Ronai and Ronai
AMERIKAI

Devizahitel-blues 2013. december 19. csütörtök 6:49 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Devizahitel-blues

Budapest – Rogán Antal és a Fidesz szerint, aki nem velük ért egyet, az a bankok oldalára állt. A bankok a sötét oldalt képviselik, azért vannak, hogy a magyar emberekkel rosszat tegyenek.  Fidesz megvéd mindenkit a bankok ellen.

A Kúria a bankok oldalára állt. Így reagált alig néhány óra elteltével a legfelsőbb bírói testület határozatára Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, miután a Kúria kimondta, hogy a devizahitelek nem jogszabályellenesek, és nem ütköznek jó erkölcsbe.

Orbán Viktor néhány héttel korábban kérte fel a Kúriát, hogy foglaljon állást a devizahitelek ügyében, hozzon határozatot hamar, amely aztán a bíróságok számára vezérlő csillagként funkcionál. Még meg is sürgette a döntést a miniszterelnök, tessék mondani valamit gyorsan, a magyar emberek már nagyon várják.

Nem kellett volna sürgetni a Kúriát: a Fidesz maga ment házhoz a pofonért. Úgy viselkedett, mint az egyszeri hülyegyerek karácsony előtt. Toporzékolt, hogy ne szenteste, hanem már korábban hozza a Jézuska az ajándékot. Az se baj, ha nincs még karácsony – neki az most kell. Amikor pedig megkapta idő előtt az ajándékát, és a dobozban nem azt a játékot találta, amit szeretett volna, elküldte a jó durva anyjába a Jézuskát, hazaárulónak nevezte és azt mondta róla, hogy átállt a bankok oldalára.

Csak nagyon zárójelben, és tényleg csupán a teljesség kedvéért: normális országban nem keltene feltűnést, ha egy bírói testület egy konkrét ügyben a bankoknak adna igazat. Senki nem azt gondolná, hogy a bankok oldalára álltak, hanem azt, hogy a tudós jogász urak és hölgyek megvizsgálták a tényállást, mindent megfontoltak és meggondoltak, majd döntöttek.

Normális országban ugyanis a bankokat nem bűnözőnek tekintik, hanem a gazdasági élet részeinek. Nélkülük ugyanis nem működik a gazdaság, nincs hitelezés, ami pedig, ha máshonnan nem, Széchenyitől tudjuk, a fejlődés motorja. A bankok teszik a dolgukat, mint mindenki más: jól, rosszul, mindkettőre van példa.

Mifelénk a bank egy bűnszövetkezet, a bankár pedig elvetemült bűnöző, aki annak idején azért jött a világra, hogy a magyar emberek vérét szívja. Innen már csak egy aprócska kis lépés a nemzetközi oligarchia említése, ami már majdnem szalonzsidózás.

Ez a retorika amúgy nem áll messze a Jobbik szóhasználatától, sőt, kísértetiesen emlékeztet arra. Összenő, ami összetartozik, mondatnánk. És mondjuk is, még akkor is, ha tudjuk, hogy ez leegyszerűsítés, de éppen ezért, benne van a lényeg, mint cseppben a tenger.

Ha több tisztesség és politikai korrektség lenne bizonyos urakban, akkor valamelyikük előugrana a nemzeti magyar ugar sötétjéből, kiállna a magyar emberek elé, mélyen a szemükbe nézne, és azt mondaná nekik: elkúrtuk. Nem, kicsit, nagyon.

Közölné továbbá az egybegyűltekkel, hogy a 2010-es kormányváltáskor mintegy hatvanezer bajba jutott devizahiteles volt szerte e hazában, most meg ennek a háromszorosa. Sok volt a hatvanezer is, mert már egyetlen bajba jutott ember is sok, függetlenül attól, hogy magának, vagy másoknak köszönheti a nehéz helyzetét.

Az őszödi beszéd megkésett mai szónoka elmondhatná, hogy 2010-ben még jóval erősebb volt a valuta, mint ma, többet ért a forint, és többen dolgoztak meg érte. Hozzátehetné, hogy Kósa és Szijjártó urak szerencsétlen nyilatkozatai, valamint Matolcsy úr ostoba megszólalásai miként döntötték be többször is a forintot, s ezen alkalmakkor mennyivel növekedett a gyakran hivatkozott magyar emberek törlesztő részlete.

Végezetül csak annyit, hogy akinek nincsenek különösebb szövegértési nehézségei és a tőmondatoknál egy fokkal cizelláltabb kifejezéseket is képes felfogni, az a Kúria szövegéből viszonylag nagy biztonsággal kihámozza: a legfelsőbb bírói testület nem azt mondta, hogy minden bank minden esetben jogszerűen és tisztességesen járt el, mindössze annyit állapított meg, hogy a devizahitel úgy általában nem az ördögtől való.

Aki a mai Magyarországon mindezt úgy értelmezi, hogy a Kúria a bankok oldalára állt, az tényleg menthetetlen – az ő mentális állapotán Hoffmann Rózsa oktatási reformjával átitatott ősmagyar agysebészet, és a magyar gyerekek fenekére álmodott piros pöttyök is csak rontani tudnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (33 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +41 ( 47 szavazatból)
Devizahitel-blues, 5.0 out of 5 based on 33 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. És mindez nem számít semmit, csak akkor, ha az emberek a DK-át a vállukon viszik be a parlamentbe úgy, hogy megkerülhetetlen tényezőjévé váljon a jövő évi választások után. Reménykedjünk, hogy a 37 % hallgatag tömeg erre készül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  2. jol megerdemelt pofont kapott Orban Maffia Kormanya a KURIATOL!
    a JOGI szakemberek kimondtak az igazsagot!

    Orban bankellenes ostoba buta politikaja igy fut zatonyra!
    nem lehet szel ellen pisalni kovetkezmenyek nelkul!
    a Fidesz most megkapta a magaet veget er hatalmi amokfutasuk nem tudjak maguk ala gyurni a KURIA Fuggetlen Birosagi rendszeret es Szellemet ami az az Ab Ovo Igazsaggal az Orbani mocskos hazaarulo magyarellenes ALNEMZETI Diktauraja felett all!!

    a KURIA kivalo szakmai dontest hozott azaz gyozott az igazsag!
    Most mar csak a magyar szavazokon mulik 2014-ben hogy Orban hatalmi amokfutasanak OROKRE vege legyen es Orban a partjaval ott vegezze ahova valo a magyar demokracia szemetdombjan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  3. Csak egy honapra alljanak le a bankok aztan a sok taho rajonne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  4. Darák úr a jogegységi döntés kihirdetése után tett nyilatkozatában gyengíteni próbálta a Kúria döntését, az sugallva, hogy az Alkotmánybíróság még segíthet a dolgon. Azt a reményt keltve, hogy ott Rogán és főnöke populista elvárása szerini döntés hozható.
    Szomorúnak tartom, hogy a Kúria vezetője nem a jogrend szilárdságának fontosságát hangoztatta, hanem a saját lehetősgeit keveselve magyarázkodott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  5. EdCarping!
    Hetek-hónapok óta erről olvasunk, beszélünk.
    Arról, hogy ma Mo-on mindenki fél. Darák is, én is.
    Darák a saját egcisztenciáját én a gyermekeimét féltem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  6. “- Darák Péter – Orbán egykori zalaegerszegi katonatársából lett a Kúria elnöke 2021-ig”
    |
    http://www.fbvszosz.hu/bejott-orban-terve-2025-ig-el-a-rendszere.html
    |
    Ezután meglepődne valaki, ha erről is az derülne ki hogy csak valami színjáték, amit a fülkeforradalmárok rendeznek, azért hogy a Fidesz hőböröghessen a zemberek érdekében?
    Ne legyünk vakok és süketek! Darákot nemdr.Schmitt Pál jelölte és a kétharmad választotta meg. Miért ne venne részt a Nemzethy Együttműködés Rendszerének?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  7. Amennyiből magukat és az önkormányzatokat megsegítették/tük, annyiból talán lehetne segíteni a megszorult embereken is.
    Csak nem lebegtetni kellene, hanem tenni is valamit!
    Tetszik sok embernek, hogy a kormány akar tenni valamit – de hát ugye, nincs akkora hatalmuk!)))
    -
    Felelős a felvevő, a bank és az állam, osztozzanak is hárman a most kialakult helyzeten!
    Régen is volt államilag támogatott lakásvásárlás – persze nem az akárhányadik lakás megvásárlásához!
    Akik egy összegben kifizették a tartozásukat azok nem voltak megszorulva, akkor miért is segítettek/tünk rajtunk?!
    Önkormányzatokon úgy segítettek/tünk, hogy meg sem nézték mire vették fel és mire költötték – bemondásra fizetjük ki a hitelt, minden nagyobb háborgás nélkül!
    -
    Itt már semmi sem az, aminek látszik, főleg nem az, aminek mondják a szemünkbe, hogy még vannak bírák, akiknek a szakmájuk, a hitelességük számít ez jelenthet szerencsét egy-egy ügyben és talán az, hogy van jogorvoslati lehetőség – külföldi bírósághoz lehet fordulni, ma még!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  8. “TGM: Főhajtás a kormány előtt
    Egyszerre ejtette át a bírói kart, a devizaadósokat és a szavazókat, akik – semmi kétség – majd elérzékenyülnek a társadalmi igazságosság és a könyörületesség miatt a globális finánctőkével csatába szálló nemzeti kormány nagylelkűségétől és vitézségétől. S mindez egyetlen fillérbe se kerül!…”

    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131219_TGM_Fohajtas_a_kormany_elott#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_12_19

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  9. Tegyük élhetővé !

    A deviza adósság kérdésköre is megérne már egy béke(kötvény) menetet.
    Bár ha a jog oldaláról közelítenénk, viselje a megnővekedett terhek különbségét az , aki másoknak – foglalkozás körében elkövetve gondatlanul vagy szándékossan – tömegeknek indokolatlan hátrányt okozott.
    Járai volt jegybank elnök, forint bedöntő Kósa , Szíjjártó, szabadságharcos orban, unortodox Kusza Tekintetű, NER nyertesek : Közgép, fidesz közeli vállalkozások, állami pályazotok nyertesei, parlamenti gombnyomogatók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  10. Azért Tonyó barátunknak is püffed már az orcája rendesen. Talán egészségesebb életmódot kellene követnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  11. @csakén
    Az, hogy az önkormányzatok hitelét a kormány az adóforintokból kifizeti, teljesen helytelen. Az önkormányzatok hitelvisszafizetésének elengedése is helytelen. Az előbbi esetben az adófizetőkre (mert a kormánynak magától nincs pénze), a másodikban a bankokra hárítják a felelősséget.
    Hát kb így van ez a devizahiteles magánszemélyekkel is! Miért fizessem én, Te, Gipsz Jakab, vagy a bank Egyszerű János túlvállalását. Én pl kifizettem a magam autó-hitelét, nem mástól vártam a megoldást. A devizahitelesek 2008. decemberig miért nem sírtak? Volt aki még osztott-szorzott is, hogy mennyivel fog kevesebbet visszafizetni, mint egy forinthitellel, és ha számolt isFt gyengüléssel, ekkorával nem. Sőt! Volt aki azt mondta, hogy mire lejár a hitele, már úgyis euroban kell fizetnie. Mikorra is ígérték először az eurozónához csatlakozásunkat?
    Emberileg sajnálom a nehéz sorsú embereket, legyen az devizahiteles, munkanélküli, vagy bárakárki, de nem állok úgy, hogy én akarnám megsegíteni őket. Márpedig, ha az állam segíti őket, akkor én segítem.
    A bank lényege pedig, hogy forgatja a pénzt, betéteket “tárol”, hiteleket helyez ki. Ha a hitelkamat kisebb, mint a betéti kamat, akkor a bank veszteséges, mondhatni átmegy segélyező szervezetté. Te azért jársz dolgozni, hogy hóvégén vigyél be a munkáltatódnak egy kis pénzt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  12. Őrjöngő Zsebdiktátor

    2002-2007 közt volt CHF hitelem autóra , volt olyan hónap, hogy 4-5000 ft-al KEVESEBBET kellett törleszteni, mert úgy változott az árfolyam.
    Érdekes módon akkoriban senki nem tüntetett a deviza hitel ellen….
    Akkoriban lehetett volna átváltani a forintalapú lakáshitelt devizára, de nem tettük , mert kockázatosnak találtuk, pedig kb. 20%-al kedvezőbb lett volna.
    Van egy olyan pénzügyi fogalom, hogy kockázatelemzés , na ezt nem ismerik sokan….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  13. Én ha Gyurcsánynak lennék, egyszer az ATV-be meghívottként elmondanám az őszödi beszéd zanzásított 5 perces változatát az Orbán kormánynak címezve!
    Ez lenne az igazi kampányhadjárat.
    Nem is értem,miért nem teszi meg.A külföldi újságírók is csemegéznének belőle a hazájukban megjelenő felületeken.
    Ez a szemét társaság mondott hideget, meleget rá, neki meg még hazudni sem kéne.
    Csak őszintén, bele a kamerába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  14. Látom, itt valami jogi és pénzügyi zsenik szólnak hozzá.
    .
    Röviden:
    Bameg! Az, hogy feljebb ment a CHF/FT árfolyam a kisebb baj. Közben “pofátlanul” megemelte pl az OTP 4%-ról majdnem 8%-ra a kamatokat és a mai napig nem vitte vissza az eredetire. Már bocsánat, milyen jogon?
    A CHF kamatok NEGATÍV tartományban vannak. Vagyis ha beteszel az USB-nél pénzt, kevesebbet kapsz vissza, mert -0,25 a “kamat”.
    .
    .
    Mivel kamatos kamatról szól a történet, vagyis LOGARITMIKUSAN nő az adósság, ha emelik a kamatot, ez drasztikusan emeli a törlesztő részletet. Ezt hívják úgy, hogy UZSORA. (matematikával nem is fárasztalak benneteket).
    .
    .
    A másik probléma, hogy például az OTP nem is vett CHF-et, hogy neked “devizát” kölcsönözzön. Forint kölcsönről szól a történet, amelyet a CHF árfolyamához kötött. A szerződést meg idő közben sunyiban módosítgatta, hogy extraprofitot kaszálhasson. Ezt úgy hívják: CSALÁS.
    .
    .
    De Orbánisztánban nem a csalókat veszik elő, hanem azokat, aki ez ellen szól. Lásd:
    “Csütörtök reggel fél 8-kor megjelentek a rendőrök Horváth András korábbi adóhivatali dolgozó lakásán, és házkutatást tartottak”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  15. Sajnálom a deviza adósokat,én magam is megfizettem a tévedésemért.De a mostani árfolyamért az Orbán kormány a felelős,gazdaság politikájuk csapni való,
    ők akárhogy dicsérik ,a nemzetközi gazdasági szakemberek másképp látják.
    Ráadásul mindenféle OSTOBA nyalonc fecseg a nagyvilágba,és döntögetik a forint árfolyamot.Tessék utána nézni ,milyen árfolyam változás történt a Szíjjártó,
    Kósa,Matolcsy ostoba fecsegése után.És az a fecsegés amivel most támadja
    a bírói itéletet és a bankokat a tuskó TÓNI ez sem a forintot erősíti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  16. Nagy a zűrzavar a fejekben a devizahitelekkel kapcsolatban. Próbáljuk tisztába tenni a dolgokat:
    1.) Az árfolyam kockázatot valóban a hielfelvevőnek kell vállalni, kivéve, ha ez a tétel a szerződéskötéskor a THM-be részben, vagy egészében be lett építve.
    2.) Ha deviza alapú a hitel, akkor a THM-ben foglalt kamatokra is irányadónak kell lennie az adott deviza jegybanki alapkamatának, ezért amikor a svájci jegybank csökkentette a frank alapkamatát, a devizahitel kamatát is csökkenteni kellett vona, de a magyarországi bankok növelték a kamatokat. Kérdezem, hogy akkor hol volt a Fidesz frakció? Miért nem hoztak erre törvényt? Miért nem akadályozták meg a bankokat ebben a harácsoló, és erkölcstelen magatartásukban?
    3.) Milyen alapon számolják el a bankok devizában a devizahitelesek felé a Magyrországon forintban felmerűlt egyéb, a hitelben százalékosan beépített költségeiket? E kérdésben mi akadályozta meg a Fidesz frakciót a törvényalkotásban, és mi az ami a mai napig akadályozza Őket?
    Végezetűl, de nem utolsósorban minden szerződés a szerződő felek jogegyenlőségén alapul. Ezzel áll szöges ellentétben a bankok egyoldalú szerződésmódosításának kikötése a hitelszerződésekben.
    Mindezekből látható, hogy a devizahitel hisztéria a hitelt felvevők tájékozatlanságán kívűl a magas forint jegy banki alapkamaton, a kormányok ostobaságán, és tétlenkedésén keresztül a bankok kapzsiságáig több összetevőből ered, amit jócskán megtetézett az említett ostoba megnyilvánulások tömege.
    A Kúria a kérdést csak jogalkalmazási szempontból vizsgálhatta, és mivel az érvényes jogszabályok a fent felsorolt tényeket nem tiltják, azért más döntésre nem juthatott. Ezt a döntést még a fidiótáknak is tudomásúl kell venniük. Nem ágálni kell ellene, hanem a hányzó törvényeket meghozni, a meglévő rosszakat pedig korrigálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  17. Gyöngyi Péter
    “És mindez nem számít semmit, csak akkor, ha az emberek a DK-át a vállukon viszik be a parlamentbe úgy, hogy megkerülhetetlen tényezőjévé váljon a jövő évi választások után.”
    És ez nekünk miért lesz jó?
    Hogy még 4 évig permanens forradalmi lázban égjen egyeske???
    Legyen bármilyen a választás eredménye, a forgatókönyv ugyanaz lesz.
    Ha egyeske nyer, akkor teljesen mindegy, hogy a DK-s képviselők mit mondanak és tesznek ellenzékben – sok lúd disznót győz!
    Ha egyeske veszít, akkor is mindegy mit mondanak vagy tesznek a DK-s képviselők,- sok lúd disznót győz alapon…
    .
    Valahogy nem akarjátok érteni a helyzet “esszenciáját”!
    .
    Egyeske úgy megerősítette a védvonalait, és a saját védelmét, hogy minden le fog pattanni róla.
    De ha egyeske veszít is, akkor is meg fogja keseríteni az életünket, és bárkinek a kormányzását, mert egyeske nem átallja majd kivinni a jól bejáratott csőcselékét az utcára, nem úgy mint a laza ellenzék, akik még az utcára is csak ritkán mertek menni “összegyűlni”!
    .
    Jobb ha tudjátok, hogy az elkövetkező 4 év (fájó szívvel írom le) csak arra lesz jó, hogy az ellenzéket bármilyen eszközzel, de eltapossa! Akár megnyert, akár vesztett helyzetből!
    Be kell (sajnos) látnunk, hogy a DK hiába teljesít lassan erőn felül is, a hatalom maga alá fogja gyűrni!Az ellenzékből még segédei is lesznek hozzá!
    .
    Ezzel együtt én is szurkolok, mint ahogy bárkinek szurkolnék, ha hajszálnyi esélyt látnék. Sajnos itt az sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Bumburi

    Abban igazad van, hogy egyeske az ellenzékével szemben mindenre képes.
    Mégis Gyöngyi Péter gondolatát látom jónak ,hamár neki indulunk a választásoknak és a DK 37%elérne olyan ellenzéke volna egyeskének amilyen
    ővele szemben szükséges.
    Nem mindegy, hogy Mesterházy nyafogva ,siránkozva,panaszkodik mint egy kisasszony,vagy Gyurcsány Ferenc tehetségéből kifolyólag rádörömböl, rápirít
    hogy remegjenek a falak,Már valahol leírtam hogy ,Orbánt a parlamentbe kell
    megalázni mert vita képtelen,és erre jelenleg csak Gyurcsány Ferenc képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. pecor
    Én is úgy gondolom, hogy a parlamentben kell alázni egyeskét, de nem a választás után, hanem azonnal! nem szabad várni vele! Úton útfélen, ahol csak lehet, belekötni, felelősségre vonni, kérdezni a vagyonáról, és mindent, amivel bosszantani lehet!
    Miért nem kér az ellenzék feljelentés formájában egy vagyonellenőrzést egyeskénél? De nem a NAV-tól, hanem egy nemzetközit, mivel a hazaiak tőle függenek!
    Ezeken kéne már agyalni, és nem választásra készülni! Ki kell borítani, hogy minnél hamarább mutassa meg az igazi valóját!
    .Egy az egyben nem normális dolog egyáltalán már választásról beszélni!
    Napról napra fokozódik a fidesz agymenése,és az ellenzék nem veszi észre???
    Ha ők, akik bizonyos védelmet élveznek nem merik kikezdeni ezt a hibbantat, akkor mi mit tehetünk???
    Én biztos hogy nem választok!
    Legfeljebb kiállok egy táblával, hogy áruló mind az aki szavaz, mert az alkotmányt árulja el, és ezzel egyeskét segíti,hogy a világ előtt legitimálja a diktatúrát,amit egy hamis, megnyerhetetlen választással demokráciának hazudik.
    Mindenki aki szavaz, ezt teszi!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. Bumburi

    Értelek és tisztelem nézeteidet,én is bojkott párti vagyok,
    Az MSZPnek kellene kezdeményezni,ö pedig kussol és hazárdirozik.
    Így hát marad a választás, és bizalom a DK jó szerepléséért..remélem meglepetést okoz..én azért elmegyek szavazni,de tudom,hogy nagy változás nem lesz.
    Köszönöm az írásaidat ,sokat átveszek belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. pecor
    Hova veszed át?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. Bumburi

    A gondolataidra gondoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Azt miért nem mondja Rogán, hogy a devizahitelezést az első Orbán kormány alatt kezdték? És azt miért nem mondja, hogy már akkor tudták, ha egyszer ismét hatalomra kerülnek, akkor bedöntik az egészet, és lehet bűnbakot találni az új politikai “játékukhoz”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Gáspár Szupersztár 2014. február 28. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos