Ronai and Ronai
AMERIKAI

Totális káosz az iskolákban 2013. november 7. csütörtök 6:45 Forrás: Niedermüller Péter, a DK alelnöke

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Totális káosz az iskolákban

Budapest – Két hónappal az “oktatási reform” életbe lépése után a közoktatásban még mindig teljes a káosz. Sok iskolában a gyerekek még mindig nem kapták meg az összes tankönyvet. Közel kétszáz iskolában még mindig nincs kinevezett igazgató, ami jelentős nehézségekkel jár, mivel az ideiglenes iskolavezetők gyakran képtelenek megbirkózni az előttük álló feladatokkal.

Különösen botrányos az, ami a sérült, illetve speciális nevelési igényű gyermekekkel történik. Sok helyütt megszűnt az iskolapszichológiai szolgálat, csökkent a gyermekfelügyelők, a nővérek száma, nincs elég gyógyszer, nincs ésszerű rendje a gyógypedagógiai ellátásnak. A szociális ágazatban dolgozó pedagógusokra nem vonatkozik a pedagógus életpálya, nem jár nekik béremelés sem. Az egyik Pest megyei gyermekotthonban pedig visszafizettetik a pedagógusokkal a számukra tévesen kifizetett béremelést.

Az Orbán-rezsim oktatáspolitikájának elsőrendű kárvallottjai a gyengék, az elesettek, a fogyatékos, sérült gyerekek. Az elmúlt években a “keresztény” szellemiségű kormány szisztematikusan ellehetetlenítette az ezeket a gyerekeket ellátó intézményeket, iskolákat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 37 szavazatból)
Totális káosz az iskolákban, 5.0 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    A fotó alá illene Karinthy Frigyes szállóigévé vált cím-választása:
    .
    MAGYARÁZOM A BIZONYÍTVÁNYOMAT
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  2. Az orbán kormány rendszere a rombolás. Mindenhol. káosz van egész Magyarországon. És káosz van a fejekben. Épp ez a cél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  3. A pedagógusok, akik az előző kormányok idején sztrájkoltak, most csak néznek ki a fejükből és azt kérdezgetik, hogy miért hagytuk, hogy így legyen?!
    -
    Egy országnak tanult emberekre van szüksége, hogy felemelkedhessen!
    Nem a lebutított, a mindennapi megélhetésért küszködők fogják fellendíteni – az, hogy egyesek rövid távon azt gondolják, hogy teli zsebbel milyen jó élni és az most nem érdekli őket, hogy milyen országban, milyen emberekkel?!
    -
    A magyar nemzetet süllyesztik le, milyen hívők, milyen mély, nemzeti magyarok az ilyenek?! A pedagógusok a nemzet lámpásai, de már nem is világítanak, csak pislákolnak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  4. Ez a Nő egy vörös posztó! Ugye ismerős fogalom! Az akkori Moszkva emlőjén nevelkedett!
    Már ideje lenne és minden jogalapja meglenne az ellenzéknek, ha végre harsányan ők kezdenének kommunistázni! Hoffmann, Orbán, Kövér, Martonyi, Pozsgay, Szűrös, …… kevés a hely a felsorolásra!
    A legveszedelmesebb dolog az hogy ezek a férgek felvették eme rohadt ideológia fölé a nacionalista ” nemzeti” köntöst!
    Valaki korábban már nekem esett, amiért párhuzamot vontam(ezt már a hetvenes években is megtettem) a szocializmus és a nemzeti szocializmus között! Alapvető különbségként az egyik ideológiai szinten osztályozta és sorolta be az embereket, a másik faji alapokat kevert ordas eszmeisége közé!
    A diktatórikus (proletárdiktatúra!) helyes értelemben pártdiktatúra, minkét berendezkedésnél evidencia volt, a pokoli állambiztonsági berendezkedéseivel együtt kísértetiesen hasonlított! Mindkét ocsmány eszme, hasonló nyomort hozott és hasonló mennyiségű áldozatot követelt!

    Tehát nem lehet már csak csendben suttogni, ordítani kell, de bele Európa és a Világ fülében hogy Európa közepén egy Nemzeti Szocialist diktatúra van születőben!
    EURÓPA ÉBRESZTŐ!!! Európa szívében Orbán ÉSZAK KOREÁT ÉPÍT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  5. Ez valami marketing akció lehetett,hogy rózsa mama tud táblára krétával írni, mint vérbeli peidagogosz. Az már zavarában nem érdekelte a nagys. asszonyt,hogy részben olvashatatlan,amit ír.Röhejes.Ő felelős a közoktatásért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  6. Kimaradt a közoktatásért felelősök közül a baromarcú klinghammer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  7. Oktatás. Közélet. Egyformák. Mindenhol zavar,káosz. Ez a nemzeti kormány érdeke.
    Ehhez kellenek kollaboráló szakszervezetiek, akik nemhogy összefognák ezeket az anomáliákat, hanem elsimítják, és láthatatlanná teszik .
    Így könnyű nemzeti(szocialista) kormánynak lenni.
    Mint kés a vajban, úgy haladnak előre a diktatúra totálissá tételében.
    Oda se neki!
    Elvtársak! Készüljünk a választásra!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  8. @gusztavnagy: ez az ön szövege akár a szélsőjobb bármely oldaláról is ki lehetett volna ollózva: – azon akarja rajtakapni a Fityiszt, hogy nem elég konzisztensen szélsőjobbos, és pusztán “köntösként” viseli a nacionalizmust… Ebben már nagyon téved. – minden bajt arra akar rátolni, hogy ‘89 előtt születettek vannak még az országban, ez tipikusan náci hozzáállás. Tudni kell disztingválni: Orbánék karrierizmusból csapódtak a tömegszervezetekhez anno, ergo: mint ilyenek, csak a lehetőségeket jelzik, nem a rendszer “rossz” voltát. (Egyetlen rendszer sem immunis sajnos a karrieristákra…) – a proletárdiktatúra a valóságban osztálydemokrácia, avagy osztálydiktatúra, kizárólag a nácik hazudják a néptől elkülönült, természetesen rögtön “zsidó/szabadkőműves” párt diktatúrájának. Talán, ha nem sima történelemhamisító náci patkányforrásokhoz fordulna… vagy megtanulna értelmezően és kritikusan olvasni… (Csak mert valami romantikus, azaz érzelmileg feszített, és emóciók keltésére alkalmas, attól még nem lesz igaz – a bulvarizmus, két különböző dolog összemosása, a leimdörferi, kuni, földi, bayeri agymosások emocionálisan felhangolt, gyűlölködő, hamisításoktól hemzsegő felszínes olvasatok alkalmazása mindössze az elme pallérozatlanságát, a kritikai képességek, az igazságérzet és a globális látásmód hiányát, valamint a megvezetéssel szembeni legrondább fogékonyságot mutatják fel. Innen jön aztán Badiny-Jós, Raffay és Mónus szocirágalmazó-összeesküvés-elméletes világa, amibe logikusan önnek is be kell tagozódnia, ha jó szocirágalmazó akar lenni. Ez viszont már a fasizmus világa… Egy perc sem kellett az átéréshez.)
    - a végtelen különbséget a cselekedetek alapján az egyént megítélő szocializmus és a faji-vallási alapon csoportokat osztályozó kapitalista(!!!!!!) fasizmus között egy pszichopata, dühöngő újnáci képes csak elhazudni, ez a frázis tehát egy elvetemült, de legalább vak hitleristát feltételez. (Ez magyarázza a fentebb leírt képtelenséget a tudományos gondolkodás iránt, lásd előző pont. Bár, a szocirágalmazás=fasizmus és a butaság problémája aq “tyúk/tojás” dillemáé…) – Az ún. “áldozatok” ügyében pedig kezdjük csak a felsorolást a “gonosz komenisták” olyan “áldozataival”, mint Hitler, Szálasi, Mindszenti, Tiso, Globocnik, Himmler, Stroop… és a végén kiderül, hogy ezen rokonság tagjai voltak a jajdekárvalakinekértük “áldozatok”, hozzászámítva persze egyházhatalmárokat-inkvizítorokat, csalókat, feketézőket, egyéb köztörvényeseket… ezekért olyan nagy kár? Szóval, a náci alapállás megint csak lelepleződik, hiszen valódi kifejtés nélkül beszél “áldozatokról”. Az “áldozatok” mennyisége mint játék, szintén szélsőjobbos alapjátszma – hányingerkeltő. (Hamisított adatok mentén, mint vasalbert, persze a romániai nácibüntetést is lehet “magyarírtásnak” hazudni, ugyanezt Szerbia kapcsán… – A szélsőjobb propaganda a szocializmusbeli “nyomorról és boldogtalanságról” alap náci toposz – a hitleri (valamint amerikai) plakátok és kiállítások arról okádták az állításokat, milyen “nyomort” hoztak a “zsidó komisszárok” – miközben a felsőbbrendű németek és az amerikai dolgozók, fehérek és feketék sorba álltak nyomorenyhítő akciókban az éttermek maradékáért… Vagyis, egy bulvárlapokon nevelkedett náci megint nem tudhassa, de éppúgy visszhangozza, mint ön. Magyarán, olyan érzésem van, mintha egy hisztis kamasz hisztijére reagálnék éppen. (Vagy a negyven évesen egyszálérettségis náci Bőrönd Ödönt ill. Hunhírnököt akarnám kijózanítani.) – Az orbáni nemzeti kapitalizmust (hiszen, mint minden kapitalizmusban, itt is egy szűk, vállalkozói réteg, a “nemzet” kezében összpontosul a termelőeszközök tömkelege) éppúgy, mint a hitlerit, aki képes “szocializmusnak venni, az arról ad tanúbizonyságot, hogy oly műveletlen, hogy a keretlegények élvonalában a helye! Thomas Mann, aki bizonyára zsidó komisszár volt, felháborodással utasította el, hogy a hitleri rendszert “szocializmusnak” hazudják. (Siessen, rohanjon, égesse máglyán e komonista könyveit, hős szocirágalmazó keretlegény, Los, los, Lauf schnell, mein braver Sohn! spricht Hitler.) – Végül Észa-koreában nincs kapitalizmus, és közrend van. Se mutyi, se nacionalizmus, se vallás, és ha a nyugat nem tartana fenn blokádot, még jól is menne nekik. Szóval, az ilyen hisztérikus hasonlatok a neonáci kamaszok felkiáltásaihoz hasonlítanak a szélsőjobbos oldalakon.
    Ezért hangsúlyozom mindig: amíg ezek a reflexesen szélsőjobbos alapállások nem törlődnek ki a fejekből, addig mindig uralkodó elem lesz a szélsőjobb, és éppen azért, mert a kommunizmus iránti előítélet örökké a fasizmus karjaiba hajtja vissza a butákat, mert a kommunizmus iránti előítélet náci magánterület, Szálasi emlékművel és Mindszenti portréjával, örökkön-örökké BUTA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  9. Ms Révaynak, Mr Zsdanovnak és társaiknak el kellene olvasniuk végre egy történelemkönyvet. Felismerve, milyen jövő vár rájuk, talán méltóztatnának nem oly lelkesen és nagy tempóban menetelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. Kaolous! Látom kiakasztottalak! Én nem akarok vitába szállni veled, ömlengésedben próbáltam konkrét tanulságos mondani valót kikaparni, aztán feladtam és belátom, nem tudok(nem is akarok) a te szintedre fejlődni!
    Egyet tudok : Az ötvenes éveket kisgyerekként, a hatvanasat logika szerint iskolás kamaszodóként, a hetvenest, ifjúsággént, a nyolcvanast pedig fiatal férfi és családapaként éltem, a többit nem sorolom! Tudatom veled, hogy ezen időkben sem kisdobos, sem úttörő, sem KISZ és párttag nem voltam! Amit leírtam az egy tömény egyszerűsítése a dolgoknak! Míg anyai nagyszüleimet illetve családját, a zsidóságuk miatt molesztálták, addig mi már “szektás hívőként” osztályidegen fekély voltunk a szocialista haza testén! Igen édesapámnak kellet a hátsó ablakon kiugrani az ötvenes években mert a ház előtt megálló fekete autóból a lóden kabátosok ugrottak ki! Azok sem voltak különbek a gestaponál! Ugy hogy barátom az én átélésem alapján van párhuzam a szocializmus és a nemzeti szocializmus között! Ami pedig a koreai hasonlatot jelenti , minden hasonlat sántít valahol, de én és általában mindenki aki a jelen magyarországi helyzetre utalva Észak Koreát említi, a Kedes Vezető egyszemélyes által irányított totális diktatúrára gondol! Természetesen nem kívántam teljes világtörténelmi elemzésbe belemenni, a Katolikus egyház történelmi ámokfutása áldozatok számában bőven felülírja Hitler, Sztalin és valamennyi diktátor összes “művét” áldozatok tekintetében!
    Bocsi nem akartam ennyit sem írni, de hát a demokrácia lényege az is hogy nem kell egyforma legyen a világlátásunk. Amit leírtam kisrészben tanultam, nagyrézben átéltem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  11. Kaolus!
    Még egyet! A szocialista illetve nemzeti szocialista eszmevilág szinte egy időben jutott hatalomhoz a világban, úgyhogy nem állja meg azon állításod a helyét, hogy egymás karjaiba szaladnának! A Szovjetunió mai területén egy tagország sem lett fasiszta, diktatúra van egy pár a régi idegződés alapján, és fasiszta államok helyén sem lett szocializmus! rövid ideig NDK a szovjet felszabadításnak köszönhetően(Japán, Olaszország)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  12. Kalous, ha átolvasod hozzászólásodat, talán magad is átfogalmaznád, hogy a magyarázatok hassanak inkább belõle. Ha magyarázol, engedd meg, hogy a másik fél azt megértse, s egyet érthessen vele …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. KÁOSZ mindenhol. és lázas munka a parlamentben
    http://youtu.be/IXApiW_gKgs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Kegyelem! Páli intelmekben Thimoteusnak azt mondja: “Gyomorfájásodra tekintettel élj egy kevés borral!”

    Pálfy testvérnek nagyon fájt a gyomra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Most olvastam:

    “Hogy levelezés ügyben mit kérnek még az iskoláktól

    a címzés nem lehet javított, aláhúzott nem szerepelhet benne felülírás.

    Az “utca” kifejezés rövidítése: “u.”, a “körút” kifejezés: “krt.”
    Az “út”, “útja”, “sétány” “tér”, “tere” elnevezések nem rövidíthetők.

    A címbélyegző lenyomatot úgy kell elhelyezi a tértivevénylapok megfelelő rovatában, hogy a címadatok a kerettől 10 mm távolságra kerüljenek elhelyezésre; a címblokk dőlésszöge a 6 %-ot ne haladja meg, valamint a címadatok ne lógjanak ki a rovatból.

    És mi van, ha valaki elront egy tértivevényt?
    Mármint azok közül, amiket ugye a KLIK küld az iskoláknak drága pénzen. Hát akkor kérem szépen elő kell venni a rontott tértivevény nyilvántartást, és be kell írni, hogy elrontottam egyet
    . Mert a tértivevények felhasználása a forgalmi adatok és a rontott tértivevények nyilvántartása alapján rendszeresen ellenőrzésre kerülnek.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. kivülálló!

    Most mivaaaaaaaan!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. gusztavnagy!
    Írásban utasítják a pedagógusokat,(min. főiskolai végzettségű diplomás)hogyan kell borítékot címezni.
    Minden levelet tértivevénnyel kell feladni,ha elrontják,arról listát kell vezetni,amit ellenőrizni fognak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. Kedves kivülálló!
    Akkor kezdődik újra a nyilvántartások nyilvántartásának a nyilvántartása.
    Ha sok ilyen feladat kerül meghatározásra, akkor eljöhet a teljes foglalkoztatás kánaánja. És vele együtt a KMK (közveszélyes munkakerülés) fogalma.
    .
    És akkor leraktuk a szocializmus alapjait, és kezdődhet a kommunista felépítmény építése. (már csak az kell hogy az UNIO ne felejtse el finanszírozni)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  19. kívülálló!

    Köszi, de melyik tébolydába!? Csak nem a közoktatási államtitkárságon!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Erről az eseményről tiltotta ki a sajtót a rektor 1 órával a kezdés előtt!
    http://www.youtube.com/watch?v=uwwaoAvKT14&feature=youtu.be
    Bokros Lajos előadása a Debreceni Egyetemen, 2013.11.04.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. orbán politikai hulla

    kivénhedt spiclinéni
    az ilyen férgek mérgezi meg a fiatalságot
    el kell taposni ezt a ri***bancot is, a többi fideSSnyikkel az élen
    ezt kéne mutogatni, tanítani a fasizálódó Magyarországon
    http://www.magyarholokauszt.hu/mh011118.html
    zsidó gyerekek, akiket az akkori “ORBÁN-ÁRJA” faj küldött a halálba
    lelkiismeretfurdalás nélkül
    gyerekeket és nőket meztelenre vetkőztetve
    ma pont az ilyenek éltetik horthyt, a dakota törpével az élen
    kéjelegnek is benne
    orbán rasi elzarándokolhatna Auschwitzba, utána amikor visszajött írhatna egy beszámolót a látottakról
    fogják ezek még szálasit is rehabilitálni
    ez ma Magyarország, 2013 novemberében

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Nem értek egyet a poszttal, a kormány igenis számtalan lehetőséget nyújt a fogyatékosoknak az érvényesülésre, csak nézzetek a frakcióra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  23. Nem tudok sajnálkozni a honi álpedagógók oh mi hatalmos bánattyán.
    Ők voltak az élvonalbeli szekértolói annak ami beköüvetkezett.
    Akkor most élvezzék azt amit akartak !
    ( Tanult emberektől elvárható lett volna a gondolkodás.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Geyza 2013. november 7. csütörtök
    Kérlek gondold át újra ezt a “Tanult emberektől elvárható lett volna a gondolkodás.” mondatot.
    Nem kívánok senkit sem túlzottan leminősíteni, de a magyarországi tanárképzőkre mindenkit felvettek, aki az adott pillanatban tudott írni, és olvasni. A legtöbbjük erénye ennyi, s nem több!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. orbán politikai hulla
    2013. november 7. csütörtök
    22:07
    Nem adtam pluszt, mert szörnyű látvány, szörnyű eseményeket mutat.
    De teljesen igazat adok és egyetértek, csak a neveddel nem.
    Orbán sajnos nem politikai hulla. Csak erkölcsi hulla. Szörnyű az is, amit ez kivált belőlem: szeretném, ha emberi hulla lenne. De ez csak az érzelmi reakcióm, az eszemmel (sajnos nincs sok) azt kívánom, hogy valóban politikai hulla legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. Milyen összeszedetten ír le rí róla az értelmiségi. Tanárokra ez a primitív íráskészség jellemző? Képzelem ha írása tükrözi a belső énjét.
    Bár smittplakó is “jólelvótt” a bársonyszékben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. csakén. Többször elhangzik bezzeg az előző ciklusban sztrájkoltak utcára vonultak stb. Az átlag ember akkor sem vonult az utcára, akkor is csak élni akart. A többség még kevésbé mint politizált mint ma.
    A megmozdulások akkor kezdődtek mikor orbán elvesztette a választásokat. Akkor már volt elég háttér szervezete, pénze ezekre. gaskó, udzrt, képviselőségre vagy egyéb beosztásra pályázók “civilszervezeteknek álcázott pártkommiszárok, stb. Ráadásul akkor még a törvények sem voltak ilyen rafkósak. orbánékat támogatja a jogászok többsége. A jogi kar a szélsőségesek fészke lett. Most olyan ország jogait alakítgatják ahol a jövő a múltba vezet. orbán már meg is találta hozzá az ideológiát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Kinevezett igazgato. Hat pont ez az hulyegyerekek ! Rendes orszagokban az igazgatot nem kinevezik hanem a tanari kar es a kozosseg maga valasztja. Az iskola mukodesebe meg a polgarmester sem szol bele. Meg kellene mar erteni hogy a kormany es hivatalok vannak az emberekert es nem pedig forditva. A kormanynak szolgalnia kell az allampolgarok erdekeit nem pedig uralkodni rajtuk. Soha sem tanultok mindig megbuktok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. “…A többség még kevésbé mint politizált mint ma…”
    .
    - Ma már senki nem “politizál” orkföldön.
    .
    Szervezett bűnözői bandák vannak, valamint potenciális tömeggyilkosok, és/ vagy ezek örökösei, és mindennek a söpredéknek a támogatói. Politikusok már nincsenek, így politika sincs.
    .
    Értsük már meg, hogy orkföldön a “politika” szó használata bármilyen vonatkozásban is csak szómágia, nem több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Németországnak 1933 és 1945 között volt egy eutanázia programja a betegek és fogyatékkal élők ellen.
    Persze, én nem látom a párhuzamot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Ez a kép a magyar közoktatás összes fogyatékosságát demonstrálja. Ennek fő jellemzői: az idióta keresztény nemzeti ideológia, és a 19. századi elmaradott oktatási-nevelési módszerek. Hoffman Rózsa a palatáblánál. Ha jól emlékszem Magyar Bálint minisztersége idején hirdette meg, hogy minden tanterembe elektronikus táblákat kell biztosítani. Állítólag a pénz is megvolt hozzá, csak a válság elvitte. Így aztán a tanítónéni a gyerekeknek hátatfordítva ír a táblára, a gyerekek meg az okostelefonjukon játszanak, vagy a képzettebbek előbb keresik meg a tanított anyag hülye tartalmának bizonyítékait, majd beszólnak a pedagódusnak, hogy ez nem igaz. A szerencsétlen pedagógus pedig fél az igazságot elmondani, mert az önálló gondolkodást a fennsőbbség és a nemzeti alaptanterv tiltja, ő pedig félti az állását. A gyerekekben ettől kialakul az a vélemény az iskoláról, hogy az kínzókamra, aminek legfőbb feladata tanarastól az ő hülyeséggel való gyötrésük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. Nem kell csodálkozni! Ez a rezsim nem csak a gyerekeknél likvidálja a fogyatékkal élőket és a gyengéket, betegeket, hanem úgy egészében az egész társadalomban.
    Hiszen mivel kezdte? A rokkant nyugdíjak elvételével, és az egészségügy amortizálásával. A beteg, elesett ember csak teher, és miért lenne kivétel az, ha az az ember, még csak emberpalánta. Sőt, még több pénzt kellene beléjük fektetni, hogy emberként nőjenek fel. Ezt nem akarják, hiszen akkor a saját vagyonkájukat nem tudnák úgy növelni. Álszent banda, kereszténység köpenye mögé bújtatva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos