Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kémügybe keveredett a belügyminiszter lánya? 2011. július 9. szombat 21:09 Forrás: AN, hvg.hu

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kémügybe keveredett a belügyminiszter lánya?

Budapest – Bár jószerivel az se tudható, hogy mivel gyanúsítják a kémügy résztvevőit – a nyolcvan évre titkosított ügyről annyit árultak el, hogy valakik valahol valamikor valamit – a történet érdekes, mondhatni nem várt fordulatot vehet. A szálak ugyanis állítólag Pintér Sándor lányához, Pintér Hajnalkához vezetnek. Édes jó istenem, mondd, hogy nem igaz!

A hvg.hu információi szerint a kémügy negyedik gyanúsítottja annak a cégnek a birtokosa, amelyik tavaly az Eclipse-ügyben is feltűnt. Az Eclipse Zrt. 2007–2009 között 8,1 milliárd forint állami pénzhez jutott, mint beszállító. Az összeget továbbutalták a Zömök Biztonságtechnikai Kft-nek, ennek vezetője a gyanúsított.

A Magyar Nemzet a Hír Tv-re hivatkozva azt írta szombati számában, hogy az államellenes bűncselekmények miatt folytatott nyomozás negyedik gyanúsítottja vélhetőleg egy biztonsági cég társtulajdonosa, P. László, akinek az édesanyja és üzlettársa is orosz származású. A biztonságtechnikával foglalkozó Zömök Kft. lehet az – a lap információi szerint –, amely kapcsolódik az államellenes bűncselekmények gyanúja miatt letartóztatott volt nemzetbiztonsági főigazgatók és az egykori titokminiszter, Szilvásy György ügyéhez. Az ügy eddig ismeretlen gyanúsítottja, P. László, aki Püski László lehet, aki a Zömök Kft. fő tulajdonosa.

A nemzetbiztonsági kapcsolatokkal is rendelkező Zömök Biztonságtechnikai Kft. neve az adócsalással gyanúsított Eclipse Zrt. ügyében tavaly bukkant fel. A VPOP gyanúja szerint a Zömöknek – mint alvállalkozónak – kulcsszerepe volt abban, hogy az összességében tízmilliárd forintos, nemzetbiztonsági okokból titkosított informatikai közbeszerzéseket elnyert Eclipse Zrt.  8,1 milliárdja után járó áfának nyoma veszett. Az adócsalás és pénzmosás miatt indult nyomozás gyanúsítottjait – köztük Eclipse-cégvezetőket – az ügy kipattanásakor előzetes letartóztatásba vették.

Az Eclipse 2007–2009 között 8,1 milliárd forint állami pénzhez jutott, mint beszállító. Az összeget továbbutalták a Zömöknek, majd egy Szoftver 2006 Kft. nevű rétsági cégnek, amelytől a pénz osztódni kezdett kisebb vállalkozások között, és a végén – a VPOP keddi közlése szerint – a körözött, egyesek szerint a valószínűleg már nem is élő, Katzenbach Imre egykori MTK-s labdarúgó készpénzben felvette. Az Eclipse eközben nem fizette ki az áfát. A cégek papíron az Eclipse beszállítói voltak, munkát azonban – legalábbis a pénzügyőrség gyanúja alapján – nem végeztek, ellenben egymilliárd forint értékben állítottak ki hamis számlákat.

A pénzmosással is gyanúsított számlagyárosok, illetve az előzetesben került eclipse-esek – a most lefoglalt luxussportautókkal hobbiversenyző Deák Endre ügyvezető, Hagymási László felügyelőbizottsági (fb) tag, valamint idősebb Püski László részvényes – között más kapcsolat is van. A számlagyártásban főkolomposnak mondott Ardai Barnabás a Budapest Airport (BA) biztonságvédelmi osztályvezetője volt. Dolgozott a BA-nak Püski családi cége, a Zömök is, és az Eclipse fb-tagja volt 2005-ig Veréb Balázs ügyvéd, a BA előzetes letartóztatásban lévő jogi igazgatójának, Rényi-Vámos Krisztinának az egykori élettársa. Hagymási és idősebb Püski jelenleg is tulajdonos (Ardai 2006-ig volt az) az Airport Security and Safety Management Tanácsadó Kft.-ben.

Az ügyben részt vevő volt, bár eljárás alá nem került Pintér Hajnalka, Pintér Sándor belügyminiszter lánya, aki programozóként dolgozott az Eclipsnél. Projektvezetőként, az eredetiségvizsgáló szoftver ügyében ő volt a főnök. Az Eclipse-szoftvert ötmilliárdért megrendelő Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát egyébként Ignácz István, az ORFK volt bűnügyi főigazgatója, korábbi Pest megyei, majd Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrfőkapitány vezeti (Ignácz utóbbi két tisztsége idején Pintér belügyminiszterként tevékenykedett).

A belügyes szál mellett azonban nem elhanyagolható a titkosszolgálati sem. Az Eclipse testvércégében, az Eclipse Assets Management Kft.-ben Deák és Hagymási üzlettársa volt 2007-ig Hevesi Tóth Ferenc, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egykori vezetője.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 19 szavazatból)
Kémügybe keveredett a belügyminiszter lánya?, 4.1 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Nos, alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt. A gyerek kitől tanuljon? A Szíjártó gyerek az kitől tanuljon? Vagy a Pokorni gyerek kitől tanuljon? Ki nem tudna példákat sorolni az alma és fa viszonyáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  2. Kezdődik..a Magyar Nemzet már kavarja a szart. Nincs ember aki ezt követni tudja, de ez nem is cél. A cél az, hogy Szilvásy és még nem tudni kik el legyenek foglalva, bíróságra járjanak, kivonuljanak a közéletből lehetőleg minimum vizsgálati fogságba.És sok gyanúsított legyen…stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  3. Képtelen voltam követni, csak azt látom, hogy a haverok megint milliárdokat síbolnak el, én meg megyek gátat építeni. Valahol ez nagyon el lett b….va!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  4. Hogy rohadna rájuk a műanyag-bilincs!
    Pintér, takaroggy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  5. Na azéé má ne takarodjanak vár még rájuk néhány szép sodrású madzag.
    No és persze azt a kicsi kis lóvét is vissza kell tőlük szerezni mondjuk úgy heted iziglen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  6. ebben a fogaskerékben Pintér a porszem, de az olaj is, mert a Fidesz összes szemétségéről tud a Sanyi gyerek, és viszont. Tehát a feláldozása, nem logikus döntés, valamit ki kell találniuk, ha tényleg trutyis a leányzó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  7. Tavalyi hírek szerint Pintér Hajnalka nemcsak programozó volt a cégnél:
    .
    Ferrarit és Porschét is lefoglaltak az Eclipse-nél
    2010. március 12., péntek 09:00
    Részlet:
    “Az üzleti hetilap tényfeltáró cikksorozatából kiderül, hogy a cégnek látszólag nemcsak erős politikai hátországa lehet mind a Fidesz, mind az MSZP oldalán, de egy volt nemzetbiztonsági felsővezetőhöz is köthető. Az Eclipse Zrt. projektvezetője Pintér Sándor lánya, Pintér Hajnalka. Az ötmilliárdos megbízás ügyében ő minden teljesítés átadója és ő az elsődleges kapcsolattartó személy.”
    Forrás: http://index.hu/belfold/2010/03/12/ferrarit_es_porschet_is_lefoglaltak_az_eclipse-nel/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  8. Amikor a Szilvasyt kingedtek, egy masik portalon levo cikkhez ezt a kommentet fuztem:
    Vajon miert engedtek ilyen “hirtelen” ki Szilvasyt?
    Valasz 1.) Nincs vaj a fejen, csak kellett a cirkusz a nepnek.
    Valasz 2.) Fidesz-kaderek / hozzatartozok erintettek az ugyben, ezert a bili nem borulhat.
    Ha a 2. valasz az igaz, majd keresnek mas “okot” a szocik meghurcolasara!
    Ha igy lenne lotto 5-osom, mar regen en is SOKSZOROS MILLIARDOS lennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  9. Szilvássy , ha egy csöpp esze volt ( és szerintem volt ) minden adatot beszerzett mindenkiről. Feltételezem hogy bármely ilyen támadást félkézzel hárít. A mostani politikai elit olyan mélyen benne van a szószban hogy ha sokat kavargatják , esetleg felszínre bukkanhatnak valamiféle csontvázak.
    Ez a Szilvásy afféle kobraszemű ember. Az ilyenekkel vigyázni kell .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  10. Mos t már csak várni kell kicsit, hogy a jó szokása szerint a fidesz újra elgáncsolja saját magát. Megtették ezt az elmúlt 20 évben néhányszor.
    Kinyitották Pnadora szelencéjét, ezt már visszacsukni nem lehet. Csuti baba…ezt megint megszívtátok! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  11. Szerintem elobb utobb egy ket “baleset” is meg fog tortenni, vagy “rablogyilkossag” esetleg egyszeru nyilt gyilkossag is.

    Annyira fugnek egymastol hogy az egyszeru jogi ut mar nem jarhato viszont az elorehaladast is gatoljak.

    Kerdes ki lesz aki eloszor lep , ki kezdi el a tisztogatast.

    Lesz itt meg Chicago

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  12. Aki másnak vermet ás maga esik bele. Így igaz. A Pintér és lánya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  13. Amíg az ügyészség titkolódzik, addig lehet találgatni; egyre több ember belekeverni, politikai ellenfeleket ellehetetleníteni, gazdasági versenytársakat besározni, stb., mindaddig, amíg valakik érdeke így kívánja, s van olyan újság és televízió, amelyik külön élvezetet talál ebben a perverz “játékban”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. zsóka: én úgy is ismerem, hogy ‘aki másnak vermet ás, abba esik bele más’. :)

    Az ügyészség egyre inkább nem független, ahogy mélyül a fidesz-szenny az országban. Sem a bíróságok, ha lehet egy ügyben haver bíróhoz utalni bármit, haver ügyésszel. Innen már csak egy lépés az ügyvédek megfélemlítése és akkor már a zügyvéd is haver. Nem tudom az a pár fidesz-főnök és holdudvar (ugye milyen szép megnevezése a maffiának?) tagjain kívül kinek jön ez be, szerintem egy forradalom/polgárháború lesz a vége, ha a konzervatív személyiségek vagy a hadsereg előbb nem lép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  15. Kedves Geyza!
    Én már régóta és nagyon várom azt a biliborulást. Már korábban Gyurcsányhoz köthetően is leírtam: ha tud valamit, valakiről/kikről, akkor hozza nyílvánosságra! Ugyanezt mondom most Szilvásy-ügyben is!
    Ha ez a két ember úgymond mindenkiről mindent tud (és ez nem lehet kevés, mert abban tök’ egyetértünk, hogy az “elit” itt bizony nagyin mélyen merült bele a mutyizásba) miért tartja meg magának? Életbiztosítás-gyanánt? Sokkal egyszerűbb lenne kitálalni, aztán hadd dűljön-boruljon az egész patyomkin-kártyavár!
    (nem vagyok anarchista! csak már nagyon elegem van!) :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  16. Orbán András Lajos

    Szánalmas emberke a Sintér Sanyi, hiába van oly magas poszton ő megmaradt rendőrségi sofőrnek, a képességei erre teszik alkalmassá, persze ettől még nagyon sok embert bele fog keverni a szószba……..Végül is ha néhány fityiszes vadbarom is sáros az még az országnak is jót tehet………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  17. Nem veletlen, hogy Pinter azzal a feltetellel vallalta a miniszterseget, hogy a hataskorbe kerulnek a titkosszolgalatok.
    Gondolja valaki, hogy valaha MO-n egy uj mozgalom/szervezet kitakaritja a szovenyes mocsarat? Ebreszto – a kedves olvaso keze a bilibe log..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. szovevenyes – bocs…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Eddig csak a 2 mrd ÁFA eltüntetéséről volt szó (az se semmi) De semmi arról, hogy a 6 mrd-os vállalási díjért kapott-e valamit cserébe állam bácsi, szükség-volt-e a szoftverre, reális ára volt a 6 mrd + Áfa, és egyáltalán szállított valamit
    a leányka cége, és az mennyit ért?
    Már megint hagyjuk magunkat egy részproblémával terelni (2 Mrd Áfa) amikor 8 mrd elköltéséről volt szó!
    Egyébként Ibolyka megmondta, hogy a két nagy párt békésen osztozik az állami forrásokon – most csak egy kicsi kivillant a mocskos alsószoknyából arról, hogy HOGYAN?
    Bár ha belegondolok: egész más tudni arról, hogy a gyerek már nemi életet él,
    és más interneten találkozni erről egy videóval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Nagyon szépen alakul ez. Szilvásit kiengedték,hisz több mint biztos, hogy ártatlan! A FIDESZ-közeliekhez, pláne a sokat tudó Pintér-közeliekhez nem nyúlhatnak. Most kereshetnek új okokat a szocik igaztalan de látványos meghurcolásához. Van munkájuk bőven….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. A gyerek nem felelős az apa bűnéért és a maga elkövetettéért? A biblia mégis a pokolba küldi az utódot, ha nem keresztelik meg, mert hozta magával az eredeti ( eredendő ) bűnt a rohadt egy almáért. Óverdosnak több esze volt, mint a Fidesz szavazóknak, az nem fogadta el a Sátántól az almát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  22. Alugy!
    Nem csak Overdosnak volt több esze, hanem egy intelligens mosópornak is. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. Ha mindez itt feljebb igaz, akkor mondhatjuk, hogy Orbán Viktor egy maffia-vezér, olyan keresztapa féle? És akkor lehet, hogy az azóta elítélt Nógrádi fiú igazat mondott Pintérről, amikor a bátyját az apjuk meggyilkolásával vádolták? Lehet még kapni olcsó(bb) olajat Pintér cégénél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  24. Ez a kém ügy a fityisz kedvenc játéka, ami semmi másól nem szól mint megállapítani emberek árát.
    Nézzük: Földi nevü hirszerző tiszt ára egy OTP biztonsági cég — volt.
    Ebbe a biztonsági cégbe csatlakozott bele Csintalan nevű MSZP-s nímand az Ő ára egy Hir TV-s beszélgető műsorvezetői szék + egy kiadós ruha a magyarok nyilaitól – ha van ilyen. Mindenesetre a ruha kiosztói tudtak valamit.
    Pintér nevű BM nyugger sok eskü után szintén az OTP nél kötött ki ahol megállapításra került az ára 8 év alatt 4 milliárd. Pintér Hajnalka apai jogon kaszált le egy kisseb fajta vagyont természetesen milliárdban mérve, pintér család épülésére – majd azt is megtudjuk mennyit. Azt viszont már tudjuk, hogy a GK eredetiség vizsgálat egyetlen célja, hogy Pintérék bérét ne csak az OTP hanem Mi fizessük . És vannak a nagy halak úgy mint Demján sanya aki rejtéjes módon valamilyen áruház igazgatói állásból eredően kénytelen volt elnyelni néhány miliiárdocskát. És azééé legyünk igazságosak itt van mág Csányi Sanya is aki az OTP privatizációja során vett le minket néhány 10 miliárdocskával az Ő kedves nevéhez fűződik 90 ben a kamatadó bevezetése aminek kapcsán sikerült padlóra küldeni a magyar lakás építők és vásárlók majd 100 %-át különös képen vidéken. Természetesen ne feledkezzünk meg Széles gabiról sem akinek nehéz és fáradságos munkával sikerült a földdel egyenlővé tennie az Ikaruszt + Videotont persze Ő legalább ebből a kicsi léből vissza is adott a társadalomnak hiszen megalkotta a echo Tv-t – többek közt.
    Nem is folytatnám ma nem az lenne a dolgunk, hogy a sérelmeinket soroljuk, hanem az, hogy kidolgozzuk a sérelmeink, káraink enyhítéséhez – megtorlásához vezető legrövidebb utat.
    a nemecsekek nem véletlenek fáj leírnom a neveiket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  25. Hányinger!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. “ő megmaradt rendőrségi sofőrnek”
    Mint próbaidőst, a zuglói kapitányhelyettes (anno) nem véglegesítette!!!!
    Aztán feltűnt a belvárosban, és ívelt a karierje, mint az üstökös! :-(
    Mocsakos játszma, a felső pár ezernél.
    Ez a vadkapitalizmus.
    Átlagban hány évig tart? Nálunk a 20 év nem sok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Kedves
    sydney
    2011. július 10. vasárnap
    16:50 ,
    Én is tudnék mesélni pintér történetet,mivel van egy közös ismerősünk,csak annyira durva,hogy azt írásban nem tehetem meg.A sztori egyébként is régi,még az olajos időkből származik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. AZÉRT FUSCHÉ JOVAL OKOSABB VOLT MINT belűgyérűnk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Csukottszemszájfül

    Van itt több gané is, úgy hallottam ! Én nem állítom, amit leírok, csak valahol, valamikor hallottam, már nem tudom mikor és kitől, csak szöget ütött a fejemben : A Móri bankos mészárlás is éppen akkor történt, amikor a Fidesz váratlanul nem nyerte meg a választásokat 2002-ben, és meg kellett semmisíteni még az új kormány megalakulása előtt a Móri Erste bankban lévő olyan céges és egyéb dokumentumokat, amelyek kormányzati szintű, néhány jelentős korrupciót bizonyíthattak volna! Ezért 8 ártatlan embernek meg kellett halnia. A kivonuló nyomozó rendőrség pedig (még a leköszönő belügyminiszterhez tartozó vezetéssel,) nyomozás ürügyén minden bankban tárolt irathoz hozzáfért, (nyomozás ürügyén, mindenki számára így gyanútlanúl,) a bank illetékeseinek tudta és engedélye nélkül, annyi iratot és dokumentumot vihettek el és foglalhattak le, amennyit csak akartak, ill. szükségeltetett a korrupciós ügyek eltüntetéséhez. A kormányhivatalokból el lehetett tüntetni minden árulkodó dokumentumot simán, de ami a bankban volt, azt hirtelen és gyorsan csak így tudták megoldani, bérgyilkosok segítségével. Érdekes módon, évekig ment eredménytelenül a nyomozás, végül nem a tetteseket ítélték el, mert már nagyon blamázs volt, hogy nincs tettes. Szép kis háttér alku volt mögötte. Jó példa az új kormány és a leváltott kormány belügyminisztereinek együttműködésére. Aki leleplezhette volna az egész ügyet, és a megbízókat, – az úgymond, – sajnálatos módon éppen “öngyilkos” lett a börtönben ! Mindezek persze csak feltevések, csak elképzelt lehetőségek, melyek nem bizonyíthatók, mert bizonyítékok jelenleg nincsenek. Én is csak hallottam, pedig be akartam csukni a fülem de előre nem tudhattam mit fogok hallani, így már lekéstem a füleim becsukásáról. Viszont a szememet gyorsan becsuktam, hogy ne is lássam ki mondta, így nem is tudom ki volt, és a szájamat is befogtam, hogy ne is mondhassam el senkinek. Nem is mondtam el senkinek. Most is lakat van a nyelvemen. Nem beszélek! – De ha írok, az sem számít, mert ezek csak feltevések, amire nincs bizonyíték! Feltételezni pedig tudtommal nem tiltott dolog! Bizonyíték tehát nincs, így én csak beszélek a levegőbe ! De még előfordulhat, hogy a nagy kavarásban, sérülhetnek olyan érdekek, ami miatt esetleg valaki kiszivárogtat esetleges terhelő információkat, ha saját magát kell védenie. Akkor talán még bizonyítékok is felbukkanhatnak, és még a Grippen ügyben felmerült korrupció bizonyítékai is felbukkanhatnak! – ki tudja? Reménykedjünk, hogy minden gonoszság, ami valóban megtörtént és nem csak feltételezés, az elnyeri egyszer méltó büntetését ! Ha van Isten, Aki Igaz Bíró, akkor így lesz ! Szerintem van !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Rossmodorban!
    Azért szerintem itt (is) sokmindenkit érdekelnének ezek a sztoryk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Nem is nezem tobbet, mert csak a gyomrom randul ossze ennyi aljassag olvasasakor.Megy a sarral dobalas mid a ket fel reszerol.Kozben a70-80ezer forintbol elo nyugdijasok vagy aszinten ennyi penzert dolgozok belerokkanak a gondokba.Honnan lett ez a sok milliardos????????????? Miert nalunk a legdragabb a viz, aram es gaz?Ha szoritani kell akkor mi isszuk meg a levet. akik kemenyen dolgoztunk egy eleten keresztul.Engem nem erdekel mi a neve a kormanypartnak, csak mar legyen egy kicsit konnyebb az elet. Dontsek el sokat kerunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Nekem csak állandóan az a kérdés jár a fejemben, hogy egy titokminiszter miért kell kémkedéssel vádolni? A buta agyamban nem fér bele, hogy miért lenne rá szüksége, hiszen neki hivatalból minderől kell értesülnie?
    Szóval nagyon sántít a dolog. Ha meg gazdasági büncselekmény van a háttérben, mondjuk a MOL eladásával kapcsolatos összeesküvés, az nem államellenes kémügy, hanem egyszerű büncselekmény. Annak meg minek ekkora feneket keríteni.
    Ha szabadon védekezhet, vagyis szabadlábon kell megvárnia a további vádemeléseket, akkor pedig csak nem sikerült rábizonyítani, tehát keresik a fogást.
    Nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy mindez csak ktérő és kapaszkodó Gyurcsány befogásához. Ráadásul semmi sem számít, nem baj ha mellette mások is elesnek a saját táborból, csak a nagyvadat levadásszák. Hiszen a választási kampányban megígérték, hogy a bűnösöket megkeresik és börtönbe zárják. Ezt pedig egyértelműen az akkori kormánypárt vezetőire értették.
    Én csak abban bízom, hogy az eldobodt bumeráng visszaszáll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Kedves Barátaim!
    Mindössze annyit szeretnék hozzáfűzni a reggeli kommentemhez, hogy a cikk címe teljesen rossz!
    Pintér leánykája ugyanis nem “kémkedés”be, hanem egy egyszerű és teljesen szokványos, fideszes adócsalási ügybe keveredett bele.
    Ami az egész ügy bukéja: az adócsaló és bevétel-eltüntető cég PONT ANNYIRA volt FIDESZes, mint MSZPs!
    No ezen tény kinél és milyen “tantuszt ejt le”? … legfőbbként a szocpártot nagyon egyben tartani akaróktól, az antigyurcsanyista “balosok”tól kérdezem ezt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Szendam! Ez már kezd szokásommá válni, most értek jubileumi harmadszor egyet Veled.
    Amikor én, sajnos nem is egyszer maffiát emlegettem, a regnáló párttal kapcsolatban az nem volt véletlen. Ajánlanám Dr. Kende Péter Kulcsár Attila ügyével foglalkozó könyvének elolvasását. Egyébként ott is meg vannak szoci vezetők név szerint jelölve, miért is ne. Soha nem volt olyan gondolatom, hogy az ellen tábor grál lovagok gyülekezete.Ezzel végre eljutottunk oda amit mindég is vartyogok, valahol a párhuzamosok ez esetben végül is találkoznak.
    Ezért fog hát a teve a tű fokán hamarabb átmenni, mint hogy Gyurcsány meg tudja tisztítani az MSZP-t, és ezért írom le újraa és újra az unalomig, hagyjon fel ezzel a fölösleges kínlódással, hagyja ott az MSZP-t . Fogjon össze inkább a Bajnaival, Oszkóval és csapjanak már végre a lovak közé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Boross, a szánalmas Hóbagoly 2011. július 8. péntek

UD Zrt.-ügy – Szeptemberben folytatódik 2011. július 7. csütörtök

Gyurcsány: valaki bukni fog 2011. július 5. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos