Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mesterházyt „házi őrizetbe” helyezte az MSZP 2013. november 6. szerda 10:50 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mesterházyt „házi őrizetbe” helyezte az MSZP

Budapest – Török Zsolt szóvivő marad, bár beadta lemondását, azt végül nem fogadták el. Mesterházyt sajtóhírek szerint gyámság alá helyezik, mostantól a párt nagy öregjei vigyázzák minden lépését. Puccs, vagy ésszerű kármentés, történt, nem tudni. Ami tény: az MSZP kommunikációját átszervezik.

Déri Balázs, az MSZP kommunikációs igazgatója múlt szerdán mondott le posztjáról, elismerve, hogy ő adta át a hvg.hu munkatársainak azt a bajai időközi választással összefüggő videofelvételt, amelyről a rendőrségi nyomozás utóbb kiderítette, hogy hamisítvány.

Az MSZP közleménye szerint mára világossá vált, hogy a pártot a hamis videóval “aljas módon, szándékosan lépre csalták”.
Hazugság minden olyan állítás, hogy az MSZP-nek bármi köze van a bajai “kamuvideó” megrendeléséhez, legyártásához – fűzték hozzá, kiemelve, hogy nem sértettek törvényt, nem vádoltak senkit hamisan, nem vezették félre a hatóságokat, és képviselőjük (Harangozó Tamás) vitte a videofelvételt a rendőrségre.

A közleményben a szocialisták azt írták, nem rendelkeztek a provokáció kivédéséhez szükséges mechanizmusokkal, ezért elnézést kérnek.

Az MSZP, hogy a bajaihoz hasonló baki ne fordulhasson elő, újjászervezi a sajtó- és a kommunikációs stáb működését, különválasztva a napi szervezési feladatokat és a stratégiai kommunikációt.

A sajtófőnök Ferencz Gábor, a Népszabadság korábbi lapszerkesztője lesz, új kommunikációs igazgatót egyelőre nem neveztek ki. Emellett – részletek közlése nélkül – tudatták, hogy “technikai, szervezeti és személyi intézkedésekkel” kialakítják a párt “védelmi mechanizmusát”.

Az MSZP elnöksége a választási felkészülés jegyében döntött az országos választási bizottság létrehozásáról, ennek szóvivője Kunhalmi Ágnes elnökségi tag lesz. Kampányfőnökké Molnár Zsoltot, az MSZP budapesti elnökét választották.
A pártszóvivői feladatot továbbra is Kormos Kata és Török Zsolt látja el. Török Zsolt lemondását az elnökség nem fogadta el.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 20 szavazatból)
Mesterházyt „házi őrizetbe” helyezte az MSZP, 3.4 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Az utolsó mondat !
    J E L L E M Z Ő ! ! !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  2. Ezt hívják egyszóval kármentésnek.
    A nyomai megmaradnak, kivédhetetlen és letörölhetetlen mint a piros pötty a pénzügyi zseni popsiján (ami néha átvándorol főnöke homlokára, majd visszatér).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  3. Ez még kármentésnek sem jó!
    Az mszp úgy ahogy van, lejáratta magát, tetőtől talpig.
    Hiába vonják felügyelet alá az általuk választott elnököt, Szanyi és társai tovább rombolják az amúgy sem magas népszerűségüket.
    Nem is értem! Minek egy ilyen mszp egyáltalán? Hogy több pénzt herdáljanak el?
    Hiszen ezek csak hangzatos hülyeségeket képesek kommunikálni.
    Az összefogással pl mit csináltak? Mindenkit kirekesztettek, örültek egymásnak az e2014-el…
    Nem nevetséges?
    Nemsokára a futottak még kategóriában lesznek emlegetve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (41 szavazatból)
  4. Talán nem kellett volna Mesterházynak olyan vakbuzgalommal háttérbe szorítani a tapasztaltabb öregeket,és akkor lehet,hogy nem kerülnek ilyen helyzetbe! Nem túl jellemes, hogy az elküldött öregeket küldi, most magyarázkodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. Az MSzP hosszú és kínos haláltusájának vagyunk most kelletlen és kénytelen szemlélői. Ahelyett, hogy tisztességgel megosztoznának a vagyonon és csendben lehúznák a redőnyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. Ugyanezt a haláltusát szeretném már látni az mszp ikertestvérénél a fidessnél is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  7. Miért nem mond le a házmester “úr”. Mi az, hogy gyámság, talán a se..ét is az “öregek” törlik ki???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Félő, hogy már késő.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. Ez a Mesterházy gyerek alkalmatlan a párt vezetésére. Miniszterelnöknek meg pláne. Kudarcba fulladt a pártfiatalítás. Talán nem kellett volna a nagy öregek mindegyikét két lábbal kirúgni. Most újra előszedik őket, hogy rángassák ki a pártot a szarból. evvel együtt is még ezután is az MSZP lesz a legnagyobb ellenzéki párt a választás után. A fideSS ülhet a babérjain. Az általuk generált videóval úgy bepalizták a szocikat, hogy a csutinak már meg sem szabad szólalnia. Az, hogy a Pintér rendőrsége a valóságos megrendelőket megtalálja, lehetetlen. A zsaruk már rég lefeküdtek a fideSSnek. Az ellenzék csak abban bízhat, hogy mégis megszólal és valami orbitális nagy baromságot mond, vagy csinál. Ez a szellemi kripli képes ilyenre. Két ezelőtti választást már sikerült elkúrnia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  10. Tény és való nagy a katyvasz most az MSZP háza táján. A nagygyűlésen alaposan bekavart a radikálisabb ellenzék a o-ás lisztbe, és mikor szembesültek azzal , hogy ezzel tömegek értenek egyet és az összefogás politikájuk csődöt mondott a helyszínen Mesterházy katasztrófálisan debülált, rájöttek , hogy nem is olyan szép a menyasszony.
    A hamis videó- ügy már csak hab a tortán.
    Hát így sikerült megújítani , megreformálni a pártot, most mégis jók a nagy öregek és kellenek azok az emberek akiknek a nevéhez még nem tudtak kapcsolni mutyiügyeket.
    Nem tudom mit tudnak tenni de az az érzésem itt most visszaszámlálás kezdődik. Mit mondjak? Én nem bánom. Talán Szilit hívják segítségül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  11. Kérdezze meg valaki a nagy bölcsességű és az egyszemélyes tv műsorokban nagy bátorságot tanúsító Mesterházyt hányszor is interpellálta meg a miniszterelnököt az elmúlt 3 és fél év során? Ez kérem a szégyen! Mint a legnagyobb ellenzéki párt elnöke és frakció vezetője minden egyes ülésen kérdezni és ez által véleményezni kellet volna Orbánt. E helyett „heroikus” munkát végzett a Bajnaiékkal fojtatott egyeztetés címen és a saját listás és egyéni képviselő-jelölti helyek osztogatása ürügyén. A pártirodák meghitt védelmében. Arra már nem volt elég figyelme, bátorsága hogy szóvá tegyen néhány elképesztő miniszterelnöki szereplést. Nem emlékszem például, hogy bocsánatkérést követelt volna az ország LABORATÓRIUM-má való minősítése vagy legutóbbi –a harmincas évek Németország-i pártgyűléseit idéző- ünnepi beszéd uszításai miatt. Arról már nem is beszélve, hogy Orbán közben zavartalanul a maga és a hívei nevére íratta az országot.
    Az MSZP és Mesterházy Attila egyszerűen nem dolgozik a Parlamentben. A jövő évi költségvetés, az adó törvények vitájában alig-alig vesznek részt. Bent sincsenek az üléseken. Kevesebbet kellene fodrászhoz járni és többet a parlamentbe!!
    Felháborító!
    Bajnai egyszer már majdnem lenullázta az MSZP-t, most Mesterházyban jó partnert talált a munka befejezésére. Lehet, hogy (mint szegény Fodor az SZDSZ-nek ) úgy Mesterházy az MSZP-nek lesz az utolsó elnöke??!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  12. Ebből is látszik, hogy amatőrök. Ezért sem lehetnek Rákosi és Kádár méltó utódai. A fideszes fiúk sokat tanultak a nagy elődöktől, és profikká váltak. Bármit elkövetnek, nincs rajtuk fogás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  13. ez nagyon raferne az orszagra
    http://hvg.hu/itthon/20131105_ujravalaszthatosag_korlatozas_nepszavazas?FullComment=true#comments

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  14. El nem tudom képzelni ezt a nagyra nőtt,derűs tekintetű óvodást miniszterelnöknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  15. “Bármit elkövetnek, nincs rajtuk fogás.”
    Dehogy nincs. Csak éppen az nincs, aki fogjon, mert azt is ők mozgatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  16. PÁRTHŰSÉG és PÁRTFEGYELEM.
    Ez a két hallatlanul káros, a bolsevista állampárti időkből örökölt fogalom teszi tönkre a magyar baloldalt.
    Nem a párthoz, hanem a kiszolgáltatott, nyomorgó, megalázott, elhülyített tömegekhez kellene hűnek lenni.
    Lendvai Ildikónak, Kovács Lászlónak és néhány emblematikus, még be nem sározódott szocialista vezetőnek már régen ki kellett volna lépniük ebből a pártból.
    Akkor tettek volna a segítségre szoruló, magára hagyott NÉP számára szolgálatot. Most már félő, hogy eső után köpönyeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  17. kicsiroli: A fideSS egyszemélyes párt. Akkor lesz vége, amikor a vezérének.
    Nyúl György: Az emeszpé vezetésére nemcsak Meseházi alkalmatlan. Az a párt alkalmatlan arra, hogy vezessék. Reformálhatatlan, áttekinthetetlen, ideológiáját vesztett poszt-pártállami katyvasz. Gyurcsány megpróbálta, és mire ment vele?
    Madár Zoltán: Én azt gondolom, hogy Meseházi nem az emeszpé Fodor Gábora, hanem egyenesen Retkes Attilája.
    Én a legjellemzőbbnek nem azt látom, hogy nem jöttek rá, hogy a video hamis. Elfelejtették, hogy ha igazi, akkor a felvétel maga is bűncselekmény (vagy legalábbis szabálysértés, titkosszolgálati eszközök engedély nélküli használata révén keletkezett. Aki egy ilyet nyilvánosságra hoz, maga is bűnrészes. Mindenféleképpen ugyanarra a következtetésre jutunk: ezek idióták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  18. (moderálva)… kabátügy

    Mostanában, nevezhetjük extrém sportnak is, hallgatom reggelete pár percig a Kossuth rádió 180 perc című… hát legyen: műsorát.
    A videó ügyében beszélgetnek egy MSzP-s valakivel… a műsorvezető hölgy a beszélgetés közben és végén kb. 10x a következő kérdést teszi fel… mittoménkinek… “jó lenne tudni, hogy Gyurcsány Ferencnek mi köze van a videóhoz”
    Amúgy is jellemző a fenti adó munkatársaira, hogy megtévesztik a hallgatóikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  19. Csak én látom úgy, hogy Mesterházy kezd hasonlítani, külsőleg is Orbánhoz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. ” a pártot a hamis videóval “aljas módon, szándékosan lépre csalták” ”
    — Azt hiszem, ilyen szánalmas mondatot még soha nem olvastam. A cúna báci cukja nem isz volt cukoj.
    Olyan fogalom nincs, hogy nem szándékos léprecsalás. A léprecsalás aktív dolog, azt akarni kell, tehát eleve szándékos. Olyan fogalom sincs, hogy nem aljas léprecsalás, legalábbis én még nem hallottam jószándékú léprecsalásról.
    Van viszont akkora barom, láthatólag nem is egy, aki egy ilyen horderejű videót MEG SEM NÉZ, csak továbbítja. Azt fel sem merem tételezni, hogy megnézte és úgy továbbította, és nem tűnt fel neki, hogy a felvételt aracmagasságból készítette a beszélővel szemben ülő valaki, tehát a beszélőnek látnia kellett, akkor meg nem annyira titkos felvétel volt.
    Az MSZP is, a sajtó is arra szintre süllyedt, hogy szükség sincs aljas szándékú léprecsalásra. Ezek olyan hülyék, hogy egy méz nélküli hurokba is belelépnek, egy csali nélküli horogra is ráharapnának.
    És ezen semmi nem segít, a személycserék sem, mert itt nem egyes emberek alkalmatlanságáról van szó, hanem a párt vezetésének és “vállalati kultúrájának” totális csődjéről. Ha egy cég így működne, villámgyorsan csődbe jutna, és az MSZP-re is ez a sors vár. Eddig is álellenzék volt (Orbán menjen, a rendszere maradhat), de most nevetségessé vált, és az halálos.
    Viszonylag nagy párt, tehát viszonylag elhúzódó lesz a haldoklása.
    Elcsökevényesedett, lepusztult formában meg fogja érni a következő ciklus végét, de mint politikai tényezőnek vége.
    Talán felépül a romjain egy új baloldali ellenzék.
    Egyszer majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  21. Talán ha viszanövesztené, ragasztaná(?) a hetyke kis bajusz-szakállacskáját…..mármint a Mesterházy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Az mszp az árulók pártja, teljesen mind1, hogy Mesterházy vagy Puch a főnök!
    Tehetségtelen balekok gyülekezete, akikre egy rozoga tanyát nem mernék rábízni, nem egy ország vezetését!
    Több, mint három év alatt nem tudtak egy tüntetést megszervezni, nem tiltakoztak az alkotmány szétveréséért, a sajtószabadság lenullázásáért a hangjukat sem lehetett hallani, de Gyurcsányt és a DK-t kiszorítani a politikai életből a hozzájuk hű újságírókkal, politológusokkal együtt, na arra minden erejüket összekaparták.
    Remélem, hogy a haláltusájuk nem tart soká és végre eltűnnek a politikai porondról!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  23. törököt és kormost – bármennyire is lojálisak a párt és vezetői iránt – őket meneszteni kell, már csak azért nem, mert akkor dérit sem szabadott volna elengedni.
    ha igaz, valamit elcsesztek, nem is kicsit, amit nem lehet már kozmetikázni.
    nagyon helyes, hogy az öregek rászálltak attilára, mert már nagyon elszaladt vele a kommunikációs stilus lova, úgy nem lehet beszélni a nyilvánosság előtt, ahogy ő teszi, még ha sokunknak is az a véleménye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Ez a Török Zsolt gondolom a fogyatékosokat segítő Esélyegyenlőségi Program keretén belül dolgozik az mszp-ben.

    Jobban örülnék, ha a négy fal közt szóvivősködne, mert megijednek tőle a macskáim.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Igaza van bajao-nak, kérjük vissza Budai Bernit! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Amikor azt hallottam, hogy Török felajánlotta este a lemondását, de Mesterházy nem fogadta el, vártam a folytatást: …inkább ő mondott le.
    Rossz dramaturg vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Budai hozzájuk soha, max. Gyurcsányhoz.
    Ma érdemes volt meghallgatni Bolgárnál Lendvait, akit beválasztottak az elnök tanácsadói testületébe.Hát nagyon módosulni fog az összefogás politikája,Mesterházynak kínos lenne visszavonulót fújni már ami az összefogást illeti.Ledvai kerek perec kimondta, nem lehet figyelmen kívül hagyni a DK növekvő támogatottságát, kihasználja most még szabadon beszélhet, mert még nem alakult meg a tanácsadói testület.
    Vagyis beszélhetett volna, a a drága Bolgár úr nem fojtotta volna bele a szót. úgy elvágta az interjút mintha forró ólmot öntöttek volna a fülébe, pedig szerintem csak belesúgtak valamit,pedig megnéztem az órát 7 perccel volt 3/4 5 előtt akkor mondanak híreket. hát nem várták ki, nem hagyták beszélni, pedig nagyon belejött hallatlanul érdekeseket mondott. Aki tudja hallgassa meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  28. Sajnos az a gond,hogy Merterházyt még továbbra is a régi mamelukok irányítják,azoknak már megígérték a lelendő miniszteri széket,EU parlamenti mandátumot,stb. Mesterházy egy hatásvadász aki minden beszéde alatt arra vár mikor tapsolják meg.Ez volt az október 23-i beszéd előzetes hibája,hogy nem vastapssal fogadták.és ezt vetette a Gyurcsányék szemére.ezt a pártot még mindig Szekeres.Hiller,Puch,Szanyi stb irányítja,a vezér csak egy bábú.Kovács és Lendvai észre vehette ezt,szólt érte és menniük kellett.Szanyi egy olyan primitív fajankó hogy normális pártban egy senki lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Megvetem az MSZP-t (néhány már rég nem odavaló prominense kivételével), de tessék elhinni az egész video-ügy hátterében csakis a fidesz állhat. Ürügyet kellett kreálni a sajtószabadság korlátozására ill. megtorlására alkalmas – egyébként már régen elkészült – törvénytervezet beterjesztésére és elfogadására. Cui prodest? Már eddig is csak a fidesz profitált belőle, gulyásgergely nagyobb dicsőségére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  30. Az a video olyan gagyi hogy az elso percben lehett latni a szerepjatszast. Ha az MSZP ekkor balek (amator, hozza nem erto, ostoba) hogy egy ilyen videot beszop, akkor hogy akar egy orszagot iranyitani. (Ja azt mar lattuk).
    FIDESZ/MSZP/masik part ? Amig az agyak (gondolkodasmod) nem ujul meg addig tart a romlas. Egyszeruen remenytelen.
    Facebook bejegyzes :
    “Megdoglott a remeny hal. uj kedvencem a sz@rok raja”.
    (Mivel a remeny hal meg utoljara a fenti mondat soha nem teljesulhet be, vagyis mar le se sz..m)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Civilizalt orszagban, ha tenyleg lejarato videorol van szo, akkor az adott part nem huzogatna ideo-oda a fuggonyoket, hanem felberelne egy csapat verprofi magannyomozot, es semmi perc alatt allna elo a bizonyitekokkal inter ide, pinter oda. A toketlen benasag a legduhitobb ebben a sztoriban es a fidesz eddigi 3 eveben. Se a befeketeteseit felto nagytokes, se senki nem ugy reagal, ahogy a jozan esz es az adott lehetosegei diktalnak.
    Mar irtam, de irom megint: ha nekem lenne milliardos vesztesegem kilatasban, mert hiret veszem, hogy orban+simicska erre keszul, akkor semmi perc alatt ugy tuntetnem el mindkettot profikkal, hogy nyomuk nem maradna. Pontosan annyi csak a moka, mint minden epeszu szervezet eseteben: hirszerzes – elemzes – megelozo lepes – nyomeltuntetes.
    .
    Ennyi szanalmas szereplo ritkan van am egy szinpadon, ha tetszik epp ebben az orszagban es eppen most.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. Kufirc
    “Csak én látom úgy, hogy Mesterházy kezd hasonlítani, külsőleg is Orbánhoz?”
    -
    Én pedig azt gondolom, hogy a 3xbóvlisnak nincs párja, mert egy szociopata és amennyi gonoszságot elkövetett ezzel a néppel szemben a baloldalon ilyen kártevő még nem volt, nincs és remélem, hogy nem is lesz!
    -
    Lehet kritizálni és kell is, de azer nézzük már meg a tetteiket!
    Gyurcsányra is mondtak mindent, most Mesterházyra, Bajnaira is, de én tudom, hogy egyik sem tett a HAZÁVAL, a benne élőkkel ilyen kárt, mint aki most nyomorítja az országot, ellenzékben is egy rettenet volt, de most már rémálommá lett!
    Ha rosszul látom, akkor kérem, hogy írják le a károkozásukat, hogy lássam valóban olyanok, mint a vekkeres!
    És akkor azt tudom mondani, hogy maradjon még egy-két ciklust ez a kormány, hisz semmivel sem rosszabbak, mint az elődeik!
    -
    A fiatalítás kellett az MSZP-be, mert jó új és fiatal arcokat látni, de a vének tanácsa a régi korokban is meg volt, a fiatalok rugalmasak, okosak, de nincs élettapasztalatuk, a háttérben kellenek az idősek, nem irányítani, hanem velük megvitatva hozni a döntéseket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. Érdekes, hogy Mesterházynak,Botkának, Tóbiásnak es főleg Szanyinak nagy a pofája Gyurcsány ellen, de a bajai videoüggyel és az Interpol által körözött Hernádival nem tudnak mit kezdeni.
    Ráadásul szidják a liberálisokat,mint a párt ” tönkretevőit” azok a megélhetésiek is, akik szó szerint Gyurcsány kormányzásából éltek meg. Viszont Bajnait véletlenül sem okolják a bukásukért,még össze is zárnak vele a széleskörű, antidemokratikus kirekesztősdivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Mesteházy újra elmondhatja még pár ezerszer, hogy pártja a legnagyobb ellenzéki párt, de ez a video-ügy is rávilágított arra, hogy a támogatói tábor nagysága nem egyenlő az ellenzék és az ország vezető szerepére való alkalmasággval. Ehhez okos, taktikus és korrekt pártapparátusra és pártvezetőkre is szükség van. Ezek hiánya pedig lenullázza a tábor nagyságából eredő potenciális erőt. Déri lemondása és az “öregek” tanácsadókénti visszatérése csak látszat megoldás. A jelenlegi helyzet azt vetíti előre, hogy Mesterházy amolyan modern Dugovics Tituszként fogja magával a mélybe rántani 2014-ben az egész baloldalt és a demokratikus ellenzéket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Csakén, Bajnai megszoritásai nagyon sokat ártottak az mszp-nek és a kiszolgáltatottabb rétegnek. Érdemes nézni a 100 leggazdagabb listáját, már az első 10 vagyona horror összeg,majdnem ezer milliárd. Ezt tisztességes munkával nem lehet összehozni, ezek közt biztos van egy fia közpénz is. Őket semmivel nemsorongatják, mig közmunkából sem lehet már megélni,nemhogy betegen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. EdCarping,
    Egyetértek. De! Vajon mi az oka annak, hogy Bajnai felbukkanásával, szövetségkötésével kizárták a széleskörű összefogás lehetőségét, holott előzőleg mindketten ezt hírdették meg? Úgy gondolom, itt valami történt, valami háttéralku, ami miatt 180 fokot fordultak…még a retorikájuk is visszafogottabb lett, Török Zsoltot is lefékezték, pedig ő sokkal radikálisabban nyilatkozott.
    Valami van, mert Bajnai igazán sosem volt a fidesz ellenzéke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. csakén: “Ha rosszul látom, akkor kérem, hogy írják le a károkozásukat, hogy lássam valóban olyanok, mint a vekkeres!
    És akkor azt tudom mondani, hogy maradjon még egy-két ciklust ez a kormány, hisz semmivel sem rosszabbak, mint az elődeik!”
    -
    Köszi a választ “tisztaszivvel”!
    -
    De:
    EU-ban is elismerték, és még a 3xbóvlis is elismerte Bajnai válságkezelését, melyet 1Ft-ért és egy évre vállalt!

    -
    Azer csak válság volt, ám akkor az ország nem ment át 3xbóvliba és nem csődölt be a Ft, mint amikor a vekkeresék bedöntögették.
    -
    De lehet, hogy ehhez a tűzoltáshoz Bajnai írhatott volna törvényeket és megvárhatta volna, míg megszavazzák, aztán míg az AB dönt, mint a manyup ügyben tették kb. egy év múlva!))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Már irtam neked, nézd meg mi a válságkezelés és megszoritás közti különbség. Úgy látszik, hiába.
    Bajnai örökre lefaragott pár szociális juttatást a statisztika érdekében, ugyanakkor ugye egy bizonyos réteg meredeken gazdagszik.. Gazdasági miniszter is volt, ugyebár.
    És majdnem lenullázta a szocikat 2010- ben.
    Csodatévő Szent Bajnai neked mi jót hozott? Bokros ezerszer okosabb, csak nem olyan kisfiús a mosolya mint Gordonkának.
    Ennyire ne legyünk már nők :-) )))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. tisztaszivvel
    Bokrosra ráragadt a Bokros-csomag, Gyurcsányra az öszöd-nem öszöd, Bajnaira a libák!
    3xBóv-Li vekkeres pedig marad a nyakunkon, mert a megosztottság üli torát!
    -
    Ezért kérdeztem – ártott-e ennyit bármelyik előző a 23 év alaatt, mint akik most vannak?!
    Szerintem nem és ebből kiindulva kellene kezdeni az összefogást, mert sehol a világon nincs olyan, ahol 4-5 klán és egy koleszos banda uralna egy egész országot! Huszadrangú állampolgárrá tettek bennünket….
    -
    Kész röhej lenne, ha nem a gyerekeim és az unokáim iránti aggodalom töltene el!
    Értük mindenre képes lennék, leginkább az összefogásra, amit a tömeg is skandált okt. 23-án!
    Felőlem Bajnaizhat, Mesterházyzhat és Gyurcsányozhat akinek ez jól esik, de akkor tegyenek ők, magukért, gyerekeikért, unokáikért, szájkarate és fotelforradalom nem fogja megváltoztatni ami most van az tuti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  40. Kit érdekel, mit ismert el az EU Bajnainak. Elismerte az 1200 milliárdos lefaragást a mindenkori költségvetésből. Mert a szegényektől a legegyszerűbb elvenni.
    Nem kérek se Bajnaiból,se Orbánból. Bokros csomagja nem volt durva, Gyurcsány őszödi beszéde pedig igazságbeszéd volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  41. Ebből látszik, hogy ha valakihez ügygondnokot jelölnek ki, az semmilyen felelősségteljes pozíciót nem szabad, hogy betöltsön. Véleményem szerint az MSZP-nek most kellene visszavonnia a miniszterelnök pozícióra aspiráló személy bejelentkezését, s hagyni, hogy a közvéleménykutatók által már korábban vizsgált miniszterelnökségre alkalmasabb személy legyen az összefogás vezetője, s amit Lendvai Ildikó már pedzett, ki kellene nyitni újra az összefogási tárgyalást, s azzal a teljeskörű összefogással, amit Bajnai még 2012 október 23-án meghírdetett, végre egy katartikusabb összefogásélmény felé irányítsák a demokraikus ellenzéki szavazókat.
    A gondom még a videó ügyében az, hogy ha az állítások szerint ők csak óvatlanok voltak, akkor hogy lehet, hogy elfogadhatónak tartják azt az eljárást, hogy a “párt vezetés tudta nélkül” a kommunikációs igazgató “saját szakállára” szivárogtathat ki bármit is.
    Lehet, hogy ilyen saját szakállas megfontolásból szivárogtatták ki az Őszödi beszédet is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Egy példa, hogy mit követtek el ellenünk:
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1002418-alkotmanybiroi-engedellyel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. És még egy….
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1002447-kegy-lett-a-nyugdijemeles
    -
    Akik a fenti dolgokat nem követték el ellenem, azokkal én képes vagyok az összefogásra, mert először meg kell szabadulni ez elkövetőktől és az bizony egyedül egy pártnak sem fog menni!
    -
    Bár sokszor elgondolom, hogy ezt a katyvaszt nem is kellene felvállalnia senkinek, szakadjon csak a narancsék nyakába, másszanak ki belőle, ha tudnak, ha nem, jöhet a szakértői kormány vagy …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Egyedül nem megy…
    http://www.youtube.com/watch?v=9hJ045D4d7k

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Mai nyilatkozata a NOL cikkben:
    de ezt már 1x tudatosította csak akkor ezt úgy mondta, hogy az utána következő kormányok kezét megköti!
    És ezért a lényért kést a hasba?!
    -
    http://nol.hu/belfold/orban__az_alkotmanyos_alapok_nem_lesznek_folszedhetok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Ezek a “nagy öregek” voltak azok, akik kihátráltak Gyurcsány mögül is. Ha teszik a dolgukat, akkor, és abbahagyják a lopást rablást, hazudozást, most nem tartana itt az mszp. Mesterházy egy nímand. Ezt jól látják. Lehet, hogy tényleg el kellene tűnniük a bal fenéken. Ezeknek nem számít a HAZA,csak a párt mint ahogy a regnáló hatalomnak is. Így szocializálódtak. Rettenetes sors vár erre az országra, ha a fidesz marad, de az sem jó, ha ezek visszajönnek. Elég kétségbe ejtő a jelenlegi helyzet, és a jövőkép is. Ha az mszp visszajön, szépen megtartja az intézményesített maffia törvényeket, és tovább megy a rablás, miközben a fidesz nem hagyja őket korrigálni a legkisebb mértékben sem. Bajnai jó lenne, illetve jobb lenne ennél a nímandnál, de ő is felpuhult. A kezdet jó volt, és lelkesítő, csak sokáig tököltek, és az “összefogást” elhappolta az mszp. Onnan a lejtmenet, és sajnálom, hogy Bajnai nem állt ki az eredeti terve mellett, hanem lefeküdt ezeknek. Itt egy hang sem esik arról, hogy a regnáló miniszterelnök gyakorlatilag az utak megválasztásának elemzésében tegnap arra a megállapításra jutott gyakorlatilag, hogy nem kell nekünk az unió. Vagy rosszul értettem? Mindenki a vak komondorral van elfoglalva, miközben ez a hazaáruló maffiózó olyanokról vizionál, hogy eláll az ember lélegzete. Gyalázat, hogy ezt egy ország megszégyenített, kifosztott, megsértett lakossága szó nélkül tűri.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  47. tisztaszívvel,
    szerintem Gyurcsány lemondása után a Bajnai-Mesterházy páros és a párt pénztárnokai (mert az MSZP-ben ebből több is volt) kiegyeztek a mutyivilág és a választók félrevezetése ellen Öszödön nyílt harcot hirdető Gyurcsány ellen a Fidesszel. Ez jól látható volt abból, hogy
    - Bajnai minden miniszterelnöki döntését előzetesen egyeztette a Fidesz kijelölt embereivel,
    - a Fidesz a nyilvánosság előtt mindent ellenzett, de Bajnai hatalomra kerülése után beszüntette a kormány elleni totális utcai ellenállást,
    - Bajnai és kormánya a választások előtt a kisujját sem mozdította azért, hogy a választásokon legalább a kétharmados Fidesz győzelmet elkerüljék,
    - a Mesterházy vezette frakció mindenben követte Bajnait, minden, a választásokat károsan befolyásoló döntést megszavazott,
    - az MSZP a hatalom átadására készült, és a Mesterházy-Botka duó vezetésével ennek megfelelő, langyos kampányt szervezett és folytatott,
    - az előre eltervezett vereség fő okozójának már a választások előtt kijelölték volt pártelnöküket, Gyurcsány Ferencet,
    - Bajnai és kormánya nemcsak asszisztált a Fidesz kampányához, hanem feljelentéseivel témát is adott a karakter-bérgyilkosoknak,
    - Bajnai 2012. október 23-án teljes összefogást hirdetett, de már akkor sem vállat közösséget azokkal a pártokkal és csoportulásokkal, akiket Szigetvári Viktor a demokratikus ellenzéki oldalról kiszorítandónak jelölt ki,
    - Mesterházy és támogatói, az “öregeket” kiszorító párton belüli győzelmüktől megrészegülve azt hitték, hogy egyedül is kisöpörhetik Orbánt a hatalomból,
    - Bajnaival azért szövetkeztek, mert úgy gondolták, hogy az Ő és a hozzá társult, magukat civilnek hazudó felkapaszkodni akarók segítségével milliós nagyságú demokrata szavazatát tudják besöpörni, viszont mindketten abban érdekeltek, hogy lenullázák a demokratikus oldalon rajtuk kívül politizálókat,
    - Bajnai és Mesterházy sem akar osztozni a hatalmon a mutyivilág ellenzőivel, s ebben segíti őket a magát ellenzékinek és függetlennek mondó média.
    A képlet egyszerű: Mesterházy és Bajnai orbáni minta alapján dolgoznak a baloldali egy a tábor, egy a zászló elv megvalósításán. Azonban nagy tévedésben vannak, mert ma már nem jobb és baloldal áll szemben egymással, hanem az autokrata jobboldal és a demokraták. A demokraták széles és színes tábora nem tömöríthető erőszakkal és ármánnyal egy zászló alá. A demokrata tábor csak kompromisszumok alapján nyugvó összefogással tömöríthető választási koalícióba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  48. EdCarping

    “A képlet egyszerű:Mesterházy és Bajnai orbáni minta alapján dolgoznak a baloldali egy a tábor, egy a zászló elv megvalósításán.
    Azonban nagy tévedésben vannak, mert ma már nem a jobb és a baloldal áll szemben egymással, hanem az autokrata jobboldal és a demokraták.”
    Ez nálam ++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  49. EC++++++++++++++++++++++++++
    “A demokrata tábor csak kompromisszumok alapján nyugvó összefogással tömöríthető választási koalícióba.”
    Ilyenre még számíthatunk?!
    Én azt láttam eddig, hogy egyedül Gyurcsány Ferenc lenne képes erre bármi áron!
    Sokaknak ez a megalkuvása sem tetszik – pedig tudja mindenki, hogy egyedül egyik pártnak sincs esélye, csak a Fidesznek jön be a megosztottságuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos