Ronai and Ronai
AMERIKAI

Dajcstomi tovább fertőz 2011. augusztus 1. hétfő 3:45 | AN

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Dajcstomi tovább fertőz

Budapest – Dajcstomi tovább és tovább fertőz. Most a saját korábbi obszcén bejegyzésére reagáló nem kevésbé obszcén, bejegyzéssel ért egyet. Az amerikai külügy egyik vezetőjét, Thomas Meliat nemes egyszerűséggel csak „Tomcat”-nek,  Kovács Lászlót, Magyarország volt külügyminiszterét pedig „szegény hülye” jelzővel illeti. Most mintha nem hallatszanának tiltakozások se a keresztény értékrend talaján álló nőszervezetek, se Pelczné Gáll Ildikó, Deutsch Tamás európai parlamenti képviselőtársa részéről.

Deutsch Tamás, újabb és újabb trágárságokkal fertőzi a közbeszédet. Legutóbbi obszcén megnyilvánulása után ismét az amerikai külügy egyik vezetője, Thomas Melia a fideszes EP-képviselő a célpontja. Most egy, a néhány nappal ezelőtti Thomas Meliaval kapcsolatos obszcén bejegyzésére reagáló hozzászólót idézett a Twitteren egyetértőn. Eszerint “a külügyi helyettes államtitkár nekem egy nullahúszas fingszagjóska pozíciójának tűnik”.

A vezető fideszes politikus a helyeslést követően az Egyesült Államok vezető politikusát egyszerűen “Tomcat”-nek becézte, ami nyilván utalás a szélsőséges megnyilvánulásairól ismert blogger Polgár Tamásra. Deutsch arról is írt, hogy szerinte Melia kritikája ahhoz hasonló, mint amikor “a suli kettes portása ránk szólt (vagy csupán csúnyán nézett ránk?) és mi ijedten keresgéljük az ellenőrzőnket, hogy beírhassa az intőt”. A Fidesz EP-képviselője egyébként bejegyzésében a “szegény hülye” jelzővel minősítette Kovács Lászlót, az MSZP alelnökét.

Deutsch véleményét Meliaról egyébként a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a köztévében csütörtökön úgy kommentálta: a magyar reakció pontosan annak megfelelő volt, amilyen az első amerikai megszólalás az ügyben. Kovács Zoltán szerint tehát teljesen helyén való Deutsch alpári megnyilvánulása. Melia még kedden egy kongresszusi bizottsági meghallgatáson azt mondta: a Fidesz-kormány olyan lépéseket tesz, amelyekkel korlátozza a “fékeket és egyensúlyokat”, az alkotmányozás folyamata, a médiatörvény, valamint az új egyházi törvény alapján pedig úgy vélte; a demokratikus berendezkedés szempontjából aggodalomra adnak okot a magyarországi fejlemények.

Ma, amikor, egyes fideszes képviselők nem tudnak, vagy nem akarnak lakatot tenni a mosdatlan szájukra, felötlik Gyurcsány Ferenc egy-két korábban elhangzott szerencsétlen mondata és az azokra történt jobboldali reagálások. Az egyik, amelyet még 2004-ben a Magyar Televízió Nap-kelte reggeli műsorában a költségvetéssel kapcsolatos igényekről mondott: “Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat, akinek rendetlen gyereke van, az rendesebbet megérdemelne-e? Persze, hogy megérdemelnék!” Ezeket a ma már a politikában szinte lírainak tűnő mondatokat 2004-ben sajtókampány követte a jobboldali médiában, jobboldali politikai szereplők részéről, majd bekapcsolódtak a jobboldalhoz kötődő civil szervezetek is. A megszólalók úgy fogalmaztak, hogy tiltakozásukkal a „családi értékeket ért támadás” feletti felháborodásukat kívánják kifejezni Gyurcsány Ferenc ominózus mondatai kapcsán. Az akkori miniszterelnök-jelölt az első felháborodást érzékelve nyilvánosan elnézést kért mindazoktól, akik sértve érezték magukat – mint mondta, ironikusnak szánt, de nagy nyilvánosság előtt félreértelmezhető – kijelentése hallatán. De a Gyurcsány-ellenes kampány a hiba elismerése után is folytatódott. A Népszabadságban és a Blikkben egész oldalas tiltakozó fizetett hirdetést tett közzé több millió forintért tizenkét, úgymond a „keresztény értékrend talaján álló” nőszervezet Gyurcsány lejáratására.

Éles tiltakozást váltott ki és bizony kiverte a biztosítékot, mégpedig a Fidesz női tagozatánál  Gyurcsány Ferenc politikai elemzése is, amelyet a szocialista kormányzásról, pártjáról és saját személyes felelősségéről írt 2010-ben. Pelczné Gáll Ildikó, a nőtagozat elnöke, aki ma a Fidesz alelnöke, Deutsch Tamás európai parlamenti képviselőtársa maga háborodott fel annyira, hogy az idős hölgyek nevében bocsánatkérést követelt a volt miniszterelnöktől, amiért “fecsegő öregasszonyok” gyülekezetének nevezte Gyurcsány a saját pártja, az MSZP elnökségét. Pelczné szerint Gyurcsány “oly mértékű neveletlenségről, az idősödő hölgyek, anyák és nagymamák kirekesztésére irányuló magatartásról tett tanúbizonyságot, mely nemkívánatos az európai civilizált politikai közéletben.” Vajon most gondol-e valamit Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke, a Fidesz európai parlamenti képviselője saját képviselőtársáról?  Ha egyáltalán gondol.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 9 szavazatból)
Dajcstomi tovább fertőz, 4.5 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Ez a faszi nemsokára a diliházba köt ki és mi szégyellni fogjuk magunka,, hogy egy ilyen hülyére ennyi energiát pazaroltunk. A SzíjÁRTÓ dettó. Rendben van, hogy segítenek a rossz dumájukkal az ellenzéket, bennünket, összekovácsolni, de kezeljük helyén, azaz a pince szintjén a “hangyás” dumájukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  2. Az ember esze megáll!
    A fidesz kormány regnálása óta annyi agymenés történt, hogy nagyon passzol ide egy verssor:”mint az őrült, ki letépte láncát”!
    Minden területen el lehet mondani.
    A kultúránál a csókosok helyzetbe hozása,minden szakmai tudást mellőzve.
    A sajtó törvénnyel,minden médiát térdre kényszerítve.
    A külpolitikában,fennhatóságukat hirdetve.
    A pénzügyminisztérium ámokfutásában.
    A belügyminisztérium dilettáns intézkedéseiben.
    A köztársasági elnök megnyilvánulásaiban.
    És végül de nem utolsósorban, a miniszterelnök arrogáns és tébolyult téveszméiben.
    Ezenkívül is sorolhatnám, de minek, hiszen mindenki tudja, mert minden rajtunk csapódik le.
    Nem elég hogy egy nagy káoszt idéztek elő megválasztásuk óta, néha törvénytelelenül, – mert minek nevezhetnénk a világon egyedülálló visszamenőleges törvénykezést – ráadásul még az ilyen idióták is borzolják az idegeinket, mint Tompika…
    Egyre inkább úgy tűnik, mint aki be van tépve, és nem tudja hányadán áll.Csakazértis megmondóembersége mire utalhatna másra?Egy kulturálatlan tahó benyomását kelti. Ami nem lenne baj, ha nem olyan pozíciót töltene be, mint amilyet betölt.Ennek ellenére ő kimondja ami a szivén, az a száján,cseppet sem mérsékelve magát…
    Ugye hogy ismerős? Hiszen nem csinál mást, mint a kormány többi tagja, csak éppen ő nem kapott elég muníciót anno a családban,hogy mi illik, és mi nem.
    Sajnos a tanulmányai által sem szerezte meg ezt a képességet,így aztán eleresztve magát mondja a maga tücskét, és bogarát.Segít a kormány lejáratásában.
    Ugyan mindannyian azt teszik!Csak más szavakkal… A többiek próbálják kulturáltan megfogalmazni a maguk nézetét a fülkeforradalom után,de a végeredmény ugyanaz, mint a tahó Tompikánál…
    És ez így képeződik le a táborukban is. Vannak eszméletlenül ocsmány szavakkal kritizálók, vannak akik meg akarják játszani a kultúrembert, de azoknál is előbb vagy utóbb, de kiborul a bili, és az eredmény ugyanaz.
    Köszönhetjük ezt Orbán Viktornak, aki kiszabadította a szellemet a palackból a megosztás politikájával.
    Mondhatnám Orbánra, hogy bolond lyukból bolond szél fúj! De ez az egész kormányra érvényes lenne?Úgy tűnik ragályos a kór, amit már nem is lepleznek.
    Minden szinten szinte mindenhol agymenés, hogy finom legyek.
    Csakhogy már nem toleráljuk se mi, idehaza, sem külföldön, mert egyre inkább látszik, hogy a kormány nem normálisak gyülekezőhelye, és licitálnak egymásra, hogy melyik a hülyébb.
    Egyenlőre Tompika vezet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  3. Tompika semmi mást nem tesz, csak követi a trendet. A fityesz a leghalványabb, legfinomabb kritikát sem hajlandó meghallgatni (nem megfontolni, csak meghallgatni). Ehelyett azonnal személyeskednek, gyalázkodnak és ha nyílik lehetőségük bosszút állnak, a legkeményebb módon. Mer a zemeberek ezt akarták és senki ne is szóljon ebbe bele. De így van ez pl. valamennyi fórumon is, érdemi dialógos a Holdban. Ennyire agresszív és fejlett önbizalmú társulatot Nyugaton minden bizonnyal elkergetnének a politikának még a környékéről is. Nekünk meg éppeg ez tetszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  4. Úgy látszik ez fertőző, elkapta az orbánvirust. Szerencse, hogy immunis vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  5. Most komolyan. Érdemes ezzel a kotonszökevénnyel foglalkozni? Súlytalan, nem tényező, féreg. EP képviselő? Ugyan már. Odakint szerintem már mindenki röhög rajta, ha egyáltalán hallott róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  6. Axl
    Tudod, m is olyan rossz üzlet odakint ülni és unatkozni Brüsszelben, főleg ilyen irói vénával. Engem speciel nem vigasztal, hogy esetleg kinevetik. Ennyi pénzért én is megengedném, hogy egész nap röhögjenek rajtam.

    És mit tett ez a ficsúr egész életében?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  7. Én nem csodálkozom Deutsch Tamás stílusán, hiszen ez az ő egyéniségén keresztűl megnyilvánuló FIDESZ-stílus.
    Azt viszont szégyenlem, hogy Magyarország polgárait egy ilyen mocskolódó ember képviseli az Európai parlamentben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  8. Az a borzasztó, hogy a fidesz nem határolódik el Tompika megnyilvánulásaitól, nem figyelmeztetik belülről, hogy EP képviselőként annak megfelelően kell megszólalnia (még a twitteren is!). Ez csak azt jelenti, hogy a fidesz, mint egységes szervezet egyetért Tompika alpári stílusával. Ezzel kiírják magukat az európai kultúrkörből, miközben folyamatosan hangoztatják, hogy mi vagyunk Európa közepe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  9. Hiába, a származási kultúra az, amit egész életünkben magunkkal viszünk
    Lexikális tudást esetleg lehet szerezni, de a kultúrát önmagunkkal hozzuk.
    Kinek mennyije van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. Ez a paraszt annyit ér mint a Mádl által adományozott “diplomája”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Lehet, hogy Deutsch csak arra kell, hogy lekösse (elterelje) a közügyekre irányuló figyelem egy részét. Aprócska, de hasznos dolog. Valószínűleg nem volna megoldhatatlan, hogy befogják a száját, ha tehát ezt mégsem teszik, akkor ő egy terv szerinti elem.
    Egyszer még az amerikai fészkű globalizmus elleni szabadságharcos is lehet belőle, ha a Fidesz történelemkönyvet írat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Top 10 komment AN, 2011. augusztus 01. 11.10

    1. A Fudesznek tetszett Dajcstomi twitteres bunkósága…………….. 90 hsz.
    2. Gyurcsány a hibás, máglyára vele !…………………………………………..66 hsz.
    3. Szeptemberben újra kezdjük…………………………………………………….55 hsz.
    4.A Fidesz ki akarja lopni a Mol részvényeket……………………………….30 hsz.
    5.Felszámolja a szakszervezeteket a Mussolini-Orbán kormány…24 hozzászólás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Tompika aztán tényleg él a magyar nyel színes lehetőségerivel. Cifrázza az biztos, de mért pont ő ne? Vulgáris gorombaságában cseppet sem különbözik a tisztelt főnökétől. Kúlturzombi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. 6. Szanyi bénultan áll, 23 hsz,
    7. Thomas Melia találkozott Horváth Aladárral, 22 hsz,
    8. Kihagyták a romák a gyp-i falunapot, 15 hsz,
    9. Vágókép romákról, 12 hsz.
    10.Nehéz gyerekkoruk van, 6 hsz.

    Az első és hetedik helyen levő cikk 90+ 22 db hozzászólásával, Deutch Tamás szerezte a hétvégén a legtöbb hozzászólást, itt az AN hasábjain.
    @igazad van Marcus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. Sok sok icipici lépés , soksok feldolgozhatalan probléma , soksok -mostanramár- megoldhatatlan kérdés.
    És az út végén ott sejlik fel a polgárháború sötét réme.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. Orbán András Lajos

    Pecekné is felpróbálva, hogy ennyire védi ezt a kotonszökevényt??????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Ha ésszel nem megy a fidesznek,akkor marad a verbális erőszak.De van egy olyan érzésem,hogy még ez sem lesz sikeres,mert ehhez olyan olyan emberek kellenéke,akire fellehet figyelni,és nem olyanok mint ez senkiházi porba fingók Orbán.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Büdös KÖCSÖG!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. A néma lenézés most méregként rágja tompikát! Fogja ő még ezt tetézni!
    És van olyan ostoba, hogy ne vegye észre, hogy őt és a nyomorult pártját, a csutielvetemülttel az élen…hibára kényszerítik. Olyan hibára (az elvakultságuk, bosszú szomjas énjükből kifolyólag), ami el is fognak követni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. hogy a fidesz nem hatarolodik el tole, azon nem lepodom meg, hiszen erre epult, a mocsokra, de az bosszanto, hogy a magyar emberek nem hatarolodnak el tole, ilyen stilussal ne kepviseljen minket sehol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Ez az ember a jelenlegi ” magyarember ” tükörképe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. “És mit tett ez a ficsúr egész életében?”
    Gyozo,
    kurvákat hajkurászott, amíg még állt az, amiről most szó van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Geyza
    Kikérem magamnak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Geyza!
    Én, ha nem bánod, nem sorolom magam ilyetén formán magyarf embernek :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. bumburi, vica1,
    Geyza nyilván az új, 5.1-es, FideSS típusú, agyilag olümposzi magasságokba emelkedő – vagy mit is beszélek, hádészi mélységekbe süllyedő – , keresztény-nemzeti(szocialista) “magyaremberre” gondolt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. De idézhetném Para-Kovácsot is: “… mostantól a tapló az erdő legértelmesebb növénye, a fáknak pedig kuss!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Oké…csak reflex volt :D
    és dühít, hogy a “védekezés” volt az első reflexem! :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Miért nem dajtcstomika a FIDESZ elnöke? Nagy jót tett volna velünk, a kormányzás közelébe sem szagolhattak volna!! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. bonhomme a Para-Kovácsért megérdemel egy *-os 5-öst.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. “És az út végén ott sejlik fel a polgárháború sötét réme.”
    Geyza,
    erről már született egy könyv 2006-ban. Akkor egy egyszerűbb, Ken Follett-szintű politikai thrillernek tűnt, most viszont… a fene tudja…
    http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Tamás: Légy szerény! Mint a képességeid!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  32. Ezek, a magukat “konzervatívnak” beállító kocsmatöltelékek már elfelejtették dr Bárándy Péter intelemnek is beillő kérdését a Tisztelt Házban:
    “Uraim! H o l * v a n * a z * a * g y e r e k s z o b a , amivel önök annyit dicsekednek?… Nem látszik az eredménye…!”
    *
    ui: Az ominózus ülésen, az igazságügy miniszter éppen a beszámolóját tartotta, miközben a fideszcsapat az asztalt verve, üvöltözve verte a palávert. Ha jól emlékszem akkor éppen Kövér László torzonborz hajával és ugyanolyan bajszával – ma házelnök – ült mögötte, és ő volt a leghangosabb. Felé fordulva monda e szavakat Bárándy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. bonhomme

    Kösz, így egészen más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Nem értem mit keres a kormányban egy ilyen ember.
    Nem “dakota”, de közmondás:
    “A paraszt maradjon a kapanyélnél”
    Bár ez az egész fideszre érvényes lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Azzé van a PArlamentben , me a magyaremberek jól beválsztották oda.
    Apelláta nincs !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Igen , régebben úgy viselkedtek a Parlamentben mint a fiatal játékos állatkák.Viháncoltak , hangoskodtak , ide-oda vonultak csordában.
    ( Azóta megkomolyodtak , felnőtt állatok lettek…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  37. Geyza, a szavaid nyomán nem bírok ellenállni a képnek: a Parlament valamelyik udvarán egy gémeskút, vályúval, gubás-rojtosgatyás juhásszal, aki televödrözi a vályút, az ülés szüneteiben pedig a Fideszesek csordában odaődöngenek, komoly kimért mozdulattal a hasukhoz szorítják a nyakkendőt, és lassan lehajolva, hosszan, ünnepélyesen isznak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Olvastam, hogy a Fidesz olyan, a legtöbb térképen fel se tüntetett miniállamokkal vette fel, vagy tervezi felvenni a diplomáciai kapcsolatot, amelyeknek a mi szemszögünkből az egyetlen értékük az, hogy szavazati joguk van az ENSZ-ben. Kellő számú egyezség birtokában, eme kis államok jóvoltából Magyarország összegyűjthet annyi szavazatot, amennyivel ideiglenes taggá válhat az ENSZ BT-ben.
    Taktika, szavazatgyűjtés.
    Lehetnek Magyarországon (mit lehetnek…) olyan, a tartós elázottság állapotában levő kis aszfaltlakó szesztestvér körök, amelyek tagjai minden hozzájuk elérő szövegből csak a trágár vagy obszcén elemekre reagálnak, amiken aztán kedvtelve elrágódnak. (mint az élet értelmén, ugye.) Lehet, hogy az ő fejükben egy politikai formáció is csak ilyesmi által válhat rendszeresen felmerülő emléknyommá. Az ő „megszólítójuk” a magas (…) politika világából Deutsch.
    Persze ezek az emberek nem túl szorgalmas szavazók, de még viszonylag a megvásárolhatóbbak közé tartozhatnak, és ekkor jön jól az, hogy „aha, köztetek van az, aki olyan frankón…” Ja kérem, a szégyenlős szavazatgyűjtő, meg a finnyás szavazatgyűjtő, az nem jó szavazatgyűjtő. A téli álom előtt a három mázsás medve letépi az egygrammos bogyót is, nem méricskél. Túlélés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  39. Na kérem tisztelettel, ha a kormány a keresztény értékek hiteles hordozójának valja magát, akkor trágártomink, aki más tekintetben is bebizonyította már keresztényi erkőlcsi elhivatottságát,( lásd házasságtörés és temérdek nőügyek, esetleges munkahelyi molesztálás) akkor meddig nem lép saját maga ennek a mocskosszályúembernek a pofájára és meddig nem halgattassa el!
    Muszáj nekünk miatta szégyenkeznünk!
    Vagy mondjuk azt, hogy semmi köze a magyarokhoz, elvégre Deuts!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Szavai alapján az a vélemény alakult ki sokakban, hogy ez a tompika erősen drogfüggő, alkoholista. Mindenesetre nem alkalmas semmiféle posztra. Talán még portásnak sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Orbán András Lajos

    riposzt. Erre a magyarázat : üstház volt a járóka, a tehénke meg a radiátor………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Hajajj ! Dajcstomika, néked háromszor kellene legalább ujraszületned,
    háromszor elvégezned a magas iskolát,hogy MŰVELTSÉGBEN,TUDÁSBAN
    és nem utolsó sorban INTELIGENCIÁBAN megközelithessed Kovács Lászlót.
    De legyél nyogodt mert a nagybetűkkel irt jelzők Dajcstomit soha nem fogják
    illetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Aki Orbánra szavaz, az Putyinra szavaz 2014. március 25. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos