Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szávay az egyetlen magyar továbbjutó Miamiban 2011. március 24. csütörtök 9:23 | MTI

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szávay az egyetlen magyar továbbjutó Miamiban

Miami - Szávay Ágnes három játszmában nyert a kínai Csang Suaj (Zhang Shuai) ellen közép-európai idő szerint szerdán késő este Miamiban a 4,5 millió dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna első fordulójában.

A magyar játékos nagy küzdelemben veszítette el a nyitó szettet. A folytatásban egészen 3:3-ig fej fej mellett haladt a két teniszező, majd Szávay elnyerte riválisa adogatójátékát és végül közel egyórás csatában kiegyenlített.

A mindent eldöntő utolsó játszmában Szávay kiválóan kezdett, a második játékban brékelte riválisát (2:0), de a kínai azonnal visszaszerezte amit elveszített (2:2). A folytatásban újra a 22 esztendős magyar kerekedett felül, 5:2-es vezetésénél két meccslabdához jutott, amelyek közül már az első értékesítette.A mérkőzés honlapja szerint az összecsapás 1 óra 51 percig tartott.

Szávay a következő körben a 17. helyen kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovával találkozik.

A viadal másik két magyar résztvevője, Czink Melinda és Arn Gréta már korábban búcsúzott: előbbi három játszmában maradt alul a német Sabine Lisickivel szemben, míg utóbbi két szettben kikapott a kínai Peng ellen.

Eredmény, 1. forduló (a 64 közé jutásért):
SZÁVAY ÁGNES-Csang Suaj (kínai) 2:6, 6:3, 6:2

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. A nagyképűség jelenleg is a hazai női teniszsport jellemzője(férfi teniszezőink érdemben nincsenek!). Valamelyik honlap “verhetőnek” ítélte a miami teniszversenyen a magyarok ellenfeleit,ami már akkor irreális volt…Szávay egy kvalifikációról az első fordulóba bejutott ,ismeretlen kínai versenyzőt kapott és győzött le,ami nem egy nagy teljesítmény. Paljucsenkova már sokkal jobb mint ő,így a mérleg máris elszomorító… )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Szávay Ágnes Amerikában is orvost keresett 2012. szeptember 11. kedd | AN

Novak Djokovics a US Open bajnoka 2011. szeptember 13. kedd | AN

US Open: bombameglepetés a női döntőben 2011. szeptember 12. hétfő | AN

Meglepetések nélkül folytatódott a US Open 2011. szeptember 9. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos