Ronai and Ronai
AMERIKAI

Simon Gábor egyedül viszi el a balhét 2014. február 6. csütörtök 19:40 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Simon Gábor egyedül viszi el a balhét

Budapest – Rövid úton lezárták a szocialisták a Simon Gábor ausztriai bankszámlája nyomán keletkezett botrányt. Simon Gábor minden pártbéli tisztségéről és parlamenti képviselőségéről is lemond. Az MSZP országos elnöksége a döntést elfogadta.

Ez az ügy tehát véget ért, de ismerve a magyarországi viszonyokat, az ügyészség és a nyomozóhatóság szívélyes és szolgálatkész kapcsolatát a Fidesszel, hamarosan újabb ügyek kerülnek elő. Mert a politikai alvilág már csak ilyen: ügyek mindenütt vannak, a kérdés, hogy kinek sikerül ezeket a történeteket előbányászni. Most a Fidesz van abban a helyzetben, hogy ellenfeleinek (ellenségeinek?) kellemetlenkedjen, miközben Lázár János svájci bankszámláiról, vagy mások viselt dolgairól mintha kevesebb szó esne.

Az MSZP alelnöke tehát kilőve, most majd néhány napig nyugalom lesz. De nem sokáig. Folyt. köv.

Simon Gábor nyilatkozata

“A kialakult, személyemet érintő helyzetre való tekintettel korábban felfüggesztettem párttagságomat, most pedig bejelentem, hogy minden pártban viselt tisztségemről lemondok és kilépek a Magyar Szocialista Pártból. Egyben visszalépek képviselői jelöltségemtől, és 2014. február 12-i hatállyal lemondok parlamenti képviselői mandátumomról is.

A személyemhez kötődő összeggel el tudok számolni, annak eredetének semmilyen közéleti, politikai aspektusa nincs. Így, a XVIII. kerülettel kapcsolatos találgatásoknak sincs alapjuk.

Jóhiszeműen hibáztam, amikor a vagyonnyilatkozatomat nem kellő alapossággal töltöttem ki.

Minden, a helyzet tisztázását segítő eljárást, és vizsgálatot természetesen vállalok és segítek.”

Mesterházy vette rá Simont a lemondásra

Mesterházy Attila MSZP-elnök csütörtökön személyesen beszélt Simon Gáborral, és szerinte ennek volt az eredménye, hogy a politikus lemondott minden funkciójáról és kilépett a szocialista pártból.

Erről Mesterházy Attila az MSZP székházából távozóban nyilatkozott a rá várakozó újságíróknak. Az MSZP országos választási bizottságának ülése után hangsúlyozta, ha Simon Gábor nem lépett volna ki, a szocialista párt vezető testületei hozták volna meg azokat a döntéseket, amelyek ugyanezt eredményezik. Mesterházy Attila közölte: elfogadta Simon Gábor magyarázatát. Hozzátette: Simon azt mondta neki, hogy áll a vizsgálat elé, és tudja bizonyítani kijelentéseit.

Az MSZP elnöke azt mondta: nem pártpénzről van szó és az ausztriai bankban tartott nagyjából 240 millió forint “nem kötődik Simon Gábor közéleti tevékenységéhez”.

Szanyi Tibor, a szocialisták európai parlamenti listavezetője azt mondta: Simon Gábor kilépésére  erre azért volt szükség, hogy az ügy ne terhelje az MSZP kampányát, és a pártvezetés is ezt szorgalmazta. Simon Gábor nem számolt be az MSZP vezetőinek arról, mi a forrása annak a 240 millió forintnak, amelyet egy osztrák bankban tartott és nem vallott be – közölte Szanyi Tibor. Szavai szerint azonban megnyugtató, hogy Simon Gábor közleménye alapján a pénz forrása “nem vet fel problémát”.

Szanyi Tibor a szocialisták országos választási bizottságának (ovb) ülése után elmondta: azt, hogy honnan származik az ausztriai bankszámláin található nagyjából 240 millió forint, Simon Gábor fogja majd elmondani. Kilépett a pártból, innentől kezdve magánember, nem tartozik magyarázattal az MSZP-nek, csak a törvényeknek felelős, mondta.

Arra a kérdésre, hogy más szocialista politikusnak is lehetnek-e eltitkolt százmilliói, Szanyi Tibor úgy válaszolt: feltételezi, hogy egyszeri esetről van szó. Szerinte mindazonáltal ennek a pénznek a “százszorosát, ezerszeresét lopja a Fidesz nap mint nap”. “Simon Gábor sehol nincsen Simicska Lajoshoz, Garancsi Istvánhoz, a Nyerges fivérekhez képest” – mondta az MSZP EP-listavezetője, aki bírálta az ügyészséget is, megkérdőjelezve, hogy a nyomozóhatóság miként vizsgálódhat hónapok óta egy mentelmi joggal rendelkező képviselő ellen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 24 szavazatból)
Simon Gábor egyedül viszi el a balhét, 4.5 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Sok mindent összeolvastam ezzel kapcsolatban,mert tegnap elhamarkodottan mondtam véleményt, az ártatlanság vélelmét figyelmen kívül hagyva,de egyben minden ismerősének megegyezik a véleménye.
    Simon Gábor becsületes,sosem élt nagy lábon. Senkinek eszébe nem jutott volna róla, hogy ennyi pénzt parkíroztat a bankban.Azt is mondják, hogy nem volt olyan érdekeltsége, ami így fialt volna.
    Akkor most mi van?
    Lojális a pártjához, és nem buktat senkit?Mert valakié csak kell legyen az a pénz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  2. Ha Simon Gábor vbalóban el tud számolni, bár kihagyta a vagyonnyilatkozatából, akkor sajnálom Simon Gábort, ugyanis ilyen vétséget a Fidesz-frakció jelentős tagjai is elkövettek, és némelyikük ezt mikrofonba is mondta. Simon ugyan még nem számolt el, tárgyalás még nem volt, de az ítéletet már felolvasták.
    Kéretik megjegyezni a felolvasó nevét: Mesterházy Attila MSZP-pártelnök.
    A Fidesz csak kivillantotta a fogát, és az Összefogás miniszterelnök-jelöltje azonnal összefosta magát. Egy olyan helyzetben, amilyenben egy fideszes simán a helyén maradna, Mesterházy önkezével mészárolta le második emberét.
    És ez a Mesterházy a “baloldal” vezére? Milyen vezér az, aki még látszólag sem áll ki a saját embere mellett? Hogyan bízzanak benne azok, akiket vezet, ha az első szóra fegyverét elhányva megfutamodik? Ha egy saját sebesültjét (alvezérét!) a csatatéren hagyva gyáván eliszkol?
    Az ilyen hadvezér vagy gyáva, vagy lepaktált az ellenséggel, vagy mindkettő. Csak egyvalami nem: méltó vezető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  3. Szuslág is elvitte a balhét! Valahol mindenki sejti, hogy egy belső pártelszámolási mechanizmus áldozata volt. Véleményem szerint, többek között, Gyurcsány Ferenc is ezeket az anomáliákat ismerte fel, csak őt nem lehetett ilyen egyszerűen kinyírni! Ahogy a Fidesz megígérte, a nyakukban fogják érezni hideg leheletüket! Azt hiszi az MSZP, hogy ha sunyít és nem áll ki az emberei mellett, megússza, pedig nem fogja! A legjobb embereit hiteltelenítik el. Gyalázatos az MSZP gyávasága!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  4. 250 millió forint devizában: 250 havi képviselői jövedelem, már adózottan. 250 hónap: több, mint 20 év. Simon elrendezte az anyagi jövőjét. És akkor most szóljunk a többi parlamenti képviselőről is.
    .
    Végre teljesen le kellene váltani az egész politikai “elitet” és karanténba (börtönbe) tenni mindannyiukat. Csak a tiszta lap számíthat, semmi más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  5. Legyünk őszinték, azért ez a kis balhé 250 millióba került az MSZP-nek. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  6. Véleményem szerint Simon korrekt módon viselkedett, a fidesz több tagja példát vehetne róla. Nem úgy mint a Tilki doktor miután köztörvényes bűncselekményt követett el mentelmi joga mögé bujt. Ez ám a fideszes virtus csak Dr. Helmeczi ügyvéd Úrat akarta távozásra bírni a közéletből, mocsok banda. A fidesz azzal kívánta feledtetni Tilki bűnét, hogy kinevezte kátyú ügyi útbiztosnak, ahol Szabocsban megjavítottak egy kátyús utat Tilki doktor ott szalagot vágott át.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  7. Már bocsánat!
    .
    Ha ez egy “becsületesen” szerzett pénz, akkor miért nem írta be a vagyonnyilatkozatába?
    Ha meg az adózás alól kivont vagyon, akkor meg miért saját nevén nyit számlát és főleg egy EU tagállamban?
    .
    EZ így nagyon sántít nekem. Ekkora marha nem lehet. Bár a magyar politikusokat elnézve, mindegyik azt hiszi, mindent megtehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  8. Természetes, hogy ez az MSZP pénze. Nem is tudom, ha Simon hazaviszi ezt a pénzt, jó, 500 db 500€-os, egy kis aktatáskában elfér. Útközben pisilni megy, aztán ellopják tőle, ejnye de kellemetlen . Soha nem lesz meg, az MSZP meg valahogy majd legalizálja újra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (14 szavazatból)
  9. Jóhiszeműen nem lehet hibázni!
    .
    Hibázni csak tévedésből lehet, vagy szándékosan.
    .
    Amilyen szégyentelenül irigy vagyok, szeretnék (a kis-nyugdíjam mellett) csak úgy, néhányszáz milliót, az adóhatóságnak nem bevallani.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  10. Jóhiszeműen 5 évig évről évre elfelejtette bevallani. Aha! !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  11. Ego
    2014. február 6. csütörtök
    20:06
    ” Hogyan bízzanak benne azok, akiket vezet, ha az első szóra fegyverét elhányva megfutamodik? Ha egy saját sebesültjét (alvezérét!) a csatatéren hagyva gyáván eliszkol?”

    Ez nem megfutamodás volt, hanem rugalmas elszakadás – mint az közismert. A mesterházi meg mostmár úgy látszik, hogy többször magáról állítja ki a bizonyítványt. Azt gondolom, hogy ez a “baloldal” egy szót sem érdemel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. Simon semmi olyat nem tett, amit sok képviselőtársa már eddig is el nem követett volna. Ettől még a dolog büntetendő lehet, de semmiképpen nem lincseléssel, mint most, hanem tisztességes tárgyaláson. És semmiképpen nem úgy, hogy a törvény nevében a baloldali vétkest kinyírják, a jobboldali meg csinálhatja tovább.
    Nem Simont védem, csak a tisztességet kérem számon — nem a jobboldalon, ott már rég nem, de legalább a baloldalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  13. Gyengébb képességű ember ezt az összeget le sem tudja írni. Ha én kapok 100 Ft-ot és azt elfelejtem bevallani – lévén hülye nyugger – érthető. DE HOGY LEHET ELFELEJTENI 240 MILLIÓ FT-OT???????? Na mennyetek a jó büdös francos francba azzal a feledékeny csordátokkal együtt. Becsületes munkával szerezte, ja, csak most nincs kedvem nevetni. Igen, ez az egyik bűne az antal józsefnek, hogy a nagyon kerek asztalnál, legalább azt harcolta volna ki, hogy a kisztitkároktól felfelé ne lehessenek közéleti személy. Láthatjuk, hogy az egyik a másiktól kapta meg a kedvet a lopáshoz, és ezt csak fokozzák. De meddig?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  14. osztrák feljelentés alapján hónapok óta folyt a nyomozás a témában – joggal.
    tessenek mondani, a(z) (fő)ügyészségtől hogy szivároghatott ki a nyomozás ténye és a részletek először pont a magyar nemzet nevü undormányhoz? mert hogy mi célból, az senki előtt nem kétséges.
    és ezzel remélem ezentul már csak becsületes politikusaink vannak, akik minden fillért pontosan felvezettek a vagyon-nyilatkozatokban.
    baromi érdekes módon senkinek sincs egy forintja sem külföldi számlán, akkor hova lett a 4 meg akárhány év alatt érdemtelenül összezabrált jövedelem és vagyon, ha csak ennyire vitték, amiket most összehordtak a bevallásokban?
    a sajtónak nevezett léhütő habverők meg menjen mind a kóbányába dolgozni, ha erre a témára ugrottak rá a legnagyobb számban, a gázos offshore senkit nem érdekelt ennyire pedig az nem 240 milliós cucc!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  15. “ZAPPA” Ha beírta volna a vagyon nyilatkozatában akkor meg azon csámcsogna a nép, hogy -hogy lehet egy baloldali politikusnak ennyi pénze. A magyar emberi természet már csak ilyen. Ha kell irigy, rosszindulatú, rosszakaratú, ha kell minden negatív emberi tulajdonsággal rendelkezik. Mindez sok esetben az általános intelligencia hiányára vezethető vissza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  16. HZZZZZ
    2014. február 6. csütörtök
    21:13

    ” A magyar emberi természet már csak ilyen. Ha kell irigy, rosszindulatú, rosszakaratú, ha kell minden negatív emberi tulajdonsággal rendelkezik. Mindez sok esetben az általános intelligencia hiányára vezethető vissza.”

    Kössz. Mert szerinted ez így teljesen rendben van, hogy bocsika elfelejtettem beírni, de egyébként a hegesztői fizetésemből tettem félre. Hát nem. Ez nem irígység, rosszakarat és egyéb, még amit felsorolsz, ezek pont olyanok mint a katolikus papok, akik arról prédikálnak, hogy milyen remek dolog szegénynek lenni. Ezek aztán ne jöjjenek lakossági fórumra lökni a hülye dumájukat a szegény embereknek, meg az éhező gyerekeknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  17. HZZZZZ
    .
    Csámcsognak-csámcsognak. Ugyan már!
    Ezért 5 évig elfelejti beírni. Állítólag 2008 óta van a számlája.
    .
    Engem nem izgat fel a 250 millió, inkább az, adózott-e utána. Én 100 Ft adózott pénz elköltésekor még 27Ft-ot adózik. Pedig a 100 Ft megszerzésekor 200 Ft volt csak 100-at lenyúlt állam bácsi.
    .
    Hogy minden politikus ezt csinálja, az se hat meg. A magyar politikusoknál nagyobb férget nem hordott a hátán a föld. Egy normális országban az adócsalás – főleg ha politikus csinálja – főbenjáró bűn.
    .
    Szóval ideje lenne már ezt a szemét garnitúrát kisöpörni a Parlamentből. Egymás hátsóját védik – mszp a fidesz-ét és fordítva – néha-néha beáldoznak egy balekot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  18. Hogy mit mondott neki Mesterházy?

    Gabikám ezt bebuktad valamit találj ki mentségedre,csak minket ne keverj bele,mert kicsinálunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  19. Nemrég még arról volt itt szó, hogy az MSZP az egyik legkorruptabb párt, álellenzék, néhány képviselői helyért eladták az országot, semmivel se jobbak, mint a Fidesz, B.L. azt írta, hogy amíg ilyen korruptak, nem is fog senki rájuk szavazni, erre most előkerül első körben 250 millió eltitkolt zseton, és elkezdjük sajnálni őket, meg védeni Simont?
    Ne izéljetek már. Most komolyan?
    Korrekt módon viselkedett? Ez volt a lehető leggyorsabb módja, hogy ne lehessen a pártot tovább kérdezni, hogy milyen lóvé is ez? Nem véletlenül kellett megvárni, hogy Ati hazaérjen Amcsiból, ezt személyesen kellett megtárgyalni, tudjátok, NSA, meg TEK, meg minden. Szerintem minimum egy százast kap cserébe, ha egyedül elviszi a balhét és nem derül fény a többire.
    Ártatlanság vélelme náluk? Bár ne ismerném őket ennyire

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  20. http://jovaros.blog.hu/2014/02/06/frasz_tudja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. “nem kellő alapossággal töltötte ki”?????
    Mi van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Látod, látod Gyurcsány “, Fletó”.Ha önállóan indult volna a DK., akkor most hány szavazó jött volna el az MSZP-től? Maradjon ez költői kérdés. Simon pénzét, pedig én is megőriztem volna a padláson, még megvan, a néhai nagyfater katonaládája. Persze többször leittasodtam volna,mint amúgy általában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  23. vicsinél az igazság. Ferenc most verheti a fejét a falba, főleg ha elkezdenek további szoci fejek is hullani, mert elkezdenek, ez szinte biztos. Négy éve a Fidesz kezében az összes titkosszolgálat, és ott van még a TEK is, a titkosszolgálati eszközök használata tekintetében gyakorlatilag korlátlan lehetőségekkel. Most kezdődnek az MSZP igazi végórái. Ami nem lenne baj, de Bajnaiért és Gyurcsányért szerintem kár, és az elkövetkező két hónap mocska őket is büdössé teszi a választók számára. Gyurcsány jobban tette volna, ha nem áll össze ezzel a társasággal, az egyszerű szoci választó számára – ha már másból nem, ebből az esetből – világossá válhatott volna, hogy milyen is ez a párt valójában, és tiszta lelkiismerettel válthatott volna pártot és szavazhatott volna a DK-ra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  24. Baloldali vagyok, ott voltam Gyurcsány rendezvényein a 2006-os választások előtt. Emlékeztek az IGEN feliratú vörös táblákra? Nos én magasra tartottam ezt és örvendtem, hogy győzött 2006-ban az MSZP.
    Majd, ha lassan is, de felébredtem.
    Ha majd valamikor, újra lesz tisztességes és hazáját szerető baloldal Magyarországon, nos akkor elmegyek majd én is rájuk szavazni.
    Valahogy így van ezzel sok százezer tisztességes magyar állampolgár most, akik nem mennek el tavasszal szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  25. Kedves Csaba Horvath.Milyen jogon vonod kétségbe masok tisztességét, legfőképp hazaszeretetét? Kérdés: Ha otthon csak penészes kenyér van csak,és lemegy a boltba kenyeret venni. Na ott van minden féle, rozs, barna, kukoricás,kovászos. De maga a fehéret szeretne,mert azt szereti. Evett már mondjuk barnát is, mert azt mondták finom és egészséges,el is hitte mégsem vált be.A többit meg sem próbálja,mert tudja allergiás rájuk. Na ilyen esetben mit tesz? Hazamegy és eszi tovább a penészest, és beledöglik? Vagy eszi a barnát,és tetszik,nem tetszik,de nem hal éhen.Addig mig nem lesz fehér. No ez a választás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  26. Evidens ! Csak a kulonbozo vegyescbizottsagokban mindenki kap a penzbol ez a megallapodas a partok kozott igy jatsszak ki az allampolgarokat ! Osztjak egymasnak is rendesen . Moslek egy undorito ez a lerabolo rendszer ami kiepult !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. “Egy másik fórumon találkoztam ezzel a hozzászólással.
    Érdekes eszmefuttatás!

    A Legfőbb Ügyészség, a sajtótájékoztatója szerint 2013 novemberében kapott értesítést az osztrák banktól Simon elvtárs mutyi számlájáról.

    Holott, a számla már 5 éve 2008.-óta ott van. Mi történhetett?

    Nos, a teljes Volksbankot 2013 októberével megvásárolta az orosz Sberbank. Ezek szerint nem az osztrákok értesíthették a magyar hatóságokat, hanem valójában az oroszok.”
    .
    Talan ez is lehet “halapenz” orbannak a paksi buliert Putyintol ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  28. OKI (2014. február 7. péntek 03:47)
    Kösz, ez nagyon érdekes hír, és kiváló magyarázatot ad a rejtélyre.
    .
    Pez (2014. február 7. péntek 00:45)
    Aki nem eszik, éhen hal. Ezért az valóban igaz, hogy ha nincs fehér kenyér, az ember megeszi a barnát, a kéket, sőt, ha nagy az ínség, esetleg a cipőtalpát is.
    A választás nem létfenntartás. Választás nélkül is simán meg lehet élni. Ezért szerintem a példád, és ezért a következtetésed hamis.
    Egy másik párhuzamot ajánlok megfontolásra:
    Ha két hazugság között lehet (nem KELL!) választani, melyiket válasszuk? Bármelyiket is választjuk, hazugságot fogunk választani. Az nem mentség, hogy a kisebbet. Én egyiket sem választom. Te láthatólag a kisebb hazugságot fogod választani. Hazugságon nem alapulhat tisztességes rendszer, sőt, a kisebb hazugság választása természetszerűleg el fog vezetni a nagyobb hazugságig. Megint.
    No ez a választás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  29. Soha sem az a kardes, h honnan van a penz. Mindig az a kerdes, miert nem en kaptam. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Itt is leírom. Addíg senkinek sincs joga vádaskozni a pénz eredetét illetőleg amíg be nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét Simon állításának. Aki pártpénzekről vagy ellopott pénzekről beszél vele kapcsolatban az pontosan azt csinálja amit a felcsúti tahó akart. Tessék ebbe is belegondolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  31. Az nem feltűnő, hogy az ötletadó, tárgyaló, az atom energia mellett lobbizó Orbán, Lázár, Varga,Navrasics, Rogán, nem vettek részt a név szerinti szavazáson, Illés Zoltán pedig nem nemmel szavazott, hanem kiment az ülésteremből. A közelmúltban egy hajléktalan nyert 6 száz milliót, Simon mért ne nyerhetett volna, és nem kívánta megosztani a világgal. Ha nyernék én sem doboltatnám ki a falumban. Most mindenki moralizál, de közben adót csal nagy tételben, ha vállalkozó, becsapja átveri az alkalmazottját, de lehet hogy már bolti lopáson is tetten érték. Orbán és BANDÁJA csak egy tételben ennek százszorosát lopták el vagy játszották át a baráti körnek. Ha még Orbán és bandája hatalmon marad 4 évig akkor az országot lerabolják bennünket pedig meg kopasztanak. Magyarországon rangot jelent a nagy tételű adócsalás, és lopás. Majd jönnek az ügyvédek OSZT megvédik őket. Orbánnak mindezt lehető teszi a NYENYI valamint az alaptörvény, arra való hivatkozással akarnak most a Szabadság téren emlékművet állítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  32. HZZZZZZZZ
    Az nem tűnt fel eddig, hogy minden fontos ügynél hiányzanak emberek a név szerinti szavazásról?
    Nem a tegnapi volt az első eset!
    Sőt! Ha mégis bent volt Orbán, akkor véletlenül mindig azt a gombot nyomta meg, ami ellenezte az éppen szavazásra kerülő ügyet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  33. —–Kezeket az ASZTALRA!!! ….. de mindenkiét!!!!…majd utána kell megnézni hány BECSÜLETES politikus marad az igen TISZTELT HÁZBAN és a pártokban.—–

    Ugyan már…ez csak fikció….azok a kezek soha nem kerülnek az asztalra..se most se később.Nálunk a politika megélhetés..az az mit is beszélek..a vagyonszerzés legális eszköze…és a lebukás,vagy lebuktatás…csak olcsó fogás a szavazatszerzés széles palettáján.
    Avagy a holló a hollónak nem vájja ki a szemét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Avi
    Oké. De az adócsalás és a jövedelem eltitkolása azért csak megtörtént: Nemdebár?
    Oszt nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani. Feltéve, ha más akarok lenni, mint a derék, színmagyar, nemzeti trafikmutyis fityesz. De csak akkor. Ha meg nem számít, lapítok a fűben. Ez történt.
    Nem hiszem, hogy mentegetni kéne az urat. Ő sem mengeteget engem. Már a piaci árus is azt szajkózza ezerrel, hogy ezek megint csak lopnak. Meg még jó, hogy stadionokat építünk, mert azokat nem tudják majd a komcsik ellopni….

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Az ügy lefutott, a balhét Simon viszi.

    Kérem a következőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Hiába, bárhogy is nézzük ez öngól.
    Tetszik vagy sem, aki kiteszi a hátsóját az ablakba, az ne csodálkozzon, bocsássa meg a világ, jóhiszeműen nem lehet 250 millát nem bevallani.

    Nekem csak az az egy gondom van, hogy amikor jobboldali politikusról derülnek ki ilyenek, a baloldal hallgat, nem tesz semmit, már a sokadik magas labdát nem csapják le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  37. gyozik
    2014. február 7. péntek
    09:24
    Nem érted a közlendőm lényegét! Egyszerűen arról van szó, hogy mint mindíg a FideSS támad az ellenzék pedíg követi a kommunikációját. Lényegtelen ebből a szempontból, hogy igazuk van vagy sincs. Szar a kommunikációjuk. Állandó védekezésben vannak, a kabátlopásos eset tipikus példájának dőlnek be. Az előző választásnál baloldali politikusokat bilincsben mutogattak a TV-k-ben. A lényeg az volt, hogy a buta fejekben csak ez ragadjon meg. Ki emlékszik, hogy azóta azokat az embereket esetleg felmentett a bíróság. Ezt játsszák el most is és bedől neki mindenki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  38. Kertész Ákosnak a 2011 szeptember 12-én, a Népszavában Dunkerque, a szolidaritás szimbóluma című cikkét azért idézem ide, mert minden szava érvényes, a szocialisták semmit nem változtak 2011 ősze óta.
    “Vajon miért gondolok mostanában újra és újra Dunkerque-re? (…) [A németek] 400000 brit katonát kerítettek be Dunkerqne-nél. A szembenálló német hadseregcsoport 800000 fővel kétszeres túlerőt képviselt, így a csapdába esett szövetségesek totális megsemmisítése nem volt kétséges.
    [Erre az angolok] minden szállításra alkalmas hadi és kereskedelmi hajót mozgósítottak, és a Csatorna túlpartjáról megindultak bárkákon, az alig öt méteres halászhajókon, luxusjachtokon és mentőcsónakokon; a civilek is, a partmenti lakosság. A túlsó oldalon tengerbe süllyesztett teherautókból eszkábáltak ideiglenes mólókat a hajók fogadására. Churchill kifejezett utasítása volt, hogy hátra kell hagyni a nehézfegyverzetet, rombolókat, a sok-sok milliárdot érő teljes katonai fölszerelést, mert a harcoló ember mindennél értékesebb. A teljes nemzet szolidáris volt a katonáival, egész Anglia megmozdult, hogy minden embert hazahozzanak a francia partokról. Így mentettek meg a négyszázezer bekerített (…) harcosból 338,000 épkézláb katonát, akikből aztán heteken belül újra a tűzkeresztségen már átesett, tapasztalt, harcedzett, ütőképes csapatokat bírtak szervezni.
    Az a nép, amelyik emberfölötti áldozattal képes volt megmenteni hadserege maradékát, a mosóteknőt is csónakként használva, szinte az ölében, úszva hozta ki a katonáit a halál torkából, az képes volt vert helyzetből is megnyerni a háborút. Hitler nem mérte föl, kikkel áll szemben, nem sejtette, hogy az angoloknak ez a kicsi győzelme öt év múlva a [náci Harmadik Birodalom] totális kapitulációjához, hagymázos álmai teljes szétfoszlásához fog vezetni.
    És minden fölhajtás, öntömjénezés nélkül. A britek nem hősök voltak, csak – hagyományosan – tették a dolgukat. Nelson is csak annyit mondott a katonáinak Trafalgar előtt: „England expects that every man will do his duty”. Anglia elvárja, hogy mindenki megtegye a kötelességét. Az a harminckétezer katona, akik a lángoló hídfő kiürítését, a mentőakciót fedezve ottveszett a dűnéken, akik hadifogságba estek (közel negyven ezren), nem öngyilkos kamikazék voltak. Minden fölhajtás, hősi póz nélkül tették a dolgukat.
    (…) A baloldal születésénél ott bábáskodott a szolidaritás, és ma (…) az egész baloldali elit és tisztikar elégtelenre vizsgázott szolidaritásból. Nem tudja letörölni magáról azt a bélyeget, hogy beállt a harácsolók, a korruptak közé, elárulva nemcsak az eszmét, nem csak a rendszerváltás pozitív célkitűzéseit, de konkréten a baloldal közkatonáit is, mert sebesülten és haldokolva hátrahagyta őket a vesztett ütközetek után a harcmezőn, és sorsára hagyta a védelmére szoruló civil lakosságot is. És ahelyett, hogy az utolsó töltényig harcolna a diktatúra ellen, a kiskapukon át menti rablott vagyonát és az irháját.
    (…) A baloldali politikusok többsége a sorsára hagyta a saját embereit, és egy ujjal sem mert hozzányúlni a jobboldal egyre nagyobb számban beépülő ügynökeihez. (…) A katasztrofális 2006-os önkormányzati választások után, minden kirúgott, lapátra tett emberét sebesülten a hiénákra és sakálokra hagyta a harcmezőn; nem beszélve a 2010-es vereség utáni sebesültekről, haldoklókról, pedig Dunkerque példaadó hősei nem szocialisták voltak, csak antifasiszták, humanisták, csak angol hazafiak. Egyszerűen emberszabású emberek.
    Hogy bízzanak a népek olyan pártban, amelyik a saját sebesült katonáit is cserbenhagyja, a saját elesett hőseit sem tiszteli, a csürhe köpéseit sem meri letisztítani a szobraikról, és a mozgalom szimbólumairól. (…)
    Mit mond Dunkerque példája? Hogy az angol nép, amelyik képes volt a csodára negyvenben, és megmentette a körülzárt hídfőben rekedt katonáit, négy év múlva képes volt szövetségeseivel legyőzhetetlen hídfőt kialakítani nem messze Dunkerque-től, Normandiában, és innen indulva totális kapitulációra kényszeríteni az ellenséget.”
    Utószó: Gyurcsány Ferenc, (úgy gondolom) tisztességes ember, kiváló szónok és bűnrossz politikus. Ezekkel volt képes összeállni és jégre vinni a saját csapatát, a DK-t?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos