Ronai and Ronai
AMERIKAI

Őrizetbe vették Simon Gábort 2014. március 10. hétfő 22:44 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Őrizetbe vették Simon Gábort

Budapest – Amint az várható volt, újabb dossziét húztak elő a Fidesz boszorkánykonyhájából. A módszer hatékony: egyetlen percre sem hagyják a közvéleményt pihenni, mindig történnie kell valaminek. Igazi, vagy vélt bomba, ebből a szempontból teljesen mindegy, a lényeg, hogy az emberek ne arról beszéljenek, amit a saját bőrükön tapasztalnak. Hogy tönkre ment a gazdaság, romokban az egészségügy, soha nem látott alacsony színvonalú az oktatás.

Ettől még persze Simon Gábor nagy valószínűséggel bűnöző, akit jogállamban vád alá kell helyezni, majd tisztességes eljárás végén elítélni. De jelenleg csak az egyik politikai oldal prominensei érdemelték ki, az ügyészség és a rendőrség fokozott figyelmét, Orbán csókosai rendre megússzák. A mentelmi bizottság elnökét Rubovszky Györgyöt például saját szavai szerint meggyőzték Szijjártó Péter állításai, vagyis, elhitte, hogy a fideszes államtitkár 12 millió forintos évi keresetéből képes volt 16 milliót megspórolni. Polt Péter ügyészsége pedig már eleve nem is vizsgálódott – még a végén találtak volna valamit, amit azután nehéz visszacsinálni.

Simon Gábor volt MSZP-s országgyűlési képviselőt ma újabb bűncselekmények elkövetésével gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség. A volt politikust kihallgatása után őrizetbe vették – közölte Keresztes Imre főügyész.

Az újonnan közölt megalapozott gyanú lényege szerint Simon Gábor egy saját személyi adatait tartalmazó, hamis, egy dél-afrikai országban kiállított útlevelet szerzett, majd megkereste egy korábbi ismerősét, aki a hamis útlevél felhasználásával kérésére egy magyar banknál bankszámlát nyitott. A cselekmény felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette megalapozott gyanújának megállapítására alkalmas – írta Keresztes Imre a közleményben.

A korábbi, még február 18-i gyanúsításon túl Simon Gáborral a 2014. évi vagyonnyilatkozatával összefüggésben újabb hamis magánokirat felhasználása vétségének megalapozott gyanúját is közölte az ügyészség, mivel a gyanúsított ezt az okiratot is úgy adta át az Országgyűlés mentelmi bizottságának, hogy abban nem tüntette fel be nem vallott jövedelmét.

A főügyész tájékoztatása szerint Simon Gábor a gyanúsítotti kihallgatáson tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését, és a gyanúsítással szemben panasszal élt.

Az ügyészség azért döntött a gyanúsított őrizetbe vétele mellett, mert a nyomozás adatai alapján megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával, tárgyi bizonyítási eszköz, okirat megsemmisítésével, meghamisításával, elrejtésével meghiúsítaná, megnehezítené, vagy veszélyeztetné a bizonyítást, valamint – az újabb bűncselekmény elkövetésére is tekintettel – megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el – ezzel indokolta a kényszerintézkedést Keresztes Imre.

A Magyar Nemzet február 4-én forrásmegjelölés nélkül írt arról, hogy egy bécsi számlán Simon Gábornak több százmillió forintja van, amit nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában. A képviselő, aki az MSZP elnökhelyettese volt, február 6-án közölte, hogy a szocialista pártban viselt minden tisztségéről lemond, kilép a pártból, visszalép a képviselő-jelöltségtől és február 12-ei hatállyal lemond parlamenti képviselői mandátumáról. Ezután a legfőbb ügyész adócsalás és magánokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte Simon Gábor mentelmi jogának felfüggesztését a Központi Nyomozó Főügyészség által tavaly november óta folytatott nyomozás eredményeként. A Legfőbb Ügyészség akkor közölte: Simon Gábor egy ausztriai pénzintézetnél nyitott értékpapírszámlára 2008 januárjában 575 ezer eurót, majd 2009 áprilisában további 169 ezer amerikai dollárt helyezett el készpénzben. A számlán tavaly októberben, akkori árfolyamon, 228 millió forintnyi összeg volt.

A főügyészség február 18-án hallgatta ki gyanúsítottként Simon Gábort adóbevételt különösen nagy mértékben csökkentő adócsalás bűntettével, az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalás bűntettével, valamint két rendbeli magánokirat-hamisítás vétségével.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 10 szavazatból)
Őrizetbe vették Simon Gábort, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Bizony, bizony: nemcsak becsületesnek kell látszani, hanem annak is kell lenni.
    .
    A Fidesz megannyi gazembersége nem relativizálja az MSZP felelősségét – legfeljebb azt látjuk, hogy egy szűk csirkefogó, bűnöző csoport kezébe került az ország, akik akár váltogatják egymást akár nem: gazemberek.
    .
    Ehhez képest a választás kutyakomédia: a bűnözők így vonják bele a népet a koszos játékaikba. „Ismertek bennünket, mégis ránk szavaztok. Szavatok se legyen.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (26 szavazatból)
  2. Micsoda bizonyítékok! Az UD Zrt szakmányba gyártotta a hamis bizonyítékokat, mint ahogy ez a neten a hangfelvételekből kiderült, és ezek a személyek azóta is a fidesz holdudvarába pedáloznak.
    A főgyügyész (nem tévedés) meg gazsulál. Van miért.
    Ocsmány szemét banda!
    Ezzel együtt Simon is az a simlisségével,meg a takarékos betétszámlájával.
    Járatják le az országot, és ezért semmi sem drága.
    Tiszta szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (32 szavazatból)
  3. Pedig felajánlottam ,ennek a marha Simonnak, hogy nálunk a padláson, a néhai nagyfater katonaládájában, elrejtheti a lóvét,nem hallgatott rám, tessék itt a végeredmény. Hát ezen történések miatt nem kell csalni a kreténeknek. Annyi eszük nem volt,8 év alatt, hogy kiépítsenek egy média birodalmat? Pénz nem volt, vagy ész nem volt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  4. vicsi
    Pénz az volt, csak eszük nem volt hozzá. Álmukban nem jutott eszükbe, hogy elgondolkodjanak a felcsúti elképzelésein.Pedig voltak jelek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  5. Szia T. Bumburi! Gondolkodtál már azon, hogy mondjuk te lennél az ügyész,én meg a bíró,vagy fordítva. Tök mindegy.Micsoda ítéleteket hoznánk,sőt, mi lennénk a védőügyvédek is! Üdv!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  6. Jaj, de kispályások! Rátesznek még egy pár milliót és Vagabundus-Vels úr olyan útlevelet húz ki a széfjéből vagy bárki máséból, ami félórája még nem volt ott, pl. Gy. vagy M. vagy B. fényképével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  7. És ezeket kifogja örizetbe venni akik milliárdokat szórnak szerteszéjjel, például itt az erdöben! Te meg fizessssss! Birka magyar! Orbánista nemzeti ajaj- ihaj-csuhaj!!

    Korunk fotója: Mecseki erdőben szórták ki a lecserélt pénztárgépeket
    http://hvg.hu/kkv/20140310_Korun...

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  8. Orban bunbandaja ellen lehetetlen szofisztikalt eszkozokkel nyerni , raadasul a magyaroknal meg mindig a hangosabban kiabalo a szimpatikus , teljesen mindegy mit csinal csak sugarozzon belole az ero a harciassag ! Elmult ket hetben dobbenetesen buta fideszesekbe botlottam bele magyarorszagon , volt kozottuk ertelmisegi is ! Ugy gondolom velem lehet a baj , mert azota tobbszor feltettem magamnak a kerdest valojaban en is magyar volnek ? Nem lenezesbol de ugy gondolom ez mar nem az en orszagom , versszaju fideszesek , sorsukba beletorodott fideszutalok akik nem is hajlandok elmenni szavazni mert ugyis a felcsuti gengszter nyer ! Ez a helyzet ! Szomoru ! Elestunk , az ellenzek nagyon gyenge !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  9. Simon megérdemli, amit kap.
    De valahogy nem tudom elhinni, hogy az MSZP második embere az egyetlen a pártjában aki ilyesmit követett el. Sőt, azt gondolom, hogy a “baloldali” politikusok is korruptak, elnézést a kivételtől, ha van. Erre közvett, de nagyon erős bizonyítéknak tartom azt, hogy szerintük itt demokratikus választások lesznek, utána meg havaj, és csak kormányt kell váltani, a rendszer maradhat. Amelyik magát baloldalinak tartó politkus ezt mondja, az mind gazember.
    Erre a szarra nem kéne várat építeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  10. Vaker.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Valami nem stimmel azert az tuti , Orban esamaffiaja elkepeszto mennyisegu kozpenzt sibol ki folyamatosan , Rogan , Kosa , Lazar elkepszto penzeket rabol nap mint nap ! Debreceni Aranybika hotel is Kosa csalade bar Boros Joci van feltuntetve de erdekes modon Kosane vette at a kulcsokat ( mellesleg semmi keresni valoja nem lett volna ott) 12 allami gazdasagot magukeva tettek , de hodmezovasarhelyen Orban lanyaek szereltek fel 900 mikulasert lampatesteket , adozok penzebol epul az Orban fociakademia , E ON -t megvettek 2 x annyiert, Tv 2 miota atvettek allitolag omlik a kozpenz a tevehez stb stb stb ! Egyszoval rengeteg fogas lenne rajtuk megsincs igazabol ugy nyilt titok volt orszagos szinten hogy a CBA-nal csalnak lopnak afatlanitanak ott sem tortent soha semmi pedig nagyon nagyban csinaljak ! Nem ertem nincs ugy , soha nincs ugy fideszes barmit megcsinalhat magyarorszagon ! Miert ? Miert! Elkepeszto merteku lopas folyik magyarorszagon a politikusok altal a fideszes mocskok ebben nagyok , nincs
    ugy soha nincs ugy. Hol az ellenzek? Miert hallgat ? Most akkor ok is kapnak alamizsnat ? Ezert kussolnak? Mert altalaban kussolnak , es jo fiu modjara finomkodva kommunikalnak. Ok mediafoleny a felcsuti parasztnal van , de akkor is gyenge teljesitmeny reszukrol .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  12. Tamas Csacsicska

    Leo Klein:
    .
    Azért kussol az ellenzék, mert ő is ugyanúgy síbolta a pénzeket, mint most a Fidesz – legfeljebb a mérték volt kisebb. Még az sem biztos.
    .
    Szinte biztosra veszem, hogy a Simon-pénzhez hasonlóan vannak még „tartalékai” az MSZP-nek, „megbízható” kádereknél. A nagy hallgatás oka, hogy nem tudják pontosan, miről tud a Fidesz és miről nem. Az MSZP nem nagyon akarja nyitogatni a pofonos ládát, egyszerűen erről van szó. És ha ők kerülnének hatalomra, akkor csak annyi változás lenne, hogy lopásban utol szeretnék érni a Fideszt – ha nekik ilyen sokat lehetett, akkor az MSZP sem szívesen maradna le. Már csak ezért sem szabadna megengedni, hogy ez a két maffia váltogassa egymást.
    .
    Olyanokra lenne szükség, akik feddhetetlenek – ha léteznek még ilyenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  13. http://www.youtube.com/watch?v=zIyCnMcZ-NY
    Hunvald II.
    ha mégis ártatlan lenne?
    “egy útlevelet nálam is el lehet dugni”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  14. ártatlanság védelme?
    “miniműcsont” .. a csontvázak után már én itt elakadtam
    fidess taktika:
    labdát a magasba dobni, mert azember első gondolata: nem zörög a haraszt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. http://www.youtube.com/watch?v=qoo5iBnkKZ4
    no comm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  16. Ha már Simon ügy ezt a kis pénzt úgy felfújták mint a lufit .
    Bezzeg a fdds közeli Simon Péter 568 milliós bulija az meg smafu ugyebár ja mert ő fdss barát ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. En tudom, mikeppen kell 12milliobol 16milliot csinalni!
    Elasunk a foldbe 12millio forintot, es az onnan kinovo fa termeset leszuretelve eppen 16millionk lesz.
    Hogy egy ugyanilyen verzio miert nem jutott Simon Gabor eszebe?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Ez az egész “útleveles” dolog egy kamu. Kilóg nagyon a lóláb.
    Megint egy besúgó (Welsz), akit persze kőröz az Interpol van a történetben, aki Simon fényképét tartalmazó bissau-guneai útlevelet gyárt, mellyel állítólag Simon nyitott egy bankszámlát Magyarországon.
    Kérdem én:
    - melyik bankban?
    - melyik az a bank, ahol elegendő egy útlevél a bankszámla nyitáshoz?
    - bohócfestésben ment a bankba, hogy nem ismerték fel a pofázmányát?
    - mekkora pénz van az állítólagos számlán?
    Jah, hogy ez még most van koncepció kidolgozás alatt?
    .
    Különben engem is érdekelne, miből sikerült “félretennie” Simonnak 240 milliót? De ezt a koncepciós vádat simán kivédi. Hacsak “beismerő” vallomást nem tudnak kicsikarni belőle, mint pl. Rajkból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Csaljunk, lopjunk, hazudjunk, had lobogjon a hajunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. 50 milliáros offshore gázügy sincs!
    Nincs vizsgálat addig, míg a főügyész sikál, a NAV 1000 milliárdos félrenézéséhez is annyit mondott, lehet valami, de előbb vizsgálatot indítottak Horváth András ellen!
    Szóval lehet itt beszélni, hogy mit kéne tenni, ha mi csehül állunk ügyészileg is!
    -
    Ha most a választások előtt a vezetőszáron mutogatás és ennek az utcai kiplakátolása a fontos, akkor a kérdéseinkkel ki ér rá foglalkozni?
    A győzelemük után pedig – na arra most jobb nem gondolni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. vicsi
    mekkora ötlet. Nálam a kertben van hely bőven, 10%-ért, a pince is elég nagy, legalább visszaadnak abból, amit úgyis tőlünk nyúltak le :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Leo Klein
    Én ugyanezt érzem. Szégyellem, hogy magyar vagyok, szégyellem, hogy csendben vagyunk, hogy hagyjuk, bármit is tesznek. Legszívesebben elhúznék ebből az országból, annyira kilátástalannak látom a helyzetet. Helyi szinten még harcolgatok, annál is inkább, mert életemet a városvezetés segítségével, megállapított törvénytelenség útján ellehetetlenítették. Itt is négyszemközt mindenki együtt érez, de egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik nyíltan (facebookon v. városi honlapon) pártolni mernek, kritizálni a városvezetést. Csak a pusmogás megy. Itt mindenki fél, még akkor is dekkol, amikor személyesen érinti a jogsértés. Sajnos ez lesz a választásokon is, kevesen fognak elmenni, érezvén, nem róluk szól ez az egész, csak a hatalom, a pénz kell, s ahhoz a szavazatunk. Sokan úgy gondolják, hogy a két nagy párt egykutya, mindegyik leszerepelt már, ezért nő a jobbik népszerűsége. A sértett kisemberek revansot akarnak, ezt beígérte nekik a zavarodott szemű vona. Félek, hogy a végén a fidesz velük is összepaktál, akkor lesz nemulass. Kíváncsi vagyok, a kdnp erre hogy reagál majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. “ártatlanság védelme?”
    Vélelme az.
    .
    Szíjjártót meg ne bántsátok! Ügyes fiú az. Megmondta, hogy jól forgatta a pénzét, bejöttek a befektetései. (Tényleg csak 12 millió az éves jövedelme…?!) Csak azt nem értem, hogy ideológiailag hogy fér ez össze azzal, hogy “munka alapú társadalom” meg “pfujj: tőkejövedelem!” és hasonlók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Az ezer milliárdos állami Áfa csalásokat miért nem viszi bíróság elé a joggal visszaélő legfőbb ügyészség?
    A törvényesített rablásokat – trafikok, földek, Takarékbank stb lenyúlásokat –
    mikor kezdi vizsgálni a Fidesz legfelsőbb ügyészsége?
    Felkészültek-e a választási csalásokra a törvénykezéssel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Kedves Csacsika Tomi

    En nem vagyok megvesztegetheto !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Öregcsaj !
    A fidSS nem paktál össze vonáékkal, mert azok amióta Orbaini vonástól létrehozta őket szorosan összetartoznak, minden éyeges hadmozdlatukat egyeztetik a kulisszák mögött…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Orgecsaj !
    Hazajottem es 5 ismerosbol 3 asszondja nekem ne telefonon amikor elkezdem szidni a felcsuti paraszt kirajt ! Mindenki be van szrva csak nem ertem miert?
    Velemenyet senki nem meri felvallalni csak negyszemkozt , vallalkozo barataim is felnek hatha lemaradnak vmirol ! Teljesen kretenek es beszariak , ezt hasznaljak ki aljas modon a mocskos tetu tolvaj politikusok! Ja meg a Pol Pot reszrehajlasat ami verlazito! Poltnak ulnie kene egy jo hosszut a huvoson amiert szemet hunyt ORBAN -SIMICSKA UGYLETEI KORUL ! Talpnyalo gerinctelenekbol sok van sajna , velemenyet felvallalo karakan emberbol keves irtozatosan keves.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Csakén !
    ˙
    És az EU folyvást áramoltatja a “kohéziós” jattot ennek az akotmányt és köztársaságot leromboló juntának…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. pontosítás :
    ˙
    És az EU folyvást áramoltatja a “koéziós” jattot ennek az alkotmányt és köztársaságot lebontó juna . z s e b é b e …
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. lovastengerész

    Na ez a Simon ügy hasonlít a Hagyó ,Sukoró és a többi Fidesz ügyészséges elszámoltatós befuccsolt kampányügyhöz .

    Vallami vann de nem az igazii mondta egykor Arkagyíj Rajkin .

    Ébresztő birkák mert nem csak a földjeiteket nyugdíjatokat………………………….de az eszeteket is ellopja ez a mutyi maffia kormány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. “Nem vagyoni kártérítésként 3100 eurót (950 ezer forint) ítélt meg Gál Györgynek, az úgynevezett Hunvald-per fővádlottjának az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) kedden kihirdetett első fokú ítéletében.”
    -
    Fizetünk, mint a katonatiszt.
    Ha vezetőszáron mutogatnak embereket évekig – annak ez az eredménye.
    -
    De miért az állam (mi vagyunk) fizet, miért nem az, aki azt lehetővé tette, hogy embereket mutogathatnak évekig, csak azért, hogy az ellenzéket lejárassák!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. “Zappa” kerdezi : melyik az a bank, ahol elegendő egy útlevél a bankszámla nyitáshoz?
    Akarmelyik bankan lehet nyitni szamlat – van tobb bankszamlam es csak az Amerikai utlevelem hasznaltam igazolo dokumentkent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Valasztasi Hajraban a rezsim ügyeszsege.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Extreme!

    Értelek én, de a magyar törvények előírják a számlanyító “egyértelmű” azonosítását. Egy tanganyikai vagy bissau-guineai (kissé szokatlan) útlevél mellé több dolog is kell:
    - a palinak meg kell jelennie a bankban. Állítólag Simon nem jelent meg.
    - kétséges esetben be kell mutatnia egy másik iratot is. Többek között például azért is, hogy tudják a lakcímét, ahová el kell küldeni a kivonatokat, másrészt nagyobb pénzmozgás esetén jelentenie kell a banknak.
    - alá kell írnia a szerződést és az aláírási címpéldányt, hogy később azonosítható legyen.
    .
    Nekem az az érzésem, hogy itt nagyon nagy keverés van. Ennek a banknak – http://www.magnetbank.hu – van egy olyan opciója, hogy interneten “nyithatsz” folyószámlát. Igen ám, de az a számla addig nem él, míg személyesen be nem ballagsz a bankba a saját irataiddal és alá nem írod a szerződést.
    Hogy a Welsz “nyitotta” a számlát és már pénzt is tettek rá, az egy kicsit extrém dolog.
    .
    PSZÁF (vagy most már Matolcsy) mi a fenét csinált közben, ha ez a gyakorlat, hogy idegen ember egy külföldinek nyithat számlát.
    .
    .
    Elhiszem, hogy egy USA útlevéllel tudtál számlát nyitni. De mondjuk próbáld meg egy Kajmán szigetivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Zappa,
    És a bankban – különösen nagyobb összeg letétbe helyezés esetén – fel sem tűnik senkinek, hogy az ügyfél nem azonos az utlevélképen szereplővel.. Meg annyira gayakori eset hogy afrikai utlevéllel nyitnak bankszámlát, hogy az ügyintéző fel sem kapja a fejét..
    Simon meg hol rejtegethetné más biztosabb helyen a hamis utlevelét, csakis egy olyan személynél, akit köröz az interpol és rendőrségi eljárás folyik ellene.. Ennél biztonságosabb helyre nem is vihette volna, tényleg.
    A 240 milliós botrány kirobbanása óta Simon minden lépését követték: a háza előtt álkandóan ujságirók posztoktak, amerre ment, derék média harcosok eredtek a nyomába, követték a kocsiját, senki nem látott volna semmi furcsa mozgást, utvonalat? A minden oknyomozásban jeleskedő, minden balos disznóságot leleplező hirtv kiváló riporterei se láttak semmit?
    Simon minden bizonnyal sáros. De azerintem közel sem annyira mint amit most rádobálnak a fidesz boszorkánykonyhájából a sárdobálás, rágalmazás nagymesterei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. Neked5!
    .
    Nyert! Szóval szerintem is sáros Simon, mert honnan a búbánatból van a 240 millió, meg ez a Magnetes 65M(?) .
    De azért ennyire hülye nem lehet. A “normálisabb” maffiózók a Tőzsdén mosták tisztára az olajos pénzt. Ez meg elmenne bankolni? Nó’mális?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. lovastengerész

    Nekem úgy tűnik a rezsicsökkentés már nem elég hanem a rezsim csökkentésébe már bevetette a rezsim az ügyészségét is .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  38. Most már mer valaki biztosat mondani Simon
    ügyben? Gondoljunk arra, hogy az eddigiek hogyan végződtek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos