Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kioktatta az RTL Klub az álszent parlamentet 2013. december 20. péntek 0:43 Forrás: AN

  • Hozzászólások(182)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kioktatta az RTL Klub az álszent parlamentet

Budapest – Nem sok jó mondható el az RTL Klubról, kereskedelmi csatorna, sajátos igényszinttel. Van két jó dobásuk, az egyik Házon kívül című műsor, jó későre tették, mert zseniális, és az RTL II-n ők adják a legjobb magyarországi híradót. Nagyjából ennyi, a többi néma csend.

Most viszont olyat tettek, ami előtt le a kalappal. A történet röviden: a parlament meghívta az X Faktor sztárjait, hogy énekeljenek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat rendezvényén, hogy énekeljenek a gyerekeknek. El is fogadták a meghívást, mentek volna örömmel, de kiderült, hogy az egyik X faktoros versenyzőből, Krasznai Tündéből nem kérnek a hatalom fura urai.

Krasznai Tünde egy nagyon jó hangú énekes, aki a műsor elején bevallotta, hogy korábban pornózással kereste a kenyerét. Mindez évekkel ezelőtt történt, azóta felhagyott ezzel a foglalkozással, helyette énekel, nem is rosszul. Egyéni, másokéval össze nem téveszthető hangja van, nem csoda, hogy a harmadik legjobb lett a több tucatnyi énekest felvonuló vetélkedőn.

Mindez nem érdekli a szervezőket, akik úgy döntöttek, hogy a jó erkölcs nevében nem kérnek Tündéből. Azt mondták, nem lenne jó, ha egy korábban felnőtt filmekben szereplő személy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat rendezvényén énekelne.

Mintha a parlamentben csupa makulátlan előéletű, tisztakezű személy ülne. Senki olyan, aki megvert volna egy nőt, a vak komondoros Balogh úr is Kövér László szellemének árnyékában gagyog, s ragyog. Senki közülük nem csalta meg a párját soha, az pedig, hogy az egyik fideszes képviselőre néhány évvel ezelőtt éppen akkor nyitott rá a felesége, amikor hites ura a közpénzen bérelt budapesti kégliben épp a titkárnőjének szerzett örömöt (és viszont), nyilván bocsánatos bűnnek számít. (Név és titulus a szerkesztőségben.)

Csupa feddhetetlen ember, megannyi istennek tetsző cselekedettel.

Erre jött az RTL Klub válasza, amely rendesen kiosztotta az álszent farizeusokat.

„Fontosnak tartjuk, hogy mi sem különböztetjük meg a versenyzőket előéletük alapján: nem számít, ki volt ismert korábban, ki mit csinált, csak az a fontos, hogy itt és most hogyan szerepel… A nézők, azaz a magyar állampolgárok Krasznai Tündét – megítélésünk szerint teljes joggal – érdemesnek tartották, hogy ott legyen az X-Faktor döntőjében… Az önök kérése nem csupán a nézők akaratával ellentétes, véleményünk szerint az elfogadhatatlan erkölcsi szempontból is. Ahol az X-Faktor bármely szereplője nem kívánatos, ott az egész X-Faktor, annak összes szereplője is az”.

Igaza van az RTL Klubnak, amikor úgy döntött, hogy megóvja versenyzőit a parlament erkölcsi fertőjétől.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (115 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +180 ( 194 szavazatból)
Kioktatta az RTL Klub az álszent parlamentet, 5.0 out of 5 based on 115 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(182)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

182 Reader’s Comments

  1. bumburi
    2013. december 21. szombat
    13:37
    .
    “Annyi mocsokság van ebben az életben!”
    ——
    Amit a jog és a törvény nemhogy megenged, de még támogat is. Ezek közül nekem a beteg pornó a legenyhébb. Pusztán csak mert nem vagyok köteles nézni és elkerülhető legalább is számomra.. De mit szóljak azokhoz, amit még köteles is vagyok elviselni?
    .
    Kik hozzák ezeket a törvényeket?? Hivatásos jogalkotók , üzletemberek és érdekcsoportok befolyása alatt. És most már lassan ott tartunk, hogy legalább itt is Magyarországon már csak egyetlen beteg személy. Orbán. Ezért értékelem, hogy az RTL visszabeszélt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  2. Nem kell agyon filozófálni a dolgot. Egyszerűen nem bírják a konkurenciának még a lehetőségét sem.
    Egyébként is,Tünde már rég felhagyott az iparral. A fanyalgók pedig még gőzerővel gyakorolják. Számomra a szexipari prostituált jóval bocsánatosabb, mint a politikai vagy vallási.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  3. Én megkockáztatnám, hogy ha felnőtt filmes stábbal behelyettesítenénk a parlamenti képviselők nagy részét, nem csak jajgatás meg nyögés lenne hanem “élveznénk” ebben az országban az életet, mert az igazi mocsok kikerülne a parlamentből :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  4. Ducar 140:
    .
    :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  5. öregszeder:
    .
    “…már rég felhagyott az iparral…”
    .
    - Az nem érdekes. Nem érdekes, mivel elmebeteg, aberrált vadállatoknak nincs keresnivalója a közéletben, színpadon, nyilvánosság előtt.
    .
    Igaz, hogy vannak nála sokkal rosszabbak is, de ez nem érv, mivel egy mérgezett lelkű háborodottal több ne legyen már a köztudatban, pláne ne valamiféle példaképként, …sza meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (14 szavazatból)
  6. Világosan leiirtam ,hogy mi a véleményem erről az egészről . Nem vagyok hülye, és mindent elolvastam a hozzászólásokból. és leirtam a véleményemet. Mi itt a gond?? Ciccolina se volt különb ( még állattal is csinálta) és nem énekelni hivták az olasz parlamentbe , hanem képviselő volt a kis Staller Ica.
    Azt meg akkor is fenntartom ,hogy akármilyen perverz és gusztustalan filmekben is vett részt , a rogánhoz ,a szutyok törpéhez képest, egy Teréz anya( költői túlzás)
    Amig a szadista balogh ,a részeges pálffy, meg hasonlók ülnek a parlamentben , addig ne a Krasznai zavarjon.
    Ja és még valami . Kéretik NEM DÜHROHAMOT kapni ,ha valaki ( csak részben) más véleményen van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. Bumburi

    Te nem tudod .hogy kivagyok? Pedig tényleg kivagyok……
    Egyébként én zsigerileg útálok MINDEN lincshangulatot.
    A francia(és más) forradalomtól egészen Rezes Éváig.
    És mi van Paulus-_Saulussal, Maria Magdalénával.???
    Félreértés ne essék a szóban forgó project SZERINTEM IS gusztustalan és ,undoritó, de nem kötelező!! És akiknek ilyenre van igényük ,az még rosszabb mint aki szerepet vállal benne..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Eagle
    Jogosak a kérdéseid is, és a megállapításod is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. vikmeki
    Ez jó volt,hogy tudod ki vagyok mert kivagyok!
    Én persze nem tudom,meg nem is vagyok ki.
    Egyébként meg egyetértünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. Vannak olyan pletykák a városban, hogy Orbánnak is van minden útján egy szolgálati prostija, akit az adófizetők honorálnak……3 gyerek, 3 szoba, 4 kerék + 1 prosti minden útra……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  11. Nem olvastam el az összes hozzászólást, de alapvetően Eldrad-dal érték egyet. Egy volt pornósnak semmi keresni valója a köztudatban. Lehet jó ember, sőt példás szülő, okos, inteligens, etc… Megbánhatja amit tett, de még se, és erről a másik beteg “dolog” tehet ,a média. A média felkapja ezeket az embereket, sztárolja, és főleg “mosdatja”.Felnőttek vagyunk, valószínűleg mindannyian meg néztünk egy-két ilyen filmet, de szeretnénk, ha a gyermekünk utána nézne az éppen “celebé” avatott volt pornós dolgainak, és esetleg követendő példát látna benne?
    Én hobbiból fotózom, sok olyan világhírű fotós van, kinek a képei még művészi kategóriában vannak. Direkt írtam azt, hogy “még”, és nem tartom magunkat prűdnek. A fiam a korának megfelelően (5 eves), tisztában van a dolgokkal, de nem szeretnem, ha a nézegetné az akt albumokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  12. Álszent politikusok, mutyiban félredugnak az irodáikban, stb. Borkai épp az olimpiabizottságos titkárnőjével, Bóka már állítólag a második családot is csalja, a debreceni nagyeszű is megéri a pénzét, de Lázár sem angyal. És még folytathatnánk. Egyedül gyomorkeserű Harrachból nem nézek ki szikra életet sem. Ebben is kettős mérce:
    a pasik megengedhetnek maguknak kalandokat, viszonyokat, sőt ettől fasza gyerekek. Egy nő, ha véletlenül félrelép (akár érzelmi motivációval), ő csak egy büdös k. Főleg, ha a főnökének nem hajol be. Oh tempora, oh mores…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Láttam lepontoztak , nem mint ha számítana , de jelzés értékű , a Tünde csinált amit csinált , nem tudhatjuk hogy került bele ebbe a helyzetbe és semmi közünk nincs hozzá , a lényeg hogy kikerült belőle és megtalálta az útját , a tízparancsolatból 9-cet biztos megtartott , azt meg a papok találták ki hogy legyen miért büntetni meg hogy nekik nem szabad , így hát maradt nekik a pedofília , ami ugye az egyházra tartozik meg a gyerekekre :( !
    A hír igazából nem a csajról szól , hanem a mocskokról akik állítólag keresztények de csak a sz@r jön tőlük mindent bemocskolnak és megfertőznek , a Tünde felvállalta a tetteit és simán jut a Mennyországba amikor eljön az ideje , de ott egyikkel sem találkozik az tuti , mert nem sok politikus jut a Mennyországba de fideSSes egy se, úgy hogy ha valamit el akartok érni ne a Tündét b@szogassátok hanem a narancs agyú firgeket .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. “..Amig a szadista balogh ,a részeges pálffy, meg hasonlók ülnek a parlamentben , addig ne a Krasznai zavarjon…”
    .
    - De zavar, bár az igaz, hogy az előtte említett, ember formájú férgek nagyságrenddel kártékonyabbak. Attól viszont még a beteg állat beteg állat marad.
    .
    Amúgy engem annyira zavart a “magyar parlamentnek” nevezett pöcegödör, és az egész ottani “közélet” (köztéboly), hogy le is léptem.
    .
    Cicciolináról:
    .
    - Az is egy háborodott állat, a mindenkori olasz belpolitikának nevezett gengszterbanda- tevékenységhez méltó. Egy brit, finn, svéd, svájci, stb. parlamentbe ilyen eszelős nyomorultak a lábukat nem tehetnék be, szóval, hagyjuk az olasz parlamentet. Az nem jobb, néha inkább rosszabb, mint a mai magyar.
    .
    Idegrohamról:
    .
    - Pajtim, ez nem tudom, kinek szólt, de én elég hosszan, logikusan érvelek. Ám ha nem így gondolod, kérlek, mutass rá, hol kaptam én dührohamot (már ha ez nekem szólt).
    .
    “más véleményről”:
    .
    - Megalapozatlan, minimális háttérismeretek nélküli beszólogatás az nem “vélemény”. Semmilyen témában, ebben sem.
    .
    Na most már tényleg lépek mára, üdv mindenkinek, és vesztés szálljon a beteg disznókra.
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. Még ez:
    .
    Öregcsaj:
    .
    - Ez a “nő” nem “véletlenül félrelépett”, hanem szándékosan, kényszer nélkül, tartós időn át beteg pornó- mocsokban adta magát elő. Azért ez nem teljesen ugyanaz. Ugye tudod, mi a különbség a beteg pornó meg az egészséges között?
    .
    És mi az hogy valaki “véletlenül félrelép”? Legyen az férfi, vagy nő? “Véletlenül” arra jár, elbotlik, hopp, beleakad a f…rka egy nőbe, vagy egy nő botlik el, és rázuttyan az első dákóra, ami éppen arrafelé meredezik, aztán – szintén véletlenül – le sem szállnak aztán egymásról vagy fél óráig, vagy hogy van ez?
    .
    Ne vicceljünk már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  16. “Megalapozatlan??? MINIMÁLIS HÁTTÉRISMERET nélkül????
    Papa, te rosszul vagy összerakva, Kirő’ beszész??? (!!!!)
    Az meg ,hogy valaki lelépett, az érdem akar lenni?Ne má’.
    Semmi gond nem lenne ,ha csak egy iciri- picirit szerényebb lennél.
    Hidd el ,néha a kevesebb a több. Sok mindenben igazad van, nálad nem is a mi ,hanem a hogyan a gond. Na ,én is lelépek. Dobre noc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  17. ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. “mi a különbség a beteg pornó meg az egészséges között?”
    Az, hogy ki ítéli meg.
    .
    A pornográf művek a kielégületlen szexuális fantázia pótszerei. Láttam néhány darabot. Volt, ami undorított. Volt, ami felháborított. De a leghagyományosabb változat is művi, hatáskeltő célú. (Kifejezetten rosszak a valódi, beállítatlan felvételek, ezek vagy hatástalanok, vagy ellentétes hatást keltenek.)
    .
    Hogy kinek, mihez rögzül a fantáziája, az egyéni. Minden ilyen függés beteges, ha már ragaszkodunk e minősítéshez, csak a betegség fokában van eltérés. Egy kicsit szinte mindenki beteg (lelki betegségről van szó). Az erkölcsi tartás és önkritika sokat segíthet ezen, és sokakat vissza is tart a fantázia bűnös kiélésétől. Sajnos azok száma sem elhanyagolható, akiket nem tart vissza. Kéjgyilkosságok, erőszak, visszaélések. A pornográfia gyártása és használata a legkevésbé visszataszító ezek közül – hacsak nem erőszakkal, kényszerítéssel toborozzák a szereplőket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Most néhány napig nem szólok hozzá egyetlen cikkhez sem.
    Viszlát

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Igaza van az RTL Klubnak ! Orulok, hogy kialltak Tunde mellett! Nagyon jo hangja van, neki kelllett volna megnyerni az X faktort, neki volt a legjobb hangja. A Parlamentben pedig, mindenki seperjen a sajat hazatajan !!! Vegre egy kis igazsag szolgaltatas itt Magyarorszagon ! Koszonom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Eldrad, te valamit baromira kompenzálsz! Próbálj meg mélyen a lelkedbe nézni, és megfejteni mi vált ki belőled ilyen heves indulatot. Ha egyedül nem megy, keress egy jó pszichiátert.
    .
    A pornó ipar kizsákmányoltjait ne gyűlöld, hanem sajnáld! Ha pedig valakinek van ereje változtatni, az tiszteletre méltó.
    .
    Ahelyett hogy, ahogy írod, rendkívüli tájékozottságra teszel szert az efféle filmekben, olvass Dosztojevszkit, nézz Almodovar filmeket, és sokkal többet fogsz megérteni az emberi lélek rejtelmeiből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. el kell kuloniteni a dolgokat s szemforgato alerkolcscsoszkodes a Fidesz prominenesek reszerol jol meg lett leckeztetve az RTL managementje reszerol

    majd pont az a Fidesz diktalja a jo polgari erkolcsot akiknek a tagjai a maganeletukben az adofizetok penzen eloskodve messzze nem polgari keresztenyerkolcsoket kovetnek lasd hazassagtorok asszony felesegverok Orbannal az elen sajt titkarnoket teherbe ejtok a la Deutch Tomika n meg anno a papsagot csufolo terdre csuhazkod fideszes attitudok sora

    az hogy a szoban forgo holgy eloeleteben(previously life) sex pornoiparban dolgozott az mit sem ront enekesi tehetsegen es nyilvan nem sexualis erotikus dalokat enekelne a Parlamentben a gyerekmusorban igy hat ha szepen enekel Tundike es az alkalomhoz illoen van szolidan feloltozve akkor a Fidesz csak ne irja elo az illemet meg az erkolcsot

    pld az USA-ban mara nagy nepszerusegnek es elismertsegnek illeto media sztar bemondo enekes no karrierjet a Pornoiparban kezdte pld Hollywoody szinesznok vagy maga Madonna nos ezen holgyeknek sem irjak elo hol mikent lepjenek fel az alkalomhoz illo attituddel musorokban

    mocskos alszent hazug szemforgato a Fidesz erkolcsi “normaja” olyan tragya domb mint maga Orban egesz ocska hazug rendszere

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. girbegurba:
    .
    “…“mi a különbség a beteg pornó meg az egészséges között?” – Az, hogy ki ítéli meg…”
    .
    - Azt hittem, ezt a kört már megfutottuk, de akkor rövidítve, újra:
    .
    Természetesen ez téves. A beteg pornó és az egészséges között nincs éles határvonal, de bizonyos határok egyértelmű átlépése után azt biztos meg lehet mondani, melyik egészséges, és melyik nem. Példa:
    .
    Az öregemberpornó beteg. A szájbahugyozós beteg. A szájterpesztős- többször, literszámra belelövős is beteg. A “bukkake” iszonyúan beteg. Az állatos, sz…rós, szadista, kaszabolós, kínpados – mind még betegebbek. Gyerekmegrontás- kínzás, csecsemőpornó (kétsége ne legyen senkinek, ilyen van) – totál agyhalál. “Snuff- film”, főleg, ha igazi – ezért akasztani kellene.
    .
    Egy normális k…félés ábrázolása, még ha kissé erősebb is az alapjáratnál, az nem beteg. Nem kellene nyíltan mutatni ilyesmit, de hát igény van rá, bőven, akkor meg hadd nézze, akinek ez kell, ettől senki nem betegszik meg (pár pornófüggő zombit leszámítva, mert ennek a túladagolásába is bele lehet őrülni, bizony ám).
    .
    De nézzük ezt: egy gyilkosság honnan számít beteg tettnek? Attól függ, mi a mérce, mi? Frászt. Egy gyors, azonnali halált okozó leszúrás, lelövés, főleg ha önvédelemből teszi valaki, vagy egy elaltatós kivégzés az USA valamelyik erre szakosodott börtönében azért messze nem egy kategória, mint egy válogatott módszerekkel történő halárakínzás.
    .
    Mindennek van szak- és tájékoztató irodalma bőven, tessék utánajárni. Aki nem “hisz” nekem, kövesse el azt a hibát, amit én elkövettem, és kezdje tanulmányozni az emberi lélek feneketlen aljasságát. Ide tartoznak a beteg pornók, és egyéb beteg filmek is.
    .
    Másképp tépheti a száját bárki, nem lesz előrébb. Csak akkor tudjuk, ki az ellenség, ha megismerjük. Ez van, bár ebben az esetben az ellenség megismerése önmagában is kárt okozhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. gret49:
    .
    “…keress egy jó pszichiátert…”
    .
    - Keress te. De azt azért pontos megjelöléssel add meg nekem, hol írtam én indulatosan ebben a témában itt. Borítékolom az eredményt, főleg, hogy el sem olvastad a nagy részét annak, amiket írtam. Ennél a bődületesen ostoba és ide nem illő mondatodnál jobb bizonyíték erre nem kell:
    .
    “…A pornó ipar kizsákmányoltjait ne gyűlöld, hanem sajnáld! Ha pedig valakinek van ereje változtatni, az tiszteletre méltó..” -
    .
    - Mivel erről hosszabban írtam itt, miért NEM ERRŐL van szó ebben az esetben.
    .
    “…olvass Dosztojevszkit, nézz Almodovar filmeket, és sokkal többet fogsz megérteni az emberi lélek rejtelmeiből…”
    .
    - Aranyapám, te ezen szerzők melyik művében találtál beteg filmekről bármit is? Vagy az ő műveikből készültek beteg filmek, vagy mi? Halló! Itt egy nagyon speciális és összetett dologról van szó, amit kizárólag úgy tudsz megismeri, ha utánanézel – már ha van ehhez gyomrod. Én csak a felszínét karcolgattam a betegfilm- és egyéb beteg művek jelenségének, de egy életre elég belőle.
    .
    Egy biztos: beteg műveket, sem ezek fogyasztóit te nem fogod tudni megismerni Dosztojevszkij- től.
    .
    Ha érdekel, küldök pár dolgot, mit nézz – olvass, de frászt fogsz kapni tőle, mivel jól érezhetően soha nem láttál még ilyesmit. Érdekel? Ide írok egy email címet. Arra írhatsz, onnan válaszolok, és küldöm, amiket említettem.
    .
    Persze, ha piti sértegetésen és lesajnáláson kívül többre is futja tőled.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Eldrad. Ha valaki elhagyja a bűneit azt nevezi megtérésnek. Mikor Izrael bevonult az igéret füldjére Jericoban egy prostitualt segitett a kemeknek.

    Jos 2:1 És Józsué, a Nún fia, elkülde Sittimbõl titkon két férfiút kémekül, mondván: Menjetek el, tekintsétek meg azt a földet és Jérikhót. Azok pedig elmenének, és bemenének egy parázna asszonynak házába, akinek Ráháb vala neve, és ott hálának.
    Jos 6:17 És legyen a város maga, és minden, a mi benne van, teljesen az Úrnak szentelve; csak a parázna Ráháb maradjon életben, õ és mindazok, a kik vele vannak a házban, mert elrejtette a követeket, a kiket küldöttünk volt.

    Ez a prostituált lett a felesége, Sálmonnak aki vegül is a David királynak az Őse volt.
    Mat 1:5 Sálmón nemzé Boázt Ráhábtól; Boáz nemzé Obedet Ruthtól; Obed nemzé Isait;

    Ezt a hölgyet a Biblia az Ó és újszövetségben is megemlíti és mindíg pozitív szereplőként tünteti fel.

    Krasznai Tünde pornozott vagyis prostituált volt, de ezt abba hagyta és most már máshogy folytatja az életét. Mi a baj ezzel ?

    Ugyanilyen esetek a mai napon is ezrével történnek. Az egykori motoros bandafőnők megtért és most embereket vezet Jézushoz, és olyanok hagynak fel a bűnözéssel akikhez egy átlag ember nem is merne hozzászolni.
    Láttam olyan drogos embereket, fiukat lanyokat akik mindent elkövettek a drogért, de az életük megváltozott és most olyan embereken segitenek akik meg a drog csapdájában vannak.

    Aki nem hisz abban hogy az ember ujrakezdhet annak nem is érdemes élnie. Egyikünk sem tökeletes, minden (ádámi) emberben lehet találni hibát.
    Azok akik nem tudnak megbocsájtani másoknak legtöbször maguk is torz lélekkel élnek és ezt a torzulást vagy mások vagy az ember saját magának a bünein keresztül okozta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Egy . f o n t o s . i n f o r m á c i ó . a fönti vitához:
    .
    A Kanadai Parlament, a tegnapi napon elfogadta azt a törvényt, amelyben a nyilvános házak tiltását megszünteti és azokat “visszaállítja eredeti jogaiba”.
    Véleményem szerint ez is az ész forradalma a prüdéria felett, mert azon kívül, hogy egy igazi, régi – soksok ezer éves – az emberiséggel egy idős hagyományról, illetve foglalkozásról van szó, másrészt jobb és egyszerűbb az ilyen veszélyes foglalkozásokat falak, azaz törvényes keretek közé szorítani…
    .
    Megjegyezném, hogy a serdülő fiúknak meg direkt jobb is egy ilyen orvosilag is ellenőrzött “bevezető intézmény”, mint ahogy az régi szép békeidőkban vala…
    .
    Konklúzió: amint az több közelmúltbeli történésből és itt is látható Kanadában manapság a józanság vette át a stafétát…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Honnan tudja Kövér László, hogy Krasznai Tünde másodállásban pornó sztár ?
    Csak nem megnézte őt munka közben valamelyik pornó cstornán ??? Addig hová tette azt mély keresztényi erkölcsét ez a Dózs György unokája ???
    .
    Egyébként megbízható statisztikai források szerint, az Interneten a legkeresettebb árucikk. Akkor tehát az emberiség máris elveszett, vagy több a kielégült, illetve kiegyensúlyozott ember a fölkerekségen ? Hála a Hálónak és Krasznai Tündék százezreinek, vagy – ki tudja – millióinak…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. .
    MINDIG VOLT, ÉS MINDIG LESZ
    .
    Erről a Markos-Nádas egyik hetvenes évek-beli jelenete jut eszembe, amelyben a nem is képzeletbeli (Kék fény) riporter kikérdez ki egy lányt, akin egy egész galeri ment keresztül. Miután az alany felsorolja, hogy az egyik fiú így, a másik meg úgy, stb, stb… A riporter szégyenlős óvatossággal közbe kérdez; “és hogy bírta elviselni ezt a szörnyű megaláztatást”, a kislány azt válaszolja, hogy “úgy, hogy . i m á d o k . k e f é l n i”…
    Na ezt üzenem a fentebb a prosti megalázottságáról folyó vita résztvevőinek.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Helyesbítek:

    nem “kikérdez ki”, hanem kérdez ki…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Kedves Olvtársak !
    .
    Aztán nehogy a végén úgy járjunk, mint a tanfelügyelő bácsi a régi pesti viccben:
    .
    Tanfelügyelő érkezik Mórickáék osztályába.
    - A tanárnő kijelentő mondatokat kér a gyerekektől.
    - Pistike: Az alma piros.
    - Lajcsika: A ház magas.
    - Móricka: Kovácsné egy kurva.
    A tanárnő elvörösödve kizavarja az osztályból…
    Vége az órának, tanfelügyelő el…, rövidesen Móricka be… kezében egy hatalmas tábla csokoládét mutogat az osztálytársainak…
    - A tanárnő odaszól Mórickának, hogy honnan van a csokoládé, mikor
    . ő büntetésben volt…
    - Móricka: A tanfelügyelő bácsitól kaptam.
    - Tanárnő: dehát Móricka, én téged kizavartalak, mert tiszteletlenül viselkedtél,
    . és a tanfelügyelő úr ezért téged megjutalmaz ?!
    - Móricka: Nem tantónéni, csak azért mert megmondtam neki, hogy hol lakik a
    . Kovácsné.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Remélhetően a Jézuska hoz Eldradnak egy szexuálpszichológia könyvet…..
    Egyébként sem stimmel a kollégánál valami! Még nem olvashattunk tőle ilyen hevülettel és terjedelemmel tiltakozást a jelenünk egyéb, jóval súlyosabb ügyeiről.
    Lehet, hogy a különlegesen tehetséges és vonzó énekesnő kikosarazta? Viselje férfihez méltóan. (Az egyáltalán?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  32. Ne legyetek rossz májúak Eldraddal!
    Neki az a véleménye, és azt tartsuk tiszteletben.
    Fölösleges sértegetni bárkit a meggyőződése végett.
    Nem vagyunk egyformák,így a véleményünk is különbözhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. Eldrad
    2013. december 21. szombat
    16:18

    “Az nem érdekes. Nem érdekes, mivel elmebeteg, aberrált vadállatoknak nincs keresnivalója a közéletben, színpadon, nyilvánosság előtt.”
    Ezt úgy érted, hogy a Tünde elmebeteg, abberált vadállat?
    Akkor hogyan lehetséges, hogy a katolikus egyház még mindíg a közélet egyik legfontosabb szereplője? Iskolákat, gyerekeket bíznak rájuk az emberek. Nem csak itthon. Az egyetemes kultúra egyik megkerülhetetlen forrásai. Ha kiderül, hogy pedofilok voltak, majd jól bocsánatot kérnek, oszt jónapot! Gyanítom, hogy itt is az erősebb kutya prütyköl effektus érvényesül. Akinek nincs semmilyen érdekérvényesítő képessége (és talán éppen ezért vállat vállalhatatlan dolgokat), az bűnös. Akinek van, annak megbocsájtunk, elhallgatjuk a dolgait, sőt azt hibáztatjuk, aki felhánytorgatja a bűnöket. De nem csak az egyházzal lehetne példálózni. Ma Magyarország nagyobbik része gusztustalanul befekszik a hatalomnak, igazodik, gyakran már kéretlenül. Az ok ugyanaz, amiért Tünde pornózott: a remélt könnyebb életért vagy csak éppen az élet lehetőségért. Ki meri ezeket pontos információk nélkül meg-és elítélni? Az ilyen tipusú aktusokban a szolgáltatást igénylő, megfizető szerepe az egyedül egyértelműen meg-és elitélhető szerintem. A kiszolgáltatottság nagy úr, az egér is harap, ha sarokba szorítják. Az a leg felháborítobb, ha azok mondanak feletted erkölcsi ítéletet, akik miatt kiszolgáltatottá váltál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Jó bumburi, szerencsénkre ezen a vitafórumon, némi kivétellel tisztelettel vitatkozunk. Eldrad nem ezt tette, többször, durván a padlóba taposta, megalázta a jelzett személyt. Különleges gyűlölete jogosan emlékeztet bennünket néhány szakkönyv ide tartozó megállapításaira.
    Nagy elismeréssel fogadnánk, ha kollégánk őszintén tudósítana bennünket, már az első film elején undorral kikapcsolt, vagy gondosan felkutatta valamennyit?!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  35. Na várjatok már! Nekem nem az a bajom krasznaival, hogy pornózott, mennyiszer mondjam még el?
    .
    Hanem hogy beteg filmekben adta elő, tartósan, kényszer nélkül – azaz, ez egy torz, beteg lélek. Ebből pedig éppúgy nincs gyógyulás, sem “megtérés”, mint ahogy egy mániákus gyerekmegrontó sem tud “megtérni”, sem megváltozni – legfeljebb színleli. Ez ugyanis kezelhetetlen betegség.
    .
    A “2013. december 22. vasárnap ” kommentemben konkrétan leírtam, mit keressen mindenki, aki nem érti, mi a bajom nekem a BETEG pornóval, meg a krasznai- féle jelenséggel. Nem tudom, ezen mi nem érthető.
    .
    vontolla:
    .
    - Nekem címzett hülyeségek irkálása helyett inkább nézz meg pár, krasznaival készült beteg pornót. Nem az egészségeset (olyan is van neki, azzal nincs is semmi gond, mint ahogy más egészséges pornóval sincs), hanem a betegeket.
    A hevesség pedig azért van, mert kb. harmincadjára írom le, mit kell tenni a kételkedőknek, hogy megértsék, miről is van itt szó, láthatóan hiába.
    -
    .
    CommonSense:
    .
    - Ez mind igaz, amit írtál, így voltak- vannak ezek a dolgok. Egyvalamit leszámítva: krasznai nem átlag “prostituált”, se nem átlag pornós. Fentebb már jó sokszor leírtam, micsoda. Abból pedig, lévén szó súlyos aberrációról, nincs se megtérés, se megbánás. És nehogy már egy ilyen vadállattal példázódjunk… mondtam, nézd meg, miket művelt, ilyen egyszerű.
    .
    És meglátod, ki- vagy inkább mi ez, és mindenki más is, aki ilyen mocskot készít, terjeszt, vagy néz, vagy ilyenben szerepet vállal, kényszer nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  36. vontolla
    +++++++++++++++++
    Helyes a megközelítésed az utolsó mondatban..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  37. “…Ezt úgy érted, hogy a Tünde elmebeteg, abberált vadállat?…”
    .
    - Úgy. Nagyon sokszor leírtam, miért.
    .
    “…Akkor hogyan lehetséges, hogy a katolikus egyház még mindíg a közélet egyik legfontosabb szereplője?…”
    .
    - Ebben témában lényegtelen, nem erről van szó. A kat. egyház mindenkori bűnei számosak, de az egy másik téma, semmi köze ahhoz, amiről itt beszélünk.
    .
    “…A kiszolgáltatottság nagy úr…”
    .
    - Ez nagyon is igaz, de krasznai önszántából, tartósan tette, amit tett. Mehetett volna az egészséges pornó, vagy szexiparba is, de nem ezt tette. Ezt is kb. harmincadjára írom le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  38. vontolla:
    .
    “…Nagy elismeréssel fogadnánk, ha kollégánk őszintén tudósítana bennünket, már az első film elején undorral kikapcsolt, vagy gondosan felkutatta valamennyit?!?…”
    .
    - Ok, akkor újra, mert látom, el sem olvastad, amit neked válaszoltam:
    .
    Nekem címzett hülyeségek irkálása helyett inkább nézz meg pár, krasznaival készült beteg pornót. Nem az egészségeset (olyan is van neki, azzal nincs is semmi gond, mint ahogy más egészséges pornóval sincs), hanem a betegeket.
    A hevesség pedig azért van, mert kb. harmincadjára írom le, mit kell tenni a kételkedőknek, hogy megértsék, miről is van itt szó, láthatóan hiába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  39. Eldrad!
    A kulcsszó talán a kényszer nélkül. Tudod milyen őrültségekbe lehet belehajszolni vagy belerángatni egy tini lányt? Még a leg gondosabb szülői háttér mellett is elcsábíthatják fotózni majd pornózni, vagy jehova tanúnak és eltünik.
    Ha valaki azért vállal beteges pornót, mert szereti, akkor annak a lelke beteg, kezelni kell. Azt nem tudom, hogy ez gyógyíthatatlan személyiségzavar, nem vagyok szakértő.
    Amit a pedofil papok tesznek a gyerekekkel, az szintén betege dolog, de ezért nem a gyereket szoktuk beteg lelkűnek tartani, pedig ő is részt vett az aktusban, talán többször is.
    Az is beteges dolog, hogy az emberek zöme anyagi javakért BÁRMIT megtesznek, a hazaárulástól a gyilkosságon át mások kirablása, becsapása, minden szóba jöhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. öregszeder:
    .
    -Nagyon jó meglátások, főleg az a tinilány- dolog, ezzel egyikkel sincs vitám.
    .
    Leszámítva, hogy itt nem a pedó paopk és a megrontott gyerekek áldozat- elkövető viszonyáról van szó, ezért említettem, hogy ezt most ne keverjük ide.
    .
    “…Ha valaki azért vállal beteges pornót, mert szereti, akkor annak a lelke beteg, kezelni kell…”
    .
    - Azt nem tudom, mind szeretik- e vagy sem, akik kényszer nélkül vállalnak ilyesmit, van, aki igen. De aki egyáltalán elvállal ilyesmit, és ezt tartósan teszi, az biztos, hogy beteg. Hogy ez kezelhető, vagy sem, van egy rossz hírem:
    .
    - Nem.
    .
    Éppúgy nem, ahogy egy mániákus gyerekmegrontó pap, vagy bárki más sem kezelhető. Egy szadista kannibál sem kezelhető. Miért? Mert rendkívül deformált a lelki világuk, ők ilyenek, és kész, ezeket nem lehet kezelni, legfeljebb elzárni. Rengeteg, ilyesmiről szóló dukumentum műsort néztem meg az utóbbi években, és az van, hogy nincs kivétel.
    .
    Ezek gyógyíthatatlanok. Legfeljebb szigorú ellenőrzés alatt lehet őket tartani, vagy elzárni. Én sem örülök hogy így van, de így van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. öregszeder, 2o13.12.22.11.o9

    ++++++++++++++++++++

    Bizony “ANYAGI JAVAKÉRT” pld besúgók is voltak emberek!!!!!
    Némelyikük most “demokratát” játszik! Ezzel kéne foglalkozni, itt kezdődik a tömegek megkeseredése!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Eldard, túl messzire mész:
    “nincs kivétel. Ezek gyógyíthatatlanok. Legfeljebb szigorú ellenőrzés alatt lehet őket tartani, vagy elzárni.”
    .
    A következő javaslatod az lesz, hogy külön munkatáborokat kell létrehozni a számukra, a bejárat fölé nagy táblára fel kell írni, hogy “A Munka szabaddá tesz”, valamint kasztrálni kell őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Kedves Eldrád!
    Nagyon mereven (hahaha) nézed Krasznai Tündét. Én nem ismerem, de azt gondolom, hogy nem csak szexből áll egy ember. Lehet, hogy furcsa szexuális ízlése van. Lehet, hogy pénzért csinálta, fogalmam nincs.
    De vegyünk egy egyszerű példát. Mondjuk vegyünk egy éhező kisgyereket. Van belőlük pár sajnos. Jön egy “beteg pornós”nő és adni akar neki enni. Ne adjon, mert olyan a szexuális ízlése (ízléstelensége), amilyen? Nézd, a rászorulónak mindegy, hogy milyen múltja van a nőnek. Az is mindegy, hogy miért akar adni neki. Lehet, hogy szívbéli jóságból, lehet, hogy egy jó érzés kedvéért, lehet, hogy média-hírért. Szerinted kiabálni kéne, hogy TE nem adhatsz, mert erkölcstelen vagy? Vagy TE nem adhatsz, mert nem igazi jószándékból adsz? A rászoruló meg haljon éhen inkább?
    Nem tudom, mi számít Neked “beteg”-nek a szexualitásban, és nem is érdekel. Krasznai Tünde pornóit sem szeretném megnézni. Ember, aki akármilyen okból, de mégiscsak segíteni akar. Szerintem tegye csak nyugodtan. Attól még nem kell azonosulni a szexuális ízlésével.
    Gondolj bele, ha a Te gyerekeden akarna, tudna valaki segíteni, aki ilyen múlttal rendelkezik. Mondjuk a gyerekednek vesére lenne szüksége. Ha felajánlaná Krasznai Tünde az övét, hatalmas média-feljhajtással együtt, visszautasítanád? Én biztosan nem tenném, inkább hálás lennék.
    Persze ezek kisarkított példák. Soha ne kerüljön rá sor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. marica:
    .
    - Kommented első felére nem reagálok, legfeljebb annyit, hogy idétlen sértegetések helyett kicsit ásd be magad ebbe a témába. Akkor majd rájössz, mi van. Írtam, miket nézz- olvass.
    .
    A kommented második fele pedig egyszerűen független a témától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  45. Nem kell ilyen sértődősnek lenni Eldrad, csak vicceltem. :) :)
    Mondom, nem érdekelnek pornós videók. Nem tudom, Te miért ástad bele magad ennyire. :) :) Most is csak vicceltem. :)

    Nem független. Erről van itt lényegében szó.

    Különben meg, ki tudja, talán a Te szexuális ízlésed is idegenkedést vált ki valakiből. De kérlek, ne fejtsd ki a témát. :) Mindössze arra kívánok utalni, hogy ezek nagyon relatív dolgok. Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg mind a kettő és hozzá még a sekrestyés is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  46. gret49:
    .
    - Messzire megyek? Én?
    .
    Jaj, akkor nem a szadomazos, kínpados, szájterpesztős- literszámra telelövős, bukkakes, anya- lánya pornós, erőszakolós, snuff filmes, szájbahugyozós, sz…rós, gyerek- és csecsemőmegrontós, állatos, hullapornós, stb. eszelősök mennek messzire?
    Résztvevők, készítők, illegális terítők, és persze az ilyeneket fogyasztók, mindenki, aki ebben benne van? És krasznai ebből nem is egynek aktív , kényszer nélküli résztvevője volt?
    .
    Akkor nem ezek, hanem én megyek messzire? Hát mi van itt?
    .
    Na, halljátok, ha ezekkel szemben én megyek messzire, mert az ilyeneket én beteg állatoknak tartom, és elzárnám a társadalomtól… na jó. Biztos én tévedek. Én vagyok a hibás, meg a beteg szemétre gerjedő, mert merészeltem erre a súlyos problémára felhívni a figyelmet, korábbi ismereteim alapján.
    .
    Szóval, az a bűnös, aki a bűnt – részben – ismeri, és próbál riadóztatni mindenkit, aki egyáltalán nem ismeri a bűnt (itt ezt a fajta bűnt), vagy nincs tisztában a veszéllyel?
    .
    Az a bűnös, aki a bűnre felhívja a figyelmet?
    .
    Hű, de ismerős ez a mentalitás valahonnan! Csak nem erről szólnak az AN cikkei mostanában úgy 50 százalékban, igaz, teljesen más témában?
    .
    OK, értem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  47. “…Mindössze arra kívánok utalni, hogy ezek nagyon relatív dolgok…”
    .
    - Ne kezdjük már megint ezt. Világosan leírtam, mi a helyzet ezzel. Olvasd vissza valamelyik hosszabb kommentem, ott van több helyen is.
    .
    Hogy miért kezdtem el ezzel foglalkozni? Mert egy filmes és egy könyv- élmény miatt jó sok éve támadt egy hülye gondolatom, hogy én most jól megismerem az emberi aljasság határait.
    .
    Egyfelől nem volt jó ötlet, mert ez egy rémálom, a pokol megnyílása. Másfelől viszont igen, mert így legalább részben tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  48. Miféle hangnem ez,hogy irtam,miket nézz, olvass !!!( Mi vagy te, Hoffmann Rózsa? Családodnak dirigáljál ,te paraszt.. Kikérem magamnak a többiek nevében is ,hogy itt mindenkit kioktatsz ,lekezels,z, mit képzelsz te magadról??,
    Hogy jössz te ahhoz ,hogy minket minősitsél? Nem vagyunk hülyék ,elsőre is értetettük ,hogy mit akarsz mondani. Az a véleményed ,nincs is azzal gond , de az ,hogy itt IGENIS őrjöngve , dührohamot kapva mindenkinek nekimész ,azzal vádaskodsz ,hogy itt rajtad kivül mindenki tájékozatlan és hülye meg abberrált pátyolgató ,ez több a soknál.By the way, honnan tudsz te ennyit Krasznairól és a műfajról?? Csak nem………,???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  49. A hozzászólásokat olvasva jókat nevettem, holott igazából fájdalmas a dolog.
    Látom rágjátok a gittet.
    Szvsz túl lett reagálva ez az egész dolog. A mai internet korban szegény kislány
    le sem tagadhatná a múltját, igaz nem is akarta. Én nem vetem meg miatta, mert nem tudhatjuk miért tette, lehet rá volt utalva.
    Többen megemlítették, hogy a T. HÁZ-ban sokkal több mocsok is előfordul.
    Nos itt kezdődik a probléma. Az a nagy sunyi képmutató banda, ha rajtam múlna be sem tehetné a lábát a parlamentbe.
    Minden korban volt “pornó” ha nem is annak hívták. Egy mocskos politikus aki sokkal többet árt az országnak, hiába megy el ájtatoskodni a templomba, attól még nem lesz különb.
    Ha csak Krasznai Tünde pornós múltja lenne a legnagyobb problémánk, akkor elmondhatnánk, hogy M.O. valóban jobban teljesít, és itt van már a “kánaán”.
    Amúgy a felcsúti törpe a sleppjével egyetemben az én szemben nagyobb “qrva” mint ez a szerencsétlen lány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  50. Ja igen, Eldrád. Van tízmillió magyar állampolgár. Mindnek helye van a parlamentben, szerintem. És biztos lehetsz benne, hogy vannak egészen furcsa ízlésűek is közöttük. De, ha akarsz indítani egy civil kezdeményezést mondjuk ” A köztisztviselők szexuális élete közügy! Tegyük nyilvánossá!” címmel, én csatlakozom hozzá.
    Így első megközelítésre azt mondanám, Áder a szerinted “normális” alsó – unalmas – szegmensében helyezkedik el. Kövér Lászlót a maga bunkóságával a “jöttünk, mentünk, alszunk” kategóriába tenném. De hátha a látszat csal és okoznának meglepetéseket. Még akár Krasznai Tündének is. :) :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos