Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hajráf Magyarország, hajráf Cusi! 2014. március 10. hétfő 3:42 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hajráf Magyarország, hajráf Cusi!

Budapest – „Ezt nem felejtjük el neked, és ezért meg fogsz halni”. Ezt mondta a Cusinak egy férfi a bevásárlóközpontban. Negyven éves lehetett a férfi, a Cusi becslése alapján legalábbis, és valószínűleg szocialista aktivista. (A bevásárlóközpont életkorát és politikai hovatartozását nyolcvan évre titkosították).

A szocik érdekében áll egyedül, hogy a Cusit fenyegessék. Róluk rántotta le a leplet a Cusi könyve, amely hétfőn kerül a boltokba. Nem ő írta, mert a Cusi nem író. A Szalai Vivien írta a Cusi könyvét. Aki szintén nem író, annak ellenére, hogy írónak nevezteti magát. (Havas Henrik is tanár úr, egy ideig pedig Schmitt Pál is majdnem államfőnek látszott.)

Gyengébbek, valamint Szalai Vivien kedvéért: író Esterházy Péter, Parti Nagy Lajos, Spiró György, Konrád György és még (nem) sokan mások.

Szalai Vivien rovására idáig egy kurvákról szóló pamflet, valamint a Stohl Buci börtönben töltött hónapjait bemutató szöveg írható. Mostantól Szalai Vivien is szépen beleírta magát ebbe a piszkos történetbe. Lelke rajta, ha jól megfizetik, egészségére. Nekünk a kurvákkal, akikről Szalai Vivien korábban írt, nincs bajunk. Szakma az is, nem is könnyű, és ők legalább bevallják, hogy csak akkor élveznek, amikor megkapják a pénzt.

Szalai Vivien sem úszta meg, igaz, őt másképp fenyegették meg, mint a Cusit. Neki azzal üzentek, hogy ellopták a laptopját. Rajta a volt a laptopon a Cusi könyvének a kézirata, meg a Szalai Vivien levelezése. Mert a Szalai Viviennek a levelezése is értékes, talán még a Cusi nevében írott könyvnél is többet ér.

Bizonyos köröknek persze. Akiket itt és most nem áll módunkban megnevezni, csupán jeleznénk, hogy sejtjük, kik lehetnek.

Az Andrássy úton hagyta a kocsiját a Szalai Vivien, ott nyomták fel a tolvajok a járgányt, így fújták meg a laptopot. A tolvajokról nem tudni semmit, ezért jobb híján róla is azt gondoljuk, hogy negyven év körüliek lehetnek.

Esetleg maga Mesterházy Attila lopakodott arra, ami azért is valószínű, mert a Cusi, aki még soha sem hazudott, akár többször is láthatta őt az Andrássy úton. Netán maga Gyurcsány volt az elkövető, róla köztudott, hogy időnként kilopódzik az Apró-villából, vért inni.

Holnap meg majd az lesz az újságban, hogy a Cusit majdnem elütötte egy mozgólépcső. És hogy a haspókja kis híján beszorult a padlószőnyeg alá, pedig korábban soha nem történt volna ilyen.

Mert az újságot holnap is el kell adni, és a haza, tudjuk, nem lehet ellenzékben.

A végén még kiderül, hogy a Cusi titokban rokona a Pataky Attilának. Akit az ufók belülről simogattak, de végül jól jött ki belőle. Megdicsérték a földön kívüliek, tán még barackot is nyomtak a buksijára.

Az Atis azóta tudja, hogy vele tervei vannak a Mindenhatónak.

Mostantól minden negyven év körüli férfi gyanús. És minden szoci aktivista, valamint az összes bevásárlóközpont.

Egyedül az nem gyanús senkinek, hogy a Cusit nem lehet elérni, egyedül a Hír Tv volt olyan talpraesett, hogy tudott vele beszélni. Nekik erősítette meg a Cusi, hogy mekkora nagy veszély fenyegeti.
Bennünket, többieket, akik nem vagyunk Cusik, de még Szalai Vivienek sem, még náluk is nagyobb veszély fenyeget. Elsősorban az, hogy hülyének néznek minket. A Cusi meséin rágódunk, ahelyett, hogy az ország urait kérdeznénk arról, hogy mi lesz Magyarországgal.

A gazdasággal, az oktatással, az egészségüggyel, a kultúrával. Hiánnyal, adóssággal, hitelekkel.

Hajráf Magyarország, hajráf Cusi!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (45 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +58 ( 70 szavazatból)
Hajráf Magyarország, hajráf Cusi!, 4.7 out of 5 based on 45 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Kár, hogy a Lipótot bezárták! Szokás mondani, hogy a bolondokra rá kell hagyni és tényleg az ország valóságos dolgaival és a jövőjével kell foglalkozni. Úgy veszem észre, hogy a “kormányváltók” elnevezésűek ezt is tennék, de a média előszeretettel forszírozza a regnálók löttyedt labdáinak feldobásait, melyek bokáig is alig érnek, nemhogy övön alul. Színvonal alatti, ócska kampány fogások ezek.
    Bulvár médiával nem foglalkozom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  2. Nem is igen emlékszem vissza láttam e valaha életemben ilyen szennyes és ostoba választási kampányt, mint amit a Fidesz lezavar. Mondjam, az egész úgy ahogy van.
    .
    Valóban azt kell mondjam, ha egy nép ezt is megeszi akkor menthetetlen.
    .
    Ha valakinek Cusi bácsival komoly baja van akkor ugye a pofont nem mondani szokták hanem adni, és Cusi bácsi már nem lenne életben, vagy legalábbis nem lenne olyan állapotban, hogy ki tudja nyitni a száját, meg könyveket írogatni.
    .
    És ki ez a Cusi bácsi?? Orbán Új dublőre?? Gyurcsány látható, Bajnai látható, mindenki látható csak Orbán nem látható.
    .
    Hát nem az ő becses Fidesze? Hol van a nagy harcos??? Sehol nem látom.
    Nyöszörög a WC-n, majd becsinál, mocskos terveket forgat agyában és minden terve minden cselekedete ragad a szutyoktól a mocsoktól. Hol a mi bátor szabadságharcosunk??? Nem megy ki a gátra??? Válogatós???
    .
    Hát, hogyan akarja leharcolni a világot, ha ahhoz sincs mersze, hogy kiálljon a magyar választói elé és egy keveset kampányoljon önmagáért és a Fideszééért.
    .
    Na jó majd előkerül hacsak szét nem ázik finom márkás teste a sok infúziótól amivel Grazban ellátják.
    .
    Ideje lenne, hogy kiálljon a mi bátor hősünk a nyilvánosság elé és fejből, papír nélkül elmondja mi folyik itt, mit szennyesednek választási kampány címén, és válaszoljon a kérdésekre egyenesben, a fülébe illesztett URH vevő súgókészülék nélkül.
    .
    Ha mégis kiállna nyilvánosság elé ezt kérjük ellenőrizni. Pelenka maradhat, környezetvédelem miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (44 szavazatból)
  3. http://avakkomondor.blog.hu/2014/03/09/a_bekemenet_kiall_zuschlag_mellett

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  4. Neked5!
    Köszi ezt is, a múltkorit is.
    Lassan bizonyosságot nyer, hogy miből lesz a cserebogár.
    Minden fideszes jó fideszes, de legjobb a volt szoci vagy MSZMP-s.
    Mindenre felhasználható, zsarolható, mély főhajtással és alázattal veszi ha feltörlik vele a padlót, csak ezek is fizessék meg.
    .
    Lassan nekem már gyanús az a cselekmény, amit nem titkosítanak, mert olyan érzésem van, hogy az az én (mi ) hülyítésem végett nyilvános csak.
    Pedig a rezsicsökkentés milyen szép is lenne 50 évre titkosítva, vagy a Magyarország jobban teljesít szlogen az idők végtelenségéig titkosítva. Vagy a választási törvény 20 évre titkosítva, csak az eredmény lehetne nyilvános.
    ‘Cuslágot’ meg tokkal vonóval kellene titkosítani, még a titkosítását is titkosítani.
    .

    Nem folytatom, mindenki gondolja tovább.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  5. Irén Bakos
    “Kár, hogy a Lipótot bezárták!”
    Dehogy zárták be!
    Körbekerítette az országot – aki meg akar élni az elmegy vagy beáll és tolja a szekeret, az egyszerű emberek pedig várják, hogy majd csak lesz valami!
    -
    De ezt látja az értelmiségtől, akiktől azer többet várna az ember – hiszen aki hallja, hogy mit művelnek a pedagógusokkal és azok ezt tűrik, akkor mit várjunk azoktól, akik nem a pénztárcájuknak, hanem a fideszes mantrának hisznek?!
    De láthatják és hallhatják művészeinket, történészeinket, a tévéket és a médiákat, hogy oda nyomulnak és nyalnak ezerrel!
    Hogy tegnap ehhez, másnak ennek a fordítottjához kell tapsikolni, hogy a tegnap még aljas emberből mára megdicsőült lesz, mert a mi szekerünket tolja – hát miért olyan nagy gond ez?!
    Igazi, mély, nemzeti magyaroknál ez csak nem okoz fejfájást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  6. Álljon meg a menet, töke van a menyasszonynak! (Sebaj, meleg.)
    Cusi olyanokat mond, amiért minden tisztességes ember szó nélkül pofán vágná.
    Cusi például azt mondja, hogy Gyurcsány tudott a szabálytalan pénzügyekről.
    Cusi mondja, mondja, mondja és mondja.
    Gyurcsány azt mondja, hogy nem tudott, nem tudott.
    Gyurcsány mondja, mondja, mondja és mondja.
    A kádi hallgat .Cusi nem bizonyít, Cusi állít. Gyurcsány nem bizonyít, Gyurcsány állít.
    Azért talán van aláírás, vagy valami. Mert csak úgy kifizetni 1-2-5 milliócskát és azt sem tudom, hogy mit írtam alá, na de drága Gyurcsány úr, ez nem bűn, ez HÜLYESÉG !
    Az egyik lehetőség, hogy Cusi hazudik. Mert ő egy kis hazug, büntetett előéletű.
    A másik lehetőség, hogy Cusi igazat mond. Sőt, nagyon igazat mond tudja a kutya, de még az sem, mert mint tudott a pénznek nincs szaga.
    Ha hazudik és pofán verik, az ő baja.
    Ha nem hazudik és egyszer csak előveszi a bizonyítékot, ….
    Az nem az ő baja lesz.
    Mindenesetre gondolkozzunk egy kicsit.
    Cusi vagy elhülyült a 6 év alatt, vagy nagyon okosodott és bátor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (20 szavazatból)
  7. Gusztus dolga természetesen, hogy ki, kinek hisz.
    Ha meg tudjátok magyarázni, hogy az egyiknek miért és a másiknak miért nem, ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  8. Regi tortenet, h pro es kontra a teljes politikai elit lop. A penzek mosasara onallo uzletagak telepultek. Ha valaki bekerul es betartja a maffia szabalyait: nem pofazni, penzugyek korrektul leszallitva stb, akkor szinte a vegtelensegig uzemel a dolog. A lancbe bekerulni alul lehet, ki kell varni a sort, h elfogyjanak eloled.
    Zuschlag valoszinuleg sajat zsebre is jatszott, ezert fel, illetve kidobtak. Most meg a kicsinyes bosszujat hasznalja ki a Fidesz. Ennyi es nem tobb. Elobb utobb lesz ilyen ember a masik oldalon is, de ot nem hagyja beszelni, mert vagy megmentik, vagy megolik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  9. Gonoszka

    mi ez a se füle -se farka értelmetlen zagyvaság? mi a fenét akarsz mondani egyáltalán?

    Flashback
    Igy igaz ,a teljes politikai elit lopott ,lop és lopni fog ,amig világ a világ. És ez igaz a világ összes országára. A fejünk tetejére állhatunk ,ez akkor is így lesz . De nálunk momentán nem erről van szó. Itt nem az történik mint más “rendes” helyeken ,hogy lopnak ,lopogatnak ,csurrantanak ,cseppentenek , csőröket nedvsitgetnek ( ha tetszik az embereknek ,ha nem ) itt egészen másról van szó. Itt egy ország TOTÁLIS KIRABLÁSA folyik . Ne legyünk se hülyék ,se naívak. A kettő nem ugyanaz.
    Máshol a lopást igazítják a törvényekhez ,nálunk a törvényt igazitják a lopásokhoz. És még csak nem is titkolják ,ez teljesen nyíltan megy,sőt…. még cukkolják is a társadalmat.
    Aki nem érti a különbséget ,aki összemossa a dolgokat ,aki relativizál ,aki összekeveri a kutyát az ebbel, , az EZEKNEK a brigantiknak segít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  10. Gonoszka
    Cusi viszont azt is mondta, hogy Gyurcsány nem korrumpálható!
    Nem védem én Gyurcsányt sem, mert dörzsölt a pali, de ez a kijelentése Cusinak tény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  11. Egle-nek mondom:
    “Ha egy nép ezt is megeszi,akkor menthetetlen.” mondod te.
    Én meg azt moom kijelentő modban,hogy meg fogja enni,mit sem törödve a menthetetlenséggel.
    Ami pedig a Csucsinak átadott 50.milcsit illeti annak valotlanságát akkor hinném el,ha a megnevezett szoci.”nagyemberek?” a biroságra rohannának és rágalmazásért,hamis vádaskodásért feljelentenék az illető volt elvtársat.Mig ezt megnem teszik a bogár ott fog motoszkálni a fülembe.Nem tartom meggyözönek az eddigi tagadó nyilatkozatokat.A Simon G.ügy után minden elképzelhető.Csakis a birosági feljelentés mosná le a hamis vádat minden érintettről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  12. Tegnap Orbán Viktor nem köszönt vissza nekem!
    Ha kell, ezt az állításomat akár eskü alatt is megarősítem, de akár a hazugságvizsgáló gépnek is hajlandó vagyok alávetni magamat!
    Felháborító, ugyebár? Milyen miniszterelnök az ilyen? Mit képzel ez magáról, hogy ő szarta a Himaláját, vagy mit? És ilyen embereket megválasztanak ma Magyarországon miniszterelnöknek. A tuggyukkik. És egy emberként nem emelte fel a hangját ez ellen az emberi gyarlóság senki sem a fideszben sem pedig a kádéempében, és a Bayer sem vette a fáradságot, hogy nyilatkozzon arról, hogy azért ez nem volt szép a Führertől. Az ilyenektől bármi kitelik, akár az anyjukat is eladják akármiért, de simán elképzelhető, hogy akár ölni, rabolni is képesek lennének. Különösen, ha olyasvalakiről szereznek tudomást, akinek a Führer nem köszönt vissza! Remélem, ezek után megértitek a rettegésem alapos okát. Bármikor bármi megtörténhet velem! A biztonságom érdekében azonban ne keressetek, mert nem adok senkinek semmilyen interjút, el kell rejtőznöm, ha kedves az életem. Ezt igazán beláthatjátok.
    Ja, hogy azt kérditek, hogy hol találkoztam tegnap Orbán Viktorral? Értem. Máris elkezdtétek a kötözködést, a kákán is a csomó keresését. Undorítóak vagytok. Ha ezt tudom, akkor meg sem írtam volna nektek, nem is érdemeltétek meg, hogy megosszam veletek ezt a hírt. Mert benneteket a tények abszolút nem érdekelnek, csak a zsigeri ösztöneiteket akarjátok kiélni. Hiába írom le nektek a legjobb szándékkal a tényt, az nektek semmi. Jöttök nekem a mindenféle keresztkérdéseitekkel, hogy szándékosan belezavarjatok, rajtakapjatok egy hazugságon, de legalább egy lódításon. Nem adom meg erre nektek az esélyt, úgyhogy itt most ezt be is fejezem. Vége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  13. “Cusi viszont azt is mondta, hogy Gyurcsány nem korrumpálható!”
    *
    bumburi, érdekes, Cusi egyik kijelentését elhiszitek, a másikat nem.
    *
    Csak nem szelekció? DDDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  14. Gonoszka

    Naná ,hogy szelekció, még szép. Az egy beszélgetés felvétele volt még cussy buktája előtt, ez meg egy megkoreografált kilógó lóláb. Hogy lehet a kettőt egy napon említeni? Remélem ,hogy csak mókázól. Nagyon remélem, különben kérdezd meg az orvosodat és a gyógyszerészedet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  15. Gonoszka
    Én azt vetettem fel, hogy mi van ha igaz az állítása?
    Ezzel nem hittem el semmit neki.
    A Gyurcsányra vonatkozó kijelentését meg megjegyeztem, mert a telefonbeszélgetésben rögzítve van.
    Ez tény, és nem hit kérdése..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  16. Bár ha jól belegondolok: Mi van ha Orbán miniszterelnök ÚR tényleg még soha sem hazudott? Mi van ha Szíjjártó ÚR, Zsigó,Hoppál ás Kocsis URAK mindig az igazat mondják??? Selmeczi meg pláne. Na, akkor mi van??? Nyugi…….. csak szemléltetem ,hogy én is tudok hülyének látszani.
    Az aki itt ,ezen az oldalon komolyan azt modja :lehet hogy Cussy igazat mond, az vagy hülye vagy aljas.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  17. http://nepszava.hu/cikk/1013126-7-en-a-7-rol
    -
    Akik látnak és ki is mondják, míg lehet kimondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. http://propeller.hu/itthon/2887616-zuschlag-friss-szexualisan-molesztaltak#v1051124

    Most sírjak, vagy nevessek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. “Ez az embernek még jóindulattal sem nevezhető fideszhulladék, azt kapja amit érdemel.
    Most hogy bevallott egy 50.000.000 forintos adócsalást, az ügyészség már előzetesbe vágta ugye?”
    -
    Hallotta valaki, hogy a NAV vizsgálódik vagy ez egy elévült ügy?
    -
    Ha a liftben ilyen eset történt vele, akkor mi történhetett a börtönben amikor pl. lehajolt a szappanért?!
    Arról a könyvének a II. kötetében fog írni, várják ki türelemmel az őt most annyira megértők, mert az majd róluk fog szólni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. csakén
    Igazad van!
    A második kötet majd valamikor az orbáni idők után jelenik meg, és arról fog szólni, hogy milyen módszerrel kényszerítették az első kötet megírására.
    Szappannak vagy anélkül.
    .
    Bár már ott tartanánk, megvenném!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  21. vikmeki,
    azt hiszem, nem vagy vitaalap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (13 szavazatból)
  22. vikmeki
    Ezen az alapon az is hülye,vagy aljas, aki csípőből elutasítja még a feltételezését is annak,hogy igazat is beszélhet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  23. Az 50 millión meg szerintem felesleges rugózni. A perben kiderült dolgoknak azt hiszem volt egy olyan vonzata is, hogy a pénz eredetét is vizsgálták,és ha már, akkor a NAV is utána járt.
    Ha nem így lett volna, akkor a sajtó már mindenhol ezzel lenne tele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  24. Bumburi, Ez ugyanaz a kategória ,mint az” orbán soha sem hazudott.” Ez ugyanolyan lehetetlen. Egy betú ,egy pont ,egy vessző sincs ebben a történetben ,ami nem vérezne ezer sebből. Ez úgy bűzlik ,ahogy van. Aki ezt megeszi az vagy (igenis) aljas, vagy nagyon de nagyon hülye . Az utóbbiból van a jóval több.
    Megint egy csomóan belemennek ebbe a csapdába, szorgalmasan rágcsálják a gumicsontot, a zombi horda meg jót röhög rajtuk. MEGÉRDEMELJÜK!!!!!!!
    A Simon ügyre nem mondtam ezt ? Nem véletlen. De a Cussy Show az más kategória, Minden egyes mozzenat meg van koreografálva. Hihetetlen ,hogy vannak olyanok ,akik ezt megeszik. Persze ,tudom van a szociknak és MINDENKI MÁSNAk is egy csomó piszkos ügye. DE!!! Meggyőződésem , hogy az 100% hazugság: Tehát én sem most jöttem a falvédőről, de ez…… Nem is folytatom ,mert nem akarok senkit megsérteni. Bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  25. Persze nem az ,hanem ez. bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. vikmeki
    Mióta azt hajtom, hogy az ellenzék a fidesz kottájára táncol?
    Ma véletlenül megnéztem egy linket,Kósáról szólt. Kampánygyűlésen azt mondta, az ellenzék olyan, mintha a fidesz kampányolna, és Ő ezt nem is érti.
    Dehogynem érti! Aki ezt nem érti, az az ellenzék! Tehetségtelen dilettánsok bandája.
    És nem számít semmit, hogy Cusinak ki hisz, vagy nem hisz.Pótcselekvésként elrágódnak rajta.
    Addig sem kell komoly dolgokat felvetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  27. Rejtő csak csettintgetne. Új ponyva jelent meg.
    .
    Van egy Welsz Tamás nevezetű faszi, akit az Interpol köröz. Már évek óta nem adják ki az Interpolnak, mert a magyar titkosszolgálat ügynöke. Különben a Sólyom nevű kamu légitársaság dolgaiban is kevert, de még le se tartóztatták eddig.
    .
    Szóval a rendőrség egyszer csak elmegy Welsz lakására (mondom, nincs latartóztatva, nem folyik ellne vizsgálat, mert ügynök), szóval elmegy a lakásásra és kinyitja a páncélszekrényér, és csiribú-csiribá talál benne egy útlevelet, amely Simon Gábor bissau-guineai állampolgár nevére van kiállítva. Állítólag ezzel az útlevéllel nyitottak egy bank számlát Magyarországon.
    .
    Megjegyezném, hogy számlát nyitni csak személyesen lehet, és egy irat kevés hozzá. Simon Gábor meg eléggé ismert pofa, gondolom feketére mázolta a képét és panama kalapot húzott, hogy ezt meg tudja csinálni.
    .
    ….
    A story folytatódik a második fejezettel, vagyis Simon 240 milliójához is “találtak” hamis papírokat, amellyel uruguayi saját vagyonként akarták elsütni.
    .
    .
    .
    Na akkor most fog belépni a történetbe Piszkos Fred és a Török is.
    …..
    Röhej. Ha Simon csinált ilyet akkor is biceg egy kicsit a történet, de nagy valószínűséggel az egészet a PoltPeti-Pintér duó kreálta, Welsz zsarolásásval.
    Azt írja az okos rendőrség: “Welsz már egy ideje egyébként a hatóságok látókörében volt. Egy panamai csalás miatt az Interpol körözi, ennek ellenére a rendőrség eddig nem vette őrizetbe, szabadon mozoghat. Ezenkívül a III. kerületben lopás miatt is folyik eljárás, amelyben információnk szerint ő is érintett.”…………………. és szabadlábon a pasi :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  28. Mehet vissza a börtönbe, mert az 50 millió (ha igaz) után biztosan nem fizetett semmilyen adót.

    Kedves ügyészség!
    Nem kellene tenniük a dolgukat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. Zuschlag kegyetlenül alulról jött, de nem azért, mert szegénységben nött fel, az még nem feltétlenül jelenti, hogy “alul”,
    hanem, mert gyerekkorában állatkákat gyilkolt meg.
    Ez van nagyon alul.
    Lelkileg, szellemileg és emberileg.
    A psychopaták gyakran elmesélik a kezelöorvosuknak, hogy gyerekkorukban állatokat kínoztak és öltek meg.
    Ismert, már-már sematikus élettörténet ez egy Psychiater számára.
    Ès az is, hogy az iskolában két naponta négyszer kenték fel a falra és egyszer hetente lehúzták a w.c.-n,
    ezért felnöttként az egész világon áll majd bosszút.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Nem kiscsit szánalmas a fiu
    http://propeller.hu/itthon/2887988-zuschlag-sajnalni-valo-kampanytoltelek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Milyen szexis neve van a nőcinek.
    Vajon kinézetre is olyan ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. De, milyen kis pöcsömöccse ez a Zuschlag!
    Még ma is azt meségeti és azon szipog, hogy egyszer valamikor a Parlament liftjében valaki szexualisan próbált közeledni felé.
    Ha nö volt az illetö akkor azért ciki — még ma is ezen sírni nyilvánosan–
    ha férfi akkor meg azért ciki.
    Ha egy férfi volt az, akkor Zuschiban olyan marandó élményt hagyott, hogy képtelen szabadulni töle, amivel nincs is semmi baj,
    de, te, Zuschi,
    ne terheld a hülyeségeiddel a népeket, keress fel egy orvost.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. lovastengerész

    Szerintem meg Cuschi férjhez ment a börtönben és most hiányzik neki a párja azért ilyen szeleburdi . Ugyan mikor szabadul a párja mert addig nem nyugszik meg inkább megint felcsap politikusnak ,de most már a Fideszt segíti a kampányban.

    Ez a fiiijjú a politikában is olyan univerzális mint a szerelemben (hozzá fiú is meg lány is egyaránt mehet)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. http://propeller.hu/itthon/2888241-terry-black-szerint-zuschlag-korabban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  35. Ez a tag visszatalált a természetes közegébe, a fideSShez és a csatornába. Úgy volt ő mszp-s egy ideig, mint Bayer Zsolt népszabadságos újságíró. Előbb-utóbb rájönnek, hogy kilógnak onnan. Vajon az ügyészség önfeljelentésnek vette az ügyet az 50 millióról, mg az adóhivatal? Ahhoz nem kell 50 millió, hogy valaki ne legyen képviselő, eleve nem teszik a listára és már ingyen vissza van lépődve. Gondolom a tisztakezű Cusi már arról írja könyvét, hogy szoította őt sarokba a fidesz és kényszerítette hazugságra. Megvan mindkét könyv, valamelyik majd csak jó lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. Ez a káder egy emblematikus figura, aki végre révbe ért, megvilágosodott és csatlakozott övéihez, akik természetesen kebelükre ölelték és – mint eddig vakon kóborló bárányt – befogadták a biztonságos akolba.
    Ő a fidesz-kdnp táborának új plakát-arca, hát nekik legyen mondva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Vita nincs, oszt jó napot! 2014. március 20. csütörtök

Rogán 50 milliója nejlonszatyorban 2014. március 20. csütörtök

Zuschlag ötven misije megér egy misét 2014. március 8. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos