betonba! A törvényekre xarnak, főleg, hogy a bírók kiengedik őket. Meddig engedjük, hogy ötödannyi újnyilas terrorizáljon ötször annyi embert?!! Erőt kellene már felmutatni, mert a pintérke vezette rendőrségünkre nem lehet számítani, meg várható, hogy az OVis kifejezett utasítására fokozni fogják a provokációt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  36. 120992
    2012. február 1. szerda
    22:19
    Bizony a fővezér közös, a pénz onnan jön a kopaszokhoz és csak azt csinálják, amit mond. Így volt ez 2006-ban is. Nincs semmi új a dologban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Sok mindenben egyetértek az Amerikai Népszavával, szoktam is látogatni az oldalt, de lassan kezd hiteltelenné válni az oldal.
    “A neohungarista csatornatöltelék” Egy ilyen szóösszetétel alapvetően összeegyeztethetetlen az objektív és pártatlan tájékoztatás követelményével. Az rendben van, hogy ez egy erősen baloldali lap és hogy az ilyen és ehhez hasonló szélsőjobbos megmozdulások kiverik a biztosítékot a szerkesztőknél, de akkor is úgy érzem, hogy ezzel a stílussal sikerült lesüllyedni a Kurucinfo színvonalára.
    Nem mintha az én magánvéleményem más lenne a terepnadrágos-kapucnis zsidózó csőcselékről, de egy AN cikktől azért nem ezt várnám…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Én, re: csatlakozom, és nagyon, nagyon sajnálom – bár nem a kifejezés végett…
    Más.
    Marcus A.: tökéletes a válasz (direkt kis “t”!), viszont a beszéddel, helyesírással nem kötőjeles – mint jelzem… :)P

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Én
    Azért a cikkeket nem szövegszerkesztő szoftverek írják. Ha a szerzőnek egyébként VAN (objektív, valóságalapú, a létező összefüggésekbe beágyazott, és azokat az új fejlemények adekvát értelmezésével kiegészítő) mondanivalója, tehát azt nem helyettesíteni, hanem csak a személyesség légkörével is hitelesíteni karja, akkor (egy határig) csak tegye.
    A neohungarista az neohungarista, ezt, gondolom, még büszkén vállalják is. A csatornatöltelék is csatornatöltelék, ha nem tetszik nekik vállalni, hát, elsősorban ők tehetnek egy számukra kívánatosabb minősítésért.
    .
    debil
    Ez talán attól is függ, hogy adott esetben a beszédet és a helyesen írást két külön tevékenységnek (két külön lényegnek), vagy egyazon tevékenység (komunikáció) mindössze a megvalósulás technikájában eltérő két formájának tekintem. De egyébként: +

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos