Huszonhárom évig nem ürítettek egy postaládát 2012. October 3. Wednesday 0:38 | AN Forrás: MTI

Huszonhárom évig nem ürítettek egy postaládát
Birmingham – Huszonhárom éven át elkerülte a postások figyelmét egy utcai levélszekrény Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vasútállomásán.
.
Az 1989-ig visszanyúló levelekre a birminghami New Street vasútállomás felújítását végző munkások találtak rá, amikor elmozdították a postás szem számára láthatatlan levélszekrényt. A „megtalálók” nem értik, hogy a jól látható helyen lévő postaláda, miként kerülhette el a postások figyelmét az elmúlt két évtizedben.
.
A brit királyi posta idén lezárta a levélszekrényt, miután az utasok panaszkodni kezdtek amiatt, hogy a láda szűk nyílásába beszorul az ujjuk. „Hogy őszinte legyek, fogalmunk sem volt arról, hogy ott van” – ismerte el a cég egyik munkatársa.
.
A brit vasúthálózat fenntartásáért felelős cég szóvivője szerint a levelek egy részét Ausztráliába, valamint az Egyesült Államokba címezték, és még megannyi barátoknak, illetve családtagoknak szánt képeslap hevert a vastag koszréteg alatt.
.
A királyi posta illetékeseit is megdöbbentette az eset, és közölték, mindent megtesznek azért, hogy a levelek eljussanak a címzettekhez – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása.

Tags: , , , ,

12 Reader’s Comments

 1. Hát azokat már jobb később sem , vagy soha.
  Vagy mi.

 2. Kopogtatto cédulák is voltak benne?

 3. Talán egy szociológiai kincsesbánya. Micsoda véletlen-szülte keresztmetszet egy városrész levelezőinek godjairól-bajairól, a levélírási szokásokról, az alkalmazott stílusról, kor-összetételről, a magán-és közéleti témák arányainak ingadozásairól, hogy pl. követik-e az akkori válsághullámokat, divat-témákat… talán terjedelemre nézve kicsi, de tényleg, talán egy feldolgozásra méltó anyag. Talán még egy doktori disszertáció is kitelne belőle.
  .
  Valami nagypénzű, PHD-re vágyó nyugdíjas esetleg meg is venné.

 4. Gondolj bele!
  *
  Orbán, akkor még “fiatal demokrata” volt egy Bibóról elnevezett kollégiumban. Sajnos így múlik el világ dicsősége is…
  *

 5. eso utan koponyeg

 6. “A királyi posta illetékeseit is megdöbbentette az eset, és közölték, mindent megtesznek azért, hogy a levelek eljussanak a címzettekhez ”
  Jobb későn,mint soha!

 7. Ui.10,34-hez
  *
  Senki el ne higgye, hogy Orbán valaha is demokrata volt !
  Mindig ilyen és ekkora hatalomró álmodozott az a beteg feje.
  *
  Csak vissza kell “lapozni” minden(!), két évtized alatt történt megnyilvánulását és rájössz az orbáni igazságra.
  *

 8. Az angol postaláda akkora mint nálunk egy hirdetőoszlop.
  Király, hogy eddig nem vették észre.
  -
  Az elmúlt 22 évünk azzal telt, hogy Orbán azt mondta, Orbán nem ezt mondta, Orbán nem mondta, stb., már úntam.
  -
  De most, hogy a királyi postaládából is Viktor jön elő, elgondolkoztat.

 9. OVI mar 25eve!!!egyeduralkodo a Fide$$be.melyik demokraciaban tortent ez mar meg?sehol.ez is mutatja ,h Orban : diktator.

 10. Bezzeg a nemzeti konzultációs leveleket Magyarországon kézbesítette a posta.

 11. …huszonhàrom….huszonhàrom….huszonhàrom….

 12. Érdekes, hogy néha milyen okból tudnak elakadni küldemények. Mindenesetre a 23 éve feladott levelek nagy százalékát már sose fogják megkapni a címzettek, mert meghaltak, elköltöztek, esetleg a házat is lebontották azóta. A többiek meg nagyot néznek. Tanulság: ezért fontos a hivatalos küldeményeket tértivevényesen feladni, mert akkor hamar kibukik, ha nem érkezik meg.

Kapcsolódó cikkek

Magyarország, Félelemfalva 2014. March 28. Friday

Szezánk zárulhat 2012. October 7. Sunday | AN

Gyémántjubileum 2012. June 4. Monday | AN

Csődbe megy Alabama egyik megyéje 2011. November 11. Friday | RR


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók