Ronai and Ronai
AMERIKAI

Minimálbüntetést kapott a tini bérgyilkos 2011. július 27. szerda 12:39 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Minimálbüntetést kapott a tini bérgyilkos

Mexikóváros – A bíróság mindössze három évre ítélte a tizennégy éves amerikai állampolgárt, akit gyilkosságban, emberrablásban és kábítószer-kereskedelemben találtak bűnösnek.

Az El Ponchis alvilági néven ismert Edgar Jimenez Morelos államban dolgozott a South Pacific drogkartellnek. Decemberben fogták el kormánykatonák, amikor át akarta lépni az amerikai határt.

Nem sokkal kézre kerülése után. Fotó: Reuters

A saját beismerése szerint legalább hét embert brutálisan meggyilkoló, holttestüket megcsonkító fiatalról már régóta legendák keringtek mint a mexikói drogmaffiák legfiatalabb és egyben legkegyetlenebb hóhéráról, aki áldozatait nem egyszer megkínozta, és az erről készült felvételek az internetre is felkerültek. Tavaly augusztusban négy megcsonkított áldozatát függesztette ki egy hídra, Mexikóvárostól nem messze.

Mexikóban mintegy négy és fél éve tombol a drogháború a különböző kartellek és a kormányerők között; ennek során mintegy negyvenezer ember vesztette eddig életét, s az ország egyes vidékein, városaiban már nem a központi hatalom, hanem a maffia az úr.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Ha a felsorolt bűncselekményeknek csak a fele igaz,akkor sem kellett volna életben hagyni ezt a gyilkost!
    Akármilyen fiatal.
    Ez csak kegyetlenebb lesz ha felnő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Az ilyet elfogása közben értheti pár golyó. Elő akarta venni a fegyverét. Tudták mire képes, le kellett lőni…ilyen egyszerű lett volna…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Gyerekről van szó. A gyermek csak hű tükörképe a társadalomnak, a kinti állapotoknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  4. Jumbo! Ez az Illető ( sem embernek, sem gyermeknek nem nevezném) amerikai állampolgár. Nem volt sem kényszerítve. sem az élettől sodortatva arra, hogy Mexikóban gyilkolásszon és embereket kínozzon élvezetből. Amit tett, saját döntése és választása alapján tette. És félek, néhány év múlva ott folytatja hol abba hagyta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Layli te nem vagy százas. Senki sem dolgozik a maffiának önszántából! De kivételek akadnak. Kíváncsi lennék ha megfenyegetnének téged és a családod hogy reagálnál rá. Jumbonak pedig igaza van. Mégis csak 1 gyerek. A félelem megtöri a lelket de gondolom még nemvolt dolgod gyilkosokkal, nem is kívánom!
    Félelemre pedig okod nincs, nem Magyarországon él, de attól kellene félned hogy a rendőrök cigányokat nem mernek igazoltatni amikor a Jointot ott szívják a parkba, a GHB-t meg ott fogyasztják a kokain csíkokat meg ott huzigálják ki a parkban lévő asztalokon egy kártyán. Ettől kellene félned. Semmi bajom nincs a drogosokkal mindenki eltudja dönteni hogy akarja-e használni vagy sem. Ezért neitéljetek el senkit, a drogosok 75százaléka családi problémák miatt fog droghoz nyúlni, a maradék 25% pedig azok a kis szarrágó tinik akiket ciánnal lehetne táplálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Somebody! Most tévedsz. Nagyon is volt dolgom gyilkossal, bűnözővel, gyermekkel és felnőttel egyaránt, és mielőtt még tovább kombinálnál: Nem, nem vagyok rendőr. Nos, úgy tűnik ezen ominózus esetet nem ismered. Ez az általad ártatlan, megfélemlített gyermeknek tartott gyilkost, senki sem félemlítette meg, nem zsarolták, egyszerűen mexikói eredetére teintettel úgy döntött, hogy híres bérgyilkos lesz, aki gazdag, és félnek tőle. Élvezte az áldozatok megkínzását, a legritkább esetben végzett velük gyorsan, mert élvezte a szenvedésüket. Kereshetsz számára mentséget, gyermekkori traumát, megtört lelket, hiszen minden ember életében lehet találni valamely okot,sérelmet, ami hasonló tettekre vezethetné. De ettől ez a személy még kegytelen és veszélyes gyilkos marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az Orbán csürhe még szabadlábon van 2014. január 8. szerda | AN

A Fidesz, az adócsalók pártja 2013. december 3. kedd | AN

Schmitt életfogytiglant kap ugyanezért 2013. november 17. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos