Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fót fideszes urai eltiltották volna Bajnait a focitól 2014. március 1. szombat 20:04

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fót fideszes urai eltiltották volna Bajnait a focitól

Budapest – Bajnai Gordon szerint “egy normális országban” a választás a demokrácia közös ünnepe, de az országjárásán és az általa szombaton Fóton tapasztaltak azt mutatják, hogy Magyarországon sok mindent “a fortélyos félelem” igazgat, nem ritka a megfélemlítés, és az sem, hogy fideszes vezetők visszaélnek a hatalmukkal. Pitiáner, aljas, senkiházi banda uralja Magyarországot.

Az Együtt-PM szövetség vezetője erről a fóti Fáy András általános iskola előtt beszélt, ahová a barátságos focimeccsre érkező politikusokat, köztük őt sem akarták beengedni, mint ahogy a nézőket és az újságírókat sem.

A pár tucat ember a portást félretolva végül mégis bement, mondván: érvényes szerződése van a helyi teniszklubnak a tornaterem bérlésére az iskolával. Ezt az intézmény alkalmazottja az igazgatóra hivatkozva cáfolta, majd rendőrt hívott. A rövid időn belül kiérkező járőrök ellenőrizték a terembérleti szerződést, amelyet rendben találtak, majd meghallgatták a portásnőt, illetve néhány jelenlévőt, azután távoztak.
Bajnai Gordon a történteket a meccsre érkező játékosoknak, érdeklődőknek, újságíróknak a még zárt kapuk előtt állva úgy kommentálta, mint látható, Fóton is megérett a helyzet a változtatásra, olyan polgármester kell a település élére, aki az ellenfelet is becsüli.

A hatalommal való visszaélésre példának állította, hogy ellenfelei az abonyi kampánygyűlése előtt körbetelefonáltak az érdeklődőknek azzal, egy órával később kezdődik a program, emiatt hatvan ember egy órát késett.

A focimeccsre érkező Takács István – aki a baloldali összefogás színeiben indul Fóton a vasárnapi megismételt időközi polgármester-választáson – azt mondta, a fóti teniszklub barátságos focimeccsre hívta meg a helyi női focicsapatot és több közéleti személyiséget, s mivel a bérleti szerződésben nem szerepel semmilyen kizáró ok (tehát a rendezvényt nem zártkörűre tervezték), csatlakoztak a kezdeményezéshez MSZP-sek és mások is.

A kötetlen szabadidős programra Takács István, illetve az összefogás térségbeli országgyűlési képviselőjelöltje, Szabó Imre invitálta meg a városban reggeltől tartózkodó (előtte Fót alagi részét bejáró) volt miniszterelnököt. A programot a szórólap tanúsága szerint előre meghirdették, s mint azt Takács István mondta, péntekig semmi nem utalt arra, hogy a tanítási időn kívül az iskolát működtető önkormányzat visszakozott volna. Pénteken is csupán kósza hírek érkeztek arról, lehet, hogy mégsem tarthatják meg a meccset, de az írásos engedélyt senki sem vonta vissza – tette hozzá, kiemelve: nem politikai, hanem sportrendezvényről van szó.

Szabó Imre, a baloldali összefogás országgyűlési képviselőjelöltje megdöbbenését fejezte ki a történtek miatt, felvetve: miért ne lehetne egy barátságos meccsen megmutatni, hogy egy kampány “nem csak ordítozásból állhat”. A játék megakadályozására irányuló törekvést “pitiáner dolognak” nevezte.
A meccs rendben véget ért.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +40 ( 42 szavazatból)
Fót fideszes urai eltiltották volna Bajnait a focitól, 4.8 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Istenem, ti még itt tartotok?
    A szimferopoli gyalogló csapat már elindult. Mire ideérnek, a tanításnak vége lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  2. Bajnai Gordon mit keresett 2013. Október 22- én a Zeneakadémia átadásán, a fideszesek körében? Vagy csak nekünk adják itt a színházat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  3. ,,A játék megakadályozására irányuló törekvést “pitiáner dolognak” nevezte.”
    Ez a fö hibaja az ellenzeknek, minden aljas megnyilvanulast, büncselemenyt pitianer dolognak nevez. Varom a feljelenteseket minden egyes erintettöl külön, külön, hatalommal valo visszaeles es szabad mozgast korlatozo büncselekmenyek ügyeben. Ha ezt nem igy fogjak fel alkalmatlanok a magyar
    demokracia es jogallam leendö posztjaira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  4. Én is szeretem a focit. De amikor ,megkérdezték,hogy miért vannak 200mm-es szögek a cipőmben…………hát ,azt mondtam, hogy én is sportrajongó vagyok. Amúgy meg,Gonoszkának tök igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. Új magyar foci. Nincs senki a pályán csak a bíró. Aki szaladgál sípol 90 percig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  6. Ez is megerősíti már régen formált véleményemet, miszerint az, hogy Magyarországon diktatúra alakulhasson ki ismételten, hogy fasiszta módszerekkel uralja az országot a kormány és a nácizmus, anti-szemitizmus elhatalmasodjon, ahhoz a magyar emberek tetemes részének gyatra értékrendszere és aljas, alávaló és alattvalói viselkedése szükséges.
    Magyarország az elvtelen seggnyalók országa. Minden nemzetnek olyan kormánya van, “Every nation has the government which it is fit for.” (“Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite.”) Joseph de Maistre (1753-1821)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  7. Ez is megerősíti már régen formált véleményemet, miszerint az, hogy Magyarországon diktatúra alakulhasson ki ismételten, hogy fasiszta módszerekkel uralja az országot a kormány és a nácizmus, anti-szemitizmus elhatalmasodjon, ahhoz a magyar emberek tetemes részének gyatra értékrendszere és aljas, alávaló és alattvalói viselkedése szükséges.
    Magyarország az elvtelen seggnyalók országa. Minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyenre képes.” – “Every nation has the government which it is fit for.” – (“Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite.”) Joseph de Maistre (1753-1821) Elnézést az előző befejezetlen szövegre, véletlenül kicsúszott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. Gonoszka
    2014. március 1. szombat
    20:20

    És akkor jön a mi hősünk, kidülleszti mellét és üzen Putyinnak, hogy ne küldjenek tankokat Magyarországra mert egyszer már megpróbálták és nem volt jó ötlet nem vált be.
    .
    Vagy mégsem? Nem hát!!! Putyinnal nem mer szórakozni, csak az EU-val.
    .
    Nem kockáztatja, hogy Putyin berendeli Moszkvába, de elmarad a tárgyalás mert már odafele menet menet motorhiba éri a repülőjét és már csak a hamvait küldik vissza szerető Anikójának aki most is napestig aláírásokat gyűjt és segíti az elmebeteget egy újabb négyéves ámokfutáshoz..
    .
    De Orbánka nem küld ilyen üzenetet csak úgy ad-hoc ra, először a szokásos aljas módján puhatolózik lehülyézi az EU-t, végignyalja Merkel kezét és ha nem hányja el magát a nő akkor újra lép, és lefasisztázza. Hülye pipogya társaság az EU, megérdemli a megalázást, hogy egy felcsúti elmebeteg disznópucoló kioktassa őket..
    .
    Végül is ugyebár az EU az egy gazdasági vállalkozás, nem lehet felkészülve komoly politikai, társadalmi kihívásokra és fegyveres konfliktusokra, és ne adj isten háborúra.
    .
    Tudja ezt a disznópucoló is, és rohan a luxus helikopterrel a Magyar-Ukrán határra személyesen ellenőrizni, hogy az átkelő biztosítva van a gyalogosok számára, sőt tankok is jöhetnek, csak az az kérése Putyin felé, ha lehet ne az orosz zászlót tűzzék ki, hanem cseréljék le a feliratot Roszatom-ra. Minden rendben, a határ nyitva áll, már jelentett Putyinnak. Csak belekeverte Magyarországot ez a vadbarom, ez a szennyes hazaáruló. Majd ős is gondolja, hogy kap menedékjogot Putyintól és Moszkvából irányít mint Janukovics??
    .

    Mi meg jó ideje itt tépjük a szánkat full-gázzal, az események eszkalálódnak és napról napra minket igazolnak, de ez nem zavar senkit.
    .
    Mi legyen @Gonoszka?? Emeljük a hangerőt, amíg még hallatszik a hangunk és el nem nyomja a harci zaj???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  9. Bajnai egyutt teniszezik VARGAVAL A maffia emberevel telkiben nem egyszer! Szerintem semmi keresnivaloja nincs fideszes ge ladakkal ! Ez helytelen magatartas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Magyarország közel 10 millió, ilyen, olyan nézeteket vallók hazája!
    A Fidesz megosztó politikájáig nem volt probléma, hogy ki-kivel focizik, teniszezik, a politikai hovatartozásokról nem is nagyon lehetett tudni a munkahelyeken – amikor elkezdődött a kokárda-mizéria, akkor derült ki, hogy ki, kivel van!
    -
    A választások után nem hidakat fogunk építeni, hanem a meglévőket még tovább rombolni, akkor milyen élet lesz itt?!
    -
    Mi lenne a régi demokráciákkal, ha egy-egy választás után az egyik oldal teljesen kirekesztené a másikat?!
    Hiszen van ország, ahol koalícióban kell vezetni az országot.
    Németország, USA, Franciaország és sorolhatnám – lezajlanak a választások, gondolom van némi csalódottság de aztán megy tovább az élet!
    A politikusok készülnek a következő választásra, az emberek pedig élik az életüket és nem politizálnak, majd 4 év múlva leszavazzák azokat, akik nem teljesítették ígéreteiket – joguk van elzavarni, valaki nálunk ezt is mondta!
    Ez a normális – de nálunk mondott még ilyent is: ha lehetőségem van megölni az ellenségemet, nem gondolkodom, megteszem!
    Mert nem ellenfélnek, hanem ellenségnek tekinti azt, aki nincs vele!
    Na az ilyen lénynek és az ő felfogásának kellene eltűnnie a politikából örökre!
    10 milliónyi élni és nem öldökölni akar és négyévente szavazni – legalábbis remélem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. Azért én örülök, hogy a meccs rendben véget ért és senki sem sérült meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Eagle, dőljünk hátra. Egy kávét? Habbal, rummal, cukorral?
    Kinyírják ezek egymást, csak egy kis türelem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. @Gonoszka

    Csakis rummal, és minden gúny nélkül, de attól tartok ez a maximum amit tehetünk. Az az érzésem ez a játszma már rég le van játszva és már kidolgozva a végeredmény. Több mint egy éve kezdtem mondani, kaptam eleget itt a fórumon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Ebben csak az hozna változást, ha akár Németh Szilárd, akár Szijjártó, vagy tucatnyi hasonló kaliberűek közül valakik egy egy golyót kapnának a fejükbe. Kandidátus rengeteg, de senki nem akar egy fillért sem áldozni az ügyre, pedig az aktuális események hatására a tarifa alacsonyabb lett. Baja, Miskolc, Esztergom vidékén annyi a pályázó, …
    Kérem a kávémat, jó forró?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Ha az EU az oroszokra hagyja, akkor ők nem gatyáznak és aprólékoskodnak, az egész Magyarország kap egy golyót a fejébe. A szovjet éra alatt sem csíptek minket, Magyarország mindig nyűg volt a számukra, nem igazán tudtak mit kezdeni velünk.

    .
    Úgy látom az EU most bottal sem piszkálná Magyarországot és a kis felcsúti ganajtúrót aki rohan mindenhová ahol szart szimatol, és miután évekig rekedtre ordította magát, hogy ki az oroszokkal és a kelet maga a vég, most Putyinnak sem a kedvence, nem felejt és nem szívesen ölelné a keblére a gusztustalan nyelvöltögető nyálkás taknyos kaméleont.

    .
    A magyarokkal ugyanúgy nem tud mit kezdeni mit a Brezsnyev a szovjet időkben, Orbánt megette reggelire a titkos paktum aláírva, kérdés van e olyan záradéka akármilyen gazdasági, nukleáris-biztonsági vagy stratégiai ürüggyel mint az ukránokkal volt és amire hivatkozva baráti látogatást tett az orosz hadsereg a krími félszigeten?
    .
    Mondom, hogy nem vicc a dolog. Azt a pár hülyét már hiába lövik főbe a baj már megtörtént.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Leo Klein +++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Bizony Leo Klein, Bajnai tulképp kiegyezett ő már akkor is a fidesszel, mikor az oligarcháinak osztotta az NFÜ pénzeket,, és miniszterelnökként is egyezkedett a szegényellenes csomagjáról. Nem is voltak utcai harcok, csak Gyurcsány ellen.
    2013 október 22- én pedig meghívott volt a Zeneakadémián, ahova Gyurcsány nemtehette be a lábát, sőt a környékről még a trolikat is elterelték.
    Szép, nem? Alakul az Ország oligarchái, egyesüljetek! Már előre kiosztották az uniós pénzeket.Ártatlan kis Bajnai….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  18. Sünikém, csak egy kicsit próbáljuk ki, csak néhányat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Azért Putyinnal jó lenne barátkozni. A workutai magyar tábor őrparancsnoki állását gebinbe vállalom. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. “…ellenfelei az abonyi kampánygyűlése előtt körbetelefonáltak az érdeklődőknek…”
    Honnan a retekből tudták?
    a: Kik az érdeklődők
    b: Mi a telefonszámuk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. http://nol.hu/belfold/kidobtak_egy_fiatal_not_orban_latgatasa_elott

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Na, igaz-e, vagy sem, amit az igazságszolgáltatási csalásokról írtam? Már szétterjedt az egész országban, mint a pestis a rothadó testben.
    Én megmondtam, megmondtam, megmondtam…
    De hiába?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Szundikálok egy kicsit. Hátha történik addig valami.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Úgy látszik Fót a fdesznyikek hanyatt-homlok elmebetegg ényilváníott szárnyának gyűjtő, elfekvő helye. Elzőleg is olyan polg.mesterük volt, aki villával piszkálta kamera előtt a villanyszekrényt, hogy áramszünetet okozzon és a másik oldal nem tudjon gyűlésezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. elmebeteggé nyilvánított bocs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Kozben a fidesz vidaman nyert Foton

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. > A PORTÁS EFFEKTUS <

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

Felmondott az MTI fotórovatának vezetője 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos