Huszonhárom évig nem ürítettek egy postaládát 2012. október 3. szerda 0:38 | AN Forrás: MTI

Huszonhárom évig nem ürítettek egy postaládát
Birmingham – Huszonhárom éven át elkerülte a postások figyelmét egy utcai levélszekrény Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vasútállomásán.
.
Az 1989-ig visszanyúló levelekre a birminghami New Street vasútállomás felújítását végző munkások találtak rá, amikor elmozdították a postás szem számára láthatatlan levélszekrényt. A „megtalálók” nem értik, hogy a jól látható helyen lévő postaláda, miként kerülhette el a postások figyelmét az elmúlt két évtizedben.
.
A brit királyi posta idén lezárta a levélszekrényt, miután az utasok panaszkodni kezdtek amiatt, hogy a láda szűk nyílásába beszorul az ujjuk. „Hogy őszinte legyek, fogalmunk sem volt arról, hogy ott van” – ismerte el a cég egyik munkatársa.
.
A brit vasúthálózat fenntartásáért felelős cég szóvivője szerint a levelek egy részét Ausztráliába, valamint az Egyesült Államokba címezték, és még megannyi barátoknak, illetve családtagoknak szánt képeslap hevert a vastag koszréteg alatt.
.
A királyi posta illetékeseit is megdöbbentette az eset, és közölték, mindent megtesznek azért, hogy a levelek eljussanak a címzettekhez – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása.
Kapcsolódó cikkek

Magyarország, Félelemfalva 2014. március 28. péntek

Szezánk zárulhat 2012. október 7. vasárnap | AN

Gyémántjubileum 2012. június 4. hétfő | AN

Csődbe megy Alabama egyik megyéje 2011. november 11. péntek | RR


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény
RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók