Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vita nincs, oszt jó napot! 2014. március 20. csütörtök 8:44 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vita nincs, oszt jó napot!

Budapest – Még viccnek is gyenge, hogy a miniszterelnök nem tudja, ki a baloldali ellenzék igazi vezetője. Benne volt az újságban, tessék belelapozni.

Amit pedig G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai igazgatója mondott, az nem is mulatságos, hanem egyenesen szánalmas. Hogy Orbán fölényesen legyőzné egy vitában Mesterházyt, de mivel nagyvonalú, ezért nem áll ki vele az egyenlőtlen küzdelemre. (Lásd még: úriember biztosra nem fogad.)

G. Fodor Gábor nem akárki, ha ő mond valamit, arra illő odafigyelni, mert nagy pénz és még ennél is tetemesebb kapcsolati tőke áll mögötte. Ő az, aki az igazmondó Zuschlag Jánossal az emlékezetes interjút készítette a Napi Gazdaság számára. G. Fodor Gábor nem újságíró, és a Napi Gazdaság sem politikai lap, de a Zuschlag-interjú kedvéért ideiglenesen kiléptek a megszokott szerepükből.

Szóval, nem azért nem lesz miniszterelnöki vita, amit a Fidesz kommunikációs gurui és G. Fodor Gábor mondtak. Hanem, mert Orbán Viktornak minden oka megvan arra, hogy ne vitázzon.

Kezdjük azzal, hogy esze ágában sincs média-közelbe engedni a nyilvánosságtól egyébként gondosan távol tartott politikai ellenlábasait. A magát közmédiának nevező televízió ellenzéki politikusnak csak kínos, vagy annak szánt ügyekben enged megszólalást, a köztéri hirdetőoszlopokon pedig, csak a kormánypárt kampányolhat. Orbánnak nem áll érdekében, hogy ezen változtasson.

Egy másik ok az, hogy Orbánnak nincs valódi muníciója a vitára. Üres a tár, s hiába tüzel, nem jön ki a csövön semmi. A plakátokon ugyan Magyarország jobban teljesít, ám a valóságban más a helyzet: nőtt az államadósság, csökkent az életszínvonal, hosszabbak lettek a várólisták. Tavaly az összes uniós ország polgárai közül, a magyarok száma nőtt a legjobban Németországban, az oktatás a béka feneke alatt, Magyarország külpolitikailag elszigetelődött.

Minderről nyilván nem akar beszélni a miniszterelnök, talán meg sem értené, ha valaki erről kérdezné.

Orbán Viktor ugyanis nem tud vitatkozni. Valamikor, liberális úrfi korában, még ment neki ez a műfaj, ám 2002-ben Medgyessy Pétertől, majd 2006-ban Gyurcsány Ferenctől szenvedett váratlan, illetve kínos vereséget.

Egyiket sem felejtette el, egyiket sem tudja megbocsátani.

A helyzet az ő szempontjából, ha lehet, azóta még tovább romlott: Orbán (és a Fidesz) elszokott a vitától. Minden más emberi érintkezéstől is elszoktak az urak az utóbbi időkben, martalóc testőrök kísérik őket mindenhova, csupán előre megszűrt hallgatósággal körülvéve mutatkoznak mindenütt. Csak a baráti médiának nyilatkoznak, kizárólag olyan interjút vállalnak, ahol segítőkész alákérdezéssel elegy közszolgálati seggnyalásra van kilátás. Igazi újságírót régóta nem láttak, talán már nem is tudják, hogy elvétve még előfordul ez a kihalásra ítélt élőlény.

Ily módon azután, azt is elfelejtették, hogy a miniszterelnök-jelöltek, és úgy általában, az egymással versengő politikai pártok vitája nem kegy a hatalmon lévők részéről, hanem hagyomány a demokratikus országokban: a választók iránti tisztelet megnyilvánulása, ha megosztják gondolataikat és programjaikat másokkal.

Orbán annyira retteg a vitától, hogy már azokra is magasról tesz, akik rászavaznak. Húzzák be az ikszet a neve mellé, oszt jónapot!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +68 ( 78 szavazatból)
Vita nincs, oszt jó napot!, 4.8 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Idézet a cikkböl:”….demokratikus orszàgokban…” De ez a szò hogy demokratikus,Magyarorszàgra màr rég nem vonatkozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  2. A néni, kezében a dedós betükkel teleírt táblával, a nagymogul retusált képével és hosszú évtizedek gyakorlatával egy professzionális nyalóka lehet.
    Neki és társainak aztán édes mindegy, hogy “mennyi?”
    -Húsz.
    -Mi húsz?
    -Mi mennyi?
    Na, kábé ez jön le nekik az egész politikából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  3. Ne bántsátok a nénikét! Agymosott, nem tudja mit cselekszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  4. Vita nincs, oszt jó napot!
    Ha eddig nem volt, akkor most miért fontos?- kérdezhetnénk.
    Hát persze hogy nem vitáznak! Eddig sem voltak rákényszerítve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (26 szavazatból)
  5. A hölgy nem tudja kinek a képét tartja., mert akit ábrázol a plakát – az egy fotosoppos, napfényes tekinTETŰ, tündérországot látó, agyon retusált figura.
    Következtetés = meg sem kell neki szólalni, akkor is árasztja maga körül a piszkos hazugságot.
    Nézzetek rá a képre ! Ez nem az az ember, akit mutogatni akarnak !
    Szöaré szagot érzek, ha ránézek a képre .
    Degenere képtartó hölgy nem érzi !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  6. @heveske
    De igen. Ők ezt akarják mutogatni. És a hívők ezt is látják! Ezért tökéletes húzás ez az óriásplakát. Olyan egyszerű, mint a faék. (Az, hogy amikor én először szembesültem vele, majdnem rosszul lettem, más lapra tartozik. Nem is a magamfajtának szánták.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  7. Mama, amikor ez a kép készült akkor még lehet ,hogy az volt de ma már egy ön és közveszélyes ember aki rendszeres kezelésre szorul Grazban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  8. Egy politikus képe melleti szöveget úgy kezdeni, hogy
    “becsületes”…
    Oma drága, hagyja a mosott ruhát másra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  9. Rút !
    Kérlek ne általánosíts, hogy “egy politikus képe” !
    Egy Orbanini képe – az lett volna a helyes szó kapcsolat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  10. Orbán Viktor legyőzné Mesterházy Attilát egy miniszterelnök-jelölti vitában, így a kormányfő inkább nagyvonalúan viselkedett, mikor nemet mondott a kihívásra, vélekedett a Századvég stratégiai igazgatója. G. Fodor Gábor.
    .
    .
    Ugye érted? Nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni. És ezt az üzenetet a bértollnok le is írja.
    Ez olyan, mintha a felcsúti kocsmában egymást ingerelné a két tahó, és mondogatná:
    - “Na gyere ki ha mersz”.
    - “Nem megyek, mert nagyon megvernélek, oszt még megsajnálnálak”.
    .
    De hát miért is csodálkozunk. A disznóól takarítás után a kocsmában tanulta az illemet ez a büdös tahó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  11. A magyarok 90 százalékának kb. ennyi esze van, mint ennek a táblát tartó matrónának……Mit vártok ettől a néptől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  12. Ez egy univerzális -, de most kivételesen mégis inkább unortodox- tábla, amelyen mindig aktuálisan cserélhető a fénykép.
    Tehát nem a tábla a fontos, hanem az EMBER, aki tartja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  13. Ungár Klára egy riportban azt nyilatkozta,
    hogy a fiatalkori Orbánban is volt már valami “kisgazdás attitűd”.
    Nos, akkor én ezt most lefordítanám flaszternyelvre:
    Már akkor is egy büdös nagy paraszt volt!
    Erről ne is polemizáljunk!
    Vita nincs,oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (44 szavazatból)
  14. basszus! biztos bennem van a hiba, de én nem érzem, hogy orbán szeret. ezt a táblát tartó banyának üzenem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. Egy kis személyes “élmény” március 15-ről Budapesten. Felmentem tájékozódni, mert még saját szememnek, fülemnek néha hiszek. Hát, tanulságos volt. Már előző nap, mikor mentem a rokonokhoz, nyüzsögtek a rendőrök mindenhol, Kelenföldtől a Nyugati pályaudvarig. A körúton folyt a hatalmas kivetítők és hangsugárzó berendezések építése. Másnap délelőtt elindultam a Múzeum körút felé. Minden motorizált és BKV-s forgalom korlátozva, majd közeledvén a Múzeumhoz, teljesen leállítva. Irtózatos hangerővel, szenvelegve, hörögve szavalt egy férfi a Múzeum-lépcsőn, amit már az Astoriánál hallani lehetett. Majd valami népi zene-bona, s a nagyvezír. Csak azt láttam a kivetítőn, hogy ripacs módra felnéz a kamerákra, és idióta vigyorral integet. A tömeg harsogott, viktor, viktor! Na, itt fordítottam hátat, s csak a tömeget elemeztem. árusok: kokárdákat, zászlókat, kínáltak, címeres magyart, székelyt, címertelen magyart, papírból, textilből. Az aszfalt felett kb. 1 méterre kis asztalkákon perec, kürtőskalács, csemegék, letakaratlanul, kitéve pornak, tüsszentésnek stb. Hol volt a KÖJÁL? Vajon hány árusnak volt bármilyen engedélye is? Szerintem akkor, ott nem voltak ellenőrzésnek kitéve. Voltak is bőven. Ennél többen csak a rendőrök voltak: hármasával álldogáltak, beszélgettek, bámultak, néha összecsoportosultak, elindultak, majd szétszéledtek, megálltak. Több, mint fél évszázados életem alatt ÖSSZESEN ENNYI RENDŐRT NEM LÁTTAM, mint 15-én. És voltak kamerás autóik, szép, új kisbuszok sokasága, új rendőrautók, rengeteg. Közönség: orbán egy-két provokatív szövegére fújjolás, tapsolás. Sok idős ember, aki még menni is alig tud. Fénylő szemmel, hallgatták. Egy néni kezében orbán képe, alatta a szöveg: köszönjük viktor! MIT? Ő jobban él? Ő több nyugdíjemelést kapott, mint én? Ő olcsóbb árakon vásárol mint én? Nem értem. Öreg úr, kezében egy boton több zászló felfűzve: Árpádsávos, magyar címeres, magyar lyukas, székely, mint a jó boltban, mindenkinek ízlése szerint eklektikusan. Fiatal több gyermekes családok, valószínűleg az egykulcsos adó kedvezményezettjei, mert 2-3 gyermeküknek meg tudták venni a huszár csákót, fakardot stb. Büszkén, fénylő arccal, boldogan. Sok középkorú, szintén az egykulcsos kategóriából Bocskaiban, pörge bajusszal, kihúzott háttal, büszkén. Oldalukon a nagysos asszony kihuzintva, némelyik nercbundában (pedig nem volt hideg, csak szél). Voltak órabéres tapsolók is, akik láthatóan az órabérből már feltöltötték alkoholkészleteiket, cigarettázva hőbörögtek. A lengyelek VIP kategora feliratú buszokkal jöttek, lengették a piros-fehér zászlóikat, s láthatóan ők sem a friss tavaszi levegőtől részegedtek meg. Az össznépi onánia végén gyors szétszéledés.
    Szörnyű és ijesztő volt ez a tömeg, ez az alattvalói imádat. Éreztem, ők mindenre készek, bármikor a vezetőjükért. (Irígykedtem is, hiszen a ballib oldal erre nem képes.)
    Ezután kimentem a Kodály köröndre. Már messziről harsogott a “kisangyalom”, a szerény méretű színpadon idős nők és férfiak lakodalmas hangulatú éneke. lelkesítő dalok, indulók. Óriás méretű magyar és Árpádsávos zászlót lengetett a szél a lócitromszagú levegőben. Lovas huszárok is voltak. A szerény hallgatóság vegyes: lógóbajszú, mentébe öltözött, ittas öregemberek, military ruhás fiatalok, nyakukban piros-fehér sál, hátukon Nagy-Magyarország, goj-motorosok fekete bőrszerelésben, magyar népviseletes lányok, partvis-frizurájú fiúk, fekete bunkó bakancsban. Viszont itt a szónok nagyon visszafogott volt, nem lázított, elviselhető szöveget nyomott. Persze volt szó a haza védelméről, stb. de konszolidáltan. Novák Előd lábán gipsz, porolgatja felesége, Dúró Dóra kabátját. Grespik László szerényen meghúzódva új Opeljából szemléli a rendezvényt. Kb. 2-300 fő lehetett max., főleg az idős és a fiatal korosztály, középkorú kevésbé. Összerendeződve vonultak a Deák térre, persze a rengeteg rendőr kíséretében.
    Oda nem mentem utánuk. Tartogattam lábam erejét a Kormányváltó rendezvényre, amit a kedvezőtlen időjárási előrejelzés miatt lefújtak.
    Hát ez volt életem első, kiváncsiság által motivált március 15-i ünnepe a fővárosban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  16. Igen, vélhetően fél a felcsúti Maradona. Azért őrzik éjjel , nappal. Medgyesi vitában ügyesen legyőzte, kiderült Orbán tudása feltehetően igencsak hézagos volt. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a vitában sárba döngölte, a felcsúti Orbán Viktórt rádöbbenhetett vélhetően, milyen szánalmas is ha egy igazi vezetővel áll szemben. Feltehetően szégyene élete végéig nyomon követi, ettől valószinű nem tud szabadulni. Oly mély nyomot hagyhatott benne , h azóta valószinű hideg rázása van, ha meghallja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nevét. Élete végéig lehet akár miniszterelnök is a sárba döngölés ott látszik a háta mögött. A nép ezt tudja és valószinű egyszerűen kiröhögi, szerintem még a szemében nyalizok is valószinű, röhögnek a háta mögött. Orbánnak miért kell milliókat fizetnie támogatóinak? Miért? Egyszer azt mondta Orbán valamikor disznó ólat pucolt. Ki érti ezt? Most meg pártelnök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  17. “Öregcsaj
    2014. március 20. csütörtök
    17:48 ”

    Tegnap Győr-Sopron megye egyik kicsiny falujában 2 véletlenül szimpatikus (nem kopasz) fiatal rendőr unalmában leintett, hogy “közúti ellenőrzés”. Mellettem ült véletlenül, életében először egy a brüsszeli parlamentben dolgozó újságíró barátom, aki az igazoltatás közben kiszállt és megkérdezte őket, milyen feladattal küldték ki őket, ugyanis az Unióban ilyen, hogy “fokozott közúti ellenőrzés” nincs. Közben én mondtam neki, hagyd őket, már úgyis évek óta nem volt részem igazoltatásban, szépen sütött a nap, nem siettünk sehová. Azt én is szóvá tettem, hogy vagy minden egyes autóst megállítanak, vagy egyet sem, mert ez így ok nélküli gyanúsítás. Miközben udvariasan visszaadták az igazolványaimat, megjegyeztem, hogy pár napja lejárt a jogosítványom érvényessége (minthogy a zsebemben ott volt az igazolás, hogy az új készítése folyamatban van – ami kb.- 4 hétig tart ma Magyarországon!), de erre azt mondta a rendőr, hogy 1 hónapig érvényes a lejárt jogsi is (bár láttam, nem nézte meg azt..) Kérdeztem még, hogy mikor lesz meg Fenyő János gyilkosa (16 éve történt a gyilkosság!!!). Végül azzal köszöntem el, ugye tudják, kire kell szavazni 6-án, mire ravaszul nevetve mondták, hogy igen.

    A lakosság fele már tulajdonképpen politikai fogoly, a rendőrség a diákokat és az értelmes embereket vegzálja, nem gondolnak arra, hogy ők is megmaradnak a videó-felvételeken és ha eljön újra a demokrácia, őket is felelősségre fogják vonni.

    Több mint 50 éve utazgatok külföldön, vagy 4 földrészen jártam, de közúti ellenőrzést csak itthon tapasztaltam……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  18. ” Grespik László szerényen meghúzódva…” – ez az az élő adásban az úságírókhoz
    kenyeret dobáló enyhén szélsőjobboldali tahó ügyvéd, aki a Kosciuszkó Tádé utca és Márvány utca sarkán karambolozott (saját hibájából) és nem tudta ki volt ő, még kiejtenie sem sikerült a nevét. Ha emlékezetem nem csal, amikor végre kirúgták az első Orbán kormány bukása után, több mint félmilliós be nem fizetett parkolási díjjal maradt adós nekünk……Egy rasszista hatodrangú ügyvéd, vajh ki engedte át a vizsgáin???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  19. Nos, csak azért csináltam meg gyorsan ezt a képet, mert megmutatni egyszerűbb, mint körülírni. Szerintem ezzel a képpel az óriásplakáton közelebb járnánk a valósághoz:
    http://oi59.tinypic.com/sfjxoj.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  20. A diktátor kiszedette a Kossuth Lajos u 17 előtti parkolást akadályozó karókat, hogy a járdán meg tudjon állni, mikor kedvenc fodrászához meg:
    .
    http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20140320_Ezert_parkol_rendszeresen_tilosban_Orban#rss
    .
    Ennél lejjebb is van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  21. Szétfodrászoltathatja (sic!) magát,
    az ellenszenves vonások megmaradnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  22. Micsoda cudar egy nyanya ez itt a fenntebbi képen…
    Honnan vesznek ilyeneket ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Hát van lejjebb. Kinyírták a Simon ügy koronatabuját, ne sokat pofázzon a többiekről.
    .
    Meghalt Welsz Tamás, a Simon-üggyel összefüggésbe hozott vállalkozó csütörtökön.
    http://nepszava.hu/cikk/1014493-meghalt-welsz-tamas-vallalkozo/
    .
    Működik a Pintér maffia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  24. Jól írtam: koronataBu.
    .
    Ő az elhárítás embere (magyarul ügynök) volt és rávették egy pár dologra.
    Hogy, hogy nem még nem volt őrizetben, de kimentek érte egy kis kocsikázásra a magukat rendőrnek mondók. Aztán véletlenül szívrohamot kapott a rendőrautóban.
    .
    .
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Ezek utan csak azt tudom feltetelezni, hogy Orban Viktor nem csak reggel es este hazudik, hanem azt feltetelezem, soha eleteben nem volt egyetlen igaz szava sem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. Hol él ez a nő? de, hogy nem magyar országon az biztos, ha igen akkor se nem lát, se nem hall, még nem is beszél, ha itt él akkor pedig annyi esze van ami látszik, köv.kép táblát tart, amin ezt a gengsztert dicséri.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. Szerintem ez a nénike elölről nem is látta a táblát,csak a kezébe
    nyomták,amíg a fénykép elkészül.
    Szerencsétlen páriának löktek néhány forintot.
    Amíg ennyi éhező van – egyáltalán nem csodálkozom.
    “Gondoljátok meg,proletárok!” /József Attila /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Orban egy nagy nulla , gerinctelen emlos , hatalmas majres , szonokolni azt tud mert ott nincs aki visszakerdezzen ! Miert hazudsz Don ? Ez nem igaz Don ! Ezert aztan o mar soha tobbet nem fog kiallni senkivel gyange jellemu uninteligens majom .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. A gyávasági háló körbeért
    http://endresy.blogspot.hu/2014/03/faarccal-vitatol-elvtelenul.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Zappa
    2014. március 20. csütörtök
    19:10

    Igen, a rendőrautóban……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Gyava 3xBovlis, csak vesztes lehet, ervekkel nem lehet ezt a gazdasagi es politikai rombolast nem megszoritasnak eledni. Gyava, hazug, rablo 3xBovli orszag, 3xBovli miniszterelnöke. Koteros Maffia megszerezte az orszag gazdasagat es politikai hatalmat, valasztok vak tajekozatlan, manipulalhato, populista politikara vevö hajlamanak is köszönhetö.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Geyza
    “Micsoda cudar egy nyanya ez itt a fenntebbi képen…
    Honnan vesznek ilyeneket ?”
    .
    Valamelyik statiszta-albumból castingolták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. A nőt valamelyik külföldi karitatív szervezet statisztának jelentkezői közül választották ki, ugyanúgy, mint a Gyermekrák Alapítvány kopasz kisfiúját.(Jó pénzt hoz a kis statiszta Baloghnak, még floridai villára is telik belőle.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Nehogy azt higgyétek már, hogy ilyen embereket, mint a képen látható nő, csak pénzért lehet találni! Bárcsak így lenne! Nem olvastátok Öregcsaj fentebbi írását?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. H.a-nak: A cigány “kultúra” része a hazudozás. Kórosan hazudoznak, ha kell, ha nem. (Tisztelet a kivételnek, ha van.) Piti ügyekben is, annak bizonyítására, hogy ő milyen igaz, gyermeke, anyja életére könnyen és szemrebbenés nélkül esküdözik. Állítólag a cigányok istenfélők, nagy katolikusok. (Nem mintha utóbbiakról nagy véleményem lenne, szűkebb környezetemben, na és országunk vezetésében láthatjuk nagy erkölcsiségüket. Ennél rosszabb véleményem már csak a klérusról van. Farizeusok.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Akkor megy vitázni,ha lesz Brandy a víz helyett a pohárban. Hát adjatok neki és akkor minden rendben lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos