Ronai and Ronai
AMERIKAI

Amerikából figyelik Orbánt 2011. május 4. szerda 5:16 Forrás: MTI, fn

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Amerikából figyelik Orbánt

Budapest, Washington – Amerikában már jó tíz éve szalonképtelen Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök legnagyobb diplomáciai sikerének számít, hogy egy közös fotó erejéig együtt mosolyoghatott a volt amerikai elnök édesapjával. (Aki korábban maga is elnök volt.) Ettől eltekintve nemigen terem számára babér a tengerentúlon – talán már ő maga sem  ambicionálja a sikert.

Az Orbánnal – és sajnos Magyarországgal – szembeni gyanakvás újabb jele, hogy emésztik az új alaptörvényt, és azt szeretnék, ha a sarkalatos törvények tárgyalásán valamennyi párt részt venne. A világ vezető hatalma külön figyelemmel kíséri a választási és a médiatörvény alakulását – ez derült ki a térségünkkel foglalkozó legmagasabb rangú amerikai diplomata budapesti látogatásakor.

Washington egyelőre “emészti” az új alaptörvény tartalmát, a kormányzó pártnak az új törvények megalkotásánál mindenesetre úgy kell eljárnia, hogy ez a folyamat példaszerű legyen a demokrácia szempontjából. “Várakozásunk szerint mindent meg fognak tenni azért, hogy ez így legyen” – mondta Pamela Quanrud amerikai helyettes külügyi államtitkár az MTI-nek adott interjújában Budapesten.

Az amerikai kormány különös figyelemmel követi ezt a folyamatot a bírók szabadsága szempontjából, és ugyancsak várják az új választási törvényt. Ezeknek alapvető szerepük van abban, hogy a magyar alkotmányos demokráciában fennmaradjon a fékek és ellensúlyok rendszere – fogalmazott az amerikai külügyminisztérium közép-európai országokkal foglalkozó vezető diplomatája.

Az amerikai diplomata elmondta: tárgyalásain a médiatörvényről is érdeklődött, és elmondta, hogy az Egyesült Államok “nagy érdeklődéssel” követte az Európai Bizottság és Magyarország közötti egyeztetést a jogszabály módosításáról.

Az alapvető kérdés az, hogy a médiatörvény szilárd környezetet biztosít-e majd a szólásszabadsághoz – fogalmazott a diplomata, aki szerint a magyar nép, amely büszke hagyományokat ápol a véleményszabadságot illetően, kitűnően helyt fog állni annak fenntartásában. “Figyelek, ahogy szerintem mások is” – mondta erről a kérdésről Pamela Quanrud.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 14 szavazatból)
Amerikából figyelik Orbánt, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

56 Reader’s Comments

  1. Ilyen az óvatos diplomácia. Ettől még a magyarok szabadságfoka csökkent, s tovább fog csökkeni, a demokrácia pedig lasan sorvad és hamarosan kimúlik. A világ, demokratikus fele úgy figyel Magyarországra és Orbánra, ahogy a természetfotósok figyelik tisztes távolságból, hogyan falja fel az erősebb a gyengébbet, az erőszakosabb a kevésbé harciasat.
    Az ellenzéki pártok sarkalatos törvényalkotásban való részvételének biztosításával Orbán sikeresen legalizálhatná az egypárti alkotmányát úgy, hogy közben változatlanul Ő dönthetné el, mi kerül ezekbe a törvényekbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  2. olajmezőt mutatnak a műholdak kishazánkban? hol? hol? hol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  3. Ed Carping
    ne légy naiv! A sarkalatos törvények megalkotásánál csak látszólagos lesz az ellenzék szerepe.Biodíszletként, mint március 15-én a fiatalok. Amikor arra kerülne a sor, hogy a javaslataikból bármit érvényesítsenek, akkor majd közölve lesz velük, hogy a fidesz2/3-a arra is hivatott, hogy mellőzzenek minden más,az övéktől eltérő javaslatot!
    Láttunk már ilyet!1000.el megy a parasztvakítás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  4. Az új Alaptörvény megalkotásánál az Orbán kabinet az ellenzéknek is lehetőséget adott. Szili Katalin tudtommal nem a FIDESz holdudvarába tartozik. Más lérdés, hogy az MSZP és az LMP bojkottálta az új Alaptörvény megalkotását. Az, hogy a Jobbik javaslatait lesöpörték az asztalról, az teljesen természetes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -38 (40 szavazatból)
  5. A lényeget megint kihagytam. Nem figyelni kellene ezeket, hanem kiközösíteni minden demokratikus országnak!Az Eu béna kacsát játszott a média törvény kapcsán is! Még megérjük, hogy hallgatólagos beleegyezésükkel kőkemény diktatúrát játsszon ez az Orbán “gyerek” a csapatával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  6. Ez a mi szégyenünk, mert lehetővé tettük, tűrjük, hogy ezt tegyék velünk, az országgal!!!!
    Ezt soha nem “emésztik” meg, mint mi sem, akik “rossz” helyre tettük jelünket a választáskor!
    Büntetnek is érte rendesen, de már azokat is, kik tudták a “helyes” választ!
    Bízom, teszünk ELLENE!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  7. Azok a finoman megfogalmazott aljasságok, amelyek egy valódi demokráciához szokott külföldi számára fel sem tűnnek, Orbán és pribékjeinek törvényalkotására jellemzők. Nem csak jellemzők, hanem árulkodók azok számára, akik ezeket a kitenyésztett despotákat, hatalommániás bosszúállókat ismeri. Ők, – akik megfogalmazzák ezeket az átveréseket és maguk fogadják el törvényként – pontosan tudják, hogy mivel tévesztik meg a külföldi jogászokat, a hazai bizakodókat, a hozzá nem értő tömegeket, és biztosít utat a klán számára hogy azt tegyen a hatalmával amit akar.
    A Bin Orbán jól kidolgozott megtévesztő halandzsái csak azok számára érthetők, akik megismerik a hozzájuk hasonló hadoválók értékrendjét, törekvéseiket, valódi szándékaikat.
    A „királynőt megölnötök nem kell félnetek” mentalitás szinte minden Viktátori beszéd, intézkedés, törvény alapvető tulajdonsága, sőt, szükséglete! Amit a Fidesz csinál az a történelemben egyedülálló gaztett az igazság ellen, és biztosan nem marad senki büntetlen aki részt vesz benne, aki kiszolgálja ezt az elvtelen uralkodómániás társaságot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  8. bruckenbacker kapitány

    Büntetjük mi magunkat is! Csak megszorítésok vannak és az államadósságoz 6-7% kapatra törlesztjük hitelből az IMF 3%-a helyett. A különbség-meg a politikusi, Kósa Rogán stb- nyilatkozatok kára szerintem már több, mint a teljes lenyúlt manyup.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  9. A sarkalatos törvények megalkotásában való részvétel (sajnálatos módon) politikai kötelezettség. Alkalmas arra is, hogy az ellenzék (résztvevőként) felhívja a világ figyelmét mindenre ami ellentétes s demokratikus értékekkel. A törvénykezés eredménye előreláthatóan a “2/3″ szellemében borítékolható. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. Kedves efraim,
    “az Orbán kabinet az ellenzéknek is lehetőséget adott” ?
    Előre meg volt írva az egész, és meg volt szabva egy igazi vitát kizáróan szűk határidő a “döntésig” — ez neked lehetőség?
    “Szili Katalin tudtommal nem a FIDESz holdudvarába tartozik.” — Szili Katalin mindig annak a holdudvarába tartozik, ahonnan a politikai túlélését reméli, ez jelenleg a Fidesz. Csak hát jól belerúgtak, nehogy már elhiggye magának, hogy tényleg számít. Mily kínos.
    “Más lérdés, hogy az MSZP és az LMP bojkottálta az új Alaptörvény megalkotását.”
    “Más kérdés…” — milyen szép költői homály. Milyen kérdés? Jól tették? Rosszul?
    Ha mondjuk meg akarják szavaztatni veled, hogy mit kérsz inkább: egy pofont vagy egy fenékberúgást, és te elutasítod ezt a szavazást, mert nem csak ez a választék képzelhető el, tehát eleve értelmetlen lenne szavazni, akkor ez “bojkott”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  11. “A magyar nép büszke hagyományokat ápol a véleményszabadságot illetően”?
    - Büszkének, büszke…, De hogy a véleményszabadságnak itt hagyományai lennének, hát az nem igaz. Legalább nyolcvan éve látjuk híját a demokrácia eme alapvető kellékének. (Leszámítva az utóbbi 20 esztendőt.) Előre láthatólag újabb húsz évig majd megint hiányát szevedjük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. bumburi! Üdvözlöm!
    Egy kis történet:

    Pecások ülnek a parton csendben áztatnak!
    Szembe velük a tóba, hirtelen felborul egy csónak.
    Kapálódzik egy ember, majd kétségbe esetten kiabálni kezd.
    - Horgászok! Horgászok! Horgászok!!
    Mire a pecások vissza!
    - Mi is, de közbe nem kiabáljuk!

    Azért tudjuk mi a vége, csak bemennek érte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Az EU-nak és az USA-nak el kellene végre döntenie csak figyelnek és bírálnak, ezzel hallgatólagosan jóváhagyják az orbáni demokráciarombolást, vagy végre cselekszenek is. Már rájöhettek volna, a diktátoroknak a bírálat annyit ér mint hallottnak a csók..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. Az bezzeg tetszett – meg tetszik is – amikor Viktorka nyáltól habzó szájjal kommenistázott, meg kommenistázik, az viszont már nem tetszik, hogy Viktorka a nyugattal szemben is úgy akar bánni, mint a kommenistákkal!
    Pedig a független Viktorkának, egy kutya a kettő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. Ha sokat szórakozik Amerika Orbánnal, oda küldik Budait,hogy nézze meg Obama adóbevallását (visszamenőleg is/…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Borzasztó dilemma. Ha a baloldal részt vesz a sarkalatos törvények megalkotásában, akkor kvázi elismeri a Tákolmányt, ha pedig nem vesz részt benne, akkor pedig még nagyobb disznóságok kerülhetnek be mint, ha részt venne a vitában.
    A helyes talán mégiscsak az lenne, ha az utolsó percig vitáznának rajtuk, aztán a döntésből kihúznák a lábukat, illetve kisasszéznának…

    Ui.: T. Efraim! Ami Szily Katalint illeti, hát abban az értelemben igenis a Fidesz holdudvarába tartozik, hogy kritikus időszak(ok)ban bizony az ő szekerüket tolta. És ez a természete már jóval korábban megmutatkozott. Ő egy karrierista renegát… Ha férfi lenne, hívhatnánk Geréb Dezsőnek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Hehehe, Szili mint biodíszlet?! Ezt volt a “nagy lehetőség”??? Akik hittek benne azok egy jó nagy józanító pofont kaptak ezzel. Orbánnak pár hónap alatt sikerült (hiába, no, “irtó” nagy gyakorlata van benne) Szilit, mint politikust nullára írni.
    Amerikából figyelik Orbánt – mivel már ők is tudják, hogy hova fajulhatnak bizonyos korábban támogatott politikusok. Hogy csak mindjárt Oszamára utaljak.
    Demokraták – de nem hülyék. Tanulnak a saját kárukon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. Köszönjük az amerikai kormány megtisztelő figyelmét, mi is lenne velünk nélkülük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (18 szavazatból)
  19. Látom, beindult a minuszoló gépezet! Tán nem tetszik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  20. Bohém
    Úgy legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Gyerekek, még hisztek a mesékben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  22. Igen egyenlőre még csak figyelik, vagy figyeltetik ? Obama Úr vajon mit is akar
    tenni Orbánnal ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Támogatni szép csendben, mit is akarhatna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  24. Kedves Hanna, miert utalod Amerikat? Eltel ott? Hogy gondolod hogy Obam tamogatni akarna Orbant???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Dehogy utálom én Amerikát.
    De tisztában vagyok azzal, hogy ha barak husszeinék akarnák, akkor bárhol bármilyen kormányt ki tudnának söpörni, még úgy is, hogy észre se vennénk, hogy ők tették.
    Én azt utálom, hogy olyasmiben reménykednek emberek, ami messze elrugaszkodott a valóság talajától. Azt utálom, hogy nem az igazi kérdéseket teszik fel. Azt utálom, hogy huszadrangú hírekkel elringatják magukat abban a tévhitben, hogy ők jól tájékozott és felelősen gondolkodó emberek. De még ennél is jobban utálom, hogy másik ezt irányítják. Mert ez elveszi a szabadságom! És ezt muszáj utálnom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  26. Kedves Beáta, Obama mióta egyenlő Amerikával?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  27. Kedves Hanna, velmenyem szeritn eloszor az embereknek kell cselekedni, hiszen orbant Magyarorszagon valasztottak meg. Amerika nem szolhat bele azonnal, hogyan gondolhatod ezt?
    Obama Amerika elnoke, nem diktator, ezert egyenlo Amerikaval. Egyebkent csak kivancsisagbol kerdeztelek, mindenkinek joga szeretni, vagy nem szeretni valakit, vagy valamelyik nepet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  28. Asszem fél Amerika másképp gondolja ;)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  29. En nagyon nem szeretem azt,ha liberalisoknak tartott emberek,pl Hanna szidjak Obamat.Obama elnok is liberalis.
    Szoval,mi a bajod Obamaval Hanna?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  30. Hanna írási kényszerben szenved ( és számára mindenki gyerek), nem kell minden beírását komolyan venni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  31. Tele van mar a kis izem azzal,hogy ezen az oldalon,ami liberalisnak van kikialltva,uton-utfelen szidja a Hanna nevu hozzaszolo Obama elnokot.
    Mi.amerikaiak,ezt nem turjuk!!!Senki nem alazahatja meg a MI elnokunket!!!
    Felhivom a tisztelt Magyar Nepszava figyelmet,hivja fel arra az apro reszletre Hanna nevu egyen figyelmet,hogy MI amerikaiak,nem szoktuk gyalazni az elnokunket.
    Nem turjuk el MI amerikaiak,hogy Magyarorszagrol egy Hanna nevu egyen ezen az oldalon ezt tegye!
    MI amerikaiak szeretjuk a hazankat es a mindenkori elnokunket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  32. Hogy akarnak a Hanna nevu egyenek bekesseget,szeretetet a vilagon,ha gyulolkodnek?Milyen liberalisok az ilyenek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  33. Obama tagja a CFR-nek. Nem is akármilyen tagja.
    A CFR egy amerikai cég; ahogyan önmagát meghatározza: „független, országos tagságon alapuló szervezet” (independent, national membership organization), melynek keretein belül a politikacsinálók, kormányzati emberek, vezető gondolkodók, újságírók és gazdasági szakemberek mindent megtesznek azért, hogy „jobban megértsék a világot és az Egyesült Államok előtt tornyosuló külpolitikai választási lehetőségeket” (… can better understand the world and the foreign policy choices facing the United States…) /Idézet a honlapjukról!/.”
    S mégegy idézet, s akkor nyilvánvaló lesz, mi a bajom velük:
    Chester Ward nyugállományú ellentengernagy, a CFR egykori tagja,egyike azon keveseknek, akik utólag elmerték elmondani a véleményüket, úgy, hogy (17 év tagság után) vélelmezhetően tudják, miről beszélnek.

    ”The main purpose of the Council on Foreign Relations is promoting the disarmament of U.S. sovereignty and national independence and submergence into an all powerful, one world government.”

    ”A CFR fő célja az USA szuverenitásának és nemzeti függetlenségének leszerelése, és a beolvadás egy mindenható világkormányba”.

    Mint látjuk, szerinte a CFR egyáltalán nem amerikai hazafiakból áll, hanem olyanokból, akik még az USA érdekeit is hajlandóak alárendelni az új világrendnek.
    G’d save USA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  34. Sok marhasagot olvastam eletemben,de ekkorat meg soha.
    Ennyire buta vagy hanna?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  35. Tisztelt Kovacs Pal !
    Ti amerikai magyarok vagytok, mi magyarországi magyarok. Más a politikai kultúránk is. Ha egyáltalán ezt a fogalmat lehet említeni napjaink Magyarországán.Szerintem nem, de ez csak az én személyes véleményem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Felhivom az Amerikai Nepszava kiadojat vagy tulajdonosat,hatarolodjon el Hanna nevu egyen hozzaszolasaitol.!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  37. Kedves Btag, és kedves Kovács Pál, mindenki gyerek, a lelke mélyén, s mindenki gyereke valakinek. Ezzel egyetértek.
    Ha én azt írtam itt, hogy gyerekek, akkor az a barátságom jele volt, s nem kiskorúnak kezelés.
    Már rég nem írogatnék itt, ha nem kértek volna rá többen is. Többek közt Bartus Laci is. De ha azt mondja, ne tegyem, már itt sem vagyok. S nem megsértődésből, hanem mert van más dolgom is.
    Sehol nem gyűlölködtem, csak másképp látom a dolgokat, mint Ti.
    Ha ennyi másság-elviselés nem fér a liberalizmusotokba, akkor az nagyon gyenge lábakon áll. Erősítsétek még! De ne a hannafélék gyűlöletével :) HA egy liberális sem tudja, hogy nem az ellenségnek kikiáltott bűnbakoktól lesz erős, akkor mit várunk a náciktól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  38. Mi amerikaiak,nem turjuk a gyuloletkeltest!
    Nem fogjuk elturni,hogy Magyarorszagrol gyalazzak az elnokunket!
    Ha az Amerikai Nepszava nem hatarolodik el Hanna nevu egyen hozzaszolasaitol,amelyekben Obama elnokot gyalazza,az Amerikai Nepszava sem mas,mint gyulolkododesnek helyet ado sajtotermek.
    New York-ban ezt nem lehet megcsinalni.New York szereti elnoket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  39. Kedves Kovács Pál, soha nem zavart, ha olyan emberek, akik 4 percet (se) szánnak arra, hogy egy komoly kérdésnek utánanézzek lehülyéznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  40. nepszava@nepszava.com, ide kell írni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. jav: utánanézzenek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. A CFR egy amerikai “ceg”???Hat ilyen marhasagot nem nem olvastam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  43. Kedves Kovács Pál, leveledben különös tekintettel légy az általam idézett gyűlöletkeltő mondatokra! Egyet is ki ne hagyj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  44. Nem értem, hogy az AN-nak miért kellene elhatarolodnia Hannatol?
    Francioaorszagban élö magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  45. Kedves Mi a szösz! Én meg azt nem értem, hogy mit számít, hol élek?
    Ha Kovács Pál elmondhatja onnan a véleményét orbánról vagy Gyurcsányról, én mért ne mondhatnám el innen barak husszeinről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  46. Koszonom Kovacs Pal, vegre tovabbra is gyulolkodes nelkuli vilagban szeretnek elni, nem szeetem az uszitasokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  47. Kedves Hanna! A politika nem szerelem, gondolom, hogy még Amerikaban sem. Az érvelés nem gyülöletkeltés.
    Apropo «gyülöletkeltés», nem tul erös ez egy kicsit?
    És maris megosztotta az itt jelen lévöket. Akkor hogy is van ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  48. Hát várjuk meg mit idéznek tőlem uszítás meg gyűlöletkeltés címén! :D
    Sajnos a politikát sokan érzelmi alapon művelik…, itt is, ott is.
    Én érveltem, ők meg szerelmeskedtek :D
    Szabadság van, …tegyék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  49. lehet hogy nem kapott vízumot USA-ba :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  50. Nem is kért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos