Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Németh Sándor és a titkosszolgálat 2013. október 18. péntek 4:52

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Németh Sándor és a titkosszolgálat

A Gój Motorosok Facebook oldalán azzal vádoltak meg, hogy én voltam az „Énekes” fedőnevű ügynök. Szerencsére nyilvánosságra hozták azt a 6-os kartont, amellyel bizonyítani akarták, hogy engem 1984. március 5-én beszerveztek.

Egyetlen nap alatt kiderült, hogy primitív hamisításról van szó, amelyet számítógéppel készítettek. Az állítólagos karton téves adatokat közölt, egyebek mellett az iskolai végzettségemről, a foglalkozásomról, és 1984-es lakcímemként a feleségem szüleinek lakáscímét tüntették fel. A feleségemet tíz évvel később ismertem meg, de 1984-ben még a szülei sem laktak azon a címen, amely állítólag az én lakcímem volt a „beszervezésem” idején.

Remélem, minél többen leírják ezt a hazugságot, és meggazdagszom belőle. A cáfolataim annyira nyilvánvalóak voltak, és a hamisítás annyira átlátszó, hogy még a Magyar Nemzet is azt válaszolta a cáfolataim után, hogy nem kíván a témával foglalkozni.

Volt azonban ennek az ügynökvádnak egy érdekes előzménye. Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze egy szlovákiai istentiszteleten a prédikációja részeként azt állította, hogy pénzért megvásárolta a beszervezési kartonomat és a titkosszolgálati dossziémat. Azt is mondta, hogy gondoskodik majd arról, hogy ezek nyilvánosságra kerüljenek.

Nem állítom, hogy a Németh Sándor által megvásárolt 6-os karton (és állítólagos dosszié) azonos azzal, amelyet a Gój Motorosok nyilvánosságra hoztak. De nem is zárom ki azt. Van logika abban, hogy a szélsőjobboldal révén dobja be valaki az ügynökvádat úgy, hogy ő maga a háttérben maradhasson. Nem biztos, hogy a két anyag azonos, de ismerek egy utat, amelyen keresztül Németh Sándortól a hamis akta eljuthatott a Gój Motorosokhoz. Vagy az sem kizárt, hogy a szélsőjobboldallal is kapcsolatot tartó általam is ismert közvetítő ajánlotta az aktát megvételre neki.

Korábban írtam egy levelet Németh Sándornak, és közöltem vele, hogy az ismeretei tévesek. Ha valóban vásárolt valamit, akkor azzal becsapták, az csak hamisítvány lehet. De Dávid és Saul bibliai példája szerint nem jelentem fel államtitok megsértése miatt, és nem perelem be jó hírnév megsértése miatt, mert Dávid sem vágta le Sault, amikor az őt üldözte.

Ám miután a Gój Motorosok közzé tettek egy hamisítványt, ezúton szólítom fel Németh Sándort, hogy hozza nyilvánosságra azt a 6-os kartont és titkosszolgálati dossziét is, amelyet állítólag megvásárolt. Derüljön ki az igazság. Vagy én vagyok ügynök, vagy ő hazudott. Állok elébe a bizonyítékainak.

Németh Sándor esete nem mindennapi történet. Hálás lehet az olvasó a Gój Motorosoknak, hogy nekik köszönhetően megismerheti ezt a történetet.

Íme.

Németh Sándor tavaly augusztusban vendégprédikátor volt a Hit Gyülekezete szervezésében egy szlovákiai istentiszteleten. Arról beszélt, hogy a gyülekezetekre leselkedő legnagyobb veszély, hogy megpróbálják „lefejezni” a gyülekezeteket. Ezért a vezető pásztorok ellen indítanak támadást. (Talán ezért van az, hogy a Biblia szerint nincs egyszemélyi vezetés az igazi keresztény gyülekezetekben, és akkor nem lehet lefejezni őket. A Hit Gyülekezetében nem így van, ezért ez a veszély fennáll. De ez most nem tartozik ide.)

Ennek kapcsán kezdett el beszélni arról, hogy őt „többször is félre akarták tenni”. Akkor csak sejtette, de most már tudja, hogy ez „egy titkosszolgálati terv volt”. Azt mondta: „kiképeztek titkosszolgákat, beküldték a gyülekezetbe. Volt, akinek sikerült beférkőznie a bizalmamba.” Ez a kiképzett titkosszolga lennék én. Németh Sándornak erről a prédikációjáról videó felvétel készült, amely egy ideig látható volt a YouTube-on is, de amikor Németh Sándor megtudta, hogy a beperelésén gondolkodom, akkor levették. A felvételről azonban másolatot készítettem.

Németh Sándor a felvételen nem mondott nevet, de egyértelműen azonosítani lehet, hogy rólam beszél. Életem olyan részleteit mondta el, amelyeket nem lehet mással összetéveszteni. Azt is elmondta, hogy újságíróról van szó.

Azt állította, hogy a titkosszolgálat tanulmányozta az ő jó lelkét, és ennek alapján épített be engem ő mellé. Nem idéznék itt néhány hazugságot, hogy ő szerzett nekem lakást, állást, ebből egy szó nem igaz. Elég sajátos, hogy valaki istentiszteleten hazudik. Felszólítom Németh Sándort, nevezze meg azt a lakást, amit ő szerzett nekem, és nevezze meg azt a munkahelyet, ahova ő juttatott be. Az első újságíró munkahelyem a Fekete Doboz Alapítvány volt, amelyet erőteljesen ellenzett.

Aztán így folytatta: „Egyszer csak felhívnak telefonon, a botrány után.” A Hit Gyülekezetéből való távozásom után ugyanis írtam egy bestsellert Fesz van címmel a Hit Gyülekezete belső működéséről. Németh Sándor embertelen vezetői módszere miatt két részre szakadt a Hit Gyülekezete. Ennek részletei olvashatók a könyvemben. Németh Sándor aztán azt mondta a prédikációjában, hogy ez a telefonáló azt kérdezte tőle: „kell-e nekem ennek az embernek a titkosszolgálati űrlapja? Nem vagyok kíváncsi, de őrá, Isten bocsássa meg, igen. Kell” – mondta.

Ezek után Németh Sándor kifejtette, hogy joga van tudni, kik befolyásolták az életét, kik szégyenítették meg a nyilvánosság előtt. Majd így folytatta: „És mondtam neki, kell. Mennyiért adod? Megkaptam. Akkor döbbentem meg a beszervezési lapján, hogy a titkosszolgálatnak a munkatársa. Azt hittem, hogy már ki vagyok képezve. Újdonságot nem fogok tapasztalni. Voltam több mint egy évtizedig egy földalatti gyülekezetben. Nem tudtam, hogy meg tudnak lepni újdonsággal. Eléggé odafigyeltem a behatolásokra. Fejemet csapkodtam, hogy ó, de ostoba voltam. Ezt már nem tudom visszacsinálni. Iszonyatos kárt okozott.”

Aztán ezt mondta: „Még a mérkőzésnek nincs vége. Azt gondolom, ő is tartogat még nekem bizonyos dolgokat, de én bennem is vannak látások. Mivel egy csomó államtitok van ebben, nem akarok börtönbe kerülni ezek megsértése miatt, de gondoskodtam arról, kérek Istentől még erőt, időt, hogy az utókor számára minden információt rendelkezésre bocsássak.” Ennyi.

Ezután jelent meg most a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott 6-os karton, amelyről kiderült, hogy hamisítvány. Nem tudhatom, hogy ez azonos-e azzal, amit Németh Sándor vásárolt, de itt az ideje, hogy előálljon a Hit Gyülekezete vezető lelkésze a saját dossziéjával. Felszólítom, hozza nyilvánosságra azokat a rólam szóló titkosszolgálati anyagokat, amelyeket állítólag megvásárolt, és amelyek azt bizonyítják, hogy én a titkosszolgálat embere vagyok vagy voltam. Takarja ki az államtitkokat, ez ne legyen akadály.

Mielőtt Németh Sándor ezt megteszi, szeretném összefoglalni, hogy Németh Sándor mit is mondott tulajdonképpen. Ez azért érdekes, mert első tervem az volt, hogy nem cáfolom Németh Sándor állításait. Ebben az esetben 3-tól 5 évig terjedő szabadságvesztésre büntetendő azokért a bűncselekményekért, amelyekkel a nagy nyilvánosság előtt megvádolta saját magát.

Németh Sándor azt állította, hogy egy titkosszolgálati terv keretében kerültem a Hit Gyülekezetébe. Ezek szerint a Hit Gyülekezetébe való megtérésem előtt is már a titkosszolgálat emberének kellett lennem. Mivel a Hit Gyülekezetében 1990. június 2-án tértem meg, a beszervezésemnek a rendszerváltás előtt kellett megtörténnie. Még a pártállam idején kellett, hogy beszervezzenek, és a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz kellett kerülnöm. Ha a titkosszolgálat egy Németh Sándor elleni akció keretében épített be, akkor nem egy közönséges ügynök voltam, hanem egy beépített operatív tiszt.

Ha ez így van, akkor Németh Sándor egy rendszerváltás utáni titkosszolgálati akciót leplezett le nagy nyilvánosság előtt, és nyilvánosságra hozta a jogállami titkosszolgálat operatív tisztjének kilétét. Ezért Amerikában életfogytiglani büntetés jár. De a magyar törvények szerint is ez vaskos államtitoksértés. Németh Sándor elmondja, hogy az államtitok nem véletlenül került a birtokába, hanem azt pénzért vásárolta. Ez az államtitoksértés minősített esete. Németh Sándor ezzel bűncselekményt követett el.

Szeretném felhívni a figyelmet az általa idézett telefonbeszélgetésre. Németh Sándor úgy beszél a telefonálóval, ahogyan bűnözők szoktak egymás között: „mennyiért adod?” Mindezt államtitkokról. De nézzük tovább a logikát.

Ha mégsem vagyok a titkosszolgálat embere, hanem Németh Sándor egy hamisítványt vásárolt, azt ő nem tudta. Még ezen a felvételen is azt állította, hogy az általa megvásárolt dokumentumok igaziak. Ez azt jelenti, hogy Németh Sándor vezető lelkész akkor is kész volt egy bűncselekmény elkövetésére, ha tudtán kívül az mégsem volt az, mert az általa megvett iratok hamisak. Németh Sándor több ezer ember előtt, istentiszteleten, állítólag a Szentlélek kenete alatt prédikálva, nyilvánosan azt jelentette be, hogy ő egy bűnöző. Bűncselekmények elkövetésével vádolta meg saját magát.

De még az sem biztos, hogy nem követett el bűncselekményt, ha a rólam szóló 6-os karton hamis. A Gój Motorosok által bemutatott dokumentumok, amelyekben az „Énekes” fedőnevű ügynök neve szerepel, még lehetnek államtitkok. Legfeljebb én nem vagyok azonos az Énekes fedőnevű ügynökkel. Németh Sándor tehát e pillanatban könnyen lehet, hogy államtitkokat birtokol. A törvény szerint az államtitkok („minősített adatok”) birtoklása is bűncselekmény, amely börtönnel sújtandó.

Ám Németh Sándor nem állt meg itt. Miután nyilvánosságra hozott egy általa vélt titkosszolgálati akciót, leleplezte a Nemzetbiztonsági Hivatal operatív tisztjét, és nyilvánosan elismerte, hogy államtitkokat vásárolt meg, amelyek ma is a birtokában vannak, bejelentette, hogy ezeket az államtitkokat meg nem nevezett időpontban nyilvánosságra hozza. Államtitok birtoklása is bűncselekmény, a nyilvánosságra hozatala is az. Amit bejelentett, az előkészület a minősített adatokkal (államtitkokkal) való visszaélésre. Ez büntetőjogi tényállás, minősített eset. Ha összeszámoljuk a büntetési tételeket, akkor azért, amivel Németh Sándor a nyilvánosság előtt megvádolta magát, minimum öt és tíz év közötti szabadságvesztés járna.

Az általa elmondottakat súlyosbítja, hogy már tíz éve Amerikában élek, és ha igaz, amit a nyilvánosság előtt elmondott rólam, akkor ő a Nemzetbiztonsági Hivatal olyan munkatársát leplezte le, aki jelenleg Amerikában van. Ha ezt az amerikai hatóságok megtudják, akkor azt gondolják, hogy a titkosszolgálat embereként vagyok itt. Németh Sándor nincs tisztában azzal, hogy miket beszél. Azért, mert nem akar szembenézni azzal, hogy valaki elmenekül a terrorja elől, képes azzal meggyanúsítani, hogy csak ügynök lehettem. Nem ismerek egyetlen korábbi vezetőt a Hit Gyülekezetében, akit a gyülekezetből való távozása után Németh Sándor ne vádolt volna meg azzal, hogy ügynök volt. Beteges paranoiája még inkább gyűlöletté fokozódott, mivel én még könyvet is írtam róla. Az nem jutott eszébe, hogy a titkosszolgálatok tisztjei két operatív akció között általában nem írnak könyvet arról, hogy mit csináltak az előző akciójukban.

Ez a vak gyűlölet, amely nem képes tudomásul venni, hogy Németh Sándorral anélkül is szembefordulhat valaki, hogy a titkosszolgálat embere lenne, vezetett odáig, hogy egy magát újjászületett keresztény lelkésznek valló ember a politikai alvilággal szövetkezik. Pénzért titkosszolgálati dossziékat vásárol, kész arra, hogy bűncselekményt kövessen el. Azért, hogy ne kelljen szembesülnie a valósággal, és a Hit Gyülekezete kettészakadásáért viselt felelősségével. Bástya elvtársat meg akarták ölni. Amikor a pszichikai terrorja elől elmenekültem, a soproni szanatóriumban az mondták, hogy „ember, magán átment az úthenger. Hol talált egy ilyen kifejlett példányt?” Én ezért ismerem a diktatúrák és a diktátorok személyiségét, mert közelről láttam egyet.

Németh Sándor szét akarta zúzni a személyiségemet, amit nem engedtem, és elkövettem azt a hibát, hogy a nekem okozott károk miatt nem fordultam bírósághoz, hanem írtam helyette egy könyvet. Németh Sándor ezek után nem képes elfelejteni engem, ugyanolyan bosszúállónak gondol, mint amilyen ő maga, a lelkiismeretét nem tudja elnyomni, ezért képes megrágalmazni azzal, hogy a titkosszolgálat embere voltam. Azért, hogy ne kelljen tudomásul venni, hogy valaki saját akaratából képes volt szembefordulni vele. Miközben kórházról kórházra menekültem előle, és az utánam küldött emberei elől, utólag azt hazudja, hogy engem a titkosszolgálat épített be. Ezeket ő pontosan tudja. Ha a titkosszolgálat embere vagyok, akkor az ő kóceráját már régen bezárták volna, mert a Hit Gyülekezete súlyos emberi jogi probléma. Megtér valaki a Hit Gyülekezetében, mindenét és saját magát is átadja Istennek, és a vezető lelkész utólag titkosszolgálati ügynöknek nevezi, mert egy ponton túl ellenállt a pszichikai terrorjának.

Először arra gondoltam, nem cáfolom az általa elmondottakat. Nem is erősítem meg, hogy hamis tanúzásba ne kerüljek. De a YouTube-ra is feltett (majd azóta levett, de általam elmentett) videó alapján feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, mert valaki itt azt állítja, hogy pénzért államtitkokat vásárolt, államtitkokat birtokol, amelyek nyilvánosságra hozatalára készül, és legjobb tudomása szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal egy titkos munkatársát, operatív tisztjét nagy nyilvánosság előtt beazonosíthatóan leleplezte. Ettől kezdve Németh Sándor elemi érdeke az lett volna, hogy bebizonyítsa saját magáról, hogy hazudott, rólam pedig azt, hogy nem vagyok ügynök. Különben – ha jogállam van – ő megy a börtönbe.

De nincs jogállam. Legfeljebb Orbán Viktor kapott volna még egy eszközt a kezébe, amivel Németh Sándort zsarolja, hogy a Németh Sándor tényleges tulajdonában levő ATV-t a kezében tartsa. Orbán eldönthette volna, hogy az ügyészsége futni hagyja, vagy börtönbe zárja. Feltéve, hogy Németh Sándor be nem bizonyítja magáról, hogy egy közönséges hazudozó, és amit vett, az hamisítvány. Én pedig nem vagyok ügynök. Az lett volna a trükk, hogy neki lett volna érdeke, hogy cáfolja saját magát, és ebben én nem segítettem volna neki.

A kelepcének volt egy szépséghibája, hogy én nem voltam sem a rendszerváltás előtt, sem a rendszerváltás után a titkosszolgálat embere, ezért Németh Sándor nem követett el bűncselekményt. Akkor sem, ha egy hamis 6-os kartont vásárolt rólam. Még akkor sem, ha ő ezt nem tudta. Államtitoksértést azzal követett el, ha a megvett iratok között vannak igazi államtitkok is, de azt kutassa ki a titokgazda. Ezért nem tettem feljelentést Németh ellen, és azt sem akartam, hogy miattam kerüljön börtönbe. Pedig megérdemelte volna. Ne rajtam száradjon a lelke.

Most azonban előkerült egy rólam szóló 6-os karton, amely hamis ugyan, de egybevág Németh Sándornak azzal a fenyegetésével, hogy gondoskodik róla, hogy az általa megvásárolt dokumentumok nyilvánosságra kerüljenek. Ha a Gój Motorosok által bemutatott iratok nem azonosak azokkal, amelyeket Németh Sándor megvett, akkor – az államtitkok kitakarásával – hozza nyilvánosságra a rám vonatkozó beszervezési kartont. Felhatalmazom erre. Ne hazudja azt, hogy nem teheti meg, mert a Történeti Hivatalban az előző rendszer ügynökeinek kilétét meg lehet tudni. Ahhoz is hozzájárulok, hogy küldje el részemre a beszervezési kartonomat, az ügynöki múltamat bizonyító egyéb dokumentumokat, és megígérem, hogy azokat maradéktalanul nyilvánosságra hozom.

Derüljön ki az igazság. Miután a Gój Motorosok kartonjáról kiderült, hogy primitív hamisítvány, ne lebegtesse Németh Sándor, hogy neki bizonyítékai vannak az ügynökmúltamról, hanem itt az idő, és álljon elő vele. Ha ezt magától nem teszi meg, akkor megteszi majd akkor, amikor a bíróság előtt kell bizonyítania a videón elhangzó vádakat.

Sajnálatos, hogy a Fidesz mindezidáig megakadályozta, hogy az ügynöktörvény megteremtse a teljes nyilvánosságot és átláthatóságot. A közélet, a parlament, tele van ügynökökkel, a katolikus egyház püspökeinek jelentős része ügynök volt, az előző bíborosról kiderült az ügynökmúltja, a jobboldali kormányok tele voltak ügynökökkel, amelyet a Mécs-bizottság tárt fel. És közben olyanoknak kell védekezni a szélsőjobboldal és bosszúálló emberek vádjaival szemben, akik maguk is célpontjai voltak ennek a tevékenységnek.

Rólam bizonyíthatóan jelentettek Esztergomban, és azt is tudom, hogy kicsoda. Ha Simon Tibor akkori tanácselnök nem ismer a filmklubos mozgalomból, és nem vagyunk a mai napig barátok, akkor megakadályozták volna, hogy a művelődési központ egyik vezetőjévé kinevezzenek. Ezek után kell magyarázkodnom olyan primitív papírok miatt, amelyeken egyetlen adat sem stimmel, húsz évvel későbbi lakcím szerepel rajta. És akkor nem tudhatom, hogy egy magát kereszténynek, Isten emberének tartó lelkésznek, mi köze van a Gój Motorosokhoz, és mit forgat még bosszútól lihegve a sötét gonosz lelkében.

Miközben Németh Sándor személyemben vadássza az ügynököt, addig egy igazi ügynök ott ténykedik mellette: Morvay Péter, Németh Sándor személyi titkára, a Hetek című gyülekezeti újság külpolitikai rovatvezetője, az ATV külpolitikai műsorainak egyik szerkesztője, a III/III-as ügyosztály besúgója volt, amelyet ő maga mondott el a gyülekezet újságjában. Németh Sándor engem ügynököz, miközben az egyik legbizalmasabb embere bizonyítottan ügynök volt. Nem lehet, hogy Morvayt találta meg a „Cég”, mint régi ügynököt? Nem lehet, hogy Morvay az, aki az orránál fogva vezeti, Németh Sándor pedig a legjobb embereit marta el maga mellől? És csak úgy tud elszámolni velük, hogy ügynöknek nevezi őket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (50 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +62 ( 78 szavazatból)
Bartus László: Németh Sándor és a titkosszolgálat, 4.8 out of 5 based on 50 ratings

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Valaki/k résen vannak, éjjel is figyelnek, minuszolnak..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  2. Ebben a kibontakozó aljasságban az a legborzasztóbb, hogy a magyar i-gazságszolgáltatás nem fog sietni kideríteni az igazságot, mert a hatalom kezében van, és mint ilyennek, nekik lesz feladatuk, hogy ezt az ügyet elhúzzák a végtelenségig, közben az ügy súlyánál fogva egyre több hamis hír fog majd lábra kapni.
    Adja Isten, hogy tévedjek!!!
    Azonban a gój motorosok, meg németh eddigi pályafutását,és kötődését a hatalomhoz nagyjából ismerve nincsenek kétségeim, hogy ezek a gazemberek itt nem állnak le.
    A megbízatást maximálisan teljesíteni fogják,mert ezeken az oldalakon túl sok igazság jelenik meg,ami rávilágít az ő ténykedésükre is.
    Erőt és kitartást kívánok, az igazság kiderítéséhez.
    Ami ma Magyarországon lássuk be,egyenlő a lehetetlennel,mert az övék ” az ország, a hatalom, és a dicsőség”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  3. Csak elegansan es lazan be kell perelni, utana pedig az uggyel nem kell tovabb torodni…
    Majd a birosag elvegzi a munkajat es eljon az ideje annak is, amikor szepen eliteli Nemeth urat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  4. bumburi!
    Lehet olyan helyzetet teremteni, amikor egy biro is kenytelen jol donteni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  5. telekis
    Hiszem, ha látom! Sajnos a mai bírósági gyakorlat nem ezt vetíti elő.”sok esetben”
    Innen is tiszteltetem a tisztességeseket,akik nem feledték mire esküdtek fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  6. Előbb-utóbb várható volt. Az ellenség nem alszik. A nemzetközi helyzet fokozódik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. Báthory Ödönke

    Nem lehet, hogy maga NS volt beszervezve? Nekem nagyon gyanús, hogy
    1-a nagy komcsi elnyomás idején a feleségével együtt kiengedték Fort Lauderdale-be, hogy ott felkenjék lelkésznek
    2-szintén a komcsi elnyomás alatt a legfőbb egyházi riválisának családostul menekülőutat készítettek Londonba,
    Hány elnyomott és üldözött emberrel tették meg ezeket a kommunisták?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  8. Tisztelt Bartus László, Önnek nem védekeznikell, Önnek perelni kell, de úgy , hogy Németh Sándornak minden hamisan összeprédikált vagyona rámenjen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  9. Az előbbi hsz. ide is érvényes.
    2013. október 18. péntek
    09:45
    Amikor az emberek a Hit gyüliben a súlyos milliókat fizették be nem azért tették, hogy Németh Sándornak legyen egy TV-je ahol a fia az igazgató. Nem azért adták a pénzt, hogy LUXUS módon éljen fényűző balatoni nyaraló legdrágább öltönyök, cipők, HANEM AZÉRT ADTÁK BE A PÉNZT, HOGY ISTEN KIRÁLYSÁGÁT ÉPÍTSE. Németh Sándor mondhat bármit az embereknek.Eltílthatja őket attól, hogy elolvassák Bartus L. írásait ( azt mondja a híveknek, hogy az írásokból olyan gonosz szellemiség árad ami pusztító) de. ISTEN ÍTÉLETÉT nem kerüli el. És az ha nem változik meg Németh L………..RETTENETES lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  10. A választásokhoz közeledve ez csak rosszabb lesz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Kedves Bartus úr,
    sok erőt kívánok az elkövetkező harcához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  12. Mindig mondom:
    Az a legoptimálisabb megoldás ha az ellenség csinálja a saját rezsijén az ingyenreklámot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Azért gondolom, hogy mekkora csalódás lehetett ez az ember. Az azért nagyon súlyos, hogy egy lelkészről kiderül ennyi mocsokság, és szegény embereknek továbbra is szükségük van a hitre, a támaszra és csak mennek és mennek és csak járnak ebbe a gyülekezetbe és úgy érzik, hogy jó helyen vannak.
    Nagy részvétem Laci ezzel az egész gazemberséggel kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  14. Ildikó Rödönyi

    Nem tudom komolyan venni Németh Sándort. Prédikációival a szerencsétlen, manipulálható embereket kábítja. Sokszor ripacskodik, a gyerekeimmel jókat nevettünk ilyenkor rajta.
    Elképesztő, hogy komolynak hitt emberek álszent képpel hallgatják, és “műsorai” utáni szenteskedő dalok ritmusára verik a tamtamot.
    Mit várhatunk ezek után Orbán közönségétől?
    Ugyanez a buta csordaszellem uralkodik az ő elvakított, bárgyú követői között is.

    Hogy Németh Bartus Lászlót támadja, az természetes. Kitől féljen, ha nem attól, aki a hamis prófétát leleplezi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  15. Ez a cikk egy undorító, mocskos hazugságokkal, emberi méltóságában megvádolt ember erős fájdalmát és dühét kiáltja a világba.
    .
    Én NEM hiszem, hogy ügynök volt. Nem hiszem, mert nekem, nekünk ezt mondja. Eddigi munkásságából következik, hogy amit kimond, az nem csak a tényt, hanem erkölcsi tartalmat is hordoz.
    .
    Elképzelni sem tudom, milyen rettenetes érzelmi megrázkódtatást okoz neki, hogy ez a hazugság, egy olyan embertől származik, akit valamikor talán még tisztelt is.
    .
    Engem nem érdekel, hogy ügynök volt-e vagy sem. Tudom, hogy nem volt az, és kész. Engem csak az érdekel, mit tesz most. És amit most tesz az AN hasábjain, az nagyon jó, az nekem nagyon tetszik. A többi nem érdekel.
    .
    Bartus Lászlót írásaiból olyan, hazáját szerető, igaz magyar, liberális demokratának ismertem meg, aki az AN-ben nap, mint nap, reményt ad nekem és sokan másoknak, hogy ne féljünk, az igazság velünk van, és ami tőlünk telik bátran tegyünk is érte.
    .
    Ugyanakkor féltem őt, hogy ez a hatalmi gépezet – amelynek undort keltő alattvalói és kiszolgálói – ha csak egy rövid időre is, de kizökkentik őt abból a munkásságából, amelynek most szenteli életét. Pedig nekem, nekünk – talán éppen most – nélkülözhetetlen szükségünk van rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  16. A hatalomnak kétformája létezik.

    1- valós elismert

    2- a félelemből alárendelt birtoklási vágy

    mindkettő módszere a titokban tartás. Igaz értelmetlennek tűnő megfogalmazás, de talán egy példával érthetővé válik. 1- Tehát a valós hatalom az válójában kevesebb kérdéseket vet-fel az igazságtalansággal szemben. Érdektelen tűnő események áthidalása politikai értelemben. Itt nincsenek valódi célszemélyek, de vannak alkotott, kitalált elméletek amivel arra ösztönzik szókimondó „társaikat”, hogy lehet valami ami mindent felül ír. S ha nem is létezik semmi, akkor is egy örök tartás áll fent egy kreált elmélet miatt. Ez csak azért lehetséges, mert egy hiteles példát „áldozatot” bedobtak a köztudatba. Tehát ez a valós elismert.

    2- általában ez jellemző a magyarországi viszonyokra. „Mindenki-mindenkiről mindent tud” mégis hallgatásba, tagadásba mennek át. Mert ugye kinek érdeke, hogy az igazság kiderüljön? Viszont alkalmas arra, hogy egy kis”apró pénzért” befolyásokat szerezzenek más bűnös társukkal szemben, teszik ezt olyképpen, hogy önmaguk is a romlott gödörben sínylődnek. Persze ez igen kifizetendő tud leni. A probléma ott kezdődik, mikor valaki élesben zsarolhatóvá válik akkor és olyan személy által aki a gödör legalján van. Mert ugye ki-kiabál a legjobban? Az aki a felszínre szeretne törni, vagy éppen a hamis eszményire épített látszat világát, eredményeit népbutító, népkábító, pénzszerző énjét veszély fenyegeti. És most jön a képbe az átmenet- igazolni kell a lehetetlen hiteltelen „énjét”, ehhez pedig egy civil „áldozat” kell aki nem a gödör mélyen, de nem is a gödör tetején áll. Ez jellemző Német Sándorra akiről személyes véleményem az, hogy a gödör alján sínylődik. Mindent és mindenkit megvenni, hallgatásra bírni, vagy partneré alakítani minden és mindegy milyen áron. Sajnos ehhez mindig megtalálta a gödörben lévő alkalmas embereket, minden kormány idején. Jó és kiváló az alkalmazkodó képessége. Ami bizonyítja a hamis próféták jelenlétét a mai világban. Orbán kormány tisztában van avval a ténnyel, hogy népellenes bűnöket követnek el a magyar nép ellen. Tehát ebből kifolyólag most sem támadják meg Német urat, mert az általa fenntartott „hithülyitettek” létszáma képes Orbán malmára hajtani a vizet. De ennek is ára van. Ha Orbán megy is, Németh marad, mert mint említettem, jó és kiváló az alkalmazkodó képessége. Emlékezünk pl. arra mikor is a ’saját” hitgyűlistömegével állt Rogán, ezáltal a fidesz mosdatására. Sajnos a mai magyar helyzetre jellemző a fortélyos félelem. Németh pont ezt használja ki ,olyan személyekkel szemben mint Bartus , és ha ezért szövetkezni kell az ördöggel akkor azt is lelkiismeret-furdalás nélkül megteszi. De ha Német már csak ilyen „fegyverekhez” tud nyúlni akkor felvetődik a kérdés, hogy ki-milyen eszmét képvisel. Ha törvényesen nem is de az életkönyve kinyitásakor Német és a hasonló figurák a pokolhoz vezető útra csak oda válthatják meg a jegyüket. Persze az is a jóindulattal van kikövezve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  17. Sosem tartottam sokra Németh Sándort, de ezek után még lejjebb csúszott a besorolása, valahova a csótány és a csatornapatkány közé az evolúciós skálán.
    ..
    Ennél viszont jóval nagyobb gond, hogy ez a primitív “képződmény” tanult, diplomás embereket képes megvezetni az összefüggéstelen makogásával.
    Csak meg kell nézni egy ilyen “Vidám Vasárnap”-ot, és normálisan gondolkodó ember már le is írta magában ezt a szektát, a beszélni képtelen vezetőjével együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  18. Tökmindegy, hgy mit tesz BL.
    Ha tiltakozik, akkor beismeri, hogy vaj van/volt/lesz a fején.
    Ha nem tiltakozik, akkor elismeri, hogy vádlójának igaza van/volt/lesz.
    -
    Gyakorlati példa Bajnai esete, aki bíróság előtt is bizonyította az ártatlanságát a liba ügyben, de még mindig legágogják, támadják. Érdekli ezeket az igazság?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  19. Dr.Cs.F.!
    Értelmetlen moralizálás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Oh, nagyon izgi. végre történik valami érdemleges.
    hát ez nagyon vicces.
    csak nevetni tudok rajta.
    nagyon jót mulattam, elolvastam az ezzel kapcsolatos többi cikket is.

    Jaj szegénykék! Kapálódznak.
    Egyébként várható volt a támadás. Már nagyon érett egy Bartus úr ellen.

    Nincs is boldogabb állapot, mint mikor az igazságért üldöznek minket.
    És mindenféle hazugságokat híresztelnek rólunk.
    Boldogság: Ha Jézus Krisztusban megvallott hitünkért viseljük.

    Hiába, az Isten fiai – a Mennyek országában – szabad országban élnek, szólásszabadsággal.
    Nem tudják megakadályozni, örömünket sem.
    Csak próbálkoznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (15 szavazatból)
  21. Én csak azon csodálkozom, hogy ez a vád csak most került elő. Azért ez akár hízelgő is lehetne, hiszen ezek szerint veszélyes a hatalom számára.
    De nem akarom elviccelni a dolgot, mert megértem az ügy fölött érzett tehetetlen dühöt (hirtelen nem találok jobb kifejezést). Hiszen – ahogy már utaltak is rá mások – az ilyen esetekben elég a vád, aztán hiába a bíróságok ítéletei is.
    Ráadásul, a leírtak szerint valamiféle kicsinyes, személyes bosszú állhat a háttérben. Erre nem gondoltam, ezért úgy véltem, hogy talán a Gój Motorosokat használva fedezékül, a rezsim próbálkozik. De valóban oly primitív a dolog, hogy ezt még a Magyar Nemzet sem kockáztatja meg.
    (Ahogy egy másik cikknél már írtam, az állítólagos lakását magába foglaló ház csak két évvel később épült fel. Már csak ezért sem lakhatott ott senki 1984-ben.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. “Respect Rogán.” Több információ nem is kell a témában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  23. Annyi hamis próféta van a hivatalos “keresztény” egyházakban, hogy csak sérüléseket lehet kapni, és elfutni. Persze ezek nem így kezdték, csak visszatértek a saját okádásukra. Régen elbuktak,de jól álcázzák. Szépen kiépítik a hatalmukat és kérlelhetetlenül elnyomnak bárkit, aki nem áll be mögéjük. Ez egy új pápaság.
    Talán még átveszik a katolikusoktól az “ex katedrát” is, hogy ne lehessen vitatkozni.
    Ha tehetnék még ölnének is talán. Bezzeg azt aki az életével tesz Krisztusról bizonyságot, mint Iványi Gábor, azt gyalázzák.
    Szemét mindenfelé. Hová jut így ez az ország?
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  24. Tisztelt Bartus Úr! Elmém már nem tiszta , az évtizedek alatt elfogyasztott alkoholmennyiség következtében. De !!! Bárkinek merem cikkeit, kommentjeit ajánlani, és egyre többen hallgatnak rám! Különben meg, építtetni kell egy stadiont, vagy csarnokot.Úgy mint N.S.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Amúgy meg, mi gyalázzuk őket, ők meg minket, ennyi. Csak az a baj,hogy a végeredmény nem minket szokott igazolni. Ennyien vagyunk. Ennyi: De a reményt nem adom fel, hogy egyszer,valamikor, Recsken táborparancsnok leszek, és a fidesz,jobbik frakciót, munkára küldöm. Nem vagyok sem szadista, sem embergyűlölő,de ezeket már úgy utálom, hogy csak, Recsk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. azon töröm a fejem, van-e még ebben az országban tíz igaz…. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Ha a kitudjamelyik ugynokseg bekuldte az embereit a hitgyulekezetbe, nem vagyok meglepve. Minden letezo gyulekezetbe vagy kozossegbe beepitik az embereiket, ezt mar szaz eves tortenelmi elozmenybol tudjuk. A titkos ugynoksegek neve, es a szama sem ismert es feltehetoen bokezu ellatasban reszesulnek a kormany paranoid emocioival es ellensegkutato ambicioival osszhangban, igy a szokasosnal nagyobb aktivitasra szamithatunk.
    A “beszervezok” szempontjabol Bartus Laszlo a beszervezhetoseg ellenpeldaja, mert szuper intelligens, egy szabad gondolkodo, es a magukat kulonlegesnek kepzelo ugynokok narcisztikus hajlama sem resze Bartus karakterenek. Amugy pedig a maga embere, ahogy ezt az AN-ban kozolt gondolataibol tudjuk, es nincs szuksege semmi ugynokseg aldas-atok “tamogatasara”. (Nezze Bartus ur, mi segithetunk maganak, de ne feledje, vannak mas eszkozeink is.)
    A korabbi tapasztalatok arra utalnak, hogy az ilyenolyan ugynoksegek nagy eloszeretettel szerveznek be rovott multu koztorvenyes bunozoket, olykor a buntetes letoltese utan hetekkel a kezukbe adnak egy utlevelet, aztan uccu pajtas, lass vilagot.
    Gondolom, a Goj Motorosok es a Betyarsereg kivalo toborzo lehetoseget kinalnak a hazaffyas es nemzeti erzelmekben bovelkedo potencialis ugynokok felkutatasara. Igy nem kell sokat talalgatni, hogy juthatott a meghamisitasra alkalmas kartotek eppen a Goj Motorosok kezeibe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Ez az egész olyan szinten undorító, hogy szóhoz jutni is alig lehet. Ilyenek pásztorolják a hívőket, ezek a “lelkiismeret” emberei Orbánföldön…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. *
    Bartus László fontos ember a szemükben, pontosabban egy hatalmas szálka. Még pontosabban az ország diktátorának a szemében, mert nem köntörfalaz – bele a közepébe – megmondja és nemcsak megmondja, de . e l v i . a l a p o n . tartalmilag elemzi, kiszálkázza az igazságot…
    *
    “Egy ilyen egyedülállóan tehetséges egyéniségnek . n i n c s . h e l y e . a törpebirodalomban. Hadd ütközzön a volt és jelen híveivel, az sem baj ha bármelyikük belepusztul – sőt ez a cél – csak mi, a Viktatúra katonái végezhessük nyugodtan sötét üzelmeinket. Pusztítsák és tépjék egymást ahol érik…” – Gondolja a kezét dörzsölve Orbanini, a Vezér, majd a háttérből behívatja D.r E.t a legtitkosabb keverőmesterét, hogy a választások előtt még az eddiginél is jobban keverje meg sz.@ .t …
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. Bízzunk benne, hogy az amerikai hatóságok nem ennyire naivak, nem gondolnak csak így-úgy ezt-azt, hanem tények alapján győződnek meg a valóságról. Báthory Ödönkének igaza lehet, legjobb védekezés a támadás, és mindenki magából indul ki. Talán ezért teszi Németh Sándor azt, amit. Bár ne feltételezgessünk sokat, várjuk meg az igazságszolgáltatás végeredményét, ha lesz ilyen ugyan. Igen, Kegyelemnek teljesen igaza van. Kedves László, maga a hit embere, ezért a legfontosabb dologra buzdítanám, hit, ima és ima, a mi Istenünk tudja, ismeri pontosan az igazságot és mindenki szívét, benne bízva harcolja meg a hit nemes harcát és ezt a harcot is! Én is imádkozom magáért. Isten áldja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Szerencsétlen társadalmunk megtanulta annak a kifejezésnek az értelmét, amit úgy neveznek: “Karakter gyilkosság.”
    Most megismerhettük egy új értelmezését is: “Karakter öngyilkosság.”
    Amit a Goj motorosok, vagy az ATV – de monhatjuk amit a Fidesz, Orbán, a magukat kerezténynek nevező párt – művel, egyszerűen öngyilkosság.
    Immár minden értelmes ember előtt világos, hogy a fasiszta, félfasiszta, fsisztoid kormány és szerevezetei művelnek az a saját karakterükről árulkodik, az egyenlő az öngyilkossággal.
    Úgy tűnik, egyre többen jönnek rá még az “egyszerűbb” emberek közüol is a régi közmondás lényegére: Sz..ból nem lehet várat építeni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Kedves László!

    Először is köszönjük minden munkádat, amelyet végeztél és a könyvedet is!
    Nagyon sokat segítettél nekünk könyveddel, mikor idegösszeroppanásban szenvedtünk feleségemmel, amikor kijöttünk a gyülekezetből. A könyved segített letisztázni a történteket és lassan felépültünk ebből a pszichikai terrorból ami a Hit Gyülekezetében működik!

    Tudnod kell, az idő Neked dolgozik, mert Németh Sándor paranoiája fokozatosan erősödik, ahogy öregszik.

    Arra kérünk könyörögve, hogy ne félj és meg ne állj! Ne légy megbocsájtó, mert Velünk hasonlóan rengetek fiatal életét, kapcsolatát teszi tönkre ez az ember!

    Tudnod kell, mi piciben megtettük, amit Te is tettél, a magunk szintjén lelepleztük a Hit Gyülekezete negatív lélektani tevékenységét, amit az életünkbe végzett.

    Könyörgünk, ne légy könyörületes és vidd végig és ha végre aláírást gyűjtés kezdődne a hit gyülekezete ellen, akkor hidd el nagyon sokan ott lennénk ex gyülekezetesek!

    Még egyszer köszönjük, és kérlek tegyél meg minden Tőled telhetőt, sokan lesznek melletted, de legfőképpen az Igazság van Veled!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Bàrkivel megtörtènhet hogy jol kezdi ès rosszul fejezibe mint Nèmeth Sàndor is.
    A közmondàs azt mondja hogy a fejètöl büzlik a hal.Menyire igaz.Jó magam is làttam hogy vspami nem stimmel a gyülekesettel de nem tudtam pontosan hogy mi az.De amikor elolvastam a Fesz van cimü könyvet az segitett abban hogy tisztán lássam azt hogy mitöl büzlik a hal feje.Sajnos emiatt ment tönkre a gyülekezet is.Mert maga a fej is tönkre ment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Ez szörnyű, a harmadik évezredben ilyen alakok tevékenykedhetnek büntetlenűl. Ne adja fel Laci, folytassa. Bárki, aki szabadulni akar ezektől a tetvektől, keresse meg a Lacit és minden esetben tegyenek feljelentést, írjanak a (még) beszámítható lapoknak, nem szabad engedni szó nélkül. Előbb, vagy útóbb lesz eredménye. Elhiszem a legtöbb ember ilyenkor úgy áll hozza, nem akarok háborút, elég bajom van és csak nyugalmat akarok, hogy hagyjanak békén. Ez érthető, nem könnyű elviselni egy ilyen meghurcoltatást, meg az igazságszolgatatás, khm … hogy is mondjuk finoman, valahol a fociválogatottunk szintjét üti teljesítményben, ugyanazon okokból, vagyis hozzaértés és hozzaállás okán. Minden érintettnek egy nagyon lényeges gondolatot ajánlok figyelmébe:
    “Én, Kis János (vagy ahogyan hívnak), megtettem-e minden, az én erőmből megtehetőt, hogy ennek a gazságnak véget vessünk ?”.
    Próbáljatok úgy gondolkozni mint egy polgár aki tiszta várost akar és nem dobja az útra a csikket, meg a staneclit – még akkor sem ha körülötte mind ezt teszik. Nem kell élethalál harcot vívni, erre sem energia sem lehetőség nincs, főképpen családosoknak, de megtenni a minimálisat, azt meg kell tenni. Elmondani, feljelentést tenni.
    Javaslom, hogy minden jóérzésű ember csak annyit segítsen, hogy legalább tíz ismerősének, munkatársának felhívja a figyelmét, elküldi a megfelelő linkeket, írásokat. Akinek kételyei vannak, annak csak annyit: csalók mindig leleplezhetők, csak a gyermek szemével kell nézni őket. Ha elkezded figyelni őket csendben és nem inni a szavaikat, meglátod hamarosan az ellentmondásokat, hamisságokat. Némethről, amúgy már távolról ordít a hamissság, agresszív politikai műsoroktól zengő TV és egyház, rengeteg pénz – hát a megváltás és Jézus ellentétje. A hamis próféta gondolom kiugorja Jézusnak az “átbujik a teve a tűfokán” tanítását. Nevetni kellene inkább a torzságán, de amit okozott, az már nem nevetnivaló. Amolyan magyar Bhagwan, impotens változatban. Szörnyű károkat okoz, nemcsak kifosztja de pszichésen is tönkreteszi áldozatait.
    A drága kormány nem akar tenni szintén valamit ? Netalán egy ember névre méltó ügyész ?
    Kitartást mindenkinek és ismétlem, tenni kell valamit, nem szó nélkül hagyni. Ha nagyon-nagyon félsz tőlük, akkor is legalább a megosztásban vegyél részt, esetleg a neved felfedése nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Az immakommandókról meg csak annyit: ez a fazon NEM hisz Istenben, külömben már rég összecsinálta volna magát a rettegéstől, azok után amiket elkövetett. Ezért javaslom, ha az átkoktól félsz, felejtsd el, inkább Istenben higgy, ha már nem érzed magad elég erősnek és mindenképpen hinni akarsz valamiben. Az átok csak pszichológiai trükk, hibásnak érzed magad és vonzod, vele magyarázod a negatív eseményeket, Annak idején a komcsik azt mondták a vajákosoknak, mikor azok elátkozással próbáltak érvelni, hogy ‘48 óta nem fog az átok, sipirc dolgozni, vagy a sittre, nem pedig embereket hülyíteni – és bármennyire is rosz emléket képviselnek, ebben a kérdésben üdvösebben jártak el, mint sok mai demokratikusnak mondott kormány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. 王伟, 2013. november 24. vasárnap, 23:06
    .
    Az első írásjel: király, uralkodó, főúr, báró stb.
    Mi a második írásjel neve, jelentése? Ez kínai jel vagy japán?
    Kösz szépen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. girbegurba:
    http://en.wiktionary.org/wiki/%E5%81%89
    azaz magyarul kb. nagy, hatalmas
    (csak bemásoltam a 伟 jelet a google-keresőbe), egyébként kínaiul van

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Na Ki,
    Kösz szépen, mert a Nelson-féle kanji-szótárban nem találtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Igen, ezt a nevet a kínai tanáromtól kaptam már régen( “wang(2)wei(3)” pinyin átírásban). Ők is felvesznek egy nyugati nevet általában, mikor angolul tanulnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos