Ronai and Ronai
AMERIKAI

Juhász Roland új kihívásra vágyik 2011. július 29. péntek 20:45 Forrás: AN, MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Juhász Roland új kihívásra vágyik

Brüsszel – Konfliktus nélkül kíván távozni a belga Anderlecht labdarúgócsapatától Juhász Roland, ha jelenlegi klubja meg tud egyezni a skót Glasgow Rangers-szel.

A magyar válogatott védő a La Libre Belgique című brüsszeli napilap pénteki számában megjelent interjúban beszélt erről. Emlékeztetett arra, hogy eddig hat évet töltött a brüsszeli sztárcsapatban. Hangoztatta: amíg ott játszik, teljes egészében e klub sikerének szenteli magát. Egyetlen problémája sem volt a csapatnál – szögezte le.

Juhász Roland úgy vélte ugyanakkor, hogy új kihívásra, levegőváltozásra van szüksége, mégpedig kifejezetten sportolói szempontból (nem pedig anyagi okokból).

Hozzátette: ezt tartja az utolsó pillanatnak ahhoz is, hogy még “nagy átigazolásban” lehessen része. Úgy fogalmazott: ha módja van rá, szívesebben távozna most, mint az idény közepén, vagy jövő nyáron. Megerősítette, hogy a legkomolyabb érdeklődő iránta a skót csapat. Úgy vélte, a Rangers talán tud olyan új ajánlatot tenni, amelyről meg tudnak egyezni az Anderlechttel.

A Glasgow-i együttes előbb 1.5 millió eurót, majd 2.5 milliót ajánlott az Anderlechtnek Juhász játékjogáért, ám a belgák legalább 4 millió eurót szeretnének kapni, ellenkező esetben marasztalnák játékosukat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos