Ronai and Ronai
AMERIKAI

Plüsstigris okozott riadalmat Angliában 2011. május 22. vasárnap 22:51 Forrás: FH

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Plüsstigris okozott riadalmat Angliában

London – Egy réten hagyott életnagyságú plüsstigris okozott riadalmat Angliában, miután többen is azt jelentették a rendőrségen, hogy egy igazi tigrist láttak – közölte vasárnap a brit sajtó.

A helyszínre fegyveres rendőröket és egy hőkamerával felszerelt helikoptert küldtek, leállítottak egy krikett mérkőzést, kiürítettek egy golfpályát és felkészültek egy autópálya lezárására is. Akkor vált nyilvánvalóvá, hogy egy plüssállattal van dolguk, amikor a helikopter szelétől a tigris felborult.

A brit rendőrségnél szombat délután jelezte több ember is, hogy egy fehér tigris fekszik a Southampton város keleti részén található Hedge End közelében, egy mezőn – közölte a Telegraph című brit lap. A bejelentések után fegyveres rendőröket küldtek a helyszínre, ha a veszélyes ragadozó esetleg emberek közelébe menne, és egy hőkamerával felszerelt helikoptert is odaküldtek.

Ezen felül riasztották egy közeli állatkert specialistáit is, aki felkészültek az állat elaltatására, és tanácsokkal látták el a tigris elfogására indult rendőröket. A BBC brit közszolgálati adó cikke szerint az elszabadult tigris miatt nagyjából húsz percig állt egy krikettmérkőzés, egy golfpályáról pedig lekísérték a játékosokat. A Telegraph értesülései szerint a hatóságok ezen felül megkezdték az előkészületeket a közeli M27-es autópálya lezárására is, ha az állat esetleg arra tévedne.

A helyszínre kiérkezett rendőrök akkor kezdtek el gyanakodni, amikor észrevették, hogy az állat teljesen mozdulatlan és a hőkamerás felvételeken látni lehetett, hogy nem áraszt meleget – írta a Telegraph. Az, hogy csak egy életnagyságú plüssállattal van dolguk, akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a rotor keltette szél miatt felborult a tigris.

A brit rendőrség közlése szerint egyelőre “elveszett tárgyként” kezelik az esetet, de nem zárják ki annak lehetőségét, hogy valaki átverésre használta a plüsstigrist. Tulajdonosát keresik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Én egyszer eperszínű műgyantából mű-lekvárt csináltam , egy porcellán kistányérra.
    És azzal kínálgattam a barátaimat.
    Hogy csodálkoztak amikor a kiskanál visszapattant róla :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Látom Geyza, vannak ötleteid. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Gondolom nem érezhetik magukat elég hülyének a brit szervek ezután. Abban viszont lehet valami, hogy valaki átverésnek, riadalomkeltésnek használhatta a plüssfigurát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Lehet, hogy a Nagykovácsiban látott “tigris” szökött át Angliába ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Szia Pe9ter!Hidd el nem aze9rt, mert kive9telezni akartam veled, hanem nemes egyzserűse9ggel nem voltam ge9pne9l az elmfalt 36 f3re1ban, e9s nem ne9ztem ide! A strate9giai terveze9sről szf3lf3 előade1somban elmondom, mik azok a te9nyezők (amikre lehet nem is gondolne1l), amelyekre oda kell figyelned, mikor tervezed a kampe1nyaidat. Onnan kezdve, hogy megnyitod a bf6nge9sződet a regisztre1cif3n keresztfcl a kommunike1cif3n e1t ege9szen a salesig, e9s az eredme9nyek nyomonkf6vete9se9ig Az előade1som tf6bbnyire elme9leti lesz, de az elemeit gyakorlatban is sikerfclt kiprf3be1lni, illetve jelenleg is a KMnap-on bemutatandf3 ire1nyvonalak alapje1n tervezem minden fcgyfelem strate9gie1je1t (a saje1tomat is).Kf6zf6sse9gi Marketing Strate9gie1t terveztem pe9lde1ul egy kontaktlencse webe1ruhe1znak (jelen esetben a kiviteleze9s me1r nem az e9n tisztem). Az eredme9ny: tf6bb, mint 600 rajongf3 ne9he1ny nap alatt, e9s jf3 ne9he1ny elade1st/te9nyleges regisztre1cif3t hozott a ce9gnek a kampe1ny első re9sze (jelenleg itt tart). Tove1bbe1 Gabriellel dolgozom egyfctt ugyanezen a vonalon. De jelenlegi fcgyfelekről (reme9lem mege9rted) nem adhatok ki most me9g tf6bb inff3t! Ha tove1bbi ke9rde9sed van, keress a cedmen be1tran

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Szezánk zárulhat 2012. október 7. vasárnap | AN

Gyémántjubileum 2012. június 4. hétfő | AN

Hatalmas eső áztatta Angliát 2011. augusztus 6. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos