Ronai and Ronai
AMERIKAI

Deutsch Tamás 72 órát adott az ügyészségnek 2013. december 13. péntek 9:29 Forrás: AN

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Deutsch Tamás 72 órát adott az ügyészségnek

Budapest – A Legfőbb Ügyészség visszautasítja Deutsch Tamás néppárti európai parlamenti képviselő kuruc.infóval kapcsolatos bírálatát – így reagált az MTI-nek Fazekas Géza ügyészségi szóvivő, miután a politikus szerda késő délután a Facebookon közzétett egy, a vádhatóságot kritizáló írást.

Normális esetben nem lenne ezzel a mondattal gond, alany, állítmány a helyén, kissé hivatalos és száraz ugyan a szöveg, de korrektnek látszik. Valójában, az előzmények ismeretében, egyáltalán nem korrekt.

Az a baj ezzel a mondattal, és még sok minden mással, ami a tájékoztatásnak nevezett propagandát jellemzi, hogy az MTI egy ideje egyre gyakrabban él egy, már a pártállamban is visszataszítónak számító gyakorlattal. Azzal, hogy egy, a kormány számára kínos hír eredetijét nem közlik, csak akkor, amikor elkészül a hivatalos reagálás. Az eredeti hírt persze még ekkor sem közlik, csak utalnak rá, nagy vonalakban, tények, konkrétumok nélkül. Tolnainé dr. Szatmári Katalin lemondását is azzal „indokolták”, hogy a vízügy első emberét sok támadás érte. Amiből az egyszeri olvasó, aki járatlan a sajtóhazugságok világában, arra gondolhat, hogy szegény Tolnainé jól végezte a munkáját, személyével kapcsolatban minden rendben van, de valakik állandóan támadták, és ezért nem tudott megfelelni a feladatainak, belefáradt az állandó harcba, lemondott.

Valójában Tolnainénak azért kellet távoznia a hivatalából, mert személye védhetetlenné és vállalhatatlanná vált. Kiderült, hogy nincs diplomája, nyelvvizsgája, a doktori címe pedig hamis. Ezt nem tartotta fontosnak közölni az MTI, ehelyett úgy tett, mintha a támadások miatt kellene eltűnnie a volt vízügyi főnöknek.

Most Deutsch Tamással játszanak hasonlót. Deutsch Tamást van okunk kritizálni, de ezúttal kivételesen igaza van, amikor a Facebookon “tőről metszett náci szenny(hon)lap”-nak nevezte a Kuruc.infót, amelyen „nap mint nap nyilvánosan megalázzák az összes tisztességes, becsületes, jóakaratú magyar embert”. A politikus a honlap működését törvénytelennek nevezte, és bírálta a törvények betartatására hivatott intézményeket, amiért a “náci hírportál dolgos hétköznapjait” zavartalanul éli. Szerinte az ügyészség a “kétségbeejtő tehetetlenkedésével” évek óta képtelen kideríteni, kik csinálják a szerinte az alaptörvényt és más törvényeket is sértő portált.

“Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált” – fogalmazott Deutsch Tamás, aki kilátásba helyezte, hogy ha az ügyészségnél nem állnak azonnal “a két hátsó lábukra”, akkor indul a legfőbb ügyészség épületéhez ugróiskolát rajzolni.

Fazekas Géza hangsúlyozta: az ügyészség általában nem szokott képviselők közéleti megnyilvánulásaira reagálni, ugyanakkor durva kirohanásnak és valótlan állításoknak nevezte a politikus által írtakat. Állítása szerint az ügyészség több eljárást is indított a portál ellen, köztük M. Balázs ellen, aki a vádhatóság szerint főszerkesztőként rágalmazást követett el.

Utóbbi mondatokat már csak akkor írta le az MTI, miután megszületett a hivatalosság reagálása. Ám azt, hogy mi történt, máig nem tartotta fontosnak közölni., Hogy egy multiplakáton hirdették a Kuruc.infót, és amikor az Index ezt megírta, és arról érdeklődött, hogy ki volt a plakát megrendelője, kiadták az újságíró levelét és elérhetőségeit, aki azóta fenyegető telefonokat és üzeneteket kap. Ez sem ütötte meg az MTI ingerküszöbét, ott tartunk, hogy van a hírek világa, és van egy másik világ, amelyet a kormánypropagandává züllött távirati iroda mutat az olvasónak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 43 szavazatból)
Deutsch Tamás 72 órát adott az ügyészségnek, 5.0 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Az ügyészségnek adott ultimátum is gáz, ha a demokráciát vennénk alapul.
    Azonban aligha ennek a tökfejnek a fejéből pattant ki.
    Az összeesküvéspártiaknak
    http://endresy.blogspot.hu/2013/12/deutsch-es-demagogiai-helyzetjelentes.html

    Aki fellép a rasszizmus ellen – Kiáll a cigánybűnözők mellett
    Aki fellép a bíróság függetlenségéért – Védi az ittasan vezető milliomost
    Aki fellép a hajléktalanokért – A megfagyásukhoz való jogot akarja biztosítani
    Aki fellép az éhbéres közmunkák ellen – A szegények foglakoztatása ellen akciózik
    Aki fellép az ügyészség függetlenségéért – Fasiszta és védi a kuruc.info-t
    Aki fellép a sajtó cenzúramentességéért – Fasiszta és védi a kuruc.info-t
    Aki fellép az internet cenzúramentességéért – Fasiszta és védi a kuruc.info-t, és pornóval támadja a gyermekek ártatlan lelkét

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  2. Gondolom ez már a választási kampány része a sorozatos erőfitogtatás és az elvileg független szervezetek mint pl.: az ügyészég feletti dirigálás. Szerintem hamarosan kiterjesztik másokra is. Számomra nem tűnnek a sorozatos akciók igazán kiterveltnek, de ne felejtsük el, hogy az ősmagyar individuális tulok mindenkit túllicitáló stréber fegyelmezetlensége ezt nem is teszi lehetővé.

    Orbán dirigálni tud, de fegyelmet tartani a Fideszen belül még egy despotának is lehetetlen. Szerintem most már hamar kiszabadul a szellem a palackból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  3. Eagle 2013. december 13. péntek 10:00
    Az ellenzéket beszorították egy olyan pozícióba, hogy amennyiben a demokratikus értékeket védi, akkor kiáll a bűnözés, a fasiszták, stb. mellett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  4. Az összeesküvéspártiaknak:
    http://endresy.blogspot.hu/2013/12/deutsch-es-demagogiai-helyzetjelentes.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  5. Így kell ezt csinálni! Holnap meg esetleg Matolcsy szólítja fel valamelyik bíróságot, vagy akárkit, hogy tegyen a dolgok ellen!
    Elvégre demokratikus országban élünk. Állítja Orbán…
    A minielnök kiáll mindenki mellett. Lehet hogy a jobbik mellett is?
    .
    Az meg egy vicc hogy dajcstompinak zavarja a demokrácia felfogását a náci portál, de a kormánya nem tesz semmit ellene. Sem a gárda, sem a véderő, sem a betyársereg ellen!
    Masírozhatnak, esküt tehetnek nagy nyilvánosság előtt,rendőri védelem mellett!!!
    Ezek viccpartit tartanak?
    Üljenek már le vonatgabival Hacsek és Sajót játszani!
    A híveik még meg is tapsolják őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  6. Meg kell tanulnunk a sorok között olvasni.
    .
    Én emlékszem Csernobillal kapcsolatban a soha nem emelkedő rádióaktív sugárzás csökkenéséről szóló hírekről.
    .
    Azért én kíváncsi lennék arra a hivatalos megkeresésre, mely a k.info blokkolását kérte. Mert azt már valahol olvastam, hogy a nagy “liberális állam” nem engedett a kérésnek, de levélváltásról nem hallottam. Tud valaki hivatalos megkeresésről és visszautasításról?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. MTI=Nemzeti Dezinformációs Központ= NDK :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  8. Csipcsirip
    2013. december 13. péntek
    10:14

    Másutt is ez van.
    Emlékszem az iraki bevonulásra, amikor egy várost naponta elfoglaltak az elején, de arról sosem volt hír, hogy amit elfoglaltak estig, feladták reggelig….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  9. Kedves Andy Mage
    2013. december 13. péntek 10:20
    Én még apámtól tanultam meg nagyon régen értelmezni a dolgokat.
    A mi feladatunk lesz ezt a tudást továbbadni, hogy gyermekeink unokáink ne legyenek agymosott elmék, minden erre irányuló akarat ellenére sem.
    .
    Sajnos túl jó a Fidesz kommunikációs technikája, ezt kár tagadni. És az ellenzéki formáció akció és reakció-készsége a nullához közelít. Mindenre ráugranak pár napra, azután a semmibe hull, elfelejtődik. (pár kivétellel)
    Pedig összegyűjthető lenne, naponta sorolható lenne, és szórólapokon terjeszthető lehetne (mindig bővített kiadásban,)
    Az igaz, hogy ezt a postásnak nem lenne kötelező terjeszteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  10. Ne becsüljük alá az ellenséget! Orbán a nagy plagizátor. Megengedi a népnek, hogy elmebetegnek, hülyének, gyengének, zseninek, hősnek lássa. Nem is tudja eldönteni az ellenzék, hogy melyik minőségében támadja! A pártja hatalmas. Elfér benne a sok nézet. Így azoknak a szavazatát is meg fogják kapni, akik egyébként nem szavaznának a lézerdzsoni félékre, de a Tamás, meg a Pokorni jó emberek, és ők is ott vannak. Ez a nagy színjáték meg csak a többieknek szól. Lehet benne még egy kis pozíció harc, de csak a narancshéjon belül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Milyen szerencse, hogy rendszerint Deutsch twitteres, és facebook -on megejtett tirádái után szokott szerte Magyarországon minden hivatalos szerv berogyni, és akkor azután azonnal megváltoztatják tevékenységük addigi irányvonalát. Így bizton számíthatunk most is arra, hogy az 72 órás ultimátum letelte után azonnal kurtavasban vezetik el a kurucinfó összes szerkesztőjét, és adminisztrátorát a váci börtönbe addig, ameddig a független magyar ügyészség, és igazságszolgáltatás az azonnali betiltás mellet kirója rájuk a megérdemelt büntetésüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  12. orbán politikai hulla

    (moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  13. Azért ez sem gyenge, tipikus orKbánisztáni jelenség:
    .
    - Egy állatképű, félanalfabéta, qrvapecér tahó, aki maga is kitartott élősködő, akinek annak idején diplomát kellett venni, megparancsolja az egyébként töketlen, szintén prostituáltak kézi vezérlése alatt álló ügyészségnek, hogy mit tehet és mit nem. Hogy ennek nemigen lesz eredménye, az más kérdés.
    .
    Ez ám a hungarikum.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  14. Kedves Csipcsirip
    2013. december 13. péntek 10:33

    Még én is úgy nőttem fel, hogy “de ezt ne mond az iskolában” és megtanulam a sorok közé nézni.

    Az ellenzék egy politikai celeb-szereppel bíró mesterházy-val sehol nincs. Mostanra pedig beszorították a kommunikációs zsákutcába.
    ld. az első hsz-t.
    Ebből egy karakán és vitakészséggel rendelkező vezető még talán kitörhetne.
    Talán, de már nem biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Bájos.
    Deutsch Tamás őrzi a magyar “politikai tisztességet.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. Eltekintve attol hogy azert maga az eset a politika nyilt beavatkozasa az igazsagszolgaltatasba azert egy fajta naivsagra vagy inkabb tudatlansagra utal Deutsch Tamas reszerol hogy mi az ami ma magyarorszagon folyik es az kinek az erdekeben engedelyevel.

    /
    /
    Annyira kiesett mar az elso meg a masod meg a harmadvonalbol is hogy fogalma sincs mik tortennek a FIDESZBEN.
    /
    /
    De ketsegem sincs felole hogy ha nem lep idoben akkor ugy jar mint anno Rajk akit a sajat partja vegeztetett ki.
    /
    /
    D.T. vel is igy lesz csak nem hoher lesz aki a vegrehajtja a dolgot hanem a gyulolet altal feltuzelt es a kozony altal felnevelt nacik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. Tompika – csakugy, mint a fityesz többi magasrangu embere – felistennek kepzeli magat. Utasitasokat ad, iteleteket hoz, törvenykezik.
    Remelem hamarosan felettuk is törvenykeznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Három év kellett Tompikának, hogy rájöjjön: Az ügyészség nem végzi a dolgát. Vajon hány év múlva jön rá, hogy ez a főnőke utasítására történk?
    Ne féljünk, megtudjuk. Ez akkor lesz amikor Tompika befoja az ocsmány pofikáját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. A Tompika egy tökfilkó,bugyi garázda ,csak ne munka időben,paráználkodjon,
    mert azt ő élvezi,én meg azt meg is fizetem.-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Nem közvetlen idetartozik, de nagyon érdekes!

    http://hvg.hu/itthon/20131213_Magyar_vizumgyar_SzaudArabiaban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Na jó jó …de mennyit kapott ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  22. Öreg pg,
    Ő? Soha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Egy nagy parasztvakítás az az ügyészségi duma,hogy az Egyesült Államokban működtetett szerverről nem tudják a kurucot leszedni. A lényeg az,hogy megtalálják,honnan töltik fel a tartalmat. Azt pedig itthonról töltik fel.Akkor bezzeg,amikor Lézer Janit ekézte valaki a Népszava oldalán, azt egy nap alatt megtalálta a rendőrség

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Na most akkor Deutsch Tamás… brrrrrrrrr….
    Már ahogy ez a név elhangzik, az embert elfogja az undor és a röhej egyfajta szánalmas elegye. Kitartó erőfeszítéssel sikerült neki ezt a stabil imázst felépítenie önmagáról.
    Akkor pedig miért éppen Deutschra bízták ennek az üzenetnek a nyilvánossághoz való eljuttatását? Éppen ezért. Az imázsa miatt. Mert azért nem akarták ezt ők olyan nagyon komolyra venni. De később majd lehet rá hivatkozni, hogy dehogyisnem szólalt meg a FIDESZ a kuruc.info rasszizmusa ellen. Csak éppen egy bohócot szólaltattak meg. Merthogy a széljobber törzsszavazókat azért nehogy elriasszák. Deutschon ugyanis a széljobbon ugyanúgy röhögnek, mint, mi. És abban sem vagyok biztos, hogy Deutsch nincs tisztában a bohóc-szerepével. Erre képes, ezt csinálja, és nem kell hozzá megerőltetnie magát, mert csak önmagát adja.
    Azért lássuk már világosan: Kubatov megkapta a Fradit és törzsközönségének megszólítását feladatul, Deutsch pedi az MTK-t. Ezt hívták Kádár idejében kétfrontos harcnak. Deutsch az MTK közönségét szólongatja. Erre pedig azért van szükség, mert nem egzakt az átfedés az általa, és a haramadik játékos, Rogán Antal által megszólított választói csoportok között. Rogán nyilván a zsidó értelmiség és főképpen az üzleti körök megnyerésére van ráállítva. Ez a feladata, ezért szervezett neki Németh Sándor pódiumot. Deutsch pedig egy szurkolótáborra, ami nyilván nem azonos az előzővel. Na ennyit erről az egész Deutsch-féle kezdeményezésről. Nehogy már valaki egy hajszálnyi hitelt is adjon egy ilyen választás előtti kampánytevékenység “őszinteségének”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. A portál nem tesz jót a közhangulatnak sem az ország presztízsének de ez egyeseket nem nagyon érdekel. Mint mindenből, ebből is sokat lehet tanulni. Miért kattint ide az emberek 90 százaléka? Mert egyszerűen érdekli, hogy kik követték el a dolgokat. Máshol ezt nem tudják meg, pedig ami a családjuk biztonságát érinti az kurvára érdekli őket “puszta kíváncsiságból”. Ha így folytatjuk, áttörnek az ultrák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Tegyük élhetővé !

    15 nap ultimátimot adok a NER együttműködőknek, hogy feljelentsék magukat és felső kapcsolataikat és ezt közzé tegyék!
    Összes Haza ellenes cselekedeteiket.
    .
    Tehetik ezt anonim online hozzászólásként, nyílt levélben, vagy kamera előtt,önként , saját büntetésük csökkentése miatt.
    15 nap letelte után minden orbankormany-fogaskereket , aki nem nyilatkozott, magyar ellenes együttműködőnek nyilvánítjuk/tom. mint tudjuk a magyar közlöny olvasásának hiánya sem mentesít a büntetés alól.

    Tetszettek volna nem kurucinfot olvasni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Csipcsirip,
    admin egyszer már írt erről: leállíttatta a portált, de egy óra múlva már újra indult, másik szerverről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. a kínaiak vagy az irániak vajon hogyan tudják megoldani, hogy bizonyos tartalmak ne legyenek elérhetők az interneten? miért nem lehet ezt is egyszerűen technikai eszközzel megoldani, hogy legalább Magyarországon ne legyen elérhető?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    MÖSE HABBAAA
    .
    Oszt tessék má mondannyi, a MULTIPLAKÁT nem valamiféle Simicska Lalos birodalmába tartozó birtokviszony ? He?
    Ha pödig oda tartozzik, akkor aztat a gyalázatos mocskot biza a Lalos és szolgái tűzték ki arra a felületre, nemde? És úgy mellesleg a “teljesítés” ellenértéktye is az ő marokját ütötte…
    Namostan Tompikának, aki ugyibár ugyanúgy a Körösztapa legközelebbi baráti, és munkatársi – a fidSS mag – körébe, a Kamorrához tartozik, akárcsak Simicska [aki talán még annál is körösztapább] ezt tudnija kell… Sőt tudnija kellett hosszú, már hosszú évekkel ez előtt. Vajh miért csak most szólalt meg ez a kretén, “díszpinty”… – a pintyek szégyene. Méé nem akkó szidta mög, az úgy láccik az őat ellenőrzése alá vonyt ügyézeket, mög perzekutorokat ??
    Az én buta fejem aztat súggya néköm, hogy csak azzé, mer mostan kapott erre indulási parancsot, azt a bizonnyos vezíri jelet… Különben ki nem montta vónna az ippög ügyelletes féligazságot.
    Oszt, hogy meg mér is féligazság? Hát csak azzé, mert a plakáthely tulajdonosát, csak aztat felejtette ki belülle. Jaaa. Biza..
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    ÖregTitán !
    .
    Nem gondolod, hogy ha ez az “elhallgttatás” technikailag megoldható lenne, nem a mi diktátorunk vette volna meg elsőként a technológiát > legalább az Amerikai Népszava likvidálására az internetről ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    kép alávaló:
    .
    A hosszúhajú bonviván
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. thu. ebben sajnos igazad lehet. valóban valószínűbb, hogy előbb tiltanák le az AN-t, mint a kurkuc.info-t

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Kedves bonhomme!
    2013. december 14. szombat 00:28
    Félreértettél.
    Én a magyar kormány hivatalos lépéséről érdeklődtem, mert úgy emlékszem, hogy azt nyilatkozták, hogy el lettek utasítva a vélemény szabadságára való hivatkozással.
    Hát én ebben a kormány által kezdeményezett megkeresésben nagyon nem vagyok biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Azt mondják a hozzáértők, hogy ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Deutsch Tompi,aki megfenyíti az ügyészséget hehe…
    Amerikából jól látszik a probléma gyökere:

    http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/346285_uzenet_deutsch_tamasnak_kaliforniabol

    Bizony, itt van a kutya elásva!
    Közeleg a karácsony, szabaduljunk meg a Gonosztól!
    Magyar Targovistét

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Tompika, életedben először igazad van, akkor is kiröhögnak
    Szart ér a harag ……. …… ( Althebrisch Sprichwort)
    Most mit csinálsz? Megsarkantyúzod Rosinantét, hónod alatt a sodrófával és szépen helyben összerogytok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Hazudhatnak tovább. A qrvainfo meg segítheti tovább a kormány hazugsággyárát. Majdhogynem elégedettek vagyunk. Tompika, nyugodtan mondhatod a hülyeségeidet. talán egy óvodás még elhiszi a mű felháborodásodat.
    http://hvg.hu/itthon/20131214_Nincs_kormanyvalto_hangulat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Galamus.hu-n Lázár György:

    “….Drága Deutsch úr, ne az ügyészségnek adjon ultimátumot, hanem a saját kormányának!

    Navracsics Tibor igazságügyminiszter úr személyesen tüntette ki a kurucinfo egyik szerzőjét, M. Szabó Imrét, „a nemzetért végzett állhatatos munkájáért és közéleti szerepvállalásáért”! 2012. március 15-én M. Szabó, ez a kurucinfón is publikáló újságíró, a Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapta meg….”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. Mist
    A választások előtt még nagyobb hülyének nézik a társadalmat, etetik a zembereket a legaljasabb módokon – oszt jó napot!
    És akkor itt vannak, akik szerint ezek mind egyformák!
    Ha mind ilyenek lettek volna, a Fidesz a zemútnyócévben mit tett volna?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Jól emlékszem ? Javítsatok ki, ha nem.
    Nem sólyom lászló nevezte két szélsőségnek a Kurucinfót és a hazai Népszavát ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. “…”A Kuruc.infó tananyag a Fideszben”
    Az a honlap, amelyik miatt te ultimátumot adsz az ügyészségnek, az Szabolcs megyében tananyag a Fideszben. Azt a bizonyos kurucinfós cikket, amely engem szimplán legyilkosoz, kiosztották egy fideszes választókerületi gyűlésen – írja Deutsch Tamás EP-képviselőnek Helmeczy László ügyvéd, szabolcsi politikus….”
    http://nol.hu/belfold/a_kurucinfo_tananyag_a_fideszben?ref=sso#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje 2014. március 20. csütörtök

Simon Gábor egyedül viszi el a balhét 2014. február 6. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos