Ronai and Ronai
AMERIKAI

Seedorf Manchesterben folytathatja 2011. április 12. kedd 12:15 | BBC

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Seedorf Manchesterben folytathatja

London – Angol lapértesülések szerint az olasz AC Milan holland középpályása, Clarence Seedorf Angliában folytathatja pályafutását, akárcsak honfitársa, az Interben futballozó Wesley Sneijder.

Mint ismert, a 35 éves holland labdarúgó szerződése idén júniusban lejár a Milan csapatánál, és a jelentős fizetéscsökkentés miatt nem szándékozik megújítani kontraktusát. Seedorf kapcsán korábban már a német Wolfsburgot és a brazil Corinthianst is szóba hozták, ezúttal pedig a City került előtérbe, amely állítólag már az előzetes tárgyalásokon is túl van a holland megszerzését illetően – adta hírül a Daily Mail.

Szintén a manchesteri kékek (és számos élcsapat) kívánságlistáját gyarapítja az Udinese-t erősítő Alexis Sanchez: a 22 éves chilei szélsőért 35 millió fonttal jelentkezik be Roberto Mancini együttese.

Andy Carroll után ismét Newcastle-ből igazolna a Liverpool, amely a spanyol balhátvéd José Enriquét szerződtetné 15 millió font ellenében.  A 25 éves játékos klubváltását a vörösök korábbi legendás játékosa, jelenleg tudósító Phil Thompson már tényként közölte a norvég TV2-nek.

Az Arsenal hasonló összegért szerezheti meg a Rennes egyik legjobbjának számító Yann M’Vilát, igaz, a 20 éves szűrő iránt a Juventus, a Liverpool és a Manchester United is érdeklődik.

Utóbbi gárda kapcsán a Metro magazin szellőztetett meg egy merész transzfert: az MU mestere, Sir Alex Ferguson az Inter-játékos Wesley Sneijderrel erősítené meg az éllovas középpályáját, és ezért – ha nem is szívesen, de – Nani játékjogát is beáldozná, aki köztudottan a milánóiak kiszemeltje.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos