Ronai and Ronai
AMERIKAI

Így lehet Orbánékat leváltani 2011. július 16. szombat 2:52 | AN Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(98)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Így lehet Orbánékat leváltani

Budapest – Ha nem sikerül a Fidesszel szemben egy világos, demokratikus alternatívát állítani, akkor nem lehet a kormányzópártot legyőzni egy következő választáson 51 %-al sem, mert az embereknek nem lesz miért elmenni a Fidesszel szemben szavazni. Ahogyan ma a két demokratikus parlamenti párt politizál, nem tud megszólítani 2 millió nem fideszes szavazót – mondta Bauer Tamás, a Demokratikus Charta ügyvezetője a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

A Jobbik szavazóit egész mással lehet megszólítani, mint a szocialista szavazókat, és a jelenleg párt nélküli liberális szavazókat. Ezért olyan kampány, amelyik egyszerre elfogadható a demokratikus és a jobbikos szavazóknak, az nem szólít meg senkit – hangsúlyozta Bauer Tamás, aki szerint az LMP elképzelése még az 51 százalék, nemhogy kétharmad elérésére sem alkalmas. Amit Karácsony Gergely LMP-s képviselő javasol, az arra motiválja a fideszes szavazókat, hogy elmenjenek szavazni, miközben a szocialista és liberális szavazók pedig megzavarodnának. Ez egy képtelen javaslat – mondta a Demokratikus Charta ügyvezetője Karácsony Gergely furcsa javaslata kapcsán.

Az LMP-s képviselő a napokban az összes ellenzéki párt alkotmánykorrekciós szövetségére szólított fel. Az ötletgazda szerint, ha a három ellenzéki párt összefog, és képes kétharmados többséget szerezni, akkor megváltoztatható az alkotmány, illetve megváltoztathatók a sarkalatos törvények. Miután ezt a munkát elvégezték, feloszlatnák az Országgyűlést, és új keretek között állnának a startvonalhoz a pártok.

Bauer Tamás szerint, ha lenne programja a demokratikus erőknek, akkor a Jobbik nélkül is képesek lennének megverni a Fideszt. Ma a Fidesznek kevesebb választója van, mint amikor 2002-ben elvesztette a választást. Csakhogy ma nincs olyan demokratikus koalíció – mint akkor volt az MSZP-SZDSZ  együttműködés -, amelyik maga mellé tudna állítani 2 millió szavazót.

A kérdés az, hogy a szocialista párt világosan látja-e, hogy fordulatra van szükség. A pártvezetés semmit nem tett ennek érdekében a választások óta. Egyedül Gyurcsány beszél a változás szükségességéről, a párt azonban hallgat – véli a közgazdász. Olyan világos szervezeti és személyi változtatásokat kell tenni, amitől hihetővé válik, hogy a szocialista párt képes a hibákkal szembe nézni és a hibákkal szakítani. Ellenzékben sem lehet olyan ígéreteket tenni, amelyeket később, kormányra kerülve nem tudnak betartani.

A Demokratikus Charta ügyvezetője szerint Gyurcsány őszödi beszéde az igazmondásról szólt. Ő a legigazmondóbb magyar politikus, aki azóta is az igazat mondja. Ezzel szemben az a magyar politikus, aki saját bevallása szerint még soha nem hazudott, az tegnap, ma és holnap, folyamatosan hazudik – utalt Orbán Viktorra a közgazdász.

Ha a demokratikus oldalon nem lesz politikai fordulat, és nem alakul ki az összefogás készsége, akkor hiába veszíti el a Fidesz a szavazóinak felét, választást tud nyerni, és hiába lesz népszerűtlen, mégis hatalmon tud maradni. A felelősség a mi oldalunkon van, rajtunk múlik, magyar demokratákon, hogy fel tudunk-e állni – véli Bauer Tamás.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +42 ( 44 szavazatból)
Így lehet Orbánékat leváltani, 4.8 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(98)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

98 Reader’s Comments

  1. gm.-nek adtam egy jópontot.
    Ez nem jelenti azt hogy biztos lennék benne hogy déem kollega nem szavazna az ajja-nácikra , ha hangulata azt kívánná…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  2. Na, az lenne az utolsó….ugyanaz a magyarban, mint az “attól tartok….” az angolban. Understatement.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  3. Jól elvagytok itt egymással? Nem zavarunk? Már lapoznom kell, hogy egy-két lényegi hozzászólást lássak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  4. szerintem hagyjuk ezt a demokraciazast, a magyar emberek nem erettek a demokraciara, de akiknek erre utat kene mutatni, azok se……ilyen nagytomegu napi torvenyrelensegekbol elo nepet nem lehet visszaterelni a szabalykovetesre demokratikus modszerekkel…..szerintem! rend nelkul pedig elkepzelhetetlen barmifele pozitiv valtozas…
    arra kell ravezetni a nepet, hogy ossze kell tartani mindenaron, mert orban nepmegosztasa pld CSAK es KIZAROLAG az O es csaladja, es a Haverok joletenek alapfeltetele, NEM A NEPNEK kedvez!
    tiszta, le nem jaratott embereket nem fogunk talalni, mert orban masik nagyon hatekony fegyvere mindenki besarozasa, donto tobbsegben minden alap nelkul aztan mosakodjon ki, ahogy tud … Gyurcsany szerintem is jo ember, az a feladata, hogy a valasztasok elott minden erejevel zavarja a jobboldalt, de arra nem szamitok, hogy valasztast nyerhet, talan o maga sem, viszont onfelaldozasa elokeszitheti az mszp megujulasat, tisztulasat…
    eshat szamomra a kovetkezo kulcsszavak realizalasa lenne a valtozas feltetele: munka, tisztesseg erteke, adozas, eladhato termekek eloallitasa, gyartasa, a mezogazdasag minosegive tetele, a szinvonalas oktatashoz valo hozzaferes mindenki szamara rangra es penzre valo tekintet nelkul, ezekkel parhuzamosan az osszefogas, az onzetlen segitokeszseg, az egymas tisztelete es a hazafiassag erositese…..tegyunk mar vegre valami jot is, amiert buszkek lehetunk a magyarsagunkra, mert az utobbi husz evben nem igen volt ra okunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  5. Koszi Farkas, ugyanezt erzem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. Kedves Bauer Tamás! Sok értelmes és tetrekész, becsületes ember van itt hazánkban, csak szóhoz kellene Őket juttatni, képernyők elé vinni, had szólítsák meg a Népet! De mit látunk mindíg? A hatalomért görcsösen reszkető senkiházikat, meg a háttérben meghúzódó, a vagyonukat féltő kékvérűeket, vagy fekete lábúakat? Kiket tolnak mindíg az emberek elé? Azokat, akik már régen eljátszották a becsületüket, mindíg ugyanazokat? Hát nem veszik észre ezt a farizeusi, hipokratikus viselkedést? A nép új és becsületes embereket akar, nem ezeket ott…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  7. Te is unod öregszeder?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  8. Kedves Geyza. A szomorú az, hogy a FIDESZ-nek nem sok köze volt Gyurcsány és az MSZP leválátsához. Azt szinte kizárólag maguknak köszönhetik. Alkalmatlanok, ez már kiderült. Ezért kell(ene) menniük. Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (19 szavazatból)
  9. Rendkívül sajnálatra méltó az a sok felesleges és részletkérdésekre kiterjedő vita, amikor az ország tönkretétele rohamléptekben folyik.. Nem részletkérdéseken kellene vitatkozni. Bauer cikke kiváló, ő mond valamit.
    A fiatalok figyelmébe ajánlom, hogy a mindenkori társadalmi katasztrófákat három tényező okozza
    1. hitetlenség
    2 tudatlanság
    3.az idősek és a történelem tapasztalatainak figyelmen kívül hagyása.
    Ez utóbbi miatt az új nemzedék ugyanúgy fejjel megy a falnak, mint az előző nemzedékek. Jónéhány hozzászólónak még a legutóbbi 90 év történelméről sincs reális ismerete, csak vagdalkozni tudnak. A vagdalkozás pedig nem logikai érv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. jános kovács :
    Tényeket kérek.
    Miben voltak alkalmatlanok ?
    Ha kitudod fejteni staisztikákkal , gazdasági mutatókkal , elfogadom.
    Ha nem , akkor ne állíts olyasmit amitcsak a zsigeri elutasításod diktál , elvi alapon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  11. keddi:
    Pont azért tart itt az ország ahol tart , mert a sok Janos Kovács és hasonló érzelmi alapon voksoló , bedőlve a FIDESZ nyolcéves mocsok-áradatának , vagy a FIDESZ.-re szavazott , illetve a többség el se ment szavazni.
    De ott ette volna meg a fene..megnyerték kétharmaddal a parlamenti választásokat úgy , hogy nem terjesztettek a választóik elé SEMMIFÉLE programot. ( Ezen röhög a művelt világ azóta is )
    De legalább észbe kaptak volna a második fordulón , kompenzálandó az érdemtelenül megadott túlhatalmat….dehát nem.
    EZ ITT A BAJ !!!!! Nem látnak az emberek , csak néznek ..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  12. keddi

    szerintem a tortenelem tudasa nem nelkulozhetetlen az epiteshez, nem lattam meg egy ilyen nepet, mint a magyart,akik allandoan a multjukban vajkalnak, ott sem azert, hogy okot talaljanak benne a megbekeleshez, ellenkezoleg, hogy felhivjak a figyelmet es eletben tartsak az egymast ert serelmeket arra, hogy jobban lassuk, ki(k) az ellenseg, a zsido, a cigany, az arulo, a nyilas, a naci, a kommunista stb
    biztos meghokkento amit gondolok, de ez ma nem fontos, elore kene nezni vegre es osszefogni mindenkivel, aki ebben a hazaban kepzeli a jovojet…..ne mutogassunk emberekre apaik bunei miatt, a mai erofeszitesei, mai cselekedetei alapjan iteljunk, ne engedjunk utat az uszito eszmeknek, a mestersegesen felspanolt indulatoknak, ezeknek az energiaknak epitesben kene otvozodniuk es nem rombolasban….es mindenkire szukseg van! olyan nevetsegesekke valtunk ezzel a jobb es baloldali marakodassal fokent azert, mert a fejlett demokraciakban ismert jobb es baloldali ertekek totalisan elternek a magyarorszagitol, foggalmunk nincs arrol, mi is a jobboldal vagy baloldal valosagos szerepe egy tarsadalomban, csupan az latszik kristalytisztan, hogy ha az ellenseg azon az oldalon all, akkor en ezen…..ne legyunk mar ennyire szanalmasak….raadasul ahogy megnyiltak a kapuk nyugatrol ugyan az osszes szenny azonnal ataradt akadaly nelkul, azonban a nyugati demokraciak valosagos pozitivumai, a rendszer mukodeset fenntarto alapvetesek, szabalyok nehezen vagy egyaltalan nem ertek el az orszagunkat…. majd ha viselkedesunkben es munkamoralunkban is hasonlitunk hozzajuk, akkor lehet oldalakrol beszelni…mindehhez elore kene nezni es tobbet foglalkozni a jelenunkkel, jovonkkel is vegre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. alugy. ahogy nézem, tőlem kaptad az első mínuszt. Amit nem is értek, mivel eléggé zavaros és önellentmondó a szöveged. A pluszokat valószínűleg azért kaptad, mert az helyesen látod, hogy ” A leváltáson erősen munkálkodni kell, csak ésszel és türelemmel. Az idő és erő még kevés”
    Viszont Herczeg idézetéből nem az következik, .hogy azon kell fáradozni a normális “írástudóknak”, hogy az emberek gondolkodjanak a saját fejükkel. Hanem a saját fejűleg gondolkodóknak kell megtanulni a NÉP NYELVÉN SZÓLNI. A másik megoldás is célra vezethet – 1-2 évszázadon belül feltétlenül. A másik viszont belátható időn belül hozhat eredményt.
    A néphez nem esszékhez és tanulmányokkal kell szólni. Hanem rövid VELŐS, általuk is felfogható mondatokkal. A baloldal legnagyobb hibája, hogy ÉRTELMESNEK tekinti a választópolgárokat, és az eszükhöz akar szólni. Egy frászt! Az érzelmeiket kell manipulálni. Amíg nem “örvend” a fidesz tömeges közutálatnak, nincs értelme erőltetni az ellenállást. Az időt a rövid, velős szövegek kidolgozásával kellene eltölteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  14. Van a fidesz ami olyan amit látunk! Van az ellenzék amelyik szintén olyan mint amit látunk. A különbség dönt, ami hitelességben, tisztességben, hitelességben megjelenik, megjelenhet köztük.
    Ha nem jelenik meg, miért választanának mást a tömegek mint Orbánékat? Nem mindegy?!
    El sem mennek szavazni!
    Segít a jobbik? A fidesz és a mélyhülyeség náci esszenciája?
    Az MSZP a jogosan vagy igazságtalanul lejáratott vezetőivel? Ezt ők is tudják, hogy nem megy és ha nem lépnek hátra azt bizonyítják, hogy nem érdemlik meg a bizalmat! Fontosabb számukra a saját személyi karrierjük mint az ország jövője és a tömegek nyomora! Ha azért nem engednek teret mert nincs kinek, akkor hiteltelen bagázs az egész!
    Az LMP megérdemli a bizalmat? Elkötelezettséget mutat a sérült demokrácia és az igazság helyreállításában, az ország talpra állításában?
    ..Mert egyenlőre csak az maradt meg bennem a kisemberben, hogy a bal oldali koalíció kevésbé vállalható számukra mint az ország sorsa! A jobbikkal való összefogást el tudják képzelni de ez a bal oldallal ki van zárva? Kik ezek? Bennük kellene látni a megváltó sereget aki legyőzi a gonoszt? Azt sem tudom, hogy kik ők!
    A fidesz mérhetetlen szégyene, hogy ez az ellenzék egyáltalán életképes! Ideje lenne elindulniuk amilyen mélyről indulnak, ha 2014-re hitelességet, bizalmat érdemlő széles körben elfogadható erőt akarnak jelenteni!
    Tiszta szívből drukkolok, hogy sikerüljön mert abból ami most van nagyon elegem van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Már miért kellene a Kedves Vezetőt egyáltalán leváltani, amikor:
    - Orbán Viktor még nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!

    - Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!

    - A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!

    - Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi kincstárba!

    - Orbán Viktort nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!

    - Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört. Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!

    - Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!

    - Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!

    - Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!

    - Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!

    - Isten magára hagyta a földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. kekec:
    Hát ezaz ! Mit magyarázgatják itten a szekuláris meg az archaikus alkotmány közötti különbségeket !
    Csattanós rövid poénos megállapításokat kell tenni , amin aztán jókat röhögnek a kocsmában !
    Háromszavas novellákat !!
    ( Abból ért a jónép )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. tabán :
    Egyszer már láttam egy hasonló gyűjteményt de az Chuck Norris.-ra volt applikálva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Geyza, én ezért nem mennék ilyen messzire, az elmúlt évszázadban az állam nem hiába ölte a pénzt a közoktatásba. Ma már a magyaremberek képesek 5 szavas, alig bővített mondatokat is felfogni! Például Gyurcsánytól:
    “Jobban kormányoztunk ÉS demokraták maradtunk!”
    Egy értelmes, hihető, kivitelezhető program mellett az ilyen mondatok hiányoznak. Amit nyugodtan interpretálhat Gipsz Jakab is a kocsmában a hatodik feles után a haveroknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  19. Például, hogy a mostaniak 160 x (százhatvanszor) többet lopnak, mint amennyi Hagyó állítólagos nokiás dobozkájába fér. (Pintér leányának cége 8 milliárdot – azaz nyolcezer milliót “tüntetett el” Hagyónak állítólag 50 milliót adtak – de ezt is az állította, aki vádalkut kötött az ügyészséggel, hogy ne őt kapják el sikkasztásért)
    A nap kérdése: Belefér 160 nokiás doboz egyetlen talicskába?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Nem hiszitek el, egy új párt alakul a Nolblogon.
    Nem Gyurcsány lesz a tiszteletbeli elnöke, most írják az alapító oklevelét.
    A demokratikus abszolutizmus abszolút demokratikusan kockaként el van vetve
    Ide nem akartam feltenni,nehogy mindnyájan belépjetek azonnal. :-).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  21. kekec:
    Naaa azzé ne essünk túlzásokba , illetve ne essünk át a magyarirodalomkönyv túlfelire.
    Jók lessznek azok a háromszavasok is.
    ( PErsze egy egész novellát besűríteni három szóba nehéz , dehát a győzelmet so’sem adták könnyen )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. Edző: Fiam, akkor számítok rád, mikor a címer többet fog jelenteni számodra a mezeden, mint a neved!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. kekec:
    Herczeg idézetéből nem az következik, .hogy azon kell fáradozni a normális “írástudóknak”, hogy az emberek gondolkodjanak a saját fejükkel. Hanem a saját fejűleg gondolkodóknak kell megtanulni a NÉP NYELVÉN SZÓLNI.”
    Kicsit félreértetted az idézetet.
    Az eredeti:
    Herczeg Ferenc: “A népet nem azok vezetik, akik dolgoznak érte, (hanem) akik beszélni tudnak a nyelvén”
    .
    A mondatnak inkább az az értelme, hogy a saját fejűleg gondolkodóknak kell megtanulni a NÉP NYELVÉN MEGSZÓLALNI, hogy átlagos értelmi szinten is megértsék a gondolkodók mondanivalójának a lényegét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Ha valami csoda folytán 2014-ben választást nyerne egy demokratikus koalíció, akkor sem lenne hosszú életű. Ennek egyszerű a magyarázata:

    -a mostani kormány csődtömeget hagy maga után, ennek már látszanak az előjelei
    -az életbelépő alkotmány és a meghozandó sarkalatos törvények gúzsbakötik a majdani kormányt. Ez a Fideszre is igaz lesz, ha nyer (a kígyó a saját farkába harap).
    olyan drasztikus megszorító intézkedéseket kell majd hozni, amit egy szocialista kormány nem merne véghezvinni
    -a társadalom szemléletmódja, politika ellenessége olyan mértékű, hogy ellene lesz mindenféle szükségszerű változásnak.
    -a baloldalon nincs ideológia, s nincs stratégiai elképzelés a magyar kapitalizmus jövőjét illetően. Ha lenne ideológia, az meg szembe kellene, hogy menjen a tőkés fejlődés elvárásaival.
    Lehetne még sorolni, de felesleges. A megoldást pedig majd az idő megérleli, nem szabad azt gondolni, hogy ez 3 vagy 7 év alatt kikristályosodik.
    Történelmi távlatokban gondolkodva évtizedek kellenek a változáshoz, az igazán demokratikus társadalom megközelítéséhez. Sajnos addig sok -sok emberi szenvedés és nélkülözés vár a nép jelentős részére, miközben a gazdagok még gazdagabbak lesznek és a globális ökológiai katasztrófák is fenyegetnek.. S mivel a történelem sokszor ismétli önmagát, Európában még jöhet akár a neofasizmus vagy a neokommunizmus is. Ha nem vigyázunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Luciferi, abban igazat adok neked, hogy itt egyre csak emelkedik a szar, de
    mielőtt egy szintet túllépne, elindul a szerveződés az ezerszer elátkozott és
    sokat szidott szocialista forradalom felé. Marx elmélete és az utódok által
    csiszolt szociális gondolat, a fejlett és dühöngő kapitalizmus haladó, harcos
    eszméjévé fog válni.. Röhögni kell. A nagymamák és nagypapák nosztalgiázva
    mesélik, hogy milyen aranykor volt a létező szocializmus Kádári időszaka. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Gonoszka – ne torpanj meg a logikus következtetés levonása előtt: a fülkékben ELLENforradalom zajlott. Mi pedig itt az antikommunista, antibolsevista – no meg antifasiszta harc élvonalában küzdünk.
    Orbánékat CSAK!!! 2/3-os többség birtokában érdemes leváltani. Egyébként – a szavazóikkal együtt – egyék meg, amit kifőztek maguknak. Majd amikor már a túlnyomó többség öklendezik a barna trutyitól – akkor érik meg a helyzet a váltásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  27. Kekec, én tudom, hogy a “Téli Palota” ostroma elkerülhetetlen. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Vanitt pénz..csak ki kell érte nyúlnia az új kormánynak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Egy a nagy baj oldalaktól függetlenül is, hogyha szareső hullik, akkor mindannyionk fejére hullik kivétel nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Egy normális családfő kell az ország élére is, aki be tudja és akarja osztani, ami maradt (!) és alapvető megélhetést kínál azoknak, akik ezért tenni akarnak.
    Vannak a valóságtól elrugaszkodott emberek, de azokkal nem lehet mit kezdeni! Ami még fontos: Pártoktól függetlenül!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. Robit, napok óta arról írunk (ha netán elkerülte volna a figyelmedet) hogy NEM gazdaságpolitika, ha kényszermunkára viszik az embereket és ezért “alapvető megélhetést” nyújtanak. Elvégre a középkori tömlöcökben is eléltek egy ideig kenyéren és vízen. A számlákra sem kell költeni – úgy kikötik a vizet és a villanyt, hogy csak na! ETTŐL nem fog beindulni a gazdaság!
    No meg a normális családfőtől egy kissé messze esik, ha a családfő csak rablásból tudja a számlákat kifizetni, de bedobál a szerencsejáték gépbe 500 mrd-ot, hátha megüti a főnyereményt a MOL részvényekkel.
    Még akkor is kimondom, ha ezért rasszistának neveztek: ez cigánytempó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  32. Balogh de nem balga

    Nem lehet leváltani a Fideszt! A magyar nép civakodós, nem tud összefogni és ráadásul elvakultan buta. Lásd mai nap, választás Gyöngyöspatán. A jobbik fog nyerni, mert vele szemben 7, azaz hét civil jelölt indul. Senkinek még eszébe sem jutott az összefogás gondolata. És egyesek a civil mozgalomtól várják a megoldást? Tessék estére figyelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Nem kellene megvárni a 2014-et,hanem minél előbb el kell zavarni ezt a nép
    nyomorító bandát élükön Orbánt. Zsóka mama.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Tegnap úgy láttam, hogy mindenkinek semmi és senki nem jó a választható megoldások közül. Ma Gonoszka meglepett a hírrel, hogy itt a megoldás: “A demokratikus abszolutizmus abszolút demokratikusan kockaként el van vetve.” Többet a talányos elnevezésén kívül, ami egy kicsit zavarosnak tűnik, nem tudhatunk erről a mozgalomról. A fő erénye az, hogy ilyen még nem volt, ezért le sem járathatta magát. Sem a céljai, sem az értékrendje, sem a tömegbázisa, sem a képviselői nem ismertek, de azért bízzunk benne, hiszen Gyurcsány nem szerepel benne. Ezen az alapon inkább a Kétfarkú Kutya Párt-ra bíztatnék így első reakcióként.
    Amúgy Kekeccel értek egyet:”Majd amikor már a túlnyomó többség öklendezik a barna trutyitól – akkor érik meg a helyzet a váltásra.” Most egész biztosan nem érett még meg a helyzet erre. Erre mi, itt kommentelők vagyunk az egyértelmű bizonyíték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. A mai napra is elhangzott Ferenc testvér által a rendelt szent evangélium.
    Ezúttal a Facebookján, ahol asz hiszi, hogy a békéről elég beszélni.
    Ezeknek a galamboknak hiába mondod, hogy hess, nem mennek a pi..ába.
    Ferike, Marinéni és Pistabácsi vigye el az első bűzbombát ennek a Lázárgyereknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. Azt elfelejtettem, elég méltatlanul, hogy Juhász Sándor tegnapi példája a prínszámokkal egészen brilliáns és találó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Újabb kiváló bejegyzés – melegen ajánlom a fanyalgóknak:
    http://www.facebook.com/notes/gyurcs%C3%A1ny-ferenc/milyen-b%C3%A9k%C3%A9t/231600106872459
    .

    Gonoszka – így lett volna korrektebb – mert, amit bejegyeztél viccnek is kevés.
    A szöveget meg érti, aki képes egy picit elmélázni rajta.
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Én is pont erre hívnám fel a figyelmet, amire “gets”,. a mai Gyurcsány facebook .írásra. Többek között…”tévednek azok, akik azt hiszik, néhány tucat politikus meg tudja dönteni Orbán Viktort..
    Gyurcsány: Végül a közönség dönt, erről beszél szimbolikusan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Bauer Tamás is azt mondja amit én,hallgattam a műsort de azon felül is ismerem a véleményét. Hál istennek meg kezdődött az” alapozás ” ez is annak a része csak még széles kőrűen nem nyilvánvaló.
    Szót nem érdemel az elvetemült “infantilis” ötlet hogy nekünk bármilyen szinten egyezkedni – közösködni kellene a “jobbikkal”. Nem kommunisták vagyunk és nem “nép frontot” építünk így nem kell kis nyilasokat sem át öltöztetve embernek tekintenünk. Ez csak az ilyen “látszat mögé néző” köpönyeg forgató nyilas buta söpredéknek lehet érthetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Nem sikerült “új életet kezdeni e hölgyem ” az A.N. en ?? Ha a be szűkült látásmódja nem árulná el ki is ön valójában egy új “nic” alatt, fél műveltsége s tájékozatlansága önmagában elég lenne,az már csak hab a tortán hogy (s még elemezni sem kell “műveit” hozzá ) ugyan azokat a szó fordulatokat s mondatokat használja mint “előző életében”
    Mondja miért ragaszkodik a butasága terjesztéséhez ennyire ?? Nincsen a jobbiknak elég megjelenési formája ahol még tapsolnának is magának?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. http://nol.hu/belfold/igy_lesz_magyarorszagbol_orban-birodalom
    Az egész világ látja, na mindegy
    Ez is fagylalt, nyaljátok. Csak szarszagú. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Nem Gyöngyöspata a világ közepe, de úgy tűnik sok kicsi Gyöngyöspata van kis Hazánkban.
    Elszomorítóbbnak tartom a Zuglói időközi választást, meg az “abszolút demokrata” Balsai utódlásának előjeleit. Az MSZP partnerséget kínált azzal, hogy feltétel nélkül támogatná az LMP jelöltjét akkor és most is. S.A. nemcsak Gyurcsány fóbiában szenved, amit a TV-ben Hagyó emlegetésével a napokban bizonyított. Karácsony G. mondott valamit, amit S.A. lerombolt. Így soha nem lesz összefogás, s félve írom le, nem lesz 2014-ben genszterváltás. Gyurcsánnak valóban új pártot kell alakítani a Demo. koalíció alapjain. S előre meghatározni, hogy hogyan akarják visszavezetni kis hazánkat Európába. Mert OV, gőzerővel halad. Nem kéne ilyen gyorsan, mert az irány rossz. Vagy rossz irányba halad, vagy fordítva ül a lovon.
    Elszomorító, hogy még mindig nem ébredt fel a társadalom. ÉBRESZTŐ!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. A szimbolizmus és a saller között az a különbség, hogy az utóbbit, még a 8. általánost vagy kevesebbet végzett polgár is megérti,- és ha megnézzük a KSH adatait, ebbe az iskolai végzettség kategóriába a felnőtt népességnek kb. 20%-a tartozik.
    Igaza Geyzának,3 mondatos novellák kellenének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. “A szimbolizmus és a saller között az a különbség, hogy az utóbbit, még a 8. általánost vagy kevesebbet végzett polgár is megérti…”

    Biztos ? Mikor lehetett a boltban sallert kapni?
    “Saller “ilyen értelmezése számomra új keletű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Gonoszka: az alkotmány a legtöbb embernek úri huncutság, a média szakemberek túlfizetett ingyenélők (lásd még: dögöljön meg a másik tehene IS)
    tehát ettől még nem lesz népi elégedetlenség. A szociális rendszerek az már egy egészen más tészta. Pintér előre megmondta, hogy erősíteni kellene az előre várható lázongások ellen a rendvédelmieket.
    A legtöbb ember képtelen 2 pont között egy egyenes húzni, azaz két tényből levonni egy következtetést. Előre kiszámították fehéren-feketén, hogy 200 ezres fizetés alatt MINDENKI rosszul jár az egykulcsos adóval – és elhitték, amíg a zsebükbe nem vágott? És jön jövőre a további megszorítás is!
    Az is le van írva “tisztán és világosan” a Széll Kálmán tervben. Csakhogy az hosszú szöveg (és még képek sincsenek benne) Az ellenzék meg nem veszi a fáradtságot, hogy lefordítsa a zembereknek magyarról – magyaránra.
    Így meg kell várni, hogy maguktól is ráébredjenek, hogy mi a pláne benne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Dodeskaden :-)
    …..kétforintért sallert venni, mig a salleromat tapogatnám, két ujjamat mutogatnám….dicsekednék fűnek fának, milyen jó dolga van Magyarországnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. öregszeder, a prímszámos hasonlat tényleg jó, bár a mai napig sem tudtam megemészteni, hogy miért nem prímszám az egyes? Hiszen önmagával és 1-el is maradék nélkül osztható, még ha önmaga is az 1-es.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Balogh de nem balga

    Tessék, jóslatom bevált Gyöngyöspatán. Nem gondolom, hogy máshol más lenne a helyzet. Az emberek sumákok és nem őszinték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos