Ronai and Ronai
AMERIKAI

A bérbohóc 2014. február 10. hétfő 1:48 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A bérbohóc

Budapest, Hatvan – Pénteken délután egy minden bizonnyal felbérelt bohóc próbált Bajnai Gordonra támadni. Az Együtt-PM elnökének nem esett baja, mert az egyik testőr a támadó bohóc útját állta. A rendőrség mossa kezeit, őket nem értesítették, mondják. A Nolblog a bohóccal beszélgetett.

- Bohóc úr, köszönöm, hogy vállalta ezt a beszélgetést. Hogyan szólíthatom?

- Maradjunk a Bohóc úrnál. Csak siessen, ma még két jelenésem van.

- Akkor rá is térnék a lényegre: Ön Bohóc úr, pénteken délután Hatvanban megpróbált rátámadni Bajnai Gordonra. Miért?

- Mert le akartam rúgni a fejét.

- A kérdés arra irányult, hogy mi motiválta Önt?

- Nem volt nekem semmi motívumom, a magamfajta kisembernek nem futja ilyenre. Épphogy kijövünk az asszonnyal a pénzünkből. Szóltak, hogy menni kell, aztán én mentem.

- Szóltak? Elárulná, hogy ki szólt?

- Valamelyik disznófejű Nagyúr.

- Disznófejű Nagyúr? Ön ennyire művelt? Adyt olvas?

- Ki az az Ady? Én csak a Fradit ismerem.

- A disznófejű Nagyúr miatt gondoltam.

- A RÖF-től szólt nekem egy illető úr, vagy hogy is mondjam.

- RÖF?

- Ja. Tudja, azok a civil összefogdosós fórumosok.

- Talán CÖF?

- Lehet. A fene ismeri ki magát ezeken az úri rövidítéseken. Na, ettől a malacos nevű illetőtől mondta egy elvtárs kinézetű úr, hogy menni kell, mert jön a Gordonka.

- És maga ment.

- Persze. Miért, maga mit tett volna a helyembe’? Ha szólnak az embernek, menni kell. Ha már így tönkre tette az országot.

- Ön szerint Bajnai tette tönkre az országot?

- Ki más? Elvette az emberektől a háromezer milliárd forintos nyugdíj-megtakarítást.

- Az nem Bajnai volt…

- Ne szóljon közbe, mert akkor nem interjúzom magának. Ha jobban tudja, mint én, akkor kérdezze saját magát.

- Hallgatom, Bohóc úr.

- Bedöntötte ugye a forintot. Ránk hozta azt a Matolcsy nevű félkegyelműt, amitől nekem majdnem a duplájára emelkedett a devizahitelem.

- Nem a Bajnai volt, Bohóc úr…

- Ha maga jobban tuggya, akkor ne velem beszélgessen. Ne szóljon közbe, mert akkor már végeztünk is…Na, azért. Majdnem kihozott a sodronyomból. Szóval, ez a Bajnai azt ígérte, hogy senkit sem hagynak az út szélén. Engem sem hagytak ott, hanem szépen belerúgtak az árokba…

- És Ön ezért úgy gondolta, hogy lerúgja a fejét…

- Ja. De nemcsak ezért. A gyerekeim mind külföldre mentek, azt mondták, amíg ez a Gordon a főnök, addig ők…

- Nem a Gordon a…

- Kuss, most a bohóc beszél. Milyen riporter maga? Miért nem tanul attól az Untersovszkytól egy kis szakmai alázatot.

- Obersovszky…

- Jó, úgy is lehet mondani. Ha magának ez jobban tetszik. Akkor mondom tovább: elvette a bratyómék trafikját, akik emiatt földönfutók lettek. Tizenhét évig volt egy kis boltjuk, szerényen megéltek belőle, aztán most odaadták valami csókosnak.

- A Bajnai….

- Ja, az a szemét. Ahelyett, hogy a kisembereket segítené, stadijonokat épít. Felcsúton is, vagy hol az anyámba, oda is szarik most egy stadijont a Bajnai. Meg kisvasutat…

- Bohóc úr, engedje meg, hogy egy félreértést eloszlassak

- Nincs félreértés. És főleg ne oszlasson semmit. Maguk csak oszlatni tudnak, meg a tömegbe lövetni. Szóval, a sógoroméknak volt egy kis földjük, húsz birkával. Elvették tőlük a földet, mert kellett a Bajnai vejének. Tudja, aki traktorral vitte ki a fát az erdőből…

- Bohóc úr, mindezt nem a Bajnai tette.

- Hát ki más? Pedig milyen jól kezdte, amikor kinevezte azt a hibbant bohóc kollégát államfőnek. Az nagyon vicces volt, az asszonnyal egymás térdét csapkodtuk a röhögéstől. Még írni sem tudott helyesen a Plagi bácsi, a hülyét is jé-vel írta.

- A Scmitt Pálra gondol, Bohóc úr?

- Na, az teccett nekem, nagyon. Az az egy jó van a Bajnaiban, hogy ilyen sok vicces bohóccal veszi körül magát. Az a Szijjártó is, mennyit röhögtem rajta! Amikor azt mondta, hogy a zemberek, majd lefordultam a székről, úgy röhögtem. Tényleg, mi lett ezzel a fijúval? Lebukott?

- Köszöni, jól van, államtitkár lett.

- Az a fiú minden kincset megér. Vagy ott van a Lézer Jani, azt személyesen ismerem. A lézerblokkolós Audijával… Szóval, voltak vicces dolgai is annak a Bajnainak.

- Bohóc úr, Ön tényleg azt hiszi, hogy ami az elmúlt négy évben történt, annak a Bajnai az oka?

- Miért, nem ő a miniszterelnök?

- Már egy ideje nem. Négy éve Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt.

- Biztos ebben?

- Igen. Ön ezt nem tudta?

- Én ilyen magas dolgokkal nem foglalkozom. Nekem azt mondták, hogy a Bajnai miatt van minden. Visszahívta az oroszokat, közben meg összeveszett a fél világgal. Nem leszünk gyarmat, meg hasonló hülyeségek. A múltkor elmentem Bécsbe, amikor megtudták, honnan jöttem, elhúzódtak tőlem, mint a leprástól.

- Bohóc úr, Önt megvezették. Már nem Bajnai Gordon a miniszterelnök…

- Nekem a RÖF azt mondta…

- CÖF.

- Jó ezen most nem nyitok vitát. Nekem azt mondták, hogy a Bajnai hozta ránk ezt a sok bajt, ehhez tartom magam.

- De most már látja, hogy nem.

- Persze, hogy látom, nem vagyok vak. De most már tényleg mennem kell.

- Megkérdezhetem Bohóc úr, hova siet?

- Várjon, megnézem a papírom… Igen, mára Gyurcsányra vagyok vezényelve. Kereplővel, táblával. Ha leköpöm, azért plusz pénzt fizetnek.

- Ön pénzt kap a fellépéseiért, Bohóc úr?

- Csak nem gondolja, hogy majd közmunkából fogok nyomorogni? Na, tényleg mennem kell. Késésben vagyok, elvinne autóval?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 45 szavazatból)
A bérbohóc, 4.7 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Igen, ez jellemző a beszari, aljas gyáva Fideszre, kedves bohócnak ártatlannak álcázott bűntettek, valójában a bohóc maszk egyenlő a bankrablók fejre húzott szemnél kivágott sapkájával, és ugyanazt a célt szolgálja, a maszkolást a felismerhetetlenséget.
    .
    Nos ez a Fidesz, az aljas barom felcsúti szemét, jópofáskodó, hazug gyilkosságok és országrombolás. Nahát milyen ötletes, nem Orbán fejéből pattant ki.?? De bizony gondolom, hogy igen, ő bohócozta le a rendőrségét akitől a személyes biztonságát várja.
    .
    Gyáva rohadt, bankrablókhoz illő, megint csak állami szinten mozgó, arceltakarás, maszkolás és bűntények elkövetése a maszk alatt. Hiszen ha rablómaszkot húzna messziről kiszúrnák. Milyen ötletes és szellemes a világ legaljasabb legalattomosabb emberétől.
    .
    Gondolom ha valaki bohócruhában ilyen kifestett arccal bemenne a bankba a biztonsági őr kivezetné. De Orbánnak szabad, az ő édes gyermeke a bohócötlet. Szemét egy aljas húzás méltó az alattomban támadó Orbánhoz..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  2. A Nolblog infói hiányosak, én úgy tudom,hogy minden megyeszékhelyen lévő, tűzoltólaktanyában, elszállásolásra került két bohóc. Ragyás pintér utasította vakondit,aki gyorsan intézkedett. A bohócok önkéntesek,és egy körletben vannak elhelyezve, a vonulós állománnyal. Annyi a különbség, hogy riadó esetén, a hagyományos szignál harsan fel a körletben, bohócriadó esetén pedig az Őszödi beszéd ,qrva országos része,ez állítólag serkentőleg hat a bohócokra. Azért is volt szükség különböző hangjelzésekre,mert például Szombathelyen a valódi eseményhez vonuló tűzoltó fejére zuhant,a rúdon lecsúszó mindkét bohóc. Ugyanis mindenütt 2 bohóc van elhelyezve,egy tartalék is van. Konfliktusok is adódtak már,Békéscsabán, a pihenni vágyó állomány, majdnem meglincselte az oda vezényelt bohócot,mert az egész éjjel fennhangon olvasta, a NENYIT,és dedikált orbánc képeket akart rátukmálni a tűzoltókra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  3. És jönnek, jönnek majd az izomagyúak bohóc ruhában, mint jól programozott droidok, hogy elvégezzék a piszkos munkát, amivel meg lesznek bízva.
    .
    Orbán jól kalkulálta ki az ország IQ szintjét,mert 75% biztos hogy nem is érti, csak csinálja vakon, amivel megbízta őket egyeske valamelyik samesza.
    Mit akarnak itt ezek után azok, akik használják az eszüket?Méltóságon alulinak tartják, hogy ilyen hülyeségekre reagáljanak, mint ez a bohóc is.
    .
    Aztán majd nagy lesz a meglepődés, ha csak úgy bohócügyileg történni fognak a bűncselekmény számba menő esetek.
    Bíróság már van, aki felmentse őket, lesz olyan is aki a bohócok felmentéséért alkotmánybírói státuszt kap, és minden megy tovább, mint eddig!Az ország meg méla kussba fordul, mert nem lesz ki ellenálljon.
    .
    Akiknek ugyanis az lenne a feladata, hogy balanszírozza ezeket az anomáliákat, azok el lesznek foglalva a saját bőrük mentésével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (23 szavazatból)
  4. Nem lehetne néhány bohócot csak úgy “véletlenül elkapni” és letakarítani a pofájukat? A nyilvánosság ezeknek a haláluk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  5. A cikkel olvasva nevetni támad kedve az embernek,de sajnos ez nem vicc eerre példát is írok.
    Egyszer a piacon a Trianon került szóba és persze a komcsik bűneként említve.Amikor én azt mondtam az egyik jól tájékozott nőnek,hogy a Horthy miért nem olyan embert küldött ki aki tud tárgyalni és ha nem írnak alá egy szerződést az nem érvényes.Erre az volt a válasz,hogy hol volt már Horthy 1924-ben.Erre már tényleg nem tudtam válaszolni.
    Egyszer nálunk járt egy üzletkötő és beszélgettünk,az mesélte a lánya érettségire készül és amikor meglátta,hogy a Horthyról mit tanultak a lányáék fölháborodott,de nem mert szólni,mert nem akarta,hogy a lánya esetleg ebből érettségizik,akkor megbukjon,de majd utána elmondja neki ki is volt Horthy.A szomorú,hogy szerintem ezt kevés szülő teszi meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  6. Most találtam!!! EZ már több mint sok!!! Gyerekeiteket kébzik ki ellenetek!!!

    Emberek ébresztö!!!!!!!!!!

    http://www.hirhatar.hu/hir/gyerekkatonak-magyarorszagon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  7. Egy kicsit utána kapirgáltam a bohóctörténelemnek. A vészjósló, gonosz bohóc motívuma mindig jelen volt. A legismertebb változata a Batman egyik gonosz ellenfele, Joker.
    Azt hiszem, a propagandagépezet most mellélőtt. A kellemetlenkedő, fenyegető, idegesítő figurákat sehol nem szeretik. Az arc elrejtése is elidegenítő. Egy ilyen pimasz pofa láttán az emberek megsajnálják a bullying áldozatát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. A testőrök futni hagyták ezt az idióta ripacsot, ahelyett hogy földre vitték volna és átadják a rendőrségnek. Azt gondolom hogy ez a jellegű provokáció büntetőjogi kategória. Nem tudok róla hogy nyomoznának az ügyben csak úgy mint amikor Gyurcsány Ferencet leköpték.
    Érdekelne mi történne abban az esetben ha ez a két kis epizód a magyar miniszterelnökkel történik meg. Ha Bencsik gondolkodásmódjából indulok ki, akkor minimum életfogytiglan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Sajnos a bohóc egy igazi fanatikus volt és vakhitből csinálta, pontosabban azért, mert Viktor azt mondta, hogy a magyar a legokosabb és ő ezt el is hitte. Így kezdődik a baj. Sose mond egy igaz magyarnak, hogy ő a legokosabb. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Kis késéssel született meg az új bonhomme-izmus.
    Viszont ahol tudtam, beleépítettem a kommentjeiteket.
    .
    Bohókás bohóckák
    ..
    Bohókás bohóckák járják a vidéket;
    Bohócnak is ócskák, de hát csak pribékek.
    ott vannak mindenütt Bajnai nyomában;
    koslatnak mind együtt a vidék porában. / sarában.
    ..
    Többen Orbánt sejtik a maskara mögött
    ki, mint modern Mátyás, bohócnak öltözött.
    Ám hiába! Bárhogy maszkírozza magát,
    megérezni rajta a félelem szagát!
    ..
    És akik kísérik…! Csak rájuk kell nézni!
    E senkik kísérlik Bajnait ekézni?
    Két ily némbernek egy verés kevés lenne;
    és mily férfiember lelné kedvét benne?
    ..
    Talán Varga Isti, a család tudora?
    Netán Balogh Józsi galád komondora?
    Ilyen zombiktól tán a férjük is frusztrált,
    s szex helyett a spájzban borosflaskát mustrált.
    ..
    Harcos hiteteknek szilárd az alapja;
    egy hiányzik nektek: Vityu kán kalapja!
    Ha kell, feltűzhetjük egy magas póznára:
    hajlongjatok neki fajankók módjára!
    ..
    Egy baszott nagy cirkusz ez az egész ország;
    elfajzott bohócok irányítják sorsát.
    Kétharmad alapján silányítják, nyúzzák,
    ám Vilmos napján* a rövidebbet húzzák!
    ..
    A Magyar Csapat en bloc egy bohócgárda:
    a Führer nyomában járnak csodát várva.
    Egy ország utálja már az egész rendszert;
    pár hét, és bevallja: Bohóckám, ez nem nyert!
    ..
    Hiába volt, hogy a zenekar rárántott,
    hiába pufogott tompán a sámándob,
    hiába lejtetted el a pávatáncot:
    néped nem viseli el magán a láncot!
    ..
    Nyolcmilliónak van már tele a töke,
    s ha kezükbe kerül a Bohóc üstöke,
    új frizurát hozhat számára a tavasz:
    úgy fog majd kinézni, mint Telly Savalas!
    ..
    * április 6-a

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Most találtam!!! EZ már több mint sok!!! Gyerekeiteket kébzik ki ellenetek!!!
    Emberek ébresztö!!!!!!!!!!

    nem kell teljesen hülyének lenni. Szerte a világban működnek ilyen táborok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. khmm… azért nem ártott volna feltüntetni a szerzőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Gáspár Szupersztár 2014. február 28. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos