Ronai and Ronai
AMERIKAI

Esztergom: És hamarosan a sötétség… 2011. február 20. vasárnap 10:24 Forrás: VH

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Esztergom: És hamarosan a sötétség...

Esztergom – Hacsak valami csoda nem jön közbe, hamarosan megint sötét lesz Esztergom utcáin. Megszűnik a szemétszállítás, nem jut pénz az utak, közterek, óvodák, iskolák karbantartására, utcaseprésre – mondta a város polgármestere.

Tétényi Éva a Vasárnap híreknek azt nyilatkozta: a sok milliárdos adóssággal küszködő Esztergom fideszes többsége 30 millió forintot különített el az előző polgármester, a Meggyes Tamás által indított rágalmazási, becsületsértési perek ügyvédi költségeire, 90 milliót pedig a már eddigi is 100 milliókat felemésztő élményfürdő fejlesztésére – hiába tiltakozott a kétharmados többséggel megválasztott független polgármester.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 8 szavazatból)
Esztergom: És hamarosan a sötétség..., 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Esztergom lakossága talán okul a történtekből, és az általuk megválasztott egyéni képviselőikkel fogják feltakaríttatni az utcákat, köztereket. Azok lakásai előtt tartanak majd sajtótájékoztatókat, akik miatt nem jut pénz semmire. Az iskolák faliíújságaira fel lehet rakni azon képviselők képeit, akik magánperekre használják a város pénzét. Sok lehetőség van.
    Leginkább pedig soha többet fideszes jelöltre nem szabad szavazni. (Egyébként pedig hasonló a helyzet sok más településen is: a fideszesek mindenütt betartanak, ahol nem ők vannak többségben. Ahol meg többségben vannak, ott megy a pénszivattyú zavartalanul.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  2. Látom a segítségkérő lapokat az emberek kezében. Ehhez képest nagyon beszédes, hogy Orbán esztergomi látogatásán a hátsóajtón távozott!!!
    Mit tudott volna a Meggyes féle despotára mondani? Mit tudott volna mondani a Bayer Zsoca perköltségeit fizető önkormányzat kriminális viszonyaira? Segítséget vártak tőle???
    Azóta sincs segítség! Tétényi Éva ha megfeszül sem fog tudni tenni a fideszes maffia ellen. Mert nem csak Esztergom fogja a fideszes maffiának, hanem az egész ország!!
    Talán ha nagyon nagyot kiállt! Hogy elszégyelljék magukat a nyilvánosságra hozott szemétségeik végett.De ne egyedül kiáltson, hanem minden esztergomi ordítson vele!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  3. Jótól kértek segítséget.
    Mert mint látható a kedves vezető azonnal segített.
    Meggyesnek.
    Mert a nép akarata az szent, ezért is jött létre a nemzeti együttműködés kommunista rendszere.
    Csak azt nem értem miért nem ba..ák bele meggyest a háza előtt közpénzen létrehozott tóba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  4. 1990. évi LXV. törvény a helyi önkormányzatokról:
    47. § (1) A helyi népszavazást a polgármesternél kezdeményezheti:
    d) az önkormányzati rendeletben meghatározott számú választópolgár, ami nem lehet kevesebb a választópolgárok tíz százalékánál, és nem lehet több a választópolgárok huszonöt százalékánál.
    (2) A képviselő-testület köteles kitűzni a helyi népszavazást, ha azt az önkormányzati rendeletében meghatározott számú választópolgár kezdeményezte.

    T. Esztergomi lakos, kívánja-e az önkormányzat feloszlatását és új választás kiírását?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  5. Ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(megvezetőnk) segített (?) ;-) Esztergomon azzal, hogy kiállt Meggyes Tamás mellett. mert hogy nem rúgta seggbe érdemei el nem ismerése mellett, az bizony a mellette történő kiállás volt!
    Most Esztergom lakosságán a sor!
    Hordják csak hálájuk jeleként a fityiszes honatyák háza kapuja, lakása ajtaja elé a szemetüket, hadd élvezzék ki annak áldásos gyümölcsét, amit a szavazóik nevében, képviseletében, helyett, ellenében az elmúlt években csináltak!
    Ha meg még most sem ébrednek föl a bódulatból, ha nem köpik szemen saját magukat ha még egyszer is fityiszesre szavaznak az esztergomiak, akkor agyilag teljesen zoknik, menthetetlenek, s mint olyanok megérdemlik a sorsukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  6. Ami fent, az lent: szemét, sötétség és romok, -híven mutatja az egész ország helyzetét, minden szempontból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  7. …meggyes helyében félnék a sötét utcákon éjszakánként…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. Hanna
    Ami késik nem múlik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. Ne féltsd őt Hanna! Nincs mitől, mert ő nem közlekedik sötét utakon egyedül, a sleppje mindig vele van! gyalog meg pláne nem!

    ember-kommentjéhez:

    hallottam valamilyen rendeletről, hogy a megválasztása után hat hónapig nem lehet feloszlatni a testületet, utána viszont igen. Szerintem Tétényi Évának nincs más lehetősége, mint addig kitartani (áprilisig) és valamilyen módon feloszlatni a testületet. Akkor lenne új választás, és akkor az esztergomiak dönthetnek, azaz elzavarhatják az OVis-ékat. Vagy nem zavarják el őket, de akkor ez van, ezt érdemlik, semmivel se jobbat! Bár ha sikerülne eltakarítani őket és egy független önkormányzat alakulna is, akkor is fenn áll annak a veszélye, hogy a kormány anyagilag megbénítja őket = Meggyes ugye továbbra is parlamenti képviselő = az ország szégyenére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. “Fekete országot álmodtam én,
    ahol minden fekete volt,
    minden fekete, de nem csak kívül:
    csontig, velőig fekete,
    fekete,
    fekete, fekete, fekete.”
    (Babits Mihály: Fekete ország, 1902-1908)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Kedves Néróka, bevallom, nem a féltés motivált az előző kommentnél. Soha nem voltam bosszúálló, de a jogos büntetés mindenkinek jár. Ha a földi bíróság nem hozza meg, meghozza az égi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Nálunk már olyan régóta fityiszes az ön/kény/kormányzat, hogy csak na. Mert megérdemeljük?? Már aki rájuk szavazott: 1.a sok lebutitott/lefizetett többség ill.kisebbség mert az van bőven
    2. urambátyám haszonélvező, vállalkozó, puszipajtás, ilyen-olyan bebetonozott intézmény igazgató. A mostani hátsófél nyalásnak is megvan ám a maga jutalma, épülhet új városháza meg városközpont ezerrrel, mert az úgy kell, mint egy falat kenyér. Mi több:létszükséglet. Mit nekünk az út nyomvonalának odébb taszajtása aprópénzen, lehet új szoliótója póóógármesterúrnak mert nyalván megérdemli. A siralmas állapotban lévő rendelőintézet az már más tészta, az nyilván nem érdemli meg, mert arra nincs pénz az orbánviktorbölcsvezirünk által lenyúlt nyögdijkassszából. Jaaa, hogy nem csak a mi kis Pest-megyei városunkról van szó???
    Esztergomhoz képest azért kicsit szolidabban mennek nálunk a dolgok, de figyelem ön/kény/kormányzatok: Tanulni sosem késő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hivatali visszaélés a vád a fideszes polgármester ellen 2011. február 22. kedd | Lengyel Tibor/Népszava

20-25 milliárdos adóssága van Esztergomnak 2011. február 1. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos