Ronai and Ronai
AMERIKAI

Egy perce távozott a börtönből, újra rács mögé került 2011. augusztus 31. szerda 12:46 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Egy perce távozott a börtönből, újra rács mögé került

London – Egy perccel kiengedése után a börtönből megint rács mögé került a Dél-afrikai Köztársaságban az a brit férfi, aki állandóan pucéran akar turistáskodni.

Az 52 éves Stephen Gough-nak hobbija miatt gyűlik meg rendre a baja a hatóságokkal. Közszeméremsértés címén 21 hónap börtönt kapott legutóbb, de nem sokat okult belőle: amikor végre szabadult Perth börtönéből, első dolga az volt, hogy meztelenre vetkőzött. A rendőrség nem lepődött meg, felkészülten várta a börtön kapuján kívül, és rögvest vitte is vissza. Újabb 21 hónap börtön vár rá.

A férfi egyébként az utóbbi évtizedet nagyrészt nem Dél-Afrikai, hanem Skócia börtöneiben töltötte, mert ott sem nézték jó szemmel ruhátlan turistáskodását – adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

Gough úgy látja, hogy emberi joga van a ruhátlansághoz, amit egyfajta szólásszabadságnak is tart. Bírósági tárgyalásaira is teljesen alul-öltözötten, pontosabban alul sem öltözötten megy el, amivel azután eléri, hogy a bíróság megsértése címén további büntetést kapjon.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Az 52 éves StepheGough e világra jövetele utána testi fejlődése nem,de a szellemi fejlettség szintjén, nekem inkább tűnik betegségnek, amit nem a sorozatos börtönbüntetések oldhatnak meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. A bezarrassal csak a tobbieket vedik meg akiknek igy nem kell meglatniuk ennek az orultnek a mesztelenkedeset. Lehet hogy broton helyett egy dilihaz is megtenne ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Rogán Tóni esete Eva Rezesovával 2013. december 6. péntek

Rogán kontra jogállam 2013. december 5. csütörtök

A Fidesz, az adócsalók pártja 2013. december 3. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos