Ronai and Ronai
AMERIKAI

Brazília ismét botlott 2011. július 10. vasárnap 0:16 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Brazília ismét botlott

Córdoba – A brazil labdarúgó-válogatott az első fordulóhoz hasonlóan a szombati második mérkőzésén is döntetlent játszott a labdarúgó Copa America B csoportjában, ugyanis Venezuela után Paraguay is pontot szerzett a címvédő ellen.

Az első játékrész egyenlő erők küzdelmét hozta. A félidő derekáig Paraguay, onnantól pedig Brazília uralta a mezőnyt, de a kapura egyik csapat sem volt igazán veszélyes. Aztán a 39. percben vezetést szerzett a címvédő: Ganso átadását Jádson kezelte le, aki 20 méterről a jobb alsóba helyezett, 1-0.

A második félidő 67. percében viszont már 2-1 volt Paraguaynak, ugyanis előbb Santa Cruz volt eredményes egy villámgyors kontra végén, majd a csereként pályára lépő Nelson Valdez megpattanó lövése hullott Júlio César kapujába. Megjegyzendő, hogy a két találat között a brazil Neymar is betalálhatott volna, ám túlságosan könnyelmű volt, így hibázott.

A hátrányban futballozó brazilok szövetségi kapitánya, Mano Menezes cserékkel próbálta menteni menthetőt, s a 90. percben végül összejött a pontot érő találat. Egy felpasszolt labdát Fred szelídített meg remek mozdulattal – már az átvétellel kapura fordult –, majd 15 méterről egyenlített, 2-2.

[youtube es2tkeHXy-k]

Eredmények, B csoport, 2. forduló:
Brazília-Paraguay 2-2 (1-0)
gól: Ganso (39.), Fred (90.), illetve Santa Cruz (55.), Valdez (67.)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos