Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megkezdődött a szocialista vendetta 2011. május 28. szombat 14:00 | AN Forrás: nol.hu

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megkezdődött a szocialista vendetta

Budapest – Most egy Gyurcsány és koalíciója elleni levél látott napvilágot. A cél nyilván az volt, hogy lehetőleg még a mai, szombati választmányi ülés előtt megkapják az érintettek. Ezen az ülésen döntenek ugyanis arról, hogy Gyurcsány Ferenc kérdéseit megszavaztatják-e a párttagokkal.

„Elég volt! Gyurcsány Ferenc távozzon az MSZP-ből!” – ilyen címmel jutott levél a Népszabadság szerkesztőségébe, amelyet több szocialista megyei szervezet, platform, párttag is megkapott. Szerzője bizonyos Tóth László, valódi kiléte kétséges, személye nem beazonosítható, azonban a levélben foglaltak alapján meglehetősen tájékozott, bennfentes ember lehet.

A levél elején „Tóth László” leírja, hogy az április 30-i választmányi ülésen tapasztalta,  volt olyan jelenlevő, akinek szándékában állt Gyurcsánynak keményen beszólni, végül is  a felszólalás elmaradt. A levélíró maga kezdetben  örült Gyurcsány platformalapításának, de „a majálison elmondott cinikus beszéde és az ünnepséget beárnyékoló pártszavazásos bejelentése elgondolkodtatott” – olvasható a levélben.

A szerző nekimegy Varju László országgyűlési képviselőnek, aki a Gyurcsány-platform egyik operatív vezetője.  Mondván, Varju hosszú évekig volt a Kiss Péter vezette Baloldali Tömörülés tagja, „élvezte annak előnyét, pozícióból pozícióba bukott felfelé ezzel az igazságtalan küldött-rendszerrel”, nemrég pedig egy körlevélben a pártszavazás mellett agitált.

Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány miért nem akkor kezdeményezte a változásokat, amikor ő volt a párt első embere – idézi Varju válaszát a körleveléből: „azért, mert amikor Gyurcsány elnök volt, akkor kormányon voltunk. Amikor kormányoztunk, akkor nem a párttal foglalkozunk, hanem megpróbáljuk átalakítani az országot. Ilyenkor a párt átalakításának tervével nem veszélyeztetjük a kormányzó többséget”.

Az állítólagos Tóth László nem fogadja el Varju magyarázkodását, szerinte Gyurcsány kezdeményezése csak a volt miniszterelnök hatalomépítését szolgálja. „És azt se feledjük, hogy milyen elegánsan lépett le, és hagyta magára az MSZP-t az ‘átalakított’ országban. Ha kormányon veszélyeztetné a pártszavazás a pártegységet, ma nem veszélyezteti? Varju elfelejti megemlíteni, hogy Gyurcsány Ferenc maga kérte, hogy pártelnök és miniszterelnök legyen egy időben. Akkor miért nem szólt neki senki, hogy együtt nem fog menni? Pártelnökként miért nem alakította át a pártot, miért nem modernizálta az MSZP-t? Semmilyen infrastrukturális fejlődés nem volt, azóta sincsenek a helyi szervezeteknek irodái, nem volt oktatás, káderképzés, támogatásokat sem kaptak. Nem épített ki baloldali médiát, de hagyta, hogy a Fidesz médiabirodalmat építsen ki magának. A párt és frakciója mindenben támogatta. Ha kérte, a kongresszus hetvenöt százaléka támogatta őt”- áll a Népszabadsághoz eljuttatott levélben.

A szerző a többoldalas dokumentumban többek között azt is leírja, hogy a szocialista párttagok jelentős része komoly anyagi gondokkal küzd. „Nincsenek úszómedencés villáik, nincsenek gyáraik, nagy értékű autóik, csak a baloldaliságuk van, meg a nyomoruk. Most már a liberális hátterű Demokratikus Koalíció a pártjukat is akarja. Nem akarnak sok pénzt beletenni, kell az MSZP infrastruktúrája, de a bérből, fizetésből élő koloncokat köszönik, nem kérik!” – utalva Gyurcsány vagyonára.

“Tóth László” azért is kritizálja Gyurcsányt és platformját, mert az szerinte indokolatlanul állítja be korruptnak és „mutyistának” a kongresszusi küldötteket, mint akik egymás között adják-veszik a szavazatokat. A levélíró Varjut és Gyurcsányt a mandátuma visszaadására szólítja fel. Szerinte, ha a mandátumukat mutyis módszerrel összeállított országos lista alapján szerezték, akkor kötelességük azt visszaadni, mert az „nem legitim”. A volt kormányfő is a párton belüli jelenlegi választási rendszer alapján jutott megyei pártelnöki pozícióba Győr-Sopron megyében, mint  ahogyan az akkori küldöttek választották pártelnök-miniszterelnöknek is.

És mivel a pártszavazási kezdeményezés egyik célja, hogy szűnjön meg a pártban a funkcióhalmozás, akkor Gyurcsánynak is valamelyik megbízatásáról le kell mondania. Ugyanis a volt pártelnök a Táncsics Alapítvány kuratóriumi elnöke, platformvezető és országgyűlési képviselő is egyben.

Pénzügyekről szólva a levélíró kijelenti, hogy a vidéki szervezeteknek havonta juttatott havi 20 forint mellett a Gyurcsány vezette Táncsics Alapítvány komoly összegek felett rendelkezik. A Gyurcsány-platformhoz kötődő több szocialista politikus is különböző visszás ügyekkel, például ingatlanügyekkel is összefüggésbe hozható – a levélíró szerint.

A végén ekként zárul „Tóth úr” levele: „Kérem, hogy a párttagok ne vegyenek részt a pártszavazásban, mert a részvétellel azt igazolnák, hogy a küldött-társaik korruptak és felkészületlenek voltak, olyanok, akik házaltak a mandátumukkal és nem ismerték a tagságuk által javasolt és megválasztott vezetőiket. Az MSZP és a baloldali szavazók érdekében és képviseletében felkérem Gyurcsány Ferencet, bizonyítsa be, hogy nem csupán „díszdemokrata”, és nyilatkozzon őszintén arról (amit a frakcióban már mindenki tud), ki szivárogtatta ki a – képzavarral élve – máig is keresztünket jelentő őszödi beszédet! Ki akart egy őszinte „miniszterelnök-pártelnök-megváltó” képében tetszelegni?! Gyurcsány úr! Álljon bele végre őszintén, férfiként a feladatba és példamutatóan legyen az első, aki elszámol a hibás döntéseivel!”

A Népszabadság úgy tudja, a levelet a Demokratikus Koalíció Platform több tagjának és vezetőinek is elküldték, ezt több, a tömörüléshez közeli forrás is megerősítette. Miután azonban a szerzője pontosan nem beazonosítható, s így a hitelessége is megkérdőjelezhető, nem foglalkoznak vele érdemben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 4 szavazatból)
Megkezdődött a szocialista vendetta, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Nem akarok senkit védeni, de levelet mindenki tudna írni!!
    VÁRJUK MÉG JÚNIUS 19-ig!!!

    “Az MSZP-kongresszus összehívását kezdeményezi Mesterházy Attila
    A június 18-ai kongresszuson személyi kérdésekkel nem foglalkoznának.
    A pártelnök a választmány szombati ülésén – ahol a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció platform által szorgalmazott pártszavazás kiírásáról határoznak – azt mondta: az MSZP belügyeiről és jövőjéről szóló vitákat korrekt és átlátható módon kell lezárni, ezért javasolja, hogy a szocialisták június 18-án tartsanak kongresszust. “Itt a többség eldöntheti, hogy milyen pártot akar” – utalt arra, hogy az MSZP-ben hosszú ideje vita folyik a párt átalakításának mikéntjéről.
    “Ha tisztességes, nyílt vitában a többség eldönti, hogy milyen pártot szeretne, azt mindenkinek tudomásul kell vennie” – mondta, kiemelve: ezután az MSZP önmaga helyett az ország dolgaira összpontosíthat.”

    ÚGY LEGYEN!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  2. A sok sunyi emberből jut az MSZP-be is, mint minden pártba. Egy névtelen
    levél írójáról mindég úgy vélekedtem, hogy gerinctelen senkiházi, irígy, féltékeny, a maga munkájából soha semmire nem ment. Kíváncsi lennék arra,
    mennyi ember vállalkozna ingyen és bérmentve kormányozni az országot?
    Az őszödi beszédet is ilyen ember adta el jó pénzért. Egyúttal a pártját is prsze.

    A szemedbe dicsér, mosolyog, közben ha megfordulnál, hátadba szúrná a kést.
    Egyébként olyan rövid idő alatt míg pártelnök volt Gyurcsány, nem tehetett csodát a párttal, azt más is tehette volna. Nem irígylem azt az időszakot amit
    át kellett élnie a jobbiktól meg Fidesztől. Remélem, hogy lesz egy normális párt,
    akire három év múlva szavazhatunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  3. “Május 13-án nyilvántartásba vette a Fővárosi Bíróság a Demokrata Pártot, amelynek megalakulását Gyurcsány Ferenc is támogatta. Az új szervezet MSZP-s pártszakadásra vagy a szocialistákkal való egyesülésre is épít.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  4. Pupu már megválaszolta!
    http://bolcspupu.blogspot.com/2011/05/level-toth-laszlonak.html
    Pedig az Mszp nem a fidess, ahol sunnyogni kell, ha valaki netán Orbán ellen akarna leveledzni. Tehát az ilyen alattomos módszer eleve minősíti a levéál íróján kívül annak tartalmát is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  5. Gyurcsánynak drukkolok.Jószándékú,őszinte embernek tartom,sajnálom,hogy ellehetetlenítették.Tiszta pártot akart elérni az őszödi beszéddel,ez lett a veszte.
    Az MSZP nagy hibájának tartom,hogy az egyébként igazságosnak tervezett vagyonadó ötletét idő előtt hozták nyilvánosságra !!!
    Egyébként a Bajnai-Oszkó párost is sokra becsülöm.
    Gyurcsányon kívül nem látok olyan embert,akivel az MSZP választást tudna nyerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  6. Továbbra sem tudom, mi az MSZP célja, stratégiája és kiket képvisel.
    Továbbra sincs hiteles tagnyilvántartása.
    Továbbra is “erősek” a kriptokommunisták.
    Továbbra is teljesítmény nélküli emberek a “kritikusok”.
    Jelenlegi elnökükön továbbra is látszanak a zsinórhelyek.
    Továbbra is látszik, gyávák, elképzelésnélküliek és szaglik az egzisztenciális félelmük.
    Jelenlegi irányuk lekanyarodott a süllyesztő felőli irányból, új irányuk már a szemétdomb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  7. Tudnám, melyik szó akadt fent a szűrőn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. Az a cím is hozzám tartozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. H.Sandor! Üdvözlöm!
    Pedig vannak, de a lényeg, hogy EGYÜTT, KÖZÖSEN!!!!
    Neveket nem sorolok, hisz hosszú lenne a lista, tudják ők is, nem kell nekik tanácsot adni!
    AKI AZ ALKOTMÁNYOS DEMOKRÁCIA HELYRE ÁLLÍTÁSÁÉRT KÉPES TENNI, NYÍLT LAPOKKAL JÁTSZIK, OTT A HELYE!
    A LÉNYEG AZ ŐSZINTESÉG!
    MÁR NEM LEHET ELKÚRNI, SEM KICSIT, FŐLEG NEM NAGYON!!!
    AKI EBBEN AZ ORSZÁGBA VÉGRE BIZTONSÁGBA (2011.május 28-án ilyet kell írni, az ész megáll), SZERETNE ÉLNI KÖVETNI, TÁMOGATNI FOGJA ŐKET!
    EGY KÉRÉSEM LENNE FELÉJÜK!!
    NÉZZÉK AZ ÓRÁJUKAT!
    AZ IDŐ ELLENÜNK DOLGOZIK, MINDEN PERC SZÁMÍT!
    Személy szerint én így látom, de lehet, tévedek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Na , hát erről beszélek! Csak egy ilyen vérszegény, sunyi, gyakorlatilag névtelen levélre tellik az mszp-től Gy. F. nyílt, névvel vállalt felvetéseire? Mocskolódik, vádaskodik, de a személyazonosságát nem meri vállalni. Hol az erkölcsi fölény a levélben megfogalmazott kritikához? És ezek a Tóth (Puch) Lászlók akarják leváltani a fideszt? Hülyék ezek vagy részegek? Vagy nem is akarják, csak mutatják?Mesterházi úr(elvtárs, nem kívánt törlendő)! Kikkel akarja maga a baloldalt képviselni? Ezekkel a sehonnai, bitang Tóth Lászlókkal? Azonnal el kéne határolódnia a becsületes mszp-s vezetőknek ettől a mocsoktól és nem részt venni a szarpaszírozásban! Aki eddig reménykedett abban, hogy a fidesz által az mszp-re hordott mocsok csak rágalom, azok is meginganak ettől a levéltől drága uraim és Balogh Lajos kommentelő társam. Hahó! Ébresztő, meg kéne tisztulni, de ahhoz az kell , hogy a mocsok távozzék az mszp-ből, és az nem Gy.F.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  11. Nini , egy lejárató kampány névtelenül.
    Honnan a fenéből van már megint dézsa-vü érzésem ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  12. öregszeder,
    azt még fel sem vetette senki, hogy ez a levél lehet FideSS-partizánakció is.
    Mondjuk, Gyurcsánynak is megvan a belső ellenzéke – nem véletlenül szivárgott ki az öszödi beszéd -, de mivel a levél írója nem vállalja önmagát, sajnos bármit ki lehet olvasni a sorok közül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. Geyza,
    attól lehet, hogy fürödtél már korábban fadézsában :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. bonhomme.

    Biztos nem fideszes. Van az MSZP-neg saját gerinctelenje nem egy, sok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. Az ilyen tóth lacafacáktól meg puchoktól mentesüljön az mszp minél hamarabb! Nem tudom ki hogy van vele, de akaratomon kívül egyre jobban megutálom az mszp-t.
    Hajrá Demokratikus Koalíció, hajrá Gyurcsány Ferenc!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  16. Bohém, köszi az infót. Május 13- óta tehát jogilag is létrejött a Demokratikus Párt. Várom a PROGRAMJUKAT (senkinek nem adok biankó csekket, még Gyurcsánynak és követőinek sem) Viszont most már az Mszp is tudja, hogy Gyurcsány már nem biztosítóháló nélkül ugri-bugrál.
    Megfogadom a tanácsodat, és türelmesen fogok várni a kongresszusig. Nagyon remélem, hogy ott nem sz@rpaszírozás fog történni, mert végre ideje lenne valami tisztességes ellenzéki munkát is felmutatni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  17. Bonhom! Hihi! Ne húzgáld a Geyza bajszát, mert lehet, hogy humorban nem ismer tréfát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Kedves “kekec”!
    Elolvastam!!!!!!!!!
    Óriási!!!!!!!
    Feleségem és gyerekeim majdnem kihívták hozzám a mentőket! Állítólag “hisztérikusan” röhögtem és azt is “görcsösen”! Én csak arra emlékszem, hogy csorgott a könnyem és alig kaptam levegőt!
    De a lényeg!
    A blog írójának és így Neked is teljesen igaza van! Ez a “Tóth” vagy tényleg párttag, de beszürcsölte a zsurki vodkát (éveken át, napmintnap és folyamatosan!), vagy igazából nem is szoci.
    De ez mindegy is!
    (Ha van/lesz még ilyen netes “találmányod”, kérlek ne kímélj!)
    Szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  19. Zsigmond, egyrészt szerintem van ebben a cirkuszban némi számítás is, mivel a csökkent anyagi lehetőségei miatt az Mszp ezzel a folyamatos brazíliai szappanoperával tudja életben tartani maga iránt az érdeklődést, és egyébként megfizethetetlen média felülethez jutni, másrészt nekem mindig is kissé eltérő véleményem volt az Mszp vezetőségével kapcsolatban is. Mivel én legalább értékelem, hogy végigcsinálták a 4 évet, a reform-kísérleteket és a válságkezelést is – pedig egyértelmű volt, hogy ezzel saját további egzisztenciális biztonságukat is kockáztatják. Tehát “megcselekedték, amit megkövetelt a haza”. Sokan így vannak ezzel, nem véletlenül kaptak majd 1 millió szavazatot a választásokon, mindenféle profi ellenkommunikáció és saját tesze-toszaságuk ellenére is.
    Az más kérdés, hogy a “régiek” egyszerűen képtelenek a mostani helyzethez alkalmazkodni, megpróbálnak továbbra is mutyizgatni egy olyan ellenféllel, amely nyíltan az eltörlésükre törekszik. Harcra szoktatott pitbullhoz “utyuli-mutyuli, jó kiskutya” szöveggel nem lehet közeledni! Egyetlen esélyük, hogy Gyurcsány tud, és ráadásul szeret is küzdeni. Amíg viszont komolyan veszik, hogy Gyurcsány majd beáll Mesterházy MÖGÉ (akin látszanak a rángató zsinórok) vagy még inkább Balogh jusztsemmegyekvissza egykiscunamimiatt)
    “alelnök úr” mögé – addig az Mszp képtelen új szavazókat is megszólítani.
    Akkor a civilekből bármikor alakulhat egy potens párt (mondjuk Tétényi Évával)
    vagy bejelentkezhet politikai téren IS Bajnai – akkor meg megnézhetik magukat!
    Ez az eszik-nem eszik baloldalt juszt sem kapnak mást – eddig sem, ésezután sem nyerő taktika. Az ország érdekében márpedig nyerni kell!
    Orbán 1 év alatt évtizedeket csúsztatott vissza minket, onnét felállítani és legalább a nullára feljönni nem lesz egyszerű menet. A harchoz harcos kell és nem tesze-tosza mutyibrigád!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  20. Szendam, ha ez tetszett, figyelmedbe ajánlom az “én kis állatkertemet” Puputevében pl még sosem csalódtam, Varánuszt csak mostanában fedeztem fel, de nem semmi, és Négymadár többet elmond egy rajzzal. mint bárki más, oldalakon keresztül . Továbbá érdemes elnézni a Neonbagi fészkébe is.
    Egy ilyen “állatkerti séta” után az ember fokozottabban tud örülni annak hogy a jó (bal) oldalt áll. Különösen, ha előtte mandínerezett egy kicsit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. A Magyar Narancs tegnapi számában T.G.M. – számomra orákulum – Gyurcsányt a legtehetségesebb magyar politikusnak tartja (akire azonban soha nem szavazna). Én igen!
    Javaslom Gyurcsánynak, rúgja ki az egész MSZP-frakciót – az elmúlt év megmutatta, hogy ezzel a párttal már nem lehet kezdeni semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  22. Voltam a Charta demonstráción……ezekkel nem fog Gyurcsány egyről a kettőre menni.
    Valóban el kell szakadnia az MSZP-től, a vének biztosan nem mondanak le, márpedig ha ott lesznek önmaguk közül választanak életfogytiglan.
    Gyurcsánynak ki kell lépnie a frakcióból, vinnie kell magával aki vele megy, és fél év múlva alakít egy új frakciót, akikkel onnantól tisztességgel mehet a FIDESZ-nek.
    Mesterházy babázgasson az öreg kommunistákkal tovább, három év múlva úgy sem hívják már senkinek a pártjával együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  23. kekec! Üdv!
    Június 19-ig olvasni való!
    Azt hiszem ebből mindent meglehet ÉRTENI!
    NEM LEHET TOVÁBB VITA!
    TALÁN BENNE VAN A FIDESZ JÖVŐJE IS!!!!!
    NAGYON TANULSÁGOS LEHET AZ MSZP- nek IS!!!!!
    http://www.vpfsz.co.hu/2011pdffajl/pdf_05/reszletes_vita_szovege_110527.pdf

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Hónapok óta erről beszélek! Ha Gyurcsány marad az mszp-ben, konzerválja a bármikor hátbatámadás lehetőségét!
    Nem bírják elviselni, hogy ennyire reálpolitikus,és ambíciói vannak! Azt hitték hogy marionettfiguraként fogják mozgatni, a mindenkori érdekeiknek megfelelően!Nem jött össze..
    Nincs min gondolkoznia, lépjen, és hagyja őket dagonyázni a maguk alkotta posványban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. A levél nevetséges, erre nekem lenne egy teóriám: a levelet azok a mamelukok írták, akik jelenleg is ott állnak Mesterházy mögött. A stratégia a következő: azt kommunikáljuk na jó mint országos vezetés támogassuk a pártszavazást, de teremtsünk olyan körülményeket, hogy ez ne legyen eredményes. Kreáljunk álleveleket, állítsuk ki az Atist a kongresszus gondolatával, aztán meg a helyi szervezeteknél ne értesítsük a tagokat időben a szavazás mikéntjéről. Teremtsünk olyan körülményeket, hogy csak nagy nehézségek árán lehessen szavazni (ahogy a Fidesz egyébként a nyugdíjpénztárak esetében tette.) Hova süllyed még az MSZP vezetése? Mindenkit hülyének néznek? Normálisak ezek? És ők akarnak a Fidesz ellenzékeként jófiúnak feltünni????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  26. http://www.pecsiujsag.hu/belfold/gyurcsany-nagy-siker-a-partszavazas-kiirasa

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Nem ertem a Fletot. Minek kuzd a szocialista parttal, amikor lathatoan nagy ellenzeke van belul ? Uj, baloldali partot alapitani szerintem neki se erne meg penzugyileg rovid tavon, – tan nem is tudna eveken at finanszirozni a sajat vagyonabol, – ehelyett a meglevo szocialista part megreformalasara platform alapitassal keszul. Kerdes, hogy meg tudja-e gyozni az ortodox komcsikat arrol, hogy felettuk (ortodox komcsi) reg eljart az ido? Erre eleg keves eselyt latok, amig azok elnek. Mesterhazi az ellenfele, a Fleto nepszerusege romokban, minek kuzd? Akar magyar Don Quijote lenni? Vagy mindeanron megint valasztast akar nyerni a megujitott szocialista part elen? Ez nagyon emlekeztet a mostani magyarorszagi miniszterelnokre. Sok eselyt nem adok neki. Maradna a Fleto inkabb nyugton, netan vandoroljon ki, van mibol megelnie barhol. Orsost meg ugyis elintezi valami masik maffia csalad, Fleto nelkul. Csak ido kerdese.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  28. Megint egy gerinces egyenes ember .Egy bennfentes ,akit valakik pórázon rángatnak .Nincs szükség ellenségre , mikor ilyen puhatestű párt társaid vannak.GY. F . miért nem hagyod őket játszani , csinálj valamit , de már nélkülük .Rosszabbak mint az Orbán fiúk !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Puki úr(?) levelét megírta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Egyszer már hátba szúrták.Miért vállalja újra vajon?Nem elég tisztességesnek lenni annak is kell látszani!!!
    Ez a válasz többek között a sok megcsömörlött szavazó elfordulásának a politikai élettől.És még nincs vége.Ha nem lesz változás még sokan búcsút mondanak e pártnak.Tévedés azt gondolni,hogy vége, nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Nagybecsű “tóthlászlóelvtárs” levelét olvasva úgy tűnik, hisztérikus, páni félelem kezd erőt venni a kőkobaki megélhetési politikus aparatcsik elvtársak körében.
    Nyilván az MSzP belső levelezőrendszerében sem lehet bárkinek csak úgy a saját szakállára sitty-sutty létrehozni egy tóthlászlóelvtárs fiókot, hogy onnan ilyen elvtelen támadást lehessen indítani az(ok) ellen, aki(k) szeretné(k) a párt dolgait rendbe tenni, a pártot megújítani!
    A GyF-et ellehetetleníteni kívánó “bátor nyuszi” tóthlászlóelvtárs nyilván nem tudja, hogy léteznek megfelelő rendszergazdai eszközök annak kiderítésére, hogy ki, mikor, melyik gépről hozta létre a fiókot, írta meg a sunyi levelét. Ha tudta volna, akkor nyilván nem merte volna megtenni.
    Pontosan az ilyen elvtársaktól kellene minél hamarabb megszabaduljon az MSzP, ha tervei vannak a jövőre vonatkozóan. Komoly mértékű naivság lenne azt remélni/elvárni, hogy önkritikát gyakorolnak. Egy lehetőség van: Új pártot létrehozni, a felveendő tagokat alaposan megrostálni. A tóthlászlóelvtársakkal ugyanis nem lesznek többen, csak sűrűbben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Oszd meg és uralkodj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. + … Oszd meg, oszt annyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. R.P.Warren!
    TGM a Zöld Baloldal elnöke, tehát nem csoda, ha “sohase szavazna Gyurcsányra” De legalább önkritikus: nem tartja magát a “legtehetségesebb politikusnak” De már egy gyengébb képességű politikus is tudja a legalapvetőbb elvet: “Sohase mondd, hogy soha!”
    hegyilakos:
    az eszedbe sem jut, hogy direkt csinálják a felhajtást a média figyelmének életben tartására? Tudsz más (olcsó, gyors, hatékony) módszert annak tudatosítására, hogy “sikerült” a párt erkölcsi átpelenkázása? Mint hogy ezt
    előtte kétségessé teszik?
    András, Kösz az infót.
    VIP – azért adtam mínuszt, mert Puch legalább (mégha jobbos médiumokban is) de névvel vállalva közölte az ellenvéleményét. Nem szorul rá tehát ilyen tóthos eszközökre.
    Gugyerák: majdnem teljesen korrekt, csak éppen az Internet kávézókat felejtetted ki a számításból.
    Sajtkukac: köszi (főleg a másodikat – van olyan jó, mint egy Morphy kiterjesztés)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Ha Mesterházy igazi pártelnök lenne, akkor nem engedné ezt a hülyeséget és határozott lenne.
    Azt hiszem, a vezetőség gyengébb mint a tagság. Pedig az sem kutya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Kedves Kekec.
    Talán még TGM-nél azt is hozzá kell tenni, hogy nála sem volt soha az hogy soha, hisz volt ő már rendszerváltó liberális is, mostanában lett csak ennyire zöld szélsőbal.
    Amúgy az egyik legokosabb emberek egyike, akit valaha ismertem, csak néha kicsit elrugaszkodik a realitásoktól.
    Állatkerti körökkel kapcsolatban pedig teljességgel osztom a véleményed!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Tisztelem Gyurcsány Ferencet, hogy még mindig kész harcolni a “belső ellenzékével”, de sajnos a rengeteg gyepesedett agyú, vénség mindig kést döf a hátába. Ideje lenne új pártot alapítania inkább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Kekec!
    Igazad is van, meg nem is. Lehet, hogy külső gépről jött az üzenet.
    Ámde ehhez a felhasználót előbb FEL KELLETT VENNI a levelezőlistára, hogy oda küldhessen üzenetet. Ez meg (ha csak nem hecker az illető) nem megy egy KVházból, tehát valami belső támogatóra akkor is szüksége volt.
    Nem kizárt persze, hogy ahol százával vannak a vatta párttagok (ha jól emlékszem, akkor 2005 áprilisában hallottunk erről először), ott van a tartalékban 1-2 tucat szükség esetén előkapható postafiók is…
    Más…
    Ha már 6 éve ismert, hogy a párt tele van vattával, akkor miért nem intézkedett még mindig a pártvezetés? Miért nem csináltak egy alapos porszívózást? Mert azzal a néhányszor százezer forinttal, amit a havi 2-300 Ft-os tagdíjbefizetésük gyanánt legalizálni lehet, úgysem megy sokra a maszop…
    Sajnos ez is azt mutatja, mennyire mutyizó gondolkozásúak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Már korábban megírtam az alábbiakat, bár akkor még nem tudtam erről a mezetlen csiga Tóth Laciról: Az mszp úgy viselkedett, mint a viccben az egyszeri barát a tömött liftben. Fingott egy halk, de borzalmasan büdöset, azután amikor kinyílt az ajtó , felháborodva távozott és közben a kollégájának jó hangosan azt mondta, hogy ilyen ocsmány állattal, mint az, többé nem száll be ugyanabba a liftbe. Az ártatlan kolléga pedig ott maradt a bosszú-és légszomjas tömegben, porig égve. Én az ártatlannal vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Ja és ki tudja Tóth Laci címét? Küldenék neki egy Kosmodisk Classc gerincre helyezhető gerincbántalmi segédeszközt. Nyugi, én fizetem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Tiszta vizet a pohárba ! Hulljon a férgese!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kósa Lajos szerint Tétényi Éva egy zavaros hölgy 2011. május 31. kedd | AN, Hírszerző

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos