Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Kedves Vezető bölcs útmutatásai a Kúriának 2013. november 10. vasárnap 10:18 Forrás: AN

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Kedves Vezető bölcs útmutatásai a Kúriának

Budapest – Navracsics Tiborral üzent Magyarország miniszterelnöke a Kúriának. Ha nem lesz eredmény, maga mondja meg, mi az igazság. Csoda, hogy ez korábban senkinek jutott az eszébe. Nyilván, mert csak most jött el az idő. Pedig, milyen egyszerű: ha a valóság szembe megy a magyar emberek (értsd: Orbán Viktor) akaratával, akkor az előbbit kell az utóbbihoz igazítani.

Mert az nem járja, hogy a realitások nem állnak haptákban, amikor Orbán megérkezik, nem állnak fel, hogy ütemesen tapsolják meg a Kedves Vezetőt. Egyik ítélet ilyen, a másik meg olyan. Ezen kell változtatni, és akkor már bírósági tárgyalásra sem lesz szükség, mindent tudni lehet előre, senkit nem érhet meglepetés.

A Kúria mintájára a labdarúgást is meg lehetne fegyelmezni. Az sajnos még csupán a jövő zenéje, hogy a nemzetközi szinten elérjük, hogy mindig a magyarok nyerjenek. Lesz ilyen is nyilván, de ahhoz előbb le kell igázni Európát, uralmunk alá hajtani a világot.

Addig is, kénytelenek vagyunk a saját portánk előtt söpörni. A hazai pályákon kell mielőbb rendet rakni, mert a magyar emberek régi vágya, hogy a labdarúgó mérkőzések eredménye előre kiszámítható legyen. Ne az legyen, ami most van, és ami az elmúlt nyolc év bűneiből következik: hogy egyszer az egyik csapat győz, máskor meg a másik.

Néha döntetlen van.

Ennek véget kell vetni, mert káros és igazságtalan. Magyarország jobban teljesít, ezért, talán már a nem is túl távoli jövőben, a Kedves Vezető elküldi Csányi Sándor MLSZ elnökhöz valamelyik alkutyáját, hogy megbeszéljék, miként lehetne rendet tenni a magyar pályákon. Hogy ezentúl mindig a jobb csapat nyerjen.

Hogy ki a jobb, azt Orbán mondja meg. Hogy mi az, ami törvényes, azt is.

Ezeréves álma teljesülne ezzel a magyar embereknek, akik már régóta várják, hogy kiszámíthatóbb legyen a világ. És ha a Orbán alkutyája nem bír el a Kúriával, akkor a Kedves Vezető maga veszi kezébe az ügyet. Megvannak az eszközei. Jó ember, tudjuk, de ha kihozzák a sodrából, tud haragudni is. Ilyenkor jobb őt elkerülni, elállni az útjából.

De ne fessük az ördögöt a falra. Legyen elég annyi, hogy szigorú szabályok kellenek, hogy mindig a kívánt eredmény jöjjön ki. A gól legyen gól, a szabadrúgás szabadrúgás, a becsúszó szerelés becsúszó szerelés.

A krumplileves legyen krumplileves.

Ja, hogy ezt már hallottuk valahol? Hogy volt már ilyen a magyar történelemben? Persze, hogy volt. És lesz is, ebben biztosak lehetünk. Egyébként meg, francba az igeidőkkel! Abcúg tárgyeset, rendes magyar ember rovásírással kommunikál. Hirdeti az igét, és nem ragozza.

Magyarul: tessék úgy igazítani a törvénykezést, ahogyan azt az Orbán Viktor nevű magyar emberek joggal elvárják.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (45 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +72 ( 74 szavazatból)
A Kedves Vezető bölcs útmutatásai a Kúriának, 4.8 out of 5 based on 45 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

77 Reader’s Comments

  1. Gonoszka és eva
    Huhh, hát mondhatni összeszartam magam.
    Akik itt ezen az oldalon a kormány erőszakos megdöntéséről beszélnek vajon mit tettek? Vagy beszélni róla és képeket megosztani ugyan az? Ez a probléma. Mert ami miatt itt vagyunk, az a beállítódás, az, hogy nem tetszik a jelenlegi kormány és amerre a dolgok haladnak. De hogy akartok bármit is csinálni, ha már itt sem tudjátok elfogadni más emberek véleményét? Csak az a barát, aki pont ugyan azt gondolja mit ti?
    Nekem nem tetszik a rendszer. Baromira nem! De engedjétek meg nekem, hogy más eszközökkel harcoljak. Nem értem, miért kell nekem esni, mert nem akarok a barikádokra menni. Mert nem azt találom épp jó lépésnek.
    Ha engem ennyire tudtok támadni, mert el merem mondani, hogy nem akarok senkit fellógatni, lelőni stb., akkor az nem engem minősít.
    És ha majd mentek forradalmat csinálni, akkor nyugodtan vigyétek a táblát, hogy még kiért nem teszitek.
    Én amit teszek, azt a szeretteimért és a családomért viszont teszem!
    Üdv
    Hunyász Mami

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  2. Ugye tanúsítjátok, hogy én hölgyekkel szemben mindig udvarias voltam?
    Na ugye!
    DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  3. mami, Gonoszka, Ego,
    .
    A háború már itt van, csak van, aki akarja tudomásul venni. Aki azért nem lép, mert még nem kényszerült rá, az hiába lép majd, ha rákényszerül. Háború van, nem szabad várni, hogy az ellenség irányítsa a hadmozdulatokat.
    .
    Én azért nem lépek, mert tudom, hogy nem vagyok alkalmas vezetőnek. Vezetőre várok. Úgy látszik, hogy másokra mutogatok (BL legutóbbi cikke szellemének megfelelően: ismerem a törvényt, de nem születtem újjá, ergo nem tudom betartani). Ez igaz, de hiába is lépnék föl egyedül. Mit ért el Dániel Péter? Ezért mutogatok a vezetésre termettekre, és azokra, akik vezetői helyzetben vannak, és még elérnek egy számottevő hallgatóságot. Ők még mozgósíthatnának. (Nem fognak.) Enélkül fölöslegesen lépnék fel, csak nevetségessé tenném magam, lehetetlenné a családomat, és még alkalmat is adnék a gazoknak, hogy propagandacélra használják gyengeségemet.
    .
    A kulcs az “ellenzéki” vezetők kezében van. Ha nem használják, akkor ránk dől az épület, és rájuk is, mert eljön majd az idő, mikor spontán lázadások és mindennapos megélhetési utcai harcok között kell majd gyermeket nevelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  4. Mami
    2013. november 10. vasárnap
    18:46

    Nem abba haltok bele, ha nekimentek a vadbaromnak, hanem abba, ha nem mentek neki. Pont a teáltalad kifejtett szemlélet az a szél amit a zsarnokok befognak a vitorláikba. Béka a fazékban, lassan kiszívja minden erődet napról napra észrevétlenül, hogy mire felébredsz és nekimennél, már jártányi erőd sem lesz.
    .
    Ha megfutamodsz a harc elől, akkor a hátad fordítod neki és könnyen hátba szúr.
    Ha szembefordulsz megúszod sebesüléssel, de ha visszaütsz akkor ő fog besokkolni mert ez az amire nincs felkészülve, ő csak a hátba szúráshoz ért.
    .
    Hányszor láttam természetfilmen, hogy a gepárd üldözi a gazellát, hátulról ráugrik és szétharapja gerincét.
    .
    És hányszor láttam, hogy a gazella szembefordult és átdöfte a gepárd oldalát.

    Mami te nem leszel túlélő, te csak meghosszabbítod az életed és nélkülözésed egy kicsit.
    .
    De a te életed, neked kell választani mit eszel.

    Mami, a támadóval mindig szembe kell fordulni, hátat fordítani elmenekülni, az irhád menteni soha nem szabad.
    Ugyan mi esélye van egy buta nyuszinak a sassal szemben amikor 8 pengeéles 12 cm karom, mint 8 kés átszakítja a testét.
    . A buta menekülő nyuszinak semmi, de az okos aki mer szembefordulni az állva hagyja az égbolt mesterét is. mondom én aki sas vagyok és csodálom ezt a nyuszit, nagyobb példaképem mint sok ember.

    .
    Nézd meg és tanulj. kb. 3:2O tól kezdődik amiről beszélek. ismétlik is.
    Mami, te okos vagy vagy gyáva????

    http://www.youtube.com/watch?v=A1f1kvKAsKM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  5. Gonoszka,
    .
    Ha a magyar népet jellemeznem kell, egy szavam van rá. VAKTÖLTÉNY.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  6. Mami
    2013. november 10. vasárnap
    20:45

    “Akik itt ezen az oldalon a kormány erőszakos megdöntéséről beszélnek vajon mit tettek? Vagy beszélni róla és képeket megosztani ugyan az? ”
    .
    Azt nem tudhatod. Egyikünk sem fogja itt nagydobra verni. Közülünk sokan, sokat tesznek.
    —————-
    ” Nem értem, miért kell nekem esni, mert nem akarok a barikádokra menni. ”
    .
    Nem kell. Szabadon választhatsz. Vagy mégy a barikádra vagy a vágóhídra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  7. girbegurba
    2013. november 10. vasárnap
    21:39
    .
    “Ez igaz, de hiába is lépnék föl egyedül. ”
    .
    Nincs csoportos üdvözülés, de összetartásra szükség van. Azt nem lehet tudni kinek milyen szerep jut és mekkora vihart kavar.
    .
    Tudod az életünk, a világ olyan mint egy gép. A gépben nincsenek felesleges fogaskerekek. Mindre szükség van. Mindannyiunknak meg van a maga feladata, szükség van mindannyiunkra. Ha más sebességbe kapcsol a gép olyan fogaskerekek jönnek mozgásba amik eddig pihentek. Pont a @girbegurba fogaskerék.
    .
    De akik nem kapcsolódnak be valamilyen módon a gép működésébe, azok mennek a vágóhídra. Ámde, ha csak nagyon kevesek hajlandóak tenni, akkor a zsarnok kipusztít és felél mindent és csak egy rejtve maradó ki csoport lesz a túlélő. Azt akarajátok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  8. Ami módomban áll, megteszem. Ha más nem, ébren tartom a gondlatot.
    Ha mindenki csak annyit tenne, amire lehetősége van, …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  9. Eagle
    2013. november 11. hétfő
    04:29

    “Azt nem tudhatod. Egyikünk sem fogja itt nagydobra verni. Közülünk sokan, sokat tesznek.”

    Azt, hogy én mit teszek, azt honnan tudod?

    Gonoszka
    2013. november 10. vasárnap
    21:00

    Ugye tanúsítjátok, hogy én hölgyekkel szemben mindig udvarias voltam?
    Na ugye!
    DDD

    Közhely, de igaz, nem az számít mit mond, hanem hogy ki mondja. :) Ennyi telik sokaktól, személyeskedni, sértegetni. Nem érvelni, mert az olyan macerás…, ugye?

    Eagle
    2013. november 11. hétfő
    03:34

    “Hányszor láttam természetfilmen, hogy a gepárd üldözi a gazellát, hátulról ráugrik és szétharapja gerincét.”

    Tudod mi folyik most itt? Most itt bizony pont Ti vagytok a gepárd. Én meg nem a gazella, hanem a madár, amelyik a fáról nézi a meccset.

    Sajnálom, hogy ide is beszivárgott az az ideológia, hogy csak bizonyos emberek gondolatai a helyesek. Mindenki más rossz úton jár. Nekem mások az értékeim. Az ész érvek, mások véleményének elfogadása, összetartás, odafordulás, empátia.

    De itt is vannak emberek, akik semmi másnak nem örülnek, mint egy jó kis balhénak. Mit is tettem? Kimondtam egy igazságot. Azt, hogy nem akarok véres harcokban részt venni. Mondjátok meg, ki az az épeszű ember, aki szeretne??!!!

    Ilyen minőséget, ilyen minősítéseket nincs kedvem olvasni, erre van csiliárd másik oldal.
    Igazság? Kinek az igazsága? Gyávaság? Ki mondja meg nekem mi a gyávaság?!

    Ugyan már, ha a saját ideológia csoportotok tagjaival ilyen fröcsögést vagytok képesek csinálni, akkor hogyan akartok egy kormányt megdönteni? Annyira ragaszkodtok a saját igazságaitokhoz, hogy a végén pont egy maréknyian maradtok. Mert persze mindenki más hülye, gyáva, blablabla…

    És Gonoszka! Kösz a képeket. A stílus maga az ember…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  10. EGY SZÖRNYŰ ÁLOM, AMELY NEM PÉLDA NÉLKÜL VALÓ
    .
    Minap azt álmodtam, hogy én vagyok a magyarok nagy Fürere és üvöltve a Hősök terén buzdító beszédet tartok fiatal demokratákból álló környezetem számára: Tisztäääääälthölgyääääimésuroooooaaaaim! Kezdjük a működésünket a danzigi Westerplattén ágyuszóval, aztán taroljuk le egész Lengyelországot, majd vegyük az irányt gyorsan Leningrád, aztán Moszkva felé és addig ostromoljuk az engedetlen városokat amíg a háború tart. Anyag és pénz nem számít. Azonban addig is forduljunk dél felé és a bakui olajmezők olajával töltsük fel a tigriseket és ebből a lendületből száguldjunk Sztálingrád irányába… Erre a sebességre ellenségeink úgyse számítanak, mert az ő lovagias diplomáciájuk csak fehér kesztyűben hajlandó tárgyalni, mire fölébrednének ezek a jogtudós urak az alatt mi meg tankokkal végigrohanunk az ő rohadt ázsiai sztyeppéiken a végső győzelem irányába. A fehérkesztyűs tárgyalgatások ideje már rég lejárt, tisztäääälthölgyimésurooooaaaaim és bajtaaaaaaaaarsak. A gyenge, érzékeny lelkűek még most forduljanak vissza, ha nem képesek velünk, demokratákkal a ritmust tartani és együtt háborúzni… A mi erős “fiatal demokratáink” viszont az erőt kell hogy képviseljék és így semmiféle alkotmányos egyezkedéseknek nincs helye. A lerohanás villámháborúja, az erő fitogtatás, ez a mi taktikánk… Ez alatt a hadisarcból és más rablott holmikból feltölthetjük tartalékainkat, hogy majd Sztálingrádot bevegyük… Ha meg nem, hát majd a zabrálásból megmaradt készletek energiáiból hanyatt-homlok rohanhatunk majd a mi édes hazánkig… Ez a hazafias érzés lesz a mi következetességünk gyümölcse… Akinek ez a perspektíva nem felel meg, az akassza fel magát, ott a kötél, meg a szög a pincében !!! Ha egyszer sikerülhetett, akkor most is így kell történnie. Nem baj hogy ez alatt eltelt már három-négy esztendő. Tisztääälthölgyeimésurooooaaaim !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  11. Erre vajon milyen útmutatást ad majd a Kedves Vezető a hivatalainak?:

    http://www.greenfo.hu/hirek/2013/11/09/az-evszazad-adocsalasa

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. Mami
    2013. november 11. hétfő
    18:06
    Kedves Mami!
    Tisztelere méltó a pacifizmusod, én sem vagyok híve a viták erőszakos úton való rendezésének.
    De olyan érzésem van, hogy te sem méred fel teljes valójában, hogy kik ill. milyen emberek is vannak ma kormányzati pozicióban és alkalmasint még mi mindenre lesznek képesek a választásokig hátralévő időben a hatalmuk megtartásáért.
    Pláne elvesztése esetén mi vár ránk – az általad is hőn áhított békés, normális élet helyett – ha ellenzéki szerepbe kényszerülnek.
    És akkor bizony nem lesz választási lehetőség, sem mód a decens eszmecserékre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. Ma jöttem rá, miből fogok meggazdagodni.
    Újságot fogok nyomtatni. Az lesz a címe, hogy PLÁGIUM és nem teszek mást, mint pl. az origóról átírom a cikkeket O.V. nevére. Biztos siker!
    Pl:
    Orbán Viktor: Hat év fegyház a bankrabló rendőrnek
    Orbán Viktor csapott le a Sólyom Airwaysre
    Orbán lelkét is megviselhették a sérülései
    Orbán Viktornak mégis fáj a foga a Mol INA-részesedésére
    Obán Viktor pápa 150 ezer dollárt küld a Haiyjan károsultjainak

    És a mai kedvenc:
    Orbán Viktor: Egy év múlva miniszterelnök leszek

    (bár ez csak a rémhír vagy a kacsa rovatba fér…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. Ha keresztülverik a parlamenten a határozatlan idejű előzetes fogva-tartás törvényi lehetőségét, akkor tényleg szinte mindennek vége: az ítélkezés átkerülhet az ügyészség kezébe és elég lesz pl. egy politikai indíttatású feljelentés egy kellően tartós szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény gyanújával, és a nem kívánatos személy korlátlan ideig elzárva maradna, bírósági tárgyalás nélkül. A cél így sokkal egyszerűbben elérhető, mint egy komplikált koncepciós perrel, ami még a visszájára is fordulhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Keresztülverték. Sztálin elismerően csettintene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Na Ki .. ez rettenetes. Mi lesz itt…???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. …”Magyarul: tessék úgy igazítani a törvénykezést, ahogyan azt az Orbán Viktor nevű magyar emberek joggal elvárják”…..

    Kérdésem: mindegyik Orbán Viktor nevű emberről szó van?
    Ugyanis kis hazánkban – a kedves vezetőt is beleértve – legalább három Orbán Viktor nevű ember él. Akikből az egyiket (nem a kedves vezetőt) személyesen ismerem. És aki – bizonyára nagy meglepetés egyeseknek – ez utóbbi Orbán Viktor NEM fideszes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Na Ki 2013. november 11. hétfő 23:19
    ….”Ha keresztülverik a parlamenten a határozatlan idejű előzetes fogva-tartás törvényi lehetőségét, akkor tényleg szinte mindennek vége”…..

    Két lényeges szempontra szeretném felhívni a figyelmet, amely eddig nem került szóba:
    ha egy törvénymódosítás egy folyamatban lévő ügyre is kiható hatállyal szigorít, az – ALKOTMÁNYJOGI SZEMPONTBÓL – kimeríti a visszamenőleges hatály tilalmát.
    És – függetlenül a célzattól – a visszaható hatály megsértése nagyon súlyos alkotmánysértés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. A másik:

    (Előrebocsátom hangsúlyozottan, hogy nem a bűnösöket védem, hanem a jogállami normákat!)

    Ha az állam olyan tehetetlen, hogy a saját büntetőigényét nem tudja az előre szabályozott időkeretben érvényesíteni, akkor az állam saját tehetetlenségét nem varrhatja a vádlottak nyakába egy újabb szigorítással.
    Az állam még a saját tétlenségére is, ill. a saját tétlenségéből bekövetkező következményekre is csak jogállami módon reagálhat. Egy büntetőeljárásnak, azon belül a büntethetőségnek az eljárás minden szakaszában alkotmányosnak kell lennie.
    A jogbiztonság az államtól és elsősorban a jogalkotótól azt várja el, hogy a jog egésze, egyes részterületei, és egyes szabályai is világosak, egyértelműek, hatásukat tekintve kiszámíthatóak és a norma címzettjei számára is a büntetőjogban is előre láthatóak és kiszámíthatóak legyenek. A kiszámíthatóság és előreláthatóság elvéből a büntetőjogban közvetlenül is levezethető a visszamenőleges hatály tilalma.
    A jogállamiság és jogbiztonság elvéből fakadnak az eljárási garanciák is. Ezek alapvető jelentőségűek az egyes jogintézmények működésének kiszámíthatósága szempontjából.
    A büntetőhatalom gyakorlására rendelt hatóságok mulasztása vagy tétlensége, ill. eredménytelensége – mint kockázat – az államot terheli. Ugyanis alkotmányos jogállamban az államnak nincs és nem lehet
    korlátlan büntető hatalma.
    A jogállam tartalmát adó alkotmányos elv az is, hogy az állam büntető hatalmának törvényben meghatározott határai és feltételei nem változtathatók meg annak terhére, akinek a cselekményét büntetőjogilag megítélik. Sem a büntetőpolitika változása, sem az eljáró hatóságok mulasztása vagy hibája nem eshet az elkövető terhére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Most már valóban mehet az “egyenként fogunk levadászni benneteket”!
    Évekig kuksolhatnak előzetesben és akkor még kinti bírósághoz sem lehet fordulni?!
    Akik most ezt megszavazták is kerülhetnek még ebbe a szituba, visszanyalhat még ez a fagylalt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Ordító aljasság volt az mszp részéről, hogy melléállt a Rogán beadványának, és így lehetővé tette, hogy a mindenkori hatalom bármikor, bárkit bármeddig fogva tarthasson.
    Gyakorlatilag helyeselték.
    Eszükbe sem jutott, hogy milyen következményei lehetnek,akár rájuk nézve is.
    Itt fölöttem paragrafus védte a jogállami normákat. A képviselőknek meg eszébe sem jutott.
    Már a remény is haldoklik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  22. Kérdések, melyekre nincs válasz – a hozzászólásokban feltett kérdések miért nem merültek fel a megszavazókban?
    -
    http://www.168ora.hu/itthon/bortonben-maradhat-aroktoi-banda-egyik-tagja-120559.html
    -
    Azt gondolom fékek és ellensúlyok nélkül rohanunk a gödör aljáról most már a szakadékba!
    -
    bumburi
    Rogán vádja, hogy a gyilkos mellé áll az aki nem szavazza meg és ezek hazaárulózhatnak, gyilkos mellé állással vagdalkozhatnak, mert ez juthat csak el a vakegér szavazótáborhoz!
    Én nem vagyok elég okos, hogy meg tudjam mondani, mit tegyen az ellenzék a gátlástalan, hazug és ocsmány kormánnyal szemben – itt az ellenzék szavai már régóta hatástalanok, nem hallatszanak, leperegnek, ha a zembereknek ez kell, legyen!
    -
    http://nepszava.com/files/2013/03/orban-birkakkal-qpr.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. Bumburi, mit vársz el ezektől a tehetségtelen, hülye barmoktól ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  24. 2001 09 11 után Quantanamon berendeztek egy börtönt.
    Ámbár Mr. Obama az első választási ígéretében megígérte bezárását,
    A börtön még a mai napig is működik.
    Ítélet nélkül, tárgyalás nélkül, már 12 éve vannak ott bezárva emberek.
    Ennek fényében Orbán semmiség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. http://propeller.hu/itthon/2817464-jogeros-itelet-pert-vesztett-otp
    -
    Az OTP már egy éve próbálkozik az ügyfeleivel új szerződést kötni – akik lépre mentek és beléptek az árfolyamgátba, azoknak tehát új szerződésük van – rájuk nem vonatkozik ez az ítélet!
    Az árfolyamgáttal lehet, hogy jelen pillanatban jól jártak, de a felgyülemlett összeget valamikor meg kell fizetniük – ám az új szerződéssel viszont biztos, hogy rosszul jártak és megint beugratták őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Kedves Mami!”"”"”"Annyira ragaszkodtok a saját igazságaitokhoz, hogy a végén pont egy maréknyian maradtok. Mert persze mindenki más hülye, gyáva, blablabla”"” ezt is írtad utolsó hsz.-ben . Szeretném elmondani Neked, hogy én személy szerint örültem a beírásaidnak. Örülök Neked, és megértelek. Megértem hogy csalódott vagy a kommenteket nézve. Igazad van ki az aki úgy készül, hogy ő hős lesz . Én már számtalanszor gondoltam, hogy abbahagyok minden tiltakozást az orbáni rettenet ellen. Hiszen látszólag semmi értelme. Békét és nyugalmat szeretnék nem értelmetlen háborút. Aztán mégis valami mindig arra késztet hogy ne hagyjam abba. Valamikor Bartus László írt egy cikket amiben az volt hogy szar emberek vagytok. Nem azt írta hogy sok szar ember van Magyarországon, de vannak azért olyanok is akik nem tartoznak ezek közé. Abban az időben naponta kaptam a kisebb nagyobb rugásokat a nyílvánosan vállalt véleményemért. És a legjobban azok fájtak amiket azoktól kaptam akikkel azt gondoltam , hogy egy oldalon állok. Egy ilyen sorozatütés után olvastam itt az AN-ban hogy szar emberek vagyunk. Ez valamiért akkor nálam kiverte a biztosítékot. Pedig tudtam hogy nem rám gondolt a cikkíró. és mégis. Akkor írtam egy hsz. hogy kérjen tőlem bocsánatot B.L. mert nem vagyok szar ember. B.L. bocsánatot kért. Ez a hsz-om nem tetszett senkinek. Ki is mondták, ill gondolták. Sokan nem “”bocsájtották ” meg . És mégis írok ide időnként. Ma már nem írnám ezt B.L-nak hogy kérjen bocsánatot. De aznap valahogy túl érzékeny voltam. Tehát kedves Mami maradj itt. Minden emberre szükség van aki tenni akar ez ellen a szörnyűség ellen. Kevesen vagyunk. És sajnos időnként értelmetlenül GONOSZKODUNK. hallod gonoszka?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. kegyelem,
    Adtam egy + pontot, de szerintem Gonoszka nem gonoszkodik, csak gondolkodik, és ragaszkodik az igazsághoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos