Ronai and Ronai
AMERIKAI

Felheccelt krakélerek járják Európát 2011. április 10. vasárnap 18:31 Forrás: AN

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Stockholm, Berlin, Budapest – Marx még az Európát bejáró kísértetről beszélt a Kommunista Kiáltványban. Manapság viszont már krakéler kísértetek járják az öreg kontinens országait. Magyarul beszélnek, és ha tehetik, botrányt csinálnak.

Ami Stockholmban Bolgár Györggyel történt, az kísértetiesen hasonlít a szombati berlini rendezvényre, ahol a TAZ szervezte médiafórumon Heller Ágnes és Tamás Gáspár Miklós adott elő pódiumbeszélgetés keretében. Mint kiderült, Berlinben a Szövetség a Német-Magyar Párbeszédért tíz (!) tagja tüntetett a magyar előadók meg az MSZP ellen.

A berlini Kongreßhalle előtt persze ott volt a Magyar Nemzet, a Duna TV, az Echo TV és még néhány jobboldali tv stábja – élükön az m1-gyel –, élvezettel forgatva a tiltakozást a “hazaáruló-szemkilövők bandája” ellen.

Feltételezések szerint ez ugyanaz a csoport, amely az ősszel botrányt kavart Lendvai Pál zürichi és frankfurti könyvbemutatóján. Állítólag Morvai Krisztina és a Fidesz szélsőségesei által toborzott hivatásos krakélerek csoportja járja Európát (hathatós magyar médiakísérettel), hogy megvédje a hazaárulók mocskolódásától a fülkeforradalom nyomán hatalomra jutott Fidesz-kormányt.

A kútmérgezésbe éppúgy beletartozik a stockholmi történések kiforgatása, mint Cohn-Bendit budapesti szereplésének meghamisítása. Sok mindent elárul, hogy a Cohn-Bendit interjú meghamisítóját, Papp Dánielt két napra rá az összes állami tulajdonú hazai médium közös hírfőszerkesztővé nevezték ki.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Felheccelt krakélerek járják Európát, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. Kormánynak lehet ettől lentebb süllyedni?A fideszes fanok meg elhiszik, és hirdetik tényként!
    Nem szabad rájuk hagyni! Mindenki ahol csak tudja, mondja, mert mondani kell, akár 1000 x is!
    Előbb vagy utóbb rá fognak jönni, hogy nagy átverés részeseivé tették őket!
    Azért furcsállom, hogy amikor Orbán ment ide oda árulkodni, akkor nem voltak ilyen aktívak!
    A vezér nagyon körültekintő! Már nem csak idehaza, de külhonban is űzi a karaktergyilkosságot!Lesz még ebből bumeráng!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  2. Döbbenet.. Ilyen nem lehet a fidesz vezetése alatt, hisz ŐK a többséget képviselik és nincs semmi szükség az ilyen módszerekre-vagy mégse?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. van ennél lejjebb ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  4. a FIDESZ sohasem lehet annyira lent, hogy még ne mehessen lejjebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  5. Van! Vezető kormánypártunk és “szeretett vezetőnk”, meg a talpnyalói gondoskodnak róla. Ezt tették 8 évig, és akik GYF-et mocskolták, most mindenhol ugyanazt gyakorolják. Nem szóltak még nekik, hogy eszmetársai közel 1 éve már győztek? És arra nem jönnek rá, hogy ilyen tettekkel hazánkat, Magyarországot járatják le? A közszolgálati TV és a jobboldali “hír(?)-”közlő szervezetek pedig paríroznak. 5-6 főnek a Svéd fővárosban, 10 főnek (akik már vagy 10 napja megalakult szervezet nevében járatják le Hazánkat) Berlinben nagyobb publicitást adnak, mint a szombati nemzetközi tüntetésnek.
    Kinn voltam. Egyike a közel 50.000 tüntetőnek. Azután kerestem az interneten, vajon mennyit közölnek erről a békésen zajlott tüntetésről. A kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében találtam Hősök teréről 20 csellengőt, üres színpadot, valamint a zenekarról több fotót,de csak párat a valós történésekről, eseményekről. Így lehet a közvéleményt még mindig elnézést a szóért hülyíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. Nyolc évig begyakorolták itthon kereplőkkel, sípokkal, helyszínre utaztatással. Mindig ugyanazok a személyek voltak.Most ugyanazt a módszert alkalmazzák külföldön. A különbség csak annyi, hogy odakint botrányokozók-ként kategorizálják az elkövetőket, itthon meg szabadságharcosoknak kijáró tiszteletet sugall róluk a fidesz. És persze kiemelt apanázst kapnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. Még szerencse hogy azért nemcsak a s..ggnyaló médiák vannak kint a NET.-en.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Ez a kommandó visszaüt azokra akik kiküldik őket. Az általuk provokált botrányok alapján Európában bemutatkozik a fideszkormány. Az Európában ismert és tisztelt személyek elleni hadjárat igazolja hogy Magyarországon aljas politikusok rémuralma készül, akik nem szégyelik megzavarni a más országokban folyó rendezvényeket. Sajnos ez úgy is megjelenik az ottaniak tudatában, hogy ilyenek a magyarok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy vajon ki is az aki lejáratja az országot? Az MSZP politikusok, vagy inkább a fideszes tapnyalók?
    Hát elsősorban azok a fideszes politikusok, akik nem képesek kultúráltan politizálni, valamint akik az alapvető emberi jogokat sárba tiporják, és a demokráciát elsöprik. Aztán itt vannak ezek a szépreményű ifjak, akik nem tudni milyen pénzből, utazgatnak és botrányt csinálnak.
    Tényleg csak azt sajnálom, hogy az elvakult fidesz fanok, még mindig nem látnak az orruknál tovább!
    Hallkan megjegyzem, hogy egyre több fideszre szavazó meri nyíltan kijelenteni, hogy mélységesen csalódott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. A FideSS-náci forgatókönyv szerint most a “Reichstag” felgyújtása és a “lipcsei” per következik.
    (ezt egyébként valaki már kommentelte egy hasonló témájú cikk kapcsán, én most csak megismétlem – a rend kedvéért)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Olyan ideges vagyok es annyira mely undor es gyulolet kerekedik feliul bennem amit mar alig lehet legyurni! Elfelejtettem hogy mit akartam kommentelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója erről a módszerről (ellenzék elleni tüntétésekről szóló hírek gyártására) a következőket nyilatkozta:
    Riporter: “Lapunkban beszámoltunk arról, hogy az MTV sem Bolgár György, sem Cohn-Bendit ügyében nem volt pártatlan, sőt egyenesen manipulált.”
    Belénessy válasza: “Azt gondolom, mindkét tudósításban elfogadható teljesítményt nyűjtottak a kollegák.”
    Riporter: “Tehát pártatlanok voltak?”
    Belénessy: “Szerintem igen. Ez nem könnyű, de meg kell próbálni.”
    Riporter: “És ezen az úton haladnak?”
    Belénessy: “Úgy érzem, hogy igen, de az út még nagyon hosszú.”
    A Nemzeti Hírrendező Irodává változott MTI vezérigazgatója nem is tagadja, hogy manipulálnak, a kolleghái teljesítményével pedig elégedett. Gondolom a Médiahatóság és a FIDESZ is.
    A berlinei esetből pedig látszik, hogy azt kívánják folytatni, amit 2002 és 2010 között csináltak, a baloldali és liberális rendezvényeket bértüntetőkkel megzavarni és az erről szóló hírekkel elárasztani a médiát. Berlinben összehangolt akciót hajtottak végre, amit a Magyar Nemzet, az M1, a Duna TV, az Echo TV stábjainak jelenléte is bizonyít.
    Én, a cikk írójával ellentétben már nem szűkíteném le a FIDESZ által Európában istápolt Morvai Krisztinára és az Orbán úrral azonos polgári körben lévő vezető által irányított Jobbikra és a FIDESZ szélsőségeire a botránykeltők körét. Az összehangolt média-felvonulásból arra lehet következtetni, hogy itt a FIDESZ kommunikációs háborúja folyik, amit a balodali gondolkodók és az egész baloldal ellen folytatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Ennyit érnek , ilyen hitelük van . Ezek a lények annyira sötétek ,azt hiszik hogy ezt az előre megrendezett cirkuszt , mindenki feltétel nélkül beveszi . Orbán azt hiszi ,hogy közvetlen csicskáival, hülyét csinálhat mindenkiből .Az eredmény borítékolható ,hogy kit is tartanak ,egy gerinctelen senkinek , országunk legnagyobb szégyenére .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. EdCarping!
    Én is olvastam a Belénessy-interjút, ha jól emkékszem a Népszavában. Küldtem is azonnal egy kommentet, melyben a készítő két újságírónak elismerésemet fejeztem ki … az önuralmukért. Továbbá megjegyeztem, (s elnézést, hogy magamat idézgetem, de fontos) hogy az egész interjú, amelyet Belénessyvel felteszem a megjelenés előtt elolvastattak, jóváhagyattak, az új fideszes köztájékoztatás önleleplező apoteózisa! Ennyire nyíltan, magától érthetődő őszinteséggel, mosolyogva bevallani (mindezt szerény melldöngetés kiíséretében) az önálló gondolkodástól 100%-ban mentes, aggálytalan szervilizmus totális ostobasága!
    És ez az, ami megnyugtat. Mert így csak bukni lehet. Ez a magunknak csinálunk híreket magunkról csak ahhoz vezethet, hogy hamarosan maguk is elhiszik amit láttatni akarnak. Így a félretájékoztatás félretájékozottsággá válik, ami pedig egyenes út a szakadékba.
    Sajnálom, hogy egy egész Országot fognak magukkal rántani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. dr. dolmany ferenc

    Nagyon sok más dolog mellett felvetődik a kérdés … és “ki fizeti a révészt? “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Bár nem kaptam felhatalmazást, de nem bírom ki, hogy stockholmi barátaimtól kapott levelet ne tegyem sok-sok embertől olvasottá.
    Azt kérdeztem tőlük, hogy hallottak-e a stockholmi botrányról, mire ezt a választ kaptam:
    “Nem hallottam róla, hanem ott voltam, az egyik kiabálós nô U…tól 5-6 ülésnyire, a másik a férjével tôlem a második helyen ült. A PEN klub képviselôjének elmondtam, hogy a mellettem levô nô kommunista agitátoroknak, hazaárulóknak nevezte a magyar résztvevôket, a férje pedig azt kiabálta, hogy a budapesti 2 millió zsidó nagyon jól érzi magát (sic!) és a zsidók szervezetének nagyon jó kapcsolata van a kormánnyal. Kimondhatatlanul kínos volt, még akkor is, ha a közönség legnagyobb részt magyarokból állt, úgyhogy húztunk el nagy sietve. Nagyon szégyelltem, hogy magyar vagyok. A magyarok gôzerôvel dolgoznak azon, hogy a korlátoltságukat, otrombaságukat és ostobaságukat közhítté tegyék a nagyvilág elôtt. Az összes negatív sztereotípiát igazolják önmagukról, de sokszorosan hatványozva.”
    Ime magyarok a nagyvilágban!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Ehhez már nincs mit fűzni.Fél éve azt mondtam, kezdem kedvelni Orbánt, mert
    maga alatt vágja a fát. Úgy látom, hamarosan le is fog esni. Nem vagyok rossz- májú, de ezt siettetni kellene, mert tönkremegyünk. Ha csak már tönkre nem mentünk. Jó lenne, ha segítene rajtunk az EU, amíg tragédiába nem fordul…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Ez a banda – Mazursky őrmester szavaival élve – egy bálnaszar, mivel az lesüllyed az óceán fenekére, és annál lejjebb már semmi nincs!
    Viszont szomorú, hogy néhány bűzös miazma ekkora hatást tud generálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Hol a jobb es baloldal kozotti hatär? Ezek bolsevik modszerek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. Az igazi konzervativ jobboldal, az nem ilyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  21. Az nem kérdés immár, hogy ki az igazi “hazaáruló”, hanem van-e demokratikus mód az eltávolítására és az általa itthagyott valóban disznóól kitakarítására.
    Egy valami viszont biztos, ha mások segítségére várunk, előbb-utóbb mindenki röfögni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. A kommentekkel többé-kevésbé egyetértek, kár tovább ragozni, a lényeget elmondtátok.
    Ellenben arról senki sem írt, a “kisember” rá van kényszerítve a hírgyár hazugságaira. Nincs mindenkinek netje, nincsenek barátai akiktől tájékozódhatna, nem beszél nyelveket.Sokan csak a, mára már nyilvánvalóan az állampárt propaganda osztályaként működő médiákból tudnak tájékozódni. A SZER megszűnt, más megoldást kellene keresni.Van valakinek ötlete?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Videóüzenetek az alkotmányról 2011. április 15. péntek | AN

A KDNP Heller Ágnest támadja 2011. március 8. kedd | AN

Virágozzék egy virág! 2011. február 28. hétfő

TGM beszéde a köztársaságról 2011. február 2. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos