Ronai and Ronai
AMERIKAI

Drámaian megnőtt a politikai hontalanok száma 2011. április 15. péntek 12:47 Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Drámaian megnőtt a politikai hontalanok száma

Budapest – Magyarországon egyre erősebbé válik az általános politikaellenesség. Ennek jelei például a Facebookon szerveződő civil mozgalmak, amelyekből kizárják a politikusokat. Köztársasági elnöknek még soha nem volt olyan alacsony a tetszési indexe, mint Schmitt Pálnak.

Drasztikusan esett Orbán Viktornak és a Fidesznek a támogatottsága, bár még mindig a kormánypárt tudhat több támogatót magának.

A felmérések szerint a februári 38-ról 33-ra, 12 %-kal esett vissza ebben a hónapban a kormánypárt támogatottsága. Drámaian nagyra duzzadt a párt nélküliek aránya, ez a teljes népességen belül 44 %-ot tesz ki. Újra többségben vannak azok a vélemények, melyek szerint rossz irányba mennek a dolgok, ismét mélyponton a politikusok megítélése, mondta Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatója a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában.

A szakértő úgy vélte, a civil tendenciák következtében nagyon bizonytalan időszak elé nézhetünk. Szimpatikusak ezek a szerveződések, de hosszabb távon nem tudni, milyen következményei lesznek a politikától való elfordulásnak.

Érdekes, hogy miközben a Fidesz a népszavazás ellen van, szavazóinak egyharmada szerint népszavazásra kellene bocsátani az alkotmányt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 11 szavazatból)
Drámaian megnőtt a politikai hontalanok száma, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. A bizonytalanok előbb utóbb belátják hogy a demokráciának nincsenek alternatívái ebben az országban .
    Had győzzön az MSZP de jobban oda kell figyelni a tevékenységére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  2. Még nem is volt ilyen műveletlen,ostoba,öntelt köztársasági elnöke a Nagyar Köztársaságnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  3. Magyar Köztársaság

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  4. Mitvártál egy afféle ” Életigenlö csúcson dagonyázó sportfiútól ” ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  5. Talán ,ha lenne valami önálló ,gondolata ,kiállna valami célért ,nem csak alá írna akkor lenne, némi esélye, egy kis tiszteletre .,Persze ehhez gerinc is kellene .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  6. A facebook-on szerveződő civilmozgalom keményen politizál. Előbb-utóbb párttá szerveződik, tovább osztva a demokratikus ellenzéket. Ez egyelőre a FIDESZ és a Jobbik malmára hajtja a vizet.
    A 2014-es választasokig azonban, remélhetőleg vagy pártot alapítanak, vagy eldöntik, melyik párthoz csatlakoznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  7. Mucus,az Orbán egyáltalán nem műveletlen és nem is mondható ostobának minden területen.
    Ha ez az egész kalamajka az Internet kora előtt történne, meg se lehetne állítani, egyénileg mérgelőnénk otthon, maximum a munkahelyen másik két emberrel együtt.
    Hogy mindenkinél okosabbnak gondolja magát, az viszont igaz.
    Még Torgyánnál is okosabb, azért fogja még nála is ügyesebben eltüntetni pártját a Föld színéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Fülig Pali a főleg várban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. EdCarping.Lehet ,hogy ez lesz a megoldás ! A fidesz most teremti újjá a baloldalt, a demokratákat egyesiti ! Szerintem , hajrá !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  10. prof.cartouche : :D :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Talán egy kutatást megérne, hogy miért fordultak el az emberek a pártoktól. Hipotézisem az, hogy elegük lett abból, hogy lopnak, csalnak, hazudnak, maximum igérgetni tudnak azok, akik a hatalmat gyakorolják. Sajnos ezt bizonyítják az elmúlt időszakok. Nem írok konkrét éveket, mert nem tudom megítélni, mikor kezdődött, mióta tart. Valóban, félelmetes, hogy ez a politika nélküliség hova vezethez. Talán anarchiához,- ez az egyik véglet- vagy a teljes apátiába süllyedéshez. Azt hiszem, a “magyar lelkülethez” ez utóbbi áll közelebb. Egyik sem igazán a demokrácia hajtóereje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Hát igen, ennél a takonygerincnél, csak a csuti törpét kezdik utálni jobban. Valóban nem ostoba, csak a származásánál fogva benne élő bosszuvágy, a kétszeri választási bukás miatt, elhomályositja a józan itélőképességet.

    A takonygerinc bohócnak csak egy ujabb ingatlan megszerzése lebeg a szeme előtt.A róla irt videó ragyogóan szedi össze az összes piszkos dolgát, nem is vehetné fel az olimpiai bajnoki dreszt, mert csak tartalék volt, a kispadon ült.Igaza

    volt, aki irta, hogy pénzünkön elutazott a holdig, és hogy lehetett az ország legfőbb méltóságába beültetni egy ilyen gerinctelen senkit.Tudom, hogy csak a csuti törpének tartja melegen a bársonyszéket, mert az majd csak pattint egyet s ő azonnal távozik a balfenéken.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Kedves “prof.cartoushe”, ez akkor igaz, ha a FIDESZ politikája és nem a FIDESZ újjítja meg a baloldalt, mert egy ál-balodali párttal is meg lehet osztani az ellenzéket. Ugyanúgy lehet járni, mint az LMP-vel, aki lavírozik a jobboldal, a liberalizmus, a zöldek között és jobban elutasítja az MSZP-t, mint a FIDESZ-t, együttműködéstől való elzárkózásával pedig sorra hatalomra segíti a FIDESZ jelölteket a helyhatósági választásokon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Szégyenkezve nyomják majd az igen gombot 2011. április 17. vasárnap

Mutassatok nekünk egy pártot! 2011. április 16. szombat | Föld S. Péter

Fotók az alkotmány elleni tüntetésről 2011. április 16. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos