Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány újból pert nyert a Magyar Nemzet ellen 2013. november 8. péntek 7:21 Forrás: AN, DK

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány újból pert nyert a Magyar Nemzet ellen

Budapest – Megint hazudott a Magyar Nemzet. Valótlanságot állított az újságnak nevezett papírköteg, nem először, és nyilván nem utoljára. Szokása ez az egykor szebb napokat látott lapnak, vesztett pereiből, kényszerből közölt helyreigazításaival Dunát lehet rekeszteni.

Az MTI nem tartotta fontosnak, hogy megossza a hírt a nagyközönséggel. De ettől még tény, hogy a Fővárosi Ítélőtábla által 2013. november 7-én – immár sokadszor – jogerősen helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzet online szerkesztőségét. A kötelezően közzéteendő szöveg a következő:

“Honlapunkon 2012. május 4. napján megjelent “A témavezető bírálta el Gyurcsány szakdolgozatát” című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Gyurcsány Ferenc nem végezte el – tanárképzős hallgatóként – a kötelező tanítási gyakorlatot.”

A DK sajtóirodája közleménye szerint ugyanilyen valótlan állítások miatt, miszerint Gyurcsány Ferencet és pártját dollármilliókkal támogatja Soros György, a Fidesz szóvivői és a nyilatkozatukat közlő orgánumok ellen ugyanilyen helyreigazítási és kártérítési pereket indítunk.

Azt is elveszíti majd a Magyar Nemzet, a magyar olvasó pedig majd ismét kapkodja a fejét. Ez lenne a magyar újságírás, a demokratikus, polgári értékrend? A konzervatív világnézet? A keresztényi szeretet és türelem? Hitelesség? Tisztesség?

Lehet, az olvasó már nem is kérdez ilyeneket. Legyint, és tovább lapoz. Lassan azért megtanulja a leckét: helyette hazudozás van, csúsztatás és torzítás.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +73 ( 79 szavazatból)
Gyurcsány újból pert nyert a Magyar Nemzet ellen, 4.9 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Nem kapkodja fejét, sokakat megkérdeztem. Most is a Magyar Nemzetnek hisz, és Gyurcsány hazudik, kijátszotta a törvényt, minden rossz tőle ered, hamisítás az egész.
    Nem kapkodja a fejét, nem változtat a véleményén. Ami történt az ahhoz kevés. ha Orbán egy késsel élve felkoncolná, kizsigerelné őket akkor sem., akkor is találnának mentséget .
    .
    Olyan ez mint a szektások. jöttek, hogy azonnal lépjek be mert üdvözülök, és isten vigyáz rám. ha nem akkor megnyomorodok.
    .
    Mondom az egyik nagy szekta tagjukat most érte baleset, megnyomorodott egy életre. Válasz: igen mert hitt istenbe, ha nem hitt volna akkor rosszabbul járt volna meg is hallhatott volna de ennyivel megúszta.
    Na ezek ilyen agymosottak. Nem kapkodják ezek a fejüket soha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (67 szavazatból)
  2. Csacsicska Tamás

    Orbán tegnap azt szónokolta, hogy Magyarország azért egy óriás, mert a keresztény értékek bázisán áll. Ezek az értékek az alábbiak: hazugság, csalás, lopás, korrupció, nacionalizmus, fasizmus.
    .
    Hahó Püspök Urak! Hahó Semjén Szaki! Vasárnap ti is ezeket a keresztény értékeket fogjátok hirdetni a templomokban? Mit szól ezekhez a keresztény értékekhez Ferenc Pápa? Tud már róla?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (59 szavazatból)
  3. Megint egy rágalomról hullott le a lepel. A MN gyűjti ezeket, mert lassan a tényszerű újságírás csak emlék lesz abban a lapban. A hívek veszik, viszik,és terjesztik a rágalmakat.
    Ebben áll Orbán erőssége.
    Nem tudom, hogy arra miért nem kötelezhet bíróság senkit, hogy a legnagyobb lefedettségen tegyék közzé ezeket a helyreigazítási ítéleteket?
    Mit szólnának a hívek, ha egy esti híradóban megjelenne egy ilyen hír? Szentségtörés lenne a számukra.
    A szomorú az ebben az egészben, hogy nincs vége.Ilyen bíróság mellett azt csinálnak, amit csak akarnak.
    Mikor kezdődött ez a per? És most lett vége! Közben szórták a mocskot rendesen a megrágalmazottra.
    De utálom már ezt az egész szennyet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (54 szavazatból)
  4. A Magyar Nemzet nevű szennylap azért meri folyamatosan rágalmazni gazdája ellenfeleit, mert a büntetés összege nem riasztja el. Pedig a büntetésnek ez lenne az egyetlen célja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  5. Az olvasó két okból nem kapkodja a fejét, mert az olvasótábor egyrésze mindent vakon elhisz, amit a fidesz-médiamunkásai írnak, mondanak, a másik része pedig nem olvassa ezeket a lapokat, nem nézi, hallgatja ezeket a TV és rádióadókat, s már nem nagyon hisz a magukat ellenzékinek mondó médiaának sem. A Gyurcsányt utáló felhergelteknek mindegy mit mond a bíróság, legfeljebb alkalmatlannak minősíti az ítéletet hozó bírót. A Gyurcsányt kedvelők bírósági határozat nélkül sem hisznek a karakter-bérgyilkosoknak. A semlegesek pedig azon sajnálkoznak, hogy milyen mélyre sűlyed ez az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  6. Ego!

    Miért lenne az mn szennylap??

    Kiválóan lehet vele ablakot pucolni!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  7. Senki sem annyira vak, mint az, aki nem akar látni!
    -
    MN-t csak azon kevesek olvassák, akiknek tájokozódáshoz kell és többen olyanok, akik kiterítve olvassák a közlekedési eszközökön és a munkahelyeken, olyan miheztartás végett….
    Ők továbbra is hirdetik a hazugságokat, mert ők “csak” az olvasói a lapnak és nem történik velük semmi, ha libajnaiznak , öszödöznek és továbbra is azt kérdezik, deholvanadiplomamunka?!
    Nekik PlagiPál és PlagiZsolt ellenei vádak a hazugságok.
    -
    Menthetetlen itt már minden és mindenki….mert kétmillió ülheti torát 7,5 millió felett! De én már nem is tudom, csak a bérmenetben vannak birkák?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  8. a mínuszolók
    legalább egy megszólalna közülük
    hogy mi a bánatos izé nem tetszik?
    mi a kifogásuk?
    mik az ellenérveik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  9. noam2
    Ilyen az, amikor a hülyeség párosul a szorgalommal – már kora reggel keresik a kenyérre valót, kell a hétvégére a pénz!
    Mennyivel jobb volt 2006-ban: törhettek, zúzhattak, hőböröghettek, a Kossuth téren főzőcskézhettek, dáridózhattak, most pedig csak a gombnyomogatás van!
    Ostoba, szánalmas figurák, de jó lenne megtudni, mennyiért hajlik a gerincük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  10. Mint a pártállamban.
    Hazaáruló bolsevikok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  11. Szerintem a pártállam nem volt ilyen ocsmány, mint ezek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  12. @heveske:
    .
    Ha ez így folytatódik (és sajnos, minden jel erre mutat), rövidesen elérkezünk oda, hogy az “átkosbeli” pártállam (különösen, ha a 70-es évektől nézzük) a demokrácia paradicsomának fog tűnni ehhez képest!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  13. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .

    AZ BEZZEG JÓL JÖTT, MI ?
    .
    Az igazság pedig az, hogy Soros György (alapítványa) talán életének lenagyobb hülyeségéet, ha éppen nem a legnagyobb bűnét követte el, amikor a 80-as években egy Orbán Viktor nevű suttyót támogatott külföldi tanulmányiban.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  14. Hát a példakép adva van! Az sem csoda, hogy az előjáró főhazug mintája alapján a szennyes újságja is természetesnek tartja, hogy gátlás nélkül, folyamatosan hazudik! Így ők a – Magyar Nemzetnél – biztosan jobban élnek, jobban teljesítenek, és a főhazug jobban megbecsüli őket anyagilag! A helyesbítés és az elvesztett perek költségeit pedig majd a Magyar Nép fizeti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  15. A napokban betelefonált egy hölgy a Klubrádióban, hogy ott, ahol a kutyájának vesz kaját, egy nénike vásárolt magának. Éppen megsajnálta volna, amikor látta, hogy ezt a szennylapot szorongatja. Nem segített rajta, igaza volt. A hívők ha éhen halnak, akkor is megveszik ezt a szennylapot, hogy imádottjuk dicsőítését és az ördög meglakolását igazolhassák

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  16. Mai Index interjú GYF-el:
    http://index.hu/belfold/2013/11/08/heureka-elmeny_gyurcsany_ferenccel/
    Érdemes a kis kötekedő (mert ugye újságírónak csak nem nevezhetünk egy alakot) nevét megjegyezni: Miklósi Gábor.
    Inkább a kérdésekre figyeljetek – az ilyent nevezik ott jobboldalon újságírásnak.
    Ha egy hvg-s így kérdezne egy fideszestől? Örülhetne, ha Szabó (Szőke) Feri csak félig verné agyon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  17. Az index cikkben is lejön, hogy GyF messze fölötte van az összes politikai közszereplőnek. Elsősorban azért, mert emberből van és emberi válaszai vannak. Miklósi szaki pedig nagyon igyekvő. Lehet, egyszer még főszerkesztő lehet vmelyik bolygó pici országában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  18. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Amoba
    Nem értek veled egyet, igenis be kell kérdezni mert a politikusok mellebeszelnek. Ez nem jobbos stílus olvasd el a 168ora interjúját Tompikával, ott is osztja a riporter.
    De ez az indexes interjú is megerősíti bennem h gyurcsany abszolut nem alkalmas miniszterelnöknek es nem megosztó személyisége miatt hanem mert tévhitben van magát illetően. Jo ellenzéki politikus de csapnivaló kormányfő volt. Sajnos. Persze ellenszélben ment, orban uszított akkor is, MSZP öregjei nyirták, de ez most se lesz másként. De ez nem baj majd jönni fog mert jönni kell egy olyan politikai erőnek es személyiségnek aki az összes politikai gátat elzavarja. Hogy ez mikor lesz, jo kerdes. A magyarok nem értek meg rá

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (18 szavazatból)
  19. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Itt kérdeznek be ugyanúgy tompikanak
    Szóval ez nem jobbos trend
    http://m.168ora.hu/itthon/deutsch-tamas-fidesz-twitter-csanyi-sandor-kover-laszlo-europai-parlament-119950.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  20. gagyinagyi
    2013. november 8. péntek
    11:19
    “A napokban betelefonált egy hölgy a Klubrádióban, hogy ott, ahol a kutyájának vesz kaját, egy nénike vásárolt magának. Éppen megsajnálta volna, amikor látta, hogy ezt a szennylapot szorongatja. Nem segített rajta, igaza volt. A hívők ha éhen halnak, akkor is megveszik ezt a szennylapot, hogy imádottjuk dicsőítését és az ördög meglakolását igazolhassák”
    *
    Azért ugye embereknek kellene maradni.
    Na jó, nem pofázok feleslegesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  21. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Ezzel értek egyet
    http://cink.hu/gyurcsany-ferenc-kimaxolta-az-indexes-riporterben-elto-1460716899/@szilylaszlo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (8 szavazatból)
  22. @gagyinagyi:
    .
    A vásárolgató nénike nem valószínű, hogy merő gonoszságból lett hívő. Ő valószínűleg “hívő alkat”, aki nem tud meglenni hit nélkül, mert akkor összedől a világa. Őt lehet – és kell is – szánni, sajnálni, de nem őt kell felelőssé tenni azért, amit a valódi gonoszok (gonoszka! Nem Rólad van szó!!!!) tettek, tesznek és tenni fognak. Ő is csak egy áldozat. Másképpen, mint mi, de mégis csak áldozat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  23. Szily írt már mindenről össze-vissza és nem gonzoista, hanem tahó és alpári – mindig és mindenkivel. Ha ez nálad érdem, gratula. (Két példa tőle csak úgy fejből: “ágybavizelő Gyurcsány”, “bugyik nélkül is lehet valaki kormányszóvivő” – ezt Budai Bernadett-ről, szóval ennyit a színvonaláról.)
    Egyébként ha nálad Tompika és Fleto egy színt, akkor nem egy világban élünk.
    Az, hogy GYF mit válaszol, az egy dolog és szóvá tehető, hogy nem jók voltak a reakciói. De akkor az akcióból, azaz a kérdésekből kell kiindulni, azok meg kijelentések, kinyilatkozások, lózungok és végtelenül manipulatívak voltak – teljesen elszakadva az újságírásnak nevezett szakmától.
    Egyébként nálam a volt vérszadeszes, most bajnaista 168 óra sem újság, hanem propagandakiadvány, magyarul szócső, mint a MaNem és társai.
    Az újságírás egy szakma, akik ma művelik, azok túlnyomó többsége szellemi prostituált – sajnos minden térfélen.
    De ez szerintem már magának a közgondolkodásnak a halála.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  24. Az indexes cikk alapjan ugy nez ki GyF megtalalta a helyet, azzal, hogy az elvei menten kompromisszum mentesen politizalhat. Az egyre movo taboranak pont ez a szimpatikus. Azt mondja, amit gondol, es nem azt amit akarkik hallani szeretnenek. Hosszu tavon csak ennek van jovoje, felteve, ha demokraciaban gondolkodunk. Az is erdekes, ahogyan a provokativ ketdesekre csuklobol reagal. Ebbol nekem az jon le, hogy az elkepzelese a sajat politizalasarol koherens, ezaltal nehez ot meghajlitani barmivel barmerre. Szily cikke meg semmirol sem szol, mint egy erotlen probalkozasrol egy utolagos kotekedesre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  25. Lehet, hogy en vagyok tajekozatlan, sot biztos de meg aktiv politikus szajabol meg nem hallottam, hogy 2006 kiserlet volt az alkotmanyos rend megdontesere, csak most az indexes cikkben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. cadic
    Mondta már máskor is.
    Azért nem értem, hogy ennek tudatában miért nem ennek megfelelően kommunikálja mindig a 2006-os eseményeket, amikor köztudott, hogy az emberek fejében csak a folyamatos ismétlések maradnak meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. cadik
    “Azt mondja, amit gondol, es nem azt amit akarkik hallani szeretnenek. Hosszu tavon csak ennek van jovoje, felteve, ha demokraciaban gondolkodunk. Az is erdekes, ahogyan a provokativ ketdesekre csuklobol reagal.”
    -
    Mert felszabadította magát azzal, hogy tovább nem csinálja a hazudozást, mert azt mondta, hogy “majd beledöglöttem”.
    Csak azt sokan nem érik fel ésszel, hogy mekkora szabadságot ad, ha nem arra kell figyelni, hogy tegnap vagy tegnapelőtt mivel vezettem meg a népet, hanem csak arra, amit meg akar értetni velük! Nehéz feladat, mert a nép java része még szereti a bül-bül szavúak hazug meséit Tündérországról és milyen nagyok vagyunk mi magyarok és, hogy milyen sikeresek is vagyunk!
    -
    A 2006-ban a történteket még sokáig nem fogják a helyén kezelni….mert ez a lovas nemzet nem csak hátrafelé tudott nyilazni, hanem fordítva is meg tudja ülni a lovat!))))
    A székházat haragjukban szétverők, a gyújtogatók, Molotov-koktélt dobálók most a napi óránkénti hazugságért, a hülyének nézésért sem dühösek, hát nem érdekes?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  28. noam2
    2013. november 8. péntek
    09:13
    Ügyetlen vagyok. Nem tudom, hogyan tudnám megtalálni az Amerikai Népszava alapszabályát mert akkor copy-paste-val szó szerint ide lehetne tenni a vonatkozó részt. Így csak saját szavaimmal tudom megfogalmazni és benne van a kockázat, hogy tévedek.
    Tehát bárki olvashatja cikkeket, de hozzászólásra csak azokat fogadják szivesen akik az Amerikai Népszava szellemiségével értenek egyet. Akik másképpen gondolkoznak és hozzászólnak azokat moderálják. Lényegében ez egy zártkörű klub. Feltevésem, hogy ezért nem szólalnak meg a minuszolók, jóllehet, én is kíváncsian olvasnék másképpen gondolkodótól.

    És persze lehet, hogy a minuszolók csak a minuszolásért kapnak anyagi juttatást. Nem tagadom, én is minuszolnék pénzért, hiszen a hozzászólók lelkivilágát nem hiszem, hogy tönkre tudják tenni a minuszolók. Nem tudom, hol lehet munkára jelentkezni. Biztos a náciknál. Akkor inkább hagyjuk!
    (E második bekezdést viccnek szántam, elnézést kérek!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  29. Az ilyen pernyerések híre az átlagemberhez szinte sosem jut el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  30. Az magyarnemzet egy szutyok bulvárlap, szutyok tulajjal, szutyok munkatársakkal.
    A papíralapúval legalább még lehet – jobb híján – s*gget törölni, de az onine változat még ennyi értékkel sem bír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  31. http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/11/08/07/REKONTRA_Nem_szovetkeznek_a_DK_val.aspx
    MTV videótár – REKONTRA: Nem szövetkeznek a DK-val
    ITT A KÖVETKEZŐ PER alapanyaga, a hutgergő féle aljasság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Igen ez a polgári demokrácia, alá Orbán, no meg a becsületes újságírás, így együtt, maga a bűbáj. Mentségük, ha van, csak annyi, hogy a főnök is állandóan hazudik… Tegnap is hazudott…, hús áfa és hús ára. Ezek mind jól teljesítenek…

    noam2-nek: én minuszoltam, de ugye nem baj, hogy ingyen tettem! Amúgy meg lehet elhúzni… és olvasni a Nemzetet… Ott is lesz egy zárt kör, aki ott érzi jól magát annak ott a helye…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Azt mondják Gyurcsány a mult embere – és megosztó. Hát akkor Orbán,? hány éve politizál? Ő nem megosztó? Ő nem bukott miniszterelnök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  34. K József
    2013. november 8. péntek
    13:03

    Azt hiszem, igazad van.
    Így jó, ahogy van.
    Mínusz a mínuszolók.
    Mandinerhuszárok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  35. Hungarian citizen

    Weh, az osszes jobber szenny tiltolistan van, hirgyujtemenybol meg link sem vezethet ki rajuk. De csak szepen adjak ossze a DK kampanypenzet, ezt tamogatom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Őrület !
    A leendő választók még mindég mesháziról és bainairól
    álmodoznak?Mindkettő alkalmatlan !!
    Nyálas , hiteltelen figurák! Most egy karakán, szókimondó
    vezető kell. Ilyen sajnos-vagy nem-csak egy van. GYURCSÁNY FERENC.
    Abban a beszédben, amiért amortizálták IGAZAT mondott.
    SAjnos nemzetünk honpolgárai jobbanhisznek OV. hazug , nyálas szövegének
    mint a valóságnak.A válsztások után azután csupa sebes arcú kódorog az
    utcákon,mivel jól pofára estek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  37. A MN minden alkalommal fizet, mint a katonatiszt.
    Konnyen megteheti, az adofizetok penzebol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Amőba

    Welcome to the pleasuredome!

    A héten három napot töltöttem kórházban. Le a kalappal a kórház dolgozói előtt.
    Maximálisa JÓ TAPASZTALATAIM voltak .
    De hát az ilyen helyeken összfut az ember a “néppel” is. Nem akarok senkit sem megbántani ,se megsérteni , Elképesztő az a mélységes butaság ,tanulatlanság , irtózatos sötétség , ami ezeknek (a mindkét oldali) embereknek az agyában van, csak kapkodtam a fejemet . Az utóbbi pár évben nem nagyon járok emberek közé, sejtettem ,hogy valami nagy baj van ,de amit most láttam ,hallottam a “betegtársaimtól ” , az valami szörnyű. Nem hiszem ,hogy van nép európában ( incl. Albánia, Belorusszia vagy Moldávia) ,ahol, az emberek ennek csak a 10 %-át is eltúrnék.Azt hiszem még inkább kerülni fogom embertársaimat. Sajnálni már régen nem sajnálok senkit………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  39. vikmeki:
    Nalátod-látod.
    Pont erről írt Ákosbácsi Mr. Kertész.
    Útálja is érte a fajmagyar , mint a bűnt.
    Olyanok ezek mint a hülye boszorka a Hófehérkéből:
    Inkább összetörik a tükröt , mikor megláttyák benne magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. Nem tennék, ha nem lenne kifizetődő. A rágalmazó cikket leadják, a cég fizeti a büntetést. A károkozást nem nettó jövedelméből kell fedezni. A hamis cikkekkel elért haszon többszörösen ha nem is közvetett módon, de megtérül. A maffia lehetőségei kitárulnak, van miből fizetni. orbánéknak ez már csak passzióként is örömet okoz akár a kétballábas foci.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. A Fidesz nem a valóság, nem párt. A Fidesz vallás. Az újságja nem a valóságról tudósít. Az nem számít. Az olvasóinak sem. Bármit elhisznek, amit az ő vezetőjük mond, amit az ő papagájaik állítanak, amiről az ő politologusaik fecsegnek, vagy amiről az ő újságjaikban írnak.
    Agymosott birkák gyülekezete. Ez a magát jobboldalinak hazudó Fideszesek szavazó tábora. Elszomorító képmutatás, végtelen ostobaság, gátlástalanság a végtelenségig.
    Móricka a másik oldalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. @KI

    “A Fidesz vallás. ”
    .
    Nem vallás, szekta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. vikmeki
    Remélem a kórház csak pár napos “kilengés” volt az életedben…
    Megdöbbentél az emberek tudatlanságán, tanulatlanságán,és irtózatos sötétségén?
    Ne döbbenj meg. Erre trenírozzák őket 23 éve….Dagonyáznak…És nem is tudnak róla. Lehet még fájna is nekik, ha rádöbbennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  44. 2006- ban a fideSS sturmapteilungja dühöngött a pesti utcákon. A csuti által feltüzelt nácik valóban az alkotmányos rend megdöntését kapták feladatul. Akkor nem jártak sikerrel. 2010-ben a hőkölés népe szavazataival elért kétharmad birtokában elérték céljukat. Magyarország ma egy prefasisztoid rendőrállam. A jövő évi választások után a fasizmus teljes megvalósítása következik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Báthory Ödönke

    Ha így folytatja a MaNem, akkor előbb-utóbb csak helyreigazítás lesz a lapban, semmi más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Gonoszka
    2013. november 8. péntek
    11:42
    Nem vagy egyedül. Én is döntöttem már így, amikor megláttam, hogy mennyire rajongója a f…-nek, pékségben jártam. Közben meg panaszkodik, ennyire van csak pénze és a fi—-snek ad igazgat.
    Hát akkor így járt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  47. Most olvastam, hogy nem indítanak nyomozást Gyurcsány Ferenc ellen pártfinanszírozás ügyben.
    Na igen, ezt a kérdést nem szeretné forszírozni a Fidesz!
    Most úgy tettek Kocsis és Gulyás is, mintha….de ugye a szügyészség nem lát okot a nyomozásra!)))
    És vajon miért nem?!
    Miután tudjuk (nem túl sokan), hogy a fideszes kassza kongott az ürességtől, sőt milliárdos tartozásuk volt, de 2011-ben már többlettel zárt, nem kellene ezt a dolgot “túllihegni”, mert még kiderülne, hogy mitől tűnt el az adósság és hogy miből duzzadt fel milliárdosra a kassza!
    Azoknak akiknek “CSAKAFIDESZ” van, ez nem is érdekli – pedig ebből tudhatnák meg, hogy miért vannak a nemmegszorítások és miért vagyunk Köz(gép)társaság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. Bumburi

    Semmi különös.(mandula). Nyilván én sem a holdról jöttem ,és nagyjából tisztában vagyok a helyzettel, és most nem csak a másik oldaliakról beszélek.
    Még a balosok is nagyon hülyék . Ami a 23 év trenirozást illeti, azért mégiscsak ez a nép hajtotta el a zombikat 2-ben és 6-ban is.Én nem hiszek azokban a blablákban, hogy a demokráciát “megtanulni” ahhoz évtizedek kellenek. Miért kell ahhoz hosszú idő ,hogy egy agymosott ne higyje el ,hogy 2×2 az nyolcvanöt. Szerintem ezt túlmagyarázzuk. Képzeld ,én már “demokrata”
    voltam a hetvenes években is, mint ahogy nagyon sokan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  49. Hajra, Feri!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. … a fidesz pénzzel járul hozzá a DK, fidesz elleni kampányához … nem normális, de tény … egy olyan országban, ahol Radics Gigit “legyőzi” egy byalex ….
    https://www.youtube.com/watch?v=M25BRXcwx0o

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Átesett a ló a másik oldalunkra 2013. október 28. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos