Ronai and Ronai
AMERIKAI

A magyar politika egyik legkorruptabb embere 2014. február 15. szombat 8:12 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A magyar politika egyik legkorruptabb embere

Budapest – Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor politikai pályafutásának jelentős részében olyan jövedelmekhez jutott hozzá, amelyek túlmutatnak a vagyonnyilatkozatában megjelenő hivatalos jövedelmeken. A miniszterelnök és felesége vagyona legalább 310-330 millió forint.

Négy, a Demokratikus Koalícióhoz tartozó parlamenti képviselő kezdeményezi, hogy az Országgyűlés Mentelmi, összeférhetetlenségi, fegyelmi és mandátumvizsgáló bizottsága indítson vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben – közölte Gyurcsány Ferenc. Az ellenzéki párt elnöke kijelentette: azzal vádolja a kormányfőt, hogy politikai pályafutásának jelentős részében olyan jövedelmekhez jutott hozzá, amelyek túlmutatnak a vagyonnyilatkozatában megjelenő hivatalos jövedelmeken, és amelyek nélkül nem igazolható a vagyongyarapodása.

A miniszterelnök idei, illetve felesége legutóbb nyilvánosságra hozott, 2010-es vagyonnyilatkozata alapján Gyurcsány Ferenc úgy számolt, hogy kettejük “vásárolt” vagyona legalább 310-330 millió forint.

Orbán Viktor idegen pénzekből gazdagodott, Orbán Viktor korrupt politikussá vált, mondta Gyurcsány Ferenc, aki szerint a kormányfő számadással tartozik, hogy miből futotta 24 év alatt több mint háromszázmilliós magánvagyonra. És akkor még nem említem” azokat a vagyonelemeket, amelyek minden feltételezés szerint nem saját nevén, hanem környezetében, felcsúti ismerősök, Simicska Lajoshoz köthető személyek tulajdonában vannak, de okkal feltételezzük, hogy a tulajdonjogot Orbán Viktor javára gyakorolják – folytatta a DK elnöke.

Szavai szerint a miniszterelnök felnőtt életének legnagyobb részét politikusként töltötte, nevén vállalkozás, vállalkozásból befolyó érdemi bevétel nincs, mint ahogy érdemi írói munkássága sincs, politikusi tevékenységéből származó bevételei azonban nincsenek arányban az ő és családja elmúlt 24 évben felhalmozott vagyonával.

Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatóján kormányzati és állami szintre emelt korrupcióról beszélt, és ennek fő felelőseként a miniszterelnököt nevezte meg. Én a magyar politika egyik legkorruptabb emberének Orbán Viktort tekintem, jelentette ki.

Ő áll az élén annak a politikai erőnek, amelyik súlyosan sérti a demokratikus versengés alapvető szabályait és egy civil szervezet mögé bújva több száz millió forintos kampányt szervez, hogy lejárassa ellenfeleit – mondta Gyurcsány Ferenc. Azt mondta, meg kell tudni, hogy a Civil Összefogás Fórumnak miből telik több százmillió forintos kampányra. Szerinte ez a pénz piszkos pénz, forrását minden bizonnyal a Fideszhez köthető politikai körökben, magában a pártban, annak alapítványában, esetleg a Fidesz tisztességtelen akaratával meggazdagodott vállalkozásoknál kell keresni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (73 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +114 ( 130 szavazatból)
A magyar politika egyik legkorruptabb embere, 4.8 out of 5 based on 73 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Nem vagyok egy Gyurcsány mániás fazon de bizony nagyon igaz amit mond .
    az un 2/3-al megtette azon lépéseket ami hazavágta az addig létező jog államot .
    Felsorolni nem lehet azt amit elbaltázott mert egy külön web site kevés hozzá .
    Az alap hogy a saját mondatait meghazudtolja .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (69 szavazatból)
  2. Kínában is nagy a korrupció, de ha ilyen dolgok derülnének ki, hát meg lehetne nézni a földi maradványait.
    Kíváncsi lennék, ha ez a sajtótájékoztató egy héttel ezelőtt készült volna, Kína fogadta volna e egyáltalán ezt a “derék” embert?
    .
    Ami a hazai viszonyokat illeti,az nem semmi! Mindenhol Gyurcsányt szidják a fidesz berkeiben, de senki nem gondolkodik el a tényeken.
    Azt sem tartom lehetetlennek, hogy gőzerővel elkezdték gyártani a hivatalos dokumentumokat, hogy le legyen papírozva Orbán vagyonának eredete.
    Ebben az országban ugyanis ezt az eljárást honosította meg a fidesz.
    A nyakam merem rátenni, hogy Simicskának pl minden jogszerűen lett dokumentálva, ezáltal is segítve a főügyészt, nehogy megterheljék a sok munkával, kiderítendő a sumákság.
    .
    Nem lesz ennek jó vége!
    Az Orbán vagyonáról úgy beszélnek, hogy nagyságrendekkel nagyobb, mint amit Gyurcsány felsorolt. Pedig az sem smafu!
    Szépséghibája a dolognak, hogy ezt már sok évvel ezelőtt is elmondhatta volna Gyurcsány úr, – mert nem a napokban keletkezett ez a vagyon – de nem tette.
    Adódik a kérdés: miért most?
    Tudjuk, kampány van.Mocskos kampány.
    Miért van olyan érzésem, hogy kampány híján ez a vagyonosodás nem került volna nyilvánosságra?
    Mert hallgattak. Mindannyian. Az tisztességes volt?
    Nem tudom, csak kérdezem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (59 szavazatból)
  3. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙

    gizda gerzson !
    .
    Miért kell rögtön mentegetőzéssel kezdeni egy, a mondadóját tekintve igaz komentet. Nem hiszem, hogy szégyenkezni kéne Gyurcsány barátságával. Ha mégis úgy lenne, azzal nyugodtan dicsekedhetnél…
    Azt az embert az amortizáló katolikus reakció tiporta a sárba. Bármi jó ötlete volt és reformra törekedett, nem telt bele egyetlen perc, hogy ne zúdult volna nehéztűzérségi össztűz a jobboldal minden mocskos rétegéből…
    Az ilyen mosom kezeimet mentalitás nem éppen vall nagy jellemre…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +77 (83 szavazatból)
  4. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙
    - És még mindig kitart. Mutass még egy ilyen egyenes és harcos politikust !
    (Ha hagyják, hogy végigvigye a reformjait, ma Magyarország nem ott tart, ahol tart – nyakig a fasiszta mocsokban…) Ne szégyeld őt !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (82 szavazatból)
  5. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙
    Orbán még mindig csak tőle fél, é s .n e m . v é l e t l e n ü l…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (81 szavazatból)
  6. “A miniszterelnök és felesége vagyona legalább 310-330 millió forint. ”
    Szerintem elírták, nem millió, hanem MILLIÁRD!
    Csak a Grippen ügy 182 millió schiling kenőpénzt figyelembe véve kevés a millió!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (73 szavazatból)
  7. Aztán majd, ha egyátalán elmegy, szerinte sármos, szerintem meg debil mosollyal közli, hogy a felesége szakácskönyve nagyon bejött és abból van a sok píz.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  8. Igaza van Gyurcsánynak, de téved, ha azt hiszi (nem gondolom, hogy ezt hiszi), hogy a parlament jelenlegi bizottsága, a FIDESZ vezetésű és irányítású adóhivatal, rendőrség vagy ügyészség valaha is becsülettel negvizsgálná Orbán vagyonosodását, feltárná a családjaira és strómanjaira bízott lopott vagyon nagyságát és eredetét. Erre csak egy különleges felhatalmazású vizsgáló-bíró lenne alkalmas, egy esetleges ellenzéki győzelem után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (56 szavazatból)
  9. Nice try…
    .
    De sajnos, ahogy B.L. már többször megmondta, esélytelen a rendszert a rendszeren belülről megbuktatni. Ezzel a rendőrséggel, ügyészséggel, bírósággal, ezekkel a törvényekkel. Ha kedve tartja, csinál egy olyan törvényt, ami szerint a közpénzek az ő saját tulajdona. Visszamenőleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  10. Ez a faszi nem fog a “felesége szakácskönyvére hivatkozni”.
    .
    Megint jött egy hír, de várjuk ki a hétfőt.
    (Csókoltatom a nepszava.com-ot olvasó TEK-eseket :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  11. Csak ismetelni tudom magam:
    1., A Fidesz valojaban nem egy politikai part, hanem egy gazdasagi vallalkozas.
    Mara szuksege lett egy olyan ideologiara (ujhorthy), amely a tovabbmukodeset biztositja.
    2., Az un: koleszos fiuk (Orban-Simicska-Kover-Ader-Szajer-Deutch) valojaban egy bunozoi kor, amelyik tobbszor is kepes volt kiserletett tenni -legutobb sikerrel- a fennallo demokratikus rend es europai ertekek megdontesere.
    A mai ellenzek, amikor hatalomban volt ezt a tarsasagot nem jutatta bortonbe, most pedig nem bojkottalja. A DK sem…
    3., Mindaddig amig a fentebb bemutatott un: politikai elit fenntartja a latszat demokraciat, ahelyett hogy a mara kialakult rendszer valodi fasisztoid arcara derulne feny, addig nincs veluk mirol targyalni.
    Egy teljesen uj garnitura fogja ezt a hazat ujra a normalitas iranyaba elvezetni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (49 szavazatból)
  12. Nem milliókról, hanem milliárdokról van szó. Szerintem nem akarnak bennünket feleslegesen? felizgatni, azért nem írták ki a valóságot. Nyugi, edzettek vagyunk, kibírjuk ezt is.
    A vagyonosodási vizsgálatra véleményem szerint még addig kell várni, míg a jobboldalra szavazó csürhe meg nem undorodnak saját maguktól, és mindentől, – és végre nem oda szavaznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  13. gret 49 – “Ezzel a rendőrséggel,ügyészséggel,bírósággal”
    Ezt a rablóbandát magukat magyarnak tartó emberek juttatták hatalomra és nem a rendőrök stb.A demokratikus oldalon lévő politikusok,demokratikus eszközökkel nem tudnak ezen változtatni,ha pedig drasztikusabb eszközhöz nyúl akkor a jobboldal erős visításba kezd,a bal pedig kezdi,hogy ne legyünk olyanok mint ők.
    Sokan forradalmat robbantanának ki,de kiváncsi lennék,hogyan ítélnék meg utólag,aki a forradalom élére állna,mikor a forradalom hevületében a meggyötört emberek fölkoncolnának néhányat a rablóbanda tagjai közül.Szerintem akkor ki kiáltanák gyilkosnak,mint Kádárt,pedig akkor a bíróság ítélkezett.Akkor elég volt,hogy valaki ávósnak kiáltson ki valaki,hogy komákdan ,most ugyanúgy járna akire rámondanák,hogy kommunista. Tudom egy forradalom nagy kielégülést jelentene a vezérnek,akkor érezné beteljesedve a bosszúját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  14. Néha valaki, Felcsúton, aki közel van a tűzhöz, mesél ezt azt. Többet nem írok róla,nehogy be lehessen azonosítani. Hát el sem tudjuk képzelni, mi folyik ott, és mennyi lóvéról van szó, Fletó a közelében sem jár az összegnek. Még hogy 300 millió? Ez a hét vicce. Feri vagy hülye, vagy direkt nem akarja igazából kiadni a “kollégát”. Vajon melyik?
    Most, hogy felnőnek a gyerekek, a nagy részét nekik, illetve rajtuk keresztül kell visszajuttatni Don Vittoriónak. Pl. nászajándék formájában. Ez lehet pl. egy 200 milliót érő ház. (Van öt gyerek :) ) És ez csak egy.
    Aztán vajon a menyasszonytáncon befolyt összeg mennyi lehetett, ami szintén visszajuttatott lóvé. Nem tízezresek landoltak ám a kondérban, csak szólok. Azt utána szépen be lehetett rakni a pénzmosó számlára,(nem a minimumot!!!) amit kifejezetten ezért találtak ki, hogy az Orbánnak visszajuttatott matéria tisztára legyen mosva. Mi is a neve? Valami Stabilitási Megtakarítási Számla. Ehhez kell az újabb négy év, hogy a money adómentesen ki is fusson És még mondja valaki, hogy nem egy Géniusz a csávó. Még a jó öreg bloggerek, mint Varanus is bekajálják, hogy az offshore haveroknak kell a mosógép:
    http://varanus.blog.hu/2014/02/14/afacsalok_offshore_lovagok_gyertek_haza

    Nem-nem, nem nekik. Saját magának csinálta. Lőrinc 800 milliós osztaléka is szépen bekerül ide és 5 év múlva Viktorka pénzeként jön ki. És most csak egyet említettem a sok száz közül. Ezt kapargasd Feri, hátha visszaszerzel valamit a becsületedből, amit ezzel az “összefogásos” parasztvakítással eljátszottál. Vagy a régi-új barátaidnak is van már ilyen számlája?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  15. A maffia, a bűnözői csoport nagyot gondolt. Tovább fejlesztette az olasz maffia módszert. Hogy ne kelljen harcolnia a maffia csoportjuknak az állammal, hiszen annak börtön lenne a vége. Egyszerűen elfoglalták az állam-hatalmat. A törvénykezést. Nem kell drága pénzen testőröket fogadni, az őrséget is fizeti az állam, a nép, az adóforintjaikból. Ugye, kitaláltak egy dumát, a szabadságról, a magyar meg benyalta. Kérem, ez nem volt semmi. Ezt megcsinálták! Ügyes. A vagyonosodási vizsgálatról meg…szóval…Majd hoznak egy törvényt arról , h Orbán vagyona törvényes. A két harmadba belefér… Belefér? Tesz-e ez ellen valamit Amerika, az EU? Semmit, még ott is hallgatnak ahol vér folyik… Aztán ki tudja mennyi pénz vándorol egyes EU politikusok zsebébe a hatalmon lévőktől? Ha nem igy van akkor ugye nincs sértődés. De nagyon igy néz ki a helyzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  16. A 2/3-os visszamenőleges hatályú törvényeknek az az üzenete: minden igaz amit én annak tartok viszont az ellenkezőjét sem lehet kizárni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  17. Nem értem. Gy.F. nem ostoba ember, nyilván nem az AN olvasóitól fogja megtudni, hogy a 300 millió nevetséges. Talán még a 300 milliárddal is alá becsülöm a csuti szájszélnyalogatót. Kell itt lennie valami stratégiának! Világosítson fel már valaki!
    Zappa időnként megereszt egy sejtelmes egysorost, mint aki tud valamit, aztán mosolyog a bajusza alatt. Csak én vagyok itt ilyen homályban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  18. “gret49
    Nem értem. Gy.F. nem ostoba ember, nyilván nem az AN olvasóitól fogja megtudni, hogy a 300 millió nevetséges.”
    _
    Ennyi az, ami hivatalosan a nevükön van. A többit bizonyítani kellene. Ha Gy.F. mondjuk néhány milliárdot említett volna, beperelnék, és ha bizonyítékkal nem tudna előállni, elvesztené a pert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  19. Chemist,
    Vagy ha elő tudna állni bizonyítékkal, akkor is elveszítené a pert. Emlékszünk ugye? Nem közgyűlés volt, hanem a tagok összejövetele.
    .
    Ha csak ennyi lenne a municiója, még a sajtótájékoztatóra vásárolt pogácsát meg ásványvizet sem érné meg.
    Ahogy mondtam, kell itt lennie valami stratégiának, csak sejtelmem sincs, hogy mi az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  20. gret49
    Jól számolod, még 2-3 év és Vitya egyedül is fel tudná építeni Paksot

    Ősszel is azt hittük, hogy valami stratégia lesz, igaz, bumburi?, aztán csak lestünk, amikor Gy. F. beállt Mesterházy mögé és közölte, hogy ő a liblingje,( annak, aki megakadályozta, hogy a DK-nak frakciója lehessen a parlamentben!) Ezek után én már nem nagyon hiszek neki. Ez a felszínvakargatás inkább csak kampányfogás, ami igazából nem akarja a valóságot feltárni.
    Megerősít ebben a mai nyilatkozatuk is, hogy egy hónapig bojkottálják a köztévét a tegnapi híradójuk miatt. Nem addig, amíg nem hajlandók közszolgálati módon működni. Nem . Csak 1 hónapig. Minden egyes lépésük igazolja Bartus László állítását, hogy a DK is kollaborál, és a legnagyobb áruló maga Gyurcsány Ferenc, aki még tehetett volna valamit ténylegesen is, ami használhatott volna ennek az országnak. És ahogy elnézem, miket csinál azóta, jó döntés volt, hogy kiléptem a DK-ból. Sajnálom őket, a tagokat, mert észre sem veszik és kezdenek ők is hasonló, kritika nélküli rajongókká válni, mint a fideszes Orbán fanok. Ha így megy tovább, lassan Ferinek is állandóan zsebre kell dugnia a kezét, nehogy a tagok elkezdjék ugyanúgy csókolgatni, mint a kollégáét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (34 szavazatból)
  21. Chemist
    Pontosan tudják, hogy ki az a három ember, akinek ha büntetlenséget biztosítanának, már szolgáltatná is a bizonyítékot. Csak valamiért nem akarják. Már írtam a múltkor is, vajjal a saját fejeden elég nehéz mást kirángatni a napra, hogy a tied le ne olvadjon. Ez a szomorú valóság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (23 szavazatból)
  22. A FIDESZ így csinálja.
    Nem védekezik, támad elterel, és az ellenzék általában belefut a védekezés és magyarázkodás csapdájába.
    Nem szabad és nem érdemes az elkezdett irányról letérni.

    http://www.hir24.hu/belfold/2014/02/15/paksi-biznisz-miatt-ugrott-gyurcsanynak-a-fidesz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  23. Még annyit, hogy igen, szerintem is van annyira okos Feri, hogy csak 300 milliót mondjon. Annyival Viki még pont el tud számolni( ahogy pár éve is), de a kisembert már épp eléggé felháborítja és egy kicsivel még több is, mint a Simon pénz. De történni persze nem fog semmi, ahogy az előző vizsgálóbizottságban sem. Még arra sem vették a fáradságot, hogy bemenjenek a bicskei földhivatalba. Szemfényvesztés volt az is. Ahogy a kollégája is mondta ne azt nézd, mit mond,, hanem, hogy mit csinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (17 szavazatból)
  24. Az önálló véleményem az, hogy az elmúlt 26 (!) év vagyonosodását kellene vizsgálni, mindenhol és függetlenül! Van ilyen? Nincs és nem lehetséges! Jó Magyarul, nincs más alternatíva az ,,Igen Tisztelt Hülye Választó Polgároknak”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  25. Hello ,,tfejszes” bizony jól mondod, meg is like-olytalak! Orbán Gazda vagyona jelenleg úgy 1-1.6 MILLIÁRD Euró lehet..mindent figyelembe véve! Ne felejtsük ide a rovátkát beírni Pakshoz is, mert itt jelenleg közel 4 milliárd dollár a különbözet amin valakik osztoznak?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  26. tiszteltzhölgyeimésuraim.

    Nemcsak “ŐŐŐ”fél Gyurcsány F-től,hanem a szocik prominensei is.Miért,mert a Simon Gábor féle csinytevéseket akarta felszámolni,ami viszont sokakat érintett volna.Ezért odzkodtak most is az összefogásba bevenni őt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  27. Került egy pici homokszem a gépezetbe. Felcsúton egy kisöreg kitart, és nem adja a házát az istennek sem. Pont a készülő parkoló közepén áll, a többit már fölvásárolták, eldózerolták, az öreg még kitart. Kisajátítani nem tudják, mert ugye nem állami a buli, hanem alapítványi. Egyelőre 50 milliónál tart a licit :) Kíváncsi vagyok, mivel fogják jobb belátásra bírni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  28. Kormányra kerülve a legjobb opció
    a százszázalékos, tiszta korrupció! XD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  29. Tisztánlátás? Logikus? A/1. “Ők” sokat ártanak így vagy úgy a magyarok döntő többségének bel- és külföldön. 2. Ártanak a zsidóknak és Izraelnek. 3. Ártanak Európának. 4. Ártanak a NATO-nak. 5. Ártanak végül is az egész Nyugatnak, de a világnak is így. B./1. “Ők” nagyon erősítik így vagy úgy magukat. 2. Nagyon erősítik így vagy úgy Oroszországot. 3. Nagyon erősítik így vagy úgy Iránt. 4. Nagyon erősítik így vagy úgy az arabokat. 5. Nagyon erősítik így vagy úgy Kínát és általában a Keletet. C. Kína ha e térségben bankhálózatot épít ki (erről is megállapodtak a napokban ott?), csak idő kérdése, mikor lesz itt a fő fizetőeszköz a jüan és a rubel. D. Írhatnánk yüannak vagy ¥üannak is? Érdekes, hogy állítólag Orbánra kiváncsi volt nem túl rég a japán császár! Angliában meg “azóta” durvult el a miniszterelnökük, a viharok?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  30. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Szerintem a 300 stimmel, de nem millió, hanem milliárd.
    Ha igaz, hogy a Fidesz egy gazdasági bűnszervezet, akkor a modell a történelemben úgy épült fel, hogy annak feje a leggazdagabb, ugye. Akkor számoljunk: közgép lassan 1000 Mrd Ft közpénzt kapott, stb.
    Nem csodálkoznék ha ő lenne az ország leggazdagabb embere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  31. Az, hogy csak 300 millió körüli összegről beszél valószínűleg azért van mert ezt az összeget egy egyszerű Mari néni még eltudja képzelni. A milliárdokat már fel sem fogja mekkora összeg lehet az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  32. ez is egy magyarázat. Az a szomorú tény, hogy a magyarokat az sem érdekelné, ha Viktor egynapos csecsemőket dobálna le a Gellérthegyről, mert az a kényszeres téveszméje, hogy Spártában van. (Lásd holokauszt és Horthy nosztalgia) De ez nem mentesíti az ellenzéket az igazmondás kötelessége alól, tök mindegy, hogy ki mennyit fog fel belőle. Szerintem.
    Egyébként az én anyám is egyszerű Mari néni, mégis vágja a témát, jobban, mint Heller mama

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  33. Bocsánat, a magyarok nagy részét akartam írni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. Nem értem, kik berzenkednek az AN köreiben szgabi föltételezései ellen. Egyedül ő látja reálisan a helyzetet. Ebben sz országban évtizedek (a rendszerváltás) óta semmilyen komoly és fontos dologra nincsen bizonyíték, csak a verebek csiripelik, csak sejteni lehet, csak föltételezi az, aki logikusan gondolkodik.
    Meggyőződésem, hogy aki ebben a bűnszövetkezetté vált országban – gyöngébbek kedvéért: Magyarországról beszélek – valamit bizonyítani tud, az vagy a CSALÁD tagja, vagyis maffiózó és köti az omerta, vagy fél. Tudja, ha szólna, kinyírnák, tehát nem kockáztat. Elvan mint a befőtt, azzal a pár fillérrel, amivel kifizették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  35. PS:
    A nagy számú mínuszolókról beszélek, ha nem lenne világos.
    És ezek szerint kell értékelni azt a röhejes összeget, a 300 milliót, amiről Gyurcsány beszél. Utána gondolt valaki, hogy 300 millió, az három darab közepes luxussal épült családi ház ára?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  36. Szerintem Orbán nem betegsége okán,hanem elégedettségből nyalogatja a szája szélét. De mit tapogat a zsebében ?
    Mikor másodszor hatalomra került,a nagymamája azt nyilatkozta,hogy nagyon
    aggódik Viktorért. Szerintem a nagymama erősen jövőbelátó !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  37. Nagyon nagy érdeklődéssel olvasom itt a hozzászólásokat.

    Én is keveslem ezt az összeget, ennél több kell hogy legyen a nevükön lévő házak lakások birtokok összértéke .
    És nem értem, hogy a gyerekeik miért maradnak ki a felsorolásból.Talán mert az ő nevükön lévő vagyon már nem publikus.
    .
    De itt a másik kérdés. Ha milliárdokat emleget, akkor az semmilyen bizonyítékkal nem támasztható alá.
    Akkor tényleg visszadobható a feljelentés.
    .
    Kérdésem lenne. Tudja valaki, (de jogszabályi alátámasztással), hogy ha itt az ügyészség visszadob egy feljelentést, mert nem fogadja be, az elég indok az
    UNIO-s továbbvitelhez? Én abban a boldog hitben élek, hogy igen.
    Várom, hogy valaki felvilágosít minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  38. oldberg,
    valószínűleg az esett rosszul egyeseknek, hogy bántom Ferit és őket a kézcsókos Orbán fanokhoz hasonlítottam. A sok mínusz mutatja, hogy talán beletaláltam a százas körbe és ez fájt. Az igazság fájni szokott, sajnos.
    Ha valaki nagyon sokat várt tőle, tisztelte és bízott Gyurcsányban, az én voltam. Soha nem voltam párt tagja, de az elsők között csatlakoztam anno a DK-hoz, mert bíztam benne és a programjában, hogy ez egy igazi gerinces, nyugatos, demokrata koalíció, konzervatívok, liberálisok, szocik és szocdemek demokratikus koalíciója egy igazán jó Magyarországért. Nem a hatalomért és főleg nem néhány jó kis képviselői helyért bármi áron. De történtek dolgok, és nem vagyok hajlandó elhinni és támogatni bármit csak azért, mert azt maga Gyurcsány Ferenc mondja.

    A feltételezéseimről csak annyit, bárcsak az lenne. Igen, félnek, a család tagjai is félnek. Börtönnel, a gyerekeikkel, a teljes anyagi ellehetetlenüléssel tartják sakkban azokat, akik bizonyítékokkal szolgálhatnának. Ha többet mondanék róluk, már be lehetne azonosítani őket. De az ellenzék vezetői nagyon sok mindent tudnak, igazából egymás szerszámát fogják jó szorosan, ez az igazi róka fogta csuka tipikus esete. Ha borítanak, borulnak ők is. Ez a mai magyarországi elit sajnos. És a maszatolás, az “összefogás”, (ahogy ma megtapsoltatta és magasztalta Mesterházyt) a semmitmondó beszéde, a féligazságok okosan de ripacskodva előadva, mutatják, hogy Gy:F. sem különb, bármennyire is fáj ez sokaknak. Higgyétek el, nekem is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  39. Egy korrupt ócska gagyi párttá vált a Fidesz Orbánnal az élen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  40. Apja kolcsonadott nekik utolag lepapirozzak aztan mehet GYURCSANY AHOVA AKAR ! Nem igy kell neki menni , ossze kell gyujteni peldaul mikor mennyiert jutott a banyasz lapi szorny apja eloszor olyan dolgokhoz amihez kellett VITYA V a felesege aki okyan helyen dolgozott ahol meg lehetett tenni ezt azt amazt a GYOZONEK ! Hosszu aprolekos nyomozassal el lehet jutni oda ahova el kell MUSZALY mert ez peldatlan magyarorszag tortenelmeben hogy egy demokratikus rendszer vezetoje tobb ezer milliardos vagyont lopjon ,lopasson ossze maganak !
    Elkepeszto es egy oriasi szegyen nekunk is mert megengedtuk ezt a szabadrablast sot tapsolnak is bizonyos megtevesztett akaratgyenge emberek fidesz szavazok ehhez a hatalmas rablashoz ! Undorito es kozben jattsza a kereszteny csaladcetrikus apat , kifordul a gyomrom meg attol aalazatnelkuli gonosz ordogi mosolyatol ! Undoritobb ember nem letezik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  41. Jó pár éve volt, hogy egy kormányülés döntött az F16-osok beszerzéséről, majd másnap, hangsúlyozom: másnap, orbánviktor bejelentette, hogy Gripenek lesznek véve.
    Az akkori honvédelmi miniszter – a lökött kisgazda – szabójános is csak hüledezett, és az elején váltig tagadta koncepcióváltást.
    Akkor itt-ott négymilliárdnyi – sötét utakon járó – összegről suttogtak a bennfentesek.
    .
    Még hogy háromszáz millió? – Feri! – nem vagy te egy szabójános!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  42. Gripen UGY nyilt titok ORBAN zsebeben landolt 20 millio nem magyar fizezoeszkoz! Polt nem nyomozott akkor sem es soha nem is fog Orban ellen mert egy jellemtelen gyenge szolga ! Ugyesz karizmatikus vakmero ko kemeny ember legyen aki nem befolyasolhato senki altal ! Orbannak mindent lehet es ez nagyon nagy baj rossz pelda az emberek szamara beleertve csicskasait is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  43. Orbán Viktor fb-oldalának üzemeltetője feltett egy Radnóti-idézetet (Két karodban). A kommentelők mintegy egyharmada megköszöni a miniszterelnök úrnak, hogy ilyen szép verset írt. Ők a biztos, átlagos Fidesz-szavazók. Mintegy egyharmaduk külön is kiemeli a versben olvasható hazaszeretetet. Mivel a versben ilyen nincs, csak a Gyarmati Fanni haláláról kiadott kormányközleményben, ezért ők a biztos, jól tájékozott Fidesz-szavazók. A kommentelők fennmaradó egyharmada a “Hajrá Fidesz” és a “Gyurcsány hullarabló” különféle változatait variálja. Ők a biztos és különösen megbízható Fidesz-szavazók. Néhányan zsidóznak. Ők a Fidesz szövetségesének szavazói. Én pedig ki vagyok tiltva.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  44. “mert ugye nem állami a buli, ”
    Na ez az egyik nagy buli.
    Adott egy alapítvány, ahová dől a lé. Államilag létrehozott törvény biztosítja, hogy az utalók az adójuk egy részét utalják oda. Ez a pénz hiányzik a büdzséből.
    Az alapítvány létrehozójának jogába áll bármikor megszüntettni az alapítványát, és kivenni a lét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  45. “miniszterelnök úrnak, hogy ilyen szép verset írt. ”
    Huhhh! Anyám borogass! Ekkora sötétség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  46. Leo Klein miféle “demokratikus rendszer “van Magyarországon????

    Csodálkozom,hogy az itt gyakran kommentelők nem ismerik Magyar Bálint könyvét:A magyar polip a posztkommunista maffiaállam.Figyelmükbe ájánlom a Népszabadság febr.15.-i számának hétvége mellékletéből Magyar Bálint írását:A kormánykritikától a rendszerkritikáig..Ha elolvassák talán nem használnak az Orbán féle rendszerre csacska jelzőket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  47. Hiryu2,0: ” Én pedig ki vagyok tiltva.”
    Erre legyél büszke, gondolkodó értelmes embernek nincs helye agymosott zombik és pénzenvásárolt talpnyalók között. Letiltanak mert ott csak nyalni szabad, ha véletlenül odatévedne a kedves vezető a saját fb oldalára, nehogy rohamot kapjon egy-egy birálattól. Ebben a labilis állapotában kimélni kell. Néha megnéztem.ott a komnenteket, undoritó: félelmetes a butaság és a talpnyalás keveréke. Mintha az ember egy levegőtlen bűzös szobába lépne be, pár perc után fuldoklik, undorodik és gyorsan menekül onnan ki a fényre ês a szabad, friss levegőre , és olvassa sz AN-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Gyuricza de ismerem magyar Balint konyvet megvettem december elejen! Orban rendszere az Orban rendszere nem az enyem EUROPAI UNIOS DEMOKRATIKUS ORSZAG VAGYUNK ! Ja hogy Orban rendszere nem egyezik meg ezzel az egy mas kerdes olvasd el megegyszer amit irtam es nem fogsz csacskasagokat irni !
    Azert segitek ok ? Oroszorszag , Eszak -Korea ! Es akkor most olvasd el !

    Kossz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Gyuricza en is elolvastam! Rendszert irtam Orszag helyett ! Igazad volt !

    Udv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. A kis frusztralt kocsogokbol allo jobbik balfaszkozosseg maris vedelmebe vette a torpe, tolvaj, suttyo orbant. Annyira szanalmasak, genhibasak, muveletlenek, ostobak es teli vannak olyan komplexusokkal, amikbol egy tizeneves, felig-meddig normalis ember onerobol kimaszik.
    .
    Gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy a magyar jobboldal beltenyeszet miatt (is) retardalt tolvaj, gyava senkikbol all. Es ez igy megy 100 es 100 eve. Irtani kellene oket, nyugodt szivvel, Darwin neveben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos