Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogán Tóni esete Eva Rezesovával 2013. december 6. péntek 15:05 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogán Tóni esete Eva Rezesovával

Budapest – Rogán Antal megüzente a bíróságoknak, hogy „a magyar emberek” milyen ítéletet látnának szívesen. Orbán Viktor a Kúriának üzent, Kövér László pedig a parlamentben maga osztja az igazságot. Egyedül az első éjszaka hiányzik még a bajszos házelnök repertoárjából. Rogán Antal Facebook-os üzenetén kibuktak a jogállam még megmaradt szimpatizánsai.

Ez a történet nem Eva Rezesováról szól. És a legkevésbé sem arról, hogy szeretjük-e Eva Rezesovát.

Nem szeretjük, mert akkor sem szeretnénk, ha lenne rajta mit szeretni. De nincs ezen a nőn semmi szeretni való, mert a vád szerint ittas állapotban ült a gépkocsijába, és ennek következtében négy ember meghalt.

Utóbbit még bizonyítani kell másodfokon, és nem biztos, hogy sikerül. Rezesovának ugyanis – és ez az, ami miatt eszünkbe sem jutna őt kedvelni – nagy halom pénze van. Telik neki mindenre, amit csak megkíván: jó ügyvédekre, elegáns ruhákra, nagy, erős és drága terepjáróra.

A Rogán Tónit viszont szeretjük. Mert a Rogán Tóni, akár a Fidesz frakcióvezetőjeként, akár a belváros polgármesterként beszél, a mi szívünkből szól.

Ami a szívünkön, az a Rogán Tóni száján. Ő mindig azt mondja, amit a magyar emberek hallani szeretnének. Ezért is csökkentette a rezsinket a Rogán Tóni, mert nálánál jobban senki se tudja, hogy a magyar ember ezeréves álma az olcsó rezsi.

A másik, amire a magyar ember emberemlékezet óta vágyott, hogy a Rezesová ne háziőrizetben legyen, hanem börtönben. A magyar ember mindig is híres volt az igazság iránti fogékonyságáról, és Rogán Tóninak esze ágában sem volt szembehelyezkedni a magyarok igazságérzetével. Ha a magyar emberek azt akarják, hogy olcsó legyen a rezsi, szóljanak a Rogán Tóninak, elintézi. Ha a törvény van a bögyükben, amely házi őrizetbe helyezi a halálos gázolót, csinál ő nekik másik törvényt.

Igazságos ember a Rogán Tóni, de hát mi más is lehetne, amikor ugye mindenki igazságos körülötte. Csoda, hogy senkit nem hívnak a környezetében Mátyásnak – az lenne a legigazságosabb mind közül.

Ezért lett az, hogy a Rogán Tóni, kiállt a Rezesová bérelt lakása elé és videóra vette mondandóját. Hogy szólni fog mindenkinek, bíróságnak és parlamentnek, elő ne forduljon máskor ilyen. Mert akkor ő nagyon meg lesz mérgesedve, akkor majd ez lesz, meg az lesz. De leginkább az lesz, hogy össze lesz vonva valamennyi szemöldöke a Rogán Tóninak.

Nemcsak neki, de a Kedves Vezetőnek is.

Mert a Kedves Vezető, mindenki tudja, merné csak ne tudni, még az igazságosaknál is igazságosabb. Valóságos igazságosztó a Kedves Vezető, terminátor, ha úgy tetszik. Lám a Kúriának is milyen szépen megüzente, hogy nem jó az, amikor összevissza ítélkeznek, és időnként még az a szégyen is megesik, hogy nem a bankok húzzák a rövidebbet.

A Kúria meg, ahelyett, hogy elküldte volna a Kedves Vezetőt melegebb éghajlatra – természetesen a törvényre hivatkozva, miszerint a jogalkotás politikától független és pártatlan – engedélyt kért, hogy meghunyászkodjon.

A Rogán meg még jószerivel be sem fejezte a beszédét, épp, hogy csak feltette a Fészbukra a szöveget, már mentek is Rezesováért a martalócok, kezén bilincs csattant, mehetett vissza, ahonnan jött, a kóterbe.

A Rogán Tóni nyilatkozatának nincs köze ahhoz, hogy Rezesovát kirakták a bérelt házi őrizetéből és berakták a börtönbe. Ezt mondta a bíróság szóvivője, és a vak is látja, hogy tényleg véletlen egybeesésről van szó. A mi életünk egy ideje már amúgy is véletlenek sorozata, lessük a híreket, mondott-e valamit Matolcsy, nehogy véletlenül megint rosszabbodjék a forint.

Nem védjük Eva Rezesovát, mert nem szeretjük. Védje meg őt a Selmeczi Gabriella, szeresse őt a rosseb, vagy a Rogán Tóni!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +55 ( 57 szavazatból)
Rogán Tóni esete Eva Rezesovával, 5.0 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

  1. bumburi

    Istenem ,valami bér-hülye minuszolgat. ( pedig már a vasárnapi melóért sem jár emelt fizetés) Nyugi , értettem ,csak cukkollak. Na helló ,szép vasárnapot! Vic

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  2. Orbaltanisztánban így mennek a dolgok!
    http://www.pecsistop.hu/kepregeny/rogan-lenyomja-rambot-es-bruce-lee-t/1199167/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Szerveranti is érezze, milyen az amikor amortizálják:
    http://nepszava.hu/picture/5592/normal/22/00022347.jpeg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Rogán ezúttal egy vidéki házat talált 2014. április 4. péntek

Minden nap tovább gyarapodik Rogán vagyona 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos