Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tüntetni hív a Facebook-csoport 2011. január 9. vasárnap 11:05 | AN

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tüntetni hív a Facebook-csoport

Budapest – Az Egymillióan  a magyar sajtószabadságért nevű Facebook-csoport kilépni készül a virtuális térből és január 14-én tüntetést szervez a Kossuth térre.  Ebből az alkalomból a Civil Rádió interjút készített Fölkel Róberttel, a Facebook-csoport egyik aktivistájával, a szervezők egyik képviselőjével. A beszélgetésből nemcsak a tüntetésről, hanem a 60 ezernél több támogatóval rendelkező csoport terveiről is képet kapunk. Az “Egymillióan a magyar sajtószabadságért” oldal címe: http://www.facebook.com/sajtoszabadsagert Míg a tüntetés oldala itt érhető el: http://www.facebook.com/event.php?eid=174931022547487

Az alábbiakban közöljük a sugárzás előtt álló rádióinterjú rövidített, szerkesztett változatát.

A Magyar Országgyűlés 2010. december 21-én elfogadta azt a médiatörvényt, amely már a 2011. január 1-jei hatályba lépése előtt példátlan méretű tiltakozást váltott ki mind az ellenzék, mind a tartalmat előállító és közlő média, valamint a civilek részéről. 2011. január 8-án délelőtt jelentették be, hogy civil kezdeményezés folytán tüntetés lesz a magyar sajtószabadságért. Vendégem Fölkel Róbert, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért! elnevezésű, politikai pártoktól független, civil kezdeményezésként működő Facebook-oldal egyik tagja, a január 14-re (péntekre) szervezett Kossuth téri tüntetés szervezője.

Műsorvezető: – Üdvözlöm a stúdióban!

Fölkel Róbert: – Szia! Üdvözlöm a hallgatókat!

–   Hatvankét ezer 719 csatlakozó, 4 ezer 220 kiáltvány-aláíró, ötezernél több tüntetésre kész ember, hatszáznál több elítélő vagy szigorúan kritikus cikk a nemzetközi sajtóban. Milyen folyamatról szólnak ezek a számok?

– Arról, hogy Magyarországon két évtized után végre valami újra megmozdult! Ezúttal leginkább a hazai történésekre koncentrálnék. Nekem mindig is fájó pont volt az, hogy a civil mozgalmak Magyarországon mintha csipkerózsika-álmot aludnának. Ha néha-néha hallatták a hangjukat, az is erőtlennek bizonyult és semmi foganatja nem volt. Magyarországon a civil mozgalmak gyerekcipőben járnak, mint ahogy a demokráciánk is fiatal. De most mintha valami ébredezne, és azt látni, hogy a médiatörvény elleni tüntetőkhöz napi 700-800 újabb ember csatlakozik, az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért” FB-csoport létszáma pedig folyamtosan és töretlenül növekszik. Úgy látszik, hogy az emberek ingerküszöbét erőteljesen átlépte ez az új médiatörvény.

– Milyen kifogásolható rendelkezéseket tartalmaz a jogszabály, ami ellen ennyire határozottan föllépnek?

– A legfőbb probléma a törvénnyel az, hogy egy kalap alá veszi az elektronikus médiát, a tévét, rádiót az írott sajtóval és az internettel, s hogy az egész nyilvánosság kontrollját egy öttagú, pártkatonákból álló szervezethez rendeli. Ők döntenek életről és halálról a hatályos médiatörvény alapján. További probléma, hogy nagyon tág megfogalmazásokat enged meg magának a jogalkotó.  A kisebbségek, ilyen vagy olyan csoportok védelméről szóló paragrafusok például, olyan intézkedések lehetőségét tartalmazzák, hogy amennyiben a Civil Rádió vagy bármelyik sajtóorgánum kritikus publikációt vagy akár csak burkoltan kritikus véleményt fogalmazna meg, mondjuk egy másik országról, az már büntethető lenne, ami nonszensz. De mondom, az a legnagyobb probléma, hogy összpontosítja a hatalmat néhány abszolút nem független ember kezében, és ők döntenek életről, halálról. Sehol máshol nincs ilyen Európában.

– Kiket érint ez a törvény?

– Aki tud írni, és számítógép közelébe jut, van internetkapcsolata, az már csinálhat blogot is magának és a hatóság ezt is vizsgálhatja.

– A kormány miként reagált a médiatörvényt ért nemzetközi vádakra?

– Ez érdekes kérdés, mert ugye attól volt hangos az elmúlt húsz év nagy része, hogy milyen remekül kommunikál – legalábbis az ellenfeleihez képest – a Fidesz. Most először látni azt, hogy megbénultak, kapkodnak és össze-vissza beszélnek, egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat adnak ki, akár napokon belül is. Ez valószínűleg azért van, mert a kormány egyszerűen nincs felkészülve, a kormánynak nem volt előzetes forgatókönyve arra, hogy mit csinál, ha egy ilyen példátlan mértékű ellenállásba ütközik.

– Mekkora az önök ereje?

– A magyarországi Facebook történetében még soha nem növekedett ilyen ütemben, ilyen gyorsasággal egy valódi közösségi csoport. Most nem beszélek a marketingesek által mesterségesen felturbózott oldalakról, amilyen például a Túró Rudi. A mi tényszámainkból én azt olvasom ki, hogy a mi erőnk főképp potenciálisan nagy, gyakorlatilag ma még beláthatatlan. Négy nap alatt 40 ezres pártoló tagság nem nagyon alakult ki sehol sem.

– Most nyilván az utcára viszik az embereket. Jövő hét pénteken lesz az első komolyabb tüntetés.

– Igen, így van.

– Miért nem bízzák az ellenzékre, azokra a pártokra, akik felismerték az új törvény veszélyeit és az Országgyűlésben fel tudnak lépni ellene?

– Az egész politikai elitet impotensnek tartom ahhoz, hogy ebben a minden embert érintő témában lépni vagy józanul dönteni tudjon. Másrészt a parlamenti kétharmad miatt az ellenzék még a hangját sem igen hallathatja.

- No, és az „alkotmánybírósági út”?

– Nem tudom, hogy az Alkotmánybíróság létezik-e még Magyarországon. Fizikailag biztosan van egy épület, ahova bemennek azok az emberek, akiket alkotmánybíráknak hívnak. De hogy ez a testület ellássa azt a feladatát, amire hivatott… Vagy Önnek erről más a véleménye?

–  Mivel tudná ezt a sarkos kijelentést alátámasztani?

– A kormány az Alkotmánybíróság jogkörét már csökkentette és az alkotmánybírák közé bekerült olyan személy, aki a jogszabályi előírások betartása alapján nem kerülhetett volna be, olyan alkotmánybíró is van, akiről köztudott, hogy nem pártfüggetlen. Persze, egy alkotmánybíró soha nem lesz száz százalékban független. Tehát a médiatörvény – ha rajtuk múlik – hatályban marad.

De akkor mégis milyen jogorvoslati lehetőség van? Ha a jövőben bármilyen döntést hoz a kormány a kétharmados többsége alapján, akkor a különféle civil szervezetek folyamatosan az utcára fognak rohangálni?

– Mi például nem fogunk sehová se rohangálni, nem borítgatunk kukákat, nem takarjuk el símaszkkal az arcunkat, a Rádiót se gyújtottuk fel, amikor január 4-én csendes szimpátitüntetést tartottunk Mong Attiláék mellett. Szervezetten, a hangunkat felemelve leszünk jelen a Kossuth téren, ahol a Parlament kapujára szegezzük a kiáltványunkat. Azt a kiáltványt, jelen beszélgetésünk negyedórája alatt is újabb száz ember írt alá, a világ különböző pontjairól. Jogorvoslattal nem tudunk élni, de van kellő erőnk és bátorságunk tiltakozni. Ahogy ez a Facebook-on olvasható a tüntetés címszó alatt: a tömeg erejével kívánunk nyomást gyakorolni. Ezt a tüntetést (és ha kell, a soron következőket is) azért csináljuk, hogy ez a médiatörvény, így ahogy van, megszűnjön, hogy a jogszabályt vonja vissza a kormány, majd az új médiatörvény megalkotásába vonja bele a civileket, illetve a szakmát!

– Érdekli ez a téma egyáltalán az embereket? Én azt tapasztalom, hogy az átlagember éppen csak hallott valamit a problémáról.

– Amennyiben a magyar internetező közösséget nézzük, ennek ellenkezőjét tapasztaljuk. Igenis érdekli őket, mivel hatvanezren vagyunk, és megállás nélkül gyarapodunk. Ez a hétvége újabb kampányszerű robbanást ígér a csatlakozók számát tekintve. Percenként tucatnyival pörögnek a kommentek. A netpolgárokat igenis húsbavágóan érdekli, mert érinti őket. Amennyiben ezt úgy tudjuk kommunikálni, hogy nem csak egy szokásos ábrándos civil vagy hippi dologról van szó, hanem kőkeményen a szabadságunk került veszélybe, akkor szerintem még nagyobb tömegeket tudunk majd magunk mellé állítani!

–  Mekkora lehet ennek a mozgalomnak a társadalmi támogatottsága? Körülbelül hatvanhárom ezren csatlakoztak ugyan, de ténylegesen hány ember fogja képviselni a saját véleményét?

– Jelen pillanatban már hatvankétezren csatlakoztak az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért” Facebook-oldalhoz, ebből nőtte ki magát a tüntetés külön oldala, ahol jelen pillanatban ötezer olyan ember van, aki jelezte, hogy ott lesz a Kossuth téren. Figyelembe véve azokat a tendenciákat, amelyek az elmúlt napokban zajlottak, a tüntetés napjáig ez akár 8-9 ezerig is felmehet, mivel vannak ilyen jellegű tapasztalataink a Facebookon szervezett eseményekről. Van, hogy kevesebben mennek el, de olyan is előfordul, hogy többen. Én nem számítok arra, hogy ha például nyolcezren jelentkeznek, akkor a jelentkezők ott is lesznek, azt viszont szeretném, hogy legalább ötezren részt vegyenek ezen a tüntetésen.

–  Akik már most gyakorlatilag jelezték a szándékukat, ugye?

– Igen, igen.

–  Ön említette, hogy nem tartja potenseknek az ellenzéki pártokat az ügy érdekében való fellépésre. Ezt csak azért gondolja így, mert a Fidesznek kétharmados többsége van, vagy egyébként sem szimpatizálnak semmilyen ellenzéki párttal, amely tudná képviselni az érdekeiket?

– A mi érdekeinket saját magunk képviseljük, mert nem látjuk, hogy valaki úgy tudná képviselni az érdekeinket, ahogyan mi azt szeretnénk! És hogy ezzel eljussunk addig a pontig, hogy a törvényt visszavonják.

– Tehát most nincs olyan párt  Magyarországon, amelyre ilyen szempontból rá tudnák bízni magukat?

– Abszolút nincs!

–  Pártalapításban nem gondolkoztak még?

– Nem akarunk pártot alapítani. Rajtam kívül még több tucat ember éjt-nappallá téve azért dolgozik, hogy ez a tüntetés minél flottabbul menjen. Mi erről már beszéltünk magunk között, hogy pártot semmiféleképpen sem akarunk alapítani. A későbbiekben kinőheti magát ez a mozgalom szervezetté, de az is hangsúlyozottan civil szervezet vagy önálló médium lesz.

– Volt konkrét politikai megkeresés, próbálkozás is?

– Hál’ Istennek nem, úgy látszik, értenek a szóból, mert felhívtuk a figyelmüket arra, hogy politikusokat nem látunk szívesen a rendezvényen, még magánemberekként sem. Civil szervezetek és magánemberek ajánlották fel a segítségüket, nagyon sokan.

– Nem gondolják, hogy ha esetleg igénybe veszik egy párt segítségét, sokkal hamarabb, sokkal hatékonyabban és sokkal szervezettebben tudják elérni a céljukat?

– Nem, mert abban van némi igazság, hogy többen lennénk fizikailag, de sokkal kevesebb lenne az erőnk. Ebben az országban élve, tudjuk azt, ha bárhol megjelenik, bármelyik politikai oldal „arca”, akkor másnap már minden arról fog szólni, hogy ő odakötődik, az ő szekerüket tolja. Az a tapasztalatom, sajnos, hogy a politikusok saját céljaikra használják és használták fel a civil kezdeményezéseket Magyarországon, nem csak ma, hanem az elmúlt húsz évben.

– Az elmúlt évtized országgyűlési választásai azt mutatják, hogy nagyon magas a bizonytalan és a rejtőzködő szavazók száma. Őket most megszólítják ezzel a mozgalommal?

– Elég valószínű, hogy megszólítjuk őket, de emellett a Facebook-oldalon közzétett jelzések szerint valamennyi parlamenti párt szavazói résztvesznek a tüntetésen.  Igen, valószínű, hogy a bizonytalanok is nagy számban támogatnak majd.

– Miért éppen a Facebook oldalát, illetve a közösségi médiát választották a kommunikációhoz?

– Elég felfutóban van ez az utóbbi években, hónapokban. Magyarországon a leghatékonyabb közösségi oldalnak véljük a Facebook-ot. És nemzetközi is a Facebook, ezért könnyebben el tudunk jutni külföldre is. Már tapasztaltuk, hogy például Bécsben is, ugyanabban az időpontban, a jövő hét péntekén, este 18 órakor, a Magyar Nagykövetség előtt szolidaritásukat fejezik ki az osztrák sajtómunkások, magánemberek.

– Tehát akkor ez a tüntetés január 14-én lesz, pénteken…

– Igen, este 18 órakor, a Kossuth téren, a Parlament előtt.

– Kiket várnak? És mi fog ott történni?

– Civileket várunk, magánembereket várunk, mindenkit várunk, aki úgy érzi, hogy ez a törvény korlátozza a sajtó-, illetve a szólásszabadságot. A műsorról annyit tudok elárulni, hogy a koreográfiánk kész van, a kiáltványt olvassuk fel, ami megtalálható a Facebook-oldalunkon is. Egy jelenleg még szerkesztés alatt álló beszéd hangzik el, egy mini performance-al. A kiáltványt virtuálisan felszögezzük a Parlament általunk készített, új bejáratára. Megkérdeztük a rendőröktől, hogy felszögelhetjük-e kalapáccsal, de kiröhögtek minket. Ez csak vicc volt, igen. Tehát elkészítjük a „Magyar Országgyűlés új bejáratát”, arra fogjuk kiszögezni a kiáltványt. Zenés műsorral, énekléssel, gitározással zárjuk a napot.

– Ezek szerint ez egy békés megmozdulásnak ígérkezik.

– Mindenféleképpen békés lesz.

– Miként fognák reagálni, ha váratlanul megjelennek szélsőjobbosok, a Goj Motorosok vagy a korábbi Kossuth téri tüntetők?

– Ez valós veszély és erre már mi is gondoltunk. Bízunk abban, hogy egyrészt a tömeg is idézőjelbe téve: „rendet fog tenni”, illetve mást nem tudunk csinálni, csak felszólítjuk őket, hogy csatlakozzanak békésen, és a különböző jelképeket, szimbólumokat tegyék el. Polgár Tamás (Tomcat) is aláírta a kiáltványt, aminek ugyan nem örülök, de tudomásul vettem, mint tényt.

– Lesz elég rendező?

– Kell, hogy legyen, igen. Ez követelmény. A rendőrség is megköveteli azt, hogy elegendő számú rendező legyen.

– Ezek szerint ez egy előre bejelentett, engedélyezett tüntetés lesz?

– Igen, tegnapelőtt jelentettük be. Voltunk a rendőrségen és ott elkészült az a jegyzőkönyv, aminek alapján minden további nélkül lefolytathatjuk a tüntetést.

– Említette, hogy nem kívánják igénybe venni semmiféle párt segítségét, de vajon meddig lehet erős egy ilyen civil mozgalom pártpolitikai támogatottság nélkül? Mik a jövőbeni terveik?

– Nagyon profin kell szervezni és kommunikálni. Nem szabad beleesni a korábbi civil kezdeményezések, mozgalmak hibáiba. Hatékonyan kell kommunikálni, kell egy erős csapat, amely az egészet irányítja, amelynek van ebben tapasztalata.

– Rendelkezésre áll ez a csapat?

– Részben. Szinte minden nap felbukkan egy önként jelentkező. Mi is most kezdjük ezt, bízunk benne, hogy meg fog valósulni. Bár az lenne a legjobb, ha nem lenne rá szükség, ha a kormány magától visszavonná a törvényt. De hát vicceket most nem mesélek, mert annál komolyabb a probléma.

–  Ön úgy gondolja, hogy nem fogja visszavonni a törvényt a kormány?

– A közeljövőben nem. De …

– És ha a nemzetközi sajtó és az európai politikusok rákényszerítik erre Orbán Viktort?

– Az mindenképpen külső segítség lehet a számunkra, mert látott már a világ arra példát akár az EU-ban is – nem kell messzire menni –, Ausztriában, amikor valaki nem tetszett az EU-nak, és jogosan nem tetszett, akkor az illetőnek mennie kellett. Igen, számítunk erre. Nem kérjük erre őket, de látjuk, hogy ők is érzékelik, gyakran – a diplomáciában rendkívül szokatlan módon – sarkosan ki is mondják, hogy Orbán Viktor magánbirodalmában valami nagyon nincsen rendben.

–  Az önök civil kezdeményezésű szakértői csapatához hogyan lehet egyáltalán jelentkezni? Ha valaki szeretne önöknek segíteni, szeretné önöket támogatni, hogyan tud bekapcsolódni a folyamatokba?

- A tüntetés Facebook-oldalán van egy központi email cím, az addahangod@gmail.com. Ide várunk minden hasonló ötletet, javaslatot, megkeresést.

Az elmúlt percekben önök Fölkel Róbertet, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért! elnevezésű, politikai pártoktól független, civil kezdeményezésként működő Facebook-oldal egyik aktivistáját hallották. Legközelebb egy hét múlva jelentkezünk élőben, hogy beszámoljunk a civil megmozdulás eredményeiről.

Árva Milánt hallották.

Az “Egymillióan a magyar sajtószabadságért” oldal címe: http://www.facebook.com/sajtoszabadsagert

Míg a tüntetés oldala itt érhető el:
http://www.facebook.com/event.php?eid=174931022547487

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 14 szavazatból)
Tüntetni hív a Facebook-csoport, 4.8 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Oké! Ott leszek! L.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Kár, hogy csak épp a legfontosabb nem derül ki a beszélgetésből, hogy pontosan mi a webcíme a tüntetés facebook oldalának. Mert van már elég sok webcíme a mozgalomnak, sokféle elnevezéssel, Facebookon belül és kívül, és egy kevésbé netjártas ember hamar elveszti a fonalat. Sőt, még az a netjártas is, akinek nincs ideje éjjel-nappal a facebook-on lógni.

    Pedig ha rájuk is gondolnának, akkor fizikailag, a helyszínen is talán több ember lenne, mert a legutóbbi kettőn bizony a virtuálisan csatlakozók töredéke jelent meg. Különösen a Rádió előtt, ahol még az is kiderült, hogy nem volt bejelentve az akció. Hasznos eszköz ez a Facebook, de inkább csak segédeszköz a hírek, infók terítéséhez, szervezéshez, és nem szabad 1-1 fontos ügyet kizárólag erre a lóra tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. @e-Vita:

    Az “Egymillióan a magyar sajtószabadságért” közösség Facebook-os webcíme:

    http://www.facebook.com/#!/sajtoszabadsagert

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Az “Egymillióan a magyar sajtószabadságért” oldal címe: http://www.facebook.com/sajtoszabadsagert

    Míg a tüntetés oldala itt érhető el:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=174931022547487

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Hát, elég érdekes, amikor egy fasiszta aláír egy kiáltványt “az alkotmányos és emberi jogokat biztosító médiatörvényért”. Részletek itt: http://antifa-hungary.blogspot.com/2011/01/magyar-neonaci-az-emberi-jogokert.html
    Talán attól fél, hogy a fidesz most majd nem hagyja szabadon uszítani társadalmi csoportok ellen, mint ahogy tette 8 éven át szinte zavartalanul, a ballibes kormányzás idején? Vagy csak mint élvezeti provokatőr csatlakozott?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Kedves Kommentelő Társaim, én tudtam és tudom a Facebook-on kívüli és belüli elérhetőségeket, és én terjesztem is a saját eszközeimmel. Én soha nem magamra gondolok elsősorban, hanem másokra. (Ezért is nem vittem semmire az életben.) Csak mások tanulságára mondom itt a magamét.
    És tudom, hogy sokan vannak, akik nem Facebook-mániások, sőt akiknek nem áll módjukban internetezni, és hozzájuk is kapcsolatot kell találni, mindig gondolni kell rájuk is, mert a fizikailag is támogatók, kivonulók létszáma talán jóval nagyobb lenne, mert ők is szeretnének csatlakozni, és ez is lenne olyan fontos, mint hogy virtuálisan több 10ezer ember klikkelte be oly könnyedén és kockázatmentesen, hogy igen, legyen sajtószabadság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. Köszönöm a kedves Szerkesztőknek és kommentelőknek, hogy pótolták. Talán a beszélgetés teljes szövege is tartalmazza. Elhamarkodottan óg-mógtam :-)
    Az igazán komplett, jól áttekinthető weboldal (a Facebook-os szanaszét eső infókkal ellentétben): http://szabadsajto.com, amely remekül egybefog minden infót, én ezt tekintem a mozgalom központi webhelyének. És nem kell hozzá a biztonsági résekből felépülő Facebook-ra se feltétlenül regisztrálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. Végre olyan cikkek is megjelennek, amelyben ott vannak a linkek!
    Egyébként köszönet Róbertnek, ott leszek!

    Az “Egymillióan a magyar sajtószabadságért” oldal címe: http://www.facebook.com/sajtoszabadsagert
    Míg a tüntetés oldala itt érhető el:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=174931022547487

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Azért az bőven látszik, hogy a társadalmunk még nem web2-es…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. már, hogy ez a fenti kommentekből is kristálytisztán kirajzolódik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. “Hál’ Istennek nem, úgy látszik, értenek a szóból, mert felhívtuk a figyelmüket arra, hogy politikusokat nem látunk szívesen a rendezvényen, még magánemberekként sem.” Sajnálattal olvasom az ilyen irányú megnyilatkozást. Tehát újra megosztjuk az embereket. T. Fölkel Róbert! A fidesznek nevezett hazugságkommandó az elmúlt 8 évet azzal töltötte, hogy minél jobban megossza a magyar embereket. Ön ne tegye ezt! Mert ha ezt teszi semmivel sem jobb náluk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  12. Noszticzius Judit

    KELL HARCOLNI ORBÁN MÉDIATÖRVÉNY ELLEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KELL MARADNI A SAJTÓSZABADSÁGÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Álcivileket uszítottak Bajnaira 2012. november 8. csütörtök | AN

Köztársasági forradalmat hirdet a 4K! 2012. április 29. vasárnap

Már Budapesten is éhségsztrájkolnak 2011. december 10. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos