Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán szalonképtelen Európában 2011. július 5. kedd 16:06 | AN Forrás: nol.hu

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán szalonképtelen Európában

Strasbourg – Úgy látszik az Európai Parlamentben sem a Fidesznek, sem Orbán Viktornak nincs meg még a kétharmada, de még az egyszerű többsége sem. Legalábbis erre utal, hogy ma – a magyar miniszterelnök néhány pökhendi megjegyzése ellenére, vagy éppen azért – 331–274 arányban felszólították a magyar parlamentet az új alaptörvény módosítására.

Az EP a javaslatot az európai szocialisták, liberálisok, zöldek és az egyesült baloldaliak közös előterjesztésében vitatta meg, egy időben Magyarország uniós elnöki teljesítményének értékelésével. Talán ez az egyidejűség mentette meg az ülésen jelen lévő Orbán Viktort attól, hogy még élesebb kritikát kelljen elszenvednie, hiszen így szinte minden felszólaló szólhatott néhány dicsérő szót is a magyar elnökség teljesítményéről, amit, ha nagyon akart – és ő az ilyesmit mindig nagyon akarja –, Orbán Viktor akár magára is vehetett.

Az udvarias tiszteletkörökön túl a lényeg azonban ezúttal is – mint az emlékezetes, a sajtótörvénnyel kapcsolatos vita során – Orbán és mamelukjainak ekézése volt, amelyet a felszólalók többsége nem mulasztott el valamilyen formában a magyar miniszterelnök tudomására hozni.

Talán nem meglepő, hogy ezúttal is a magyar miniszterelnök egyik közismert európai kritikusa, a zöldek frakcióját vezető Daniel Cohn-Bendit ecsetelte a legmegkapóbb szavakkal Orbán Viktor magyarországi tevékenységét, amelyet a diktatúra kiépítésének minősített.

Orbán szépen megvárta, míg mindenki elmondja a magáét, majd a jelenlévő európai képviselők tudtára hozta, hogy sem az ő kritikai megjegyzéseiket, sem pedig a Velencei Bizottságnak az alaptörvényt több helyen is kifogásoló jelentését nem veszi figyelembe. Mint nem sokkal később – de még a voksolás előtt – megtartott sajtótájékoztatóján kifejtette, szerinte ezeknek semmi jelentőségük sincs, hiszen „az alkotmányos identitás” európai védelem alatt áll, minden uniós tagállam maga dönti el, milyen alaptörvényt alkot.

Mint ismeretes, Orbánt és kormányát arra szólították fel, hogy változtassák meg a preambulumot, mondják ki egyértelműen, hogy garantálják az egyenlő jogokat az állampolgárok számára, függetlenül azok vallási, nemi, etnikai hovatartozásától, deklarálják világosan az állam és az egyház szétválasztását, a szomszédos országok területi integritásának tiszteletben tartását, a bíróságok függetlenségét, az Alkotmánybíróság jogkörének visszaállítását. Kerüljön be az alaptörvénybe a halálbüntetés tilalma, s az, hogy az egyének szexuális orientációja nem lehet diszkrimináció alapja. Ezen túlmenően ne kössék a sarkalatos törvények megváltoztatását kétharmados többséghez, engedjenek teret a következő  kormányoknak, hogy azok is autonóm költségvetési döntéseket hozhassanak.

A médiatörvényről szóló korábbi határozathoz kapcsolódóan az Európai Parlament felszólította az Európai Bizottságot, hogy alaposan vizsgálja meg a magyar alkotmányt, illetve a sarkalatos törvényeket, hogy megfelelnek-e az uniós joganyagnak.

Orbán persze az ellene szóló sikeres szavazást – akárcsak a többi bírálatot – a nemzetközi baloldal támadásaként értékelte, s kijelentette, hogy a magyar alkotmány „korszerű, európai, demokratikus”, amelynek minden részletkérdéséről a magyarok dönthetnek csak. Ők pedig úgy döntöttek, hogy olyan alaptörvényt akarnak, amely „az életet, a családot, a nemzetet, az emberi méltóságot állítja a középpontba”.

Kifejtette, hogy a baloldallal bizonyosan vitában fognak állni, de a tényleges életfogytiglan, az egyneműek házasságának tilalma és az adósságkorlát például benne marad az új alaptörvényben, mert a polgárok ezt akarják. A fideszes európai képviselők közleményben azt írták, hogy a baloldal megy szembe „a magyar polgárok akaratával”, amikor Tabajdi Csaba és Göncz Kinga európai szocialista törvényhozók a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés eltörlését akarják.

A strasbourgi vitában az Európai Bizottság nevében felszólaló Maros Sefcovic biztos elmondta, hogy az alaptörvény nem képezi európai vizsgálat tárgyát, de a sarkalatos törvények európai megfelelését a brüsszeli testület górcső alá helyezi, s ha szükséges, megindítja a jogi eljárást.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 19 szavazatból)
Orbán szalonképtelen Európában, 4.7 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Namostakkó kinek esett le az a saller ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  2. Orbán már ezerszer megmondta, hogy neki Brüsszel nem parancsol. Magyarországon befejezik a diktatúra kiépítését, és minden úgy lesz ahogy ő akarja. Hogy ez nekünk mibe fog kerülni, az neki nem számít. Nem tudom meddig tart még az EU vezetőinek türelme? Mikor kezdenek hozzá ennek a felfuvalkodott hólyagnak a tényleges elszigeteléséhez, ahogy a szlovén miniszterelnök erre utalt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (60 szavazatból)
  3. Jujj de égő!!! A világ tudja, hogy milyen szemfényvesztő a nemzeti konzultációja, amivel legitimálni szeretné az alaptörvényüket!
    Nem szégyenli magát, amikor a fejére olvassák a diktatórikus hatalom gyakorlását!
    Bár, igaz! Miért is szégyellné? Foggggalma nincs róla, hogy milyen rombolást művelnek!
    Valaki ébressze már fel, mert várja az orvosa!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  4. A rohadt patkány ránk, magyarokra hivatkozik, hogy ezeket mi akartuk az alkotmányba beletenni.
    Mikor gyáva volt népszavazásra bocsátani az alkotmányát.
    Ez valami hihetetlen, hogy ennek minden egyes szava hazug és álszent.
    És ami még hihetetlenebb, hogy ezt már tudtuk és mégis megválasztották őket tavaly.
    Egész Európa és a magyar parlament többi pártja is hülye, csak ő az okos.
    Csak ő egyedül európai, demokrata meg főleg korszerű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (57 szavazatból)
  5. Az nem EU zászló, hanem glória. Csak az a bibi, hogy a bal oldalról beáramló cug kicsit elfordította és valakinek a búrája még alá került.
    Komolyra fordítva a szót. Lehet, (de az borzasztó lenne az eu-jövőjére nézve) hogy a néppárti (jobboldali) frakciókban ülő képviselőknek ez az irány tettszik, (csuti tákolmánya) csak hát a saját hazájukban ezeket nem mernék bevezetni tudnák), mert az istenadta nép azonnal kicsontozná őket, s a parlamentbe még turistaként sem mehetnének be. Az azonban “reményt” ad, hogy az EP -ben bár jobboldali többség van, mégis a baloldal nyert az állásfoglalásról szóló szavazáson. Sajnos ez a “nyereség” rajtunk nem segít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  6. Le Grand Bazar !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  7. Nagyon sokan tudtuk, hogy ez egy senkiházi. Kétmillió hétszázezer senkiházi viszont azonosult vele, velük. Módosult az a közmondás, hogy . egy bolond százat csinál. Az új így hangzik: egy bolond kétmillió hétszázezret csinált. Nem állítom, hogy ez mind véres szájú fideszes, azoknak viszont felhívnám a figyelmét arra, hogy : a harag rossz tanácsadó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  8. Nagyon sokan tudtuk, hogy ez egy senkiházi. Kétmillió hétszázezer senkiházi viszont azonosult vele, velük. Módosult az a közmondás, hogy . egy bolond százat csinál. Az új így hangzik: egy bolond kétmillió hétszázezret csinált. Nem állítom, hogy ez mind véres szájú fideszes, azoknak viszont felhívnám a figyelmét arra, hogy : a harag rossz tanácsadó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. Az egyik kommentál stornó, elég belőle egy is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Csak a magyarok változtathatják meg az alaptörvényt, de népszavazás nem dönthet az alaptörvény módosításáról – ezt a lehetőséget eltörölték.
    OV hazudik, sőt egyre jobban, és egyre többet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  11. Nekem is van egy ötletem az Alkotmány módosítására ! Tessék belevenni , hogy állami vezető csak olyan valaki lehet aki hitelt érdemlően tudja bizonyítani (de nem a házi fogorvosával), hogy nem szenved gyenge elméjűségben ! Plusz aki ilyenről tud és eltitkolja az pedig Emberiség elleni bűntettet követ el ami minimum életfogytiglannal díjazandó !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  12. Legyen népszavazás az alkotmányról, meg kell változtatni a preambulumot, Magyarország továbbra is legyen Magyar Köztársaság, az egyház nem lehetet domináns az államügyekben, a szexuális identitás magán ügy és nem Semjén Zsolt dönti el, hogy ki milyen identitással lehet magyar! Minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy a “tákolmány ” hatályba lépjen. A népszavazás mondja, hogy garantálják az egyenlő jogokat az állampolgárok számára, függetlenül azok vallási, nemi, etnikai hovatartozásától, deklarálják világosan az állam és az egyház szétválasztását, a szomszédos országok területi integritásának tiszteletben tartását, a bíróságok függetlenségét, az Alkotmánybíróság jogkörének visszaállítását. Kerüljön be az alaptörvénybe a halálbüntetés tilalma, és a tényleges életfogytiglanit töröljék el. Mert ez csak egy olyan ember kínzás, – bár milyen súlyos bűntett esetén is- amiben esély, vagy sekély kilátás sem adódik a bűnhődőnek és ezért a megváltozás esélye is kizárt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  13. Korrekció: ………..A népszavazás mondja ki…….., hogy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Cohn-Bendit bemutatott neki,hogy dilis vagy apukám.Öröm volt látni vileda viktort.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  15. Iván doktor mellett ült a millenárison….kell a pszichiáter….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  16. Szerintem ez a vég kezdete!Amikor úgy állítja be a szövetségeseinket az európai uniót mint az ellenségeinket akkor már nincs miről beszélni.
    Koki,saller,tarkón legyintés nem volt senki a fidesz prominens politikusai között aki feláll és azt mondja elég!
    Ilyen stílusa van egy ország miniszterelnökének.És mi még ezt elemezzük?Mit? ettől lejjebb nincs ez az alja az egész cirkusznak.
    No comment!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  17. Még egy ilyen nyilvános megaláztatás, vesszőfutás és ifjú kegyelmes urunk, atyánk, szeretett, tévedhetetlenül bölcs nagyvezírünk, vezérlő tábornokunk s nemzet(meg)vezetőnk, a csuti akolganajozó kondásinas nem tudja eldönteni, hogy Daniel Cohn-Bendit vagy Gyurcsány Ferenc említésére kap-e erősebb hideglelést, gyomorgörcsöt?
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  18. Oszt mi lészen akkor,ha az Unió azt mondja,nem kapsz egy kanyit se,hogy közmunkásokat éhbérért dolgztass százezerszámra.Akkor is lesz pökhendi saller,meg koki,bumkó felcsúti.Miniszterelnöknek is szar vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  19. Külföldről egyre nagyobb viszolygással és megvetéssel tekintenek ránk, kultúrlények lassan elborzadnak a “magyar” név hallatán, közvetlen szomszédaink már-már ellenséggé válnak, külgazdasági helyzetünk siralmas.
    Itthon egyre nő a szó fizikai és szellemi értelmében vett, áldemokratikus törvényekkel alátámasztott elnyomás, a kizsákmányolás, az átlagemberek nyomora, terjednek különféle ocsmánynál ocsmányabb “eszmék”, hazugság és pofán köpés dől a közmédiákból (az állampolgárok pénzén), gazdaságunk földi maradványa romokban hever, virágzik a korrupció, a megfélemlítés, a kicsinyes bosszú, a hatalom végtelenül öntelt arroganciája az egeket veri.
    Nos, számomra ez az eltelt időszak mérlege.
    “Te tetted ezt, király!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  20. Hol van az a bizonyos beintés?
    Hol lehet látni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Tessék, az uniós elnökséget is ecseszte, elfelejtette bevenni az unió alapszabályába, hogy Daniel Cohn-Bendit ne kaphasson szót. De most megírja, és utólagos hatállyal bevezeti

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  22. ‘Emerenc ,én az RTL híradóban láttam ! Lehet hogy ez a Chon-Bendit agyturkász , és rögtön rájött hogy mi lehet a bibi a vezírnél ??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  23. Emerenc itt látható de csak francia nyelven, de érdemes rászánni az időt és végig nézni:
    http://hvg.hu/vilag/20110705_cohn_bendit_kiabalva_osztotta_ki_orbant#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_7_5

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Bocsánat ez nem a mostani beszéd

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Igaza van Cohn Bendict-nek, korrekt volt a kritika. Semmi újat nem mondott, csak azt amit itthon is régóta mondunk. Orbán Viktor kettős beszédét kritizálta, és ez abszolút igaz.És nemcsak kettős beszédet gyakorol, hanem mást épít mint az európai értékrend.Közben Brüsszelben erős és egységes Európáról papol.Helyes, ha erre újra rávilágít Cohn Bendict, akkor is ha ezt már mindenki tudja.
    Köszönjük Cohn Bendict, hogy nevén nevezed a dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  26. Antifülke, ne használd a patkány szót emberre. Orbán nem patkány. Más. Rossz ember, hatalomőrült, nemzetvesztő. Minden mondható rá, csak a rágcsálókból vett hasonat nem. Az a zoológiai rasszizmusból jött, mellőzzük. S ez baráti szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Kata234
    2011. július 5. kedd
    21:52
    Köszönjük a linket ! Ha elkészül és megtalálja valaki a magyar feliratos verziót, kérem azonnal tegye közzé ! Nagyon fontos lenne, szeretném érteni mit mond Chon-Bendit úr ! Érezni a beszéd súlyát így franciául is, de jobb lenne olvasni alatta magyarul ! Előre is köszönöm !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. Szalontuskó Orbán ismét lábtörlő lett Brüsszelben. Magának köszönheti. Nem tanult az előző leckéből, így: aki magát felmagasztalja, az megaláztatik. Persze itthon ujjal mutogat kifelé, hősi kokikat emleget, miközben nem veszi észre, hogy sokak előtt régen közröhej tárgya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. Hazafi kérésed , óhajod én teljesítem
    Remélem ez is jó lesz

    http://www.youtube.com/watch?v=lnNo1J9bBzY

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Minta kommentelő

    Ami igazán döbbenetes és felfoghatatlan, hogy ezt ők kiteszik:
    .
    http://fidesz.hu/index.php?Cikk=164988
    .
    Ez az ország nagyobbik felének tetszik. Ezt kell valahogy felfogni, megérteni. Tudom, nem könnyű. Nekem se sikerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. “a szexuális identitás magánügy és nem Semjén Zsolt dönti el, hogy ki milyen identitással lehet magyar!”

    Semmilyen Zsolt, egy biszex szónokol bármilyen (akár nemi akár másféle) identitásról? Inkább mélyen hallgatna az identitásról, mert a saját felemásságára hívja fel vele a figyelmet. Szánalmas, ha nem az a célja vele. Ha az, még szánalmasabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  32. Orbán András Lajos

    A csutinak megmutatta a véleményét a képviselő társa, az egyezményes jellel, ,,hülye vagy,, a vélemény nem verte ki a biztosítékot az EU-ban, vajon miért , mert igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szánalmas figura ez az ápolt…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  33. orbán is úgy jár majd, mint az egyszeri gyerek, aki nagyobbat akart fingani, mint az apja: beszart!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  34. Ócska rongyember az,aki a nemzetet szolgaságba és nyomorba dönti.A Himnusz jár a fejemben:”Szánd meg,Isten a magyart…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  35. Mint az elso Cohn Bendites beszedet ez t a masodikat is lehetne valakitol kerni szinten magyarul?! Koszonom szepen ha igen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. 30 %-ot alig meghaladó, de kétharmados parlamenti többséget jelentő szavazat aránnyal nem lehet a magyar emberek akaratára hivatkozni. A jogi 2/3 nem egyenlő a választásra jogosultak 2/3-os arányával. Aki ilyen arányok mellett folyamatosan a népakaratra hivatkozik az tudatosan csúsztat, Öszöd után mondhatnám, hogy hazudik. Ugyan ez vonatkozik szerintem a kérdőíves konzultációra, ami egyrészt nem konzultáció, hanem másrészt egy nagy átverés. Ráadásul itt a kérdőíveket visszaküldők aránya nem éri el a megkérdezettek 20%-át.
    Orbán úr a jogi kiskapukat kerülgetve lavírozik az EU-ban, miközben örökösen népakaratra hivatkozik. Azt meg érezni lehet, hogy a népet és az államot önmagával azonosítja. Ennek egyik jele, hogy az ország és kormánya ügyeiről az utóbbi időben kizárólag egyes szám első személyben beszél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  37. Rádió: Egy örült felhajtott az autópályára és szembe megy a forgalommal
    A felhajtó: Mit egy örült! Mindenki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  38. Sosem volt szalonképes!

    Kicsi is, hülye is, agresszív is, nagyképű is, de a MIENK!

    A MI SZÉGYENÜNK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  39. Nem tudom, láttátok-e azt a dokumentumfilmet, ahol Hitler és hallgatói az egyik szónoklata közben azon röhögnek, hogy az európai országok számon kérik rajta a demokratikus alapelveket. Hitler sorolja az országokat és hívei hangosan hahotáznak.
    Nos, Orbán és hívei ugyanezt teszik már hónapok óta.
    Sajnos úgy tűnik, hogy a szakszervezetek megoszthatóak, Gaskóék felkínálják magukat a kormánynak. A nép képtelen tenni bármit is, tehát csak a külföld lehet képes megfékezni a hatalommániás Orbán tisztességtelen hatalmát.
    Nagyon szomorú a kép, különösen, ha a jövőre gondolunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  40. George Hoffmann

    Harmincöt évet éltem Amerikába, a honvágy visszahúzott Budapestre amikor még Antall vezette az országot. Most azért vagyok New Yorkban hogy visszaköltözzek mert Magyarország egy Mussolini fasizmusa és Rákosi kommunizmusa utján halad. Orbán Viktor egy demokratikus országot tett tönkre. Egy rádió állomástól ahol még lehetett kritizálni a jelenlegi kormányt megvonták a frekvenciát és annak adják oda aki egész nap csak zenét közvetít.Az emberek félnek a telefonbeszélgetések lehallgatásáról, a rádió és televizió ami a kormány kezében van azt a dumát hajtja ami miatt 1956.ban elhagytuk hazánkat. Szerencsére van egy magyar ujság amihez nem tudnak hozzáférni és sokan olvassuk az Internetten. Persze a megujjult Amerikai Magyar Népszaváról van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  41. Tiszteletbe tartva véleményeiteket, had kérdezzem meg. Van köztetek olyan, aki jogosnak tartja a Trianoni diktátumot? Ti itt éltek és dolgoztok? Lehet-e párhuzamot vonni, a nemi identitás és a Trianoni diktátum közé? Persze fontos mindegyik. De kérem, gondoljátok végig, -ez elmúlt nyolc év diktatórikus kormányzásával ért egyet az aki a bírálataiba csak a mostani alkotmányozást ostorozza. A mi szégyenünk, ha bárki érvelésében csak a veszető személyek iránti gyűlölet és nem a hazaszeretet munkálkodik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (19 szavazatból)
  42. Gyalogos! A hazát csak a Fidesz zászlója alatt lehet szeretni? Orbán imádata bele tartozik a hazaszeretet fogalmába?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  43. Már mindenütt a világon “szalonképtelen” !!!! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  44. Galogos. Magánál valami nem stimmel. Trianon minek a következménye? Apámmal lövették az olaszokat, később az oroszokat. Mind ez Trianon előtt volt. Azok a szülők, testvérek, hazájukat ellenünk védő katonák holttestei követelték a bosszút. A bosszúállás lehetett volna a teljes megsemmisítésünk. Netán a románoknak adnak bennünket, esetleg, csak Budapestig? ekkor nem beszélhetnénk Trianonról, csak románul, netán szerbül és akkor is csak, mint földrajzi nevezetességről. Ráadásul nemzetiségeinkkel se bántunk úgy, hogy ne akartak volna “elszakadni”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  45. Többeknek !

    Itt a magyar feliratos verzió

    Daniel Cohn-Bendit sallerja Orbánnak az EU Parlamentben (videó …2011. júl. 6. – Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta….
    http://piroslapok.blog.hu/…/daniel_cohn_bendit_sallerja_orbannak_az_eu_parlamentben_video_magyar_szoveggel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  46. Tessék Zsuzsanna, erre gondoltál?

    Daniel Cohn-Bendit kioszt pár sallert Orbán Viktornak az EU Parlamentben 2011.07.05

    http://www.youtube.com/watch?v=FgScDXYoQLE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  47. Kedveseim,

    Bolygó, Kata234
    köszönöm!
    Véletlenül épp tudok franciául, jó hallgatni!
    Amúgy én az ILYEN kokikat szeretem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. NAGYON KOSZONOM, KOSZONOM SZEPEN,
    KEDVES SIMPLEMIND ES SEDONA! UDV.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Már az MTI sem fotózhatja Orbánt 2014. április 6. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos