Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár János a Fidesz pénzéből fenyegeti ellenfeleit 2011. április 2. szombat 18:29 Forrás: AN, FH

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár János a Fidesz pénzéből fenyegeti ellenfeleit

Hódmezővásárhely – A hódmezővásárhelyi Fidesz szervezete nyilvánosságra hozta annak a három embernek a nevét, fényképét, lakáscímét és telefonszámát, akik szerintük a “hamisított” Lázár-beszéd kiszivárogtatásával le akarták járatni a város polgármesterét.

A Szuperpressz nevű helyi hirdetési újság egész oldalas hirdetése egy helyi rádió három munkatársának fényképét, címét és telefonszámát tette közzé, mert a Fidesz helyi szervezete szerint ők felelősek a helyi Fidesz által manipuláltnak nevezett hangfelvétel elkészítéséért.

A Fidesz szerint egyikük, Havránek Ferenc, a Zöld-Baloldal önkormányzati képviselője a Független Hírügynökségnek azt mondta szombaton: csak támogató hívásokat kapott péntek óta, azóta, hogy nyilvánosságra kerültek adatai, bár a hirdetési lapban megjelentetett közleménnyel valószínűleg más szándéka volt a Fidesznek. “Szóval fenyegetés helyett inkább reklámot csináltak nekem” – tette hozzá a képviselő.

Havránek Ferenc azt is közölte: a rajta kívül a fotókon szereplő két rádiós egyikét nem is ismeri személyesen, a másikkal beszélt, de ő is csak pozitív hívásokat kapott. Hozzátette: egyébként aki Hódmezővásárhelyen érdeklődik a politika iránt tudhatja: nem kellett semmit se kiszivárogtatni, Lázár János beszédét a közgyűlésben a helyi média közvetítette.

A Szuperpress hirdetési újságban megjelent egész oldalas hirdetésben a Fidesz helyi szervezete azzal magyarázza a fotók és az adatok közlését, hogy a felháborodott hódmezővásárhelyieknek nem őket, hanem a három illetőt kell megkérdezniük: kik és miért akarták hamisított hangfelvétellel lejáratni a város polgármesterét.

A Szuperpressz honlapján is megjelent hirdetés feltehetően arra a hangfelvételre utal, amelyet március 19-én tett közzé a Kuruc.info. A felvételen Lázár János, a város polgármestere és a Fidesz frakcióvezetője többek között azt mondja, hogy “én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem.”

A politikus később elnézést kért a félreérthető mondatok miatt, és azt mondta, hogy a nyilvánosságra került szövegrészletben nem az emberekről, nem a szegény emberekről beszélt, hanem a “megélhetési politikusokról” volt szó.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 7 szavazatból)
Lázár János a Fidesz pénzéből fenyegeti ellenfeleit, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. :) :) :) Na, ez érdekes lesz.
    Hogyan próbál majd kimosakodni a FideSS ásza?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  2. Lehet, hogy a megélhetési politikusokról beszélt ez a nyikhaj megélhetési Lázár, de hogy fingja sincs mi a kemény munka, az tuti.
    Jó beszélőkéje van, igen hosszú szorgalmas nyelve, és vérlázítóan pofátlan. Ezt nevezi kemény munkának ez a senkiházi élősködőbajnok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  3. Én meg szeretném látni valamelyik újságban Orbán, Lázár,Szilártó,Matolcsi,Selmeczi lakáscímét, telefonszámát mert gyanítom sok embernek lenne mondandója. Gyanítom pár ember személyes megkeresés lehetőségét választaná.
    Ennyit a nyilvánosságról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  4. A rohadékok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. … mármint a fityisz helyi szervezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. Visszafelé sült el a puska a seggfejeknek.
    Micsoda sunyi szar banda.
    Ezt csinálták 2006-ban a bírókkal is, akik el merték ítélni a hazaáruló csőcseléket.
    Azt hitték majd a feldühödött nép megtorolja az igazságot.
    És ezek vezetik az országot.
    Ez egyre gázabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  7. Egyrészt személyeségi jogokat sértett a fidesz ezzel a hirdetéssel, de nekik ezt is szabad.
    Annak viszont nagyon örülök, hogy visszafelé sült el a dolog. Lassan rá kell jönni a fidesznek, hogy olvad a támogatottságuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  8. Azt azért szögezzük le, hogy a felvétel nem volt meghamisítva. Hamisítás alatt azt értjük, ha valami nem valódi. A szöveg pedig úgy hangzott el a valóságban is, ahogy a felvételen: tehát nem hamis.

    Hamisításnak nevezni azt, hogy nem a teljes szöveget teszik közzé, hanem annak egy kiragadott részét, merő tévedés.

    Ráadásul egyáltalán nem igaz, hogy Lázár az inkriminált szöveget kizárólag a megélhetési politikusokra értette: ez a duma a saját, különbejáratú életfilozófiája, ami megélhetési politikusok ELŐTT hamgzott el, de nem specifikusan nekikk szólt.

    Ezt nem ártott volna a maradék ballib médiának hangsúlyoznia, mert már az amúgy igen tiszteletreméltó Kálmán Olga is bevette Lázár önmentegető álérveit. Legyünk biztosak benne, hogy ezek az “érvek” a Fidesz belső kommunikációs agytrösztje által kitalált menekülési útvonalak pusztán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  9. Jól működik a FIDESZ-információszerzés! Ilyen hatékonysággal kell megoldani egy “lehallgatási”, illetve kiszivárogtatási ügyet. Akkor is ez a véleményem, ha igazságtalanul és jogtalanul neveztek meg három embert. A FIDESZ szimpatizáns közvélemény ebben a hozzáértést és a hatékonyságot látja, s biztosan elégedett.
    Az más kérdés, hogy a Sziperpress hirdetési újság hirdetésével egy újabb elemmel bővült a Lázár-féle szégyenfalak eszköztára. Az pedig kimondottan botrányos és szélsőjobboldali gyakorlat, hogy a vélt ellenségek nevét, lakcímét és telefonszámát közzéteszik. Ez a módszer mélységesen antidemokratikus és személyiségi jogokat sértő önbíráskodás, melyben Lázár úr nyilvános megszégyenítésre ítéli azokat, akiket ellenségének tekint. Nemsokára szabadon használhatja önvédelmi fegyverét is. Várom, hogy a FIDESZ időutazás eredményeként, mikor állítják fel Hődmezővásárhely főterén az első kalodát, ahova a középkori gyakorlat szerint fogják pár órára, napra közszemlére tenni a megvetendő embereket, hogy a hatalmasságok szimpatizánsai leköpdöshessék Őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. Akárhonnan is nézzük, merőben antidemokratikus volt a 3 újságíró adatainak nyilvánossá tétele. Cserébe nyugodtan nyilvánossá lehet tenni Lúzer Janó adatait: cím, telefon, mobil, e-mail, website, skype, stb.Majd meglátjuk, mennyire fogja demokratikusan értékelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  11. Az a helyzet, hogy amit lázár csinál, nem szokatlan, az előző kúrmányzásuk idején is ez történt, s azóta is így működnek. Viszont a baloldal még mindig nem képes a saját kommunikációjában az összefogottságra, a lényeget röviden, tömören, de sokszor, sok helyen “szajkózni”. Ehhez nem elég a média, ehhez járni kell az országot, tacepaokat kirakni, a legkisebb helyekre, a legelmaradottabb környéken OTT LENNI valamilyen formában, még ha a kocsma a leglátogatottabb hely, a kötelezően kint lógó mellé a kötelezően támogatandót és a hazugságot is kitenni. Ha nem tudnak olvasni, zene helyett napjában százszor hangfelvételen közölni az ott lévőkkel, mi a helyzet napjainkban.

    EdCarping@ Nincs messze az idő, a fényképüket már most is köpdöshetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. bonhomme@ Szerintem erre sem kell sokáig várni, meglesz az. Nem ússza meg ő sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. Szeretném tudni,ez szerint a lény szerint csak az dolgozhat képviselőként,aki vagyonos?Szerintem aki lopta a vagyonát,az takarodjon,de gyorsan

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. A fidesz törvényhozása visszamenőlegesen hatályos törvényeket hozott. Már csak a megtapasztalás kedvéért a fidesz bukása utáni parlamentnek is kellene visszamenőlegesen törvényt hozni arról, h Lázár úr fizesse be a luxus autó használatának költségeit. Hadd tapasztalja meg milyen a luxus autó használatának élménye ha saját zsebből kell fizetnie. Orbán Viktor meg a nagyobb iroda használatának költségeit fizesse be a költségvetésbe. Kósa és Szijjártó urak meg törlesszék azt a kárt amit a nyilatkozatukkal okoztak minek eredményeként vesztett a forint értékéből. Azt hiszem lefagyna a mosoly arcukról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  15. Ez – mint a védett adatokkal való visszaélés tipikus példája – nem közbűntény véletlenül??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. A név,telefonszám,lakcím nyilvánosságra hozása a szélsőjobbosok jól bevált “fegyvere” az “ellenség” ellen….A Fidesz semmiben sem különbözik tőlük.
    Aljasságból,mocskosságból ismét jelesre vizsgáztak ezek a férgek!
    ORBÁN,TAKARODJ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. A 3 illető polgári peres útra terelheti az ügyet személyiségi jogaik megsértése miatt. Független bíróság el is ítéli a fideszes érintetteket, vogy pont konkrétan Lázárt. Valószínűleg Lázárék is indítanának pert a hanganyag meghamisításáért, és rágalmazásáért, de azt független bíróságnál elbuknák. Független bíróságnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  18. Tibor!
    Ugggyanmár! Személyiségi joga csak ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk, ornány bolseviktor anusát nedvesítőknek van.
    Az ellenzék az nem is létezik, tehát jogai sem lehetnek! :-(
    Egyébként bármennyire is törvénytelen, ez esetben a “kopját kopjával, dárdát dárdával kell visszaverni” elvet követve valóban nyilvánosságra kellene hozni ezeknek a szarháziaknak a lakcímét, telefonszámát. majd meglátják, mennyire van 2/3-os támogatásuk.
    A hírek szerint a nevezet újságírók kizárólag támogató hívásokat kaptak…
    Ennyit a visszafelé elsülő puskáról !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Érdekes a FIDESZ érzékenysége, ha az ő kijelentéseik szöveg környezetéből ragadnak ki részletet. Sőt csalót kiáltanak. Orbán és Lázár urak koránsem aggódtak akkor, amikor a birtokukba jutott “Öszödi Beszéd”. Önmagában félreérthető részleteit kiemelgették a szöveg környezetéből, majd minden szinten a médiájukban ezeken csámcsogtak, boncolgatva hamisították meg a beszéd értelmét egészen odáig jutva, hogy zendülést szítottak a fővárosban.
    Mára ez a nép már annyira eltévedt, hogy egyelőre még nem lázadna fel például a szegénység ilyen cinikus pocskondiázásán, gúnyolásán, de eljön majd ennek is az ideje Lázár űr… – ja meg Orbán űr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Szégyen, igen kell tőlük félni. Ezért hallgat a NÉP.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Gyerekek! Nem tud valaki egy jó varrónőt? Úgy látom a Lázár nem fér a bőrébe..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Lakcímet, telefonszámot, mobilszámot közreadni ez a Kurucinfó bevált módszere a zaklatásra. Évek óta ezt teszik a nekik nem tetsző zaklatására.
    A Fidesz nagyon sok mindent alkalmaz, hogy a fasisztákat is magához láncolja. Ezek nem jobb oldali, hanem fasiszta eszközök!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Újabb iskolákat zárnak be 2011. április 8. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos