Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat 8:21 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás

Budapest – Mesterházy Attila biztos a kormányváltók vasárnapi győzelmében, erről a baloldali összefogás pártjainak miniszterelnök-jelöltje a Népszabadságnak adott, szombaton megjelent interjújában beszélt. Egyértelműen kormányváltó hangulat van. Le fogjuk váltani a kormányt, mondta.

Szerinte csalás biztos, hogy lesz. Már most tudni olyan lakcímekről, amelyekre rövid idő alatt száznál is többen jelentkeztek be a szavazás érdekében. Jól látszik, hogy sokan készülnek csalásra vagy – mondjuk így – a rendszer sajátosságainak kihasználására. Egy dolog mindenkinek legyen világos: választást mindig csak hatalomból lehet elcsalni. Ezért is fontos a magasabb részvétel, mert annál nehezebb a végeredményt csalással befolyásolni.

A kormányfőjelölt arról is beszélt, hogy van politikai forgatókönyvük arra, ha nem lenne zökkenőmentes a kormányzás átadás-átvétele. Mint mondta, miniszterelnökként már sok eszköz lesz a kezében a helyzet kezelésére, de hangsúlyozta: elsősorban nem rendvédelmi eszközökről beszél.

Minden magyar miniszterelnöke szeretne lenni, senkit nem akar kirekeszteni a nemzet egészéből. Azt mondta, olyan Magyarországot szeretne építeni, ahol az őket nem támogató szavazók is békére lelnek.

Hozzátette: a gesztusok és a párbeszéd politikájában hisz, és minden fontos társadalmi ügyet konszenzust keresve, de legalábbis kompromisszumokat találva kell megoldani. Szerinte vannak olyan kérdések, amelyekben egyszerre van szükség társadalmi, szakmai és politikai konszenzusra. Erre példaként említette a nyugdíjrendszert érintő átalakítást.

Szólt arról is, hogy tagoltabb kormányzati struktúrát szeretne, és kizártnak nevezte, hogy az egészségügy és a pénzügy ne kapna külön minisztériumot. Hozzátette: koalíciós kormányzásra készül, a tárcavezetők névsora még nem végleges.

Előrevetítette azt is, hogy akkor is van értelme elindítani egy új alkotmányozási folyamatot, ha nincs kétharmados többség az elfogadásához, a paksi szerződésről pedig azt mondta, hogy újra kell tárgyalni, és megfogalmazása szerint ebben a kérdésben “lassabban, türelmesebben, bölcsebben” kell dönteni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 20 szavazatból)
Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás, 4.6 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

82 Reader’s Comments

  1. Ő tudja mit beszél.
    Ő tudja mit beszél???
    Tudomása van sok mindenről. Másnak is. Miért nem csinálnak belőle országos botrányt? Nincs idejük?
    Vagy olyan fontos egy csaló választáson elindulni?
    Akkor is van értelme elindítani egy alkotmányozási feladatot,ha……?
    Lövése nincs a palinak mi lesz itt választás után.
    Ez nem rettegés, hanem tapasztalat a fidesz eddigi tevékenységét illetően.
    Miről álmodozik?
    Politikai konszenzusról? A fidesszel?
    Ébredjen fel “uram”, ez Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (35 szavazatból)
  2. ” Mint mondta, miniszterelnökként már sok eszköz lesz a kezében a helyzet kezelésére, de hangsúlyozta: elsősorban nem rendvédelmi eszközökről beszél.”
    .
    Elsősorban ez esetben a választási csalás leleplezésére kell, hogy eszköze legyen. Szavazat újraszámlálás, független nemzetközi ellenőrző szervek bevonása a választás felügyeletébe, a média ellenőrzése, az EU val történő egyeztetések, a győzelmet követő utcai zavargások kezelése, stb. A rendvédelemre nem is számíthat, azok cserben hagyják amíg a hatalmát meg nem szilárdította.
    .
    Kérdés Orbán mit készített elő vereség esetére. ugyancsak kérdés mit készített elő győzelem esetére. én nagyon komoly leszámolásokat gyanítok.
    .
    Én személy szerint egyáltalán nem tartom kizártnak az MSZP győzelmét. Amennyiben a szavazók létszáma eléri a szükséges arányt, azaz mind az Orbán rendszert ellenzők, mind az apatikus csalódottak is erőt vesznek magukon, és hajlandóak szavazni, a kormányváltás valós remény. Lehetséges.
    .
    Az MSZP természetesen nem a földre szállt angyalok gyülekezete, de az utóbbi időben szinte minden médiában erősen megszaporodtak az MSZP ellenes írások, beleértve az AN-t is, mind cikkek mind hozzászólások formájában.
    .
    Ezek igen sok vitathatatlan igazságot tartalmaznak, de sajnos főleg részigazságokat és mellőznek sok olyan tartalmat amely a teljes értékű képalkotáshoz szükséges lenne, több esetben pedig már kifejezetten támadó és rosszindulatúak voltak, olyan mértékben amire sem az MSZP, sem bajnai, sem Gyurcsány nem adott okot és nem érdemel meg.
    .
    Politikusok!! A politikusoktól mind igyekeznek hatalomra szert tenni és megszedni magukat és megtömni a pártkasszát, és annyit várhatunk amennyit ki tudunk belőlük hozni, amire rá tudjuk venni őket, vagy amire tudjuk befolyásolni vagy kényszeríteni. ez áll az MSZP re is.
    .
    De ez nem áll Orbánra. Ő nem politikus, hanem egy gátlástalan rabló, elnyomó, egy notórius hazudozó aki ezzel még büszkélkedik is, ” ne arra figyeljenek amit azért mondok, hogy megválasszanak”.
    .
    Azért az MSZP akármennyire is lezüllesztette az országot, nem tette ellenségünké a fél világot, nem hozta vissza az oroszokat titkos paktummal, nem épített egyéni kedvtelésre stadionokat, és meddig folytassam még?
    .
    Miért mondom ezt?? hadd ismételjem egy korábbi kommentemből mit teszek ha két rossz között választhatok mit teszek én???
    .
    Ha két betegség közül választhatok, nem azt nézem melyik a súlyosabb, hanem, hogy melyiket tudom gyógyítani?

    Ha két rossz közül kell választanom, azt nézem melyiket tudom kezelni.
    .
    Lehet e biztonsággal kezelni az MSZP-t. ez semmivel sem könnyebb mint bármelyik más pártot, hiszen nem kevesebbről van szó, minthogy a középosztály nem engedi megsemmisíteni magát és a társadalmat gazdagokra és szegényekre osztani.
    .
    Azonban a Fidesz és Orbán ilyen szempontból teljesen reménytelen és kezelhetetlen, hiszen amíg az MSZP igyekszik tanulni a ballépéseiből, Orbán kijelentette, hogy ők bizony nem fognak és tovább folytatják az elmúlt négy évet.
    .
    Sajnos a mostani helyzet olyan, hogy szuper megváltóra nem lehet számítani, de azért a megrontót el lehet zavarni. Tudom senki nem osztja a véleményem, de az MSZP győzelme egyáltalán nem valószínűtlen. És ha ez megtörtént, hogyan tovább??
    .
    Nos akkor kezdődhet az a munka amivel a magyar társadalom régóta adós önmagának, felépíteni egy öntudatos, aktív középosztályt amely képes befolyásolni a vezető politikai pártot.
    .
    Lehetséges e ez az MSZP vel?? Majd meglátjuk, de egy valami biztos. A Fidesszel lehetetlen. Valójában a Fidesz elzavarásával nem az MSZP nek adunk esélyt, hanem a változásnak, önmagunknak, hogy olyan helyzetet teremtünk ahol végre tehetünk is valamit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (46 szavazatból)
  3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ jobb ha nem írom le.mármint a véleményemet. Mert talán túl erős szavakat használnék. És egyébként is mit lehet még elmondani ennek a népnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  4. “És egyébként is mit lehet még elmondani ennek a népnek.”.
    -
    Ez a nép mi vagyunk!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  5. Kedves Eagle!!!

    Kérlek ha van időd nézd meg “”"”"”" a gonosz Magyarországon”"” (tegnap kicserélt) tegnap készült képét. Nézd meg mi látható a gonosz mögött.
    http://www.istenkeramikusa.eu/hu/uj-munkaim

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  6. Eagle
    Ne háborodj fel azon a kritikákon amiket kapnak az ellenzéki pártok!
    Jogos, mind egy betűig.
    Az “emútnyócévben” mit tettek,hogy ez a buta nép értsen valamit a demokráciából?
    Semmit!
    Támadták egymást, mutyiztak, falaztak egymásnak, és elment a nyócév.
    Az emberek belefáradtak, és gondolták a kisebbik rosszat válasszák a fidesszel.
    Nem volt még elég ebből a kisebbik rosszból való választásnak?
    .
    Lehet hogy a falnak mentek attól, amit most írok, bár máskor is írtam, és csak ismételni tudom magam.
    Gyurcsány alapított egy pártot. Hatalmas bázisa lett volna a választásokig, mert az emberek látták, hogy mást akar, nem alkuszik, és faltörő kosként megy előre,támogatható elképzelésekkel.
    .
    Mindez megszűnt a kényszer összefogással.
    A mai napig nem tudom még magamnak sem megmagyarázni, hogy mi volt ez a kishitűség benne, hogy nem hitt a rohamosan szaporodó szimpatizánsok számának!
    Miért állt össze? Gyávaságból? Félt hogy egyedül nem megy?
    Most együtt nem fog menni, mert ha Orbán veszít,megmutatja az igazi valóját.
    Miért kellett elárulni azokat, akik hittek az általa hitt lehetséges változásnak?
    Miért kellett magát vakvágányra kormányozni?
    Hiszen azóta látványosan megállt a DK növekedése,ami jelez azért valamit.
    Azt hittem, hogy okos emberekkel körülvéve megerősödve küzd a demokrácia mielőbbi visszaállításáért, és ez majd mutatja a további utat. Sokan hittük. Én mindig kritizáltam, de el is ismertem, amikor olyat tett.
    Átadta az irányítást a hátba támadó Mesterházynak, aki se hús, se hal módon próbál lavírozni a számára még nagy kabátban?
    .
    És akkor megint itt van a kisebbik rossz szerepe.
    Minősíthetetlen ez a megközelítés, mert hosszú távon ez megsemmisüléshez vezet sok ember számára.
    Rendszer? Váltás?
    Bohózat szerintem, a mi bőrünkre, és kárunkra.
    Ha keményebben fogalmaznék, akkor azt kell mondjam, hogy a politika színterén ma csak hazárdjátékosok vannak.
    .
    Fáj a szívem, hogy ezt írom, de ettől már az is jobb lenne, ha hagynánk Orbánt belefulladni a saját mocskába!Rövid agónia lenne,és megszenvednénk, míg a kormányváltóké ettől sokkal rosszabb lenne,mert itt akkor polgárháború lenne.
    A hangulat, és az Orbán szándéka már meg van hozzá.Egy két tényező, és ami hiányzik még hozzá, és indulhat az őrület.
    Ezt tette csekély 4 év alatt az ellenzék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (27 szavazatból)
  7. Ha még valaki nem lenne tisztában, hogy Orbán egy fasiszta diktátor, aki nem csak Magyarországot, de Europát is lángba fogja borítani, annak itt a legújabb nyilatkozata (forrás Origo):
    .
    “Az én politikai krédóm középpontjában a közösségépítés áll. Építettem a Fidesz radikális, rendszerváltó, kispárti közösségét, aztán a polgári körökön keresztül a nagy, néppárti, jobboldali érzelmű közösséget, s most, amikor kormányon vagyunk, építem a baloldalt is magába foglaló nemzeti közösséget, amely a nemzetegyesítés programja révén túlnyúlik az országhatárokon is” – foglalta össze politikai krédóját Orbán Viktor.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  8. @bumburi
    .
    Nem háborodok fel, de te se tedd. Nagyon haragos vagy. Csak észrevételeztem egy két dolgot. Nincsenek illúzióim. Várjuk ki mi fog történni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  9. Szundikálok holnapig. Hogy mi lesz, ha győz/veszít ?
    Azt hiszem, nem fog meglepetés érni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Eagle
    Nem vagyok haragos,hiszen értelme sem lenne. Már csak a döbbenetem nő napról napra, hogy meddig mennek el.
    Szomorú vagyok inkább ezért az egész rettenetért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (21 szavazatból)
  11. Látható diszkrepancia van az AN, és a Kormányváltó erők álláspontja között.Pró és kontra mindegyik oldalnak igaza van.
    Egy harmadik alternatíva ugye a “másként szavazás” alternatívája lenne, de ez már reménytelenül elkésett.
    Most nem is a szavazásra vagyok kíváncsi, hanem a szavazás utánra. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  12. Ha egyértelműnek látja, hogy lesz csalás, ha biztos benne, hogy mindent megtesznek, hogy csaljanak, és ezt elleplezzék, akkor miért mondja, hogy demokratikus választáson indul? Vagy ha nem demokratikus, akkor miért áll ki bohóckodni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  13. Még mindig nem hallottam, hogy mire fognak felesküdni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  14. bmk
    Azt meg sem említik, mert kellemetlen lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  15. Rablók vannak a házadban.
    A legerőszakosabb már megragadta az utolsó cihádat is, a többi rabló élénken tiltakozik, és arra kéri a ház tulajdonosait, hogy segítsenek elzavarni a ciharablót és ígérik, hogy ők nem fognak rabolni.
    Mit csinálsz?
    Ülsz sunyin vagy teszel valamit?
    Teszel valamit, bízva abban, hogy a többi rabló tanul az esetből és nem fog rabolni?
    Ülsz sunyin és hagyod a ciharablót továbbrabolni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Tisztelt Eagle! (9:23) Teljesen egyet értek ! Még annyival toldanám meg , bármennyire is ágálnak sokan , igenis most már el kell menni szavazni MINDENKINEK ! Tessék megnézni a megváltóra tegnap jó ha ezren voltak kíváncsiak tegnap szegeden ! Mára a debreceni zárójukra lasszóval fogják a közönséget ! Én is KÉREK MINDENKIT tessék elmenni szavazni minél többen annál jobb ! Érzésem szerint ha valami ISTENI CSODA folytán 2/3-al lehetne ezeket elzavarni , szinte biztos vagyok benne hogy a főbűnös zorbán-simlicska másnap nem lenne található az Országban ! PRÓBÁLJUK MÁR KI !! Próba szerencse !! Ezek olyan hitvány emberek , hogy vereség esetén mind próbálná menteni magát és abból sok minden kiderülhetne !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  17. Játszunk el a gondolattal, hogy nyer a Fidesz!
    Kérdés az, hogy meddig fogja húzni – vonni a dolgokat, mikor pusztul bele az intézkedéseibe?
    Ne felejtsük el, hogy már nincs miből elvennie – bár egyeseknek van erről némi mondanivalójuk , hogy még van egy- két hely – és ahogy Bumburi is írta “megsemmisüléshez vezethet ” de kérdés az, hogy a Krach..ami mindig akkor üt be…amikor a legjobban fáj..
    De az igazsághoz tartozik az is, hogy a nyugat is segíti ezt a kormányt a hatalomban tartásához!
    Magyarázom mindezt azzal, hogy a Goldman Sachs (GS) globális bankcsoport londoni részlegének elemzőstábja befektetőknek összeállított új regionális prognózisában közölte, hogy Magyarországon az idén 2,2 százalékos, jövőre 2 százalékos gazdasági növekedést vár.
    A Morgan Stanley globális bankcsoport londoni befektetési részlegének minap ismertetett, felülvizsgált becslése szerint Magyarországon az idén 2,4 százalékos, jövőre 2 százalékos gazdasági növekedés várható.
    A BNP Paribas bankcsoport elemzői felülvizsgált legutóbbi prognózisukban 2,5-3 százalék közötti GDP-növekedést jósoltak Magyarországon 2014 egészére az általuk korábban érvényben tartott, 2,2 százalékos idei növekedési becslés helyett.

    Az egyik legnagyobb londoni gazdasági-pénzügyi elemzőház, a Capital Economics közgazdászainak legújabb átfogó negyedéves prognózisa szerint Magyarországon 2014-ben 2,5 százalékos GDP-növekedés várható

    De fogalmam sincs miből számítják ezeket az adatokat????
    Én és még jó pár százezren meg itt rohadunk meg, mert nincs hol dolgozni!!!

    De jó lenne, ha az általam igen kedvelt Merkel asszony, ebben az évben ugyanúgy felhívná Orbánt – mint ahogy tette Berlusconival – Angela Merkelnek személyes tekintélyén túl volt eszköze nyomást gyakorolni.
    Az EU legerősebb gazdaságának vezetőjeként érdemben képes befolyásolni az EKB-t!
    Tehát amikor azt írom, hogy EU igenis segítsen, akkor erre gondolok elsősorban !
    Meglátjuk vasárnap éjfélkor hogyan is állunk, aki az AN eszméivel egyetért, megvitathatjuk az oldalon , hogyan s miképpen tovább ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Szép napot
    az ipsos szerint mai felmérés a fidesz 40-45 a kormányváltók 26-31
    és még ott vannak akik nem feleltek az is kitesz 10% ot
    Nekem megfelelne. sőt nagyon nagyon szoros lesz
    Orbánt legalább szembesülhetne az ellenzékkel 4 éven keresztül és nem csak bohóckodna nem elfelejtve a tetteit kapná az ivet ahogy kell
    de a Győzelem is benne van !!
    HOLNAP szavazok a CSALÁDAL mind a négyen KOrmányváltókra !!!
    hajrá kormányváltók !!!
    hajrá DK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  19. Ha valaki tudja Mesterházy elérhetőségét, küldje már el. Szeretnék neki ajánlani egy autókereskedőt, aki mindig becsapja a vevőit. Biztos szívesen vásárolna nála…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  20. 1942-es! Szinte tökéletes az írása! Ha a fenti kép mostanában készült, mindent “elmond”?! A Hazát a házhoz hasonlítva, ahogy Gyurcsány is, hogy nem adjuk, nem rendezkedhetnek önhatalmúan…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Laszlog! Az AN lehet, hogy tévedett? Önnek igaza is lehet. A bojkott is jó, ez is? Úgy tűnik “totális módokon” lehet csak győzedelmeskedni totális barmokon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Hát barátom igen le vagy maradva, ha csak most tudod. Én már akkor tudtam, amikor a választási törvényt “megalkották”, csak a kormányhírdetések mentek, amikor ez a megalomániás senkifocista nem úgy hírdette magát, mint a fidesssss miniszterelnökjelöltje, és megtiltották az ellenzéknek, hogy hírdethessen.
    Hidd el mindenki tudja, hogy a csürhe nyer, csak azt nem tudom, hogy akkor miért van ennyire beszarva, hogy mindenütt különleges őrzések vannak, a NAV 3 napos “szerveráthelyezésről” már nem is beszélve???????? Hosszúbájtok éjszakája 2.0?????
    Hogy legalább az Isten varrja össze a szádat, hogy már több hülyeséget ne beszélj. Komolyan mondom, már tőletek is okádok nem csak ettől a szociopata fidessstől meg az ő nagyvezíritől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Sedona, bolygó! Igazuk lehet! Nekem is feltűnt, hogy felminősítettek, a Ft is 307! Az EU tényleg “furcsa”???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Zappa, Mindenki! Riadó!!! Ezek annyira hülyének nézik a magyarokat (az itteni zsidókat tán már nem…), hogy újra megetetik velünk a hitleri programot?! Fentebb olvasva O.politikai programját ledöbbentem. Hitler mondott ilyeneket; a német viszonyokra vonatkozó szavait ha felcseréljük a mai magyar viszonyokkal, döbbenetes az egybeesés!!! Utána lehet nézni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Akkor lesz valami a kezedben, ha felkeresed a mellékes helyiséget.
    Felejts el ezzel a “minden magyar miniszterelnöke leszek” dumával, ilyen volt már aztán meg hortit temettek, meg amit tudtak megszereztek és elkótyavetyéltek. A mezőgazdaságról már nem is beszélve.Úgy hívták, hogy Antall József – csak a jóneveltségem miatt írom nagy betüvel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Én csak annyit mondanék, amit nagyanyám mondott: só és gyufa legyen otthon.
    .
    A szavazás (majdnem választást írtam) után ki fog törni a gyalázat és polgárháborúba fog torkolni. Hogy csak egymás lökdösődése lesz, vagy dörögni fognak a fegyverek sok mindentől függ. Kemény hónapok várnak Magyarországra, de a jelenlegi helyzet tarthatatlan.
    .
    A régi definíció szerin “forradalmi helyzet” van:
    “az uralkodó osztályok nem tudnak a régi módom kormányozni, politikájuk válságba jutott, az elnyomott tömegek nem akarnak már a régi módon élni….”
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Csak emlékeztetőül a memóriazavarban szenvedőknek. 2006-ban az emberek a kisebbik rosszra szavaztak. Ennek a következménye lett a négy év múlva kitermelt kétharmad (53%) és orbánfasizmus tombolása. Egy szerény emeszpé győzelem és meseházy erőtlen meséi egy még súlyosabb következményt vetítenének előre. De végre ki a kezekkel a biliből! Diktátort szavazófülkében nem lehet leváltani, most sem fog sikerülni. Nem a bojkott, hanem az előre eltervezett, megtervezett és modellezett csalás miatt. Minden kampányesemény, beleértve az orbánbeszédeket és az óriásplakátolást (ez utóbbi persze egyben Simicska-féle pénzmosás!) csak ennek a csalásnak a fedezésére szolgál. Ma egyébként felhívott telefonon Szél Bernadett. Hát mégis van remény?, – szóltam a telefonba izgatottan, – eljön velem vacsorázni? De csak egy hangfelvétel volt, arra buzdított, hogy menjek el szavazni. Csalódottan letettem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  28. Lényegremagyar
    Nem is értem! Min van meglepődve? Orbán mindig is ezt hajtotta, semmi
    új nincs a mondókájában!
    Hitler mondott ilyeneket?
    Bartus L. évek óta ezt kiabálja az írásaival!Mi már rég látjuk a döbbenetes egybeeséseket, de az ellenzék vak, vagy nem akar látni!
    A birkáikat terelik mindkét oldalon a szavazóurnákhoz.Mert igény van a további hülyítésre, az emberek semmibe vételére, és a saját érdekek bebetonozására.
    Az ország érdeke? Felejtős, az kit érdekel?
    Az ország érdeke azt kívánná, hogy millió számra menjünk az utcára, hogy a hitelteleneket, meg a nép butítókat elzavarjuk, és eszükbe ne jusson egy előre elcsalt választást megrendezni!
    Ehelyett az ellenzék is hülyít. Orbán is hülyít. Itt is hülyítenek, hogy mindenki menjen!
    Bele a vesztébe! Mert ha a szavazólapot átvette, és aláírta, akkor a hitleri fasizmusra szavaz, bármilyen jelet tesz arra a lapra,mert az aláírásával már legitimálta Orbán rendszerét!
    Hát akkor, gyerünk? Tömegesen áruljuk el a hazánkat?
    Uram Atyám!
    Magyarország tényleg azt kapja, amit megérdemelt! Kivívja magának!
    A mit is? Tudja valaki folytatni a gondolatmenetet, amit a realitások figyelembevételével írtam le?
    Nosza? Mi lesz a választás után?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  29. emigrant
    Nálunk Mesterházy felvétele szólt a telefonba. Hogy mer engem a barátjának nevezni, amikor én mindig megvetettem azt a fajta embert,mint amilyen ő?
    De nagyon akar! Eddig? Mi a francot csinált? Kifogta a DK vitorlájából a szelet, amit most összefogva vissza akar lapátolni? Kétszínű megélhetési. Ez a véleményem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  30. Bumburi! Nem az a ledöbbentő, amikor az ember magától jön rá? Emlékszem régi filmekben miket kiabált Hitler… Az utóbbi hszek.egyre jobbak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  31. Bárki bármit mond:
    1. Én és a velem együtt gondolkodók már régen eldöntöttük, és ehhez istartjuk magunkat: semmiképpen nem veszünk részt a holnapi választáson, nem tekintjük legitimnek az Orbán Alaptörvényére épített választási cirkuszt.
    2. Aki ezt nem érti, nem képes a helyzet intellektuális megközelítésére, és a rossz ösztöneire hallgatva el akar menni választani, annak is van egy olyan lehetősége, amely valamelyest lelki békét kínál a számára: vár holnap délután 16-17 óráig, és az akkor megismerhető választási részvételi adatokat összeveti a korábbi választások hasonló adataival. Ha ebből az jön ki, hogy a részvétel meg fogja haladni az 50%-ot, akkor elmehet szavazni az ellenzékre. Ha azonban az látszik, hogy van esély arra, hogy a választási részvétel 50% alatt maradjon, akkor maradjon otthon és ne menjen el választani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. laszlog

    Ha ön egy penészes kiflicsücsökkel akarja sarokba szorítani a CBA-t akkor feltehetőleg fogalma sincs arról, hogy mi a probléma ezzel az üzlethálózattal.
    Ugyanez igaz a választásokra is. A választások után akarja meglátni a csalást, holott a köztársaságot az alkotmánnyal és a demokratikus választási szabályokkal már rég elcsalták. Remélem Ön nagyon fogja szégyellni magát miután a demokratának képzelt politikusai felesküdnek az alaptörvényre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  33. bumburi!
    Mondanám, hogy sírni van kedvem, de férfi nem sír, férfi káromkodik.
    Reménytelen szélmalom harcot folytatsz, a magyar agyalágyultság elárasztotta az A.N.-t, Bartus László kristálytisztán érvelő elemzései dacára, néhányunknak (kívüled idesorolom Öreg Titán, Öreg pg, Oldster, Walla!, Sarah, Kegyelem, Jogászka, emigrant, stb, stb, vannak még vagy húszan…) kommentjei dacára elárasztotta az A.N. online is a zivataros magyar butaság.
    Már szinte csak Te- és Kegyelem próbáltok a józan észre hatni… Én is csak azért szólalok meg, hogy érezzétek, nem vagytok teljesen egyedül.
    A többiek is itt vannak titokban, nyilván, ugyanúgy gondolkoznak, mint eddig, nyilván, de lebénul a kezük a billentyűk fölött.
    ..
    Ami hétfőn jön, az a temetők néma csöndje lesz; majd halkan boldogtalanul, mindenféle triumfálás, elégedettség nélkül sorra megszólalunk, hogy
    ..
    NA, UGYE, MEGMONDTUK.
    ..
    És nem fogjuk ünnepelni, hogy igazunk lett.
    Legtöbbünk két éve mondja szünet nélkül. Van köztünk, aki már negyedik éve, a “fülkeforradalom” óta, a NER megszületése óta mondja mániákusan, kétségbeesetten, próbálja beleordítani a süket fülekbe, hogy Orbán nem ellenfél, Orbán ellenség, halálos ellenség!
    Eltaposta a Köztársaságot, a demokráciát.
    Ez a rendszer a Horthy és a Rákosi rendszer kereszteződése. Sikerült létrehoznunk a patkány és a csörgőkígyó hibridét. Többesszámban beszélek, mert mi is sárosak vagyunk, akik hagytuk, akik nem tettünk meg mindent ellene.
    Nem az a gyalázatos hazugság, hogy az MSZP a kisebbik rossz, mert az kezelhető (volna).
    A gyalázatos hazugság bepalizni a mosott agyú tömeget, hogy van remény. Hogy: ha beállsz az Orbán rendszerébe, vagyis, ha elmész szavazni, nem Orbánt erősíted, hanem – talán – elzavarhatod.
    Nem!!!!!!
    Minden egyes leadott szavazat az Orbán féle diktatúrát erősíti, akárhová húzod be az ikszet!
    Legalább két éve mondjuk ezt itt kórusban. Aki még most sem érti, csakugyan kérje vissza az iskolapénzt.
    Vagy operáltassa ki az agyát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  34. laszlog: Mindamellett, hogy semmiben nem értek egyet önnel, megjegyezném, hogy az ön által a leválthatósággal, mint legfőbb értékkel jellemzett ellenzéket újra csak a fasisztákkal lehet leváltani. Hurrá! Az igazság egyszerű kimondása pedig az én szótáramban nem szinonim a melldöngetéssel. Teljesen mindegy, hogy hányan mennek el választani. Mindenkinek csak egy szavazata van, és nem tudja bizonyítani a csalást. Az ön által javasolt megoldás ezért nem vezet sehová. De természetesen mindenki azt csinál, amit akar. Én nem szavazok olyan pártra, amelyik ilyen feltételek között elindult a választáson, és tegyük hozzá, hogy gyakorlatilag meg sem próbálkozott az egyenlő feltételek kiharcolásával. Ez tény. Önnek is van egy véleménye, csak igaza nincs. Igaza jelen esetben bumburinak van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  35. laszlog
    “Azt mondtam, a csalást akkor lehet támadni, amikor megtörtént”

    De már megtörtént! Nem érti? Ezt ennyire nehéz felfogni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. Köztársak, van egy tippem, ki lesz a következő kiszerkesztett hozzászóló. Még mielőtt ez megtörténik, gyorsan kikérem magamnak, hogy laszlog elvtárs kihagyott a névsorból. Tehát a mondat helyesen: Mindenki vak, meg hülye, elvtelen, csak Öreg Titán az okos, ja meg bumburi és – most jön a kiegészítés – emigrant! Köszönöm, így rendben is volnánk! (Én nem csak a számítógép előtt okoskodok, hanem mellette, sőt, képzelje még mellette is!) Egyébként hol él ez az ember, ha azt hiszi, hogy itt az ún. választásnak nevezett grandiózus csalássorozat után még bárkinek bármi keresnivalója lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  37. Jav: …képzelje, még mögötte is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Nem folytatom a vitát, csak szerényen megjegyezném, hogy az igazság és tisztesség útját nem azért járjuk, mert pontosan tudjuk, hová vezet. Hanem mert így tartjuk helyesnek. És nem azért mert ez könnyű. Igaza pedig nem annak van, aki hangosabb. laszlog, hogy értse: Nem a maga tisztességét kérdőjelezzük meg, hanem az eszét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. oldberg
    Hogy tudd, nem itt kezdtem a megnyomorított gondolatok ellen felemelni a szavam,sokkal előbb, mint az AN-t ismertem volna.
    .
    Hangyacska tudja, hiszen számtalanszor erősítettük egymás véleményét a butaság, és alázatosság e formája ellen, aminek itt is sokan alávetik magukat.A csordaszellem ellen, amikor feladják a szabadságukat,hogy elköteleződjenek egy hazug, számító politika mellett.
    Sok értelmes kommenttársamnál látom, hogy behódolnak, mert hiszik,hogy most aztán nem lesznek átverve, holott a valahová felzárkózás már eleve az ebben az estben.
    .
    Uszítónak nevez itt valaki, engem, aki anno lankadatlanul érveltem a Gyurcsány reformkísérletei mellett, pedig nem is rá szavaztam.Tűrtem a sok ordenáré megjegyzést, mert hittem, hogy okos szóval észhez lehet téríteni pár embert.
    Mit mondjak? Én maradtam aki voltam, és maradtak a zemberek is azok akik voltak. Akiknél olyan erős a falka szellem, hogy mindent felülír.
    Mérhetetlen csalódás számomra, hogy akik értelmesen, nem szűk-látókörűen érveltek itt ezeken az oldalakon, most arra buzdítanak, hogy mégis szavazni kell menni. Szerintük.
    Ajánlanám nekik József Attila: Ars poética c. versét, és azt hogy gondolkodjanak el rajta.
    A jövőt teljesen reménytelennek látom, és biztos hogy nem fogom azt mondani, hogy UGYE MEGMONDTAM, mert bármi legyen a jövőben, azt együtt fogjuk elszenvedni.
    És most nem a telefon sír, hanem a lelkem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  40. Eagle
    “Tudom senki nem osztja a véleményem, de az MSZP győzelme egyáltalán nem valószínűtlen.”
    .
    A ma esti 7 órás hírekben hangzott el az ATV-n: a megkérdezett illetékes szerint holnap este 3/4 8-kor vagy 8 órakor is lehet szavazni.
    De lehet, hogy hajnali 2-kor is. Pont úgy, mint 2010-ben, egészen a fideszes 2/3 eléréséig.
    Ezek után ki bízhat más párt vagy pártok győzelmében?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. bumburi: Fogadd őszinte szolidaritásomat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  42. Bizony, bizony nagy a baj! Hogy mondja a magyar: Egyik kutya, másik eb! És ez így van. Nem szabad belemenni a játékukba. Hátrébb kellene már lépni néhány lépést, és kívülről ránézni a dolgokra. De hogyan?! Egyre butábbá tett emberek nem látják, nincsenek tisztában azzal, ami zajlik. Pedig néhány évtizede az orrunk előtt játsszák a hazudós játszmájukat. A nép leigázása, rabszolgává tenni az embereket. Ez a céljuk. Micsoda dolog, embert ember ellen uszítani?! Bűncselekmény! Vagy rosszul gondolom? Micsoda dolog, hogy azt mondja egy politikus, hogy a programjukban benne van a kémiai kasztrálás. Héééé! Ki csinálta ezt? Na, ki? Hát Hitler! És ki állt Hitler mögött? Na, Kik?!!! Jobb lenne utánanézni. Vagy Miért is nem foglalkozik és foglalkozott az ellenzék Vityabá mentális problémájával. Réges rég ki kellett volna követelni, hogy megtudja a nép mi van ezzel az emberrel. Mesterházy és a többi nagyon is jól tudja, hogy mi a helyzet. CSAK HALLGATNAK, MINT AZ A BIZONYOS A GAZBAN! Ha a nép nem veszi a kezébe a hatalmat, szerintem ez várható vagy már ez van? Totalitárius, ami olyan kormányzásra jellemző, amely teljes központosított kontrollt gyakorol az élet minden területe felett, az egyént alárendeli az államnak, és elnyomja a szemben álló politikai és kulturális megnyilvánulásokat. POLITIKUS, TEHÁT HAZUDIK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. emigrant
    Ez a laszlog pár napja jelent meg, szavazatra való buzdítás a feladata.
    .
    Ki ez a figura, aki azt hiszi, hogy csak a gép előtt ülünk, és onnan hirdetjük az igét?
    .
    A kormányváltókat miért nem vonja felelősségre, hogy az elmúlt 4 évben miért hallgattak, és építgették a jövőbeni hátterüket, fittyet hányva az alkotmány elvesztésére, és minden orbáni törvény hatályba lépése ellen?
    Miért nem azoknak ordítja le a fejét, akik hagyták?
    Miért kapacitál, egy Gyurcsány, Mesterházy, és Bajnai által is tisztességtelen választásnak titulált hazaárulásra?
    .
    M MIBE VISZI AZ ELLENZÉK AZ EMBEREKET?
    . TISZTESSÉGTELENSÉGBE?
    Köszönöm, én nem kérek belőle!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  44. emigrant
    Nyugi, én nem vagyok ideges.
    Egyébként kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  45. laszlog
    Határtalan örömömre szolgál, hogy ilyen “szabaccságharcos” keveredett ide, az uszítók közé.
    Egy jó tanács.
    Az árnyékom hosszabb és türelmesebb,mondom ezt addig, amíg finom vagyok, és nőies.
    Egyébként hajrá! Mindent bele! Most vagy soha!
    4 évig meg pihentek erre a hajrára edzve.
    Nevetséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  46. Öreg Titán 2014. április 5. szombat 19:08
    “2. Aki ezt nem érti, nem képes a helyzet intellektuális megközelítésére, és a rossz ösztöneire hallgatva el akar menni választani, annak is van egy olyan lehetősége, amely valamelyest lelki békét kínál a számára: vár holnap délután 16-17 óráig, és az akkor megismerhető választási részvételi adatokat összeveti a korábbi választások hasonló adataival. Ha ebből az jön ki, hogy a részvétel meg fogja haladni az 50%-ot, akkor elmehet szavazni az ellenzékre. Ha azonban az látszik, hogy van esély arra, hogy a választási részvétel 50% alatt maradjon, akkor maradjon otthon és ne menjen el választani.”
    .
    Lásd: proaktiv 2014. április 5. szombat 19:49
    (Az urnazárás 19 órai, hivatalos ideje után sem zárják ki a szavazás folytatását.)
    Ennek ismeretében másik ötlet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. ez a laszlog meg honnan trollkodta be magát ide? hahahahaha :-)))))))))
    az ilyenen csak röhögni lehet. időben szóltam előre: tőlem szolidaritásra, együttérzésre ne számítson senki, aki hajlandó résztvenni Orbán aljas játékában, és elmegy holnap szavazni, a szavazói névjegyzék aláírásával az Alaptörvényt hitelesíteni. ez vonatkozik erre a laszlog-ra is. ezt csak azért bocsátottam előre, hogy miért nem írok olyanokat, hogy szánom, sajnálom őt azért, mert megtévesztetten, magából kivetkőzve igyekszik az általa vélt egyedüli helyes cselekvés következetes kritikusait fröcsögve gyalázni. nem sajnálom és nem szánom, hanem kiröhögöm. volt lehetősége mindenkinek, hogy idejében tájékozódjon. aki ennek ellenére tévhitekbe ringatja önmagát, az magára vessen. és nincs olyan, hogy kisnyugdíjas, aki el van zárva a külvilágtól, és nincs 20. stádiumban lévő rákbeteg sem, akit már csak az Összevisszafogás győzelme menthet meg az amúgy biztos haláltól. ez mind hülyeség, és aki az ilyen bornírt érveléseknek bedől, az megérdemli a sorsát.
    .
    két eset van: valaki vagy beszámítható FELNŐTT ember, aki képes legalább önmagáért felelős cselekedetre és gondolkodásra, vagy pedig erre nem képes. aki erre nem képes, az helyeztesse magát egy felelős felnőtt gyámsága alá, és ne is akarjon beleszólni egy ország ügyeibe, hiszen a saját érdekét sem képes felfogni, akkor honnan a jóistenből tudhatná, hogy mi a jó és helyes egy egész országnak.
    aki viszont képes a FELELŐS FELNŐTT életre, annak nem mentség az sem, hogy csak a királyi TV fogható nála. ugyanis vannak egyéb lehetőségek is a tájékozódásra annak, aki AKAR tájékozódni. most nem fogom itt felsorolni a lehetőségek tárházát. aki pedig erre nem vette a fáradságot, és gyámság alá sem helyeztette magát, mint cselekvőképtelent, annak az érdeksérelme engem nem érdekel, az csak magára vessen.
    .
    azon pedig szintén csak röhögni lehet, hogy ez a laszlog troll most egy nappal a választás előtt idejön felszólítani bennünket, hogy magyarázzuk el neki mindazt, amit 4 éve az AN töviről hegyire ezerszer alaposan kitárgyalt, olyan mélységekig, ahogyan egyetlen más magyar nyelvű média sem tette meg.
    .
    továbbá, egy mentőövet is dobtam a szavazás értelmében meggyőződötteknek: legalább holnap du 4-5 óráig várjanak, ismerjek meg az akkori részvételi adatokat, és ha abból majd esetleg az lesz kiolvasható, hogy 50%-nál nagyobb lesz a részvétel, akkor akár el is mehet szavazni, hogy megnyugtassa a lelkét.
    .
    ha mindez ennek a laszlog trollnak még mindig nem elég tisztességes a MI részünkről, akkor azon már csak röhögni lehet. hahahahaha :-)))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  48. Egy újabb (rém?)hír szerint a szavazáshoz
    vigyünk saját, jól fogó kék színű golyóstollat,
    mert felmerült, hogy óra múlva elhalványuló,
    vagy radírozható golyóstollat tesznek a fülkébe.
    Ezektől MINDEN kitelik!
    Igazolja az elmúlt négy év,
    és a kampány törvénytelenségei.
    Tehát ne csak a szomszédot,
    hanem a golyóstolladat is vidd magaddal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  49. persze, sajat tollat, kaszat, kapat mindenkeppen vinni kell a szavazasra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos