Ronai and Ronai
AMERIKAI

A KDNP Heller Ágnest támadja 2011. március 8. kedd 9:53 | AN

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A KDNP Heller Ágnest támadja

Budapest – A KDNP bocsánatkérésre szólította fel az MSZP-t, amiért nőnapon közéleti díjat adott Heller Ágnesnek, aki ellen az Orbán-kormánnyal szembeni kritikája miatt durva támadást intézett korábban a jobboldali sajtó. A KDNP szerint azért kellene bocsánatot kérni, mert Heller Ágnes szerint 2006. október 23-án nem lőttek Budapesten. De az igazság tényleg az, hogy nem lőttek,  a parlamenti bizottsági jegyzőkönyvek szerint a Fidesz egyik képviselője ezt hiányolta is az MTV ostrománál, ahol a garázdákkal szemben nem tudták megvédeni az épületet.

A KDNP 1956-hoz hasonló mítoszt akar gyártani a 2006. őszi zavargásokból, amikor a bejelentett demonstrációk békés jellege megszűnt, és a rendőrség a törvénytelen gyülekezéseket feloszlatta. A zavargások résztvevői a rendőrökre támadtak, autókat borogattak fel, kukákat gyújtogattak, utcakövekből barikádokat építettek, onnan támadtak a rendőrökre. A rendőri fellépés során több rendőr és garázda is megsérült. Mivel a Fidesz nem minden szándékosság nélkül a várható rendbontások közelébe szervezte a nagygyűlését, és nem tett eleget a rendőrség kérésének, hogy merre irányítsák el a tömeget, a rendőri oszlatásba keveredtek civil személyek is, akik nem vettek részt a törvénytelen demonstrációban. Ahol tömegoszlatás van, ott mindig vannak sérültek.

A KDNP a történteket meghamisítva, azt a látszatot igyekszik kelteni, mintha békés, ártatlan tömegre támadt volna a rendőrség. A Legfelsőbb Bíróság ítélete szerint a rendőri oszlatás jogos volt.

A kereszténydemokrata párt szerint az MSZP “cserbenhagyta a posztkommunizmus áldozatait, amikor kitüntette a terrort tagadó” Heller Ágnest, ezért arra szólítják fel a szocialista országgyűlési képviselőket, hogy a parlamentben egyenként kérjenek bocsánatot azoktól, akik 2006. október 23-án “Gyurcsány Ferenc neoliberális utódpárti rendőrsége és parancsaik” áldozatául estek.

Csakhogy 2006-ban nem volt terror, hacsak a rendőrökre támadó huligánok megmozdulásait nem nevezik annak. Heller Ágnes pontosan fogalmazott. Rendőri túlkapások voltak, amelyeket kivizsgáltak, és az elkövetőket a bíróság elítélte. 2006 őszén a rendőrség törvényesen cselekedett, megvédte a rendet, azt tette, ami a kötelessége. Heller Ágnes nyilatkozata is erre utalt.

A KDNP közleménye szerint Heller Ágnes tagadja a 2006-os rendőri brutalitást, ezért “épeszű ember és az emberiességnek csak a csírájával is rendelkező politikai párt a filozófusasszonnyal semmiféle közösséget nem vállalhat”.

A KDNP tiltakozása során azt mondta: “Heller Ágnes azt követően, hogy a lét és a tudat bonyolult filozófiai viszonyában nem vette észre, miként szivattyúzzák a szocialisták a sok lét, még azt az ontológiai tételt is felállította, hogy sem nem lőttek sem nem kínoztak embereket 1956 50. évfordulóján Budapesten” – fogalmaznak. D

2006 október 23-án valóban nem lőttek, egy pisztolylövés sem dördült el. Kínzásról pedig eddig szó sem volt.

A KDNP a törvényes rend ellen támadó garázdákat egységesen a “posztkommunizmus áldozatai”-nak nevezi, akik az Országos Mentőszolgálat szerint 128-an voltak, az ÁNTSZ 150 civil sebesültről adott tájékoztatást; a “rendőri terror” következtében 134 esetben következett be súlyos sérülés a Nemzeti Jogvédő Alapítvány adatai alapján. A Nemzeti Jogvédő Alapítványnak nevezett civil szerveződés egy szélsőjobboldali szervezet, amelynek tagjai a Jobbik képviselői.

“A szocialisták és a tényeket egész Európa előtt betegesen meghazudtoló Heller Ágnes nézzenek a posztkommunista diktatúra áldozatainak szemébe és mélyen szégyelljék magukat. Javasoljuk, hogy a MSZP nőtagozata azoknak a nőknek adja idei közéleti díját, akik a sérülteket és a sebesülteket a kórházakban vagy otthonaikban ápolták” – zárul a KDNP közleménye.

Heller Ágnest – aki múlt kedden Brüsszelben egy nyilvános rendezvényen a 2006. októberi tüntetések kapcsán azt mondta, senkit nem lőttek meg – az MSZP vasárnapi, nőnapi ünnepségén a párt nőtagozata által alapított közéleti díjjal tüntették ki.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 15 szavazatból)
A KDNP Heller Ágnest támadja, 4.6 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

  1. A KDNP a XX. század legsötétebb időszakára emlékeztet. Így kell szítani a lappangó antiszemitizmust, és hogy ez után mi jöhet még? Sajnos nem kell nagy fantázia hozzá, hogy kitaláljuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  2. Ki az a KDNP ?Egy nem létező féregnyúlvány ,a Fidesz altestén . Ennek megfelelően kell kezelni őket . Tehát ami nincs ,azt sehogy !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  3. Mivel a múlt nem tévedhet, meg kell változtatni. A győztesek, ha van takargatnivalójuk, annak érdekében, hogy a jövő nemzedék ne köpje őket naponta szemen, átírja a múltat.
    Tehetik, mert csak demokráciában létezhet a valóságnak megfelelő vélemények kimondása, a diktatúrákban meg lehet azt akadályozni. Korábban azt szajkózták, hogy az egész haddelhaddot Gyurcsányék szervezték. Az kínos lenne nekik, ha kiderülne, hogy kik álltak az autógyújtogatások hátterében, ezért inkább hősökké kiáltják ki a terrorlegényeiket.
    Mussolini, Sztalin, Rákosi, Hitler ugyanezt csinálták.
    Csöppet sincs mit csodálkozni azon, hogy itt is hallgat mindenki, pedig szinte nincs ember, aki ne látta volna az első ízben egyenes adásban közvetített randalírozásokat.
    Na, ez az élő igazolása annak, hogy szó sincs a mi hazánkban demokráciáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  4. nekem ezekről mindig az áruló kisgazdák jutnak eszembe. hogy miért is???? ez a semjén aki az orbán hátán a seb mint a többi csak ez erőszakosabb és nyalakodóbb. semmi jót nem lehet belőle kinézni.még egy jó ötlete sem volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  5. Azért senki ne tekintse jelentéktelennek a KDNP megnyilatkozásait ! Ők mindig azt mondják, amit diktál nekik a nagy testvér, azt a látszatot (tényt?) erősítendő, hogy a vallásos tömegek, egyházak is őket támogatják. Majd ha a jelenlegi kormány ellen lesznek hasonló zavargások, akkor támogatni fogják a drasztikus fellépést. Ürügyet találni fognak rá, s ha kell valakik időben kreálnak ilyet a politika boszorkánykonyháiban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  6. Gyengék ezek a demokraták. Biszku és a többiek elintéznék ezt hamar!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  7. Mate, Ivan Tibor

    Sok szeretettel gratulalok Heller Agnesnek az elismereshez, tovabbi sikereket, jo egeszseget es hosszu eletet kivanok.
    Nemzetjobbok nagyon erzekenyek az orszag johirere, megsem haborodtak fel amikor az EU-ban Magyarorszagot kepviselni hivatott, es azert busasan megfizetett Morvai Krisztina szubjektiven mutatta be a 2006 oktoberi esemenyeket , kozszemlere teregetve az orszag szennyeset, egyertelmuen hamisan, tulozva terrorrol panaszkodott, es az EU kozremukodeset kerte utolag az ot delegalo Magyarorszag ellen.
    Ki tartozik bocsanatkeressel? Ki a “magyar gyalazo”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  8. Heller Ágnest filozófiai munkásságáért, becsületességéért, a kádári rendszerrel való szembenállásáértt tisztelem. A mai mgyar szellemi elit kiemelkedő tagja. Nem kötelezte el magát egyetlen politikai párt melltt sem. Az, hogy a valóságnak megfelelő nyilatkozatot tett, dicsőségére válik. nem nyilatkozott arról, ami a valóság volt, hogy a fidesz-kdnp által feltüzelt csőcselék a demokratikus magyr állam ellen indított támadást. Csupán az igazságot mondta. Ezért támadja a kdnp,ez a jelentéktelen szolgatömörülés.
    A szocialisták pedig legyenek büszkék arra, hogy a jelenlegi kormánypártokkal szemben 2006- ban védték a demokratikus államot, a rendőrök pedig arra, hogy teljesítették kötelességüket. A fidesz-kdnp horda pedig szégyelje, hogy akkör a bűnözőket támogatta. Ezt most a semmisségi törvény elfogadásával is bebizonyították.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  9. Talán fontosabb lenne a magyar egyházi köntösbe bújt pedofilok elleni támadás, kedves Tömjén Zsóti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. Ez várható volt. Talán a világon nincs semmi, ami annyira kiszámítható lenne, mint a szélsőjobbosok reakciói. A demokratáknak muszáj magukat ütésállókká fejleszteni, a kesztyűt felvenni, a racionalitással szembenézve felvállalni a fasiszták-szélsőjobbosok előre borítékolható reakcióit, és előre felkészülni, és tökösen, keményen, fineszesen, poénosan visszavágni.
    Puskagolyókkal szemben nem lehet rózsaszirmokkal “felvértezve” kiállni.
    Kár, hogy nincs nemfüggetlen megfelelő jelző, ezért csak ismételni tudom, hogy a tökösség az, amit a csipkelelkű demokratáknak mégis meg kell tanulniuk. Nemtől függetlenül :-) Ez időigényes, nem megy egyik napról a másikra, de ha sose kezdik el a tanulást, soha nem is lesznek cselekvő demokraták ebben az országban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. Nem tudom, más is megfigyelte-e már, hogy Semjén úrnak mennyire feminin orcája van. Attól persze még rendes ember. Lehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. Szerintem az KDNP-nek semmi köze ahhoz, hogy az MSZP kiknek ad közéleti díjat. A cikkben idézett KDMP-s nyilatkozatrészletek azt bizonyítják, hogy azok beszélnek terrorról, akik 2006-ban puccsal akarták a demokratikus választáson törvényesen megválasztott kormányt leváltani, akik nyílt úszítással támogatták a Budapestet feldúló anarchista-csoportok, rendőrökere támadó, romboló randalirozását. Érdekes mód ezek a csoportok eltűntek a városból a 2010-es országgyűlési választásokat követően, s ma nem zavarja őket, hogy a választókat csábos sejtetésekkel átverő, forradalmat hazudó és örökösen a népakaratra hivatkozó hatalomgyakorlás folyik Magyarországon. A KDMP-t az zavarja, hogy vannak még másképp gondolkodók! Heller Ágnes azt monta, hogy aki “tömegbe lövető” rendőrökről beszél az hamisan olyan látszatot kelt, hogy éles lőszerrel lőttek a tüntetők közé. Hellernek ebben igaza van. AÍ titkosítás alól feloldott parlamenti jegyzőkönyv bizonysága szerint jobboldali politikus vetette az akkori rendőri vezetés szemére, hogy nem engedélyezte az fegyverhasználatot. Miről beszél akkor a KDMP?
    Ahogy más sem, úgy Heller Ágnes nem vehette észre, hogy “miként szivattyúzzák a szocialisták a sok lét.”, mert ez, így általánosítva nem igaz, vagy ha igaz, akkor a 2010-es választásokat követően csak annyi változás történt, hogy most mások kezelik a szivattyúkat. A szivattyúk teljesítménye azonban meg lett növelve, s ma nem vezetnek el rabláncon a hatalmon lévő pártokhoz közel álló képviselőket, politikusokat, vállalkozókat, mert úgy látszik, rájuk nem vonatkoznak a törvények. Lásd Esztergom, Zugló, stb. napvilágra került ügyeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. Mondjuk nekem ciki lenne az mszp kitüntetése. Akiknek elévülhetetlen bűnük, hogy nem a 8 év alatt tették a dolgukat, hanem elhajtották maguktól a segíteni akaró értelmiségieket, mezítlábasokat egyaránt, és hogy újat is mondjak: tálcán adták át Magyarországot a szélsőjobbnak.
    És még most is csak a látványra hajtanak, a kommunikáció, tömegbázisépítés megtanulását még csak nem is akarják megpróbálni. Kizárólag hivatalnoki rendszerben és pozíciókban tudnak gondolkodni. Eldobom az agyamat, mikor az mszp-féle “demokratikus körökről” kapok füleseket. A legfontosabb dolog, hogy legyenek vezetők, elnökök, ilyen-olyan helyettesek, titkárok, bizottságok, testületek, vezetőségek. Hogy egyáltalán van-e, lesz-e “mezítlábas” istenadta tag, az nem is lényeges. Reménytelenek.
    Van olyan “kör”, ahol az önmagát kinevezett vezető van egyszál magában, slussz. De milyen szupi, hogy lehet ezzel a címmel villogni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  14. Olah Zsuzsanna

    erdemes megnezni Morvai beszedet, az EU-s ulesen amint acsarkodik, es az ott ulok amint kinevetik es lehurrogjak az mindent elmond!

    szegeny Heller Agnesnek le kellett csusznia arra a szintere hogy valaszolni tudjon

    you tube: / Jobbik/ Morvai kerdese Hellerhez

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. Abban az országban, ahol néhány széllelbélelt elfogadtathat egy végbélszél(l) tervet. s a gondolatot is igába óhajtják hajtani, ott ne várj jót!
    Abban az országban, ahol Nagy Sándor, Napóleon, Hitler magasságába (testi-pesti szó szerint!) vágyó autokrata viszi a prímet, ott ne várj jót!
    Abban az országban, ahol önmagát kereszténydemokratának – oh, minő kétértelműség!!! – valló degeneráltak tömege szívja a tömjén-Semjén füstöt, ott ne várj jót!
    Abban az országban, ahol ma önmagára valamit adó élőlény inkább letagadja, hogy az adott 93030 négyzetkilométeren lakik/tengődik, ott ne várj jót!
    Abban az országban, ahol a gondolkodókat támadják, ott nagy a baj.
    Még akkor is, ha a gondolkodóval nem értek egyet.
    Valamikor Volraire írta – ha jól emlékszem -: semmiben nem értek vele egyet, de az életemet adnám azért, hogy a véleményét elmondhassa.
    Uff, én beszéltem.
    Sőt. A várható cigarettastopra gondolva: ha nem lesz dohányzó étterem, ahova csak akkor mehet be nemdohányos, ha vállalja a következményeket, protestálni fogok.
    Azután meg elszívjuk a törvényalkotókkal a békepipát.
    Uff.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. Heller Ágnest úgy kell tisztelnünk, mint a Mátyás templomunkat. Rossz ez a hasonlat, tudom, de nem jutott jobb eszembe! Heller Ágnes kincs volt nekünk a szem.kultusz idején is és most is annak kell tekintenünk!
    Utálja Orbánt? Én is utálom, mert rendszerváltástól kezdve, beteg emberként viselkedik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Ha megnézzük Franciaországot vagy Németországot, ahol kicsit magasabb a demokrácia szintje, vagy az Egyesült Államokat, egy ilyen rendőrökre támadó tömeget úgy szétcsapják, mint a sz…….
    A rendőrség talán akkor hibázott mikor Viktátor és társai ellen nem indítottak eljárást a kordon bontás miatt, de hát az ügyészség nem járult hozzá. Oszt jó napot. Ha ezt egy mezei polgár csinálta volna a műanyag lakat is rozsdás lenne a cellán. Most meg minden randalírozót felmentenek, mert a rendőr vallomását nem lehet figyelembe venni. Egyébként nem értem, lehet, hogy ők más felvételeket néztek a MTV ostromáról, mert amit én láttam a televízióban a rendőröket verték, mint mezőt a jég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  18. Olah Zsuzsanna

    a rendornek nem lehet politizalni, mindig az eppen hatalmonlevoket kell szolgalnia
    remelem most mar latjak es erzik, mit tesznek ellenuk, es ha baj lesz, akkor tudjak majd mit kell tenniuk……………../meg hiszek a meseben/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. A KDNP sem nem keresztény sem nem demokrata. Egy keresztény párt nem a szegények ellen hoz törvényeket, és nem a gazdagok pénzeszsákját tömi degeszre. Nem demokrata, mivel visszaél a hatalmával. Ezek tények.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Gratulálok Heller Ágnesnek! Az előttem szólók már elmondták, leírták, hogy Ő milyen nagyszerű ember. Mélységesen tisztelem Őt.
    Ezt a kereszténynek nevezett pártot meg legszívesebben leradíroznám a földről, hiszen minden csak nem keresztény. Ennyi ocsmányságot, hazugságot , gyülölködést és gonoszságot még nem láttam, mint ezeknél.
    Egyetlen nagy baj van velük, hogy a templomokban az ő hazugság áradatuk folyik még a csapból is, és azok a szegény hívő emberek áhitattal isszák szavukat. Ha van Jóisten, akkor miért hagyja, hogy az ő házába ez megtörténhessen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Gyimesi László

    a végén még eljutunk oda , hogy a második világháború során nem a Horty kormány üzent hadat Amerikának, hanem Amerika üzent hadat Magyarországnak. Szóval legalább akkora valótlanság amit a KDNP állit a rendőri intézkedések nyomán. Aki végig nézte a TV közvetitést az láthatta mi történt valójában. Kivánatos lenne az is ha kiderülne a FIDESZ politikusai milyen szerepet játszottak az események kapcsán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Amig P.P. a fő “szügyész” nem fog kiderülni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Nem teljesen a témához tartozik,de javasolnám,hogy ezentúl mindenre minuszoljunk mi is ,akkor ez a sok aljas elbutított féregnyúlvány gerinctelen ostoba műmagyar nem tud semmibe sem belerondítani .Maximum azzal,hogy a lájkpló gombot nyomják meg,az viszont nehezükre esne!Gyakorlatilag nem is kellene ezen bosszankodnom ,mivel ez az elvakult ténykedésük,saját magukat minősíti,de mégis néha felhúzom magam az emberi gonoszságon, primitívségen.Sokszor egyértelmű,hogy el sem olvassák,mit illetnek negatív jelzéssel,csak végig nyomkodják a föld felé mutató logót. Javasolnám nekik,hogy gondolkozzanak el azon,milyen eszmét ,milyen intézkedéseket tartanak ezek szerint példamutatónak,jónak! Azokat,amelyeknek saját maguk is áldozatai.Ugyanis ez a sok disznóság.amit a volt KISZ titkár ov és bűnbandája követ el hazánk ellen,annak ők is kárvallottjai,ha nem vennék észre.Márpedig úgy tűnik ahhoz még fejlődniük kellene,úgy szellemileg,mint érzelmileg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Nem éltem 56-ban, de hallottam olyanoktól, akik igen, hogy nem minden volt úgy, ahogy most szeretik feltüntetni az eseményeket. Aki mondta, annak hittem, mert közel állt hozzám, és nem volt érdeke mást mondani, mint amit átélt. De azért sokszor ott mocorgott a kisördög, hogy ….
    Mi láttuk a saját szemünkkel, hogy 2006-ban mi volt a TV Szákházánál, és általában a fővárosban. Tudjuk mi vezetett ide, és mit magyaráztak félre, mit akartak kihozni belőle.
    Pont ezért hiszem, hogy ha most hosszabb ideig olyan valótlanságot állítanak, majd törvényben lefektetnek, amikről mi biztosan tudjuk, hogy hazugság,de ez az évek múlásával már iagazzá válik. Ugyan úgy mint sokminden 56 után is. Húsz harminc év múlva majd ugyanigy vívódnak majd az emberek, hogy kinek higgyenek, melyik igazság a valós, és melyik az ál.
    Tudom, most sokakban felmerül, hogy milyen eretnek gondolatok, megkérdőjelezni 56 tisztaságát. Én tényleg nem azt akarom megkérdőjelezni, mert tudom, a szándék jó volt, de azért abban is biztos vagyok, hogy sok “nem jószándékú emeber” csapódott a fiatalokhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos