Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hitler-szobrokat az egész országba 2013. november 21. csütörtök 7:22 | AN

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hitler-szobrokat az egész országba

Budapest – Magyarország nemzeti kormánya eddig sokat tett azért, hogy a nemzeti szocializmus újra régi fényében ragyogjon a Duna-Tisza között, de még nem eleget. A Fidesz törzsszavazói és békemenetelői elégedetlenek a nemzeti kormány teljesítményével. Eddig csak Hitler utolsó csatlósának állítottak szobrokat, aki a zsidókat haláltáborokba küldte. De hol van a méltó tisztelet, és hol marad a köszönet kifejezése a “végső megoldás” kitervelője és végrehajtója iránt? A liberális kommunista ármány még mindig túl erős az országban. Hitler-szobrokat akar most már a nemzeti érzelmű magyar nép!

Magyarország nem azt kapja, amit megérdemel. A nemzeti kormány mellébeszél, továbbra is a nemzetközi pénzvilág hazaáruló ügynökeinek szellemi elnyomása alatt áll, és nem meri kifejezni azt kirobbanó vágyat, amely a magyar nép legjobbjainak szívét feszíti. Elég volt abból, hogy csak sanda utalásokat tegyünk történelmünk legdicsőbb fejezeteire, amikor sikeresen vívtuk meg szabadságharcunkat, és megtisztítottuk a zsidók egy részétől az országot. Hiába szól az egész Orbán-rendszer arról, hogy ez csak félmunka volt, mert jöttek keletről a kommunisták, nyugatról a liberálisok, és le kellett állítani a deportálásokat. Ma is annak a levét isszuk, hogy a “végső megoldás” nem volt végső. Ezért kell ma is a nemzeti kormánynak szabadságharcot vívnia, harcolnia az oktatás, a kultúra, a sajtó, a gazdaság terén, hogy megvédje a magyar érdekeket. Magyarország legyen magyar ország, mondta Orbán Viktor, de még mindig nem az. Mire várunk még?

Igenis, elege van a nemzeti érzelmű magyar népnek a mellébeszélésből. Miért kell letagadni, hogy Horthy Miklós Hitler fegyvertársa volt? Ha mondunk “A”-t, miért nem mondunk “B”-t is? Ha Horthy méltó arra, hogy szobrot kapjon Budapesten és országszerte, miért nem kaphat Adolf Hitler is? Horthyban nem azt tiszteli-e a nemzeti érzelmű magyar ember, aminek élharcosa Hitler volt? Vajon nem a zsidók deportálása miatt állítottunk-e szobrot neki a Szabadság téren? Akkor miért ez a gyávaság, hogy Hitlernek még mindig nincs szobra Budapesten? Hát még mindig félni kell a zsidóktól?

Ki parancsol a magyaroknak? Brüsszel, ahol a liberális kommunisták leszármazottai ülnek? Orbán Viktor megmondta. Vagy Washington, ahol a zsidók irányítanak mindent? Még mindig gyarmat Magyarország, hiába választott elsöprő többséggel nemzeti kormányt magának? Még mindig a bukott baloldal dirigál ebben az országban? Nem a nemzetek Európáját építjük? Nem parancsolhat nekünk senki. Elég volt a gyarmatosításból. Szabadok akarunk lenni. Követeljük, hogy legyen vége a képmutatásnak, és állítson minden település nemcsak Horthy-, hanem Hitler-szobrokat is magának. Ha Horthyt lehet, akkor Hitlert miért nem lehet? Fejezzük be a kódolt beszédet. Hadd lássa a világ mi van a szívünkben. Hitler-szobrokat követelünk az egész országba!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (54 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +67 ( 91 szavazatból)
Hitler-szobrokat az egész országba, 4.7 out of 5 based on 54 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

82 Reader’s Comments

  1. Kedves kommentelő társak!
    Őszintén köszönöm a sok véleményt, még akkor is , ha ez kivétel nélkül elmarasztaló. Biztosíthatok mindenkit, hogy amennyiben a vastagon szedett szöveg utolsó mondata mögött kérdőjel, és nam felkiátójel szerepelne, én is éles iróniának fognám fel a cikket, de a szövegétréshez minden írásjel útmutatást ad. Jelen esetben az egész cikket átértelmezi. Ez háborít fel, és ezért nem tudom iróniaként értékelni ezt az írást. A magyar nyelv igen nehéz, mint azt ez az egy apró írásjel is mutatja. Azért gondoljátok át mégegyszer.
    Harag részemről nincs, de az álláspontom az idézett írásjel kijavításáig nem változik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  2. Semmi nem fog változni.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  3. Öreg pg (2013. november 21. csütörtök 09:19)
    “ez a cikk a használt kijelentő módbja miatt már nem irónikus, hanem sértő”
    — Az irónia nem attól irónia, hogy mondjuk feltételes vagy kérdő módot használ, folyamatosan megtagadva magát mint szatírát. Az nem szatíra lenne, az semmi nem lenne.
    Továbbá az iróniát legfeljebb azt tarthatja sértőnek, aki ellen irányul.
    Szerinted a cikk “nem is sejtteti, hogy mindez egy ocsmány kormány műve, hanem azt a látszatot kelti, hogy ez a magyar nép kollektív akarata.”
    — Ha a cikk nem rágná szájba, hogy kikre gondol, akkor sem lenne igazad, mert akkor is világos lenne, hogy kikre. De még szájba is rágja:
    “Magyarország nemzeti kormánya eddig sokat tett azért, hogy a nemzeti szocializmus újra régi fényében ragyogjon”
    “A Fidesz törzsszavazói és békemenetelői elégedetlenek a nemzeti kormány teljesítményével.”
    “Hitler-szobrokat akar most már a nemzeti érzelmű magyar nép!”
    A fentiek közül melyiket vennéd magadra? A “nemzeti” kormány híve vagy? Vagy a Fidesz törzsszavazója vagy békemenetelője? Vagy a Fidesz értelmezése szerinti “nemzeti érzelmű magyar nép” tagja? Tudom, hogy egyik sem, ahogyan egyetlen tisztességes ember sem.
    Akkor meg?
    Szerintem az írás kiváló, gyilkos szatíra. A Fidesz pontosan azzal érvelne, mint Te. Tőle szánalmas lenne, tőled viszont nagyon váartlan és érthetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  4. Ego!!!!!!
    Ez nagy ötlet! Ha csak felolvasnák! Még bele se tudnának kötni!
    Vagy képzeld, ha közben valamelyik csahos felordítana, hogy “Ez az Amerikai Népszavából való!”
    Még rágondolni is jó!
    Jót fogok aludni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  5. Ego!
    A 20:10-re írtam! Bocsi, elmaradtam.
    De a többivel is egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  6. Tegyük élhetővé !

    Nekem a cikkel semmi problémám nem volt, ironát éreztem a sorok mögött.
    .
    Viszont fordíthatjuk akár komolyba a témát.
    Szerintem a magyar nemzet alapvetően nem fasisztoid . De vannak erők melyek ebbe az irányba tereli. Ezek az erők egyre erősödnek.Volt Jurta színház, Csurka . Ezek még nem voltak elég erőssek , de van szerintem ma állami (orbalini= adófizetőktől ellopott) pénz ami őket erősíti és erőssen felkarolja . A birka pedig ballag a lecövekelt karámok közt.Kapják a növekvő fasisztoid ingereket, hozzászoknak, nővelik a dózist, ehhez is hozzászoknak, tovább adagolják a nácismust.stb
    A magyar nemzet (még Erdélyestül is) egy bezárkozott, szegény, nem utazó , idegen kultúrákat és nyelveket nem ismerő, évszázadok alatt alattvalói szolgasorban tartott , közepesen dolgos , a feudalizmusból későn felszabadított néptömeg (jobbágyok valószínüleg csak túl akarták élni a napot, a hetet , a hónapot) és nem túl művelt nép.
    Ide zsigerli * vissza ma a hatalom az országot :
    tanulási lehetőségek korlátozásával,
    szabad média legyűrésével,előre megtervezett , felépített , adagolt fertözött szellemiség terjesztésével,
    teljes hatalom a médiák felett , hazugság papagáj kommandó, (mára szijjártó, navracsis, rogán , kósa .. papagáj kommandósok – akik ellenzékben többet szerepeltek az ATV-n , mint kormány pártiak – papagáj kommandó nyugdíjba vonultak, ott van a teljes adófizetői média hálózat és a gyanus háttérrel működő hazugság-TV )
    teljes hatalom a hívő lelkek felett (egyház milyen alapon kap EU-s pénzt ?) , a hívőknek azt kell tenniük , amit nekik a szószékről diktálnak. Szószékek nemzet ellenesek, lefizetett prokátorok mondják a hamist , a hazugságot.A hívők elhiszik, mert gyengék, mert kiszolgáltatottak , alkatilag gondolkodás nélküli parancskövetőek.
    teljes hatalom a vad tomboló alkoholista szervezett , az ultra szurkolók felett (lefizetett, zsarolható 2006-os zsoldos tüntetők) Köztörvényes bünözők (fidesz együtt műkődök)
    teljes pénz forrás megcsapolás a gazdaság minden területén, kubatov és NAV kontroll minden fillér felett
    részleges hatalom a szabad információ áramlás területén, blogok felügyelete, és sajnos be kell ismernem ,!! e-mail szűrés és web felügyelet bizonyos személyeknél.Telefonos lehalgatás poor állampolgárnál mai napig működik .Tudom. gazdasági ellehetetlenítés úgy működik, mint egy negatív traffik mutyi .
    .
    Szóval egy humán értelmiségi megvizsgálhatná , és cikkben leírhatná miért leszünk fasisztábbak ?
    Valójában ki lök minket (jobbágy birkákat) ebbe az irányba ?
    Nép lelkületről kérnék valamit . Félroma minelnök fasizálja az országot, szláv vezetője van a szinmagyar fasisztáknak.(ahonnan kirúdtáncol néha valaki meleg, de van köztük zsidó származású is) És ezt a nácik jól eszik . Miért ? Miért ?
    .

    * ha tehetné, egészen a rabszolga társadalomba döntené az országot a kényúr , mössziö ohhrbán – Fődákó FélreVezénylő Mindenes (sport tagozatos, de sportból felmentett)
    Hisz fáraó szívesebben lenne , mint cár atyus. Egyem a félindiai szívét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (16 szavazatból)
  7. Mikro-gyakorlat a szatíra mibenlétéhez:
    http://www.kommunista.net/blog/mit-tanulhatna-kertesz-akos-gabor-andortol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  8. Öreg pg,
    Kérlek, vedd figyelembe, hogy a cikk szerint nem a magyar nép akar Hitler-szobrokat, hanem a nemzeti érzelmű magyar nép.
    Valóban nehéz ez a magyar nyelv. A “nemzeti érzelmű” itt jelző, de kétféleképp érthető:
    a/ Kiválasztó jelző: a magyar népnek nemzeti érzelmű része
    b/ Minősítő jelző: a magyar népről (mellesleg) azt is állítjuk, hogy nemzeti érzelmű
    Én az első (a/) értelmében értettem ezt a részt. Vagyis, hogy nem a magyar nép egészéről szól a cikk.
    De egy korábbi hozzászólásomban keserűen a második (b/) értelemben vettem, mintegy szidalomként: azért lehet ilyen virulens ez a nemzeti érzelmű rész, mert a magyar nép egészében nagyon nagy arányt képvisel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  9. http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/340695_neplelek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  10. Tényleg az az érdekes, hogy amit a Galamus írása is leír. Azok unokái éltetik Horthy-t és a korát akik annak idején a lenézett cselédséghez vagy nyomorultakhoz tartozott. Normálisak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  11. Avi
    Nem normálisak. Tanulni lusták voltak, és uszulnak arra,akire rámutat a tanultabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  12. latyapatya

    Hát ha valaki csipi az iróniát , én biztosan. Mé gegyszer és utoljára mondom.:
    KIZÁRÓLAG A (szerintem)silány minőséggel van a bajom!! Jogom van hozzá???
    Mint ahogy neked is jogod van a te véleményedhez és én azt tiszteletben is tartom. Szóltam egyetlen szót is azokról ,akiknek tetszik a cikk??
    Nem ,mert az az ő dolguk. Izlések és pofonok, you know. Ez is beletartozik a demokráciába!
    Öreg pg!! Azért is neked adok igazat, egyébként részemről a téma lezárva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. admin
    2013. november 21. csütörtök
    20:51

    Pedig van benne valami. Az igazi egy !? páros lenne talán.
    SAjnos az ország jelenlega felkiáltójeles üzemmódban van. Alig kérdőjelezve meg…..
    Í

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  14. nocsak. most már Bayer Zsolt vagy Lovas István is itt publikál az AN-en ?

    legalábbis ez a cikk nem sokban különbözik attól, amit ők írnának, ha valóban szót kaphatnának itt. amíg Brtus nem őrül meg, addig azért ezt, remélem, megússzuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  15. Hitler megdöglött ! Nem meghalt vegy elhunyt mert azt csak emberek teszik. Hitler azonban nem volt ember hanem egy szörny aki másokat is szörnnyé valtoztatott.
    Vannak olyan szerencsések akik ki birtak szabadulni a nacizmus csapdajabol, es teljesen szembefordultak a korabbi ideologiaval. Ezt hivjak megteresnek. Hitler egy mocskos diszno es mindenki aki vele kapcsolatban volt egy fasiszta allat.
    Magyar orszag megerett a kihalasra. Buszke kemeny nyaku nep, aki nem tudja beismerni a buneit es hibait, amelyik nem kepes tanulni. Az elet iskolajaban nincsen korhatar, aki megbukik az ujra jarja az osztalyt amig megtanulja vagy akar halalig is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  16. Koszi szépen, hogy ebben az irodalmi értékű humoreszkben mindenki számára hallhatóan kihangosítottad a kollektív tudatalattiban bugyborékoló zagyva hangokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  17. Már rég gyanítom, hogy ez a végcéljuk. Először Horthy, majd jöhet Gömbös, eljutunk lassan Szálasiig, hogy aztán révbe érjenek a kőbe álmodott Hitlerekkel. Tenni kéne ellene, hogy ne lehessen így…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  18. Csak sohban nemes uhhaim !
    -
    Előbb Turul-szobrok , szép számmal.
    Aztán Horthy , lassan mindenfelé.
    Hitler csak ezek után érkezhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  19. Ez nem ironia. Minden Horthy szobor allitonak egy Hitlert is kell allitani. Az egyhaznak pedig mindkettot megszentelni. Mit akar Bolcskei egy Horthy tablaval? Ideje a vezert honoralni. Ezt kivanja a magyar tisztesseg es a nemzeti buszkeseg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  20. És úgy néz ki, hogy a Magyar Hajnal Mozgalom Párt (bocsánat, hogy leírtam a nevét) bejegyezhető lesz Magyarországon, mert nem található rajta fogás.
    http://nol.hu/belfold/20131122-a_jobbiknal_is_jobbra?ref=sso#
    .
    Érdekes, hogy a bankokon keresik és találgatják a fogást.
    .
    És még Orbán és kormánya nem fasiszta?? !!
    Bizonyítsa be, és ez a párt ne legyen bejegyezhető. Oldják meg, ha kell visszamenőleges hatályú törvényalkotással mely nem áll tőlük távol.
    Ha egy ilyen párt bejegyezhető ma Magyarországon, akkor miért is ne lehetne a cikk címében jelzett szobrok tömegét felállítani mai világunkban.
    .
    Egy nagyon érdekes gondolat hangzott el Lengyel László szájából, miszerint a szélső jobb továbbviszi a Horthy kultuszt kihúzni próbálva a Fidesz talpa alól és nagyon kényelmetlen helyzetbe lavírozva a Fideszt, aki nem tud most hogyan lépni.
    Visszakozni nem akar, de ennyire szélsőjobbra tolódni sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  21. Ne álljunk meg félúton! Le kell zárni a Dohány utca két végét is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. zsebkés 24:05
    Ez ugyanaz az írónia. Csak rövidebb. Gratula.
    vikmeki
    Megint nem egyezünk, de megegyeztünk. Demokratikusan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. “Heute wollen wir eine liede singen” Trinken wollen….Ezek éppen olyan kretének, mint a Lengyel neonácik, szeretett führerük, őket rohanta le először, mégis sokan éltetik. Tényleg olyanok, mint a fél analfabéta, kopaszra nyírt jobbikos, aki horthyt élteti. A kretén nem tudja, hogy abban a politikai rendszerben, max. csicskásnak használták volna, bár ha sokat fültövön lőtt volna….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Tényleg nem lehetne a szentháromság szobrok helyére Horthy-Hitler-Mussolini kompozíciókat tenni?

    És Sztálin elvtárssal mi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Gyula Bognar, Jr.

    Magyarország nem azt kapja, amit érdemel. Ki kellene telepíteni az emberek felét, akik nem züllöttek le sem a maffia Fidesz, sem a korrupt MSZP és impotens ellenzék pöcegödrébe, azután igenis kapja meg az ország maradéka, amit megérdemel. Teljes megsemmisítést! Utána a kitelepített embereknek lenne lehetőségük visszamenni és alapjából felépíteni egy mai, modern társadalmat, talán még vennék a fáradtságot arra is, hogy körülnézzenek és mintaképnek vegyenek egy-egy sikeres demokráciát. Nem az országgal van a baj, csak az emberek felével és a belőlük kikerekedő fasiszta, vagy fél-kommunista morálisan és anyagilag korrupt aljas barmokkal, akik ülnek évtizedek óta a kormányban és államigazgatásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Én vénségemre teljesen elhülyültem.
    .
    “Hitler-szobrokat az egész országba” című vagyis ehhez a cikhez fűzött hozzászólásomban azt találtam mondani:
    “És, hogy miért nincsenek még hitler szobrok? – gondolom, előtte szálasi szobroknak kell jönni.”.
    .
    Egy frászt. Megvilágosodtam! – mindenkit megelőzően, a magyarok új istenéről, orbán viktorról kell szobrot állítani.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. http://www.pupublogja.hu/2013/11/magyar-alkony.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Azok, akik 2010-ben a demokratikus Magyarországon nem mentek el választani, azok akik nem hallották meg a fenyegetést, hogy egyszer kell csak nyerni, de akkor nagyot, azok akik azóta is várják, hogy lesz még 1x 14. havi is, azok akik, elhitték, hogy a szocik eltőzsdézik a manyupot, de majd a Fidesz jól megvédi őket is, azok, akik elfelejtették az előző fideszes “kormányzást”, azok akik úgy gondolták büntetnek, ha nem szavaznak.
    És valóban, büntettek – mindannyiunkat!
    Most pedig azt várják, hogy majd ezt valaki helyettük megoldja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  29. Fritz Brügel – bonhomme:
    ..
    Anti-Gárdainduló
    ..
    Náci hordáknak a lépte dobog,
    Sörszagú ének az égre lobog,
    Csürhe ha most követőkre talál,
    Tűzbe borulhat itt mind a határ.
    ..
    Hullj le, te lángoló, fasiszta zászló,
    Csaltál már sűrű éjen át,
    Ne vezess harcra! Sok lelkes arcra
    dobtad rút halál fátyolát.
    ..
    Trágár daluk szava ég fele tör:
    Öl, pusztít, rombol a náci ököl.
    Mocskos mancsukra kattanna bilincs!
    Lángol a tűz, de ki oltsa, ma nincs.
    ..
    Űzd el ezt a csürhét, oltsad a lángot,
    És óvjad bátran a hazát,
    Magunknak védjük meg az országot,
    Kergessük szét ezt a hordát!

    hm… Mocskos mancsukra zárulna bilincs!
    Így könnyebb elénekelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. A történelem meghamisítása és akik terjesztik:
    -
    http://www.168ora.hu/velemeny/hogy-mi-van-czako-gabor-horthy-korszak-zsidouldozes-120946.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. A DK tiltakozik, a rendőrség pedig biztosítja a terepet:
    -
    http://www.stop.hu/belfold/dk-a-fidesz-nacikkal-vallal-cinkossagot/1195859/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Zölei Józsefné
    Egy értelmiségi jajkiáltása!

    Emberek! Riadó!
    Bakancsosok masíroznak a Gellért Szálló előtt. Radnóti könyveket égetnek az utcán. Magyar nácik kórusban éltetik a focipályán Hitlert, szabályos karlendítéssel. Horthy szobrot avatnak a templomban. Csatáry csendőrt dicsőítik mai követői. Hiába ír indulatos levelet az Egyesült Államok elnöke, a világháború győztes koalíciójának egyik jogutódja – semmi. Neki sem válaszolnak.
    És, félek, nekem sem fog senki. Nem üvölt az ellenzék – se közösen, se külön-külön. A magyar kormány, a parlament is hallgat. A szenny itt folyik az utcán, előttünk. És az emberek még az orrukat sem fogják be.
    Hol vannak a bátrak? Az antifasiszták, a demokraták, a tisztességes papok, a rendes, jó emberek? Azok, akik valaha tanultak a szolidaritásról, az ellenállás lelkesítő kézfogásáról? Akik fiatalon elénekeltek egy szívben született, régi dallamot? Hol vannak a tiltakozó százezrek, milliók?!
    Miért nem ébred fel a politikai homokba temetett fejekben a valaha megtanult induló?
    A fasizmus – fasizmus! A nácik nem kaphatnak felmentést! Hitler, Horthy, Csatáry neve egyet jelent a borzalommal, a halállal. Radnóti szobrának ledöntése kétszeres, undorító gyilkosság, könyveinek elégetése több, mint justizmord, az emberi szellem, a kultúra megtagadása.
    A politika csöndje a zavar hallgatása. A némaság ma cinkos együttműködés! Beleegyezés?
    Hazám, állj meg! Ez már nem az utolsó figyelmeztetés! Ez már nem a láng közelsége, ez már maga a tűz!
    Ember! Ha még nem égtél el, tiltakozz! Nincs több ép pillanatod!
    Benedek István Gábor újságíró

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ceausescu ma választásokat nyerne 2014. április 12. szombat

Újból lebontották a kordont a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos