Ronai and Ronai
AMERIKAI

Merkel elkapja Orbánt? 2011. március 16. szerda 20:41 | Pele

  • Hozzászólások(92)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Merkel elkapja Orbánt?

Budapest – Bár sem Bécs, sem Moszkva, sem Brüsszel nem parancsol nekünk, mondta Orbán Viktor március 15-i ünnepi beszédében, mégis lehet, hogy Berlinben kell majd a a magyar miniszterelnöknek felelnie szavaiért. Angela Merkel környezete ugyanis felettébb furcsának találta a magyar politikus nemzetiszocializmusra utaló kijelentését.

Csak egy őrült akarhat egyetlen beszéddel annyi ellenséget szerezni magának, mint amennyit Orbán Viktor szerzett a március 15-i ünnepi szónoklatával. Az nyilvánvalóan érdektelen, hogy a szlovákok szélsőséges politikusa, Slota azonnal visszaszólt a magyar miniszterelnöknek, de az Amerikai Népszava információi szerint több Magyarországon működő nagykövetségen is lázas munka folyt ma; híreink szerint jelentéseket küldtek anyaországukba, miket is mondott a magyar kormányfő. Forrásunk szerint heves reakciókat váltott ki Németországban Orbánnak a következő mondata: “A XX.század pusztító eszmeáramlatainak – a kommunizmusnak és a nemzetiszocializmusnak – feltalálói között egy magyar nevet sem találni. Senkitől sem tűrünk tehát kioktatást, és mindenkitől elvárjuk, hogy a magyaroknak megadja a kijáró tiszteletet”.

Az Amerikai Népszava úgy értesült, hogy főként Németországból érkeztek ideges reakciók; vajon helyesen értelmezik-e az orbáni beszédet, azaz a miniszterelnök a németek fasizmusáról akart szólni bértapsolóitól körülölelve.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (44 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +67 ( 79 szavazatból)
Merkel elkapja Orbánt?, 4.9 out of 5 based on 44 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(92)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

92 Reader’s Comments

  1. Anno a Magyar Néphadseregben is a legtahóbb, tirpák katonákból csináltak tiszteseket, akik aztán kegyetlenkedésben a legtovább vitték. Volt köztük leszereléskor szakaszvezető is. Ezek ilyenek, ha megkapják a mások feletti uralkodás lehetőségét.
    Hogy jön ez ide?
    Nos, aki hatalmat kap és csak visszaélni tud vele azt sürgősen és minden lehetséges eszközt bevetve meg kell fosztani a hatalmától. És most nagyon finoman fogalmaztam. A Gyurcsány blog moderátorai is erre kényszerítenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  2. Kezdem megnyugodni.
    Adolf Schicklgrubernek (alias Hitlernek) sem jött be a többfrontos harc. Márpedig ezzel a kaszvattyal ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk, ormány bolseviktor lehet hogy a híveit, a lüke fülkeforradalmárokat újabb néhány hónapos kábultságba vitte, de az értelmesebb, kulturáltabb nyugaton többeket igencsak igaztalanul vádolt meg, többeknek alaposan a tyúkszemére lépett, többeknek -mondhatni- hadat üzent. Minek tekinthető, hogy az EU elnökséggel megbízott Magyarország miniszterelnöke kijelenti: eb ura fakó, neki ne böfögjenek bele a dolgába Brüsszelből! (És Bp.-ről Brüsszelnek?)
    Az első topánkatiprást a táncpartner kényszeredett elnéző mosollyal igyekszik feledtetni. De itt rövid időn belül zsinórban a sokadik, nyilvános és szándékos, megfontoltan tudatos tyúkszemtipráshoz értünk. Ilyenkor egy magára adó táncos még a legjobb esetben is megköszöni a táncot és faképnél hagyja a bunkó táncpartnerét, ha ugyan nem rúgja ló alaposan bokán, netán nem kever le neki egy taslit.
    Ezt nyilván nem fogják neki csendben elnézni, meg nem történtnek tekinteni. Eddig csak egy nagy nullának tekintették, átnyúltak a feje fölött. A közös gazdaságpolitikát illetően nélküle állapodtak meg a nagyok, a keleti partnerségi konferenciát elvitték, Románia és Bulgária schengeni övezethez történő csatlakozását törölték, Horvátország EU-hoz történő csatlakozása is jegelve, Moszkvában beengedték ugyan, de üres tarisznyával térhetett haza, a kínaiak sem ölelték a keblükre… Nem használt neki a sok apró, diplomatikus figyelmeztetés. Hát akkor nem maradt más lehetőség, majd most következik a keményebb dorgálás.
    Lehet ugyan hogy megvárják vele júliust, hogy csendben el lehessen intézni, de hogy elindul a pofoneső, az biztos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (63 szavazatból)
  3. Az EU eddig nem keménységéről volt híres, sajnos különösebb felszólalás nélkül nézte végig ami eddig itthon történt. Ki tudja azt előre hogy ezzel hány rendes adófizető életét lehetetleníttette el öregkorukra. Az EU hagyta lényegi szó nélkül a demokrácia megcsúfolását. Ideje lenne hogy magukhoz térjenek vagy máskülönben a világ államainak bebizonyítják hogy csak egy gittegylet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  4. Orbánt el el kellene takarítani végre az ország éléről,mert nagy bajt hoz még ránk.
    Nem lenne szabad megengedni,hogy egy pszichopata őrült tönkretegyen mindent,amit a kommunizmus bukása után nagy nehezen elértünk.Közveszélyes barom!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (64 szavazatból)
  5. Azért Angival nem kellene kötözködni, álmoskönyvek szerint nem jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  6. Ezek a mondatok egyedül a szónokot minősítik! Nem kérjük,hogy megvédjen minket,mert idáig sem a zemberekkel,nem velünk volt problémájuk a nyugatnak..Nem kérjük a velünk való átlátszó takarózást.Ellenben kérünk normális vitát,reakciót ha már minket akar képviselni.A kritika egy szűk hatalmi csoportnak szólt egyedül.Nem a zemberek szokása külföldre szaladgálni panaszkodni.Ebben az országban nem mindenki van megvezetve,tehát illene a józan észhez visszatérni.Ez nem a nép vitája az EU-val. Szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  7. Angela leszarja a magyarokat meg az EU-t, őt azért tartják a németek, hogy az ő érdekeiket védje. Konkrétan a németeket meg nem bántja ez a hóhér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (29 szavazatból)
  8. Ez az elmeháborodott veszett eb már hanyadszor mar az őt domesztikálni akaró kézbe ?
    Mi (az istenadta nép) meg majd ihatjuk midennek a levét, amint az lenni szokott.

    53 %-os kétharmaddal.

    Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  9. Milyen érdekes: lehet, hogy nem a mi határainkon belül születtek bizonyos eszmék legelső tanítómesterei, de nálunk tenyésznek a legjobb tanítványok.
    Ebben a tenyészetben világelsők vagyunk jelenleg. Sehol másutt ilyen leplezetlen fasizmus-bolseviizmus keveréket nem engednek szárba szökkenni, mint aminek szemtanúi lehetünk a Gárda és Orbán hatalmi gépezetének építése alkalmával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  10. A zorbáni vezetés alatt és a NENYI útmutatása szetint “Semmik vagyunk, s minden leszünk! Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  11. Az a baj, hogy a politikában csak találgatják mit is mpondott ez, vagy az a politikus. A magyar média és a politológusok kényelmesen a kettős beszédként értékelnek minden megnyilvánulást. Az azonban tévedés. A virágnyelv-beszéd szerintem egyértelmű. Erőt kell sugározni, itthon ez hozta az 53 %-os kétharmadot, külföldön ez táplálja, immáron közel egy éve a nagy várakozást. Az egész pedig tisztán és világosan arról szól, hogy nem érdekes semmilyen értékrend és senkinek a véleménye, mi ezzel a hatalmunkkal azt csinálunk, amit akarunk, mert ahogy terveink szerint a fülkeforradalmunk után berendezkedtünk, demokratikus úton leválthatók nem leszünk; az ország gazdasági bajai pedig a mi köreinket nem érintik. A többi nem érdekes. Mindenki azt mond, amit akar, az ellenvélemények sértik nemzeti büszkedégünk, ezért azokat határozottan kikérjük magunknak. A bértapsolók, pedig megtapsolnak, a ránk szavazó 53 % pedig örül, hogy töretlenül haladunk a Nemzeti Együttműködés Rendszere kiépítésének rögös útján, hiába gáncsoskodik a sok liberálbolsevik nemzetáruló.
    Merkel csak porszem e nagy mű fogaskerei között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  12. A felsorolás szerintem nem teljes: kimaradt belőle az orbánizmus, mint a XX-XXI. szd. egyik legkártékonyabb demagógiája. Ennek kitalálói között viszont bőven találunk magyar neveket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  13. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy nincs a kormánypárti képviselők között
    legalább 8-10 tisztességes, Hazáját és a benne lakó Népet szerető ember, aki felismeri ezt a mérhetetlen, esztelen vakzuhanást, amit Orbánunk és Kormányunk
    Köztársasági Elnökünk aktív aszisztálása mellett csinál a Nemzettel!
    Itt és most könyörögve kérem azt a maroknyi jó szándékú képviselőt, hogy álljanak fel és üljenek át egy semleges padsorba, de rántsák ki a 2/3-ot Orbán és Kormánya alól!
    Nagyon kevés idő és az egész nemzet hálás lesz majd nekik, és busásan megtérül majd az az átmeneti hátrány amit ez jelentene nekik.
    Addig viszont határozottan ígérhetem, hogy részük lesz abban a megfizethetetlen érzésben hogy attól kezdve emelt fővel járhatnak, és bele nézhetnek felszabadultan az emberek szemébe!
    Képviselő uraim higgyék el nagyon megéri!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  14. Az Unión kívül is van élet ! ” Mondotta ,hajdan ,egy Orbán nevű lény . Az utóbbi időben , megnyilvánulásaival , mindent megtesz ,hogy ez megvalósuljon .Vajon akkor ,mit fog csinálni ez a zavarodott elme ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  15. Mindenkinek csak ajánlani tudom az alábbi, Paul Lendvayval készült riportot: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=404737

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Kedves gusztavnagy, valószinű, hogy igaza van. Ez a 10-20 ember viszont ott kapja a fizetését, még nem mer felállni.Holnap is élni kell, fizetni a számlákat.
    Ezt a 10-20 embert bizony meg kellene venni. A bátorságukat megfizetni.
    Ja kérem, a harcban a bátor katonákat ki kell tüntetni, vagy más nyelven: a megtért fiúnak le kell vágni a kost és lakomát rendezni. Ugye tetszik tudni, honnan a példa?
    Csak 5 embert kell megvenni, két-három bizonyára akad, akinek a zacskóját kézbe lehet kapni apróbb-cseprőbb ügyeivel, és kész a bukta, lekvárral.Ja, hát ez politika, nem babazsúr kuglóffal. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  17. “Rendőrök helyszínelnek az M3-as autópálya 42-es kilométerénél, a bagi felhajtó közelében. A baleset három halálos áldozata között van Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő” Népszabadság, képpel.)
    Az Isten is segít fogyasztani a 2/3-ot, hacsak nem választunk egy másik Fideszest helyette. Amennyi sok eszünk van, lehet. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (16 szavazatból)
  18. Gonoszkának üzenem!

    Köszönöm hogy reagáltál!
    Egy kicsit vitatkoznék veled, de ez így egészséges!
    Ha úgy vennénk meg őket, akkor semmivel nem lennénk különbek náluk!
    Én lehet hogy nagyon naív vagyok, de hiszek a tiszta erkölcsbe, vagy az ahhoz vezető útban.
    Ami pedig a képviselőket illeti, a függetlenné vált képviselők is kapják a fizetésüket.
    Én nem arra szólítok fel hogy menjenek el a parlamentből, hanem a törvény betartásával üljenek másik padsorba, vagy csak lelkiismeretük szerint és ne parancsra szavazzanak.
    Tisztább embereket is el tudok képzelni a soraikból kiválva, mint mondjuk a politikai prostivá vált majdnem köztársasági elnöknőket, aki zaftosan behódólt az eszement hatalomnak, csak azért hogy valami babérszerú neki is jusson.
    Ja meg hogy még ha statiszta szinten is de nevét adja egy kétes értékű torzszülött alkotmányhoz!
    Őnaccsága is szoci szinekbe jutott be és lám mire vitte!
    Még Szájer úrral is egy lapon virít!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. Gonoszka!
    Nem hiszem hogy annyira gonosz vagy hogy Örülsz egy embertársunk baleseti halálán, csupán azért mert egy másik tábor embere volt:::ejnye ejnye
    Részemről a legőszintébb részvétem a családjának, ha a hír igaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  20. Tipikus Orbáni módszer, demagógia. Egymás mellé rak két állítást aminek semmi köze egymáshoz , csak ő csinál belőle ok-okozati kapcsolatot.A németek találták fel a nemzeti szocializmust, tehát akkor ma német magyar embert ne kritizáljon. Nincs egy normális mondata. Csak zavaros, hamis, hazug vagy hülyeség. Ez maga Orbán Viktor, nem zseniális politikus.Akármennyire is túlzásnak tűnik ez hasonlít a fajelméletre. A német az fogja be a száját, mert volt egyszer egy Hitlerük, szemben a derék , mindig szabadságszerető, tehetséges, mindig nemes célokért küzdő magyarral . Vagyis mi különbek vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  21. Nem fognak várni Merkelék július 1-ig. Eddig mondhatták, hogy baromságokat beszél odahaza, de most átlépett egy határt. Támadólag lépett fel egy baráti országgal szemben. A polgári életben ezekre a sértődött szavakra legyintenek egyet, míg a diplomáciában ezek a szavak egyenesen sértést jelentenek. És figyeljétek a szóhasználatot. Ezt nem a német kormánynak intézték. Hanem burkoltan a német népet sértette meg. Ha az oroszok is magukra veszik érdekes gázárak lesznek majd….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. @Gonoszka
    Ez nem gonosz, hanem igen gusztustalan volt. Azért nem kellene lesüllyedni az ő szintjükre. Sem a szóhasználattal sem az ilyen minősíthetetlen megjegyzésekkel.
    Én nem ismerem Arnóth Sándort, de részvétem a családjának. Még akkor is, ha esetleg fordított esetben ő maga is örvendezett volna, és azt mondta volna a halálom hírére, hogy egy komcsi panel-prolival kevesebb..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. Kedves gusztavnagy, sajnos már idősebb vagyok, hogy ilyen vonatkozásban
    ideáim legyenek. :-)
    Az ellenfelet tisztelem, mert ellenfél nélkül nincs haladás.
    Az ellenséget megvetem és ott pusztítom, ahol lehet. A Fidesz ellenség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. Alig tíz hónap alatt össze veszett szinte az egész világgal ! Vajon mire számíthatunk még bele sem merek gondolni , hogy ez az Őrült téveszmékben szenvedő úrhatnám idióta teljesen a kultúrvilág perifériájára viszi hazánkat !!! Pedig a mostani vészterhes időkben nagyon is rá vagyunk utalva azok jóindulatára akiket ez a böszme úton – útfélen sérteget . Egyszerűen érthetetlen a számomra , hogy mindezek ellenére még mindig ennyi híve van . Vajon még minek kell történnije ahhoz , hogy az emberek fejében kitisztuljon az értelem s a narancsos- sárga köd elszálljon ?? Valószínűleg nagyon-nagy árat fogunk fizetni és a történtek hosszú időre beárnyékolják hazánk és népünk megítélését nem csak az Únion belül de az egész világban egyaránt !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Gonoszka, amint olvastam a karambol hírét bennem is az futott át hogy ezek szerint nem csak fideszes tud forgalommal szembe menni. Bár eddig ez rájuk jellemző. Isten látja lelkemet nem sajnáltam meg. Ahogy lézer lárár kifejtette véleményét az ügyben, szerinte ki a férfiember én kifejtem azon véleményemet hogy aki ‘lógni fogsz’ bekiabálásáról híresül el az nem a magyar parlamentbe való. Így ez a hír nem is lenne hír , mert csak egy szimpla karambolról írhattak volna-párt hovatartozástól függetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. A tisztelet a gerinces élőlényeket illeti meg, amennyiben kiérdemlik.
    Ha egy ilyen féreg meghal, az a hír egyenértékű számomra egy hangyával amit épp eltapostam az utcán véletlenül. Teljesen közömbös.
    Mindenki tudja, hogy baj van. Mindenki mondja is, de senki nem tesz ellene.
    Persze mit lehet tenni?
    Azt ami az araboknál folyik?
    Vagy van olyan nagyobb hatalmú ember, akit ez a cigány, és bandája még nem vett meg? Aki szembe is szállna velük?
    Kellene csinálni egy adatbázist a választási ígéretektől kezdve, a kivitelésen keresztül, egészen a napi szinten előadott hazugságokig, és minden bűntettről, és terrorcselekményről, (lelki terror, ország megosztása, és szükségtelen beavatkozás, illetve be nem avatkozás amikor kellene) amit elkövetnek az emberek ellen. Aztán elővenni, és a birkák orra alá dugni 2014ben, ha megérjük. Mert 2 hét után mindent elfelejtenek, de az a kedvezőbb eset, hiszen nagyon sok van, aki erről a rengeteg szemétről szentül hiszi, hogy igaz, és jó dolog.
    Bush példáját követve, most ez a féreg terrorizálja népét.
    És félek, kolontár csak a kezdet volt.
    10 évvel korábban, egy hasonló hatalmi terror már lezajlott egy óceánnal arrébb, és ott is a hatalomba lépés után 8-9 hónappal kezdődött az igazi népirtás, és megvezetés. Hiszen “aki fél, annak bármit lenyomnak a torkán”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  27. observer 2011. március 17. csütörtök 10:55

    Legyünk emberségesek. Tartsuk magunkat a szokásainkhoz. Hagyjuk békében nyugodni a holtakat. Kuksival értek egyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Kedves Gonoszka!

    Látod kicsit veled is ott a baj, mint kezdetben Viktorral, összekevered a szezont a fazonnal!
    Ha neked lenne igazad akkor itt népirtást kéne rendezni, de én hiszem hogy te nem ilyen vagy! Orbánnal is meg veled is ott az alapvető baj, hogy felcseréled az ellenfél képet az ellenség képre!!! Ez súlyos hiba!!
    Orbán pedig Az Alcsúti foci révén kellett hogy találkozzon ellenféllel, de úgy látszik az kevés volt neki. Téged nem ismerlek, de ajánlom neked hogy tegyél különbséget a két fogalom között!
    Le lehet és le kell győzni az ellenfelet, de sohasem megölni és megsemmisíteni!
    Azt nem tudom hogy mennyire vagy idősebb, én feltárom 56 vagyok, 6 gyemekkel és már majdnem 9 unokával,
    Az ember indulata nem korfüggő!!!
    Baráti üdvözlettel….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Sem tisztelet, sem béke nem illetheti meg még holtában sem azt, aki háborút visel az emberek ellen.
    Nem fogom érzelmi alapon megítélni ebben a helyzetben.
    Ha ők mindent megtesznek, hogy nyomorba taszítsanak minket, miközben nyilvánosan lopnak, csalnak és hazudnak, akkor csak statisztikai alapot ad nekem, hogy meghal 1-2-100 fő a létszámból, akik tönkreteszik az életünket.
    Ha az összesre rászakadna egy stadion valami naggyűlésen, az sem érdekelne egy cseppet sem, csak az hogy utána ki az aki képes helyrehozni
    ezt az iszonyatos pusztítást az országban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  30. gusztavnagy:
    egy kicsit megvédeném gonoszkát, mert nem vagyok az a “tartsd oda a másik orcádat” típus.
    Én megkülönböztetem az akciót, (orbán kitalálta, hogy aki nem fikuszos, az ellenség) és a reakciót (az emberek is ellenségnek tekintik őt, hiszen ő már háborút kezdett a nem őt támogatók ellen).
    Erre az agresszivitásra, és hatalommal való visszaélésre, nem lehet válasz a jóindulat, és az előzékenység.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Szívem legmélyén sajnálom nemre, pártra tekintet nélkül azokat, akik balesetet szenvednek. De ha Püspökladány lakossága fideszest választ ismét, ennyi országos tapasztalat után is, annak csak két oka lehet:
    1. Vagy fideszes többségű a testületük, és akkor teljesen mindegy, hogy kit választanak, mert a többség úgyis lehetetlenné teszi az illetőt
    2. Kómába estek a fülkeforradalomkor és reményük sincs a felépülésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Szerintem gonoszka ha nem sajnálja az elhunytat az nem jelenti hogy aki fideszes az haljon meg. Mindösszesen úgy érezheti hogy aki az ő meglátása ( és enyém) szerint nem a választóit, hanem pártját képviseli a magyar polgárokkal szemben az nem érdemel sajnálatot.Halála nem jelent veszteséget, de nyereséget sem- a helyét az országgyűlésben fideszes veszi át, az a hír semmibe nem befolyásolja a magyar politikai összetételt.
    Gonoszka: ez csak feltételeztem nevedben, ha szükséges egészítsd ki vagy cáfold.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Kedves observer!

    Nemigen beszéltem a másik orcánk odatartásáról, de nem hiszem hogy a vérontás a pusztítás a következő lépcsőfok.
    Ha neked is ez az indulatod, akkor neked is Orbán diktál, hiszen akkor Ő rajzolja fel az ellenségképet….!?
    Engem tekinthet ellenségének Orbán és meg is zakkanhat izzó gyűlöletébe,nekem Ő akkor is legyőzendő ellenfél marad.
    Hiszek abban hogy nagy összefogással, erős demonstrációkkal meg lehet állítani ezt az Őrületet. Nem kell mindenben egyet értenünk, de össze kell fognunk abban hogy a Fenevadat megállítsuk!
    De ha Mi demonstrálunk, ha Mi fogunk össze akkor az lehet egy Orbánságot elsöprő erő, viszont a fegyvertárunkba nem lehet husáng, feldúlt utcák, égő autók, “Békésen” szétvert TV székház, vadkemping a Kossuth téren, Budaházi, molotov koktél, de még tojás se, hogy Tarlós urunknak ne keljen kordon és esernyős pajzs mögé bújnia!
    Szegény azt hiszi hogy a tojás és a kordon nélküliség az Ő érdemük, pedig dehogy ! A másik tábor arról ismerszik meg hogy ezek nincsenek az ezköztárába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  34. http://index.hu/kulfold/2011/03/17/bekerettek_a_bukaresti_magyar_nagykovetet/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Gonoszka!Ezt ne!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Elkapni Orbán nyakát európai módra…:
    http://hirszerzo.hu/profit/20110316_orban_tavkozlesi_kulonado

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. Merkel elkapja Orbánt cikkhez hozzászólva, a klasszikusokat idézve,”hát kérem, a nemzetközi helyzet fokozódik”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Hány százmilliárdunk van még jó magyarok?
    Ne sírjon senki Európa kegyeiért, mert nem lesz kegyelem!
    Aki hülye, haljon meg. -Fogják mondani.
    És még csak orbánt sem hibáztathatjuk, mert ezt mi csináltuk magunknak.
    Mi hagytuk őket a nyakunkra ülni, s mi nem lökjük le őket ma sem. Olyan a nép, mint a vezére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  39. Hazánkban ma egy neonáci államberendezkedés kialakítása folyik, – “ne torődjetek a törvénnyel, majd jönnek a jogászok, oszt jónapo”t, – mondta Orbán vezér és kancellár. Midez ma nálunk gőzerővel folyik. Amennyiben az orbánista alkotmány életbe lép, mi modern rabszolgák leszünk a saját országunkban.
    Az EU pedig ugyanolyan gyengén és eredménytelenül működik, mint Hitler működésének kezdetén Európa – csak akkor ébredtek fel, amikor már késő volt.
    Az EU vezetőitől igazán elvárhatnánk, hogy gittegyleti szövegelés helyett érdemi lépéseket tegyenek egy agyalágyult gengszter ellen, aki tönkreteszi Magyarorszárot. Ha ez megtörténik, Európa vezetői szembe fognak nézni önmagukkal a történelmi tükörben? Egyébként Ébresztő Európa című cikkemet az Amerikai Népszava szerkesztője, igérete ellenére a mai napig nem közölte, és még válaszolni sem hajlandó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. Ellent kell mondanom a nagyvezírnek. Az első fajvédő párt – még jóval a nemzetiszocialista eszmék megszületése előtt – kishazánkban, Mindszenti Bíboros bábáskodása közepette alakult meg. Ő és a hozzá hasonló mélymagyar keresztényfasisztoidok alkották meg az első zsidóüldöző törvényt is, még jóval Hitler előtt! Miről beszél ez a paranoid “korcsnapcsi”????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. Aki egy kicsit is figyelmesen olvassa a külföldi híreket a sajtóban annak azonnal feltűnik , hogy a magyar elnökségről igen csak kevés hír jelenik meg ! Bizony ezt a szerepet átvette a német és francia államfő , mert olyan bakik és kiszólások kerülnek ki a magyar kormánykörökből , hogy ezt nem engedheti meg magának az unió , mert oly nagy lenne a tekintély vesztés , hogy nagyon nagy munkával lehetne helyre hozni vagy ami még valószínűbb nem is lehetne helyreigazítani ! Szégyen , hogy ilyen nagyszerű lehetőséget halaszt el a kormány . Megismerhette volna az egész világ milyen tehetségesek magyar diplomáciában dolgozó emberek , nem beszélve arról , hogy a magyar nép tehetségét is propagálhatták volna !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  42. Sajnos csak most jutottam géphez!
    Orbánnak csak egy a fontos: a hatalom az országon belül. Lám Szaddam, Kadhafi és a többi jól viselte, hogy köpköd rájuk az egész világ, a szemétdombjukon urak voltak.
    Mint a mein kampf ismerője, Hitler és a nagy októberi forradalom tanulmányozója (az utóbbit muszájból) megtanulta hogyan kell megszerezni a hatalmat. Az úton a propaganda, a média nélkülözhetetlen. A forradalom előkészítéséhez az elégedetlenség szítása szükségszerű, aztán ellenségkép kell, és jöhet a fülkeforradalom. Nyerés után a vár megerősítése, a betonozás következik. Nem szabad lebecsülni!
    Megdöntése sem fog símán menni. Ehhez el kell jutni a többség elégedetlenségéhez, de jól jön hozzá minden külső segítség. Úgy talán hamarabb és kisebb lesz a veszteség. De vezér kell, sőt csapat is. Csapat nélkül orbán sem nyerhetett volna.
    Az EU valószínűleg beakaszt nekünk, amire valószínűleg orbánc megsértődik, és tán ki is válna. Az pedig nem csak azért lesz katasztrófa, mert újra lesz vám, határ meg útlevél. Az a rengeteg pénz, amit a felzárkóztatásunkra eddig adott az EU, az állami adóssággá fog válni. Gondolom ez rásegít az addigi fogcsikorgatásra, és ettől mindenki felébred – a néhány tízezer öntudatos nemzeti együttműködő gazdagot leszámítva, és megteremtődik a forradalmi helyzet. Sokkal inkább, mint a fityiszes demagógia alapján, mi szerint a gazdaságot talpra kell állítani, a tönkrement országot élvonalbeli országgá kell tenni.
    Szóval tán akkor megérik a helyzet. De lehet, hogy előbb és másként. Sajnos most még nem az. Ma még nem lehet ettől a hitlerutánzattól megszabadulni, ezen még munkálkodni kell!
    Hajrá magyarok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  43. Csak egynéhány példa a magyar nevet viselő nemzeti szocializmus feltalálók közül: Gömbös Gyula, Imrédy Béla, gr.Teleky Pál, Szálasi Ferenc, s atöbbi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. nagypapa
    Úgy érzem kellően már bizonyítottam, hogy mennyire is hallgatok én a díszmajomra. Indulatról is feleslegesen beszélsz, hisz nincs.
    Kifejtettem kellően.
    És nem engedhetem meg, hogy tisztességesen, huszár módjára viselkedjek, ezekkel az aljadékokkal szemben.
    Véleményemet már leírtam, azzal egészíteném ki, hogy ha szeretnénk megtartani a törékeny egyensúlyt, akkor gátlások nélkül, ugyanazon módszerekkel KELL visszavágni a rablóbandának, mint amit ők alkalmaznak a népük ellen. Ilyen hataloméhes gátlástalan csürhével szemben nem engedhetjük meg magunknak a tisztesség, és az érzelmesség luxus-illúzióját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Elnézést, az előző komment “gusztavnagy” kezdéssel ment volna, csak fáradt vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Orbánék ellen olyan eszközökkel kell harcolni, amilyeneket ők használnak.
    Úriemberrel beszélhetsz
    Veszett kutyát ne simogass!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  47. Messzemenően egyetértek Gonoszkával . Ezekkel máshogyan NEM LEHET ÉS NEM SZABAD tárgyalni. Találjuk meg azt a hangvételt és stilust , amely a mi méltóságunkat erősiti , de porig rombolja egy undoritó despota , egy nemzeti varangy személyét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. Hanna! Tetszik a cikk!
    “Az üggyel kapcsolatban Füzes Oszkár úgy nyilatkozott az erdélyi Krónikának: vélhetően összekeverték Orbán Viktor Marosvásárhelyen felolvasott üzenetét Petőfi Sándor egy ugyanitt elszavalt versével, illetve felesége beszédével – aki az üzenetet felolvasta. Azt azonban nem érti, hogyan lehet összetéveszteni ezeket.”
    Azt én sem értem, hogy lehet összetéveszteni Petőfit, és Orbánt. Véleményem szerint félreérthetetlen OV üzenete is, amit Európának küldött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. observer és gonoszka!
    Egyikőtök még utalást is tett a bibliára, a Tékozló fiú estére célozva!
    Még egy utalást tőlem is fogadjatok: A gonoszt is jóval győzd meg!…
    Örülök a vitának, mert ez még vihet valamire.
    Ha mi is bértapsolókat, korrumpálható embereket keresnénk, megvásárolni akarnánk képviselőket, zsoldosokat alkalmaznánk, akkor igenis olyanok lennénk mint ők!
    Ha az eszköztárunk ugyanaz lenne mint az övék, akkor igenis ugyan olyanok lennénk, mint ők!
    Annak idején Petőfiék sem borították lángra Budapestet és mégsem tudta megállítani őket senki!..
    Szeretném ha ezt megértenétek.
    Én ismerek egy sokkal nagyobb erőt, ez pedig az igazság! Ha ez mellé nagy tömegben felsorakozunk, tisztességes eszközökkel véglegesen le tudjuk győzni ezt a gazságot, álnokságot, igazságtalanságot!
    Összefogással, még akkor is ha nem értünk mindenben egyet.
    Utána aztán át lehet adni az arra rászolgálókat egy valódi össznépi akarattal létrehozott valóban hatalomtól független igazságszolgáltatásnak, és ki lehet vonni őket véglegesen a közéletből.
    Én ebben akarok hinni és ezért harcolok!
    Baráti üdvözlettel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Esztergomi zarándoklat Orbán Viktorhoz 2011. április 5. kedd | AN

A legmagasabb amerikai kitüntetést kapja Merkel 2011. április 4. hétfő | FH

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos