Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ferguson a hosszabbítás előtt álló Raúlról 2011. április 25. hétfő 9:22 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ferguson a hosszabbítás előtt álló Raúlról

Berlin – Német lapértesülés szerint meghosszabbítaná Raúl 2012-ben lejáró szerződését a labdarúgó Bundesligában szereplő, illetve BL-elődöntőre készülő Schalke 04 vezetősége.

A Bild úgy tudja, hogy Horst Heldt csapatmenedzser a napokban ül le tárgyalni a Real Madrid volt sztárjátékosával. A lap szerint a német publikum a szívébe zárta Raúlt, akinek óriási szerepe volt abban, hogy a gelsenkircheni alakulat bejutott a legjobb négy közé a BL-ben, ahol a Manchester United lesz az ellenfele.

A két csapat keddi találkozója kapcsán az újságírók Sir Alex Fergusont is megszólaltatták a 33 éves játékost illetően. A tréner úgy fogalmazott, nagyon közel voltak a Madridból távozó spanyol szerződtetéséhez.

“Valóban beszéltünk Raúl ügynökével, miután a támadó ideje lejárt a Realnál”, nyilatkozta Sir Alex. “Nagy volt a kísértés, végig azt mondogattam magamnak: ő még mindig elég jó korban van a Premier League-hez.”

“Fantasztikus karriert tudhat a magáénak, és még így is kellően motivált. De Owen személyében már volt egy tapasztalt játékosunk, mellette Berbatov és Rooney is tagja a keretnek, valamint Hernandez is csatlakozott hozzánk”, indokolt Ferguson, hozzátéve: ha nem számolhatott volna Owennel, habozás nélkül leszerződteti a spanyolt.

Az idén 45 tétmérkőzésen pályára lépő Raúl 18 gólnál jár: tizenkettőt a bajnokságban, ötöt a Bajnokok Ligájában, egyet pedig a kupában szerzett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos