Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár szerint manipulálták 2011. március 19. szombat 18:59 Forrás: FH

  • Hozzászólások(104)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár szerint manipulálták

Budapest – Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, hogy “akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani”. Lázár vasárnapi sajtótájékoztatóján félreértésről és manipulációról beszélt.

Miközben a kormány arról beszél, hogy visszaadja a munka becsületét, közben a vezető kormánypárt frakcióvezetője ennek ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot a Jobbik szerint. Hogy miből tegyenek félre az emberek, mikor “egekbe szökő élelmiszer- és üzemanyag árak, rezsiköltségek és hiteltörlesztések sújtják”. Közlésük szerint Lázár János “elképesztően gőgös, cinikus és nagyképű módon” magyar emberek millióit sérti meg, mintha csak azért nem lenne másnak vagyona, mert nem dolgozik.

Lázár vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, ő nem a szegényekről hanem a megélhetési politikusokról beszélt, a felvételt pedig manipulálták, mindenesetre bocsánat, hogy félreérthetőek voltak a szavai.

Jobbik- felszólítja Lázár Jánost, hogy napvilágra került “őszödi beszéde” után kérjen bocsánatot és kövesse meg a tisztességesen dolgozó magyar embereket. A Jobbik felszólítja “a luxusaudik és költségtérítések királyát, gondolkodjon el azon, hogy van-e keresnivalója az országgyűlésben, az alkotmányozó kormánypárt frakciójának élén és a magyar közéletben” – olvasható a párt közleményében. Szerintük ugyanis a Lázáréhoz hasonló kijelentésekkel nem lehet hitelesen képviselni a választókat.

LMP- Az LMP azt közölte: ez a kormány eddig is csak büntette a szegényeket – most nyilvánosan meg is alázta őket. Cinikusnak és felháborítónak nevezi Lázár János kijelentéseit. A Fidesz adópolitikájával bünteti a háromszázezer forint alatt keresőket, kormányzásuk eddigi ideje alatt 90 ezerrel több lett a munkanélküli és nem tesznek semmit az árfolyam-ingadozások ellen sem. Lázár János ennek a pártnak a frakcióvezetőjeként fokozza le másodrendű állampolgárrá az ország lakosságának felét. Lázár János nézetei a kormány szegényellenes politikájának lényegét mutatják: aki nem gazdag, az nem ér semmit. “A Fidesz nem érti és nem is akarja megérteni ennek az országnak a problémáit. A szegénység helyett minden eszközzel a szegények ellen harcol.” A vagyonosoknak pénz, paripa, a szegényeknek gumibot – ezt üzeni a Fidesz frakcióvezetője és a kormány az országnak az LMP szerint.

MSZP- “pofátlan” megjegyzéseiért szégyellje magát! Nem csodálkozunk Lázár János nagyképű, “pofátlan” kijelentésein, hiszen annak idején is letagadta, hogy 30 milliós luxuskocsival jár. Megtehette, mert az adófizetők kifizették Audija havi 600 ezres bérleti díját és az előző ciklus alatt a 18 millió forint költségtérítését is, amit annak ellenére vett fel, hogy szolgálati kocsi hozta-vitte Hódmezővásárhely és Budapest között – mondta Török Zsolt. Frakciójában nem ő az egyetlen, aki így viselkedik . Példaként Szijjártó Pétert említette, aki Török szerint azt mondta, hogy nem vette észre, mikor kiderült, hogy 1 millió forinttal többet kapott, mint amennyi jár. Az MSZP szóvivője megemlítette a több helyről költségtérítést felvevő Papcsák Ferenc, Zsiga Marcell és Szabó Zsolt fideszes politikusokat is.

Szanyi Tibor szerint Lázár János szavai egyértelműen visszatükröződnek például a kormány “szegényellenes” adórendszerében, vagy a támogatásokat elvonó és ezzel szerinte milliók megélhetését veszélyeztető Széll Kálmán Tervben. Az ellenzéki politikus emlékeztetett Hódmezőváráshely polgármesterének közpénzből finanszírozott 30 milliós autóira, és különböző jogcímeken felvett költségtérítéseire. Hozzátette: miközben a lakosság döntő hányada aggódva figyeli a forint-euró árfolyamot, addig a hangfelvétel szerint a fideszes politikusoknak sikerült több hullámban is jó előre látni a “kormány által meghintáztatott” árfolyamot.

Kósa Lajos viszont a hangfelvétel kapcsán azt mondta: a “szocialisták most is a hamisítás jól bevált eszközéhez folyamodtak”, ezért a Fidesz jelenleg azt vizsgálja milyen jogi lépéseket tehet az ügyben. A kormánypárt ügyvezető alelnöke a Fidesz.hu tanúsága szerint azt nyilatkozta vasárnap: a megvágott, manipulált szöveg semmilyen módon nem fedi a valóságot. Kósa szerint aki ismeri Lázár János polgármester munkásságát, tudhatja, hogy a vezetése alatt Hódmezővásárhelyen mennyi pozitív lépés történt, amely a nehéz helyzetben lévőket, a szegény embereket, a rászorulókat segítette.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 43 szavazatból)
Lázár szerint manipulálták, 5.0 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(104)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

104 Reader’s Comments

  1. CZI!Nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Lázár úr!!
    Én már olyan öreg vagyok,hogy láttam karón varjút ülni,küldök Önnek megszívlelendő igaz tanmesét:
    Volt a városunkban 2 prominens személyiség a KISZ titkár és a Párt titkár.
    A KISZ titkár utcabeli volt,ritkán köszönt,és még ritkábban látogatta a vallásos édesanyját.(de legalább elvhű volt)
    A másik is ilyen volt.
    Rendszer váltás után a KISZ titkár és párja munka nélkül maradtak.
    A KISZ titkár haza költözött megtagadt édesanyjához,alkoholos mámorában mindent eladott a lakásból,majd 10 év múlva a temetőben felakasztotta magát.
    Párt titkárból sokáig munkanélküli volt,majd díjbeszedő lett,az emberek elégtételt vettek rajta,még ha volt pénzük akkor sem fizettek neki,3X 4X is visszarendelték a pénzért.A magyar ember találékony !!!
    Ma már díjbeszedőnek sem kell,2 napja láttam,ha azt mondom toprongyos,akkor felmagasztalom.
    Nem vagyok kárörvendő,távol áll tőlem.
    Csupán tanmese,ha megfogadja,vagy elgondolkodik,már elértem célom.
    Bíz így múlik el a világ dicsősége, a percemberkéknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  3. Akkor tisztázzunk vmit: se az egyik, se a másik oldal nem ment/megy Magyarországon jó irányba. Sokszor az ember nem tudja hogy akkor most neki a bal vagy a jobb oldal a megfelelő, mint ahogyan Amerikában sem, hiszen ez a tömegbutítás úgy gondolom onnan árasztotta el a világot.
    Ha ezt globális szinten nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy a szegények és gazdagok közötti szakadék egyre nagyobb – nemcsak magyar példa ez, mindenki ismeri a jelenleg folyó arab felkeléseket.

    Mi a különbség az arab országok és pl. Magyarország között? Szinte semmi, .
    mindkettő viszonylag csóró és a tetején Gyurcsányok meg Lázárféle szuper-gazdagok ülnek. Egy dolog azért van: anno a Ferit (moderálva), most pedig szintén minimum tüntetés lenne a Lázár ellen és felgyújtanák az Audiját.

    A politikusoknak a következő célok lebegnek az orruk előtt: hatalom, pénz, befolyás megszerzése bármilyen eszközzel. Ja… Kihagytam vmit???
    A nép ebben hol volt? Sehol, mert az nem számít csak akkor ha a szavazataira szükség van az előbbiek megszerzése érdekében.

    Lényeg a lényeg: kutyából nem lesz szalonna, Lázárból viszont még lehet Gyurcsány!!
    Üdv Mindenkinek egy hódmezővásárhelyi származású Hollandiában élő magyar értelmiségi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (35 szavazatból)
  4. Jelenleg hatályos Alkotmány:
    “20/A. § (1) Az országgyűlési képviselő megbízatása megszűnik:
    a) az Országgyűlés mőködésének befejezésével,
    b) a képviselő halálával,
    c) az összeférhetetlenség kimondásával,
    d) lemondással,
    e) a választójog elvesztésével.”
    A fidesz alkotmány tervezete:
    “4. Cikk
    (3) Az országgyűlési képviselő megbízatása megszűnik
    a) az Országgyűlés megbízatásának megszűnésével,
    b) az országgyűlési képviselő halálával,
    c) összeférhetetlenségnek kimondásával,
    d) lemondásával,
    e) ha a megválasztásához szükséges feltételek már nem állnak fenn, vagy
    f) ha egy éven keresztül nem vesz részt az Országgyűlés munkájában.”
    Mindkét esetben az “e” pontnak kéne jobban utánanézni! Sőt a saját alkotmány tervezetük “e” pontja inkább vonatkozik erre az esetre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  5. Zozi a lázárból soha-soha nem lehet Gyurcsány!!!!Hál Istennek!!!
    De Gy.F.-ből még lehet vezető!!!!Hál Istennek!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  6. Nem értem most hol vannak akik az Őszödi beszéd után lázadtak? Ez nem bosszantja a jó ízlésüket ? Blőd egy társaság, most kellene kivonulni az utcára, mert ezzel a kijelentéssel azokat bántotta aki őt és a hozzá hasonló ingyenélőt kitanítatta. Egy bocsánatkéréssel nem megy semmire azt dugja fel magának jó mélyen. Egy régi mondás: ha a paraszt nem carik az úr éhen döglik oszt annyi .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  7. LEHET,HOGY ANYAGIAKBAN SZEGÉNYEK VAGYUNK,DE LELKIEKBEN,SZELLEMIEKBEN,ERKÖLCSILEG JÓVAL FÖLÖTTETEK ÁLLUNK lázár és társai TAKARODJATOK A KÖZÉLETBŐL A HARÁCSOLT VAGYONOTOKKAL EGYÜTT !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  8. De, olvasnak és néznek “czi112! Olvasnak Magyar Hirlapot és Nemzetet, néznek Hír TV-t, Echo TV-t. Ezekben pedig nem olvashatnak/ láthatnak semmit a Lázár “öszödi beszédéről”( meg az OVisék szemétségeiről), csak arról, hogy Nagyvezérük hogyan védte meg NagyMagyarországot a ballibsik által felbérelt EU-s hordák támadásaitól, meg arról, hogy a Gyurcsány kirabolta őket, ezért nem jutnak előre, no meg a cigányság(zsidóság) az oka mindennek.
    Itt is lenne némi szerepe az ellenzéknek (ami mostanság szinte = 0.) Mivel ezen tömegek nem olvassák˛/nézik mondjuk a Népszavát/atv-t ezért tömeges mennyiségben kéne utcára dobni röplapokat, amikben ismertetnék az OVisék összes húzását = mindezt harsogó hangon, hogy mindenkihez eljusson mit is művelnek és akkor előbb-utóbb bogarat ültetne sokak fülébe, hogy talán mégsem az OVis a magyarokIstene! Enélkül ezen tömegeknek nincs tudomása másról, csak a fenti jobbos sajtóban megjelentekről és hiába mondja egy-egy ember nekik az igazságot, csak néznek ki a fejükből és mondják, ne mond ezt haver, az újság nem ezt írja! tehát meg kellene szervezni a röplapozást = akkor is, ha ez ma már nem tűnik modernnek. Sok százezer ember nem internetezik, tehát a neten közölt híreket nem ismerik!

    Tehát UTCÁRA! Egyetértek! De UTCÁRA a röplapokkal is! Tömegesen!

    Kinn találkozunk, remélem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  9. Megint egy régi vicc jutott eszembe:
    TSz elnök irodájába berobban az egyik TSz paraszt (nem pejoratívan értem a parasztot)
    - Elnök elvtárs, elnök elvtárs!
    - Mi a probléma?
    - Az agronómus elvtárs lop!
    - Tudom.
    - De hát elnök elvtárs! Ki kéne rúgni.
    - Ugyan fiam!
    - De miért nem?
    - Az agronómus elvtárs már összelopta a lakást, autót, nyaralót. Kirúgom, akkor a következő kezdi elölről.

    Hát ezért nem jut előbbre az ország sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. A maszop vajon miért nem rakja tele a hódmezővásárhelyi postaládákat lézerjani beszédének szövegével, és közvetítteti fizetett hirdetésként a beszédről készült felvételt a helyi TV és rádió állomásokon?
    Hátha végre legalább hódmezővásárhelyi népek észhez térnek, hogy kit választottak maguknak…
    Sajnos magam is tudom a választ: mert teljesen impotens amatőr bagázs, semmit sem tanultak sem az első 4, sem a mostani 8 évben a fityisztől…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  11. Nem személyeskedni akarok, meg általában nem is érdekel senkinek a vagyon nyilatkozata, de ha már nyilvános: 1996 óta Lázár János 11 szántót vásárolt meg, összesen 43 ha területet. (0,43 km2) Feltételezzük, hogy jogász végzettséggel, mint politikus gazdálkodik rajtuk, azaz megművelteti valakikkel, mivel az ő idejéből nem futja arra, hogy kijárjon kapálni. Ha ez így van, akkor ezekről az emberekről mondott véleményt, mert a napszámosok sincsenek túlfizetve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  12. Üdv Zozi!
    Lehet, hogy Hollandiából kicsit másképp látható a helyzet, mint itthonról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. Most olvastam ócska bocsánatkérését,melyben azt hazudja,sok éve mondta,és a magafajta megélhetési politikusoknak szólt.Ez még felháborítóbb,mint amit mondott,hazug

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  14. Most olvastam ócska bocsánatkérését,melyben azt hazudja,sok éve mondta,és a magafajta megélhetési politikusoknak szólt.Ez még felháborítóbb,mint amit mondott,hazug.HVG.hu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. mucus Szerintem megint hazudott egy orbitálisat. Ugyanis ő azt állítja, hogy egy 2008-as felvételről van szó. Akkor csak azt nem értem, hogy a deviza ügyeskedés – amit említ – hogy jön ide. Hiszen még akkor szó sem volt gazdasági válságról, amikor állítólag a felvétel született. Gyomorforgató!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  16. @ZOZI
    “Akkor tisztázzunk vmit: se az egyik, se a másik oldal nem ment/megy Magyarországon jó irányba”….HÁT elkel ismerni ebben van némi igazság na de a többi az enyhe túlzás kategória

    “Sokszor az ember nem tudja hogy akkor most neki a bal vagy a jobb oldal a megfelelő, mint ahogyan Amerikában sem, hiszen ez a tömegbutítás úgy gondolom onnan árasztotta el a világot.”
    …SZTM már itt téves,normális felnőtt ember tudja neki mi a megfelelő,tud gondolkodni és dönteni mert mindkettő nem lehet ugyebár és azzal az emberek tisztában vannak mit szeretnének ..az más kérdés ,hogy nem egészen azt kapják…AMI meg az USA illeti ez amolyan lerágott csont,nem kell mindent rájuk fogni,ott létezik politikai és választási kultúra itt sajnos nem …

    “Ha ezt globális szinten nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy a szegények és gazdagok közötti szakadék egyre nagyobb – nemcsak magyar példa ez” …IGAZ DE a továbbiakhoz semmi köze…., “mindenki ismeri a jelenleg folyó arab felkeléseket”

    “Mi a különbség az arab országok és pl. Magyarország között?” ÓRIÁSI! Miért is élsz Hollandiában és nem valamelyik arab országban??
    ENNYIT erről…

    “Üdv Mindenkinek egy hódmezővásárhelyi származású Hollandiában élő magyar értelmiségi”

    Ja és az értelmiségi mivoltával nem szokott hencegni az “igazi értelmiségi”
    ,mert az úgy adja magát nem kell oda írni…mint ahogy a kezdetben írtam az emberek tudnak gondolkodni …adjunk mindenkinek ennyi kezdeti hitelt és tiszteletet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Oszinten, eleg feleloten kijelentes a Lazar reszerol, de ha visszagondolunk Gyurcsany is azt a kijeletetest tette hogy, a Magyar nep csak Juhok, a felso tiz szazalek jol el es az a fontos, szoval az egyik Kutya a masik meg egy Dog! Vllasszatok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (21 szavazatból)
  18. Orbán András Lajos

    Meghallgattam a lázas, lézer Jani előadását a hitvallásáról, senki NEM MAGYARÁZTA FÉLRE, PONT AZ JÖN LE BELŐLE, AMIT MOND, ócska, kis stílű hazudozó őkelme, mint ilyen megérett arra hogy elveszítsük a társaságát………Hozzáteszem ha az előző polgi nem hal meg még mindig a hivatal irodakukaca lenne, de így kurvára kinyílt a szeme a tahójának………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. Mucus!
    Teljesen mindegy, hogy mikor mondta! Amit mondott, az szégyen és gyalázat,. Még egy közember szájából is kirekesztő, lebecsülő ez a kifejezés, de egy köztisztviselőhöz, egy országgyülési képviselőhöz meg méltetlan, egyenesen botrányos, megengedhetetlen a kijelentés! lézerjanó egy bitang ember, aki a választóin taposva fölkapaszkodott az uborkafára.
    Ez a szöveget nem is kell félremagyarázni, a szövegkörnyezetéből kiragadni ahhoz, hogy más értelmet kapjon, mint GyF beszéde esetében tették a fidesznyikek! Ezt a beszédet akár egészében, akár részleteiben hallgatja valaki, csakis úgy értelmezhető: “annyit érsz, amennyi pénz a zsebedben, a bankszámládon van!” Ez pontosan tükrözi ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk és az ő anusát nedvesítő csipet csapat tagjainak az értékítéletét, világszemléletét. Pontosan megmutatja, mit várhatnak tőle a szavazóik. Aki szegény, az (kövér (kötél) uram szavával élve) vegyen egy nagy szöget meg egy darab kötelet, menjen föl a padlásra és kösse föl magát a mestergerendára!
    Nos, ha csak egy szemernyi tisztesség lenne (de magam is tudmom: nincs!!!) lázárjanóban, akkor megkövetné a népét, majd ő menne a padlásra…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  20. NEWNEW-nál töményebben még én sem tudtam volna jobban mondani, de ez se rossz:

    Tourist] [2011.márc.20. 12:52] az 168Órában

    “Lázár János mondása igazi őszinte hitvallás. Nem szabad rajta gúnyolódni. Ő ezt komolyan gondolja. Nekünk pedig komolyan kell vennünk. Aszerint él és politizál. Ő ma Magyarországon egy nagyon fontos közösség nagyon fontos pozícióban lévő tagja. Egész pártja és kormánya is ugyanígy gondolkodik. Eszerint hoznak nyugdíj-, adó-, táppénz-, rokkant-ügyi törvényeket. Aki szegény, öreg, vagy beteg, az pusztuljon. Ha nem pusztulnak elég gyorsan, majd Orbán és Lázár bevezetik a kényszer-euthanasiát is, amit röviddel ezután a gázkamrák válthatnak fel. Elvégre több millió embert kell eltakarítaniuk. Szegény, öreg magyart, pláne cigányt. Különítményeik már őrjáratoznak. A jogfosztás már majdnem teljesen megtörtént az eddigi törvénykezéssel. Már csak az alkotmányt kell elfogadniuk. A fasiszta alkotmányt”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  21. Lovassy Árpád!
    Mindenek előtt leszögezem: még ha igaz is lenne amit mondasz, ez szemernyit sem csökkenti lézerjanó parasztságát, erkölcsi hitványságát.
    De az meg hogy lézerjanót úgy próbálod mentegetni, hogy más (állítólagos) hibájára tereled a szót, amivel aztán mást jó alaposan besározol, az magarda vall…
    Nem csak hallucináltál és szeretted volna ezt hallani, amit írtál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. BOCSÁNAT, amit idéztem nem a 168Órából, hanem a Népszavából ered.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Tori!
    Ne keverd az alkotást, min tudatos, átgondolt, a közösség (java) által elismert új értéket teremtő, szakszerű tevékenységet a TÉKOLással!
    Ami itt most rohammunkában készül, az számomra (és gondolom még sok a demokrácia és a köztársaság gondolata iránt elkötelezett hozzászóló társam számára is) nem Alkotmány, csak TÁKOLMÁNY!
    N.b. Nem kellene a Gulágra száműzni azokat, akik azért felelősek, hogy a cuclista munkaverseny jegyében kreált TÁKOLMÁNYt nem lehetett ünnepélyesen március 15.-én elfogadni és világ szégyenére április 4-ére vagy valami hasonló napra kényszerülnek halasztani?
    Sebaj, majd csinálnak egy ormány bolseviktor naptárreformot (oda-vissza), vagy csak egyszerűen visszadátumozzák, hogy az új kreálmány, Magyarország ELSŐ TÁKOLMÁNYA ezen az emlékezetes napon vonuljon be a történelembe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Látszat mögé néző

    Tori, nem tudod, önként lehet jelentkezni? Mármint eutanáziára? Légyszi’ jelezz, ha lehet, én mennék…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Nem akarom magamat ismételni. Lásd utolsó hozzászólásomat itt: http://nepszava.com/2011/03/magyarorszag/nagyobb-bajban-vagyunk-mint-gondoltuk.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Lázár azt mondja “manipulálták”, teljesen egyetértek : az országot manipulálták. Ezért vannak hatalmon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Senki nem értette félre amit Lázár J mondott.Pontosan azt értettük amit mondott.Ha a magyarázat a megélhetési politikusokra vonatkozik, azt sem lehet félreérteni, vagyis pont rá vonatkozik. Ő egy tipikus megélhetési politikus.Neki biztos csak egy elve van,..”kaparni, kaparni” bármi áron. Micsoda ócska alak. De hát ilyenekből áll a Fidesz, tisztelet a néhány kivételnek, de azoknak nincs is szavuk.Csupa mameluk és vazallus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Sajnos Btag és Gm néhánnyal előbbi hozzászólása teljesen helytálló.
    Ha igaz lenne lézarjanó mentegetőzése, magyarázkodása, hogy manipulálták a beszédét, akkor mi a fészkes fenéért kér bocsánatot? Kérjen bocsánatot a manipuláló egy elvesztett személyiségjogi, rágalmazási per után!
    Vagy lézerjanó nem mer perelni? Pedig ez fityiszéknél szokás!
    Akkor ez megint beismerés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. Lázár akkor jártassa a száját, ha végre egyszer értéket állít elő – mert eddig ilyet nem tett! Bár a vásárhelyi “Terror Házát” (Emlékpont) a falába vésett szöveg szerint ő “építtette” egyedül?! – igaz, hogy az értéktől ez is messze áll…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Azért kért bocsánatot, mert az jó PR. Amúgy nem hiszem, hogy őszintén gondolta volna (a bocsánat kérést).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Ebben az országban ha Fideszes elszólja magát, rágalmaz, felháborító baromságot mond, azonnal manipulálják a felvételt. Fel kellene nőni, és vállalni a szövegelés következményeit. Ezért a mondatért le kell mondania. Ezt harsogták az öszödi beszéd alatt a Fideszes erkölcsi magaslatról, most itt az idő, lehet példát mutatni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  32. Menjen dolgozni egy gépsorra,meglátjuk mire vinné,de vigye magával a nagyrcú párttársait is,élen a komcsi kövérrel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Meghallgattam a teljes verziót, és be kell ismerni, hogy ebben a teljes szövegkörnyezetben azért másként értelmezhető. Akár még helyesnek és elfogadhatónak is, de sajnos ez az ember már annyiszor lépte át azt a bizonyos küszöböt, hogy jogosan hihettük, hogy ezt így mondta.
    Sajnos a jelleme ezt diktálja.
    Ettől függetlenük az eddig leírtakat nem vonom vissza, mert bár nem az átlagemberekre vonatkoztatta azt, hogy akinek semmije nincs az annyit is ér, de hiszem, hogy lenézi az egyszerű embereket. Nem paranoiás üldözési mániám miatt, hanem az életvitele, az egyéni képviselői hozzászólásai és törvényjavaslatai miatt. Röviden: amit képvisel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. dr. dolmany ferenc

    Kedves Mindenki! Nem történt csoda – “Ki mint él,úgy ítél!” A dialektika ezzel kapcsolatban ,tudományosan úgy fogalmaz ” a lét határozza meg a tudatot “! Röviden ennyit. Az ő esetükben mindig valaki manipulál. Az iménti örök igazságot elfelejtik, vagy nem is tudják? Ez utóbbin sem csodálkoznák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Lézerjani tényleg egy senki alak. Múltkor láttam egyik újságban vagy weblapon egy képet róla, de a feje búbját eltakarta valami sapka-féle. Lehet, ezért gondolja magát különbnek másoktól?
    Különben (másutt már leírtam) az összes politikusunk kivétel nélkül a megélhetését tartja szem előtt és a harácsolást, beleértve a sok, jó magyar föld felvásárlását is.
    Emlékezzetek a Seres Mária-féle népszavazási kezdeményezésre a költségtérítés ügyében. Mi történt? Egyenkénti, név szerinti szavazással megváltoztatták a nevét választókerületi pótlékra és továbbra is felveszik a nagy pénzeket! Nem volt ellenszavazat és tartózkodás! Hiába gyűlt össze a 200 ezer kötelező aláírás ellenében majd’ 600 ezer, tojtak rá az urak/elvtársak. Semmibe vették a népakaratot. Ezeket egytől egyig el kellene zavarni. A fideszes tolvajokat meg ezen túlmenően máglyára kellene küldeni, hogy írmagjuk se maradjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. A video nem érthető és nem magyárázható félre! Arcátlanság, ahogy ezt a nyilatkozatot adó Lázár János későbbi nyilatkozatában állítja. Ilyen ember nem méltó a képviselői mandátumára, mint ahogy az mindennapi tevékenységénél is látható, ahogy nyilatkozatának megfelelő megvetéssel viseltetik, a szegényeket megsarcoló törvénykezéssel, az őt és párttársait is korlátlan hatalomhoz segítő választópolgárokhoz. Gondolom a választások előtt sesem hagytár el ilyen, az embertársait lenéző, lekicsinylő és mélységesen sértő nyilatkozatok. A képviseleti demokrácia szégyene, hogy ilyen nézeteket valló ember az országgyűlésbe kerülhet, s ott még frakcióvezető is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Lázár véleménye szövegkörnyezettől függetlenül felháborító és túlmutat az egyéni felelősségén, mert olyan emberekről mondott véleményt, akiknek az élettörténetével, személyes lehetőségeivel, sorsfordulóival, egyéni értékítéletével nem lehetett tisztában – vagyis általánosított! Ebből adódóan a szöveg megítélésekor is nyugodtan általánosíthatunk.
    Egyébként én úgy gondolom, hogy az a megélhetési politikus (Lázár állítólag az ilyenekről beszélt), aki egyébként nem tudná eladni a tudását vagy munkaerejét piaci körülmények között – Lázár pedig valószínűleg közéjük tartozik, egyszer ki kellene próbálnia, persze a kapcsolati tőke nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Bíborka!
    Köszönet, hogy utána néztél. Lehet, hogy magam is megalapozatlanul szóltam?
    De ha lézerjani a kifogásolt szavakat a megélhetési politikusokról mondta, akkor meg úgy is érthető hogy ha a húsosfazék mellé jutva sem tudtál magadnak eleget kaparni, lopni, akkor Te egy nulla, egy senki vagy! Csak akkor vagy valaki említésre méltó, ha kihasználtad az alkalmat, visszaéltél a lehetőséggel és a köz érdeke helyett a saját boldogulásoddal törődtél.
    Nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. Emlékezzünk 2006-ra. Az “öszödi beszéd” szövegkörnyezetéből kiragadott mondatait naponta többször minden televízió, rádió óránként sugározta. Este már a parlament előtt tüntetettek emiatt. Manipulálták a közvéleményt s manipulálják a mai napig is a megélhetési politológusok, a FIDESZ által létrehozott illetve pénzelt közvélemény kutató intézetek. Az igazság, a teljes beszéd senkit /tisztelet a kivételnek/ nem érdekelt, illetve a hazugság már teljesen beivódott a közvéleménybe. Ahogy Gyurcsány miniszterelnök Úr beszéde is igaz, így Lázár képviselő beszéde is az. Lázáré aljas, öncélú. hitvallását tartalmazza. Lázár

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Myledon!
    Szóról szóra egyetértek veled! Ez itt a fityiszes kettős mérce mintapéldája. “A mi komenistánk jó keresztyén és megbízható hazafi, az ellenzéké mocskos, büdös nemzetére rontó hazaáruló.”
    Ha lézerjanó nem követett el hibát, akkor Gyurcsány Ferenc beszéde pláne nem ítélhető el! Vagy ha az igen, akkor lézerjanó szerecsenmosdatásához egy uszoda medencére való hypó sem szabad elég legyen, mert 1 hitvány, hazug, kétszínű, gerinctelen féreg… (Az ő saját szavával élve megélhetési politikus.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  41. Az előző véleményemet fenntartom Lázár úr mai nyilatkozatának a http://www.hirado.hu honlapon való meghallgatása után is. Két dolog miatt írom ezt a második kommentet.
    1. A közszolgálati TV (M1) hiradója, hosszú percekben adott, kommentár tájékoztatást Lázár János sajtótájékoztatásáról, hogy tisztára moshassa magát. Ugyanez a televízió 2006-ben nem adott lehetőséget Gyurcsány Ferencnek, Magyar Köztársaság miniszterelnökének arra, hogy a szövegkörnyezetből kiragadott, az Öszödi zárt ülésről kilopott egy mondatos nyilatkozatának körülményeit megmagyarázza, s ezzel hozzájárult az ország jobboldal-vezérelt szélsősőségesei általi feldúléásához és a szükséges reformok FIDESZ-általi megtorpedózásához.
    2. Lázár Jánosnak bizonyos fokig igaza van, de álságos, ahogy ebben a helyzetében is az elmúlt 8 ébre hivatkozik, s hazugmódon kiemeli, hogy ők, a FIDESZ mindenért vállalja a felelősséget. Ez nem igaz, mert mindent az elődeikre és a szerintük liberálbolsevik ármánykodókra hárítanak, vagy letagadnak. Lázár becsületére váljon, hogy már második alkalommal hallom őt elnézést kérni, ami főnöke esetében, nagy valószínűseéggel, sosem fog bekövetkezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. Lázár szerint manipulálták,ha így van akkor minek kellett bocsánatot kérni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Gugyerák! Igazad lehet, vagyis igazad van. Lázár önmagában egy gerinctelen megélhetési politikus. Sajnos van kettős mérce, mert Lázárt lehet mosdatni és megmagyarázni, Gyurcsányt nem! Legalábbis a fidesz mércéje szerint.
    Már nem tudom kik mondták, hogy Gyurcsány egy gerinces tiszteletre méltó ember, aki merte vállalni, maga, és párttársai nevében, bárhová is tartoznak, hogy hazudtak, és felhívta a figyelmüket, hogy ennek vége, így nem lehet tovább kormányozni. És tessék, őt megkövezik, míg a másik oldalon lévőket akik tagadják a hazugságukat, de egyértelmű, hogy lassan akkor is hazudnak, ha kérdeznek, nekik mindent szabad büntetlenül.
    Tehát az én szememben Gyurcsány Ferenc egy igazi úriember, és a jelenlegi fidesz-kdnp-s bagázs egy senkik társasága (még akkor is ha vagyonosak).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. És egy kis szemelvény orbán és a fidesz külföldi kapcsolatairól!!!!!!!
    Muavija Maszria Palesztin Törvényhozó Tanács nabluszi képviselője először 1999!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-ben lépett a nyilvánosság elé a Palesztin Hatóságban tomboló korrupcióra vonatkozó elképesztő adatokkal!!!!!Miután az autonómia mint gazdasági egység egyáltalán nem vagy csak alig funkcionált bevett szokás volt hogy nem fizettek importárukért vagy különféle szolgáltatásokért. A Palesztin Hatóság ugyanakkor köztörvényes bűnözésbe fogott, főként a rendőrség felhasználásával!!!!
    Ebből évi másfél-kétmilliárd dollár folyt be.
    Azonkívül belevágtak olyan , általában nem kis haszonnal járó vállalkozásokba, mint a kábítószer csempészet, fegyvercsempészet, pénzmosás, ADÓSSÁGOKAT FELHALMOZOTT KELET-EURÓPAI CÉGEK ELTÜNTETÉSE (Kaya Ibrahim-josif tot) stb.
    Érdekes adatra bukkantam egy közel keleti író írásaiban!!!!!!!!!
    Csak nem benne van a mostani kormány illetve a régi-új kormány!!!????
    1999???????????????????????????????????
    Csak orbán és belügyminisztere pintér úr volt hatalmon?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  45. Jani!
    Nehogy lemondj!
    Te már eléggé összeloptad magad, egy új nemzettársad viszont előlről kezdené!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. LANYOK! FIUK!
    Olvassatok el,
    Orbannak, Schmittnekes Lazarnak tavoznia kell cikk /vas./
    ILONA- fergetegesen jo kommentjet!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Azt, hogy egy audio/video felvétel manipulált-e, a rendelkezésre álló eszközökkel viszonylag egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan meg lehet állapítani. Kérdés: mihez kezdenek akkor, ha kiderül: nincs szó manipulálásról? Azt, hogy a lázár hazudott, nyilván nem ismerik be. Akkor? Szokás szerint nem foglalkoznak az üggyel, mondván, hogy az nincs is? Duplagondol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Üzenem Lázárnak!

    Mene, Mene, Tekel Ufarszin!

    Te aki egy olyan párt vezérszónoka, frakció vezetője vagy, amely párt magáénak mondja a Keresztény értékeket, tudnod illik mit jelentenek ezek a szavak!
    Ha nem megy kérdezz meg frakció alattvalóid közül párat, tán meg fogják válaszolni! (bocs de én egybe gondollak benneteket FideszKdmp) Ül néhány hitét eláruló ex lelkész közöttetek, akik Istennek hátat fordítva, mert sose voltak felé fordulva, a világi hatalmat választották, Isten szolgálata helyett!

    Ti a keresztény értékeket az alkotmányba is rögzíteni kívánjátok! Nem kéne inkább a szívetekben eltökélni hogy Isten szerinti valódi keresztények lesztek?!

    Tudod Lázár az vigasztal hogy Isten számára sokkal értékesebb volt az Özvegy asszony a két fillérjével, mint a díszkísérettel csörömpölve adakozó dúsgazdag!

    Mivel kereszténynek valljátok magatokat csak Bibliát idézek!
    A Te szádból ítéllek meg!…
    Mid van amit ne úgy kaptál volna!
    Ő előtte ne dicsekedjen egy test se!
    Ti pedig megaláztátok a szegényt! Avagy nem a gazdagok hatalmaskodnak-é rajtatok! És nem ők hurcolnak-é titeket törvény elé? Jakab 2.6.
    Bolond! Az éjjel elkérik a Te lelkedet, amiket pedig készítettél, kié lesznek!?

    Végezetül: NE adjátok azt ami szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azt lábaikkal,és néktek fordulván, szét ne szaggassanak titeket!

    Lázár! Én megpróbáltam, hátha nem vagytok ebek és disznók!
    Még életben vagy van esélyed a változásra!

    Ja majd elfelejtettem! A kezdő mondatom fordítása:
    Megmérettél és híjával találtattál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. @Ági, Tibor & LA

    Köszönöm a kommenteket és az álláspontokat.

    @ Ági: Gyurcsány Ferencből remélem max a Marson lehet vezető. Magyarországon szerintem a nép még senki ellen nem vonult ki annyit tüntetni mint a Ferkó, aki a magyarok helyett kinaiakat telepített volna az országba.

    @LA:
    Egy dologra lennék kiváncsi: ha minden felnőtt ember el tudja dönteni hogy neki mi a jó, akkor miért van szinte mindíg hogy ciklusonként esetleg két ciklusinként homlok egyenest más irányba fordul a nép?
    Egyszer bal másszor jobb a ‘jobb’.

    Az értelmiségi kifejezést nem firtatnám, úgy látom sajnos ennek a szónak már kikopott az értelme.

    @ Tibor: valóban más Hollandia, nekik nem volt 40 év tehát más alapokról indultak viszont nekünk is kellene dönteni végre azt hogy merre van az arra.
    A szlovákok, a csehek, a horvátok eldöntötték vagy nézzük meg a balti államokat – fejlődnek is szépen. Ellenben mi még mindíg nem tudjuk hogy akkor most mi lenne jó: a régi jól bevált szocializmus vagy kapitalizmus.

    Üdv,
    Zozi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  50. Zozi! Te aztán széles látókörű vagy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Wittner Máriának elgurult a gyógyszere 2011. március 24. csütörtök

Fideszes szuperlézer 2011. március 22. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos