Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz méreteseket rúg a KDNP-be 2011. április 15. péntek 6:42 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz méreteseket rúg a KDNP-be

Budapest – Kinyitotta a Fidesz a pofonládát, újabban már a koalíciós partnernek, a kereszténydemokratáknak is jut az ütlegekből. Ezúttal az üzletek vasárnapi nyitva tartásának ügyében feszült egymásnak a Fidesz és a KDNP.

Sajtóértesülések szerint nem támogatja a Fidesz-frakció a KDNP szabad vasárnapról szóló törvényjavaslatát. A Magyar Nemzet úgy tudja: a nagyobbik kormánypárt azért utasítja el a javaslatot, mert a Nemzetgazdasági Minisztériumban készült háttértanulmány szerint a szabad vasárnap bevezetése munkahelyek tízezreit veszélyeztetné.

A Fidesz egy magas rangú, neve elhallgatását kérő képviselőjére hivatkozva azt írta: a tanulmány szerint a javaslattal versenyképességi problémák is vannak. Az Unióban sem kizárt ugyanis a vasárnapi munkavégzés, az EU-n kívül pedig fel sem vetődik a kérdés, így ha Magyarországon bevezetik annak tilalmát, akkor bizonyos gazdasági szereplők versenyhátrányba kerülnek.

A KDNP ezért az ellenzéki pártoktól remél támogatást a javaslat parlamenti elfogadásához.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 6 szavazatból)
A Fidesz méreteseket rúg a KDNP-be, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. Ami nem megy ( és értelmetlen) azt nem kell erőltetni. Ezek után a KDNP bérpolitikusok szemrebbenés nélkül mennek a parlamentbe droidok módjára gombot nyomogatni ovi utasítása alapján. Micsoda gerinc!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  2. A szívem szakad meg! :-) Szegény, szegény, Tömjén Zsoltár! mi szolgál majd vigasztalására? Hogy védett madarakat ölhet ezután? Legalábbis ezt szeretné. Valahol ki szeretné élni mézmosolya mögé rejtett gyilkos indulatát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  3. Előbb utóbb, pedig lesz, méghozzá nagyon szigorú, templomba járással egybe kötve. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  4. Korábban az SZDSZ rendesen be tudott tartani az MSZP-nek, ha az nagyon elutasító volt a javaslataikkal (hogy ez mennyire volt jó, az most nem téma), a KDNP erre nem képes a Fidesszel szemben – tehát a nyilvános félresöprésük ellenére tovább nyomogatják az igeneket; hogy legalább látszatrészesei maradjanak a hatalomnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Értelmes emberként vegyük már észre, könyörgök, hogy ezek a “nagy port felverő”, “közérdeklődésre számot tartó” , a fidesz és csatlósai által – valljuk be, egész ügyesen – odavágott témák – pl. ondósejtek szavazati joga, vasárnapi nyitvatartás, dohányzás tiltása körüli műbalhé, stb – GUMICSONTOK! Csak arra szolgálnak, hogy, amíg a nép jó része ezen rágódik, ezek a miazmák büntetlenül garázdálkodhassanak a háttérben, és mutyiban vihessék véghez válogatott disznóságaikat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  6. No de ilyet! Megengedte nekik a csuti hogy egy kicsit lázongjanak? Egy jelentéktelen kis világnézeti pártocska ilyent nem tesz engedély nélkül. Már kövér elvtárs is megmondta nekik,ha emlékezetem nem csal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. Eszükbe jutott a kifli? Mennyit kellett ezen számolgatni, hogy munkahelyek tízezrei kerülnek veszélybe?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  8. Jáájj..hogy be ne sz…jak nyomban !
    Megmutatták hogy a néppel vannak…
    ( Remélem nem csak látszat súrlódás ez a FIDESZ meg a gittegylet között )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  9. “A KDNP ezért az ellenzéki pártoktól remél támogatást a javaslat parlamenti elfogadásához”- amilyen hülyék valszeg csak a fasisztákra gondolhattak, azok meg nagyon is nem “ellenzékiek” Akkó’ mostmivan?
    thanatos,
    már annyi a gumicsont pártunkésormányunk körül, hogy jöhetne már egy kutya hogy jól körbehu…za őket, mint anno bérenceik a Kossuth teret.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. dr. dolmany ferenc

    Ez is jó példája annak – ki jár a Földön, és a fellegekben ! Igen, tessék épkézláb javaslatokkal ,és ne óhajokkal előrukkolni. Elemezzék a várnapi áruforgalmat a szóba jöhető bevásárlóhelyek vonatkozásában, hasonlítsák össze a hétköznapok forgalmával, stb. – vagy erre “nem jutott ” az időből ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. Aki gyáva, így jár. Mikor merték magukat választásokon megmérettetni?
    Akkor mit reklamálnak, aki talpnyaló, annak a gazda parancsol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. Egyszer csináltak hatástanulmányt valamiről, rögtön kiderült, hogy úgy baromság amit akarnak, ahogy van.
    Így lett volna ez a többi intézkedésükkel is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. “…a Nemzetgazdasági Minisztériumban készült háttértanulmány szerint a szabad vasárnap bevezetése munkahelyek tízezreit veszélyeztetné.”
    Tömjén Zsolt csak egyetlen “hatástanulmányt” olvasott: a Bibliát, mivel az újkeresztények szerint abban minden benne van, az mindenre a megoldás.
    Próbált volna vele szeget beverni… :) Rögtön rájött volna, hogy az egyedi esetek egyedi megoldásokat igényelnek. Adott esetben pl. a kalapácsot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Thanatosnak van igaza, mindez gumicsont, plusz: ha feldobnak egy-egy rémhírt, tesztelnek vele bennünket. Aztán: ha nem jön be a várt eredmény, akkor elállnak tőle, sőt, még pofátlanul azt mondják nem is az ő ötletük volt, bizonyítandó, hogy ők nem is olyan rossz fiúk. Nem is olyan rosszak. ANNÁL IS ROSSZABBAK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Ha netántán egymásnak menne a fidesz és a kdnp, semmi kétség, hogy a fidesz húzná a rövidebbet, s rövid időn belül megalakulna a kdnp-jobbik koalíció. EZEK MINDENRE KÉPESEK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Bonhomme:
    Te csak ne adj ötleteket a stüszivadásznak.
    Idézek:
    ” Baruch megfigyelése: Akinek csak kalapácsa van, hajlamos magakörül mindent szögnek nézni”……../ Mrphy.Tvk.156. old./

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Látszat mögé néző

    Azért mindez nem hülyeség. Valóban hátrányba kerülnének a multinacionális vállalatok, ha nem tarthatnának nyitva vasárnap. Arról az emberi tényezőről nem beszélve, hogy ha valami muszáj, akkor az istenért sem akarjuk. Tehát az emberek úgysem templomba mennének, márpedig a KDNP célja ez, hanem még több otthon, sörözéssel a tévé előtt töltött órát eredményezne – plusz tényleg egy csomó munkanélkülit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Látszat mögé néző

    “rövid időn belül megalakulna a kdnp-jobbik koalíció” – lehet, hogy most fején találtad a szöget. Bár azt nehezen tudom elképzelni, hogy a rovásírás visszahozását és egyéb “pogány”kori allűröket szorgalmazó Jobbik valaha is a vatikáni szekció mellé állna. Az már hülye viccnek is rossz lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Várd csak ki a végét Látszat mögé néző!
    Amit eddig törpehitler és bandája elkövetett az is egy igen hülyére sikeredett vicc. Csak sajnos komoly… Ami tényleg vicc, hogy ezek (fityisz, KDNP,Jobbik) még mindig szabadon garázdálkodnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. A KDNP-nek,mint történelmi pártnak,nem megalázó ez a szerep,amibe a Fidesz juttatta? A hatalomból való részesedésért minden megaláztatást lenyelnek?
    Nem lebeg előttük az MDF eltűnése,amiben Orbánnak tevékeny része volt? És a diliflepnis Torgyán doktor,akiből csaknem államfőt kreált a Fidesz,utána kivágta? Vagy Szabadi Béla esete? A Fidesz szövetségesének lenni,annyi,mint a párt halálos ítéletét aláírni:egyikkel a Fidesz gyorsan ölő méreggel végez,a másikat lassú haldoklásra ítéli! Orbán kíméletlen,érzelem nélküli terrorista…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Orbán András Lajos

    Szerintem meg is érdemli a KDNP. nevű valami azt hogy a csutiszemölcs kivéreztesse őket………Persze az ilyen harragh péterek mindent megtesznek hogy a látókörbe tudjanak kerülni, hazudnak, ferdítenek, csúsztatnak ezerrel, miattam el is tűnhetnek, nem fogok könnyezni értük………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. A “játékvezető” meg nem veszi észre! Írni tanul!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Ha csak beléjük rúgna…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Szégyenkezve nyomják majd az igen gombot 2011. április 17. vasárnap

Fotók az alkotmány elleni tüntetésről 2011. április 16. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos