Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb Simon-számlákra bukkant Orbán újságja 2014. március 30. vasárnap 9:36 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb Simon-számlákra bukkant Orbán újságja

Budapest – Ha eddig nem volt nyilvánvaló, most már biztos: a  Magyar Nemzetnél dolgoznak a haza legrátermettebb sajtómunkásai. Ha adódik valami disznóság, természetesen az ellenzék számára kellemetlen ügy, akkor az egykor szebb napokat látott újság élen jár ennek leleplezésében.

Ki tudja honnan, de időnként fontos és főleg titkos dokumentumokat találnak a postaládájukban. Az persze ügyészség mossa kezeit, tőlük ugye nem szivárog ki semmi.

Csoda történik tehát nap, mint nap, különösen a választási kampány idején gyakoriak a harmadik típusú találkozások.  (A Magyar Nemzet találkozásai Simon Gábor számláival.)

Ezúttal újabb százmlliós, Simon Gáborhoz köthető ügyekről számol be az újság internetes kiadása. És rajtra keresztül a távirati iroda, majd az egész magyar sajtó.

A Kaya Ibrahim és Joszip Tot lopott úlevelével eltapsolt Fidesz-közeli fantomcégekről azóta sem tudtunk meg semmit. Ugyanígy titok övezi paksi megállapodás részleteit, bár sejthető, hogy voltak, akiknek (euróban számolunk természetesen) milliók ütötték a markát.

Most az mno.hu értesülésével kell beérnünk:  eszerint több újabb, Simon Gábor volt szocialista elnökhelyetteshez tartozó bankszámlát azonosítottak a hatóságok a Simon-ügyben végrehajtott házkutatások és banki információk alapján.

A portál szerint az egyik számlán idén januárban kétszázezer euró (62 millió forint) volt, de korábban egymillió eurót meghaladó ki- és befizetések is történtek. A Magyar Nemzet hírportálja úgy tudja, hogy a hatóságok által talált egyik számlát a salzburgi Bankhaus Carl Spängler Ú Co. AG-nál vezették, egyenlege 2014. január 23-án 199 977 euró volt. A lefoglalt banki iratok szerint a Simon Gábor nevére szóló számlát 2008. január 28-án nyitották meg a salzburgi pénzintézetnél.

Az mno.hu azt írta, hogy a számla forgalma a 2008 és 2010 közötti időszakban volt a legsűrűbb, előfordult, hogy néhány naponta regisztrált a bank rendkívül nagy összegű, esetenként az egymillió eurót is elérő készpénzes be- és kifizetéseket, és ennek a számlának a terhére tőzsdén kívüli értékpapír-vásárlásokat is végeztek. A bizonylatok tanúsága szerint 2011. április 4-én a számla egyenlege például 762 346 euró volt.

Az, hogy az információ honna n származik természetesen nem érdekli a Magyar Távirati Irodát. Pedig ez alapvetés lenne, ha nem is konkrét évvel és telefonszámmal, de legalább az irányt a tisztes tájékoztatás érdekében jó lenne említeni. Ennek hiányában ugyanis sokak hite megrendül az ügyészség. Amely, jogállamban legalábbis, a törvényesség egyik legfőbb őrzője.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 30 szavazatból)
Újabb Simon-számlákra bukkant Orbán újságja, 4.7 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. nem hinném, hogy ezen még bárki is meglepődik. sem azon, hogy a fidesz-média hogyan adagolja az ismeretlen forrású híreket, sem azon, hogy valakiknek lehettek, voltak, vannak külföldi bankszámláik. egyikük akár Simon Gábor is lehetett. de egy percig sem gondolja azt értelmes ember, hogy Orbánnak, Rogánnak, Lázárnak és haverjaiknak ne lennének ugyanilyen számláik külföldön.
    .
    az efféle következtetések alapjául nem is kell ismerni senkinek sem a bankszámláját, bőven elegendő megnézni, hogy milyen közkiadások voltak Mo.-on az elmúlt 25 évben, azokból mi valósult meg, és ami megvalósult, annak a valóságos forrásigénye mennyi lehetett. a különbséget ugyanis lenyúlták. na az így kiszámított összes lenyúlt pénzből meg lehet becsülni a gazdasági adatok alapján, hogy körülbelül mennyi folyt vissza a magyar gazdaságba. ami pedig nem folyt vissza, az mind külföldön van. hogy kinél? hát nyilván nem azoknál, akik az elmúlt 25 évben egyetlen egy közbeszerzést vagy állami megbízást sem nyertek, hanem a nyerteseknél és azok politikai szövetségeseinél. innen aztán elég szépen leszűkíthető azok köre, akik ebben érintettek lehetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  2. Vajon az ország leggazdagabb emberének, Orbán Viktornak merre lehetnek a számlái?

    Elhiszi valaki erről a despotáról hogy elviselné azt hogy nálánál gazdagabbak legyenek? Lásd Garancsi, Mészáros, stb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  3. Öreg Titán
    Mivel szépen levezetted az esetlegesen eltűnt milliárdok útját, nekem már csak annyi jutott, hogy leírjam: ocsmány dolgot művel a MN!
    A sok hazugság, amit előadnak a lapjukban a sok hülye megvezetésére. Mellesleg érdemes lenne a lap finanszírozását górcső alá venni, és akkor azonnal kibújna a lóláb.
    Itt a választás, és fideszes lapként prezentálni kell nekik mindig valami kriminalizált bárgyúságot.
    Én szívesen olvasnék a tálalásukban arról is, hogy a Magyar Posta, és a fidesz között fennálló anyagi vita hogyan zárult, és a tartozás a fidesz részéről hogy lett kiegyenlítve, milyen pénzből?
    Ez csak egy téma kíváncsiságom tárházából. Pedig sok van.
    Érdekes módon ezekről a MN oldalain nincs szó.
    .
    Most előadták a feltételezett meséjük 2.részét. Biztosak lehetünk abban, hogy a választásig a meseíróik szorgoskodni fognak.
    Mellesleg nem csak Simon Gábort, de Orbánt, meg a kutyáit sem tartom olyan hülyének, hogy a MN által tálalt változatban lekövethető lenne a pénzmozgásuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (36 szavazatból)
  4. Siralmas komédia. A hátralevő egy héten majd minden napra jut még egy átadás (már amíg a Kedves Vezető elméje még “ép”), egy fényes győzelem, a holtidőkben pedig mindig kiderül valami a másik oldalról.
    .
    Rohadt locsi-fecsi bankok. Amint egy komolyabb összeg csorog be a pénztárukba azonnal rohannak a kiemelt magyar újsághoz. Csoda, hogy Orbán utálja és serényen tökön rugdossa őket? Mármint a magyarországi leány részlegeiket? De ezeket a híreket felfoghatjuk tanmeséknek is.
    .
    Értsd meg galád magyar, a pénzed a hanyatló nyugat bankjaiban nincs biztonságban (még tán akkor sem, ha becsületes úton került oda. Tudunk mindenről. Jobban jársz, ha hazahozod, legyen együtt a lé, ha szükségünk lenne rá. lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  5. Ami lemaradt: arra azért kíváncsi lennék, vajh hány Fidesz-es kisebb-nagyobb potentátnak van külföldön bankszámlája (gyanítom mindnek). Ugyan elszámoltattak-e bárkit is csak az évente kötelező vagyonbevallásukban feltüntetett euró-, dollár-, svájci frank “megtakarításaik” eredetéről? A Magyar Nemzet “oknyomozói” utánaszámoltak, hogy főnökeik legális bevételei fedezték-e életvitelüket és “megtakarításaikat” egyszerre?
    .
    Megkérdezték-e, Orbán miből vette erdélyi birtokait, Lázár a nyugati multi részvényeit, Szíjjártó a szlovák autókereskedést? És ezek csak jéghegy csúcsai (mondjuk Orbán, Lázár, Szíjjártó, mint csúcs, hehehe).
    .
    Kinek a kedvéért lett Mészáros többszörös milliárdos? A belvárosi tanyagazda Rogán hogy kuporgatott össze 2-300 milliós lakásokat Buda kiemelt helyén? Mit művel Kósa (azon kívül, hogy hülyeségeket beszél)?
    .
    Boncolgatta-e valaki, hogy a Fidesz erőszakszervezetének, a Jobbik-nak ( vigyázat, SA minta) a vezetője mennyit kaszál az iráni barátkozással? Milyen kasszából tartják fenn az állandó harckészültséget a “B” középben? Honnan a pénz a békemenetes “civilekre”
    .
    Sok-sok kérdés. Lesz négy évünk gondolkozni rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  6. Ki fog még derülni 6.-a előtt hogy valamelyik baloldali politikus a kecskékkel szereti páros napokon, a páratlan napokon pedig a lányával…
    Áh…. hányok ettől az országtól…..!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  7. A szocik biztosan nem ártatlan ministráns fiúk,de a fantáziám beindult:Mi van ha valamilyen-esetleg titkosszolgálati- ügyes trükkel nyitottak prominens személyek nevére számlákat? A fideszes győzelemhez semmi sem drága,és az EU-s pénzek okos szétosztásából azért fussa egy kis visszacsorgatás. Nem értem ennyire “egyszerű” nem lehet egy politikai szélhámos ,mint amilyennek Simon tűnik.
    Amennyiben a történet úgy igaz ahogyan az “igazmondó” Magyar Nemzet tálalja akkor az nagy gáz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  8. Nyomoronc Simonnak annyi pénze van, hogy maga sem tudja már mennyi, de a MN szennylap, majd kideríti és tálalja a nagyérdeműnek!!!
    .
    Szinte minden napra jutni fog egy számla kivonat a választásokig!
    A tanú halott, a lúzer börtönben, az árulók pártja meg gyakorlatilag hallgat!
    Ritka nyilatkozataikban meg nem győzik hangoztatni a független ügyészséget, bíróságot, akik majd döntenek!
    Miről is, na nem a Rogán meg a többi irdamtalan vagyonáról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  9. A Magyar Nemzet nevű lap szerkesztősége több, mint tíz éve a Metalart (az egykori Állam Pénzverő) nevezetű fidSS cég tulajdonát képező valamikori huszárlaktanya teljes felújított épületét birtokolja térítésmentes szolgáltatásként … No Comment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  10. Ugyan mi lenne, ha az ellenzék ezt a módit (is) megfelelően kezelné már?
    Amikor nyilvánvaló, hogy az ilyen tipusú ügyek csupán a választással hozhatók összefüggésbe, mert a hatalom más eredményről beszámolni úgysem tudna, sőt, akár ennél nagyobb és őket terhelő bűnügyekkel lehetne lebuktatható (erről segitségül könyvek is megjelentek már: Debreczeni, Magyar, Ferenczi), akkor erre nincs/ne lenne lekavaró válasz?
    Fájdalom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. A jövő héten még az is bekövetkezhet, hogy a kormánypárti sajtó kideríti Simon csecsemőkorú gyermekéről, hogy csak álcából pólyáskorú kisded, mert nem a kakis pelenkáit tisztogatják, hanem szoci pénzt mosnak ezen ürüggyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  12. Ma ehhez a cikkhez szerettem volna hozzászólni , mint a 6-szor levették pillanatok alatt, de mentettem:
    Ma 4-szer is leszedték a hozzászólásomat a MNO-on, ide teszem közzé, de szerettem volna hogy a fideszesek olvassák, de pillanatok alatt lecenzúráztak!:
    Úgy látszik ide csak az írhat, aki fideszes! Nagyon jól működik a cenzúra! Ez a magyar valóság,negyedszer is felteszem! Itt vannak az offshore cégek, gyorsan mentsétek, olvassátok!
    http://www.parlament.hu/irom39/10564/10564-0001.pdf
    http://www.parlament.hu/irom39/10564/10564-0001.pdf
    PARLAMENT.HU

    És letiltottak!
    “A moderálási alapelvek megszegése miatt 2014-04-06 14:01:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga. Indoklás: Moderálási szabályzat 8. pontjának megsértése..”
    Szóval a szabad választásokig! De sajnálom! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  13. Unalomig ismételem,hogy az Orbán-banda bármilyen mocsokságra képes.
    Valami félelem azért csak motoszkál Orbán beteg agyában,mert őrült agitációba kezdett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  14. Boldog vagyok, hatalmas a tömeg a Kormányváltó demonstráción! Sikerülni kell, mert ez a szegény ország nem bír el még egyszer ilyen 4 évet! Ha mindenki elmegy, akkor legalább nem lesz 2/3 !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. A moderálási alapelvek megszegése miatt 2014-04-06 16:00:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga. Indoklás: A moderálási alapelvek 9. pontjának megsértése..

    MNO a páromat is felfüggesztette, mert le merte írni, hogy itt csak fidesz hozzászólásokat fogadnak, de őt két hozzászólás után :( Magyar szólásszabadság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  16. Az ügyészség nem tudta bemutatni Simon afrikai útlevelét, talán még nem készült el? Az MN jól értesült, valóban? vagy csak a bizonyítékok hamisítása lassú feladat és az MN előre szaladt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  17. Most mi a probléma?
    A koncepciót író elvtárs ilyen lassan dolgozik. Tudja Pelikán, “ő ilyen művészember”.
    Poltpetinek meg idő kell a hamis dokumentumok legyártására.
    .
    Csak arra leszek kíváncsi, ki lesz a következő halott, akinek eljár a szája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. MN. bármit ír a rablóbanda hívei elhiszik,sőt bizonyított ténynek tekintik,mintha már bírósági ítélet is született volna az ügyben.A besározott emberről aztán hiába derül ki,hogy ártatlan,akkor is tovább szajkózzák a rágalmakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. fjudit
    Az általad belinkelt anyag rávilágít (szerintem) a kormány hathatós támogatásának köszönhetően a fideszes főemberek, és talpnyalóik hirtelen meggazdagodásának a módjára. A pályázaton elnyert összegből visszaosztott Ft-ok az országot szegényítik, viszont az említetteket gazdagítja.
    .
    A rendszerváltás erre volt jó többek között. A költségvetési pénzek, vagy a pályázaton elnyert milliárdok átláthatatlanná tett útját, aminek a végállomása a pártpénztár, más esetben meg a magán zsebek, amiből így már telik a sok gazemberségre,és a látványos meggazdagodásra.
    Így már érthető az Orbán vagyon, a Rogán több millás ingatlanja, és sok más egyéb is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  20. Simon Gábornak Kaya vagy Yosip útlevelével kellett volna lelépnie – azóta is bottal üthetnék a nyomát!
    -
    fjudit
    A fideszes kassza 2010-re hatalmas hiánnyal zárt, mely hiányt aztán egy év alatt sikerült eltüntetni és dugig feltölteni – a sok megvehető külföldi politikust, szagértőket, újságírókat jó nyilatkozatokra rábírni, hát ehhez sok lé kell!
    Azok offshoroznak, ahol a legnagyobbak lapítanak – NAV sem vizsgálja őket!
    -
    Nos ezek kérnek és fognak kapni még négy évet?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  21. Orban ujsagja tobbet tud es elobb mint barki mas , ergo tikokat szivarogtat ki valaki ! Bar a Simon ugy egyertelmu volt szamomra elso pillanattol termeszetesen nem felmentve Simont de utlevele biztos nem volt sanit az egesz tortenet kezdve onnan hogy Welsz fidesz barat volt , afrikai utlevelet hasznalta volna Simon ausztriaban is ha lett volna neki mondjuk egy unios vizummal beleptetve az unioba! Aztan Pinter Sanyika sajat pribekjei mentek Welszert , gondolom megmergeztek mert nagyon csunya dolgok derulhettek volna ki , peldaul allitolag PARRAGH LACIKANAK is volt ilyen utlevele ( Orban mega seggnyaloja) es legalabb 1 tucat fideszes politikusnak ! Diplomata utlevellel szerintem barmit meg lehet tenni tobbe kevesbe buntetlenul , ha penzt tarol valaki azt privat szefvben tarja nem szamlan ( lasd De Nirot a Vegas c filmben) . Egy biztos Simon ugy rontott az osszefogas megitelesen foleg a ketkedok kozott ! Orbannal es a maffiajanal aljasabb gazembereket nem hordott a testen magyararorszag az elmult 40 evben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  22. A Magyar Nemzet az MTI-re hivatkozik, az MTI a Magyar Nemzetre. Ennyit a hitelességről és az újságírás szabályairól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  23. Különben mi a probléma egy ausztriai számlával?
    Én is nyithatok számlát, ha van ott jövedelmem, mondjuk osztalékot kapok egy cégtől, vagy jogdíjat. Leadózom helyben és annyi.
    .
    Ha meg nem adózok, akkor adócsalás. Gondolom az osztrák adóhivatal hülye emberekből áll és nem figyel erre. Erre a Magyar Nemzetnek kell figyelnie.
    .
    A másik probléma a banktitok. Még ha nyomozást is folytatnak, banktitkot egy szaros újság nem sérthet. Na de kinél jelentheted fel, a banktitkot kiadó ügyészségnél?
    .
    Extrém, ami itt Orbanisztánban folyik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  24. Ez a TELJES fideSS PROGRAM , VAGY INKÁBB POGROM ! Az az érzésem ebből is az fog kisülni mint annak idején a Molnár Gyula megrángatásából !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  25. Egy közeli ismerősöm mesélte hogy nem régen párizsi túrista úton voltak , és Párizs igen előkelő részén az idegenvezető elmondta hogy akkor itt van orbán viktor luxuslakása ! Nem mellesleg ezen a részen csak Dollár és Euró milliomosoknak jut “hely” !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  26. Egy időben az OEP-nek dolgoztam.
    Minden magyarországi ellátott személyes és orvosi adatait láttam.
    Még Orbán Viktorét is.
    Meg se fordult a fejemben, hogy ezeket a személyes adatokat elküldjem egy újságnak, vagy akár ismerőseim között terjesszem.
    .
    .
    Innen két történet, amely nem személyes adatot érint és a politikusok mérhetetlen butaságát szemlélteti:
    .
    .
    A TAj-szám lényegében egy sorszám a végén egy kontrol számmal.
    xxx-xxx-xxc.
    Akkortájt már 12-vel kezdődtek a TAJ számok, vagyis kiosztottuk a 12 miiló felettieket.
    Felszólal a Parlamentben egy “okostóni”: tudja, hogy a TAJ szám az egy egyedi sorszám, de hogyan lehet 12 milliónál több kiosztva, mikor Magyarországnak még 10 millió lakosa sincsen. És a miniszter azonnal, … és monnyon le
    .
    Hát úgy lehetséges, hogy a régieket nem osztjuk ki újra.
    .
    Erre újabb kötözködés: miért? A halottaknak minek TAJ szám? … és monnyonle…
    .
    Hát azért te hülye, mert a halottak is kapnak ellátást (pl boncolás, ingyenes temetés, .. stb) . Ja és ez a szám EGYEDI, vagyis egy személyhez tartozik, ha ezt egyáltalán fe tudja egy politikus fogni.

    Más:
    Egy szer volt egy feladat, hogy gyűjtsem ki a rokkantnyugdíjasok számát, mert az egyik hülye politikus rohadt nagy számokkal dobálódzott. Az ilyenek spéci kódodon voltak nyilvántartva, ez a kód más volt, mint a nyugdíjasoké.
    .
    Túl nagy szám jött ki, 800.000 környéke. Beletettem egy szűrést, hátha rossz a nyilvántartás. Levontam azokat, akinek a koruk alapján már rendes nyugdíjban kell lenniük. 170-180 ezer jött ki.
    Mondom a kollégáknak, szóljanak már át a NYUFIG-ra, sok embert már át kellene már sorolni rendes nyugdíjasnak. A válasz: “nincs rá törvény”.
    Erre meg én azt válaszoltam, akkor hallgassátok a hülye fideszes kiflicsücsök vadászgép szakértő hülyeséget, ha már ilyen hülyék vagytok.
    .
    Na most a fidesz átsorolta ezeket és csiribú-csiribá, lecsökkebt a rokik száma. Persze verik a mellüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Semmi ketseg, megfigyelik es lehalgatjak az ellenzeki politikusokat a rezsim titkosszolgalatai. Orban 2008-2010 között kamu Fidesz megfigyelesi botrnybol csinalt politikai töket, ellenzek meg ahhoz is hülye, hogy ebböl politikai fegyvert csimaljon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  28. fjudit
    A feltett linken:
    http://www.parlament.hu/irom39/10564/10564-0001.pdf
    .
    érdekes nemzetiségű és székhelyű cégnevek, és hatalmas számok (Ft-ban) mellett van még sok-sok milliós nyitott összeg.
    Sorozatosan ismételt mondattal utal rá az NFM minisztere, Németh Lászlóné: “A … című projekthez még nem tartozik kifizetés.”
    .
    Nem véletlen, hogy Orbán legújabb kampányjelszava: FOLYTATJUk!
    A listán még sok a kifizetetlen – vagy befizetetlen összegű -, nyitott offshore-számla.
    Áprilistól a még hiányos teljesítésekre is sort kerítenek Orbánék. Ha hagyják nekik. Azok, akik legitimálják és elismerik országkifosztó hatalmát.
    .
    Ha ezt a szervezett offshore-céges lenyúlást nem látják és nem tudatosítják másokban is azok a politikusok, akik Orbán választáson való leválthatóságát elhiszik, süketek és vakok. Béke poraikra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  29. bocsánat félreolvastam a cikk címét, Simon’s catre gondoltam:
    http://www.simonscat.com/Blog/2014-02-26/Cats-Sleep-Anywhere/
    Újabb Simon’s számlákra bukkant Orbán Újságja ?
    :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Most hallottam a hirekben, hogy Simonnak Graz-ban is volt számlája nagyon aktiv forgalommal.

    Beszabehu, a szocik fizetik orbán grazi kezelését??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos