Ronai and Ronai
AMERIKAI

2011, a keserű kiábrándulások éve 2011. május 31. kedd 20:29 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
2011, a keserű kiábrándulások éve

Budapest – Az Orbán-kormány egy esztendeje a túlzott remények és a keserű kiábrándulások, kijózanodások éve lett – mondta Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatón kedden Pápán. A volt miniszterelnök szerint az egészségügyben dolgozók átlagos reáljövedelme közel 20 százalékkal, a tanároké 10 százalékkal csökkent az elmúlt egy évben, noha nem ezt ígérték nekik. Hozzátette: a rendvédelmi dolgozók közösen egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a kormányra, hogy az ígéreteinek legalább a minimumát tartsa be.

Az egyszeri és nagyarányú adócsökkentésből az lett, hogy mindazok, akiknek a havi jövedelme kevesebb, mint 290 ezer forint, és nincs az eltartásukban 20 évnél fiatalabb gyermek, azoknak a jövedelmük csökkent. Több mint egymillió ilyen munkavállaló van – mondta a volt kormányfő.

Véleménye szerint a kormány nem tudja kezelni a tavalyi, elhibázott költségvetési politikájának következményét, ugyanis az Orbán-kormány az adócsökkentésekkel mintegy 800 milliárd forintos “lyukat ütött” a költségvetésen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Ezeket mind tuggyuk Feri…
    Valami újabb ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. AZTÁN???
    GYERÜNK ÁLLJ AZ ÉLRE!
    NAGYGYŰLÉS ELŐTT, MOND EZEKET TÖBB EZER EMBERNEK, A VÁLASZUK AZ NAGYOT SZÓL!
    ÍGY CSAK SUTTOGÁS
    CSERÉLJ MÓDSZERT, MOZGÓSÍTSÁTOK AZ EMBEREKET, AHOGY A VEZÍR , TETTE, TE MEG KÜLD EL NEKI AZ BALATONÖSZÖDI BESZÉDET, MOST NAGY SZÜKSÉGE LESZ RÁ!!!
    AZ ALKOTMÁNYOS DEMOKRÁCIA HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT, E L Ő R E!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  3. Orbán András Lajos

    Ferenc! ITT AZ IDŐ MOST MÁR VÉGRE LÉPNI KELL, HA SOKÁIG VÁRSZ NEM LESZ LEHETŐSÉGED A VÁLTOZÁSOK ÉLÉRE ÁLLNI, KÉSZÜL ELLENED A CSUTI EGÉSZ APPARÁTUSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  4. FERENC!
    MAGAS LABDA!!!!!!
    NA EZ NAGYOT FOG SZÓLNI!!!!!!

    “Orbán brüsszeli kérésre hazudott?
    A magyar gazdaság tavalyi helyzetéről valaki nem mondott igazat. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint brüsszeli kérésre Orbán Viktor hallgatta el az igazságot, jó szolgálatot téve ezzel az egész uniónak. Eddig azonban úgy tudtuk, a kormányfő soha sem hazudott. Amennyiben így van, akkor mégis azok vezették félre a világot, akik a magyar gazdaság válságos helyzetével akartak költségvetési könnyítéseket kicsikarni az EU vezetőinél.

    Matolcsy György a deklaráltnál lényegesen rosszabb, de titokban tartott magyar gazdasági helyzettel magyarázta a bizottság előtt a kormány rendkívüli intézkedéseit, a bankadót, a válságadókat vagy a kötelező magán-nyugdíjpénztárak vagyonának elkobzását.”

    A miniszter a sajtóbeszámolók szerint szó szerint azt állította: “ők (Brüsszel) beszéltek le, hogy valljuk be a Magyarországgal kapcsolatos igazságot”, hogy az ország vezetői ne árulják el a “tényleges helyzetet”. A tényleges helyzet alatt Matolcsy György a pénzügyi csődhelyzetet értette, amit úgy fogalmazott meg, hogy az ország tavaly a második félévben “folyamatos pénzügyi kockázattal élt”.

    TELJES SZÖVEG!!
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=433973&referer_id=friss

    ENNYI!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. emlékszem fújoltak a vizit dij ellen. Gyurcsány ellen. Na és behúzták a fideszt. Most megszivták. Akkor korrigáljanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Ez mind igaz, és hogyan tovább?
    Várjuk, amíg teljesen eltaposnak minket? Várjuk amíg már semmihez nem lesz jogunk, csak hallgatni és tűrni, és teljesíteni a nagy nemzeti együttműködés megvalósítását, vagyis a diktátor jó alatvalói leszünk?
    Én féltem magunkat, féltem a demokráciát (lehet már nem kell, mert nincs), de még mindig várom a csodát, hogy valaki felébreszt, és rájövök, ez csak egy rémálom volt. Mert magyarország fejlődik, magyarország szép és magyarországban jó élni, mert az embernek van becsülete, és van jövője.
    De félek, hogy a rémálom a valóság, és itt majd vezényszóra, vagy munkatáborokban dolgozunk, és csak annyit kapuk bérként, amennyiből épp hogy nem halunk éhen. A jövő, pedig majd az, hogy addig robotolunk, míg a kaszás el nem visz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. Bíborka! Szép estét!
    SZERDA ESTE KIKAPCSOLJUK A GÉPEKET, TESZÜNK TÁSKÁNKBA KIS KAJCSIT (még van), VIZET (lehet a tűzoltók hoznak) és CSÜTÖRTÖKÖN REGGEL IRÁNY PEST, MEGVÁRJUK A PARLAMENT ELŐTT AZ EREDMÉNY HIRDETÉST!
    A hajótöröttnek is csak egy célja van, TÚLÉLNI ÉS MIELŐBB PARTOT ÉRNI, csak ki innen a HÁBORGÓ TENGERBŐL!
    A parton nem tudja mi várja, nem is érdekli más csak az úszás, és saját biztatása, hogy végig bírnia kell!
    Majd kiderül, lehet SEGÍTŐ KEZEKRE TALÁL A PARTON, de most küzd és a REMÉNYT nem adja fel!
    Szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. Bohém! Neked is szép estét!
    Úszunk, és partot érünk! Bízunk a segítő kezekben, mert vannak, csak sokszor az ember elkeseredik, és fél, hogy egyedül marad, és nem biztos, hogy időben jönnek azok a kezek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Úgy látszik Gyurcsány belefáradat a párján belüli ellenzékével folytatott küzdelembe.
    Töle szokat, langyoskritikát fogalmazott meg, amolyan izzig-vérig MSZP-módra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. @EdCarping

    Jó volt az orbáni tettek listája (más cikk mellett).

    Én csodálom a Gyurcsányt, ennyit kibírni és még mindig hígan maradni. Nagy emberi teljesítmény – azaz nagyon is alkalmas vezető, jelenleg a legjobb M-on.
    A magyar „értelmiség” jelentős része azonban sértődött és nem támogat. Eklatáns példa: döbbenettel halottam múlt héten Havas Henrik (végre megtudtam) szájából hogy Ő még évekkel ezelőtt „tudta, hogy ezzel az emberrel baj lesz” mert egy TV folyosón Gyurcsány vállára tette a kezét (mire HH: Tessék ? Ismerjük mi egy mást ? What a prick !)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. A lakosság 70%-ára igaz. És még nincs vége! Nagyon rosszat sejtek.

    http://kapcsolat.hu/blog/napi_kommentek_211_mar_megint_a_javunkat_akarjak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány még nem buktatná meg a kormányt 2011. június 2. csütörtök | AN

Diadalt ült a Nemzeti Ügyek Kormánya 2011. június 1. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos