Ronai and Ronai
AMERIKAI

Puch László újabb támadása Gyurcsány ellen 2011. május 18. szerda 18:59 | AN Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Puch László újabb támadása Gyurcsány ellen

Budapest – A Figyelőnetnek adott interjú után a Heti Válaszban is Gyurcsány Ferencet kritizálta az MSZP-s Puch László. A volt pártpénztárnok a Fidesz-közeli hetilap csütörtökön megjelenő számában azt mondta, Gyurcsány Ferenc a biztos vereség tudatában elmenekült, elhagyta a zászlót, most mégis vinni akarja.

Az MSZP  pártigazgatója Orbán Viktorral állította szembe Gyurcsány Ferencet. Mint mondta: gondoljunk bármit a hivatalban lévő miniszterelnökről, Orbán soha nem kritizálta saját pártját, Gyurcsányról ezt nem mondhatjuk el – fogalmazott.

Azt is közölte: bár sok szimpatizáns jelenik meg a bukott miniszterelnök fórumain, a párton belül a kisebbségi álláspont az övé. “A korábbi kormányfő egy szervezettel vitatkozik. Az MSZP több platformja múlt pénteki – Hiller István, Lendvai Ildikó, valamint Kiss Péter által jegyzett – állásfoglalása világosan leszögezte, hogy rossz irány, ha az MSZP a Fidesz baloldali tükörképe akar lenni; nem pártvezérre, hanem csapatkapitányra van szükség” – olvasható az interjúban.

Puch László állította: nem adott utasítást Gréczy Zsolt blogjának eltávolítására a Stop.hu oldalról, és nem ő szedette le a korábbi újságíró cikkét a Népszava honlapjáról.

A volt miniszterelnök tegnap, székesfehérvári sajtótájékoztatóján úgy reagált: a magyar baloldal, az MSZP tagjainak nagy része változásokat szeretne. Vannak, akik nem akarják, de ez a vita természetes.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Egyre jobban nyal, jobbra . Vajon tud már valamit ?
    Képmutató ,semmit érő ,rongy alak .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  2. “Orbán soha nem kritizálta saját pártját, Gyurcsányról ezt nem mondhatjuk el” többek közt ez sem igaz, mert ugye ott ez nem kritika, hanem instrukció volt ami a fideszben egyirányú volt,míg az MSZP-ben inkább ellenirányú.
    Másrészt miért is tiltakoztak a pártszavazás ellen csípőből, ha olyan biztosak a kisebbség-többség arányaiban és irányaiban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  3. Gyurcsány Ferenc nélkül 500.000, azaz ötszázezer szavazót veszít az MSZP. Oszt jó puhot, azaz “ni puha ni pera! (ни пуха ни пера)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  4. Azt hiszem, hogy pont az ilyen “emberek” miatt tart ott a baloldal ahol most van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  5. Lendvai Ildikó, Hiller István, Kiss Péter !
    Csak úgy csendesen jegyzem meg önöknak (bár úgysem olvassák), hogy ez a szedett-vedett a cuclista bagázs jelentős része sem pártvezérre, sem csapatkapitányra nem hallgat. Mindegyik önmagát tartja alkalmasnak erre a feladatra…
    Sokan vannak, akik azért nem hajlandók szavazni a maszopra, mert még mindig olyan kőkobakiak vannak benne, mint amilyenek. A másik azért nem szavaz rá, mert GyF is ott van. Ha tehát lenne egy Gyurcsány párt, meg egy kőkobaki, akkor a 2 különálló pártra TÖBB szavazat érkezne, min erre a vegyes felvágottra. A fityisz ezt szavazatmaximálásnak nevez, ez az oka, hogy még nem szüntették meg a tömján zsoltár féle szentfazék pártot!
    Ha tehát GyF végül pártot alapít, ezek nélkül nem lesznek kevesebben, csak ritkábban és százalékosan erősebb lehet egy baloldali koalíció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  6. TÉRJETEK ÉSZRE!
    A KRESZ IS TILTJA AZ AUTÓPÁLYÁN A JOBBRÓL ELŐZÉST, DE A GYAKORLATBA ENNEK ELLENÉRE MÉGIS MEGTESZIK!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  7. Na ilyen Puch féléktől szabaduljon meg sürgősen az mszp. Gyurcsány Ferenc is erről beszélt. Puch úr addig jó volt Gyurcsány úr amíg a vállán vitte be az mszp-t a kormányzásba??!! Ilyenek soha de soha ne szóllaljanak meg, mert dühbe jövök! Szégyelje magát, eddig azt sem tudtam, hogy a világon van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Husz János Puszita

    “a párton belül a kisebbségi álláspont az övé”
    Na ezért fog az Mszp eltűnni a történelem süllyesztőjében. Még büszke is rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. A «bukott miniszterelnök»…hmm, mintha Herr Viktort hallanank! Eljön majad az az idö is, amikor a kasszas ember fog megbukni! (Nem kicsit, de nagyon…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. Hát, így nem lesz sok értelme a pártszavazásnak!

    “Az MSZP-sek 40 százalékára nincs bizonyíték – Index

    Öt napon át járulhatnak az urnákhoz az aktív MSZP-sek, ha a szocialisták országos választmánya elrendeli a Gyurcsány Ferenc által kezdeményezett pártszavazást. Ennek érvényességéhez a teljes párttagság fele, plusz egy fő részvétele szükséges.

    A május 28-ra összehívott választmánynak minősített többséggel kell döntenie a kezdeményezésről, azaz a teljes választmány kétharmadának kell melléállnia, eredmény június végére lehet. Bizonytalan azonban, hogy hányan is vannak a pártban – írja az Index. Mesterházy Attila pártelnök a hírportálnak azt mondta, hogy 33 ezer 200 tagjuk van, a hírportál kérdésére azonban több ismert MSZP-s is elismerte: túlzásnak tartja a 33 ezres létszámot. A létszám azért fontos, mert a pártszavazás lebonyolításához pontos adatok kellenek.

    Az MSZP adataiból kiszámolható, hogy tagsága nagy részének létezése nem igazolható tagdíjbefizetéssel. Az alaptagdíj a szocialistáknál havi 200 forint. Ezt az összeget azok fizetik, akik nem rendelkeznek önálló jövedelemmel, vagy fizetésük nem haladja meg a minimálbért. A magasabb jövedelműek több pénzzel járulnak hozzá a párt költségeihez. Az Állami Számvevőszéknek bevallott tavalyi 46 millió forintos tagdíjbevétel alapján arra lehet következtetni, hogy legfeljebb 19 ezer fizetős tagja van a pártnak. A többieknek vagy nincs pénze, vagy nem akarnak már áldozni az MSZP-re, esetleg egyáltalán nem is léteznek – olvasható a cikkben.”
    http://www.boon.hu/az-mszp-sek-40-szazalekara-nincs-bizonyitek—index/haon-news-charlotteInform-20110518-0758121089?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+boon%2Forszagos+(Borsod+Online+Orszagos+H%C3%ADrek)
    Mindenki azt a taglétszámot hazudja be, amit akar.
    Most olvastam, egyesek szerint 8 ezer fő párttag van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Ez a Puch nem volt valamikor a Simicska barátja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Puch vagy nem tudja mit beszél, vagy már nagyon is megvették. Emlékezetem szerint GyF nem volt bukott miniszterelnök. Ő lemondott, mert olyanok voltak, vannak az MSZP-ben, akik miatt kénytelen volt lemondani. Ismeretem szerint pont “szeretett vezetőnk OV volt bukott miniszterelnök.
    Ha valaki mást mond, az finoman fogalmazva hazudik. Így Puch úrt is hazug, a saját pártjába berondító, szánalmas embernek tartom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. Az MSZP egy része, élén Puch elvtárssal ugyanazt teszi Gyurcsány Ferenccel mint a Fidesz, ha nem is olyan durván, de lejáratja és bűnbakká teszi. Mert nem az öszödi beszéd volt a bukás oka, hanem annak kiszivárogtatása sok más mellett.Miért? A hatalomért.Ők azok akik az SZDSZ-hez sem akartak koalíciós partnerként viszonyulni, helyette mindig a “nehogy a farok csóválja a kutyát” ócskaságot hangoztatták. Ők azok akik felhasználták Gyurcsányt a hatalomhoz, engedték belemenni a reformpolitikába aminek aztán a véghezviteléhez nem támogatták. Így annak a sikertelensége is Gyurcsányra ragadt.Most legalább kezdjük tisztán látni, miről van szó, kik állnak a háttérben, Szili Katalin, Puch László és még nem tudom kik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Kedves Anonyme, bizony, bizony, most épp együtt építik a Margit-hídat.
    Simicska és Puch…
    Lassan, de biztosan elkészül, aztán jaj lesz nekünk, ha ezek unatkozni fognak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Peterfix:
    Akkó ménemhaggya má ott a Ferink azt a lehangolóan kisstílű gittegyletet ?
    ( Hiller mint tömegeket mozgató tribunus….röhögnöm kell..)
    aztán :
    Puch úr nevét évek óta nem hallottam , más se , momentán nemtudtunk róla.
    Csak itt Bartus Laci egyik írásában találkozunk vele sokan , elsem akartuk hinni amit írt vele kapcsolatban.
    Aztán mikor Ferink elkezdte ezt a dolgot , egyszerre csak reflektorfénybe kerül a szürke eminenciás ! Mondhatni ” megnyilatkozásai ” vannak ” Két nap óta már az ötödik !!
    EZ ROppant figyelemreméltó.És az is hogy a legutolsó már a Hetiválaszban történt.
    Akik értik , vagy érteni vélik a történéseket azok mindenttudóan bólintanak erre egyett és arcukon semmi meglepetés nemlátszódik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. Miért nem tudjátok a dolog jó oldalát nézni? Ez a puchedli nagyon megkönnyíti a választást! Marad valaki a puchbranccsal, vagy megy Gyurcsánnyal? Gyurcsány igazán hálás lehet a puchogónak! Ő hónapokig magyarázhatta volna a tagságnak, amit puchlinak 2 cikkel is sikerült már elérni! EZEK UTÁN a legnaivabb tag is fogja tudni, hogy merre – hány lépés?
    Viszont azzal az olvtárssal értek egyet, hogy (bár általában a pártszakadás gyengülést szokott okozni) jelen esetben olyan nagy már a párt két széle közötti távolság, hogy a pártszakadás nagyobb választóréteg elérését tenné lehetővé. Márpedig minden elérhető szövetségesre szükség lesz, ha Bartus
    fasiszta államépítési elméletére gondolok. Senkit sem lehet nélkülözni, főleg azokat nem, akik soha a büdös életben nem szavaznának az Mszp-re, még a fasiszta veszély esetén sem.
    Kéretik komolyan venni az egy a tábor – sok a zászló gyurcsányi jelszót.
    Ideje lenne meghirdetni a HAZAFIAS DEMOKRATÁK Szövetségét. (HADESZ)
    gyengébbeknek:: tegyük sírjába a viktatúrát
    Igen, tudom, hogy sokan szeretnék Olajfa Koalíciónak nevezni, de nem tartom jó ötletnek:
    1. Magyarországon nem túl őshonos az olajfa
    2. Fasisztoid diktátorokhoz nem érdemes olajfa ággal közelíteni.
    No velem lehet alkudozni, mint szólnátok a HÁRS-hoz? Hazafias Általános Republikánus Szövetséghez?
    De egyébként bármely MÉM megszüléséhez és elterjesztéséhez partner lennék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  17. Ez így igaz, ahogy kekec olvtársunk írja: megkönnyítette a döntést: vagy Puch, vagy Gyurcsány.

    Lám-lám, mikor Szili Katinak nem tetszett Gyurcsány, elrohant a HírTV-be és ott nomenklatúrázott a vigyorgó jobboldali műsorvezető előtt. Puch úr is megtalálta a jobboldali médiumot, ahol ugyanazt a Gyurcsány-ellenes szöveget nyomathatja, amit 8 évig hallottunk, csak akkor a Fidesztől.

    Érdekes, ezek a nagy szocik azonnal az ellenséghez rohannak, ha a saját párttársukat akarják elmeszelni. Az ellenségem ellensége a barátom…

    És én 1989-ben ennek a pártnak alapító tagja voltam – ha tudtam volna, hogy 2011-ben egy Puch fogja a párt öklének szerepét eljátszani, inkább bélyeggyűjtésbe fogok, esetleg galambokat kezdek tenyészteni.

    2008-ban elegem lett a teszetosza, beszari MSZP-ből, a sunyi köpködésekből a saját miniszterelnökük felé. Kiszálltam. Ma áldom a nagy eszem érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  18. Puch “urat” nem kell megvenni (kinek kell, Orbánon kívül?). Ő már réges-rég az MSZP pénztárnoka, s miután Simicskával együtt dolgoznak a láthatatlan pénzvilágban, nem moshatja le róluk senki ,hogy a Fidesz az MSZP-vel milyen sötét üzleti alapú akciókat végez. Az ilyen jellemű ember szégyent hoz pártjára (mondom ezt annak ellenére, hogy nem vagyok párttag).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  19. GYerekek felejtsetek mar el Gyurcsanyt. Amikor megvolt a lehetosege egy nagy szart alkotott, nem vitte elobre az orszagot, tovabb novekedett a korrupcio. Most hogy nagyobb a sz#r, nem kell vissza sirni a kisebb sz#rt, hanem valaki teljesen uj kell. Az MSZP-nek mar reg meg kellett volna szunnie, persze a fidesznek is. Emlekeztek meg Gyurcsany elodjere Medgyes Peter urra ? Az MSZP hibat hibara halmozott es ezzel megasta a sajat sirjat, mar csak be kell temetni. A fidesz meg nincs keszen de mar szepen melyitik a sirjukat ok is.
    Amennyiben magayrorszag nem talal uj vezetot akik ki tudja vezetni az orszagot ebbol az egesz $#$%#-bol, akkor foorradalmo lessz vagy szolgasag.
    Ja es na varjatok hogy majd az EU megteszi helyettetek azt ami a ti dolgotok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  20. Puch László méltatlan MSZP tagságra. Takarodjon. Én tudom, kire fogok szavazni a pártszavazáson.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. Lásd Slágerrádió és Danubius rádió széjjelzúzása.
    És csodák csodája : a Neó-FM új tulajdonosainak már anyagi problémái vannak vele !
    Valahogy nem hozza azt a pénzt amit a Slágerrádió hozott..ejjnye de érdekes.
    -
    ( Én régen képtelen voltam kialudni magamat mert minden reggel automatikusan hatkor felébredtem hogy hallgathassam a Bumerángot. Ez beidegződöttséggé vált nálam. Már kezdtem teljesen kimerülni mert általában éjjel kettőkor fekszem le.
    Aztán mikor megszünt , lassan lassan helyrejöttem ! Vagyis tudok aludni akár tízig is , hétvégén.
    Tehát még hálás is lehetek a Slágerrádió felszámolásának.
    Az új Bumeráng viszont totális csőd…sajnos ezt kell mondjam róla. Többnyire kikapcsolom vagyinkább be sem kapcsolom. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  22. Puch nyílt offenzívába kezdett Gyurcsány ellen, s ehhez felhasználja a bal- és jobboldali médiát, csatasorba állítja kitartottjait.
    Puch feltünésével egyre többet gondolok Dávid Ibolyára, aki az MSZP-FIDESZ háttéralkuk egyik kulcsszereplőjeként utalt rá mindig, mikor arról beszélt, hogy a két párt között 70-30 %-os háttéralku van az éppen hatalmon lévők által megszerzett konc elosztási arányáról. Dávid eltűnt a sűlyesztőben, Gyurcsányt pedig – aki milliárdosként független tőlük, s ezért könnyen beszél a tiszta viszonyok megteremtésének szükségességéről -, immár kb. 10 éve támadják hevesen, mindkét oldalról.
    Puch, Hiller, Kiss, Lendvai az összehangolt offenzíva részeként azután lépett a sajtó nyilvánossága elé Gyurcsány ellenes koncepcióval, hogy a 9 órás vitán állítólag mindenki megszavazta az egységet és azt, hogy a párt ügyeit a párton belül kell megoldani és a vitákat is ott kell lefolytatni. Mesterházy ehhez tartja magát, gondolom, mert nem tételezem fel róla, hogy nincs véleménye. Az is lehet persze, hogy Puh-támogatottként most hallgatásra van ítélve, hogy rendet nem tud tartani pártjában az viszont biztos, mert ez látszik. Egyébként pont ez a Mesterházy jelenség cáfolja a Hiller-Kiss-Lendvai trió “nem vezér, hanem csapatkapitány kell ” elméletének helyességét. Mindannyian gyenge és tőlük függő elnököt akarnak, hogy mögötte azt csinálhassanak, amit éppen szeretnének, s akkor állíthassák félre, amikor kedvük tartja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. Puch elvtárs, Ön 1, azaz egy darab hülye!
    Gondolom nem kell leírnom az okát, elég, ha a nyilatkozatát újraolvassa.
    Egyben biztos lehet.
    Ahol Gyurcsány lesz, oda fog szavazni a baloldal 98 %-a.
    Önnek maradnak az MSZMP-ből átigazolt barmok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Tessék mondani, ugye az a párt, aki nem akar szavazni átlátható pénzügyekről és szava van a pénztárosnak, az tényleg nem mutyipárt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Én úgy gondolom minden pártban,kell lennie egy olyan embernek,vezetőnek aki
    megfelelően tudja képviseli pártot a nyilvánosság előtt.Szerintem ilyen lehetne Gyurcsány Ferenc.De a kevés tehetséggel rendelkező pártvezetők,mindent megtesznek azért hogy felszínen maradjanak.Pedig éppen a kormánypárt félelme Gyurcsánytól mutatja ki lehetne a megfelelő vezető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Amíg a baloldaliak egymást támadják addig a jobbosok hátradőlve és nevetgélve figyelik a végeredményt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Érdekes ami az MSZP-ben zajlik. A FIDESZ-ben Orbán sakkban tudja tartani Simicskát a pártja pénztárnokát .Sajnos az MSZP-ben nem így működik. Simicska Orbán kegyeltjeként került oda, nem úgy Puch Úr. Ő régebb óta ott volt és Gyurcsány oda kerülve ,sem mint miniszterelnök ,sem mint pártelnök nem láthatott bele a mutyikba és a párt pénzügyeibe. Tudjuk,hogy minden pártnál a pártigazgató, vagy nevezhetném pártpénztárnoknak is hajlamos a LÓVÉKAT HITBIZOMÁNYKÉNT = sajátjaként kezelni. Orbán nem engedi Simicskának, mint Elnök Ő szabja meg mire mehet a LÓVÉ. Az MSZP-ben önhatalmulag PUCH szabta és szabja az irányt. Aki ettől el akar térni az leírta magát. Én úgy látom, hogy ott Ő az első ember és nem a pártelnök . Gyurcsánynál ezzel telt be a pohár. A tagság és szimpatizánsok táboránál úgy szintén. A párttagokat és szimpatizánsokat 2006-ban az öszödi produkcióval ” POFÁN ” rúgták az MSZP vezetői. Szerintem az nem megújulás, ha a szülő este nem Ő maga megy el lájmolni, hanem a gyereket küldi közben azt hiszi, hogy így makulátlan maradt. A magunk elé toltunk néhány általunk irányított fiatalt és azt hisszük megváltoztunk a szó legnemesebb értelmében.A történelem nagy tanítómester. Tudjuk, hogy egy vert sereg egy KLASSZ tábornokkal csatát tudott nyerni( lásd : BEM APÓ ). De rossz , elavult vezetőkkel a még megmaradt 1 milliós tábor is hosszutávon vereségre van ítélve. A többévi egyszemélyes hatalomgyakorlásról tudom nehéz lemondani, attól megválni. Egy esély maradt a BAL oldalnak. Orbán ,mint elötte mindenki, elfelejtette SENECA örökérvényű mondatát.: ” CAESAR vigyázz ! mert aki FÖLEMELT, az le is tud VENNI. ” Na ezeket hívják TISZTELT választópolgároknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. “Az MSZP pártigazgatója Orbán Viktorral állította szembe Gyurcsány Ferencet. Mint mondta: gondoljunk bármit a hivatalban lévő miniszterelnökről, Orbán soha nem kritizálta saját pártját, ”
    .
    Drága Puch úr, tán át kéne gondolnia egy kicsit, hogy mit fog mondani. Mert akkor esetleg felmerülhetett volna tán még Önben is a gyanú, hogy Orbán talán azért nem kritizálja a pártját, mert az jól ellátta a feladatát. Hiszen ez a totális fidesz győzelem is ezt bizonyítja, nem gondolja, Puch úr? Ha egy párt olyat zuhan, mint az Ön Drága pártja 1-2 év alatt, akkor még egy egyszerű mezítlábas is csak arra gondolhat, hogy azzal a párttal bajok vannak. Nem kicsit. Nagyon.
    Ha pedig egy ilyen remek pártot, mint az mszp, egyetlen ember romba tud dönteni, hát, akkor bizony, drága Puch úr, két eset van:
    1/ az a párt már odvas, bizony szúette, rothadó kívül-belül.
    2/ az az ember rendkívül erős, okos, ügyes.
    .
    “nem pártvezérre, hanem csapatkapitányra van szükség” – drága Puch úr, köszönöm, hogy ma is jót nevethettem fergeteges humorán. Drága Puch úr, nem gondolja-é, hogy csapatkapitányra ott van szükség, ahol csapat van? Az mszp hivatalnokaival való több éves küzdelmeim és egyéb megbízható forrásaim alapján megingathatatlan meggyőződéssel állítom: az mszp-ben sok minden van (pl. rengeteg csapatkapitány), de csapat, az egy icike picike sincs. Egy se.
    Na de tudjuk (és is tudom, Ön is tudja, mások is tudják) ez a dolog nem a gondolkodásról szól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Gyurcsány úr elhíresült Öszödi Beszéd .-jében pont erre a pártmutyiskodásra célzott…többek között. !!
    ( Ez az ” Öszödi Beszéd ” még tananyaga lessz a jövő generácóinak ! Persze pozitív értelemben ! )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Bocsi a plagizálásért, de nagyon tetszett: csapatkapitányt a játékozok választanak maguk közül. Abba nem szólhat bele sem a szertáros, sem a gyúró, sem a pénztáros. Igen, igen! Csapatkapitányt a játékosok választása alapján!
    Tulajdonképpen Gyurcsány hálás lehet Puchnak: ennél világosabban senki sem választhatta volna el a választás tétjét a tagságnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Bocs. Senki sem magyarázhatta volna… (és nem választhatta)
    http://bolcspupu.blogspot.com/2011/05/meleg-kave.html#comment-form

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Eddig azt hittem, hogy tudom (sejtem) ki lopta ki 2006 szeptemberében Gál J Zoltán páncélszekrényéből és szivárogtatta ki az ellenzéki sajtónak az öszödi beszéd hangfelvételét…
    Mert eddig csak a páratlanul tehetségtelen, ugyanakkor végtelenül becsvágyó silly k. (gumipali női változata, aki képviselőnek, házelnöknek, pártelnöknek, polgármesternek, KE-nek, bárminek alkalmasnak tartja magát) döfte hátba saját pártját. De most Puch elvtárs ezzel a lépésével teljesen összezavart hitemben…
    Csak nem együtt tették?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. T. Puch elvtárs!
    A puding próbája az evés!
    Ha annyira biztos abban, hogy maga a maszop érdekeit nézve a többség oldalán áll és hogy a maga szerint állítólag megbukott GyF a másikon, akkor ne beszéljen mellé, ne nyilatkozgasson, hanem számolgassa lencséket a hivatalában (hátha összejött már magának egy tálnyi) és nyugodt lélekkel rendezzék meg a pártszavazást már a jövő héten!
    Ennek hiányában azonban sajnos tényleg arra kell gyanakodjak, hogy a maga a gatyája bizony kissé sáfrányos lett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Egy másik igen érdekes írás ugyanerről a bloglapról az általunk jól ismert és nagyra becsült Bartus László tollából:
    http://bolcspupu.blogspot.com/p/gyurcsany-ferenc-ropirat-baloldalhoz-az.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. T. Gugyerák, nekem a röpiratra csak üres képernyő jön be, és a blogon történő keresés sem ad eredményt. Feltennéd ismét?
    egyébként a mai termés:
    http://bolcspupu.blogspot.com/2011/05/ballaszt.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Kösz Gugyerák, már megvan, csak emelni kell hozzá 1-2 képernyőnyit. Viszont mögötte ott van az öszödi beszéd teljes szövege, rögtön az első mondatában:
    “nem képes visszaadni az egyébként szükséges kommunikációnak azt a sokrétűségét, ami kell a sikerhez.”
    Ezek után teljesen érthetetlen a kommunikáció totális mellőzése!
    Puch-hoz visszatérve: vagy totál hülye, vagy nagyon is okos: ezzel a folyamatos brazil szappanoperázással fenntartják a média érdeklődését és INGYEN MÉDIA HÍRVERÉSHEZ JUTNAK. Azaz megtakarítanak az Mszp-nek (és Gyurcsánynak) EGY CSOMÓ MANIT. Vagy nem ez a pártpénztárnok feladata?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Puch-nak vaj van a fején. Valszeg olvadozik, ezért megy neki Gyurcsánynak!
    Szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Azt hiszem, hogy az MSZP,többek közt ezért jutott oda ahol most van,mert még akkor is egymást marják,amikor már nincsen tétje.Persze azt nem lehet tudni,hogy a “pártpénztárnok”mitől esne el,ha Gyurcsány visszatérne.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Kekec!
    Ezt kerestétek?
    http://kapcsolat.hu/blog/ropirat_a_baloldalhoz_az_mszp-hez

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos