Ronai and Ronai
AMERIKAI

Casey Anthony másfél millióért adna interjút 2011. július 28. csütörtök 9:47 | AN Forrás: The Cutline

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Casey Anthony másfél millióért adna interjút

Orlando, Florida – Ügyvédi számlákat kell fizetnie, valamint jövőjéről is gondoskodnia kell a korábban kétéves kislánya meggyilkolásának vádja alól felmentett, tizenegy napja szabadlábra helyezett, azóta ismeretlen helyen tartózkodó 25 éves nőnek. Másfélmillió dollárt kell fizetnie annak a tévétársaságnak, amely meg akarja szólaltatni.

Eleddig valamennyi tévétársaság tagadja, hogy érdekelné őt az ajánlat. A héthetes, élőben közvetített per főszereplőjének megítélése országszerte is, szűkebb pátriájában is rendkívül negatív; a Facebookon gyűlöletoldalt szerveztek ellene, amelyen meglincselését is kilátásba helyezték. Sokan úgy vélik, Casey Anthony bizonyítékok híján úszta meg kétéves kislánya, Caylee meggyilkolását.

Bizonyos volt azonban, hogy a nyilvánosság elől eltűnt Anthony előbb-utóbb a nyilvánosság révén próbál meg pénzt keresni, részint mert semmilyen más kereseti lehetősége nincs, részint mert milliós tartozást halmozott fel az őt a méreginjekciótól megmentő Jose Baez ügyvéddel és csapatával szemben.

Nyilvánvaló, hogy a kezdeti ódzkodás után a jég megtörik, és előbb-utóbb valamelyik tévétársaság beadja a derekát. Sokan az ABC-re tippelnek, amely 2008-ban már szert tett a meggyilkolt gyerekről készült fotókra és videókra, akkor még potom kétszázezer dollárt fizetve a gyilkossággal vádolt anyának. Casey Anthony azonban világhírnévre tett szert azóta, így sokkal több pénzt követelhet, mint három éve, nem beszélve arról, hogy az interjú igazán szenzációsra sikeredhet, ha abban kiderül végre, mi történt valójában a kislánnyal.

Az ABC tagadja ugyan, hogy boltolni akarna a közutálatnak örvendő nővel, de korábban épp így tagadták, hogy fizettek a volt kaliforniai szexrabszolgával, Jaycee Lee Dugarddal készített interjúért, hogy később aztán a New York Timesnak egy igazgató elismerje, hogy „hatszámjegyű összeget” fizettek.

Jose Baez odadobja kocsija kulcsát egy munkatársának. A legjobb ajánlatra hajt

Az ABC-n kívül még az NBC és a CBS is szóba jöhet mint lehetséges vásárló; ők eddig nem reagáltak arra, tárgyalnak-e Anthony ügyvédeivel. Biztosra vehető, hogy Jose Baez, aki a fiatal nő életét mentette meg gátlásokat nem ismerő taktikával, már csak a saját érdekében is azon lesz, hogy a lehető legjobb ajánlatot csikarja ki védencének, és ezzel a saját honoráriumát is biztosítsa.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Szerintem az a szó, hogy TELEVIZIÓ az tutti, hogy nőnemű,- a szemérmesség édes bája. Meg a legnagyobb kurva is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. az, hogy ezutan a gaztette utan, akar baleset volt, akar nem (mindenkeppen ot terheli a felelosseg!) meg penzt is kapjon, az teljesen elfogadhatatlan erkolcsileg! hulyek az amerikaiak is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Untersovszky hősiesen alákérdez 2014. január 23. csütörtök

Rogán pofátlan interjúja a Népszabadságban 2012. december 1. szombat | AN

Van valaki tőlem jobbra? 2012. április 8. vasárnap | Népszabadság Online

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos