Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rárepült Orbán rokonságára a Jobbik 2011. március 11. péntek 13:55 Forrás: NOL, AN

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rárepült Orbán rokonságára a Jobbik

Budapest – Elsősorban a Vitézy-családot és az Orbán Viktorral ápolt családi és egyéb kapcsolataikat elemzi és gyűjti össze a jobbikos kötődéssel bíró hetilap, a Barikád legfrissebb száma.

“Írásunkból megtudhatja, milyen nagyhatalmú família irányítja a honi ‘jobboldalt’” – írja beharangozójában a szélsőséges cikkeiről elhíresült hetilap. A sajtótermék főszerkesztője Pörzse Sándor jobbikos országgyűlési képviselő.

A legfrissebb számban olvasható összeállításban a lap elsősorban a Vitézy- és az Orbán-család összefonódásait taglalja. Rámutatnak, hogy a Budapesti Közlekedési Központ huszonöt éves vezérének, Vitézy Dávidnak az édesapja az a Vitézy László, aki Orbán Viktor édesanyjának, Sipos Erzsébet nővérének az első férje. Nem mellesleg – állítják – az első Orbán-kormány alatt az MTV egyik nagy-beszállítójának számító filmes producer.

Az összeállításban szerepel még, hogy Vitézy László testvére, Vitézy Tamás üzletember a száz leggazdagabb magyar egyike, a Helyi Théma című  folyóirat tulajdonosa, ráadásul – a Barikád szerint – több offshore-cég érdekeltje.

Szintén a jobbikos hetilap felsorolásában szerepel, hogy Vitézy Dávid féltestvére az a Vitézy Zsófia, aki anyai ágon Orbán Viktor unokatestvére, újabban pedig – a szociális tárca sajtófőnöksége után – a Budapesti Fesztiválközpont új vezetője lett, köszönhetően a kormányváltásnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 12 szavazatból)
Rárepült Orbán rokonságára a Jobbik, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Á, dehogy!
    Ez nem az uram-bátyám világ újraéledése! Aki ilyesmit mer sejteni, pláne meg netán állítani, az nem lehet más, csakis mocskos, nemzetére rontó szoc-lib-judeo-bolsevik hazaáruló!
    Tehetnek ők arról, hogy ilyen tehetséges dinasztia?
    Mennének el tehenet fejni, kukoricát címerezni, utcát söpörni csak azért, mert ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk pereputtya? Az a tudás felelőtlen elpocsékolása lenne, olyasmi, mint amikor az “Ember tragédiája” falanszter jelentében Michelangelo széklábakat farag!
    ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  2. Engem, személy szerint nem zavarna, ha bárkinek bárkije is kiemelt beosztásban van, ha az a legjobb tudása sezrint a nemzetet szolgálja és nem egy pártvezért. Nem zavarna, ha ezért a teljesen elfogadott normál bérezésben részesül, olyanban, ha mondjuk én ülnék a székben akkor nekem fizetnének a kollektív szerződés, vagy közalkalmazotti bérezés sávja szerint.
    És ami még fontos, hogy miatta ne kelljen felállítani olyan becsületesen dolgozó embert és kirugni azt, aki eddig is jól végezte a munkáját.
    Tehát, ha azért van ott azon a poszton, mert tudásával és tehetségével kiérdemelte, és nem azért mert az aktuális hatalom embere. Én nem vagyok irigy, de igenis dühös vagyok, ha hülyének néznek. Ha becsapva, kihasználva és meglopva vagyok, ha a befizetett adóm el van tékozolva, ha a hatalom a pártkatonáit ülteti bizonyos székekbe, ahol már nem az ország érdeke a fontos, hanem a pártérdek, uram bocsá’ a vezér érdekei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  3. ez úgy undorító,ahogy van,pereputtyostól,köszönjük fülkebirkák

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  4. Így vannak cucializálódva. De meddig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  5. A választáskor világosan megmondta hogy családbarát rendszer lesz. Következetesen ehhez tartja magát. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Ez az egyetlen ígérete amit megtartott, a többinek pont az ellenkezőjét vitte véghez. Örüljünk, ez egy komoly ember komoly szavazóknak- persze ehhez a komolysághoz kell egy kis pálinka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. A tavaly frissen diplomázott Vitézy Dávid fizetése megegyezik az MNB nemzetközi szaktekintéllyel bíró elnőkének fizetésével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. A 300 forintos budiforradalmat mi akartuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Vitezy David mar pelenkaskent kisautokkal jatszott es autobusz volt a jele a bolcsiben. Innen van az a nagy szakmai gyakorlata ami erre az allasra predesztinalja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Ezek a kinevezések egy célt szolgálnak, de azt nagyon!Biztosan megbízható kezekben tudni a nagy pénznyelőket! Onnan lehet lenyúlni, vagyont gyarapítani…Már rájött Orbán is, hogy az ő talpasaival is elszaladt a dakota ló, (hiszen biztatta is őket)és saját zsebre dolgoztak sokan az önkormányzatokban,azon kívül, hogy vissza is osztottak a pártkasszába.Honnan lenne az a hatalmas vagyona a pártnak, amivel marionett figuraként mozgatja a médiákat, meg a hű embereit?
    A jobbiknak meg nagyon érdekes szerep jutott.Most akarja már nyilvánosságra hozni Orbánnak a disznóságait? A választások előtt miért nem tette? Micsoda alkuk borulhattak fel, ha most neki megy?Most jöttek rá, hogy Orbán a Keresztapa??? Jusson eszükbe van másik is a kormányban…80 évre titkosítva! Ezt oldassák fel!Legalább mindenki előtt világos lenne, hogy ezeknek az embereknek a hatalom csak a haszonszerzés miatt kell, nem a hazájuk felvirágoztatásáért…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Nagyon jó, csak marják egymást halálra a veszett kutyák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. Eddig a szocialisták tólták ki talicskával a pénzt – a fidesz szerint a pártkasszába. Most a fidesz pártkasszáján kívül az orbán familia kasszájába is tólnak egy kicsit, Az orbánfidesz partimonális diktatúra szervezete egy rablóbanda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Don vító viktóriusz a Keresztapa,tanácsadója pintér olajbáró,25 milliót egy éjszaka elpókerező demján,maffiakormány.kicsi betűkkel írok,mert ennyit érnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda | AN

l’Unitá: Orbán a fasizmusba sodorja az országot 2013. március 8. péntek | AN/MTI

A pápa Szent István koronájával manipulál 2013. február 28. csütörtök | Bartus László

Orbán hazudott az IMF-hitelről 2013. február 1. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos