Ronai and Ronai
AMERIKAI

l’Unitá: Orbán a fasizmusba sodorja az országot 2013. március 8. péntek 8:51 | AN/MTI

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
l'Unitá: Orbán a fasizmusba sodorja az országot

Róma – A baloldali l’Unita “Orbán, autoriter fordulat Európa szívében” címmel közölt cikket a magyar alkotmányosság megcsúfolásáról. Az írás szerint “Orbán Viktor Magyarországot a fasizmusba sodorja”. A magyar sajtószabadság hőse és mártírja, a Klubrádió majd helyreteszi a szélsőséges olaszokat, a magyar ellenzéki pártok pedig várhatóan közleményt adnak ki arról, hogy Magyarországon demokrácia van, és visszautasítják az efféle túlzásokat.

Az olasz lap hozzáteszi: ha valaki ezt “túl erős kijelentésnek találja, vessen egy pillantást a Fidesz által javasolt alkotmánymódosításokra”. A L’Unita úgy látja, ezek “bevezetik a cenzúrát, korlátozzák a sajtó- és vallásszabadságot és (…) politikai perekkel bíróság elé állítják a pártokat”.

“Hihetetlen, hogy a Fidesz még az Európai Néppárt (PPE) tagja” – hangoztatta az írás, amely szerint az alkotmánymódosítás Orbán “Európa elleni támadása” Matolcsy György kinevezésével együtt, akit “azért tettek oda, hogy elpusztítsa azt a kevés autonómiát is, melyet a jegybanknak sikerült megőriznie”.

A L’Unitá egyebek között az Európai Unió fellépését szorgalmazta, de szerinte “ennél is egyszerűbb lenne, ha az Európai Néppárt (PPE) lépne, amelynek a Fidesz botrányosan továbbra is a tagja az olasz Szabadság Népe (PdL) támogatásával”.

A korrekt olasz véleményre mondhatják, hogy ez az olasz kommunisták álláspontja. Mellettük szól azonban az, hogy ők testközelből ismerték Mussolinit, és tudják, miről beszélnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (50 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +71 ( 71 szavazatból)
l'Unitá: Orbán a fasizmusba sodorja az országot, 4.7 out of 5 based on 50 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. A baloldali l’Unita jól el van maradva: Magyarország már régóta benne van. A sodrás legalább 2002-ben elkezdődött, köszönhetően a magyar istenadta nép kómájának. De nem annyira a l’Unita hibája, hogy nincs tisztában a magyar helyzettel, hanem inkább a magyar megélhetési, látvány- és verbáldemokratáknak, -baloldaliakak, akiknek minimális kötelességük lenne legalább a világot valósághűen tájékoztatni. Azért a pénzért, amit az istenadta adófizetőktől kapnak, legalább ennyit tennének meg.

    Na de hát mit is beszélek, szűzkurváktól ne várjunk erkölcsös életet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  2. e-Vita
    Verbáldemokraták? Nagyon jó kifejezés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  3. e-Vita (2013. március 8. péntek 09:01)
    “magyar megélhetési, látvány- és verbáldemokraták”
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Irigy tiszteletem.
    A dolgokról való gondolkodás lehetetlen pontos fogalmak nélkül.
    Ez ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. Nem hiába nevezik mini duce-nak.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  5. Ideje lenne lépnie már a néppártnak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  6. FIGYELEM!
    .
    A holnapi (március 9.) alkotmánymódosítás elleni tüntetésre Facebook-os megosztások szerint már RÁSZERVEZTÉK A MAGYAR GÁRDÁT.
    .
    Március 12-én (kedd) Szálasi megemlékezés lesz az Új Köztemetőben. Az ellene tüntetők áthúzott horogkereszttel fognak megjelenni.
    .
    Ha esetleg valaki tud szervezni külföldi televíziót bármelyik (és későbbi) rendezvényre, akkor célszerű lenne megmutatni a nagyvilágnak, hogy mi folyik ebben a kurv@ országban.
    .
    Csak B.L. idézetével tudok élni: Akinek nincs lába, az is meneküljön!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  7. bmk
    Külországok nagykövetségei – nekik kell szólni!
    A szervezők biztosan tudják, ha nem is hangoztatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. “bevezetik a cenzúrát, korlátozzák a sajtó- és vallásszabadságot…” De már két éve megteremtették ehhez a jogalapot, akkor túl gyorsan elült a por. Végre hihető, hogy mire készül Orbán?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  9. Tibor: “Mire készül orbán?” Én azt hittem, hogy ez már az, amire korábban olyan nagyon felkészült. Még jön valami? Ne ijesztgess! De komolyan! Nincs itt semmiféle készülődés. Ezek csinálják, folyamatosan és szisztematikusan. Mint az egyszeri ember, aki mindennap csak egy fél centit vág le a kutya farkából hogy ne tűnjön neki olyan fájdalmasnak. És ettől boldogok. Hogy mindennap sikerül egy kicsit tovább alázni a népet. Az övéiket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  10. A Wiesenthál Központ Magyarországon tartózkodó munkatársa követeli ( Navracsicstól) a magyar, és eu-i parlamenttől hogy vizsgálják ki a Jobbik – Irán kapcsolatot!
    Majd csak eljutnak a gárdához is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  11. Minél tovább húzzuk a Viktátor elzavarását, annál dúrvább lesz a váltás!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  12. “l’Unitá: Orbán a fasizmusba sodorja az országot ”

    -
    Nem az országot, hanem Europát. Mit nem lehet ezen megérteni már évek óta?
    .
    A fasizmus, a nyomor, a rothadás, nem lokalizálható. Majdcsak megtanulják az európai államok, ha egyáltalán képesek rá, mert már a múltban is ráfáztak többször, úgylátszik nem képesek tanulni belőle. Ebből él Orbán és ebbe fog Európa belepusztulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  13. emigrant,
    Igen, készül. Humorizálhatunk, hogy ez a vég kezdete, vagy a kezdet vége, de sajnos egyelőre Orbán kommunizmusának kiépítésénél tartunk. Még szabadon utazhatunk, elhagyhatjuk az országot, tudhatjuk, hogy mi van az ország túlsó felén. Ha a mű befejeződik, akkor majd más lesz (bár ne lenne igazam!). Még azt sem tudhatod meg, hogy a szabolcsi almásokat elverte a jég, mert az idokep.hu nem tehet közzé időjárásjelentéseket, mert egy újabb törvénytervezet ezt tiltaná.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  14. Iszonyat és a tragédia lepte el az országunkatl. Az emberek a végtelenségig megosztottak és FÉLNEK ! – akiknek fel kellene lázadnia a megaláztatottságai, hátrényos helyzetbe kerülésük miatt, azok sem mernek megszólalni, mert FÉLTIK az ÁLLÁSUKAT, féltik mindazt ami még megvan számukra !!!!!
    Itt tartunk az Orbán DIKTÁTORKODÁSA, ÖNKÉNYURALMA következtében, 2012-ben.
    Mindent átszerveznek saját kedvtelésükre, az nem számít, hogy mi mennyibe kerül, az sem számít nekik, hogy hányan lettek az orbán-ideje alatt öngyilkosok, milyen sokan éheznek, felnőttek és gyerekek! 4 MILLIÓ SZEGÉNY ORSZÁGA lettünk és ezt nem veszik észre POLITIKAI ÉRDEKEKTŐL vezérelten az EU-ban, Amerika? – és Putyin, ruszkik haza mondták Orbánék, most meg odament rubelért eladni MAGYARORSZÁGUNKAT???? – ny@lni Putyin alsó felét……..

    Gratulálunk a FELLÁZADÓ IFJÚSÁGNAK, hogy bátran ki mernek állni és harcolni a magyarok alkotmányáért !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  15. Mirol is irt Bartus Laszlo joval kortabban?
    Akkor persze minden magat mertek ado baloldali lapban, sorra jelentek meg a ketkedo, lesajnalo publicisztikak.
    Hogy az AN. miket ..meg hogy…
    Es lam csak , egy Olasz lap, elobb ir joyanabbul mint a magyar nepszava,
    a nepszabadsag..
    Lehet kezdeni merengeni ay igazi tisztesseges tajekoztatasrol, es a bator hayaszeretetrol tisytelt otthoni lapok ujsagiroinak.
    Ebreszto Uraim.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  16. .
    .
    “Hihetetlen, hogy a Fidesz még az Európai Néppárt tagja” írja a l’Unitá, ill. a cikk.
    .
    Méghogy tagja? Az még csak hagyján,viszont Orbán a . h e l y e t t e s . e l n ö k e !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. Europai Néppárt ?
    … Az a fene nagy keresztény erkölcs…
    Nem csodálkozom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. ´
    ´
    Olvtársak !
    ´
    Ugyan, aztán mi verbáldemokraták vagyunk e? Sajnos csak igen kis hányadunk mondhatja magát legalább annak. Kivácsi lennék, hányan vagyunk akik Bartus László kiváló publicisztikáira vagy bármely más jó Amerikai Népszava írásra valamiképp felhívja az ismerősei figyelmét, ahogy azt például én kb 150 db. csoportos (ezért kedvezményes*) SMS-ben megteszem – minimum havonta egyszer.
    Nem olyan nagy áldozat, mint amilyen nagy segítség, pláne ha az üzi úgy fejeződik be, hogy “a d d . t o v á b b!”. Ez esetben már előfordult velm, hogy elértem a “hólabda” effektust, azaz én is (vissza) megkaptam a saját üzenetemet
    Az SMS előnye az email-lel szemben, hogy személyre szólóbb abban az értelemben, hogy hanggal jelzi, hogy megérkezett és így a címzettet szinte bármikor és bárhol képes elérni.
    ¨¨
    KÉRLEK, tegyétek ezt, ha valóban szíveteken viselitek Orbanini pokolba küldését!
    Legyünk minimum verbáldemokraták!
    ´
    * – Mindössze egyszer felhívod a mobil-társaságot és a kezelőnél telefonon megrendeled x darabra a csoportos SMS csomagot…
    - Aztán a mobilodon rögzíted a csoport tagjait, akit minden hónapban tájékoztatni kívánsz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  19. bumburi 2013. március 8. péntek 13:21:
    “A Wiesenthál Központ Magyarországon tartózkodó munkatársa követeli ( Navracsicstól) a magyar, és eu-i parlamenttől hogy vizsgálják ki a Jobbik – Irán kapcsolatot!”
    NA VÉGRE !! Én már régóta mondom, hogy az ayatollah rezsím pénzeli a nyilas jobbikot titokban. Ezt csak a vak nem látja (vagy nem AKARJA látni).
    Csak azt nem értem, hogy ha a nyilasok utálják a Nyugatot és Európát, akkor miért nem költöznek Iránba?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. sammy
    Valahol olvastam, meg láttam is, mert le voltak fotózva, amikor Vona tárgyalt valami iráni tótumfaktummal.Szerintem komoly ez a szál, különben nem követelnék ilyen határozottan a felderítését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  21. Sajnos, MÁR nem sodorja. Már belesodorta. Tervszerűen, céltudatosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. De mikor én azt irtam, hogy fasiszta kormány a fideSS, akkor kitörölte a modi a hsz-omat!!! Erről ennyit!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. lindanna
    Ha ezt és így írod, mindenkinek látható, hogy megjelenik. Az ocsmány szövegeket viszont kevésbé tolerálják. Lehet, hogy amiatt nem jelent meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Van ahol tudják mit kell tenni ! Ausztriában a hétvégi tartományi választáson a Szabadság párt (ex Haider) 27%-pontot vesztett ! Nem 27 %-al kevesebb , hanem X%-ból -27% ! Vannak akik gondolkoznak néha ! Lépten nyomon azt kapom kollégáimtól:”Ti nem vagytok normálisak hogy ezt hagyjátok”!-hát lehet hogy igazuk van?!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. ” Verbáldemokraták ” … hehehehehehe…naggyon jó szó…:D :D :

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. E percben érkezett a hír – Kubrádió – a The Guardian mérvadó orgánum híre szerint a német kormány felszólítja az Európai Uniót, hogy Magyarországgal szemben minden anyagi forrást fagyasszanak be. A példátlan eset Magyarországot végképp kirekesztheti az EU közösségből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Megmondom őszintén ,én azt hittem kihuzzák 2014-ig
    Hát…… már nem fogadnék rá nagy tétekben……….
    “bejelentkezünk az európai siker poziciójára”
    Anyádba,vissza ,oda jelentkezz te hülye suttyó.
    Ilyen analfabéta parasztot………………….
    Rezsi hókuszpókusz meg adósságátvállalási kamu, (ugyan miből?)hogy nem szakad rájuk az ég…..
    Apropó, tényleg nem tudja senki,hogy ki a sósavas szaszkalap???
    Bocs a stilusért, de ami sok az sok.kósa, kocsis m.+selmeczi. Na ,ne…
    Én ezt már nem birom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. Ma nagyvonalúan megadta a fővárosnak a 60%-s adósság átvállalását, a semmiből miért is nem a 100 %-t adja, nem értem?
    Ha befagyasztják a pénzeket, akkor itt kutyavilág lesz, de az EU velünk fogja a többi hőzöngőnek megmutatni, hogy így is lehet járni!
    Tényleg példa leszünk, csak elrettentő példa – mondhatnám, hogy negatív példa, Matolcsyné férje szerint pedig, unortodox példa.
    De még mindig nem értem, hogy miért Bajnaiznak?!)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. csakén. Mi a gond? örüljünk neki!Vagy inkább maradjanak még 20
    évig ezek ???? Az 100X nagyobb szivás lenne. Nem ez lenne a kutyavilág ,hanem az!!!! Igenis ne adjanak egy fillért se. Az úgyis menne a közgéphez,a nézőponthoz, századvégre, konzultációra meg horthy és wass szobrokra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. csakén
    “Ma nagyvonalúan megadta a fővárosnak a 60%-s adósság átvállalását, a semmiből miért is nem a 100 %-t adja, nem értem?”
    .
    Dehogy a semmiből. Az MNB megsemmisítésre váró 2 tonna – több tucat milliárd forintnyi – papírpénzét forgatja át már egy-két hete az önkormányzatok adósságkiváltására, amin még nem Matolcsy aláírása szerepel. Ha ezt a klubban megtudják…
    Utána következik a nemzetközi kontroll nélküli pénznyomtatás, aminek természetes velejárója az infláció felfutása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. eddig is nyomtatott, ne aggodj

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Barry1
    Értem, de pénzre szüksége van az országnak, ha nem kapunk pénzt pillanatok alatt államcsőd lesz.
    Miért nem a 3xbóvlist kényszerítik lemondásra?
    Berlusconit ettől kevesebbért meg tudták buktatni!
    Csak nem ez a kilátás van a Bajnaizás mögött?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. csakén Azt te sem gondolod komolyan ,hogy a kecske és a káposzta is!

    Akkor államcsőd lesz. Miért, különben nem? Csak húzzuk el még 20 évig?
    Inkább essünk túl rajta.
    Bajnaiban tényleg lehet valami, Gyurcsányról már leszálltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Nem, Barry1, én mindig elébe szoktam menni az eseményeknek, ezért én is úgy gondolom, az agonizálás sokkal rosszabb, mint egy golyó…de itt most sok-sok édes, és kevésbé édes gyerekről is szó van, csak őértük aggódom, mert ők semmiről nem tehetnek, még csak nem is kéredzkedtek erre a világra, ők nagyon megszenvednék.
    A többiekért nem aggódom, mert még most is tapsikolnak ennek a fülkeforradalmárnak, Bajnaiznak, Mesterházyznak, Gyurcsányoznak – nekik ez az országrontó még mindig jobban megfelel, mint az előbbiek, akiket felsoroltam!
    Előttem vannak a tegnapi savasmenetesek, károgó varjak, bérbirkák, síppal és dobbal, hát őértük aztán főleg nem aggódom, hányingerem van tőlük, hogy ilyen agyhalottakkal osztozom e hazán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Orban kedvenc olvasmanya a mein kampf , kivulrol fujja!! Erdekes , hogy nem sok embernek tunt fel , hogy ez egy felcsuti fasiszta paraszt! Pedig a wikipedian konnyu megalalni mindent csupan el kell olvasni! Fasizmust beutod , elolvasod es rogton raismersz a mai rohadt narancsra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  36. (Kép alávaló :)
    *
    Így beszél a tisztelettudó konzervatív [hadarva,hörögve!]: Tisztelthölgyeimésuraim
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. tisztelt kommentelőtársaim, min csodálkoztok annyira? hogy egy ilyen gátlástalan, fékeveszett, félanalfabéta bugrisbunkó banda az országot saját játékszerteként kezeli? ez a tivornya már évek óta borítékolva volt. mert ahol nő a nyomor, ott megjelenik a fasizmus. ahol zokniagyú politikusok a szent 3%-os hiány előtt hajlongnak, leépítve a társadalmi szolidaritás épületének utolsó falmaradványát is, ott hipp-hopp megjelennek botcsinálta nemzetmentő “messiások”. hőn szeretett eukratáink le vannak döbbenve a történtek miatt, de elfelejtik azt, hogy “gyógykezelésük” eredményeként görögországban az arany hajnal nevű náci sz…kupac hatalomközelben van. vagy nem tanultak németország történelméből? dolfika(fika) előtt a korlátolt brünning kancellár egyensúlyjavító, megszorító költségvetése nyitott kaput

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Kedves Leo Klein !
    *
    Én ezt már több, mint tíz éve – az első Orbanisztán óta – fújom.
    *
    Rauschning: H i t l e r . b i z a l m a s a . v o l t a m . című emlékezése [amely először 1928-ban(?) Németországban, majd a 70-es években a Zrinyi Kiadó gondozásában jelent meg] tökéletesen bemutatja nekünk a m a i . O r b á n .
    V i k t o r t . is.
    *
    A valóban konzervatív író – mint a Danzigi [Dansk] Önálló Német Enkláve kormányzója – a kezdet kezdetén a náci párt tagjaként Hitler közeli környezetéhez tartozik. Valamivel később kiábrándulva eszméjéből és a Führerből lemond és emigrál. A kötet magánbeszélgetések és viták jegyzőkönyvszerű gyűjteményeként fogható fel…
    *
    Üdvözlettel: K.B.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Barry1 !
    No meg a “Méltányoisság” politkakutatóintézethez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. ImbreaJózsef!
    *
    Szenzációs ábrázolása a modernkori bálványimádásnak:
    *
    “… A SZENT 3% ELŐTT HAJLONGANAK… ”
    *
    hihihihihihihihi !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. csakén

    Mégegyszer,utoljára kérdezem,te úgy gondolod ,ha megkapja a pénzt Brüsszelből, jut abból egy árva peták is a szegény gyerekeknek.? Akkor te a rendszer lényegét nem érted. Ő úgy gondolja ,ha mindezek után is jön a lóvé,akkor még hatványozottabban nyúzhat bárkit is.Méghozzá büntetlenül. Azt is megkérdezem ,hogy hol vannak a szegény éhező kisgyermekek szülei?
    Nekik semmi dolguk ezzel a rémséggel? Lehet,hogy még szavazás helyett is az X-faktort választanák inkább.Ébredj már fel.Erre válaszolj Szóval,. egy fillért se szabad adni neki. Hidd el a gyerekeknek is úgy a jobb.
    A savas menet kitűnő ötlet, gratulálok, mindig is zavart ott a “béke” szó.
    SAVAS MENET. Qrva jó! Találó és minden benne van. Még videó is van róla.
    Kordon Blued
    A Méltányosság intézet a Szentpéteri Nagy Richardék.Szerintem ők a kevés “jók” egyike.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Savas menet nagyon jo! Hasznalni fogom , matol!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Ha jól emlékezem, Horthyéknak a Duce rendszere szolgált példaképül, vagyis
    a második világháború előtt hasonlóan váltunk ki a nagy világváltságból.
    Mussolinit és Horthyt is az mentette ki, hogy tőlük függetlenül a világválság
    az uralkodásuk alatt ért véget és azonnal kezdődött a háborús felkészülés.
    A többi európai ország helyzete nem alakult ennyire hasonlóan, a lakosság
    egyes csoportjait érintő kérdésekben. Nem voltunk mi sem egyformák, de
    több mindenben hasonlítottunk egymáshoz, mint a többiek. Legfőképpen
    az ellenzék megszüntetésének módszerében “tanult” egymástól a két vezetés.
    Mindezek miatt az európai pártok közül az olasz vélemény a megalapozottabb.
    A probléma a kormány által irányított médiában van, de az olaszok helyesen
    látják – a tendenciából – hová vezet az orbáni út. Mi érezzük, ők csak látják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Eagle
    2013. március 8. péntek
    14:57

    “l’Unitá: Orbán a fasizmusba sodorja az országot ”

    -
    Nem az országot, hanem Europát.

    Csak Európát? Az egész világot! :)

    Nagyon szórakoztatóak vagytok! Még az is lehet, hogy komolyan gondoljátok, amit leírtok. De már az is megfordult a fejemben, hogy van aki azért mond itt nagyokat, mert látja, hogy itt erre vannak vevők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. reszeazegesznek
    2013. március 9. szombat
    20:49
    .

    A fasizmus nem attól terjed, hogy Orbán mennyire erős, mennyire fasiszta és mit épít, hanem hogy Európa mennyire engedi. Ott terjed ás annyira amennyire elnézik. Európa egyenlőre engedi hízni a fasiszta törpét amíg késő nem lesz.
    Európa nem tanult a történelemből, Hitlerből, Mussoliniből és a kényelmes demokráciában elveszti veszélyérzetét és immunitását főleg amikor egy ilyen jelentéktelen kis ország jelentéktelen kis törpéjéről van szó. Ez a veszély.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Felébredt az amerikai külügyi szóvivő? 2013. március 8. péntek | AN

A pápa Szent István koronájával manipulál 2013. február 28. csütörtök | Bartus László

Orbán hazudott az IMF-hitelről 2013. február 1. péntek | AN

Halász Péter: Az életveszélyről 2013. január 7. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos