Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán fogorvosát eltiltották Angliában 2011. május 19. csütörtök 5:52 Forrás: Blikk

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán fogorvosát eltiltották Angliában

Budapest/London – Angliában egy évre eltiltották hivatásától Bátorfi Béla fogorvost. Bátorfi sajtóhírek szerint Orbán Viktor miniszterelnök családjának is „házi” fogorvosa. Ő az egyik alapítója a magyar fogászat külföldi reklámozását célul kitűző programirodának is.

A Blikk birtokába került dokumentumokból kiderül: Bátorfi Béla 2005 és 2006 között több fogbeültetést is végzett egy betegen, ám az angol kamara álláspontja szerint a beavatkozást megelőző tervezés nem volt megfelelő, és az eljárásról nem tájékoztatta elég alaposan a beteget. A jegyzőkönyv szerint a beteg elégedetlen volt a fogorvos munkájával, ezért tájékoztatást kért tőle, hogy milyen korrekciós beavatkozást végezhetnének el Angliában, de Bátorfi a beteg leveleire ekkor már nem válaszolt, az utógondozással nem foglalkozott.

A páciens ezek után fordult a Brit Fogászati Kamarához, akik 2010 áprilisától eltiltották hivatásától Bátorfit.

Mint ismeretes, Bátorfi az egyik alapítója a fogászati turizmus szervezésével foglalkozó programirodának. Ez a szervezet közreműködhet a kormányzattól kapott 1 milliárd forint közpénz elosztásában, hogy a hazai fogorvosok munkáját külföldön e pénzből népszerűsítsék.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 9 szavazatból)
Orbán fogorvosát eltiltották Angliában, 5.0 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Ezt kellene kivizsgálni, hogy milyen alapon ad az állam egy magáncégnek 1 milliárd támogatást? Pályáztatták-e? Hol van ilyenkor Budai? Szemét világban élünk! Tudomásul kell venni, hogy szeretett vezér bármit megtehet, mindenki kussol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  2. Madarat tolláról, embert barátjáról. – mondja a magyar mondás. A Hamis Próféta biztosan ezért választotta Bátorfit a csapatába.
    Az eset miatt Bátorfi nehéz helyzetbe kerül, szakmát kellett változtatnia, hogy mostmár PR-szakemberként tovább bombázhassa az angolokat. A Nagy Páciens ezért is segítette meg őt, hiszen Ő mindig az emberek érdekében cselekszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  3. szánnivaló nyomorult banda…
    (nem biztos, hogy a betegnek mindenben igaza van, a brit kamarának viszont abban biztosan, hogy a beteggel nem lehet bunkó módon bánni. egyébként a magyar néppel, azzal lehet…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  4. Orbán András Lajos

    Miért nem lep meg a hír?????????Hiszen az volna a különös ha a csutiszörny közelében valami az volna aminek látszania kellene!!!!!!!!!!Ez a szerencsétlen jó érzékkel válogatja maga köré a hazug, csaló embereket, igaz mindig magából indul ki azért ilyenekre isik a választás………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  5. Ja kérem a vezír közvetlen szolgálói külön jutalomra jogosultak. Csak a kersztyén erkölcs nevében lehet díjazni a sarlatánokat milliárdokkal. A polgári erkölcs ezt elitéli. A fidesz már nem polgári, hanem bolsevik párt. Kiváncsi vagyok, mi leszerre a nagy vezír válasza. Kiállítja e sz@rgyártót, hogy itélje el az angol kamarát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. :) :) :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. Felkérem a Brit Fogászati Kamarát, szakmai hozzánemértésére, alkalmatlanságára és elmebeli állapotára tekintettel azonnali hatállyal és örökre tiltsa el I.törpehitler fáraót hivatásának gyakorlásától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  8. A fog nemesik messze fogászától :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. Hogy mondják, ha Orbánt fogorvosa gyógyítja?
    GYÖKÉRKEZELÉS!
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. Már magyarázkodik a fogorvos,de olyan embert nem kellene választani,aki ellen a gyanú árnyéka is felvetül,az nem garancia ,hogy az orbán-klán fogait reparálja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Actually the Barike1d magazine,issue umnber 40,released to shops on October 7 has a very interesting expose of the owners and connections.Not only Index is on the ball!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán maradinak nevezte Európát 2013. április 12. péntek | AN

Köves Slomót fantomszervezet jelölte? 2013. április 11. csütörtök | AN

Orbán filoszemita hős lett 2013. április 8. hétfő | AN-álláspont

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos